December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    fijn Otje, dat je man thuis is... de mijne zit in de gemeenschappelijke meldkamer van brandweer. politie en GGD en daar is het een gekkenhuis. Denk niet dat ik die vanavond nog zie.... maar zolang hij daar zit, zit hij in elk geval veilig.

    Mijn moeder belde net dat bij hun buren van 6 huizen het dak af is gewaaid... je zult het maar hebben zeg....

    Ik heb die friso dingen ook gekregen en de aanvraag voor het rompertje is al weg, dus ben benieuwd...

    Nick reageert volgens mij ook echt op de storm. HIj is erg wakker vandaag en wil ook niet gaan slapen. Zodra ik hem wegleg in bed is het krijsen terwijl als hij in de box ligt het goed is....Ach ik vind het ook wel lekker om hem nu dicht bij te hebben, anders ben ik zo alleen....

    Setje je hebt gelijk er zijn nog wel meer decembermama's die ik niet meer zoveel tegenkom hier, maar Ayla is er meestal toch wel regelmatig en mis haar nu al een dag of 3?

    vakantie: wij gaan in de eerste volle week van februari een weekje naar Limburg. Mijn man heeft daar dan een trainingsweek van zijn werk en ik ben dan overdag met Nick alleen op het Landallpark, maar 's avonds kunnen we dan gezellig met zijn drieen zijn... Leek me toch gezelliger dan hele week alleen thuis en mijn man in een hotel.... Dus ik heb binnenkort al een weekje... In april gaan we weer een week dan met mijn ouders mee. Die hebben een huisje geboekt en wij mogen zelf weten hoe lang we mee willen. Mijn broers zullen er dan ook zijn met hun respectievelijke aanhang.... Maar dat is dus een goedkope vakantie. En dan denk ik dat we in augustus nog ergens vrij zullen zijn, maar of we dan weg zullen gaan... We'll see de caravan van mijn ouders kunnen we altijd meenemen....

    Karin
     
  2. Ayla

    Ayla Fanatiek lid

    29 dec 2005
    1.049
    0
    0
    Ja hier ben ik! Ik lees af en toe wel mee maar elke keer als ik wil reageren komt er iets tussen. Ik ben ook erg moe Marley is een erg aanhankelijk kindje dat veel lichaamlijk contact nodig heeft dus ik zit vaak met haar op schoot dan slaapt ze lekker. Ik krijg dus niet veel slaap. Ook drinkt ze heel veel heeft de laatste paar dagen bijna nonstop aan de borst gelegen maar was een kwestie van regelen. Dat is nu gelukkig weer wat minder, ik dacht dat meisjes minder hongerig zouden zijn maar nee dus :rolleyes:

    Ik denk niet dat ik de komende dagen vaak ga reageren dus dan weten jullie dat. Ik hoop dat als ik weer wat meer regelmaat in mn dag en nacht krijg dat ik dan weer vaker kan reageren. Ik lees tussendoor dus wel af en toe mee dus blijf zo denk ik redelijk op de hoogte van jullie doen en laten.

    @Lianne, fijn om te lezen dat mijn kind niet de enige hongerlap is, begon al aan mezelf te twijfelen als ik lees van die andere kindjes die aan de 5 voedingen zitten :confused:

    Er valt hier trouwens vanalles van de daken enz af volgens mij.. hoor ineens allemaal dakpannen en allerlei enge geluiden en nu roept er iemand hoop niet dat er iets ernstigs gebeurd is... eng weer dit :(
     
  3. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    fijn Ayla dat in elk geval alles wel oke is al ben je moe en heb je niet zo veel tijd....Kleintjes vergen ook veel energie. We lezen vanzelf wel weer van je...

    Karin
     
  4. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Duikster: Hopelijk hoeft je man idd niet de deur uit daar vanavond!
    Hier in de straat (stukje weg hoor, we wonen in een lange straat) is een boom omgewaaid.... verder weet ik het niet. Het gaat nog steeds goed tekeer. Alleen ik zie nu niks meer. Overal de rolluiken dicht gemaakt.

    Duikster: Wat leuk dat jullie 1 weekje naar Limburg gaan. Naar welke plaats ga je? Ik woon in Noord-Limburg, Venlo. Dus als je in de buurt zit en je verveelt...?

