November 2006 mama's (nieuw)

Discussie in 'De mama's' gestart door Beheer, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Kel:Lekker komen klagen ;) geeft helemaal niks,doe maar beetje rustig aan.

    Panda:Wou je Bastian dan geen mooie franse naam geven :)
    Weet natuurlijk niet hoe JP heet he ;)
    Mss is het heel lelijk ofzo hahaha.
    En praat Bastian ook al frans?

    Am:hihihi die hormonen van jou.Word tijd dat de beeb eruit komt geloof ik :)
     
  2. sappie

    sappie Fanatiek lid

    #27262 sappie, 18 nov 2009
    Laatst bewerkt: 18 nov 2009
    He hello,

    Hier ook ff kort, ben nog steeds niet lekker....vandaag dan ook veelal in mn bed doorgebracht.

    Kel. rustig aan doen meid, en de zwangerschap zat zijn is wel herkenbaar (weet alleen niet of ik dat ook al met 30 weken had), maar je moet nog ff doorbijten. Voor je het weet heb je je kleine meid in de armen.

    AM: hihi, je bent er maar druk mee he, alles nog gauw ff regelen. Hoop voor je dat de kleine man niet te lang op zich laat wachten.

    Panda: pffff jij nog altijd niet lekker, paar weken nog en dan is het over!!

    Zap: hoe was het gesprekje vanmiddag? Ze was zeker een voorbeeldig meisje?!!

    Wat betreft het inenten....volgens mij ben ik de enige die de kinderen niet laat inenten of niet??? Twijfel nog wel een beetje maar 98% is nee. De reden is puur mijn gevoel, denk dat onze kinderen voldoende weerstand hebben om de griep aan te kunnen + dat ik vind dat er nog te weinig over de lange termijn bekend is.
    Hoorde dat de mexicaanse griep nu op zn piek zit... hier is de eerste prik evt 26-11 = 30% bescherming en de tweede prik is 17-12 = 70% bescherming wat ik heb begrepen. De griep is dan wellicht alweer op zn retour...tja blijft lastig...

    Ik ga me lekker op de bank nestelen met een kopje thee en een warme deken.

    Tot later,

    Liefs Sap
     
  3. Beterschap Sap.
    Enne ik twijfel ook nog wel hoor of dat ik Daynah wil laten inenten.
    Hier trouwens bericht gehad voor een prik voor de woe....1 dag voor haar verjaardag. Ga ik dus niet doen. Als ik ga dan doe ik de dag na haar verjaardag in een andere gemeente.

    lfs
     
  4. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Sap:Heeel veeel beterschap.Niet leuk.Kun je dan toch beetje uitrusten met je kindjes erbij?Of heb je ze naar opa en oma gebracht?


    Zat er bij jullie ook zoveel wind vandaag?Hier leek het wel op een storm.
     
  5. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    [​IMG]

    Fenna uurtje geleden net uit bad.
     
  6. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Hoi meiden,

    Zo ik heb weekend :) Nog 4 nachtjes slapen dan is mijn liefje er weer!! Wat een feest, milou zei het vanavond ook: als papa thuis is, hebben we feest! Hahah...schatje.

    Ik ga ff bijlezen want dat heb ik al 3 dagen niet meer gedaan :) en jullie zullen wel z'n best gekletst hebben.

    Zoals het er nu uitziet, gaan wij Milou en Amy niet laten inenten. Mijn gevoel zegt dat we het niet moeten doen. Ze zullen sterk genoeg zijn om een eventuele griep aan te kunnen. Maar het is zooo moeilijk.....
    Jullie zullen er vast ook wel over gehad hebben hier dus ik ga nu ff lezen....
     
  7. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Sappie: heel veel beterschap!

    Trena: wat een schatje!!

    Over het inenten: Mn gevoel zegt ook dat het niet nodig is aangezien Kyllian zelden ziek is net als papa en mama. Ik denk dat hij dus sterk genoeg zal zijn mocht hij wel de mex griep krijgen. Alleen mn enige reden waarom ik het wel wilde gaan doen is dat als hij evt. ziek wordt het ook op de beeb overgebracht kan worden. Kan me voorstellen dat een pasgeborene nog niet sterk genoeg is voor een flinke griep.
    Aan de andere kant kunnen papa, mama of gewoon bijv. bezoek het natuurlijk ook overbrengen...
    Tja ik weet het ook gewoon niet echt. Ben in principe niet voor zulke inentingen (behalve voor de echte risicogroepen).
     
