januari 2007 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door labmuisje, 22 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. marrie

    marrie Actief lid

    10 okt 2006
    251
    0
    0
    overijssel
    @mum; wat vervelend zeg dat ze het op het laatste moment nog ff afzeggen... Jammer dat je dan in huis was, anders had je er misschien gewoon heen kunnen gaan... Dus als je morgenavond wordt ingeleid,dan is het hier morgenvroeg he? of is het dan woensdagmorgen hier? Spannend hoor, zal voor je duimen!
    en de rest van alle nieuwe mama's... proficiat!!! geniet van de kraamtijd en jullie kleintje!!! heerlijk
    @sim: wat een schatje is het zeg! mooi kereltje.

    Nou hier is dus verder alles nog steeds rustig. Denk dat ik dat maar mijn standaard begin-zin maak... echt vooruitgang is er hier nog niet dus. Het lijkt me trouwens dat charissa toch allang bevallen is? Zij was 29-12 uitgeteld en zou dan nu al 17 dagen overtijd moeten lopen. Lijkt me niet... dus ik ben de volgende op het lijstje... samen met mum. en dan zijn verder stranger, lieverd en sanne nog overtijd he?
    nou ja, hopen dat we snel mama mogen zijn. voor lieverd (en mum natuurlijk) is dat volgens mij al heel snel toch? spannend...
    Nou ik stop dr maar eens even mee... ga maar eens even wat doen, misschien dat mijn uk dan een keertje wil komen... eerst even al het papierwerk opruimen in de mappen en dan misschien nog ff wat lekkers bakken... appelcake? hahaha. of een lekkere pastasalade is ook erg lekker voor vanavond... we zien wel. haha. in ieder geval tot snel...
     
  2. Niet meer actief

    He bah Sanne, probeer nog wat te slapen anders, stel je voor het begint dan ben je uitgeput voor je het weet, slaap is echt belangrijk!

    Silaah, wat fijn dat je kleine meid het zo goed doet, alleen erg jammer dat mamma zo zwak is door z'on stomme stomme fout. laat vandaag niet over je heen lopen door die stomme trut van een kraamhulp he!
     
  3. Polleke

    Polleke Actief lid

    13 mei 2006
    119
    0
    0
    Groningen
    Zo, daar was ik ook maar weer. Werkt wel verslavend hoor nu dit forum, verveel me een beetje en ga steeds even kijken of er nog iets gebeurd is.. Babietje: ik wordt do. a.s. gestript op eigen verzoek. Dat mocht ook i.v.m. gewicht, dit wordt waarschijnlijk weer een 9-ponder. Muisje: wat heerlijk dat je dochtertje zelf gaat zitten lezen 's ochtends! Hoe oud is ze? Ik heb trouwens dat kraambed nu ook al een weekje in de woonkamer staan. Je kijkt er inderdaad de hele tijd tegenaan. Zaterdag heb ik er met m'n zoontje maar een racebaan opgebouwd.
    Mumaus: lijkt me balen dat er ineens geen plek was! Je bent nu toch al zo'n 10 dagen overtijd? En Marrie: Gaan ze jou ook binnenkort inleiden? Of heb ik ergens overheen gelezen? Nou, tot later maar weer! ga nu lekker koffie drinken en maar wat lezen of zappen ofzo.
    Polleke
     
  4. Niet meer actief

    Weer 2 nieuwe babietjes erbij: Gefeliciteerd. :) !

    Marretje: nu ik flesvoeding geef weet ik zeker dat ze goed heeft gedronken en als ze dan nog wil tutten dan geef ik gewoon
    een speentje en daar tut ze lekker op.
    De babyluuf heeft heel goed geholpen en ze kan nu gelukkig al wat beter ademen. Heb ook een neuspompje gehaald om de snot uit het neusje te halen. Een echte aanrader!
     
  5. Sanne

    Sanne Fanatiek lid

    18 sep 2005
    3.691
    0
    0
    verzorgende
    limburg
    @Sanna28 Ik ben er ook bang voor dat ik al voor de bevalling uitgeput ben, want slaap al nachten bijna niks, kleine houd me goed wakker.
    Ik probeer me vanmiddag wat te rusten maar durf dan ook niet te lang te gaan liggen want dan slaap ik snachts helemaal niet meer.
     
