November 2006 mama's (nieuw)

Discussie in 'De mama's' gestart door Beheer, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Gaat zeker hard!
    We zijn al uit de naam, zijn het alleen nog niet eens over de tweede naam.

    Monique: even liggen is wel fijn he. Ik moet overdag idd ook niet slapen, lig ik 's nachts helemaal wakker.
     
  2. Zo het weekend is begonnen :). Daynah net op bed gelegd, dan kunnen we zo alles versieren.
    Vandaag heeft ze getrakteerd op het kdv en ze heeft het eerste cadeau van de leidsters gehad, mozaik. Helemaal trots was ze. En ik begreep dat ze uit volle borst mee zong voor haar zelf......hahahahaha.

    Daynah is gelukkig wel weer opgeknapt alleen ik ben nu beroerd. Keelpijn, snotneus, hoofdpijn dus gewoon een griep......fijn hoor. Komt goed uit....NOT!

    Ik ga even Sabino helpen met de voorbereiding van de soto soep.

    O ja Zap ik zag dat je had gebeld, maar was mijn telefoon vergeten...handig heh. Nou ik zie je morgen.

    Laat het even bij dit ego berichtje. Probeer later even te komen nog.

    Liefs Kelly
     
  3. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    He Kel wat vervelend dat jij je nu niet goed voelt. Heb precies wat jij hebt duurt wel lang hoor althans bij mij al anderhalve week.
    Leuk het versieren. Ziet ze erg uit naaar haar verjaardag?

    AM oh nee straks ga je nog overtijd lopen..het schiet wel op! Misschien heeft je broertje wel gelijk en wordthij vrijdag geboren...spannend!

    Panda lekker met de auto gaan..haha. Had Bastian de prik al gehad?

    Fajah oh geen gebrul bij jou ook..hahah. En jij vond het ook meevallen dus. Hoe voel je je nu bijwerkingen? En de jongens?
    Klinkt heerlijk zo bij jou de sint en kerstviering. Volgende keer gaan wij op vakantie ;) zijn we ook van gezeur af.

    Zaph wat een geld joh voor het knippen. Was je bij de kinki kapper geweest? En Yannick al een tandje dat gaat idd echt snel zeg :$. Nog tips voor sint shoppen? Heb geen idee wat ik moet halen voor Jaimerdepeem...

    Ah Lis ik vind het zo sneu voor Marijn heeft hij daar ook weer pech mee met de prik zeg. Hoe gaat het nu met hem? En idd werken is niet erg maar te rustig is niet ok...je moet wel bezig blijven. Al is te druk ook niet tof kan ik je vertellen.

    Nienke oh meid dat is echt niet leuk, allemaal aan de griep en dan nog een crematie. Lijkt me ook heel moeilijk zeg zo de kist dichtdoen lijkt mij ook niet fijn. Ik heb toen bij mijn opa niet eens gekeken durfde ik niet hoor. Knuf voor jullie!

    Weet niet of nog meer kindjes bijwerkingen hebben van die prik?? Hier dus wel. Gister had ze pijn in haar arm dus. Vannacht was ze heel onrustig al toen wij nog beneden zaten hoorde je haar in slaap praten en van au au mijn arm. Vannacht mochten we er vier keer uit, au in haar arm en ze had erge koorts:$. Moest ze natuurlijk ook ineens plassen weer vannacht en huilen omdat ze zo nodig moest en wij haar net in bed hadden gelegd...ah wel zielig.
    Vanochtend geen koorts meer maar ze is wel wat humeurig en hangerig. Hoorde van moeders op kdv dat die kids ook wat humeurig waren. Naja morgen zal het wel over zijn.

    Mn auto rijdt nog steeds heeeeerlijk. Wat een wagen zeg. Echt super!

    X
     
  4. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp

    Hier zelfde probleem, weet ook echt niks voor Jill en Yannick. Ze hebben alles al. Luxe probleem he. Overweeg voor Yannick een 3 in 1 activiteitengym en voor Jill ????? Ze krijgen allebei al heel veel kleding, maar qua speelgoed weet ik t ook echt niet!

    Arme Jaime zo rot van die prik. Jill heeft nergens last van, John en ik daarentegen allebei heel erg! Echt klote hoor. Als de pijn weg is krijgen we al bijna weer een nieuwe. Koorts lijkt me overigens niet echt best, als t goed is moesten ze niks van die prik krijgen. Mss een combi van al niet lekker zijn en de prik!?
    Hoe is het met bef de kat? ;)
     
  5. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Lin:Hier nog geen bijwerkingen zoals koorts ofzo hoor,wel hebben de boys een stijve arm.Ik ook heel erg pfffff kan bijna Fenna niet de fles geven.Lekker handig.
    Arme Jaime,mss zat er al een virusje en heeft het niks met de prik te maken,maar stond wel op die kaart dat je het ff moet melden bij de ggd he als er bijwerkingen zijn zoals koorts?
     