  8. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Trena: ja hier ook heel veel wind. Gelukkig verder niet zo koud.

    Brennie: op naar het feest!! Komende dagen wel vrij toch? Dat scheelt al een hoop heen en weer gedoe.
     
  9. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Wat een hoop geklets, gezellig zeg!

    Lieve foto van Fenna! En wat lijkt ze op yorben zeg...ze kijkt ook al zo wijs uit d'r oogjes.
    Geniet van je uitstapjes Trena, heerlijk toch!

    Am: haha moest lachen om de discussie geboortekaartje. Bij milou hadden we geen achternamen vermeld, bij Amy allemaal Kos. Waren toen nog niet getrouwd maar toch de naam vast genomen :D
    Wat spannend he wanneer het gaat beginnen? Wat een bescheiden buik heb je nog zeg, hij zit idd wel laag. Het zal vast niet meer zolang duren bij je. Geniet nog maar ff van de rust en je verlof!

    Sap: bah...ziek...niet leuk! lijkt erop dat jullie wat verkeerd gegeten hebben. Je kids weer helemaal goedgekeurd bij het cb! Mooie cijfers hoor!
    Wat een leuke foto's van de intocht van Sint. Lieke ziet er leuk uit met d'r pietenmuts :) Mooi meisje!

    Lin: wat een supergave auto heb je gekocht!! HOpeijk verkoop je snel je oude auto. En Jaime ruim 16 kilo :$ , ja zij eet ook zo goed heh?!

    Kel: wow jij alweer over de 30 weken, gaat hard zeg. Kan me voorstellen dat je het helemaal zat bent als je het hele weekend druk bent geweest. Vind ik ook nooit leuk. Toch maar een beetje rustig aan doen, ook met je hoge bloeddruk. En joh..de baby draait nog wel goed hoor! Hoe gaat het met je rug?

    Zaph: lekker hoor dat je mannetje weer thuis is. Yannick dus lekker slapen op het pyamapapje :) Mooi cijfers ook van Jill. Toch een goed gewicht ondanks dat ze slecht eet? Milou weegt een kilo minder ;)

    LIS: haha milou is niet zolang hoor..ze was 100,5 cm ;)

    Panda: gelukkig is je bloeddruk weer wat beter, vooral drop en chips eten heh ;)

    Sem: Jayna helemaal geschminkt, leuk! Fijn dat je het zo naar je zin hebt op je nieuwe werk. Is toch wel ff een omschakeling maar wel lekker lang achter elkaar bij je gezinnetje.

    Volgens mij ben ik weer zo goed als bij....
    Morgenmiddag een kinderverjaardag, wordt 1 jaar! Vrijdagavond met vriendinnen spelletjesavond onder het genot van een rose'tje :)
     
  10. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Wij zouden trouwens de eerste prik pas 27 november kunnen halen en dan de 2e 3 weken later? Nou dan zit je al bijna in januari.
    Het voordeel is wel dat ik dus nog langer kan twijfelen ;)
     
  11. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Zo ben ik ook weer eens:)
    Flinke drukke dagen achter de rug, veel gebeurd, teveel om even neer te zetten en ook niet geschikt voor een openbaar forum....., komt misschien nog wel een keertje.

    Bedankt allemaal voor de lieve reacties op Linsey's pols, pfff dat meisje heeft echt veel pijn gehad die eerste dagen.
    De vorige keer was het Kaily, weet even niet meer wie het vroeg. dat was vorig jaar zomervakantie. Op de allereerste vakantiedag in CP Duitsland. Heb nu wel goed het verschil gemerkt tussen mijn 2 meiden, Kaily had toen gips van hand tot aan de oksel, mocht niet zwemmen en kon gewoon echt helemaal niets, maar klagen deed ze niet 1x. Ze had het destijds direct geaccepteerd en je merkte aan haar dat ze er het beste van probeerde te maken.
    Linsey nu krijgt het gewoon niet geaccepteerd, praat maar over 1 ding en dat is haar pols en hoe zwaar haar leven wel niet is whuahaha af en toe vraag ik me echt af hoe oud ze wel niet is, ze doet of was ze al 80 ipv 8 hahaha.
    Achja nog 2 weekjes en dan mag t gips eraf:D

