9 wk zwanger en symptomen nemen af

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door sonja17, 13 nov 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sonja17

    sonja17 Actief lid

    14 feb 2009
    155
    0
    0
    Word er zo onzeker van. Sinds 4 dagen heb ik geen gevoelige borsten meer, helemaal niet gewoon zacht. Geen bandenpijn meer terwijl ik dat de hele tijd had. Aangezien ik al 2 mk's heb gehad en dit ook bijna een mk was geweest, maak ik me enorm ongerust. Zijn er hier vrouwen die dit ook hebben gehad geen symptomen meer zo lang en dat het toch goed ging?
     
  2. MamaMiaatje

    MamaMiaatje Bekend lid

    11 feb 2008
    887
    0
    0
    Het kan hoor, dat na een aantal weken de symptomen afnemen en het kan ook zijn dat je ze volgende week weer wel hebt hoor.
    Ik weet nog van mijn eerste zwangerschap dat ik na 9 weken pas een misselijk werd, daarvoor alleen zere borsten, puistjes. Dus zo zie je maar; de één wordt met 9 weken pas misselijk en bij de ander neemt het dan juist af.
    Ik kom nu wel heel wijs over misschien, maar voel mezelf ook onzeker hoor, want ben nu 5 weken zwanger en had een paar dagen zere borsten (verder helemaal geen symptomen), maar dat is nu alweer weg.
    Ooh, wat een onzekere tijd hé
     
  3. L78

    L78 Fanatiek lid

    7 sep 2009
    2.463
    0
    0
    Noord Holland
    Son, heb al op een ander berichtje van je gereageerd, maar nog niet specifiek over het afnemen van klachten. Ik heb ook een aantal MK gehad, maar ook een gezonde zoon. Tijdens het zwanger zijn van hem namen ook mijn signalen plotseling af terwijl ik daar heel erg op gefocussed was. Het gebeurde bij mij rond 10 wkn, de vk vertelde me toen dat de zwangerschapssignalen een piek hebben tussen de 6 en 8 weken is en dat het logisch is dat deze minder worden. Dus ik zou hoop houden, maandag weet je meer....Knuf
     
  4. Yustin

    Yustin Fanatiek lid

    6 jun 2007
    1.014
    0
    0
    Hier ook, de symptomen zijn verleden week afgenomen en de echo was gewoon goed een paar dagen later.
    Succes en sterkte nog met wachten tot je echo
    x
     
  5. sonja17

    sonja17 Actief lid

    14 feb 2009
    155
    0
    0
    Dank je dat doet me goed om te horen! Morgen eerst nog werken en dan 15.00 uur echo ben zooo zenuwachtig!
     
  6. karine26

    karine26 Actief lid

    7 jan 2009
    283
    1
    0
    onderwijzeres
    Bergen
    hey,

    heb ik zelfs een aantal keer gehad. Voelde ik enkele dagen echt niets meer! Na 8 weken vond ik dat mijn borsten opeens terug waren gekrompen en deden geen pijn meer.Ook zag ik nergens de dikkere aders die ik aan het begin van mijn zwangerschap heb gekregen. pff, ik heb mij zoveel zorgen gemaakt, maar voor mijn tweede zal ik alleszins onthouden: kwaaltjes/'symptomen" komen, gaan, komen, .... en dat is vaak heel normaal. Succes alleszins!!
     
  7. Noukie1805

    Noukie1805 Bekend lid

    4 feb 2009
    665
    0
    0
    Hoi hoi,

    Hier ook onzekerheid. Ben pas 6weken onderweg en sinds gisteren zijn ook hier alle symptonen ineens verdwenen. Net als met mijn tweede zwangerschap. Ook toen waren rond deze tijd alle syptomen weg en hoewel ik eerst nog een paar "het kan nog" echo's kreeg bleek het met 9 weken toch niet meer gegroeid...weer een miskraam. Gisteren onwijs gehuild en nu heb ik me er eigenlijk al op ingesteld dat het weer niks wordt. Hoewel...nog 1 puntje geeft me een heel klein beetje hoop...NOG geen bloedverlies. Dat had ik elke keer in deze week dus elke dag is er toch weer 1. Vrijdag heb ik pas mijn eerste echo en hoewel ik vanmorgen op het punt stond te bellen omdat ik er NU een wil besef ik me dat ook dat mij geen zekerheid kan geven :(
    Wat is het toch moeilijk he!!!
    Succes vanmiddag zal voor je duimen!!
    Liefs Noukie
     
  8. glimworm

    glimworm Niet meer actief

    noukie: hoe is je echo gegaan??
     
  9. Kmbly

    Kmbly Actief lid

    4 jul 2007
    237
    0
    0
    Secretariel medewerker.
    Zuid Holland.
    Ik had precies hetzelfde en maakte me ook onwijs druk!
    Nu nog steeds heerlijk zwanger van mijn allermooiste wondertje!
     
  10. Funkie

    Funkie Bekend lid

    13 jan 2009
    929
    0
    0
    Maak sieraden (BIBI)
    Scheveningen
    Ik zou je niet al te druk makne.. Rond de 9 weken ging mijn beginnende bandenpijn ook weg.. heb toen met 9wkn5dgn een echo gehad en alles was goed..
    Sinds dien geen symptonen alleen soms een steekje hier en daar.. En vanmorgen de 12 wkn echo gehad en alles was nog steeds goed...

    Hooop dat je er wat aan hebt...
     

Deel Deze Pagina