September 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Allahinkulu, 25 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    goedenavond laat... geeuw...

    jee juud... dat zo'n bad je op extra kosten jaagt.. ik zou er ook niet aan gedacht hebben maar idd... je gebruikt dan veel meer water... getver...

    Hoest nu met Seán? Geen spuugerij meer? Wanneer moeten jullie weer naar t CB. Of heeft Seán ook al de derde prikjes gehad.
    Wij moeten maandag weer. Ben benieuwd hoeveel Tijn dan weegt en hoe lang hij is. Ik denk dat Tijn Seán niet meer bij houdt...
    Denk trouwens dat Seán wel aan vier voedingen toe is, maar op een of andere manier is het met BV altijd anders..Ik hoor vaak dat kindjes dan langer op meer voedingen per dag zitten. Is lichter verteerbaar de moedermelk denk ik. En je voedt natuurlijk makkelijker op verzoek of even extra dan bij de fles.

    He Heksje ;) , hoe voel je je nu? Is de verkoudheid echt aan het doorzetten? Hoop het niet!
    Spannend trouwens, maandag provoceren...

    haha! idd.. stel je voor live zijn we helemaal niet zo gezellig hihi...
    we moeten eens een voorstel doen, lijkt me toch wel erg leuk om eens af te spreken! :D

    Gulay... rotreis zeg :( Gelukkig nu weer thuis... en lekker weer je eigen ritme vinden :)

    Tijn slaapt als een roosje. Het gaat een stuk beter als gister. Denk dat Tijn even die verkoudheid naar Zwolle heeft geblazen, hup zo bij Chacha in huis :)
    We zijn vanmiddag bij mijn oude school geweest. De groep 7 die ik vorig jaar had is nu groep 8 (ja duhh..), maar ze zijn veranderd joh... hihi... steeds meer pubers. Wat me opvalt is dat ze dan van die grote neuzen krijgen ineen keer hihi..
    Tijn vond het prachtig. Al die kinderen doken zowat op Tijn.. maar hij zat te lachen joh. Hij ging bij iedereen even op de arm en had de grootste pret. De meeste kinderen daar zijn allochtoon. Een aantal meiden hebben van die rastaharen en Tijn liet niet meer los hihi.
    De woordenschat van veel kinderen is ook niet zo heel groot, dus vaak krijg je grappige zinnen, zo ook het volgende: Een jongen ziet de kale plek van Tijn achter op zn bolletje en zegt:
    " Oh, juf, kijk! Hij heeft hier een gat! zo groot!"
    ik dacht jeeejjj wat is dit nu, schrok me een hoedje :confused: .. maar zag dat ie toen wees naar het gedeelte zonder haar.. oefff...

    Ben daarna bij mn schoonouders op bezoek geweest en naar de Aldi, veel lekkere dingen ingeslagen :) Die ga ik nu maar eens even opruimen.. dan lekker slapen!
    trusten
     
  2. blupje

    blupje Fanatiek lid

    23 dec 2005
    1.074
    0
    0
    Ben gisteravind geloof ik weer ongesteld geworden; dat verklaart in ieder geval m'n hoofdpijn. Ben er alleen nog niet vanaf.

    Tja Niek; die smurf van mij wilde er gewoon écht niet uit! Ik ben met 42 weken ingeleid, maar na 2 dagen flinke weeën wilde ze nog niet en hebben ze haar met een keizersnee gehaald. Toen moest ze wel, haha!

    Chacha; tot 21 uur ophouden is ook wel erg laat inderdaad. Nikki gaat meestal om 18 uur al slapen en dan maken we haar om 22 uur wakker.
    Ze krijgt de enalaatste fles rond half 5/5 uur; ze propt dus echt 4 flessen in een dag en dan laat ze er 's avonds met gemak 5 uur tussen.
    Qua gewicht moet Nikki het makkelijk redden op 4 flessen, maar het lukt me nooit zo goed om het overdag te rekken.
    Een heks!? :confused:

    Paddy; heeft sean verder nog gespuugd?

    Jeetje Lynn; je hebt dus eigenlijk voor 400 euro liggen badderen dan? Bizar dat daar ongemerkt zoveel geld in gaat zitten! Heb je geen klein badje voor Lynn?
    Vervelend dat je duizelig bent! Ik heb even gemist waarvoor je medicijnen hebt geloof ik?