    Wij hebben de oproep voor Jordy ook binnen en het antwoord van de huisarts ivm de prik voor onszelf (komt kindje van 4 maanden vanaf december voor 30 uur per week). Wij kunnen maandag naar de huisarts voor de prik van Albert, de meiden en ikzelf. Jordy mag hem niet via de huisarts krijgen (bull shit) en moet dus woensdag naar het fortunastadion voor de prik;)
    Wij gaan er in ieder geval wel voor, wil het gewoon niet op mijn geweten hebben dat 1 van de kids (eigen en gastkids) ziek worden door ons. De kans bestaat evengoed maar zal wel kleiner zijn en als t dan toch gebeurd zal de griep voor hun wat milder zijn.
    Ik denk dat iedere moeder precies aanvoelt wat goed en/of slecht is en je gewoon je gevoel moet volgen, dat is altijd goed. Daarbij is dit een situatie waarin je altijd wel op een punt zal komen dat je heel even spijt zult hebben van je keuze, welke dit ook mag zijn.

    Ik heb geprobeerd alles bij te lezen, maar mijn hoofd is tegenwoordig net een vergiet:$ misschien dat ik dus vanalles vergeetn of dingen door elkaar ga gooien, maar zal mijn best doen beetje te reageren.

    Zaph: Volgens mij was jij met Jill naar cb geweest? Zag in ieder geval mooie cijfertjes voorbij komen!! En je moeder weer contact gezocht, hoop voor je dat t nu goed blijft gaan!

    Sem: Zag een leuke foto van mini pietje voorbij komen;) echt heel leuk!! Bevalt t werk nog steeds?

    AM: Oef ongikrampjes....dat het maar snel mag doorzetten zodat je heerlijk kunt gaan genieten van je mannen!! Wil je dan ook alvast heel veel sterkte en succes wensen voor mocht het 1 dezer dagen gaan beginnen, heb een vaag voorgevoel, geen idee waarom:D

    Sappie: Heel veel beterschap!! Zijn de kids ook ziek of alleen papa en mama?? ook leuke foto's van de kids voorbij zien komen, ze beginnen ook steeds meer op elkaar te lijken he, leuk!!

    Kelly: Nog 3 weekjes toch? Ben je al aan het aftellen?? Lekker rustig aan doen die laatste weekjes, goed aan jezelf denken!!

    Trêna: Jij, Chris en Jelte kunnen ook gewoon de prikjes halen, gewoon ff met de huisarts bellen en melden dat jullie een beebje onder de 6 maanden hebben, daar komen jullie gewoon voor in aanmerking. het is moeilijk he als je zo twijfelt....persoonlijk zou ik er toch voor gaan ivm Fenna, ook juist omdat ze te vroeg geboren is en vaak hebben ze dan toch net een verminderde weerstand, maar ik weet natuurlijk niet hoe dat met Fenna is. Dat zij een sterke meid is heeft ze al bewezen he, dus lekker je eigen gevoel volgen!! Je doet t altijd goed wat je ook beslist!!;)
    Hoe is het met Yorben zijn bult??

    Panda: Bloeddruk dus beter, maar nog steeds niet helemaal lekker:( het zit je ook echt niet mee tijdens de zwangerschappen he. Vindt t echt zo klote voor je!!

    Brennie heel veel plezier dit weekend!!

    Lis Marijn dus al een grote vent:D

    Verder weet ik het echt niet meer, sorry!!
    Nog een paar drukke dagen hier, vandaag alvast de boodschappen in huis halen en moeten nog een cadeau voor Jordy halen. Morgen is hij 3:$ geloof het zelf bijna niet eens hahaha, 's middags komen schoonmoeders en mijn eigen moeders even op visite. Morgenavond gaan we naar Nijmegen ivm halve finale ijshockey, schoonmoeders blijft dus tot wij weer terug zijn.
    Zaterdag komt een nichtje logeren, laatste boodschappen in huis halen en ff poetsen en dan zondag het feest:D.
    Hopelijk keert daarna de rust weer een beetje terug in huis.....*zucht*

    Tot gauw allemaal.

