November 2006 mama's (nieuw)

Discussie in 'De mama's' gestart door Beheer, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    #27661 brennied, 7 dec 2009
    Laatst bewerkt: 7 dec 2009
    Goeiemorgen allemaal!

    Dank jullie wel voor de leuke reacties op de foto's aan de muur. Wij vinden ze ook echt leuk en de meiden staan er precies op zoals ze zijn. Alleen heb ik, met mijn lompe gedoe, een glasplaat gebroken. Hoekje eraf. Maar even kijken of ik het ergens op de kop kan tikken.

    Zo, ook hier blij dat Sint weer naar Spanje is :) Milou is een volhouder en had gisteravond stug d'r schoen gezet, haha. Vanochtend geloofde ze toch wel dat Zwarte Piet ook terug naar Spanje is ;) Ze zijn weer verwend hier.....wat was het leuk om de reactie van Milou te zien. Echt al zenuwachtig ervoor en schrikken bij iedere deur die open gaat. Uiteindelijk harde bonk op de deur en milou sprint er naartoe, ze sloeg d'r handjes voor d'r mondje toen ze alle cadeaus zag.
    's avonds gingen wij (met mijn ouders, zussen en broer) dobbelen voor kado's toen de kids op bed lagen. Was ook nog een hele sport om 5 kids op bed te leggen, deels bij elkaar op de kamer ;) Het was een hele gezellige dag en gister lekker bijgekomen en niks gedaan.

    Am: jeetje gewoon 40+1 dag vandaag :D Vervelend dat je een slechte nacht hebt gehad. Ik zou het gewoon proberen nog even te gaan slapen. Mooie tv! Irritant dat je zo ontdekt dat de tv-meubel beschadigd is...Super gaaf die gitaar van Kyl!!

    Lin: fijn dat je dan even thuis kan werken om vervolgens achter de files aan te rijden. Aaah poes nog steeds niet terug.....rot zeg.
    Hier ook hoor met de kado's...zo snel mogelijk uitpakken en vervolgens op de grond ermee. Ze weten ook niet wat ze overkomt, zoveel!

    Sem: lekker geslapen op je werk? Voel je je al wat beter?
    Late reactie maar erge leuke foto's van K3 met Jayna! Wat genoot ze zeg....

    LIS: en en en...hoe vonden ze het??

    Panda, doe maar lekker rustig aan! Nog even volhouden....

    Sap: ook een fijne sinterklaas gehad? nog een lekkere taart gemaakt voor die oude man ;)?

    Trena: gefeliciteerd met je vader nog!

    Zaph: wat knap van Jill dat zij 'oma' schreef! Echt een pienter meisje zeg. En ook d'r eigen naam toch? Knap hoor!

    Kel: laatste week werken voor je toch? Wat lekker zeg!!

    Weet niet meer wie het vroeg maar Amy is de 17e jarig...nog 10 daagjes dus en dan is zij ook al 1 jaar ;)
    Amy heeft vrijdag zowat de hele dag geslapen tot 15.30 en daarna was ze weer helemaal beter. Goei zin en lekker spelen dus zal wel iets verkeerd hebben gezeten waardoor ze zo moest spugen.

    Zoals het er nu uitziet gaan wij ook de 2e prik niet halen. Mochten ze de mex. griep krijgen, zal het toch milder zijn ivm de eerste prik en ik hoor er niets meer over.

    Gister hebben we de box opgeruimd. Amy zat er toch niet meer in en staat dan alleen maar in de weg. Lekker weer plaats voor al het speelgoed :$ Nee hoor...ik heb echt veel op zolder gezet. Af en toe krijg ik echt de kriebels van al dat speelgoed beneden en dan ruim ik het ff goed op, alles op zolder. Langzaamaan komt het weer naar beneden hahaha :D
    Kerstboom is nog niet gezet hier. Wij zetten een echte en moeten nog wel even wachten met zetten.
    Ik heb vandaag en morgen vrij. Ik moest nog dagen opmaken voor het nieuwe jaar en vrijdag moet ik werken dus ook een compensatiedag. Meiden zijn naar het kdv dus ik kan ff lekker het huis doen. Is ook erg hard nodig met al die drukte is er veeeeeeel te weinig gedaan. Net Amy's kleerkast uitgemest en alle 68 eruit en 80-86 erbij....
    Nu nog een bak koffie drinken en dan maar boven beginnen. Amy's uitnodigingen heb ik ook gemaakt en kan ik vandaag ophalen. We vieren het de 17e voor brabant en de 19e voor Huizen. Op 1 dag is veel te druk voor Amy en we willen ook graag onze vrienden uit Huizen uitnodigen. Waar beginnen we aan :$ ???? Dat vroeg ik me af toen ik de uitnodigingen maakte, haha
     
