December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    setje wat vervelend, maar voel je niet schuldig, ik denk dat als je jezelf onzeker en gespannen voelt dat een kleintje dat snel oppikt. het is heel fijn dat je ouders je helpen, en ik zou ook zeker lekker gebruik maken van de kans om even uit te rusten.

    wat fijn otje dat het nu wat beter gaat snachts. ik herken het wel een beetje, alleen huilde safouane niet zo heel veel maar was onrustig en kon alleen bij mij tot rust komen en sliep dan wel snel.
    en de eerste nacht was meneer hier ook aan het spoken, 2de nacht ook. hij had ook veel last van het slijm wat die ingeslikt had. vroeger werd dat uitgezogen en nu niet meer. was heel zielig om hem zo misselijk te zien, en te zien rochelen.

    ik vloei ook niet zo veel meer. bij mij was het na een week ook bijna over, maar nu ik wat meer loop en ook naar buiten ga is het weer een beetje op gang gekomen.
    ik kan me ook herinneren dat ik het bij de andere 2 erger heb gehad.

    raomi, snert is ook lekker hoor, wij eten het dan wel zonder varkensvlees maar ik vind dat ook heerlijk.

    slingding, wat stom dat ik dat vergeten was. ik hoop wel dat je gauw beter bent in ieder geval.

    jantien wat klinkt dat zielig. mischien heeft die krampjes of iets anders. het kan ook zijn dat die mischien spruw heeft? maar dan zou jij ook last moeten hebben. mijn dochter kon dan na een paar slokken ook zo schreeuwen. en dat bleek dus spruw te zijn.

    mijn huisarts gaf me het advies om met een spiraal te wachten tot na 12 weken omdat anders de kans groot was dat het afgestoten zou worden.
    en volgens hem kon ik niet zwanger worden zolang ik snachts borstvoeding gaf. maar volgens mij heb ik wel eens wat anders gehoord.
     
  2. Ayla

    Ayla Fanatiek lid

    29 dec 2005
    1.049
    0
    0
    @JAntien, laat even controleren of je geen spruw hebt, je hoeft daar zelf volgens mij geen last van te hebben. En zijn gedrag lijkt er nl wel op.

    @Noura, niet elk kind met een mongolenvlek wordt getint, mijn zoon is erg licht van huid, alleen in de zomer erg donker maar dat is mn oudste (zonder vlek) ook. Mn meid is wel erg donker van huid.

    @Saskia, Indo is oosters ;) Mijn man is ook indo maar die heeft geen vlek, ik ben zelf half arabisch ook geen vlek maar het kan van beide kanten gekomen zijn. Mijn kids zijn ook alledrie enorm verschillend echt heel leuk om te zien hoe dat gaat met mengelmoesjes.

    @Setje, meid doe een beetje rustig aan en probeer alles een beetje te relativeren, jezelf de schuld geven van je kleintjes onrust lijkt mij niet echt opbouwend. De meeste kleintjes hebben de eerste weken wel een onrustige periode, ik noem dat bezig zijn met landen, als ze nog niet geland zijn dan kan dat gebeuren. Geef hem de tijd om "te landen" en geef jezelf en je partner de tijd om ouders te worden, zeker de eerste tijd is iedereen uitgeput. Dus probeer de tijden dat hij slaapt ook rust te nemen, nu kan het nog als je straks mss weer moet gaan werken dan is het andere koek. En voel je niet schuldig dat je ouders hem even hebben meegenomen, wees blij dat je zulke ouders hebt. De meeste van ons moeten het helemaal alleen rooien ;) Dus geniet van die rust als hij bij hun is en ga dan weer met verse moed weer verder. Sterkte.

    Ik vloei ook amper meer hoor, heb nog wel maandverband in voor de zekerheid want af en toe komt er nog wat. Maar bij mij is het meeste er in de ok uitgehaald dus vandaar dat het erg meeviel hier met vloeien, maar de vorige keren heb ik ook weinig gevloeid en was het ook snel weer over... gelukkig.