  6. Niet meer actief

    Ik mag woensdag weer naar de VK.
    Ben benieuwd, want volgens mij is de kleine alweer om zijn as gedraaid. Het ruggetje ligt nu weer aan de linkerkant.
    Ik kan dat voelen aan de kleine bultjes rechts, ws. de voeten, en de "hik" voel ik nu aan de linkerkant, waar het ruggetje nu dus ligt.
    Maagzuur wordt idd ook minder, gisteravond viel het mijn man op dat de baby lager zit dan vorige week, dat verklaart ook de afname van dat maagzuur.
    En ik weet van mezelf dat ik me ook heb laten "opfokken" door het forum, ik heb me er nu écht bij neergelegd, dat de kleine nog wel even op zich laat wachten. En ik moet toegeven, dat geeft een heleboel rust!
    Ik wacht het maar gewoon af, de baby bepaalt toch ZELF wanneer het zijn/haar tijd is.
    Net de badkamer een grote beurt gegeven, maar ik merk wel dat het absoluut niet meer zo makkelijk gaat als anders. Ik kreeg er pijn in mijn rug van!
    Dus ik vind dat ik wel weer genoeg heb gedaan voor vandaag.
    Over een half uur komt Ruben terug van de oppasbuuv, dan gaan we lekker lunchen en daarna gaat hij lekker zijn bedje in. Dan kan ik mooi op de bank gaan liggen met de benen (lees: olifantenpoten...) hoog en een filmpje kijken of zo.
    Heerlijk, zo kom ik de dag wel door.

    Groetjes maar weer, San
     
  7. moniekje

    moniekje Actief lid

    11 feb 2006
    485
    0
    0
    Nann en Sim van harte gefeliciteerd!
     
  8. Polleke

    Polleke Actief lid

    13 mei 2006
    119
    0
    0
    Groningen
    Sillaah: Wat een pech heb je toch, nu ook nog weer die tut over de vloer, heb trouwens net ergens op dit forum gelezen wat een kraamhulp 'hoort' te doen in het huishouden:
    "Maar volgens de regels moeten ze de wc, badkamer en de kraamkamer schoonhouden en de was van moeder en kind. Verder zijn ze niet verplicht de rest te doen."
    Dat is toch wel meer dan die van jou doet volgens mij?
    Nou, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt! STERKTE!
     
  9. Niet meer actief

    wat grappig zeg. ik dacht even een aantal bldzijdes te gaan lezen hier. maar het is hier rustig.. erg rustig volgens mij hahaha. iedereen is lekker bezig met andere dingen dan zitten te wachten hahaha. nou jullie hebben allemaal groot gelijk! ga ik ook zo doen. lekker bed verschonen.. heerlijk een fris bedje vanavond...en zal alvast het eten een beetjwe voorbereiden hoef ik dat niet allemaal meer te doen tegen 5 uur..

    nou ik heb mein baby weer gezien op rtl duitsland. wow heb je die kinderwagen gezien(3 ling)?
    lijkt me best onhandig .. maar ja je moet wat danhe.
    zijn hier trouwens ook dames die een meerling verwachten. ? volgens mij niet he.

    nou tot laters
     
  10. Niet meer actief

    Ik heb het ook gezien idd, pfff eerlijk gezegd lijkt me dat helemaal niet zo fijn, een drieling, maarja je hebt het niet voor het kiezen he.

    Ik ben me langzaam beetje voor ah bereiden op mijn afspraak om 15.00 met de verlosk. ben eigenlijk beetje op msn, niet veel ah doen dus.

    Wel is het inderdaad zo dat ik de bevalling van me af heb gezet, van dat echte wachten werd ik tuureluurs..ik beval gewoon met 42 weken.. :)
     
  11. marrie

    marrie Actief lid

    10 okt 2006
    251
    0
    0
    overijssel
    @polleke; ik wordt voorlopig nog niet ingeleid... de gynaecoloog zei donderdag dat ik eerst 42 weken moet zijn (zaterdag) en dat ik dan daarna zou worden ingeleid. denk dan dus dat dat maandags wordt, maar dat weet ik zo niet... Houd gewoon rekening met maandag en als het eerder komt is dat mooi meegenomen.
    @mrklb en babietje: ik had vannacht ook eerst ontzettende last van maagzuur (lijkt wel of het steeds erger wordt deze week...) op een gegeven moment leek het haast alsof ik moest braken, maar ging nog net goed. Daarna heb ik ook heerlijk doorgeslapen, dus geen last meer gehad...
    @sanna; succes bij de vk

    ben ik toch weer vergeten te kijken naar dat duitse programma... heb het nog steeds niet gezien... Ik zat er laatst helemaal klaar voor om half 12 samen met mijn kerel. maar toen bleek het zaterdag te zijn... :oops: dom dom! Had ik me voorgenomen om het vandaag te doen. maar is er weer bij in geschoten. bah zeg.
    Denk niet dat ik nog aan bakken van een cake toe kom vandaag... ben zo druk... hahaha. Dat papierwerk gaat nog wel veel tijd in zitten. eens in het half jaar ofzo, dan sorteer ik alle belangrijke papieren en stop ik ze in mappen, maar de vorige keer heb ik ze zo in de kast gegooid, dus heb nog wel een beetje werk...
    Dan moet ik nog boodschappen doen (met de auto hier om de hoek want is net te lang om de boodschappen te sjouwen...) en eten koken. Denk dus dat de cake een project voor morgen wordt... hahaha. alles een beetje verdelen he?
    Nou dat was het wel even weer voor nu. tot snel maar weer
     
