September 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Allahinkulu, 25 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Es1981

    Es1981 Actief lid

    He Lotte is vandaag 4 maanden, :D jippie!
     
  2. mamsie

    mamsie Bekend lid

    4 aug 2006
    755
    0
    0
    doetinchem
    vind die 4 voedingen super. krijg weer lekker veel slaap.
    moet nog even aan het nieuwe ritme weer wennen.
     
  3. Es1981

    Es1981 Actief lid

    ZO, wat is het rustig, is iedereen op pad met dit weerr :S
     
  4. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    hahahaha Es zit je lekker tegen jezelf te praten?

    Heb gisteren te hard getrained denk ik ben doodmoe!

    HEb zin in warme chocomel. MmmMMMm

    Quinn slaapt zo ontzettend veel op t moment. Hoe is dat met jullie kindjes?

    Ook kwijlt hij ontzettend. Heb nu maar slabbers besteld die niet zo veel vocht doorlaten. Kijken of dat een beetje gaat helpen.

    xxx
     
  5. Es1981

    Es1981 Actief lid

    He pinguin, ja gezellig zo met mezelf haha.

    Lotte slaapt juist bijna niet meer overdag. 2 x een uurtje. En dan wel na 20:00 tot de volgende ochtend. Ze vermaakt zich prima zo overdag, is gewoon iet moe. Misschien komt dat wel weer, dat ze meer gaat slapen. Quinn is 2 weken ouder zie ik. Misschien heeft het daarmee te maken.

    Lote kwijlt ook heel erg. Maar als je slabbers neemt die weinig vocht doorlaten, wordt het toch juist een kliederzooi?
     
  6. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Wat ik net lees...... Een aanstaande april mama heeft haar kindje verloren. Ze was 26 weken zwanger. Dit is te gek voor woorden. Ben er stil van. Bah bah. Meliske heet ze.
     
  7. Es1981

    Es1981 Actief lid

    He bah, dat zijn geen leuke dingen om te lezen, laat staan mee te maken.
    Was net ook wat aan het lezen over een miesje die voor de 2de x een miskraam heeft gehad. Nou dan besef ik hoe een geluk ik heb.
     
  8. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    Hoi,
    Ik kom eens een keertje hier kijken.
    Officieel ben ik een septembermama (30 september).
    Maar ik was uitgeteld op 2 oktober, ik zit er eigenlijk een beetje tussenin. En ik zoek een beetje afleiding. Ik ben alleen thuis en de storm giert maar om het huis en IN het huis (ik heb een oud huis met veel kieren). En eigenlijk voel ik me er niet zo prettig bij.
    Gina
     
  9. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    het is hier rustig! Ik zou gaan sporten, maatr blijf toch maar thuis. Mijn vriend is de schutting opnieuw in elkaar aan het zetten :oops:
    Deborah is onwijs humeurig, een sprongetje? Ze drinkt ook best wel veel. als je 200cc geeft en niet gelijk het speentje er achteraan dan wil ze meer! Ik ben nu aan het afbouwen en ik heb het idee dat het s avonds al te weinig is, ze komt steeds eerder. kun je nu meer geven of toch maar met rijstebloem gaan proberen en welke fles is dan het beste?

    Christel: gefeliciteerd! Is niet van toen die keer dat je het al dacht toch? Leuk hoor, heb je al kwaaltjes?
     
  10. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Sjonge jonge wat een weer :( En René is boodschappen doen, grote idioot, lekker rustig zegt ie.....Nou als hij binnen een uur niet terug, zet ik een zoekactie op touw.

    We mochten van de baas een uur eerder stoppen met werken ivm het weer. Nou ben blij toe, het was doodeng op de weg, maar heb het overleefd :D

    Leuk Gina, nog een septembermama, hier giert het ook en Lynn slaapt overal doorheen. Is alles goed met je kindje en is de bevalling ook goed gegaan?

    Vreselijk van dat meisje dat haar kindje verloren is, het raakt me heel erg.

    Pinguin wij hebben heerlijke warme chocomelk op het werk, hmmmmm (wil je helemaal niet jaloers maken hoor ;) )
    En hier ook geen grote slaper overdag....maar ja das bekend volgens mij :( Geniet er maar lekker van dat ie zoveel slaapt, daar groeit ie lekker van.