    Nou ga ff tv kijken ze liggen alledrie op bed.. wat een heerlijkheid :D Nog even en ze slapen straks alledrie de nacht door... en dan hebben we vanaf zo'n 7/8 uur de avond voor onszelf kan niet wachten!
     
  3. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    lekker he, tv kijken.. ik heb net met de oudste een dvdtje gekeken, want safouane is weer eens de hele dag aan het slapen, eten en slapen... eten en slapen...

    ik vind het ook prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. op wie ze lijken, of ze op elkaar lijken. prachtig vind ik dat. en safouane lijkt heel erg op mijn oudste zoon, maar hij is wel een stuk donkerder. maar zijn ogen zijn juist weer lichter dan die van de andere kinderen. die hadden heel donkere ogen. deze heeft echt lichtere ogen met een blauwe waas.

    mijn man is naar een verjaardag, en ik ben lekker thuis gebleven. heb hier nog wat lekkere dingetjes in huis, en ga daar zo lekker mee in bed liggen.
    haha ayla, kijk je al weer uit naar het de hele avond voor je zelf hebben. weet je wat ik ook altijd zo heerlijk vind, om s`avonds bij die kleintjes om de deur te kijken hoe ze liggen te slapen.
    nou ga weer liggen op de bank, welterusten allemaal
     
  4. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    goedemorgen,

    nou hier weer een nachtje dat al relatief vroeg werd onderbroken. Om half 4. Maar Nick lag gisteravond om 23.00 ook echt te sabbelen in plaats van echt veel te drinken, dus ik had het ook wel een beetje verwacht.

    Gisteren mijn electrische kolf binnengekregen en gelijk uitgeprobeerd... wat een gemak is dat in plaats van zo'n lam handje krijgen van de handkolf....

    Setje wat heerlijk dat je ouders Jayden zo opvangen... geniet even van het uitrusten en doorslapen. Bij ons lukt dat niet vanwege de BV. Maar vanmorgen is mijn man wat langer blijven liggen en ik ga soms 's avonds al wat eerder mijn bed in en dan maakt mijn man mij weer wakker voor de laatste voeding... Ach samen komen we er wel uit....

    Ayla slaapt jouw man op de logeerkamer zodat Marley bij jou kan slapen?

    Slingding ik herken dat snotteren wel hoor. Bij mij is dat door de borstontsteking en de koorts ook lekker naar buiten gekomen. Merk inderdaad dat dat wat invloed heeft op de BV productie. Ik leg Nick nu af en toe gewoon aan beide borsten aan om de productie op gang te houden, maar ja dat is voor jou met kolven al lastiger denk ik.
    Hoe vaak kolf jij trouwens en altijd beide borsten of maar een?

    Jantien: kop op, inderdaad effe kijken rond spruw, dat zou wel heel vervelend zijn.

    Otje wat heerlijk dat Koen wat meer in een ritme lijkt te komen....

    Karin
     
  5. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Mijlpaal! Dain heeft vannacht van 23.30 tot 06.30 geslapen! Ik schrok vanochtend gewoon toen ik op de wekker keek! Hopelijk gaat ie dit vaker doen!

    Karin, wat mij goed helpt bij beginnende tepelkloven is bepanthen zalf. Dit smeer ik na iedere voeding op mijn tepels en dit werkt bij mij erg goed.

    Wij hebben het sofi nummer van Dain ook nog niet binnen, wij wilden inderdaad ook een spaarrekening openen, dus ik hoop dat we het sofinummer snel krijgen.

    Dain slaapt nu al een aantal dagen op zijn eigen kamer en dit werkt goed, is voor iedereen rustiger. Vanochtend is ie met Michel in bad geweest, vond ie heerlijk!

