januari 2007 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door labmuisje, 22 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. stranger

    stranger Fanatiek lid

    28 mrt 2006
    3.412
    0
    0
    @ Sanna: hihihi dan val je vast van je stoel als ik zeg dat ik tot drie weken geleden nog naar de kerk fietste... 40 minuten heen en 40 minuten terug...
    En iedereen keek mijn arme mannetje erop aan, zo van, laat je haar nog fietsen? Maar ja dat wilde ik dus zelf haha.
     
  2. Niet meer actief

    Stranger....hahaha nou ik viel hier echt bijna van mijn stoel, weet niet of ik ooit zolang heb gefietst..hihih

    Lijkt me ook zo rot zitten nu..

    Lopen vind ik wel te doen, al merk ik dat ik wel snel harde buiken krijg.
     
  3. Sanne

    Sanne Fanatiek lid

    18 sep 2005
    3.691
    0
    0
    verzorgende
    limburg
    Tis nu eindelijk droog nu maar kheb nog geen zin om me op te pakken voor te douchen en richting winkel te gaan
     
  4. Niet meer actief

    Pff ik heb dat ook, maar het weer nodigt hier ook nog steeds niet uit, niks droog hier, zware rukwinden en regen..maar ben ook gewoon zo lui. net de afwas gedaan...pfff en dan heb ik het weer gehad...

    Zit te denken om misschien een filmpje te huren ofzo, de dagen zijn toch ook niet meer om te krijgen he!
     
  5. Sanne

    Sanne Fanatiek lid

    18 sep 2005
    3.691
    0
    0
    verzorgende
    limburg
    Nee ik krijg mijn dagen ook slecht om.
    Kheb van de week grote boodschappen gedaan met mijn moeder en gisteren bij mijn schoonmoeder geweest.
    En vandaag heb ik helemaal niks en dat valt dan tegen.
    Kverveel me echt. En poetsen hoef ik niet want alles is al gedaan.
    Zucht....
     
  6. Sanne

    Sanne Fanatiek lid

    18 sep 2005
    3.691
    0
    0
    verzorgende
    limburg
    Kga me toch maar een douchen en me oppakken om naar de winkel te gaan, voordat het dadelijk weer gaat regenen.

    Tot later of tot morgen
     
  7. Niet meer actief

    Niet wegwaaien he Sanne!
     
  8. Sanne

    Sanne Fanatiek lid

    18 sep 2005
    3.691
    0
    0
    verzorgende
    limburg
    Haha nee ik zal voorzichtig zijn ;)
    Het scheelt dat ik nog heel wat gewicht bij me draag nu ik nog zwanger ben haha
     
  9. Michelle

    Michelle Actief lid

    20 mei 2006
    101
    0
    0
    pff, nou ik heb het op m'n heupen gekregen hoor! Heb bedacht dat ik de zolder maar eens op moest ruimen :confused: Sinds we hier zijn komen wonen (1,5 jaar geleden) hebben we er alleen maar spullen neergezet en nooit weer eens wat opgeruimd. Heb net mijn mannetje al een mail gestuurd dat er zaterdag voor hem wel een paar ritjes naar het grof vuil inzitten, want er komt me toch een troep los!

    Volgens mij is de nesteldrang in alle hevigheid losgebarsten. Ben zelfs al zo gek dat ik met de stofzuiger door de badkamer ga en op m'n knieën met van die vochtige vloerdoekjes in de weer ben :) Gisteravond het ledikantje weer opnieuw opgemaakt en alle hydrofiele doeken staan strijken.. het moet toch ook niet gekker worden. Maar ja, alleen het beste voor ons kleintje hè

    Ik ga nu eerst maar even een boterhammetje eten en dan ook maar eens douchen. Zoals bijna iedereen hier loopt ik ook nog steeds in mijn nachttenue ;)

    groetjes, Michelle
     
  10. stranger

    stranger Fanatiek lid

    28 mrt 2006
    3.412
    0
    0
    @ Michelle: hoe herkenbaar! Een paar dagen geleden heb ik op mijn knieën alle plinten gezogen! En gisteren moest ik ineens de deuren en deurposten in huis poetsen! Echt erg he...