  2. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Amy's uitnodiging
     
  3. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Goeiemorgen!
    AM: je laat ons in spanning hoor. Maar nu weet je dus ook hoe het is om overtijd te lopen. Dat had je niet gedacht hè. Is het nog goedgekomen met het tv meubel? Wel balen zeg! Ik zou toch lekker even gaan liggen hoor. Vanaf 3 uur wakker en je hebt nog een hele dag te gaan!

    Sens: balen van de poes zeg. Niemand heeft haar meer gezien? En Sinterklaas dus ook gezellig geweest bij jullie thuis? En je schoonouders wilden het dus niet meer vieren? Ben benieuwd wat voor discussie dat is geweest zeg!

    Trena: jullie ook een drukke Sinterklaas gehad zo te lezen. Kan je al het speelgoed nog kwijt? Ik ben wel blij dat we het alleen bij mijn ouders vieren hoor. Hoewel mijn schoonouders met kerst altijd pakjes doen. Dit jaar heb ik echt geen zin om daar heen te gaan dus we proberen nog een lang weekend weg te gaan.

    Sem: weer beetje opgeknapt?

    Brennie: alweer gewend aan Gerard hihi!
    Nu weer bijna verjaardag van Amy. Heb je er al zin in?

    Hier alles ok. Ik begin me weer beter te voelen. Overdag ging het sowieso wel maar 's avonds voelde ik me echt beroerd. Donderdag intake gehad bij vk. Was de vk die bevalling van Jesse had gedaan dus was leuk. Heb aangegeven dat ik de bevalling wel eng vind want als dat nog sneller gaat dan bij Marijn...
    Hartje van de baby ook gehoord. Ook weer erg leuk natuurlijk. De uitgerekende datum is bijgesteld naar 27 juni dus ben nu 11 weken en 1 dag.

    En zaterdag dus aan mijn ouders verteld. Ik had Jesse de echo foto's gegeven en die liet ze aan mijn moeder zien. Mijn moeder vroeg wat is dat en Jesse zei: dat is een baby in mama's buik. Mijn moeder keek me aan en vroeg of het echt waar was. Nou, ze moeten er wel erg aan wennen hoor. Maar dat had ik wel verwacht. Het nieuws moet gewoon even bezinken, dat is bij alle aankondigingen zo geweest.

    Op mijn werk had ik het donderdag tegen de rest van het MT verteld. De meesten dachten dat ik wegging haha. Niemand had het verwacht maar iedereen vond het wel leuk.

    Vandaag lekker een dagje thuis. Wes en ik hebben geruild dus moet ik vrijdag weer werken.
     
  4. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Wat een leuke uitnodiging voor Amy's verjaardag Brennie! Heerlijk als de box weg is hè. Nou, nog een paar maandjes en dan staat ie hier weer. Wij hadden 'em verkocht dus we zullen een nieuwe moeten kopen...
     
  5. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Halloooo,

    Sow hey wat een drukte in december:$ zal blij zijn als we in januari zijn beland!! Heb maar zeer weinig achter de pc gezeten dus vandaar weer even niet geweest.

    Afgelopen week ben ik met Jordy op het cb geweest, pffff hij is nu 87cm en 12,95kg.
    Met zijn gemiddelde lag hij netjes op het gemiddelde, maar met zijn lengte natuurlijk onder de onderste lijn.
    Maar uiteindelijk was alles goed zei ze.
    's Middags belde die muts me op, of ik achter 4 maanden nog een keer kon komen om opnieuw te meten/wegen, want eigenlijk had ze me door moeten sturen naar de kinderarts omdat hij veel te klein is, maar ze wilden hem toch eerst zelf nog even zien.
    Heb vriendelijk bedankt daarvoor, mijn kaboutertje is niet ziek ervan, is energiek, vrolijk, een goede eter, dus tja wat willen ze doen? Hem aan kop en benen uit elkaar trekken?? Ik maak me er geen zorgen over, hij is net 3, voordat hij 18 is spuugt ie me op mijn kop bij wijze van;) Zodra ik me zorgen gaan maken trek ik wel aan de bel bij de huisarts.