    We zijn nu echt van m aan het genieten. Hij is nu na de voedingen wat langer wakker en als hij huilt wacht ik even 10 minuten en als ie blijft huilen neem ik m lekker bij me. Gisteren hebben we voor het eerst een speen geprobeerd. Was echt grappig, hij was driftig aan het zuigen en die speen ging heel hard heen en weer. Echt een succes was het niet, want die speen viel steeds uit zijn mond. We houden het dus maar even bij onze pink en cinababy!

    Michel is m nu aan het verschonen, dus ik moet nu klaar gaan zitten voor de voeding, tot later!
     
  6. ik had nog niet door dat er nu hier werd gepost. Ik ga deze avond alles doorlezen.

    Nu eerst nog naar een (laat) kerstfeestje, en met ons Liene duurt het allemaal wat langer eer we vertrokken zijn.

    Tot straks,
    Saartje
     
  7. Ayla

    Ayla Fanatiek lid

    29 dec 2005
    1.049
    0
    0
    Euh meiden houden jullie wel goed in de gaten dat jullie goed aanleggen? Want kloven krijg je alleen als er niet goed is aangelegd nl.

    Karin, ja dan heeft hij tenminste nog een goede nachtrust, voor zover dat mogelijk is dan. Hij is nu nog thuis en heeft dus de hele dag de kids om zich heen ik kan overdag dan nog even gaan liggen. En trouwens met mn zwangerschap sliepen we ook apart.. kon niet anders ik lag hier beneden in een eenpersoonsbed.

    Ja noura, heerlijk hé die ontwikkeling van die kids, ben nu al zo nieuwsgierig naar hoe mn kleine meid zal zijn over een paar maanden of als ze 2 is. En idd zie ook erg uit tot alles weer "normaal" is en de kids alledrie om 7 uur of zo op bed zullen liggen heerlijk is dat gevoel, heb je een hele drukke dag met ze achter de rug zijn ze lekker gebadderd en onder de wol... en papa en mama hebben rust... *zucht*

    De speen heeft hier bij geen van de 3 gewerkt, heb het wel geprobeerd maar ze stilden hun zuigbehoefte alleen aan de borst. Alledrie wisten ze niet hoe snel ze dat stomme ding eruit moesten spugen... Marley moest er net als haar broers echt niets van hebben begon te kokhalzen dramaqueen :rolleyes: We hebben het meerdere keren geprobeerd maar nee hoor echt niet.. helaas ze heeft vanacht de hele nacht aan mn borst gehangen... nu slaapt ze lekker en ik duik er zo ook nog even in denk ik.
     
  8. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    goedemorgen allemaal, of middag eigenlijk.

    molly wat heerlijk zo`n lange nacht, ben jaloers op je ;)

    bepanthen heb ik ook gebruikt, en ook voor de kloofjes bij safouanes billetjes, heltp heel goed dat spul, ik had het gekregen van de kraamhulp.

    karin welke kolf heb je gekocht?
    ik heb verder deze week nog niet gekolfd, maar ben van plan dat deze week weer meer te gaan doen en dan een voorraadje aan te leggen. ik heb van die bewaarbakjes van avent. vind ze heel handig.

    mijn man slaapt trouwens ook wel eens in het logeerbed hoor, vooral als die werken moet, want als de kleine om de 3 uur voeden moet, dan komt mijn man niet echt aan zijn rust toe. en ik vind het wel lekker zo het bed alleen.

    nou vannacht begon goed, meneer was na de laatste voeding in diepe slaap, en kon zo zijn bed in.
    om half 4 was die na 1 borst ook weer diep in slaap, en ik dacht hem tussendoor te verschonen zodat die goed wakker was voor een toetje uit de andere borst. het toetje vond die lekker, maar hij was klaarwakker.... en bleef wakker. na een 3 kwartier in bed begon die te jammer en heeft toen weer bij mij gelegen. toen hebben we maar wat geknuffeld, en is die uiteindelijk wel weer in slaap gevallen. gelukkig heb ik vanochtend nog wat slaap in kunnen halen.

    mijn dochter moet morgen voor haar verjaardag trakteren, en voor haar broertje. nu hebben we cake gehaald, en gaan dat dopen in chocola met muisjes. hoop maar dat het wat word.

    verder zijn de kinderen helemaal hyper hier, er is hier in de straat een overdekte ijsbaan deze week, en ze zijn daar helemaal vol van.
     