  6. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Mag ik heel even mee doen met het schoonmoeder gezeik......het houdt hier niet op en zit me echt kwaad te maken. Snap gewoon niet hoevaak we het wel niet moeten zeggen dat we niet verplicht willen komen op 5 dec en alles gewoon even af willen wachten...
    Krijg net het volgende mailtje:
    Ha Djurre en Monique,
    Ik zie dat jullie nog geen wenslijstje hebben ingestuurd voor het lootjestrekken.
    Zet a.je.b. een kadowensje op het lijstje en doe mee. Als je iemand jou is toegewezen, kan je het kado in de winkel laten inpakken, naam er op en in de zak stoppen. Er hoeft geen gedicht of suprise bij. Kunnen jullie ook nog doorgeven wat Kyllian graag zou willen hebben.
     
  7. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Jaime dus wel bijwerkingen. Hier bij de GGD zeiden ze dat ze nog niemand met bijwerkingen hadden gehad (tja of dat klopt?).
    Nou hoop dat ze vannacht beter slaapt en snel van de koorts af is.
     
  8. sappie

    sappie Fanatiek lid

    He meiden,

    Zap: joehoe, Yannick heeft een tandje!!! Hij is er ook lekker vroeg bij! Bij Nick lijken al zn boventanden er tegelijk door te komen nu :$. Zn hele tandvlees is dik en zie er zo een stuk of 4 / 5 zitten.

    Lin: fijn dat je nog zo lekker geniet van je auto!
    Arme Jaime zo'n last van de prikken, dat is niet leuk! Dikke knuf voor dr.

    Kel: balen dat je ziek lijkt te worden, helemaal nu het morgen Daynah haar grote dag is!! Al onze kindjes 3 jaar!! Een hele fijne dag alvast en veel beterschap voor je!!

    Nienke: ook van mij natuurlijk nog gecondoleerd. Kan me voorstellen dat het zware dagen zijn. Veel sterkte en een knuf!

    Am: gok nog steeds op 30 november....spannend hoor!!
    Hihi, bij jullei ook schoonmoeder gezeik...haha. Ik ben dan toch wel heel erg blij met mijn schoonmoeder, supermakkelijk mens!!

    LIS: aaaah arme Marijn, hij heeft ook wel vaak pech he!! Dikke knuf voor hem.

    Sem: hoe gaat het met jou? Alles goed en met de kindjes? Dikke knuf voor ze! Is er al meer nieuws over het nieuwbouwproject?

    Trena: lekker goedkope kapper heb jij zeg!!! Weet nu al dat ik ook rond de 100 euro moet gaan betalen, helaas....

    Panda: arme jij, met je dikke buik in de eerste versnelling bijna niet meer vooruitkomen! Met dit weertje toch maar de auto pakken dan.

    Verder weet ik het niet meer...

    Hier alles oke, morgenvroeg staan onze prikken gepland maar we gaan ze niet halen, nu definitief besloten.

    Verder eigenlijk geen nieuws...

    Fijne avond meiden en tot later.

    Liefs Sap
     
  9. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Hey dames,

    Even snel een teken van leven....pff wat een drukte!!
    Bedankt voor de felicitaties van Jordy, weet niet eens meer of ik dat al had gezegd:)

    Bastian en Zaphra jullie ook nog van harte gefeliciteerd!!!

    Afgelopen weekend druk geweest, zaterdag een nichtje komen slapen, zondag het feestje, ijshockey.....
    Maandag zijn Albert, de meiden en ikzelf de spuit bij de huisarts gaan halen, meiden zijn heel sterk geweest en Kaily wou het bijna op een huilen zetten, maar werd al snel afgeleid met een sticker, dus niet gehuild!!
    Maar wat heb ik een pijn gehad gisteren:$ de plek waar de spuit was gezet was helemaal opgezwollen en kon mijn arm nog amper bewegen:(. Had me dus al voorgenomen dat als het vandaag niet minder zou zijn ik toch even de huisarts zou bellen om na te vragen of dit wel normaal was. Vandaag gelukkig alweer wat minder dus zal wel goed zijn.
    Gisteren hadden de kids maar een halve dag school en 's middags heeft Kaily een vriendinnetje meegenomen.