    Donderdag met Linsey naar het ziekenhuis om het gips eraf te laten halen en daarna een dubbele buggy gaan ophalen. Kom ik thuis verzwik ik mijn voet zo gigantisch......'s avonds nog naar de huisartsenpost geweest omdat we bang waren dat er iets gebroken zou zijn. Gelukkig volgens de huisarts geen breuk maar een zware kneuzing van mijn enkel en ieder spiertje in mijn voet volledig opgerekt. Heb tot vandaag amper kunnen lopen. Vandaag moest ik weer zelf naar school met de kids en dat ging gelukkig goed. Ik voel het wel natuurlijk, maar het is weer uit te houden en vanmiddag als ik iedereen weer binnen heb ga ik weer met het pootje omhoog.

    Vanvond en morgenavond 10-minutengesprekken van de meiden, vanaf woensdag gastkindje hier, donderdag voor de 2de spuit voor ons op Jordy na, vrijdag kerstinkopen doen en van het weekend een verjaardag en ook weer een gastkindje hier.

    Weer een overvolle week dus, tussendoor het huishouden op orde krijgen omdat dat de afgelopen dagen een beetje is blijven liggen:)


    Ik heb niet alles bijgelezen, maar zag AM nog steeds zonder beebje? Hoop dat het nu snel gaat gebeuren, zal voor je duimen:D
    Sem was ziekjes? Hopelijk voel je je snel wat beter.
    Kel 30.000,- onder de prijs??? Volgens mij hebben die mensen een plank voor hun kop!!:$ Gecondoleerd met de oom van Sabino:(
    Zaphra Jill haar eigen naar schrijven, sow hey!! Voor je het weet slaat ze de basisschool over en gaat direct naar het gymnasium!!;) Echt super goed hoor!! En Yannick geen fysio meer nodig, goedzo!
    Lydia fijn dat je baas goed reageerde! Wat zeiden je ouders?
    Brennie wat een leuke foto's van de kids!!

    Verder weet ik het echt niet meer. Ik probeer snel weer iets van me te laten horen:D

    Liefs Angela xxx
     
  6. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Amy wat heb je een leuke uitnodiging!!

    LIS: wel lekker dat iedereen het nu mag weten he. Ze hadden hadden dus dezelfde reactie als bij Jesse en Marijn. Weet je of ze het verwacht hadden of kwam het onverwachts?

    Angel: je meiden zijn ook niet zo groot toch? En Jordy heeft altijd onder het gemiddelde gezeten toch?
     
  7. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Hoi allemaal,

    Eindelijk weer heel ff de tijd om bij te lezen en te reageren. Sint was hier ook een groot succes. Kindjes schandalig verwend. Don(mn zwager ) ging ff ''sigaretje roken'' buiten, rende om, klopte op t raam en toen kon Jill voor de deur gaan kijken. Dr hartje ging onwijs snel zo spannend vond ze het. Hele avond door t dolle heen natuurlijk. Om 22 uur op bed gelegd bij opa en oma. Yannick slipe al vanaf 19 uur, ook niet echt een party animal nog ;)
    John was superblij met zn canvas van Yannick. Hij hangt inmiddels bij die van Jill. Zal komende week wel ff spammen.

    Gisteren kersboom opgetuigd en alle lichtjes rond t huis gehangen, ook wel weer gezellig hoor. Verder vanmorgen naar cb geweest met Yannick en hij weegt nu 9220 gram en is 69 cm. Aardig aan de maat dus :) Hahahaha.

    Verder hier alles zn gangetje en geen nieuws meer.

    Am: Jeetje jij overtijd, dat is idd wat je ws niet verwacht had. Alle tijd die Kyl te vroeg kwam komt er nu bij, zul je zien. Balane van je tv meubel zeg. Wel mooie tv hoor, super.