    @ Sanne: geniet ze buiten, hier is het nog prut...

    @ Sanna: hahahaha, zal ik het nog erger maken: dat was dus 2x per zondag he, dat is dus 4x 40 minuten... Ik zit trouwens nog prima op de fiets, geen last van mijn buik ofzo.

    Nou ik ga eens kaarten schrijven en dan naar het dorp toe. Tot vanmiddag of morgen ofzo!
     
  11. Niet meer actief

    Ha Ha Michelle, hier nog zo'n opruimer en poetser. Ik heb soms wel 2 x per dag de stofzuiger in de handen. Altijd 's ochtends vroeg even de benedenboel zuigen, zo klaar, en dan soms 's avonds wanneer dochter op bed ligt en manlief bijv. even achter de PC zit denk ik, ach nog maar effe zuigen, dan kan de dweil er ook nog even door! Om soms gek van te worden!

    Vanmorgen bij VK geweest, alles OK maar toch voor de zekerheid even doorgestuurd naar ZH voor CTG. Gelijk gedaan en alles bleek in orde. Hoofdje zit nog niet vast, wel al in bekken, maar volgens gyn. is het best mogelijk dat hoofd los blijft zitten en pas tijdens de bevalling vast komt te liggen.
    Ook in het ZH was het rustig met bevallingen. De gyn. zei dat de storm eerst over moest zijn en dat er dan weer kindertjes geboren worden ;) (bakerpraatje).
    Ik krijg de dagen soms ook slecht om! Nu maar gewoon afwachten en ik ga er van uit dat ik voorbij de 40 weken kom, ik verwacht de komende week echt niets!

    Sim, succes hoor! Die weeën kunnen nog wel even op zich laten wachten qua fregquentie maar als ze nu al wel pittig zijn, is de BM-mond zich vast al wel flink aan het lostrekken, helemaal omdat je ook zegt slijm te verliezen.
     
  12. Niet meer actief

    zo iedereen druk bezig..

    ik moest heel toevallig lans de pc :oops: .. en dacht moet maar eens kijken of er berichtjes zijn..
    ik ben maar eens begonnen met post uitzoeken.. (dat stapelt allemaal op)
    lekker op mijn eigen tempo tje. maar ook nog steeds in joging broek en slobber trui :oops: :) . haar nog wilt op de kop hahaha. moet me dood schamen als er iemand bij de deur komt hahaha..(ik ben der niet) ;)

    nou iedereen suc6 met nesteldrang!
    en voor diegene die nog naar buiten moet.. good luck! :D
     
  13. Niet meer actief

    Ik ben gedoucht! JEAHHHH...pfff alleen mascara opdoen vind ik nog een te grote opgave...hihi, de rukwinden worden steeds heftiger hier...in mijn buik steeds rustiger :) , zo er een verband zijn.

    Wil echt zo even naar de winkel dan heb ik het achter me en kan ik straks lekker op het bankie kruipen en Oprah kijken (WAT EEN LEVEN)

    Misschien gaan we het nog eens missen dames!

    Liefs San
     
  14. moniekje

    moniekje Actief lid

    11 feb 2006
    485
    0
    0
    Het is hier noodweer! echt verschrikkelijk (woon in de prov. Groningen vlak bij Leek/Marum) Moest net nog even de diertjes voeren, kippetjes, konijnen en vogels en ik waaide zowat weg en werd goed nat! Nou, vandaag kom ik niet meer buiten!
     