  9. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Hallo allemaal!

    Molly: Wat fijn dat Dain zo lang heeft geslapen! Ben jaloers!

    Noura: Een bezige nacht gehad zo te horen?

    Hier een redelijke nacht gehad. Koen bleef na zijn voeding van 23 uur wat onrustig. Soms slapen, soms een beetje huilen... Rond 2.30 heb ik hem een flesje gegeven en daarna heeft ie geslapen tot 6.30 vanochtend. Toen weer een flesje en heb nog heerlijk geslapen tot 10 uur! Echt lekker zeg. Toen gauw opgestaan en mijn dochter onder de douche gezet want die is vandaag schaatsen op een kunstijsbaan met opa en oma. Ben benieuwd hoe ze het heeft.

    Vanmiddag komt mijn schoonmoeder en schoonzus op visite en vanavond nog een neef van mij met zn vriendin. De dag vliegt weer om. Het is nu al 13.20 uur en ben nog niet gedouched. Dat ga ik zo maar eventjes doen...

    Vandaag is mijn man de laatste dag vrij. Morgen moet ie weer werken en mijn dochter moet morgen weer naar school. Jammer....

    Groetjes van Otje
     
  10. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Nou gister heeft Kasper tot half 12 liggen huilen.
    Of eigenlijk schreeuwen. Zo erg dat hij helemaal schoor is nu.
    Ik denk toch dat hij heftig last heeft van kramen, want hij wringt zich in allerlei bochten en is dan ook ontroostbaar.

    Toen viel hij tijdens de BV in slaap. Dat ging toen wel weer goed.
    En om 7 uur vanmorgen meldde hij zich weer voor de volgende voeding.
    Nu drinkt hij wel weer goed trouwens.
     
  11. Suusje76

    Suusje76 Bekend lid

    8 apr 2006
    723
    0
    0
    Daar was ik weer. Een aantal dagen niet geweest. Ik was, voor de 2e keer na de bevalling, ziek! Snotverkouden, keelpijn, koorts en één en al ellende. Vrijdag dus een deel van de dag in bed gelegen, maar dat valt niet mee als Mika regelmatig komt en niet wil slapen. Daarom ben ik vrijdagavond om 20.30 uur onder de wol gegaan en mijn man heeft mij gewekt voor de late voeding. Bij de nachtvoeding had ik al zoveel geslapen, dat ik mij een stuk beter voelde. Al met al een nacht gehad van 9 uur, en dat scheelt zeg!

    Nu gaat het wel weer. Nog wel veel hoesten, maar ik kan het weer aan allemaal. Mika is nu ook rustiger, net of hij merkte dat ik ziek was. Of het komt omdat papa nu thuis is. Vind ik gezellig, dus hij misschien ook!

    Ik had een elektrische borstkolf besteld van Medela (Swing), maar gister kreeg ik een verkeerde bestelling thuis gelever, Ik kreeg dus ovulatietesten :confused: ! Die heb ik niet echt nodig, haha! De adressering was gerich aan mij, maar in de envelop zat een factuur van een vrouw uit Tilburg. Er zal dus wel iets mis gegaan zijn. Wel balen, want die kolf plus tas kosten wel 188 Euro! En ik wil die natuurlijk wel graag z.s.m. hebben! Morgen dus maar effe achteraan. Dom is het in ieder geval!