    Mamsie ook op de 4 voedingen, lekker dat Dimphy het zo goed er op doet, je merkt gewoon dat ze er aan toe zijn.

    Hihi Es, ik praat ook altijd in mezelf, mijn collega wordt er gek van, die wil op alles reageren.

    Mooie foto's Marline, echt mooi gedaan. En tot 2 uur op de nintendo? hoe hou je het vol, toen was ik al in dromenland .....

    Ik heb zo'n leuk pakje van de Hema, tis wel voorjaarspul, dus maatje 68, maar zo leuk: roze met bloemetjes :D Juudje ben jij nog geweest?
    En voel je welkom met koffiedrinken.....heeft Tijn een harem met 2 lynn's hihi. Lijkt me sowieso wel leuk om nou eens te zien met wie ik allemaal klets.
    Hoe was t bij de psych, juud? Lekker gejankt? Lucht altijd lekker op of niet?

    Pinguin, mijn moeder is superlief voor Lynn, ze doet de dingen wel anders, maar dat vind ik eigenlijk niet zo lastig. Dan went Lynn er ook aan. Mijn schoonmoeder kan niet zo veel met Lynn, eventjes vindt ze het leuk, maar dan krijg ik Lynn ook snel weer terug. Ach komt wel wanneer Lynn ouder is.

    Christel gefeliciteerd met je zwangerschap. In september bevallen was niet heel erg, de kraamweek met 30 graden was minder en de hete zomer was ook een ramp, heb nog nooit zulke dikke enkels gezien (ik had gewoon geen enkels meer)

    Hmm dus bij jullie zijn de zuigblaartjes weg....Lynn heeft m gewoon nog steeds....

    Mir hoe is het gister gegaan in Meppel?
     
  11. Aquarius

    Aquarius Bekend lid

    13 aug 2005
    912
    0
    0
    "Limbo"
    Hier stormt het ook zo verschrikkelijk lekker. Vandaag begon op het werk ook al de dakplaten los te laten. Bah wat een ellende. [​IMG]
     
  12. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    Hehe eindelijk alles gelezen. Je bent 8 dagen weg en je hebt gewoon uren nodig om weer een beetje bij te zijn. Ik wilde gisteravond al mijn verhaal kwijt maar nadat ik alle berichtjes had gelezen vielen mijn ogen dicht. Dat lag niet aan de inhoud van jullie berichtjes hoor :D !

    Zoals ik al schreef was de reis goed verlopen. Seán is echt een geboren reiziger! Hij vond echt alles best en sliep overal. Weliswaar nog steeds niet langer dan een half uurtje maar goed alles was weer mee genomen. He Mir wat las ik nou? Tijn die een tuk van 3 uur deed? Wat heb je met 'm gedaan joh? De reis was erg vermoeiend want we waren elke dag op pad en op het laatst waren we er ook helemaal klaar mee. Maar ja je wilt toch zoveel mogelijk mensen zien vooral als ze ook grote moeite doen om je te zien. Gelukkig hebben we het weer gehad en ik ben blij dat we weer thuis zijn. Wat ben ik trouwens blij dat ik gisteren terug ben gevlogen en niet vandaag! Ik had er niet aan moeten denken om met de hele familie uren op het vliegveld te moeten wachten! Reizen is al zo vermoeiend en als je dan moet wachten is dat echt diepe ellende.

    Vanochtend om 9:00 hadden we onze eerste babymassage! Wel een gestress om daar een beetje op tijd te zijn want Tim gaat naar de peuterspeelzaal. Het was erg leuk. Natuurlijk werd ik helemaal onder geplast :eek: ! Ik weet niet of Seán het nou echt zo fijn vond. Hij stribbelde niet tegen ofzo want hij had te druk met het om zich heen aan het kijken.