    Vanmorgen met Jordy naar het fortunastadion voor zijn prik, drukte viel gelukkig mee. Had hem een blousje aangedaan met korte mouwen zodat ik niet zou zitten te kloten met trui oid, want dan had die never nooit zo rustig gezeten haha.
    Daarna spuit erin en je zag zijn gezicht vetrekken, tranen in zijn oogjes maar net op het moment dat hij het op een brullen wou zetten zag hij stickers en ballonnen liggen en was het al over haha:D
    Ben trots op de kids!!

    Nu ligt 1 oppaskindje hier in bed, die wordt straks door zijn mams weer opgehaald. Pff wat heb ik het toch zwaar met mijn werk;)

    Zaterdag personeelsfeest bij Albert. Moeten we met het hele gezin mee, gaan we op een boot rondvaren met koud en warm buffet!! Jummie jummie.

    Volgende week ook weer een vol programma met bezoek consultatiebureau, ziekenhuis met Linsey, sintviering op school:$

    Maar goed komt goed, tussendoor moeten we ook nog ergens de kans krijgen om sintaankopen te gaan doen, want we hebben nog steeds niks in huis....:(

    Tricol: Gecondoleerd!!

    AM: Nog niks??? Had echt verwacht dat je bevallen zou zijn in de tussentijd. Hopelijk hoef je toch niet meer al te lang.

    Kelly: Hoe gaat het met je rug? Hoeveel weken moet je nog, niet zo heel veel meer voor je verlof he?

    Zaphra: Jeetje wat een verhaal op de roltrap:$ je schrikt je rot!! Gelukkig is alles goed gegaan en zijn jullie er met de schrik vanaf gekomen.

    Sap: Gelukkig weer beter!!

    Sem, Lydia, Brennie, Panda, TrĆŖna: Ik heb gelezen maar weet het niet meer:( Wel Brennie dat je mannetje gelukkig weer thuis is!!

    Hoop dat ik het aankomende week een beetje kan gaan bijhouden, want vergeet zo veel te veel!!
    Zo eerst even het oppasboekje invullen en dan de kleine man alvast klaar maken voor als mams er is, dan kan zij hem zo thuis weer in bedje leggen.

    Tot gauw!!
    Liefs Angela xxx
     
  10. Zo alles is versierd, fiets ingepakt, dus het feest kan morgen bijna beginnen. Morgenochtend de taart nog ophalen en wat verse dingen kopen voor het eten.

    Angela: Lekker druk dus geweest de afgelopen dagen. Iedereen dus een prik nu en dan over 3 weken weer.

    Sap: Nick dus ook al zoveel tandjes opeens. Heerlijk die vieze luiers dan, ach ik ga het weer krijgen.
    En jullie dus nu definitief geen prik. Je moet ook doen wat je zelf vindt hoor. Hier was het vandaag in Capelle maar ben ook niet geweest.

    Monique: Oh oh oh wat kunnen schoonmoeders toch hardleers zijn heh. Wat moet je daar nou mee. Begrijpt ze het nou echt niet? Toch maar weer een keer duidelijk vertellen.

    Zap: Jeetje Yannick al zijn eerste tandje. Wat is dat snel zeg. Fijn zeg die vieze luiers.....die krijg je er helaas ook bij.

    Trena: Jij toch wel last van je arm gekregen. Lijkt mij wel vervelend. Is voor een goed doel moet je maar denken.

    Lin: Jaime toch nog wel ziek geworden. Dat is ook de reden waarom ik vandaag dus geen prik ben gaan halen, 1 dag voor haar verjaardag. Zeker omdat ze toch niet zo lekker is geweest de laatste dagen. Dikke knuffel voor haar.

    Ik weet het even niet meer. Ga lekker douchen en dan naar bedje. Morgen lange dag....

    Liefs Kelly
     
  11. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Ow Monique, wat erg. :$ Die heeft een compleet servies voor d'r kop ipv een bord.
     
  12. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Goedenavond meiden,

    Kel: bijna je meisjes 3 jaar, succes met de laatste voorbereidingen, ik ben heel benieuwd naar haar reactie op de fiets. Veel plezier alvast voor morgen!

    Linda: arme Jaime, dus toch niet zo lekker na die prik. Voelt ze zich inmiddels al wat beter? Hoe bevalt de auto verder?

    Lydia: nog steeds zo rustig dus op je werk. De dagen zullen dan wel erg lang duren lijkt mij. Hopelijk heb je het snel weer iets drukker!

    Nienke: ook namens mij heel veel sterkte en beterschap!