    Wij hebben inmiddels bericht van de kinderbijslag en de belastingdienst (sofinummer) gehad. Direct kinderbijslag aangevraagd en gister nog een spaarrekening voor Mika geopend. Opa's en oma's zaten te wachten om te doneren, dus ..... ;) :rolleyes:

    Vandaag vieren we dat Mika 1 maand oud is. Opa en oma kwamen langs en brachten een leuk boekje en cd vol met kinderliedjes mee. Leuk joh!
    Je ziet nu echt de ontwikkeling. Mika kijkt al heel helder uit zijn oogjes en neemt alles al veel beter op. Af en toe heb ik al het idee dat hij met zijn eerste sprongetje bezig is.

    @Molly: grappig, mijn man doet ook de luier en ik maak mij dan ook klaar om te voeden. "Samen voeden" dus! Erg grappig! Vandeweek moet ik het natuurlijk weer zelf doen.

    Ga weer even. Moet nu lunchen, want daarna komt Mika weer!

    Tot later.

    Groetjes Suusje
     
  12. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    nou hier gaat het een stuk beter gelukkig, alleen lijkt nu kailynn last te hebben van verkoudheid, ze niest veel en heeft last van slijmen in haar mond, zielig maar ik kan er helaas niks aan doen.

    @Karin: ik kolf elke keer als kailynn heeft gedronken (ik kolf af voor de volgende voeding) meestal is dat nu 6x op een dag en dan beide borsten 10 tot 15 minuten per kant, dus als ik alleen ben is het erg tijd rovend eerst kailynn voeden zo'n 30 minuten incl. verschonen en dan eerst spelen en dan haar terug naar bed en dan 20 tot 30 minuten kolven.
    Ben ook blij dat ze nu om de 4 uur komt.

    Vraagje wat doen jullie als ze door slapen met de voeding?
    het is zo kailynn sliep vannacht door maar ze zit al op 6 voedingen het zou betekenen dat ze vandaag maar 5 voedingen zou hebben en ze weegt nu 3480 gram. zouden jullie haar tussendoor die 6de voeding erin proppen of het een dag bij 5 laten? als ze honger heeft hoor je haar wel maar ik ben bang dat ze dan te weinig krijgt.

    mijn schoonouders komen vanavond onverwachts eten (wij zouden daar gisteren gaan eten maar ik was zo beroerd) ik heb voor haar en mijn moeder en voor mezelf een klein baby hoofdje van goud (bedeltje) met kailynn haar naam erin gegraveerd laten maken. die krijgt ze vanavond.
     
  13. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Ayla lief je berichtje over aanleggen.... Bij mij is echter in het ziekenhuis een kloof ontstaan die maar niet wil dichten. De bepanthen heb ik eerst veelvuldig geprobeerd, maar hielp niet voldoende. Omdat ik nu telkens links aanleg ivm borstontsteking wilde de kloof ook niet echt helen.... dus maar even alternatieven gezocht. Het begint nu wel steeds beter te helen en minder open te gaan...

    Lekker hoor dat je man op deze manier zijn nachtrust krijgt. alleen wat minder gezellig denk ik. Mijn man heeft deze week dienst dus kan elk moment weggeroepen worden, ook 's nachts. Wel even overwogen of hij elders zou gaan slapen deze week, maar onze logeerkamer is een grote puinhoop als gevolg van een verbouwing, dus dat was/is geen optie. Gewoon maar hopen dat hij niet te veel wordt weggeroepen...

    ben trouwens blij dat Nick de speen wel pakt, al gooit hij hem er ook geregeld uit. Ik heb al heel wat loopjes naar de box gemaakt...

    Molly heerlijk dat je aan het genieten bent van je manneke.... zo hoort het ook he... als is het niet altijd zo....

    Noura ik heb de avent isis IQ uno gekocht. Hij werkt echt perfect..... veel handiger dan de handkolf. Ik ben de melk aan het invriezen in ijsblokzakjes. Vind ik handiger dan die bakjes van avent want nu kan ik precies een goede hoeveelheid ontdooien. een ijsblokzakje is afhankelijk van het merk 15 of 12 ml....
    Ik heb ongepland inmiddels een hele voorraad, maar da;s alleen maar handig. Door de borstontsteking kolf ik 3 x per dag mijn rechterborst af en haal daar telkens ca. 100 ml uit. De ene keer wat meer de andere keer iets minder.
    We zijn van de week ook al begonnen om Nick met de fles te laten proberen, want woensdag is de grote dag dat mama weer een dagje naar de opleiding moet.... en Nick in elk geval twee voedingen uit de fles zal moeten drinken....