    Gr Otje
     
  5. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Nou Otje, wie weet..... lijkt me wel gezellig..... ik PB je wel even...

    Karin
     
  6. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    het word hier nu iets minder, maar daarstraks was het heel erg. mijn man kwam zowat binnen gevlogen.
    en mijn dochter slaapt normaal op zolder, maar heb haar nu bij haar broer laten slapen, vond het te eng daarboven.

    welterusten allemaal
     
  7. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    oh ja, we hebben hier geen water meer.... we hebben nog 2 emmertjes op kunnen vangen, maar verder komt er niets meer uit de kraan
     
  8. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Jeetje Noura, geen water dus bij jou gisteravond/nacht? Bah wat vervelend. Is het nu weer opgelost?

    Hier is het nu weer heel rustig. Met het weer en Koen ook. Die was vannacht ook aan het stormen/spoken. Tegen 3.30 uur konden we eindelijk gaan slapen. Pfff... echt een beroerde nacht zeg. En nu slaapt ie maar moet er toch uit voor Sara die zo naar school moet.

    Ik ben MOOOOEEEE...

    Gr Otje
     
  9. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
  10. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    pff Noura da's lastig zonder water....

    Otje kom vandaag maar lekker een beetje bij....
    Ik had het inderdaad al gelezen van Meliske in de lounge en ben het met je eens dat het toch altijd een wonder blijft en dat we blij mogen zijn met onze gezonde wondertjes....

    Mijn man was gisteravond uiteindelijk om half 12 thuis. In de regio waren maar zo'n 1500 meldingen voor de brandweer geweest! Die heeft het dus razend druk gehad, maar gelukkig is hij verder vannacht wel met rust gelaten.

    Nou ik ga effe aandacht aan mijn manneke geven want die is ook niet helemaal in zijn hum...

    Karin
     
  11. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    nou hiet waaid het nog stteds behhorlijk.
    mijn ramen zien er echt niet uit maar ik woon 500 meter van de westerschelde en de wind kwam precies van daan.
    wij hebben vanaf 4.30 liggen wachten op kailynn. om 6.00 uur ben ik gaan kolven ivm lekkage en om 7 uur wilde ik haar wakker maken maar ze lag in mijn armen te ronken dus nog even tussenin gelegt en om 7.30 uur maar wakker gemaakt dus wij hebben op zich een goede nacht gehad.

    wat een bericht van meliske, wil je toch niet aan denken..

    noura hopelijk heb je weer water.

    otje houd je maar rustig dan vandaag als het lukt.

    karin je man was dan toch ook wel moe toen hij thuis kwam gisterenavond!
     
  12. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Wat erg zeg van Meliske, dan besef je inderdaad weer hoe gezegend je bent met zo'n gezonde kleine.

    Hier weinig schade door de storm, onze schutting laat los, verder niet.

    Gisteravond heb ik Dain een flesje gegeven om 23.45, met de gedachte dat ie dan lekker door zou slapen net als de nachten ervoor. Maar helaas, zowel om half 2 als om 5 uur was meneer er weer. Daarna weer om 8 uur. Toen heb ik m lekker bij me in bed genomen en hebben we samen uitgeslapen. Nu ligt ie in bed, maar ik hoor m morrelen, dus ik ga m mee naar beneden nemen en zelf even eten. tot later!
     
  13. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    we hebben wel weer water, maar er zit nog niet echt kracht achter, dus ik heb nog steeds gevulde flessen staan.

    pff vermoeide nacht otje, probeer maar wat bij te slapen.

    ik had het ook al gelezen van meliske, en ik krijg er de kriebels van. hierdoor besef je zeker maar weer eens wat een bijzonder cadeau en wonder onze babys zijn.

    ook las ik gister dat er een jongetje van 11 overleden was door de storm, was vanzijn fiets afgeblazen. dan ben ik nogmaals heel blij dat mijn kinderen gister heel huids zijn thuisgekomen.

    duikster fijn om te horen dat je man ook veilig is thuis gekomen. hij zal het zeker wel druk hebben gehad.
    mijn broer zit op de vrachtwagen , endat heb ik gister ook wel even een eng idee gevonden hoor.

    verder hebben we hier ook een goede nacht gehad, om half 11 voeding, en toen pas om 3.15 weer, en daarna om 7 uur, en toen weer om 10. maar hij slaapt ook gewoon weer na de voeding. wel stond mijn ene borst op knappen, ik liep helemaal leeg. en safouane kreeg het haast niet weg, zo hard ging het.

    gelukkig schijnt vandaag de zon weer, eindelijk weer eens naar buiten.
     