    Liefs Angela xxx
     
  12. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Kelly: :D goed zo, klaag maar even van je af. Het is ook wel een erg drukke tijd he, zeker als je zoveel verjaardagen erbij hebt.

    Trena: JP heeft een Italiaanse achternaam en die moet hij altijd spellen (en dan nog wordt het verkeerd geschreven). Dat wilde ik Bastian niet aandoen. Ja, hij praat al goed Frans, bijna net zo goed als Nederlands.

    Angela: haha, wat een verschil tussen je meiden. Hoop voor Linsey en voor jullie ;) dat ze snel geen last meer heeft.

    Brennie: ieuw chips, nee, dat kan nu dus echt niet, helaas. :) Heb het een keer geprobeerd maar vreselijk last van gehad. Ik ga de schade na de zwangerschap schandalig inhalen. :D
    Nog 3 nachtjes!

    Monique: ik zou precies hetzelfde hebben bij wel of niet Bastian inenten als ik nu bijna zou bevallen. Hoewel hij nu mij kan aansteken. ;) Tja... blijft moeilijk.

    Sappie: nog steeds niet lekker? Bah, niet leuk. Over dat inenten, je bent dus niet de enige.:)
     
  13. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hahaha zo zou Chiel ook reageren..hihi
     
  14. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Zou voor jezelf wel ff naar de HA gaan misschien heb je wel mex griep? DAn hoest je ook als een zeehond...STerkte.
    Hoe was het met Colin bij de HA?
     
  15. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Goed wij zijn getrouwd, maar bij ons op het kaartje stond volgens mij Linda.... en Michiel..... en dan bij mijn naam mn meisjesnaam met chiel zn achernaam ervoor...
     
  16. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Kel lekker klagen hoor. Jij bent ook echt wel altijd heel druk heh. Anders meer aan meer wat minder afspraken in het weekend plannen?
    X
     
  17. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Beetje beroerd hier. Snottie niet normaal. Jaime ook en chiel was het al.
    Zaterdag auto halen..yeeehahahaha HEb er zin in
    X
     
  18. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Nienke: dat zou idd de mexicaanse griep kunnen zijn, zoals Sens zegt. Hoop dat je snel opknapt. Heeft de ha iets aan Colins knie kunnen vinden?
     
  19. TriCo77

    TriCo77 Fanatiek lid

    10 mrt 2006
    1.591
    0
    36
    morgen,

    nou ik ben nog steeds een dweil hoor, hoest me de longen uit het lijf.
    ik ben zelf niet naar de huisarts geweest, en tja als het wel de Mex-griep zou zijn... nou als het zo zou zijn, dan is het goed te doen hoor. maar ik weet ook niet of ik koorts heb, heb het wel steeds warm en koud, maar mijn thermometer geeft steeds error??
    en als het wel die mexgriep is, dan is er nu toch al niks meer aan te doen.
    we laten waarschijnlijk Colin ook niet inenten, ben er nog niet helemaal over uit. maar denk dat we het niet doen.

    en met Colin waren we naar de huisarts geweest he met zijn knie, en die heeft ons doorverwezen naar een orthopeed.
    hij kan pas 20 januari terecht in Assen.
    gister had ie nog best last, tis net of er steeds iets verkeerd schiet ofzo, dan zegt ie ook ik voel prik prik in mijn knie, maar als ie even zit, ist ook zo weg.
    en vanmorgen is hij ook zelf naar school gelopen, en had nu nergens last van.
    maar we zullen afwachten wat de orthopeed gaat zeggen.

    ik heb nog niks weer bijgelezen verder, lig meer op de bank dan dat ik iets doe.
    zal me zo naar de winkel slepen, moeten toch boodschapjes komen.

    tis lekker weer buiten en ik loop met een dikke sjaal om, naja moet maar even zo.
    ga denk ik ook aandelen kopen van Dampo...

    tot later, sorry dat ik verder niet reageer, komt wel weer

    liefs Nienke
     
  20. Jordy van harte gefeliciteerd met je 3de verjaardag. Maak er een gezellige dag van met papa, mama en je grote zussen.

    Liefs
     

Deel Deze Pagina