September 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Allahinkulu, 25 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    Meiden wat hebben jullie voor draagzak?
    Misschien ook een idee voor Eslem..
    maarja..tot hoelang kunnen ze daarin?
    Eslem is de buggy al heel snel zat..als ze uitgeslapen is dan gaat ze huilen en wil ze er uit..
    heel irritant haha..vooral als je midden in een winkel staat..

    hier ook vreselijke haaruitval..ik trek de bossen eruit..en het putje in de douche raakt steeds verstopt haha..het hele huis hier ligt vol met mijn haren en ook Eslem zit er helemaal onder..

    Eslem haar kale plekje achter op haar hoofd begint trouwens wel weg te vagen..er groeien weer nieuwe haartjes!

    haha heb me gek gelachen over die oude mensjes wat ze zeiden..zooo liefff :D
     
  2. cass001

    cass001 Actief lid

    15 dec 2005
    359
    0
    0
    ondernemer
    Eindhoven
    Hallo dames!

    Heel lang geleden. Ik deed meepraten tijdens mijn zwangerschap en zou Eind September bevallen maar ze werdt gehaald ivm spoed op 12 aug. Bailey was net 3 pond.

    Inmiddels is ze net 5 maanden geworden en een hele tante. (zie album)
    Ik ga even alles bijlezen. Leuk dat jullie hier nog zijn, ik heb het erg druk gehad, heb veel gewerkt (eigen zaak) en wil nu toch weer echt meer rust.

    Met Bailey gaat alles goed, ze heeft voor de 3e keer haar spuitjes gehad en normaal is het dan 2 x slaapdagen :) , maar nu was het jengel jengel jengel. aaih. Ze eet fruit en groentehapjes en begint nu wat streekjes te krijgen. Ze Staat graag in de aandacht :rolleyes:

    Ik ga even wat bijlezen en leuk dat jullie zonen en dochters zo gegroeid zijn

    gr. cassandra
     
  3. ezzie

    ezzie Fanatiek lid

    5 jan 2006
    1.387
    0
    0
    N.H
    ha, ik ben gelukkig niet de enigste met haaruitval! (alsof het daar minder door word,. hihi) maar voel me b-tje gesteund zo,.. haha. :D

    juudje; jee, die vrouw alweer zwanger,.... da's snel zeg! maar leuk natuurlijk als je dat wil! op zich zou ik het zwanger zijn ook zo weer willen,.. maar dan moet er nog geen kind uit komen,...hihi,. lijkt me soieso anders de tweede keer omdat je er al 1 heb rondlopen die ook aandacht wil,.. best pittig,.. hou het vooropig bij 1!

    mir; die van mij heeft ook het kletsen ontdekt s'nachts! echt hele verhalen,.. geeze,.. dat kost mij mn nachtrust idd! beter dan huilen maar toch,.. als je de volgende dag weer moet werken is dat niet zo grappig,.. tijn had het alweer afgeleerd he? HOE? haha
     
  4. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    Heeeeey Cass!

    Ik vroeg me altijd al af waar je opeens naar toe verdwenen was..ik zag je nooit meer :)
    Leuk dat je er weer bent! en wat is ze groot geworden! En ze staat zelfs al hihi..Eslem staat ook al leuk is dat he.. :)

    maar bailey staat echt alsof ze al een hele grote meid is hihi..
     
  5. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Ik kreeg nog een sms van haar, haar meisje, naima, is nu 18 weken en ze is 9 weken zwanger :confused: . Als ze weer met 33 weken weeën krijgt, dan is dat heel raar, want dan is naima nog geen 9 maanden. Hahaha.

    Gulay, ik heb geen draagzak. Laat je niet kisten door die kleine ;) . Lynn's kale plakje begint ook te groeien. Ze krijgt echt donker haar. Zo leuk.