    Zaph: jaja eerste tandje van je kleine man. Wat je net al zei, hij is overal echt snel mee he. Gelukkig is het slapen weer goed. Lekker is dat he om ff met 1 kind op pad te zijn...en dan met name de kleinste die dan nog heerlijk in kinderwagen ligt, geniet er nog maar even van, want voor je het weet is hij er uit gegroeid! ( of issie dat al? ).

    Trena: jouw jongens dus ook wel wat een stijve arm. Wel stoer dat ze ook zo flink zijn geweest. Enne....wat voor kapper heb jij....jeetje voor 39 euro kan ik hier echt alleen maar knippen, met kleuren er bij zit ik toch minimaal op 80 euro!

    Angela: je hebt het maar druk dus. Maar het oppassen bevalt verder wel goed? Jouw kids dus ook erg flink geweest met de prik, gelukkig maar!

    Monique: en maar wachten he die laatste weken.....vind het nu wel spannend worden hoor! en dat mailtje van je schoonmoeder.....hoe bedoel je....bijna verplicht om gezellig mee te doen? Ach, het is vaak wel goed bedoeld he, maar je zit er alleen niet altijd op te wachten. Hopelijk kun je nog een beetje rust pakken die laatste dagen/weken voor de bevalling, succes met de laatste loodjes meid!

    Sap: jeetje Nick dus ineens zoveel tandjes die op komst zijn, gaat ook hard bij hem. Jullie dus definitief niet voor de prik, als je er dan maar samen achter staat, dat scheelt een hoop discussie in t gezin...haha
    Met ons huis en nieuwbouwproject gaat het nog steeds niet zo snel allemaal, belangstelling neemt wel weer toe, maar nog geen nieuws over start bouw, dus hopen dat snel laatste 1 of 2 woningen nog verkocht worden, waarmee 70 % dan gehaald is en bouw kan beginnen.

    Brennie: lekker hoor je mannetje weer thuis. En jullie zijn flink verwend zeg! Heeft Gerard nu ook een paar dagen vrij dan? Geniet lekker met elkaar!

    Mirjam: Bastian zn feestje dus ook weer achter de rug, en nu de sinterklaas er al snel achteraan, huis straks weer vol speelgoed of niet?

    Hier verder alles prima. Meisjes vandaag lief en veel lol samen gehad. Faya vind het vooral leuk als Jayna lekker gek en wild met haar doet, echt een bikkel is Faya vergeleken met Jayna, vallen en opstaan en verder met lachen.
    Len kwam alleen wel eerder thuis van zn werk, had last van zijn onderam/ elleboog. Nu heeft de ha gezegd dat het een tennisarm is. Is ie mooi klaar mee, kunnen ze geloof ik niet zo heel veel aan doen. Eerst maar naar de fysio en kijken wat die zegt.

    Ik ben morgen nog vrij. Vrijdag dagdienst en dan lekker weekend met mn gezinnetje!

    Fijne avond nog!

    Liefs Sem
     
  13. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Daynah van harte gefeliciteerd met je 3de verjaardag!!!

    Maak er maar een mooie dag van samen met papa en mama!!


    Kelly van harte gefeliciteerd met je meisje, wat zal ze blij zijn met haar nieuwe fiets.
    Hier idd achter 3 weken weer de volgende prik. Wij moeten de 10de en Jordy de 16de.
    Heel veel plezier vandaag!!:D

    Sem: Het oppassen bevalt me echt meer dan goed. En dan zo'n avond als gisteren.....mannetje was eigenlijk al helemaal klaar voor bed toen hij kwam en net voordat zijn moeder hem kwam halen heb ik hem uit bedje gehaald. Dus echt veel werk heb ik er niet aan gehad.
    Len een tennisarm:$ dat moet echt heel erg pijnlijk zijn. Albert ook al een keer of 2 gehad en dan idd fysio, maar hij had ook een soort van bandje meen ik voor zijn ellenboog en dat hielp hem ook enorm.
    Helaas is het met een tennisarm vaak dat het blijft terug komen. Hoop dat hij er snel vanaf is.
    Lekker vrij dus vandaag en dan morgen een dagje en dan weer weekend, heerlijk joh. Bevalt het je nog steeds goed?

    Ik ga snel wat in huis doen....bleh...

    Tot gauw, liefs Angela xxx
     
  14. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Lieve Daynah, van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag!! Een hele fijne dag vandaag!

    Bekijk bijlage 31605
     
  15. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Sappie: achjee arme Nick al zoveel doorkomende tandjes. Nou dan heeft ie die straks in ieder geval al gehad he.

    Kelly: En en en hoe reageerde Daynah op de fiets??