    Mir; leuk he, hoe die kinderen op een baby reageren! Ik zie dat bij mij op school ook. Hihi; een gat in z'n hoofd!
    Pffffff.....wat ben je laat wakker zeg!
     
  3. blupje

    blupje Fanatiek lid

    23 dec 2005
    1.074
    0
    0
    O ja; gebruikt iemand van jullie friso normaal? Ik heb nog een ongeopend pak staan. Hadden we gekocht, maar we zijn hypo-allergene voeding gaan gebruiken. Vind het zo zonde om zomaar weg te gooien; geef het liever aan iemand die het kan gebruiken.
     
  4. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Hihi Mir, het is gelukkig alleen een neusverkoudheid geworden, nou daar valt mee te leven :D
    Gelukkig dat Tijn zich al weer beter voelt. En een gat in zijn hoofd, hihi, dat klinkt ernstig, gelukkig is het alleen een kale plek. Wat kunnen kinderen dat toch leuk omschrijven :D

    Oe Tijn maandag de prikjes, ik vond het reuze meevallen en Lynn volgens mij ook. Het is net of ze er aan gewend raken.

    Blupje Nikki gaat dus ook zo vroeg slapen. Het lijkt mij ook dat Nikki het zal moeten redden op 4 flessen, maar ja ieder kindje is anders en misschien is die van jou wel een grote vreetzak.

    Juud, das een duur bad. Als je er maar van genoten hebt :D Wij hebben hier ook een bad (met bubbels, dat ding vreet stroom). Tijdens mijn zwangerschap amper in gezeten, vond de bubbels niet prettig meer.
    Arme Lynn, nu mag je van mama niet meer in bad.....nou je bent welkom hier hoor ;)

    Ja ik zou die laatste fles kunnen vervroegen, heb ik een aantal keren geprobeerd, maar moet haar dan ook wakker maken. En ze heeft dan niet zoveel zin. Ik kom ook elke keer gewoon raar uit. Vanmorgen heeft ze om half 8 gehad, dus de volgende minimaal om 12 uur a 12.15, dan is het half 5 a kwart voor 5. Dus met 21.00 uur ben ik al aan de vroege kant. Het kan wel maar dan moet ik 's ochtends de wekker gaan zetten, zodat ze eerder de 1e fles krijgt (en uit eigenbelang zie ik dat niet zo zitten). Ik blijf proberen en ik had ook zo bedacht dat Lynn groter wordt, ze ook wel meer honger krijgt en dan vanzelf eerder gaat komen.

    Ik ga ff sigaretje roken en dan douchen, straks naar de kapper Joepie.
     
  5. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    JA, hier iemand die de pak friso normaal hééééé goed kan gebruiken. Whahaha. Ik ga bezuinigen op alles. 180 water en 1 schepje voor Lynn. Haha. De hond krijgt 's morgens oud brood, eet ik wel met hem mee. Ga bij de mac staan, in de hoop dat ze een halve hamburger weggooien. Ieeeeeks. Of bij de super, dat ze de rotte dingen terug sturen. Dan vraag ikof ik die please mag hebben. Whahaha.

    En als je de volgende gewoon om half 12 geeft? Dan een uur of half 5 en dan om half 9? Of is dat geen optie? Je moet niet de wekker zetten hoor, doe ik ook niet. Wordt elke dag uit mezelf wakker rond half 8, 8 uur. Veel plezier bij de kapper. Zorg dat ze er wat moois van maken, anders schrikken wij ons een hoedje. (o jee, ik ben op dreef, whahaha)

    Ik heb ook een klein badje, maar heb nu bedacht dat als ik het bad vul, ik dan samen met lynn in bad ga. En dan maar een laagje water. Ik heb ook een achterlijk groot bad. Ik vond hem zo mooi, dat ik die gekocht heb vorig jaar. Spijt als haren op mijn hoofd.
    Ik slik medicatie tegen pnd, maar als je die dus niet slikt, of te laat, dan wordt je dus duizelig. vannacht heb ik het geweten. Werd wakker met mega hoofdpijn. (zon groot hoofd heb ik helemaal niet) Dus uit bed, paracetamol ingenomen. Uur wakker gelegen, boek uitgelezen en weer in slaap gevallen om 6.00u. Gelukkig was Lynn bij tante Kimmie.

    Mir, de afrekening van water moet nog komen. (please laat hem mijn deur voorbij gaan.) Die heb ik trouwens vorig jaar wel verhoogd, maar vergeten dat je altijd in warm water baddert. Dus obragasmoet het verwarmen en dat kost centje.
    Ik stel voor dat we gewoon gezellig bij iemand thuis gaan zitten leuten. Dus.... prik een datum...........