    Chacha, leuk he, die oude mensjes. Mijn oma heeft lynn helaas niet mee mogen maken. Ze was op. 90 jaar. Ik bewaar ook alle pakjes van Lynn. En zeker de mini pakjes, maat 44. Krijg dat niet over mijn hart om die weg te doen.
    Die vrouw van het cb zou mij bellen voor een nieuwe afspraak. Laat ik Lynn meteen weer wegen. Dan zullen we eens kijken hoeveel het nu scheelt. :thumup:
    Ik weet niet of het een tijdelijk bijverschijnsel is. Hoop het. Zit nu alweer te gapen :oops: :(

    Mir, hoe gaat ie? Red je het een beetje? Zullen we je allemaal komen helpen? Onder het genot van een theetje of een koffietje? ;) :)
     
  6. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    Juudje:
    Ze zet het werkelijk op een krijzen..ik had het laatst in de H&M iedereen gaat je dan aan zitten staren..vreeeeselijk hehe..
    Maarja..als ik straks op het vliegveld sta en zij gaat krijzen heeft zij pech maar de rest om mij heen ook..het is voor mij onmogelijk om haar eruit te halen en te gaan tillen..als ik in de gate zit dan is het wat anders natuurlijk dan maakt het niet uit.

    Ik zou er niet aan moeten denken hoor..nog een kindje..als ik nu naast Eslem bijv. nog een kindje had rondlopen dan zou ik denk echt oververmoeid raken..dan kun je echt nooit overdag even een slaapje doen...en heb je helemaal geen tijd meer voor jezelf..nee ik wacht nog wel even een paar jaartjes denk ik :)

    Juudje..is lynn vroeg geboren of niet? Omdat ze nog zo klein is en 'weinig' weegt (dacht ik me te herinneren)
     
  7. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Ja, gulay, Lynn is geboren met 36,6 weken. Ze woog maar 2440 gr en begint de schade nu aardig in te halen. Haha.

    Een kennis van me is bevallen met 41,5. Dat scheelt 5 weken en is ook goed te merken. Dat is eigenlijk al meteen een mensje.
     
  8. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    Eslem is met 38 weken en nog wat dagen..maar die was gewoon helemaal normaal zeg maar..qua gewicht enzo dan..maarja dat is ook wat anders dan 36,6 :)
     
  9. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Ze hadden al tegen me gezegd dat het een erg klein kindje zou zijn. Ik had ook nauwelijks buik. Liep, toen ik met 35 weken, opgenomen werd, nog in mijn eigen spijkerbroek. Hoe dat kwam weten ze niet. Te weinig rust genomen? Teveel gedaan? Maar ze was nog 250 gr zwaarder als wat ze dachten. Er stond al een couveuse klaar. Maar daar hoefde ze gelukkig niet in.
     
  10. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    goedemiddag :D
    het gaat hier goed hoor.. heb veel gedaan al. Gesport en Tijn mee daarheen. Dat ging best prima! Hij heeft het hele uur geslapen toen ik stond te zweten... haha..

    ja juud, leuk, iedereen is uitgenodigd op de koffie :D

    Tijn ligt te slapen. Ik heb hem vanmorgen peer gegeven. Hij hapt nu echt en hij leek het best lekker te vinden want elke keer ging zn mondje weer open :D

    Cass, leuk dat je er weer bent. Wat is Bailey al een hele meid geworden! Kan me voorstellen dat het druk is met een eigen zaak er ook nog bij! Jeetje 5 maanden al joh... terwijl je eigenlijk later dan ik was uitgerekend.. Erg fijn dat alles goed met haar gaat :)

    Gefeliciteerd nog chacha met je oma. Is ze nog een beetje goed te pas?

    pfftt.. al weer zwanger joh... :confused: dat is toch ook wat... vooral met de wetenschap dat het kindje zich waarschijnlijk al binnen 34 weken laat zien.. oepss.. en dan heb je er nog een in de luiers liggen... oeff zwaar...