    Wat hij nou vandaag trouwens weer had. Ik schrok toch wel een beetje. Door die babymassage had ik 'm snel in 't donker wakker gemaakt en uit bed gehaald maar toen ik 'm vanmiddag in zijn bedje wilde leggen zag ik dat die helemaal doordrenkt was! Ook lag er een hele grote plas onder zijn bedje en ook op de muur zat het helemaal. Hij heeft gewoon zijn voeding van 7:00 er helemaal uitgespuugd zonder dat we het gehoord hebben. Ik vind dat toch wel eng want het was echt heel veel. Ik had 3 hydrofiele doeken nodig om het op te dweilen. Dus vannacht ga ik maar bij 'm slapen want manlief is toch in Amsterdam gestrand vanwege de storm :cry: . Seán was trouwens vanmiddag wel wat hangerig plus snoterrig en dronk ook niet zoveel dus ik houd 'm maar even goed in de gaten.

    Oh en hij slaapt 's nachts nu echt goed. Ik geef de laatste voeding om 22:30 en hij tukt gewoon tot een uur of 7 door. Echt heerlijk! Ik ben blij dat ik die laatste voeding erin heb gehouden op jullie aanraden. Zonder jullie had ik het na de eerste week anders alweer opgegeven.

    Ik moet trouwens zeggen dat als je reist borstvoeding toch wel super makkelijk is. Nu we terug zijn ga ik weer proberen te kolven. Alhoewel ik weer wat last van kloven heb. Mmmm... het is geen spruw dus ik denk dat het door Seán's super zuigtechniek komt :x ..

    Chacha heb je al alarm geslagen of is Rene alweer terug? En heb je al een sorry uit 'm gekregen voor gisteren? Leuk he is dat. Soms gebeurt dat hier ook en dan krijg ik er wel een sorry uit maar eentje waarvan ik gewoon weet dat het niet echt gemeend is maar meer zo van dan ben ik van dat gezeur af.

    Ezzie las ik nou dat je ook over gaat op 4 voedingen? Lukt dat een beetje? Leuke foto's trouwens van Marno. Stoer hoor.

    Niek dat zou best een sprongetje kunnen zijn? Ik vond die variable speen van avent voor rijstebloem altijd wel goed werken. Ik wil ook terug naar 4 voedingen maar ga pas beginnen als ie zijn vaste voedsel krijgt. Ik zat te denken om dat pas met 6 maanden te doen vanwege zijn eczeem op zijn gezicht. Hoewel ik merk dat ie ontzettend geinteresseerd in eten is. Als wij aan tafel zitten graait ie soms bijna het eten van je bord.

    Es hier trouwens ook een kwijler! Nu wordt het heel erg. Truitjes zijn constant kleddernat. Voor Tim had ik slabbetjes die goed absorberen met plastic erachter maar die had ik toen in Ierland gekocht. Die gingen op den duur wel kapot en ik heb er natuurlijk totaal niet aan gedacht om die te kopen. Nou ja dan maar vragen of ze opgstuurd kunnen worden want ze waren superhandig.

    Pinguin knuffel je mannetje maar zoveel mogelijk hoor. Doe ik ook als ik merk dat ie niet helemaal zichzelf is of als ik er zin in heb. Nu vinden ze het nog zo heerlijk maar er komt een tijd dat ze het niet meer willen. Ik zie het nu aan mijn oudste. Die zegt soms: mama moet nu stoppen met knuffelen :cry: !

    Juud hoe ging het vandaag? Fijn is het he als je ouders zo behulpzaam zijn! Ik bof er ook mee. Hoe gaat het trouwens nu met Lynn 's nachts? Toen ik weg ging was ze een beetje aan het spoken. Is dat nu minder?

    En hoe is het met de kletskous Tijn? Of heeft die besloten om het kletsen tot overdag te beperken? Mir jouw conditie moet wel weer goed zijn als je zo kan les geven? Knap hoor. Ik moet ook maar weer eens gaan hardlopen.

    Marline wat lekker joh dat alles goed is gegaan! Toppie hoor. Mooie foto's en tattoe trouwens. Hoe was Youame er trouwens onder? Was ze erg van slag in het ziekenhuis of viel het allemaal wel mee? Jullie zullen wel blij zijn dat dit in ieder geval achter de rug is.

    Pfff ik heb alweer heel wat geschreven. Meiden tot later!
     