    Chacha, dan komen wij gewoon naar jou, kan Lynn meteen in bad. Hahahaha. Gisteren is ze bij mijn zus in bad geweest. Volgende week pas weer aan de beurt. Hihihihi.

    Ik heb net Lynn d'r spaarpotten geteld (je moet wat te doen hebben hè, kan ze mooi meebetalen aan de obragas) en ze heeft €199,99. Wie helpt mij aan de laatste cent? Waarom nou niet €200 :confused: .

    Ik stook niet meer dit jaar, ga wel in mijn badjas beneden zitten en trek wel 3 truien aan. Lynn krijgt ook haar badjasje aan en d'r skipak.

    Ga me even aankleden.
     
  6. blupje

    blupje Fanatiek lid

    23 dec 2005
    1.074
    0
    0
    Vervelend dat je die medicijnen dan echt zo op tijd moet nemen!
    Je woont zeker niet in de buurt van Dordrecht? Anders kan ik het pak wel opsturen, maar dan komen er weer verzendkosten bij en dat is dan zowat weer net zoveel als wanneer je een pak in de winkel zou kopen. Of zou dat wel meevallen?
     
  7. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    Juudje heb j je warm aangekleed? 8)

    hihihi.. :) wordt je melig van zulke rekeningen? haha... of is er gewoon een gaslek ontstaan :D

    Je kunt ook altijd nog het straatnieuws verkopen en dan in de buurt van de mac staan, dan kan je ondertussen altijd nog een afgedankt patatje uit de prul halen 8)
    Maarrehh.. als ik t zo lees.. heeft de paracetamol geholpen... en heeft je in een lollige bui gebracht :)
    Balen dat je zo strikt moet zijn met je medicatie... als je t dus even vergeet... dan heb je t geweten :(

    Chacha, denk dat het zo best goed is met je flestijden... als je haar dan toch ook moet wakker maken. Ik doe Tijn toch ook naar bed hoor anders is het drama. Maar ik moet zeggen.. hij wordt tegen zeven uur vanzelf weer wakker en dan met pyamaatje aan doen en knuffelen maak ik er zonder probleem acht uur van.. hihi.. maar ja dat was een paar keer en het kan morgen weer anders zijn..
    Zo is het prima voor jou en voor Lynn, want die zuipt de 21.00 uur fles met gemak leeg toch?

    ieuww.. blup.. die Nikki vond het zo prettig bij jou dat ze haar er onder dwang uit moesten zetten.. lekker eigenwijsje ;)
    Ben je trouwens weer helemaal opgeknapt van de keizersnee?

    Tijn slaapt al weer een tijdje... haha kira.. inderdaad, je was benieuwd of Tijn na jullie vakantie een slaapkopje aan het worden is? Nou haha.. je hebt gelijk gekregen.. Het is nog niet echt uren achter elkaar.. maar het komt elke keer dichter bij een uur en smiddags gaat hij er al overheen ole.. lekker wel. Hij wordt trouwens wel wakker hoor na 40 min. maar ik sus hem weer even en dan slaapt hij verder :) maaaar... niet te vroeg juichen ik... Tijn is altijd in voor grapjes.. :( (die ik dan ff niet zo leuk vind dan...)

    Vanmiddag verjaardag van mijn schoonvader. wel gezellig..houdt ons weer van de straat :D

    Dus, datum prikken voor een bakje koffie? Wie lijkt het allemaal leuk? En waar? Een keer in een weekend of een keer een dagje door de week waarop we allemaal vij zijn. Doe es een gooi 8)
    Ergens in februari?

    oh.. Tijn heeft het niet meer naar zn zin in bed :confused: hij heeft een nieuw gilletje uitgevonden.. nou.. berg je... zo hoog.. t lijkt wel een meid :rolleyes:

    tot later!
     