    Ezzie, ik vind het op zich ook wel prima om weer zwanger te zijn.. maar idd.. dat er dan ook een kind uit komt weer.. hihi... dat hoeft dan nog even maar niet ;) We wachten nog een tijdje eerst maar genieten van deze knul toch?

    haha.. ezzie marno ook al aan de klets? eh.. nou Tijn heeft het nog niet afgeleerd hoor :( Vannacht was n rampenplan. Eerst kletsen.. toen roepen toen gillen.. speen... toen weer kletsen, toen roepen toen krijsen.. weer speen *zucht* toen om zes uur weer.. en om half 7 en toen bleef ie slapen zodat ik m moest wakker maken :( nou jah zeg...

    ik heb trouwens helemaal geen haaruitval! Mijn haar is veel voller dan voor dat ik zwanger was en nu nog steeds wat voller. Ben er erg blij mee en ik hoop zoooo dat het niet gaat uitvallen.... maar als ik dat zo lees.. staat het mij dan ook wel te wachten binnenkort :(

    weet je wat ik ga doen.. aan de studie.... ik zit al achter de compu.. nu nog even mijn scriptie openen en aan de slag... goed he! ;)
    (please Tijn, nog even blijven slapen jongen)
    tot later!
     
  11. mamsie

    mamsie Bekend lid

    4 aug 2006
    755
    0
    0
    doetinchem
    hoihoi,

    wat is er veel geschreven had even nodig om bij te lezen.

    ik ben vanaf vandaag met dimphy ook op 4 flessen ben benieuwd hoe het gaat. moest haar steeds voor de laatste wakker maken en dan dronk ze heel weinig.
    groente en fruit gaat goed. alleen wil ze van de lepel zuigen af en toe.

    dimphy krijgt vaak een driftbui als haar iets niet lukt.
    dan krabt ze haat hele hoofd open, zoals als gister. ze ziet er niet uit :D net of ze is aangevallen door de kat.

    wat gaat het toch snel. dimphy wil ook steeds staan.
    ze groeien zo hard.

    hallo cas wat een grote meid zo al he. jeetje.
    echt staan :p

    ook wij wachten nog wel even met de tweede. wij willen als dimphy een jaar is weer gaan klussen. :p maar je weet niet altijd hoe het gaat.
    wil deze zomer zowiezo nog niet zwanger zijn.

    heb ook erg haaruitval gehad, nu wordt het minder.

    ik ga weer verder met het fruit klaar maken

    doeidoei
     
  12. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Ben bij mijn moeder. Ging wandelen met de hond. Anderhalf uur later zat ik bij mijn moeder. Pfff, toch een beetje verder dan ik dacht.

    Denk dat ik nu maar even in bad ga ofzo.

    Heb cb belde nog en lynn moet volgende week donderdag voor haar prikken. Had meteen gevraagd over de bijvoeding.
    Het fruit geef je halverwege de ochtend, dus rond een uur of 10. Dit kun je het beste of vers maken of een potje. Fruit is heel moeilijk in te vriezen.
    En groente kon ik het beste tussen 17.00 en 18.00u geven. Dit mag nog niet als vervanging van de fles. Ze zei ook dat ik het beste eerst met groente kon beginnen. Fruit is zoet en dat lusten ze meestal wel. Groente is minder zoet. Als ik eerst met fruit zou beginnen, kon het zijn dat Lynn daarna geen groente zou lusten, of dat ze er problemen mee kon krijgen. Het is ook nog niet en/en. Dat mag als ze het wat beter begrijpt. Dan moet ik om 10.00u fruit en om 17.00/18.00 groente.
    Heb nu wel het gevoel dat ze heel groot wordt. Al echt van de lepel eten. Maar ze doet het heel goed. Dadelijk krijgt ze weer broccoli. En morgen en overmorgen ook. Dan gaan we aan de worteltjes. Dan moet ik weer gaan koken voor d'r. Hihi.

    Goed zo Mir, aan de studie. Ben trots op je.

    Ik ga badderen.