    Ik verschoon Nick s nachts voor de voeding. Inderdaad om te voorkomen dat hij anders weer klaarwakker is en niet wil slapen.....

    Wat leuk Noura een overdekte ijsbaan in de straat. Is het gelukt met de traktatie klaarmaken van je dochter....

    Otje jouw dochter ook al aan het schaatsen...

    Jantien vervelend dat kasper weer zo moest huilen/schreeuwen. Misschien toch ook krampjes en cinababy of iets dergelijks proberen...
    fijn dat hij nu in elk geval beter drinkt...

    Suusje vervelend dat je weer ziek was... Ik merk ook dat bij mij de weerstand wat lager is na de geboorte van Nick....maar fijn dat het nu weer wat beter gaat. Enne een flinke slaapperiode doet wonderen...

    balen trouwens van je bestelling. Ik hoop dat het allemaal snel goed komt dan kun je aan het kolven...

    Mika alweer 1 maand! het gaat snel...

    wij hebben nu ook een spaarrekening geopend nadat we vrijdag het sofinummer binnenkregen... en de kinderbijslag aangevraagd. Hebben we ook al bericht van terug gekregen. Ze werken zowaar snel bij de overheid....

    Slingding: als jij beide borsten kolft, hoeveel kolf je er dan uit? Ik haal zoals gezegd ca 100 ml uit 1 borst. Dus ik denk dat als Nick dat ook drinkt hij zo'n 600 cc of iets meer per dag binnen krijgt. Ik merk trouwens wel als hij de eerdere voeding nog een toetje uit die borst gedronken heeft ik iets minder eruit kan kolven...

    Ik had vorige week ook een keer dat Nick de hele nacht had geslapen van 23.00 tot 7.00 uur en toen vroeg ik me ook af hoe ik het met de voedingen ging doen. Dat heeft zich echter vanzelf geregeld, aangezien hij toen 's middags vaker kwam. Hij was echt wakker en telkens aan het zoeken naar mijn borst. HIj heeft toen dus gewoon 6 voedingen gehad. Maar ik heb wel de neiging om hem ze niet naar binnen te proppen. Anderzijds moet ik hem 's middags en 's avonds nu al vaak enigszins wakker maken... Hoewel hij nu natuurlijk klaarwakker ligt te spartelen..

    Leuk trouwens Slingding dat je een bedeltje hebt laten maken...
    Wij hebben voor de opa's en oma's en voor onszelf een foto in een kristal laten zetten van Nick met zijn naam en geboortedatum. Deze kan op een voetje ronddraaien. Dat voetje geeft allerlei kleuren. Ook errug mooi... En wij houden wel van die kristallen...

    Karin
     
  14. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Ik ben er ook nog hoor :D Heb alleen nog steeds wel moeite met het vinden van een ritme en tijd voor mezelf. Vandaar dat ik er steeds maar niet aan toe kom om hier iets te posten. Maar lees wel met jullie mee!

    Ga morgen ook het cb maar es bellen om te vragen of ik het wel goed doe met de flesvoeding. Zit nml nogal te goochelen met de hoeveelheid.

    Fynn slaapt 's nachts van ongeveer 22.30 tot 3.00 en dan weer tot 6.30. Valt dus best mee. Maar vermoeiend blijft het wel :(

    Ik ga nu maar weer es alles klaar zetten want hij zal zich zo wel weer melden.

    Ik hou jullie in de gaten :D

    p.s. ook al een tijdje niks gehoord van Daphne en Debbie?!
     