    Lin: Snap wel dat de kat geen bef heet hoor. hahaha. Zielig dat ie nog niet terug is. Hopelijk is ie niet overreden. Heb je de Amivedi al gebeld? En de dierenartsen in de buurt? Was ie gechipt? En met je schoonvader niet zo best dus. Arme man.

    Lis: Wat grappig dat je ouders zo verbaasd waren over de echo. Zal voor hun ook idd wel ff wennen zijn weer een kleinkindje erbij. Hoe ga je t allemaal regelen met oppas etc? Zelfde als nu met Jesse en Marijn? Alweer 11 weken geweest, t gaat hard zeg. Begin je al te groeien!?

    Brennie; Dompie, heb je je lijstje van d efoto alweer stuk gestoten! Niet handig he. Leuke uitnodiging voor Amy dr 1e verjaardag. Weer cadeautjes pffffffffff. Milou ook zo blij en verrast met alle cadeautjes voor de deur, leuk!

    Angela: Hoe is t nu met je enkel? Gaat t al iets beter? Jeetje Jordy is zeker een kleintje, maar ach wat je zegt, hij groeit vanzelf wel weer door hoor. Hij eet en drinkt toch goed? Zijn jullie nog bezig voor een 4e kindje? Of even niet? En kan Lindsey weer alles met dr arm doen!?

    Kel: Alsnog gecondoleerd dan. Ik begreep niet uit dat eerdere berichtje dat hij overleden was. Hoe is t met Daynah dr vinger? Helemaal weer over?

    Mex griepprik: Ik vind t niet handig om niet voor de 2e prik te gaan eerlijk gezegd. Ik bedoel, waarom heb je dan uberhaupt de 1e genomen!? Dan had je ze wel helemaal kunnen weigeren. Wij laten daarom ook de 2e zetten, anders hadden we net zo goed niet kunnen gaan. Maar goed, das mijn mening. Bedoel t niet kwaad hoor, snap t alleen niet zo goed. Snap wel dat de griep op zn retour lijkt te gaan, maar je weet maar nooit of ie dadelijk in de januari maand(griepmaand bij uitstek) weer toe gaat slaan.
    Whatever, ieder voor zich.

    Ga zo Jill ff ophalen op school. Vanmiddag ff naar mn werk om mn uren te bespreken en vanavond komt er ws een vrouwtje de buggy van Jill kopen :) Kunnen we weer een nieuwe gaan zoeken.

    Liefs en tot later allemaal
     
  8. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  9. Hier ook eentje die blij is dat die goede man weer weg is. Wij hebben het gisteren gevierd en er waren zoveel kadootjes dat het niet in de zak meer komt, dus een klungelige piet heeft een spoor van kadootjes achter gelaten....hahahahahaha. Buurman keihard gebonkt op de deur en ze schrokken zich rot. Leuk om te zien.
    Maar wat een heerlijkheid dat het over is.
    D'r net de kerstspullen naar boven gebracht en als Daynah wakker is gaan we eerst naar de vk en dan de kerstboom optuigen.

    Zo te lezen is iedereen het weekend doorgekomen.

    Monique: Had gehoopt op een baby, maar helaas. Je loopt nu overtijd. Lang kan het niet meer duren.
    En balen dat je zo slecht heb geslapen weet precies wat het is. Mss even relaxen op de bank vandaag.
    Mooie buik hoor.

    Zap: Yannick dus helemaal goedgekeurd weer. Flinke knul is het. Alleen maar goed toch.
    Mooi dat jullie de buggy hebben verkocht. Weet je al welke je wilt hebben?
    Vinger van Daynah is over. Ze heeft er geen last meer van. Lief dat je er naar vraagt.

    Lin: Wat vervelend dat nu zo slecht gaat met je schoonvader. Hij kwakkelt toch wel lang door nog. Of lijkt dat nou maar zo?
    En je kat nog niet terug. Die is lekker de hort op ;) Hoop dat ie snel terugkomt.

    LIS: Dat je ouders zou verbaasd waren. Hadden ze het niet verwacht dat jullie een 3de kindje wilden. Nu weet iedereen het toch?
    En willen jullie weten wat het wordt en ga je dat dan ook zeggen?

    Angela: Jordy is zeker klein maar het is toch belangrijk dat ie gezond is. Het zoontje van mijn stiefzus wordt in feb 2 jaar en die zit in maatje 80 nog. Is ook zo klein.