    Doei
     
  13. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    hoi, hier een vervelend bericht gekregen. De zoon van iemand waar mijn vriend mee voetbalt heeft zich opgehangen. Hij was 17 jaar en uit verhalen blijkt dat ie zijn vriendin zwanger had gemaakt. Ze zouden morgen naar de abortuskliniek gaan en dan de ouders vertellen dat ze zwanger was. Blijkbaar werd het hem toch te veel.
    Een ander meisje bij mijn moeder op het werk was ook zwanger en maakte een afspraak vor abortus als een afspraak voor de tandarts. Later zal zij toch zoveel spijt hebben... Er zijn zoveel mensen die moeilijk of niet zwanger worden en dan hoor je dit soort verhalen. Alleen in mijn omgeving waren er al drie die niet zwanger konden worden en uiteindelijk nu allemaal zwanger of een gezond kindje, maar het kan ook anders lopen... nou, ik moest het even kwijt.
     
  14. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    hey meiden,

    Hey Cass! leuk dat je er weer bent! Heb nog vaak aan je gedacht! Wat een prachtig meidje heb je!

    Gulay ik heb een draagdoek (tricotti sleng heet het geloof ik) Quinn kan ik hierin op meerdere manieren dragen. Ik vind het een geweldig ding. Je moet er ff handigheid in krijgen, maar als het lukt zit je kindje ook goed stevig!

    Hier ook nog geen haaruitval, maar gelukkig wel weer een kilo afgevallen. Het gaat niet snel, maar ik val nog steeds af.

    Ik heb Quinn zijn kleertjes die te klein zijn geworden in een doos gestopt.
    Heb op zolder ook nog een doos vol meisjeskleding ( echt cutiekleding) staan, gekregen van een collegaatje. NOu ja wellicht is de volgende een meisje ;)

    Ik heb Quinn vandaag meegenomen naar het werk. Scheelt wel dat ik voor mijn moeder werk en zij en haar man het helemaal joepie vinden als Quinn meekomt natuurlijk.
    Is best goed gegaan eigenlijk.

    Heb van het weekend zo'n 3 standen speen gekocht. Vooral omdat Quinn rustig een half uur tot 40 minuten doet over het drinken van 150 cc.
    Nu met die drie standen speen gaat het heeeel veel sneller, en lijkt hij ook meer trek te hebben.
    Zou ik hem al die tijd te weinig hebben gegeven en is hij gewoon moe geweest van t drinken?

    IK ga mijn kereltje insmeren meiden en een flesje voor hem maken.

    xxx pinguin
     
  15. Es1981

    Es1981 Actief lid

    ZO heb net voor 5 euro een magnetron sterilisator gekocht, ff in de afwasmachine en dan gebruiken. Ben benieuwd.
     
  16. marline1983

    marline1983 VIP lid

    11 jun 2006
    9.402
    1
    0
    hengelo
    hoi hoi

    hey essie leuk dat je er ook weer bent

    met youame gaat het goed ze is al rustiger en slaapt meer
    ze drinkt nog maar rond de 100 duzz geven we gaar wat vaker totdat ze rond de 600 komt
    we hebben vandaag een badstoeltje gekocht
    gaan we zo ff uitproberen

    morgen om 10 uur moet k bij de tattoo boer zijn krijg een tattoo van me vriend zo'n soort triball maar dan met van die krullen en een vlinder in het midden en de naam van youame er boven

    we hebben net de film over the edge gekeken fantastische film heb echt in een deuk gelegen
    k ga youame de fles doen en dan ff in bad mag ze de spalkjes ff af
    morgen is me meisje alweer 4 maand stjee wat gaat de tijd snel zeg

    ohja gulay k heb een buikdragen van baby bjorn is wel fijn als ze wat ouder zijn mogen ze er ook in mat de gezicht naar voren kunnen ze alles goed bekijken
    fijne avond nog
     
  17. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Marline hoeveel drinkt youame normaal gesproken dan?
    Ik vind 600 op een dag best weinig, maar weet ook niet zo veel van flesvoeding eigenlijk.
    Fijn dat het goed gaat met Youame.