  13. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Hey meiden,

    Wat een weer, en pfffff @ chacha met dr lekkere chocomel die ik niet mag drinken :( ;)

    Schoonouders zijn net weg. Viel allemaal wel weer mee. Er wordt wat meer aan Q getrokken en gedaan maar ach als hij het op het huilen zet houden ze vanzelf op. Het was wel wat moeilijker hem in slaap te krijgen vanavond. Was toch flink geprikkeld, maar dat kan ook door de storm komen.

    Het testen van een andere speen op zijn flesje gaat in principe goed. Behalve de laatste 2 voedingen die hij krijgt die moet ik echt nog met een small speen geven. Misschien is hij te moe ofzo geen idee, maar hij proest en hoest en laat een boel lopen als hij het met een M speen krijgt.

    Paddy wat goed dat Sean het zo goed doet met die avondfles. Wel schrikken van dat spugen. Quinn spuugt eigenlijk vrij weinig, ja af en toe loopt er een klein beetje uit zijn mondje, maar eigenlijk sinds ik koemelkvrij eet spuugt hij niet meer.
    Wat voor een uitslag heeft Sean op zijn gezichtje?
    Ik heb silly billys heten ze geloof ik besteld. Ook slabbertjes die weinig vocht doorlaten en veel opnemen ofzo.
    Moet ze nog binnenkrijgen en dan kan ik het testen.
    Heb voor als hij hapjes gaat krijgen van die jasslabbers besteld!

    Gina welkom!


    Ik wil ook koffie drinken of thee.

    Ik ga nog een beejte neuzen en mn bedje in. Morgen weer vroeg op en het is druk op de zaak morgen (werk in hotel dat nu vol zit met veel gestrandde treinreizigers)


    trusten meiden
    xxx
     
  14. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    Op zijn wangetjes vooral is het soms vuurrood. Ook is het erg droog en schraal. Op zijn romp heeft ie ook veel droge plekjes. Het is niks ernstigs maar toch eventjes in de gaten houden.

    Seán spuugt eigenlijk ook bijna nooit dus daarom was het even schrikken vandaag. Nou ja we zien wel.

    Mag je ook helemaal geen thee of koffie drinken?

    Hihi Mir's wanadoo ligt er waarschijnlijk weer uit! En dat terwijl Bart er niet is. Nu maar hopen dat de buurman kan helpen :D .
     
  15. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Paddy gezellig dat je weer terug bent. En fijn dat het zo goed is gegaan met de reis. René heeft de boodschappen overleefd. En de sorrie is inmiddels van vorige week, maar nee nog geen sorrie, ach hoeft ook niet. Ik merk wel aan m dat hij het weer goed probeert te maken.

    Ojaaaa Pinguin, je mag helemaal geen chocomel.....oe dan ben ik wel heel gemeen geweest tegen je ;)
     
  16. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    halloo!

    Kira, leuk dat je weer terug bent :D :D Super dat je het zo leuk hebt gehad.

    He joh.. wat wordt er veel gekletst vandaag! :)

    Ik reageer even niet op iedereen... mn oogjes vallen bijna dicht sorry...
    Tijn heeft vannacht zooo zitten spoken. Snotterig en wat benauwd, dus hij sliep elke keer zeker niet meer dan een uur achter elkaar.. zoo zielig... :cry: Vandaag ook bijna niet geslapen. Vanmorgen een uurtje en toen werd hij weer wakker. Smiddags hooguit een uurtje... En na de laatste voeding wilde hij ook niet slapen... hij heeft twee pyjamaatjes ondergespuugd. Nu slaapt hij eindelijk..
    Ik heb ook het idee dat hij last heeft van zn tandjes.. hij bijt de hele tijd op alles wat binnen zn bereik is.. is er niets binnen zijn bereik dan gaat hij gillen... echt ook heel sneu, niet aanstellerig ofzo..
    Dus ben vandaag ook de hele dag met hem in touw geweest. Hij wilde alleen maar op je arm en rondgelopen worden... soms even in de wipper maar plat liggen... no way... :( dan snottert hij weer... en kan niet goed ademen.. Ik hoop dat ik vannachat wel een beetje kan slapen
    Ben trouwens nog steeds bij mijn ouders.. wat een weer zeg... kan niet meer naar huis vandaag hoor!