  15. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Ik ben er ook nog hoor :D Heb alleen nog steeds wel moeite met het vinden van een ritme en tijd voor mezelf. Vandaar dat ik er steeds maar niet aan toe kom om hier iets te posten. Maar lees wel met jullie mee!

    Ga morgen ook het cb maar es bellen om te vragen of ik het wel goed doe met de flesvoeding. Zit nml nogal te goochelen met de hoeveelheid.

    Fynn slaapt 's nachts van ongeveer 22.30 tot 3.00 en dan weer tot 6.30. Valt dus best mee. Maar vermoeiend blijft het wel :(

    Ik ga nu maar weer es alles klaar zetten want hij zal zich zo wel weer melden.

    Ik hou jullie in de gaten :D

    p.s. ook al een tijdje niks gehoord van Daphne en Debbie?!
     
  16. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Oeps, 2 keer gepost! Lekker slim :oops:
     
  17. Channie

    Channie Fanatiek lid

    13 okt 2005
    4.149
    0
    0
    Ik kom even inbreken.

    Slingding hoeveel geef je per voeding?
    Mijn dochtertje zit ook op 5 voeding ze heeft er 5 van 150cc. Ik weet dat ze zowieso 600cc binnen moeten krijgen.
     
  18. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Karin, hoe lang doe jij over afkolven? Ik heb van Melliemel begrepen dat de medela swing fijn is en van jou begrijp ik dat de avent isis goed is. Ze zijn beiden even duur, maar bij die van avent zitten meer attributen. Ik twijfel nog wel welke ik wil kopen. ik wil dus waarschijnlijk toch op mijn werk straks gaan kolven, maar wil daar wel zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn. vandaar mijn vraag! Het gaat nu tussen deze 2 pompen, dus verkoop m aan me!
     
  19. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    :D Zo, daar ben ik ook weer even!

    Heb toch wel heerlijk geslapen vannacht! Al ben ik wel een paar keer wakker geworden, en vroeg me dan af hoe het met ze ging (Jayden en mn ouders ;) ) En toen we vanmorgen helemaal uitgerust wakker werden, hebben we snel gedouched en zijn we als een speer naar mn ouders gereden!

    :D Het was alsof we een heel nieuw kind terug kregen! Hij was ook helemaal uitgerust volgens mij! En hij heeft zich netjes gedragen, weinig gehuild en lief geslapen, ook vannacht. Hij is alleen 2x wakker geweest voor zijn voeding. Opa en oma vonden het ook nog eens hardstikke leuk om op te passen, dus misschien gaan we dit wat vaker inlassen!

    Bedankt voor jullie steun meiden!

    Otje, wat fijn dat hij nu wat beter slaapt. Ik hoop dat het een goed voorteken is!?

    Ayla, ik denk dat hij idd onze spanningen heeft gevoeld. Hij is nu een heel andere baby!

    Eve, ik vind het echt knap van je dat je het allemaal alleen doet! Maar jij hebt gelukkig ook je ouders waar je op terug kunt vallen!

    Ik moet zeggen dat sinds Jayden geboren is, ik nog meer respect voor mn ouders heb gekregen. Dan pas zie je in wat er allemaal bij komt kijken, bij een baby! Ik ben ook super blij met ze!

    Ik heb trouwens ook de papieren van de kinderbijslag al binnen gekregen, en gelijk ingevuld via internet. Kom maar op met die centen hahaha

    Wat zijn er trouwens al veel kleintjes die al aardig wat uren doorslapen snachts! Jayden komt niet verder dan 4 uurtjes! En dat terwijl hij toch de laatste avondvoeding meestal helemaal opdrinkt..... Hoe lang zou het gemiddeld duren voordat een baby een beetje langer gaat slapen snachts?

    liefs Setje
     
  20. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    :D heb trouwens weer 2 nieuwe foto's geplaatst.... Ik vind dat hij al aardig veranderd is!
     

Deel Deze Pagina