    Angel: wat fijn dat het oppassen zo goed bevalt.

    Semmi: he bah een tennisarm, vervelend zeg. Hopelijk helpt de fysio wat. Volgens mij ben je wel druk met je nieuwe baan he? Weekend gelukig wel lekker vrij.

    Ik meld me dus weer even met geen nieuws :)
    Straks met Kyllian naar het CB en vanmiddag gaan we (Kyl en ik) naar mn moeder die nu definitief verhuisd is van Houten naar Braboland.
     
  16. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Daynah gefeliciteerd met je 3de verjaardag!!!
     
  17. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Jeetje ik heb echt een mega stijve arm zeg,kids ook zeggen ze vooral Jelte ook,Yorben lijkt er minder last van te hebben.
    Ik kan bijna mn billen niet afvegen na toiletbezoek ;)
     
  18. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Daynah, gefeliciteerd met je 3e verjaardag!!!
    Veel plezier met papa en mama vandaag!

    Kel: ook gefeliciteerd met je dochter! Hoe voel je je? Nog ziek of gaat het ietsje beter?

    AM: rustig aan het front dus nog? En vanmiddag nog naar Brabant? Dat durfde ik niet meer tegen het eind hoor. Hoewel ik er niet vanuit ging dat ik met 38 weken al ging bevallen trouwens.

    Lin: Jaime alweer beter? Jesse en Marijn bleken idd ook allebei koorts te hebben toen ik gistermiddag thuiskwam. Dus Jesse heeft de hele middag in de stoel gehangen met rode wangen en tv gekeken. Eind van de middag ging het alweer wat beter. En vanochtend weer naar kdv gebracht.
    Wat een kloteweer he, moet je me je dak dicht rijden!

    Angela: je klinkt weer lekker druk joh! Jammer dat jullie dan niet gelijk met zijn vijven kunnen voor de griepprik he. Maar ja... het is nu even niet anders.
    En wat een fijn oppaskindje! Lekker slapen en uit bed halen om opgehaald te worden ;) Daar kun je er wel 10 van hebben!

    Sem: balen dat het nog steeds niet duidelijk is met jullie nieuwe huis. Hopelijk kan er snel gebouwd worden.
    En Len dus een tennisarm. Hopelijk is het met fysio snel over.

    Sap: bij jullie gaat alles zijn gangetje zo te lezen. Fijn. Heeft Nick geen last van zijn doorkomende tandjes? Die spuitluiers, getsie.
    Is er nog nieuws over Gijs?

    Verder weet ik even niet meer.

    Laat ik dan ook maar weer eens met een nieuwtje komen...
    Ik denk dat de meesten het wel weten, want ik heb het bij AM laatst verteld: ik ben weer zwanger!
    Niet gepland en toch wel onverwachts, maar wel welkom. Ik heb natuurlijk wel aangegeven dat ik graag een derde wilde, maar juist de laatste tijd had ik toch ook wel dat ik het met 2 wel prima vind. Bovendien hoe moet dat met een auto, ruimte in huis... Ook financieel...
    Maar goed, nu hoeven we niet meer te beslissen.
    Ik ben morgen 10 weken zwanger en ben 25 juni 2010 uitgerekend. Wel lekker zo in de zomer ;)
    Ik voel me op zich prima, sinds 2 weken wel weer erg moe, dus ga naar bed als de kinderen op bed liggen. En ook wel erg misselijk met vlagen en duizelig. Maar ik mag weer niet mopperen. Het is niet zoals bij Trena of Mirjam.
    Ik wil het vandaag ook op mijn werk gaan vertellen, maar zelfs mijn ouders weten het nog niet, dus ik ben nog een beetje in dubio...
     
  19. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Lydia nu dan hier eindelijk een officiƫle felicitatie!! Hoewel het onverwachts is zal het vast super zijn om er een derde bij te krijgen!!
    Gefeliciteerd met je zwangerschap!! :)
    Ik hoop dat de kwaaltjes snel weer over gaan.

    Wanneer zou je het aan de familie willen vertellen?
     
  20. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Ik zie ze pas 5 december, dus dat wordt volgend weekend.
    Mijn zus en zwager weten het wel hoor en die vinden het hartstikke leuk.
    Hoewel mijn zus wel heeft aangegeven me niet te benijden. Ze zei: ik ga er altijd vanuit dat het na 2 kinderen stopt. Hahaha, moest er om lachen, want ze is dan wel altijd heel eerlijk. Zij wilde eigenlijk geen kinderen en heeft er nu ook 2.
    Ach, het zal ook allemaal best goedkomen...
     

Deel Deze Pagina