    Ik ben ook erg blij met mijn magnetronsterrilisator. Heb hem vrij snel aangeschaft, omdat ik mijn handen had verbrand bij het uitkoken(ben een kluns). Heb trouwens al een tweede sterrilisator, eerste heb ik per ongeluk in de kapotte magnetron laten zitten toen we hem wegbrachten en een nieuwe kochten :( hahaha ben ook een behoorlijke muts wat dat soort dingen betreft.
    Ach gelukkig was hij leeg en zaten mijn kolfspulletjes er niet in. :)


    xx

    Pinguin
     
  18. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Hallo allemaal,

    Zoooo dat was een druk daggie. Eerst werken, dan naar huis sjeesen, Lynn en mannetje ophalen en toen naar mijn ouders een hapje eten, om 20.00 uur thuis, Lynn de slaapzak aan en de fles, een bakkie koffie en nu ff lekker forummen.

    Morgen gelukkig vrij :D

    Mir mijn oma is aardig dement, ze heeft nog wat heldere periodes, maar meestal is het erg vaag.

    Ik sta vandaag echt te kijken van Lynn. Ze was om half 8 wakker, heeft ff geslapen in de bak en vanmiddag 1,5 uur. Ze is tot 21 uur wakker geweest en was de hele dag vrolijk en energiek. Heeft mijn meisje dan echt zo weinig slaap nodig? Ik bedenk maar dat ze wel zou slapen als ze echt slaap heeft.

    Hihi pinguin, lekker mutserig om je sterilisator in de magnetron te laten zitten. Ach je kan het nog op zwangerschapsdementie gooien.
    40 minuten is ook wel lang om over een flesje te doen, dus misschien dat ie nu wel meer gaat drinken.

    Cass wat een mooi meisje heb je zeg! Ze is goed gegroeid zeg!

    Juudje lekker gebadderd? Lekker lang gewandeld zeg! Het was ook heerlijk gezond weer vandaag! René heeft gewandeld met Lynn, hihi voor het eerst alleen met Lynn. Stoere papa achter de kinderwagen.
    Dus je moet volgende week naar het CB. Wel fijn dat ze zo meedenken over groente en fruit.

    Mir studiebol, goed zo! En die Tijn maakt er een potje van he? Zeg hem maar dat ie 's nachts moet slapen. Moet van mij :D :D beetje gillen 's nachts, gek ventje.

    En die dimphy zichzelf aan het openkrabben. Moet je niet doen meid! Geduld is een schone zaak! Blijven proberen dan lukt het je vast wel.

    Lynn gooit de kont in de lucht en probeert op de zij te draaien. Haar onderlichaam wil wel, maar haar bovenlichaam niet :D
     
  19. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Dat doet Quinn ook sinds een paar dagen! Gisterenavond draaide hij zich bijna van rug naar buik!
     
  20. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    Zo wij staan bijna klaar we vertrekken straks naar schiphol...we gaan naar huis!

    Ik heb vannacht wel een vreselijke nacht gehad..heb maar een uurtje kunnen slapen..
    Eslem kwam om half 2 en werd daarna elk half uur wakker..en vervolgens was ze klaar wakker..dus ik ben maar met haar naar beneden gegaan..en ze was gezellig joh mijn hemel..kletsen en lachen en schreeuwen..echt een ramp voor mij..

    Daarbij had ik vannacht twee keer gewoon in mijn broek geplast..
    Ben benieuwd of het door de zwnagerschap komt of een blaasontsteking ofzo..Ik voel het niet meer als ik moet plassen :( ik schaam me dood..maar het is echt vervelend..zeker als ik nu zo weg ga..
    Nouja ik kan er natuurlijk ook niets aan doen haha..maar voel me net een kleuter haha..

    Onze hond ging vannacht trouwens ook mee naar beneden..en die werd me een potje agressief..nog NOOIIITT meegemaakt..hij werd vreselijk jaloers op eslem..had het idee dat hij door had dat ik wegging hij wou steeds bij me zijn enzo..maar hij werd echt onvriendelijk..blaffen enzo en beetje grommen...raar is dat het is echt een sukkel van een hond die nooit een vlieg kwaad doet..
     

Deel Deze Pagina