    Oh joh Paddy... je man gestrand in Adam? En nu? Nog wel naar huis vanavond of kan hij ergens blijven?

    Chacha, is Rene weer heelhuids thuis gekomen?

    Leuk he kira, babymassage! Ik wist in het begin ook niet of Tijn het wel leuk vond.. maar hij lag daar best... beetje om zich heen te kijken.. maar later merkte ik wel dat hij het fijn vond. Ik doe het trouwens nog steeds vaak thuis. Heerlijk vind ie het.

    Oeh joh wat een gespuug, dat is eng zeg zo veel... Nou groot gelijk dat je even bij hem gaat slapen, maar even in de gaten houden.

    zooo dus de vier voedingen worden populair haha :D Onze baby's worden groot he!

    Niek misschien idd wel een goed idee om savonds rijtebloem te gaan proberen. Dan met een M speen.. maar ben niet zo thuis in spenen.. Chacha wel en Pinguin misschien nu ook wel :D Oh en fles.. een aventfles denk ik gewoon toch?

    Gina, welkom hier! Alles goed? Hoe is het nu IN huis? Beetje droog kunnen houden? Vervelend zeg... :(

    Pinguin, ik had gistermiddag ook een slaper, drie uur acher elkaar.. dat was nog nooit gebeurd! Maar toen was het over hoor.. vannacht en vandaag nauwelijks geslapen :(

    Marline, gave foto's! En trouwens, het ziet er goed uit zeg het lipje van Youame! Ik ken een meisje die ook een hazelipje heeft, ze is nu inmiddels 10 jaar en geweldig hoe haar mondje en neusje nu is! Dat kunnen ze mooi hoor! Hoeveel operaties moet Youame nu nog?

    Juudje hoe was t vandaag bij de psych.. ?
    Juud, gaan we samen binnenkort toch op de koffie bij Chacha en Lynn? Lijkt me trouwens ook leuk om te zien met wie ik elke dag klets!

    Ow ow.. Tijn houdt het niet lang vol. Hij spuugt weer en huilt weer. Ik ben net weer wezen kijken maar het is over met het slapen. Zoooo zielig… zeg… maar hij heeft geen koorts… Misschien toch maar een zetpilletje geven?

    Haha.. Kira, je was toch al aan het hardlopen? Of wat het bij het kopen van de outfit gebleven haha..

    Nou ik ga even weer bij Tijn kijken… kom zo nog wel even terug..
    Doeidoei!
     
  17. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Mir wat vervelend voor Tijn.....tover de uien maar tevoorschijn, kan ie beter door ademen. En je kan eventueel een zetpilletje geven, hoeven ze niet speciaal koorts voor te hebben....wij nemen ook paracetamol als we niet lekker zijn.

    Wel fijn dat je nog bij je ouders bent, dan heb je wat extra hulp.
     
  18. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Oja en als hij niet plat wil liggen, kun je wat boeken onder pootjes van het bedje doen, dan liggen ze wat schuiner en kunnen ze beter ademen (helpt ook wel wat tegen het spugen). Gewoon 2 middeldikke boeken (8 cm hoog) dan zakt ie ook niet naar onder. (wel ff uittesten natuurlijk)
     
  19. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    Hoi Mir je bent er toch! He wat balen van Tijn. Wat sneu joh dat ie zo zielig is. Wat je misschien ook kan proberen is om het hoofdeinde van het matrasje een heel klein beetje hoger doen dmv een handdoek eronder te leggen. Misschien krijgt ie zo wat meer lucht.

    Haaha ik was inderdaad alweer begonnen met hardlopen maar dat is toch alweer een tijdje geleden dus ik moet maar weer van mezelf anders dan blijft het outfit in de kast liggen.

    Nope manlief komt niet meer thuis vanavond maar kan gelukkig bij zijn broer slapen die toevallig nu in Amsterdam woont.

    Oh en ik wil ook! Seán moet toch maar wat meer leeftijdgenootjes in person leren kennen. Hoewel zwolle toch niet echt om de hoek is..

    Nou ik ga even kijken wat er in ER gebeurt. In Ierland zijn ze een stuk verder en ik zag erge interessante verwikkelingen!
     
  20. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    euh.. ontwikkelingen
     

Deel Deze Pagina