  12. Niet meer actief

    marrie: wat een gedoe he. die papieren. ik ben altijd blij als ik het heb gedaan. maar er tot komen om er mee bezig te gaan. nou dat lukt niet zo vaak hahaha. elke keer geef ik (en man lief) een preek: en vanaf nu stop je alles direct in mappen. en ver volgens paar maand later dan zijn alle laden weer vol. en moet ik toch weer eens er mee beginnen. ik heb het gelukkig aan de kant , moet alleen de papier vernietiger ff halen bij mijn ouders. dan kunnen alle belangrijke papieren daar door heen die weg kunnen en bij het oud papier.
     
  13. marrie

    marrie Actief lid

    10 okt 2006
    251
    0
    0
    overijssel
    ja rotwerkje is het... denk dat ik nu maar eens aan deel 2 ga beginnen... hahaha
     
  14. Niet meer actief

    good luck!
     
  15. Niet meer actief

    Sanne, ik heb nog wel een tip voor het slaapprobleem. Probeer gezette tijden aan te houden wanneer je naar bed gaat. Ga niet te laat maar zeker niet te vroeg. Ik vind zelf half elf een mooie tijd, dan kun je zeker 8 uur slapen. En vooral niet te laat opstaan, dat is ook niet bevorderlijk voor je nachtrust. En wat je 's nachts dan nog mist kun je 's middags inhalen. Ik ga er dan tegen 13.30 uur in en zet de wekker om 14.30 uur. Ik moet me dan wel vaak uit bed sleuren maar als ik dan wat ga doen en een kopje thee zet, voel ik me weer een hele pief. Ik kan je wel aanraden om je rust te zoeken en te nemen. Straks is je ritme zekerweten verstoord door de nachtvoedingen, dan móet je overdag wel rust nemen, helemaal de eerste 1 á 2 weken! Heel veel succes ermee!
     
  16. Michelle

    Michelle Actief lid

    20 mei 2006
    101
    0
    0
    Haha, hier nog eentje die het op d'r heupen heeft voor wat betreft alle papierwerk. Gisterochtend is mannetje gaan hardlopen en ben ik ben een halve meter papieren achter het bureau gekropen. Vind het wel een lekker gevoel hoor, dat alles in mappen zit :D . Bovendien zijn we nu eens met de grote bezem door al onze uitgaven gegaan. Nou, je wil niet weten hoeveel nutteloze abonnementen, goede doelen en loterijen we geschrapt hebben. Zo kunnen we tenminste nog een beetje sparen voor ons trouwen in september.

    Was vanmiddag heel wat van plan (stad in enzo) maar ik heb me gedouched, aangekleed, wasje in de machine gedaan, ander wasje gestreken en opgeruimd en ben nu helemaal afgedraaid. Ik ga eerst maar weer uitpuffen op de bank. Straks begint de hele handel van dr. Phil, Oprah, As the World Turns enzovoort, dus ik vermaak me wel even.

    groetjes, Michelle
     
  17. Niet meer actief

    Ha Michelle, ik was ook van plan om nu even op de bank te kruipen voor dr. Phil. Altijd vermakelijk!
     
  18. Niet meer actief

    Volgens mij doet de hele bubs dat hier...haha, behalve misschien degene die al moeder zijn die zijn aan het keuvelen met hun kleintje..

    Ik ga naar de verlosk. update later!
     
  19. marrie

    marrie Actief lid

    10 okt 2006
    251
    0
    0
    overijssel
    pfffff.... voorlopig geen boodschappen doen meer... Dacht kan wel ff paar kleine boodschapjes alleen doen. Nou ik weet dr van! jeetje wat een klus! dacht dat doe ik eerst ff voordat ik verder ga met de papieren, maar nu heb ik geen puf meer voor de papieren... hahaha.
     
  20. Niet meer actief

    Ik heb net voor de ontspanning een dvd van de lama's gekeken. Geweldig! Ik heb helemaal blauw gelegen van het lachen. HEERLIJK!
    Ik voel me nu helemaal ontspannen...
    Ga ik maar vaker doen.

    Succes bij de VK, Sanna. Ben benieuwd.
     

Deel Deze Pagina