  15. Niet meer actief

    Grappig da's niet zo ver hier vandaan Moniekje :D We wilden vanavond nog ff langs de Prenatal in Groningen maar denk dat we dat nog maar even uitstellen ;)

    Zo, ik ben mn bed weer uit voor de tweede keer vandaag :oops: Maaaaar wel gedouched en al, nu nog wat make up enzo en dan zijn we ook nog toonbaar :p
     
  16. Niet meer actief

    Oh babietje fijn dat alles goed was bij vk en zh... :)
     
  17. sillaah

    sillaah Fanatiek lid

    21 sep 2006
    1.429
    0
    0
    Utrecht
    hallo allemaal !

    hier ben ik weer even, alles gaat redelijk, heb vandaag koorts en barstende hoofdpijn door de stuwing.. vanacht maar 1,5 uur geslapen,
    omdat de kleine dame buikkrampjes had.
    de kleine maakt het goed, ze weegt nu 3270 ze zit dus al boven haar geboortegewicht.
    iemand hier vroeg hoe het met de papa was, volgens mij roos sorry ik weet het niet meer, maar het gaat eigenlijk goed !
    die is behoorlijk omgedraaid, en heeft behoorlijk zitten huilen de avond na de bevalling, hij zei dat ie zichzelf zo stom vond dat ie nu pas zag wat er in mijn buik zat al die tijd.. hij is enorm trots en doet erg zn best
     
  18. Niet meer actief

    Oh sillaah dat is toch fijn he, ja misschien heeft het niet tot hem door kunnen dringen en is het nu echt werkelijk voor hem. Ik hoop dat het goed blijft gaan, want niks mooier als een compleet gezinnetje!

    Ik hoop dat je je snel beter voelt en dat Evy minder krampjes heeft want dat is volgens mij zo zielig, dan voel je je zo machteloos volgens mij.
     
  19. sillaah

    sillaah Fanatiek lid

    21 sep 2006
    1.429
    0
    0
    Utrecht
    je voelt je enorm machteloos ja..
    en ik was zooo ontzettend moe vanacht.. die stuwing kwam opzetten, ik kon niet zitten en niet liggen, ik kon die kleine meid ook niet goed beethouden door de pijn, dus voelde me erg machteloos ja.
    heb net een tip gekregen van de vk, witte koolbladeren een beetje beschadigen en in je bh doen, dat neemt de stuwing een beetje weg !
    ga ik zeker proberen zo ;)
    nou verder ben ik afgelopen dagen eigenlijk erg afwezig geweest, heb gisteren pas voor het eerst de kleine kunnen verschonen, en heb er nog steeds niet in bad kunnen doen doordat ik nog met die morfine in mijn lichaam zat, maar beetje bij beetje komt het besef wel dat ze er is :D
    en ik ben natuurlijk ontzettend blij :D
     
  20. marrie

    marrie Actief lid

    10 okt 2006
    251
    0
    0
    overijssel
    nou ik ben er weer van de gynaecoloog... en ik baal als een stekker! Ze heeft gevoeld of er misschien al iets gaande was, maar er was nog helemaal niks! Dus kon ze ook niet strippen. Ze zei dat inleiden uiterlijk de 22e pas werd gedaan, als je 42 weken was geweest. Dus voor mij geen 15e helaas... baal dr zo van! Ik kan dus nog wel anderhalve week moeten wachten! als ik echt tot de 22e moet wachten, ben ik dan dus 16 dagen overtijd. jeetje. hoop het niet, maar laat ik nu maar nergens meer vanuit gaan en gewoon die 22e aanhouden. Dan kan het denk ik alleen maar meevallen toch?
    Ben het zoooo zat. gisteren hele dag rugpijn en vandaag ook al. Mijn kerel zit nu in arnhem en die is er pas rond 19.00 uur weer... Moet me dus maar zien te vermaken tot die tijd. gezellig alleen eten. bah.
    Had toch gehoopt dat ik misschien een heel klein beetje vooruitgang had ofzo... gewoon een klein ietsiepietsie... maar niks! Loop nu al 8 weken bij huis. Dat kunnen er dus nog bijna 10 worden...
    sorry hoor voor het klagen, maar baal gewoon echt.
     

Deel Deze Pagina