    Brennie: Leuke uitnodigingen en volgende week donderdag alweer 2 jaar. Vorig jaar zaten we gewoon op jou te wachten en nu op Monique.

    Wat betreft de Mex griep ik ben het met Zap eens hoor, dan had je eigenlijk de 1ste ook niet hoeven te halen. Daynah is nu ook ziek en weet niet of het door de prik komt is al 1,5 week geleden. Wij gaan iig wel halen voor haar anders heeft ze er niets aan.

    Makelaar belde vanmorgen. Bezichtiging van afgelopen zaterdag verwacht hij niet veel van. Ze waren zich aan het orienteren en ze hadden nog meer bezichtigingen deze week. De kijker van het bod hebben we een tegen bod gedaan. We zijn 2.000 euro gezakt kan hij gelijk zien dat we niet zoveel onder de vraagprijs gaan zitten. Dus zal ook wel niets worden. En a.s. zaterdag weer een bezichtiging.
    Begrijp er niets van. We zitten er eigenlijk helemaal niet op te wachten en zul je zien dat je alleen maar bezichtigingen nu heb.

    Ik ga even babykleertjes uitzoeken......LEUK!!!!
    Vind ik echt leuk om te doen.

    O ja en de begrafenis is morgen van de oom van Sabino in Amsterdam, maar ik MAG niet mee. Hun hebben het geloof namelijk dat als je hoogzwanger bent beter niet op begraafplaaten oid moet komen ivm boze geesten. Ik vind het onzin, maar doe het dan maar uit respect. Sabino heeft dat bijgeloof ook niet hoor, maar familie dus wel.

    Lfs Kelly
     
  10. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Wij gaan ook voor de 2e prik hoor. Deel jullie standpunt ook wel. Het gaat niet alleen om dit moment maar ook voor later. De vk vroeg zelfs of ik me al had laten inenten. Kan nog niet natuurlijk en ik kijk over paar weken hoe het er dan allemaal voorstaat maar grote kans dat ik mezelf ook nog laat inenten. In het laatste trimester van zwangerschap is er dan kans op longontsteking als je Mexicaanse griep hebt en ik weet hoe het is als je longontsteking hebt...

    Kel: was ik idd vergeten... Gecondoleerd met de oom van Sabino. Ik had ook niet door dat hij was overleden. Vind je het zelf vervelend dat je niet bij de begrafenis kan zijn? Maar kan me ook voorstellen dat je het dan respecteert.
    Morgen en woensdag nog werken?

    Zap: weer even naar school? Ook wel even leuk toch?
    Hoeveel uur ga je werken? Ik zag het echt als tijd voor mezelf toen ik met 2 kinderen weer aan het werk ging.
    Lekker kereltje die Yannick toch? Hij zit vast iets boven het gemiddelde?

    Angela: verstuikte enkel is niet fijn zeg. Lekker met het pootje omhoog als het kan hoor! Ben je er sneller vanaf.
    Jordi aan de kleine kant, ach... Wat is klein hè. Komt heus wel goed hoor.

    Hier even rust. Marijn slaapt en ik zit met Jesse aan tafel te kleuren. Marijn is vanochtend gevallen. Ze hebben van Sinterklaas allebei een bak gehad waar ze hun speelgoed in kunne opruimen, maar dat zitten wieltjes onder. Gaat dat sukkeltje in die bak zitten en die kukelt omver. Allemaal bloed in zijn mond... Dus ze zaten om 11 uur allebei al een Bumba ijsje te eten. Kon de bloeding in zijn mond stoppen. Na 10 minuten stond hij alweer op de bank te springen dus hij heeft er nog niets van geleerd... Zucht...
     
  11. Aan de ene kant vind ik het wel jammer omdat ik graag mijn medeleven had willen tonen. Ik heb die man ook gekend, maar goed mss ook maar beter ook, want ik begreep dat het een hele dag duurt omdat het bij Surinamers iets uitgebreiders is enzo. En een hoogzwangere met hormonen dat is ook niet goed ;)

    En die Marijn toch die heeft ook geen geluk heh. Hij wist natuurlijk dat ie een ijsje mocht hebben dan...hahahaha

    En ik moet di, woe en do nog werken, 3 dagen nog :(.