  14. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    oh ja, safouane heeft me weer een lachje gegeven, dus mag er nu van uit gaan dat het echte lachjes zijn. zo lief...
     
  15. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Ben idd ook erg blij dat ik een gezond kindje heb. En als ie weer es een hele dag heeft gehuild en ik wat geirriteerd ben dan denk ik: Wat loop ik nou te zeuren. Heb een mooi en gezond wondertje en das het belangrijkst!

    @Molly: lekker onvoorspelbaar zijn die ukkies! Fynn heeft vannacht bijna 7 uur achter elkaar geslapen. Echt zalig. De nacht ervoor was ie steeds om de 2 a 3 uur wakker :( Ben benieuwd wat vannacht weer brengt. Maar ik ga tegenwoordig nergens meer van uit. We zien wel.

    Fynn begint nu ook echt brabbelgeluidjes te maken. En af en toe een scheef glimlachje. Dat is zo ontzettend lief. Begin nu pas echt verliefd te worden op em :D
     
  16. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    wat leuk eve, heerlijk is dat he. uren kanje er ook naar kijken.

    nou ik wou naar buiten maar meneer ligt in diepe slaap. ik heb trouwens wel weer water, dus kon douchen, en nu durf ik de wasmachine ook aan te zetten.

    ik wil een spaarrekening openen voor de kleine, wie heeft er hier tips voor een goede en leuke spaarrekening. (ikheb nu de rabobank en ben niet zo tevreden hierover)
     
  17. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Noura: ja heerlijk!

    Balen van het water trouwens :( Ik heb hier een verstopte afvoer. Moet nu alles in de badkamer doen. Ook geen pretje. Morgen gaat m'n vader kijken wat ie kan doen.

    Ik wil ook graag een spaarrekening openen. Vind de Groeirekening van de Postbank wel goed klinken. Maar dan moet je eerst zelf een rekening openen. En ik zit al bij Fortis en 2 rekeningen heb ik niet echt nodig. Zal dus wel een nieuwe rekening bij Fortis openen. Ben benieuwd wat jullie doen.
     
  18. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Wij hebben allebei alles bij de postbank, van giro tot hypotheek, dus wij hebben de groeirekening voor Dain geopend. Verder nog niets gehoord, dus ben benieuwd.

    Dain heeft trouwens erg last van pukkeltjes in zijn gezicht (begint dat nu al?!), hebben jullie kleintjes hier ook last van en weten jullie wat ik er tegen kan doen? Clearasil lijkt me iets te vroeg voor m ;)
     
  19. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Molly: Fynn heeft ook veel pukkeltjes (ze noemen het zelfs baby acne :D ). Schijnt te komen door onze hormonen die nog in hun lijfjes zitten. Volgens mij is er weinig aan te doen en gaat het vanzelf over. Ik smeer er af en toe wat Bepanthen op (als ze erg rood zijn).

    Fynn heeft ook erg droge plekjes boven en tussen z'n wenkbrauwen. Plekjes zijn zelfs wat dik. Ziet er niet lekker uit. Daar smeer ik nu Balneum creme op. Iemand nog een betere tip?
     
  20. lianne

    lianne Bekend lid

    19 nov 2005
    893
    0
    0
    groepsbegeleidster
    Ayla, jij is wat he die hongerige meiden, gelukkig is dimphy nu weer ongeveer om de 3 uur.

    die pukkeltjes hoorde ik dat het door de borstvoeding kwam, hebben de flesbaby's dit ook dan?

    Dimphy nu al 2 dagen veel aan het lachen en kletsgeluidjes aan het maken, zo lief....
    Ze lacht nu echt heel gericht als je contact maakt, en ze heeft dan zo'n lekker bekkie als ze lacht
     

Deel Deze Pagina