  8. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    hehe ik sta weer op het punt om weg te gaan maar wou toch even snel lezen en zal even antwoorden..en hopelijk kan ik vanavond even uitgebreid antwoorden..

    paddy..ik heb geen last van bekkenbodem nog wat hoor :)

    Ik word overigens niet moe van het om de twee hoor voeden..vind het niet erg..ze drinkt vaak kleine beetjes..dus het is ook wel logisch..en ze krijgt er niets bij he...je moet je voor stellen dat jij maar 4 keer per dag iets mag drinken of eten..wij drinken toch ook weleens iets tussendoor of eten even wat..daarbij is bv natuurlijk iets heeel anders dan gewone voeding..
    Maar voor sommige kindjes kan het natuurlijk wel werken..
    eslem werd in nederland heel vervelend en sagerijnig..en ik later ging het lampje pas branden dat ze ook gewon honger kon hebben omdat ik zo weinig voedde..

    heb trouwens wat nieuws..ik laat eslem niet meer huilend in slaap vallen..toen ik thuis kwam merkte ik dat als ik haar in bed leg en haar bedje wieg dat ze zich dan vrijwel meteen overgeeft en lekker gaat liggen..ik doe dan haar neusje (spuugdoekje) over haar gezichtje en dan gaat ze lekker liggen..
    En ik wil dan gewoon dat wiegen gaan afbouwen..ik hoef het ook niet heel lang te doen ofzo..gewoon tot ze haar lig heeft gevonden
    En ik baker allebei haar armen weer in..ze kan het gewoon echt nog niet zonder ze wordt veel vaker wakker dan..echt jammer :(

    oops het is weer lang geworden en ik moet weggg byee byee
     
  9. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Brr ik heb het koud. Ga naar mijn moeder. Daar staat de verwarming aan. Wahahahahahaha.
     
  10. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Blupje, moet morgen naar bloemdaal en heb net gekeken, als ik via dord zou rijden, maar dat scheelt 3 kwartier.

    Weet niet wat de verzendkosten zouden zijn. Zou je even moeten vragen op het postkantoor. Als het de spuigaten uitloopt, dan pas ik, maar dat begrijp je vast wel. Kijk ik de volgende keer als ik voeding moet halen, mijn moeder hééééél lief aan. Aaaaah please. Haha.
     
  11. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    als je het misschien in een plastic zak stopt die voeding..ik bedoel dan zo'n soort boterhammen zak maar dan groter..en dan in een envelop probeert te stoppen dan is het wellicht niet zo heel erg duur..maar ik weet neit wat zo'n pak zelf kost..anders dan scheelt het wellicht alsnog niet..

    Nu ben ik echt weg hehe
     
  12. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    haha gulay! wegwezen joh :D ;)

    ja misschien van die druk en sluit zakjes van AH.. ;)

    Tijn was net wakker.. en ik ging zn badje maar alvast pakken enzo.. en ik kom terug slaapt ie weer :confused:
    hoe is het nou? soms snap ik niets van het knulletje ;) Hij moet zn slaap van de afgelopen nachten inhalen denk ik...

    knorknorr... volgens mij... is hij nu toch wakker aan het worden volgens mij.....en dat maakt.... anderhalf uur... dames en heren... applaus voor Tijn! :D :D
     
  13. blupje

    blupje Fanatiek lid

    23 dec 2005
    1.074
    0
    0
    Heb even op de site van tnt gekeken en een pakketje versturen kost 6,20! Niet voordelig dus. In zakjes doen is wel een optie, maar dan heb je wel veel zakjes nodig denk ik en dan ben je weer veel aan postzegels kwijt.
    Schiet niet echt op dus. Nou ja, misschen zie ik je ooit nog weleens en kan ik het aan je geven.

    Nikki heeft vanmorgen na de fles van 7 uur al tot half 10 geslapen en nu slaapt ze ook alweer 3 kwartier! Ik snap m'n eigen kind soms niet hoor.

    Tijn ook al zo'n slaapkop!

    Gulay; al dat wiegen helpt, gewoon doen. Als dat voor jou goed voelt. Ik denk dat het idd wel slim is om het op de duur af te gaan bouwen, voordat ze er echt aan gewend raakt.

    Ze wordt nu wakker geloof ik.
     
  14. blupje

    blupje Fanatiek lid

    23 dec 2005
    1.074
    0
    0
    Ze slaapt toch nog! Nu al bijna anderhalf uur. En vanmorgen dus ook al 2 uur ofzo. Ik weet niet wat me overkomt!

    Mir; ik ben eigenlijk heel snel opgeknapt na de keizersnee. Heb wel de eerste weken heel rustig aan gedaan en daar heb ik nu profijt van, want ik heb echt nergens last meer van.

    Rotweer!

    Juudje; lig je al lekker in bad bij je moeder? Anders maar gewoon met een fles shampoo naar buiten ;)
     
  15. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    juudje: ik moet de rekening ook nog krijgen...