    Ik ga zo Daynah even wakker maken. Moet 15.15 uur bij de vk zijn en ik moet ook nog wat boodschappen halen, wil ik eerst doen. Kerstboom staat nu nog de ballen enzo.
    Kleertjes ook weer uitgezocht. Ik heb weer een hele zak voor naar Suriname. Ik krijg dadelijk toch wel weer genoeg kleertjes, dus kan er wel een hoop weg.

    Liefs Kelly
     
  12. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Kel;Apart zeg die cultuur van Sabino.Wel aan een kant jammer dat je niet mee mag.Hoe voel je je verder?Blij dat je bijna verlof hebt?
    Nog kijkers gehad?

    Zap;Ooow jullie ook al zo gruwelijk verwend hahah.En John helemaal blij met zn canvas :)

    Lis;Dus de reactie viel mee van je ouders?Hoezo hebben ze ff tijd nodig om eraan te wennen?Ze zijn toch wel blij?Het hoeveelste kleinkind word dit dan?

    Am;En nog steeds geen beebje he,ben je het nog niet zat?

    Toch wel weer gezellig he die kerstboom in huis?
    Ik heb een paar leuke fotos vd kindjes gemaakt bij de kerstboom.
    Weet alleen niet zo goed op welke site ik de kaarten ga laten maken,weet iemand een site?
     
  13. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Ow Lis wat een ventje is Marijn ook he. Echt een brokkenpiloot. En daarna gewoon weer staan springen op de bank, gekkie. Heeft hij er niks aan overgehouden?
    Ik ga trouwens 10 lesuren werken. Zojuist op school besproken. Donderdag ben ik van 830-16 uur op school, waarvan 4 lesuren, 2 uren in t straflokaal en 1 invaluur en op vrijdag les van 830 tot 1350, dus 6 gymuren. Wel weer zin in hoor.

    Kel; Jammer dat je er niet bij mag zijn bij de begrafenis, maar ach respecteer idd Sabino zn cultuur maar. In gedachten ben je er ook bij toch!?Leuk weer he de kerstboom, vind t hier ook weer zo gezellig.

    Trena: Hihi ik was ook al bezig geweest met Yannick en Jill onder de boom, maar nog geen goede resultaten. Vorig jaar maakte ik de kaartjes op www.fotokaarten.nl Superleuke site, wel duur hoor. Kan je ook mutsen en ballen etc opplakken en fotoshoppen. Heel leuk. Doe t dit jaar ook weer via die site, alleesn dan maar een stuk of 10 kaartjes voor opa's en oma's en andere dichtbijstaande mensen. De rest krijgt een gewone igros kaart ahhahaha.

    Op school geweest zojuist. Ga dus werken op do en vrij in t nieuwe jaar. do van 830-16 en vrij van 830-1400. Ideale tijden en lekker 2 aaneengesloten dagen :)

    Ga ff de aardappels schillen voor vanavond.

    Liefs
     
  14. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Hier staat de kerstboom ook al, haha. Wel gezellig.
     
  15. Zo ben weer bij de vk geweest. Bloeddruk was goed dit keer, moest ook urine meenemen en was ook in orde.
    Moet alleen wel weer voor suiker gaan prikken, omdat ik echt al veel ben aangekomen. Ik zit gewoon boven de 20 al. Ik probeer echt wel op te letten, maar het is niet zo dat ik alles voorbij laat gaan, maar die kilo's blijven eraan komen.
    Laat staan in mijn verlof dadelijk.

    We gaan dus maar weer prikken. Ben benieuwd.
     
  16. Ideaal Zap die tijden en dagen. Mooi voor elkaar dus.
     
  17. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Fijn dat je bloeddruk weer goed is Kelly. Die kilo's, is dat niet ook veel vocht?
     
  18. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Gelukkig kel dat je bloeddruk ok is.Nog ff volhouden.

    Panda:voor jou ook niet zo heel lang meer hoor.

    Ik heb 2 fotos vd kids die het mooiste zijn van de hele serie die ik gemaakt heb,moeten jullie ff zeggen welke de leukste is voor het kaartje?
     
  19. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    [​IMG]

    deze???
     
  20. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    [​IMG]

    of deze??
     

Deel Deze Pagina