    Ik ben vanncohtend naar een verjaardag geweest van het neefje van Deborah en nu ligt ze knock out :baby:

    Vannacht veel wakker geweest, gister de eerste keer dat ik de hele middag geen bv gaf en ik denk dat ze niet genoeg had. Ik ga vanavond een fles met pap maken en desnoods kolf ik wel af (heb totaal geen stuwing)

    Morgen gaan we voor het eerst met haar zwemmen!
     
  16. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    He joh Tijn wat doe je nou? Kun je niet even met Seán gaan praten? Mir je zal wel helemaal blij zijn dat ie nu lekker begint te slapen?

    Hij heeft gelukkig niet meer gespuugd. Is nog wel een beetje van slag. Veel poepluiers en na 7:00 erg onrustig en wilde ie opeens niet meer slapen maar nog meer drinken :confused: .

    Koffie lijkt me trouwens gezellig. Lijkt me leuk om de gezichten achter de berichtjes te zien en kijken welke beeb het hardst kan huilen :D . Nou ja als er eentje begint dan beginnen ze waarschijnlijk allemaal dus oordoppen zijn misschien wel een idee.

    Gulay je bekkenbodemspieren zijn je sluitspieren. Want las ik nou ergens dat je moeite had om je plas op te houden? Of misschien heb ik het ook wel verkeerd gelezen er waren ook zoveel berichtjes toen ik terug kwam...

    Juud ik kan me niet voorstellen dat het bad vullen zo duur is! Ik zou het toch even aankaarten, je weet het maar nooit. Foutjes zijn zo gemaakt.

    Niek dus jij gaat de bv afbouwen? He leuk morgen zwemmen!
     
  17. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    ole ole, het is me gelukt! Heb nu draadloos internet! :D :D :D

    En ik heb het in mijn uppie gefixt!
    Nu kan ik ook lekker op de bank internetten of ehhh oeps mijn studie doen hihi :oops:

    Alleen... wat een irritante muis joh... :( dat is even wennen...

    :(
    Is Seán ook een beetje ziekig of hangerig... nou blij dat hij wel lekker drinkt! Maar mannetje, je moet ook gaan slapen! Neem een voorbeeld aan Tijn jongen! het is niet te filmen hier. Hij blijft slapen haha.. Daarnet toen ik zat te zwoegen met het installeren van dat draadloosinternet en die livebox enzo.. werd hij wakker, *zucht* dat kon ik even niet gebruiken hehe... dus hup speen erin en ja hoor.. hij pikt het en slaapt weer verder..

    Ik ga zo naar de verjaardag van mijn schoonvader. Even alle spulletjes bij elkaar zoeken.

    hehehe welke baby het hardst kan huilen? ik denk dat Tijn dan waarschijnlijk in de race zit voor de finale hihi.. zelfs bij de meiden want hij heeft me toch een hoog gilletje ontdekt.. mijn trommelvliezen kunnen dat niet aan hihi..

    nou ik ga zo... knorknorknor hoor ik... dus ik denk dat hij aan het wakkerworden is

    doei doei
     
  18. Aquarius

    Aquarius Bekend lid

    13 aug 2005
    912
    0
    0
    "Limbo"
    Haha wat erg. Marin is al bijna 5 mnd en ze weegt nu ongeveer 5300 gram.
     
  19. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Ik ben jaloers op jullie Blup en Mir, hier nog steeds een haasje.....2x een half uurtje (maar ben zelf de halve middag weg geweest, dus oma kon Lynn vermaken) Nu ligt ze al een kwartiertje te slapen in de wandelwagen.

    Lynn heeft een nieuwe mama.... :D Ik ben van blond naar donker gegaan :confused: met koperrode en donkerblonde highlights.....erg drastisch,maar was ik ook aan toe.

    Aquarius: Marin is dus ook niet zo'n zware beeb. Lynn woog vorige week 5810. Jij geeft toch ook gewoon 4 voedingen? Lynn doet het er erg goed op.

    =D> voor Tijn (goed zo jongen, eindelijk heb je het door dat slapen lekker is) en =D> voor Mir....helemaal in je eentje internet aangesloten, super. Hier ook een laptop, maar heb er een draadloze muis bij aangeschaft, kon niet met dat andere ding overweg.

    Paddy....er heeft hier buikgriep geheersd, misschien dat Seán er wat van meegepikt heeft. Lynn is 2 weken terug flink aan de rees geweest. En vorige week was de wc-pot mijn beste vriend :(

    Je bekkenbodemspieren zorgen idd er voor dat je je plas op kan houden, je weet ook niet of je er last van hebt totdat je dus wat verliest. Na de bevalling heb ik flink geoefend, ook iets te, waardoor ik dus kramp in die spieren kreeg :oops:
     
  20. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Aha, ik heb iets gevonden waardoor ik het warm krijg. Stofzuigen en dweilen. Poepoe. Haha. De verwarming staat nog steeds uit. Whaha.

    Paddy, achteraf kan het wel kloppen. Ik moet €400 bijbetalen, daarin zit al €106 nieuw voorschot en vastrecht is met €115 omhoog gegaan. 400-212=188 wat ik dus te weinig heb betaald over het jaar. Wie verzint er nou om vastrecht bijna te verdubbelen? idioten.

    Chacha, Lynn is ook een haasje hoor. Vandaag bij mijn zus geslapen van 10.30 tot 11.15. En daarna van 13.15 tot 14.15. Toen heeft ze met haar vriendinnetje Isa gespeeld. Ze krijgt de hele tijd van die natte zeverkusjes. Hahaha. Ach ja, dat kindje is net 1. Ze is wel heel lief voor Lynn.
    Zo heej, een hele metamorfose zeg. Wat vindt rene ervan? Is ie weer opnieuw verliefd? :D
    Ik moest mijn bekkenbodem spieren ook oefenen na mijn bevalling. Zeker ook omdat ik 2,5 dag een katheter in gehad heb. Bah bah. Das niet fijn. Zo raar dat er in dat kleine gaatje een slangetje gaat.

    Aquarius: Marin is 4,5 mnd. Is ze ook van begin september? Lynn is 5800gr, maar ik moest al naar 4 voedingen toen ze nog geen 5 kilo woog. Overal erg verschillend dus.

    Wauw Mir, \:D/ =D> \:D/ =D> :thumup: :thumup: . Goed zo meisje, ben trots op je. Nu wel aan de studie hè? Of niet, whahahaha.
    Feliciteerd met schoonpapa. Wat heb je voor muis? Ik heb zon ding op de laptop zitten. Was wel ff wennen, maar vind het nu erg handig.
    Onze beebjes gaan dan in canon huilen. Haha. Eerst de een, dan de ander. Harder en hoger.
    Dus prik maar een datum. Volgens mij is chacha de enige die werkt. Laten we een beetje rekening houden met haar. Is wel zo aardig. Hihi. Ik stem voor maandag. :p

    Oh leuk niek, zwemmen. Wil dit ook met Lynn, maar stel het iedere keer uit. Bang dat het te koud is voor haar.

    Blupje: ik ben niet bij mijn moeder in bad geweest. De werkster was er. :( Helaas pindakaas. Lynn is bij mijn zus in bad geweest. Haha. Die heeft geld zat.
    Denk ook dat het wat aan de dure kant wordt anders ja, alhoewel 6,20 is altijd nog 1,30 goedkoper dan in de winkel. Als je het in zakjes gaat doen, denken ze dadelijk dat je wat anders verstuurd en krijg ik het waarschijnlijk nooit binnen. Haha.

    Ben net even met mama naar een tuincentrum gereden en heb 6 nieuwe planten van haar gekregen. Had er een laten verzuipen en de anderen waren ook niet helemaal goed meer. Lieve mama. Ook allemaal potjes erbij. Dus dames, als jullie bij mij koffie komen drinken, heb ik allemaal mooie plantjes. ;)

    Mir, volgens mij heeft mijn buurman wiet in zijn schuurtje en tapt ie gewoon van me af. Als ik in mijn schuurtje sta, word ik gratis high. Sjalalalalalalala. Kai begint dan ook in een keer op 2 poten te lopen. Whahahaha.

    Mijn meisje komt zo weer thuis. Ga ik ff lekker knuffelen en dan moet ze alweer naar bed. Ze krijgt dadelijk voor de eerste (stiekem tweede) keer, zelfgemaakte worteltjes. Jummie jummie. Mijn zus belde gisteren op dat Lynn geen broccoli lustte. Ik zeg: nah ja, de laatste 4 dagen wel hoor. Is ie wel warm? Was dus niet warm genoeg. Daarna smulde ze ervan. Haha.
     

Deel Deze Pagina