December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    vanmorgen een negatieve cb test dus wacht ik op het onheil......:(:x:(
     
  2. debbie1988

    debbie1988 Fanatiek lid

    6 nov 2005
    1.608
    0
    0
    Thuismoeder + Oppasmoeder
    amstelveen
    Lieve Teun,

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, weet niet of je je kaartje al heb. Maar was helaas iets te laat met sturen, maar hij is onderweg

    xxxx
     
  3. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi,

    teun gefeliciteerd met je verjaardag hoor geniet ervan

    slingding; he balen meid, dan hoop je dat je of toch nog posi gaat testen of zsm weer kunt oefenen he?!;) balen hoor

    eve; leuke avatar zeg

    feitkifkim; wat leuk dat je ff wat van je laat horen kan me voorstellen dat het een grote impact op je maakt hoor, sterke hiermee en hoop dat je het allemaal verder een beetje trekt

    wies; fijn dat het goed gaat en ben benieuwd hoever je pcies bent, veel kijkplezier met de echo hoor
    gr saskia
     
  4. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Teun gefelciteeerd met je verjaardag! (effe snel vanaf het werk)
     
  5. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    dank jullie wel voor de felicitaties hier per post en sms
    de post heb ik zoals gezegd nog ff achter gehouden, teun stuitert nog een beetje na van de sint, wil nog alles hebben zegt nu wel voor mijn verjaardag ipv sint dus dat scheelt, dus dat leek ons beter hebben ook niet gezegd dat hij vandaag jarig is.... maar zondag pas....

    toen ik net paperclips ging kopen, deed ze dat in een zakje en hij maakte er al een kadootje van...;)... maar oke ze waren ook voor hem want je kan ze zo mooi in de wagentjes van de trein doen en aan d emagneetjes hangen....

    moet straks nog ff met hem naar het cb, kreeg de oproep al voor vorige week maar dat ging niet omdat ik moest werken dus nu
    helaas een beetje rot tijd om 15.45 daarom teun maar ff eerder in bed gedaan hoop dta hij slaapt....
     
  6. Nynke31

    Nynke31 Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.383
    0
    0
    Limburg
    Teun gefeliciteerd met je 3e verjaardag!
     
  7. Proficiat Teun met je verjaardag!
    Ik wens je zondag een fijn feest...
     
  8. Grr@$%##&^$#$mopper#^&%$scheld, wat een rotdag!

    Allereerst ligt mijn lieve autootje ligt aan de rechterkant in puin! Iemand keek lette even niet bij het openen van het portier en 'boink-klats-boem' de rechter zijkant in de puin :x. Die man sprak ook nog eens alleen Turks, dus moest ik de politie erbij halen. Want hij verstond mij niet en ik hem niet, dus heb ik daar eerst zo'n 20 minuten op de politie staan wachten om vervolgens een half uur lang het aanrijdingsformulier in de te vullen en dat met twee huilende kinderen in de auto. Voelde me behoorlijk kl*te en heb het invullen lekker aan de agent overgelaten. Maandag kan mijn auto pas naar het schadeherstelbedrijf, dus de rest van de week rijd ik zwaar voor joker...

    Ik had Roy gebeld, voor het geval de politie lang op zich laten wachten en dan kon hij Jasmijn en Emma naar huis (en naar bed) brengen. Heeft hij Jasmijn zonder luier aan in bed gelegd. Dus hele bed - inclusief matras - doorweekt toen ze wakker werd.

    En het is toch pas dinsdag de 8e... :(?
     
  9. Jammer meid, hopelijk brengt de volgende ronde wel succes...
     
  10. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Wies: Fijn dat het zo goed gaat met je zwangerschap!

    @Janette: Wij moesten eigenlijk over 2 weken naar het cb op een zeer ongelukkige tijd...heb het dus gewoon verzet en gaan nu een maand later...Hebben ze de ogentest bij Teun gedaan?

    @Lola: Jee, wat een pech zeg. Dat klinkt allemaal alles behalve leuk :( Vraag me af wat ik erger zou vinden: een deuk of een doorweekt matras?! Heeft Roy erg op z'n kop gehad? ;)

    Hebben jullie ook zulke slopertjes in huis? Fynn maakt niet bewust 'alles' kapot maar is gewoon nogal onbehouwen, hardhandig en over-enthousiast. Wel es lastig hoor ;)
     
  11. debbie1988

    debbie1988 Fanatiek lid

    6 nov 2005
    1.608
    0
    0
    Thuismoeder + Oppasmoeder
    amstelveen
    Lola jeetje wat een pech dag heb jij zeg, hopelijk wordt je deuk/schade snel hersteld. En balen van het matras en deken enz. wist ie het niet, of was ie het vergeten?

    Eve ja hier ook een slopertje, maar we hebben nu afgesproken alles wat ie stuk maakt gaat weg. Dus hij houd zich redelijk in, maar soms heeft ie nog wel een bui hoor. Echt heel lastig
     
  12. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
     
  13. Nynke31

    Nynke31 Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.383
    0
    0
    Limburg
    @eve: hier ook een sloper. Of het is onhandigheid, haha.
    Misschien ook maar zeggen dat het meteen weggaat, misschien helpt het.

    @lola: erg vervelend zo'n dag. Ik ben ook altijd bang dat ik met 2 huilende kinderen in de auto kom te zitten omdat er iets gebeurd is. Vooral op de A2 vast komen te zitten, door een ongeval of zoals kampbewoners destijds de geusselt versperd hadden en mensen de hele ochtend in hun auto hebben moeten wachten.
     
  14. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Teun, van harte gefeliciteerd met je 3de verjaardag!!! en een hele fijne dag gewenst zondag!
     
  15. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Hoihoi,

    Otje, elke keer als ik hier langs ben geweest denk ik, sh*t weer vergeten te vragen hoe het concert was.... Dus bij deze, hoe was het concert van Anouk???? :D

    Janette, dat ziet er goed uit hoor de apk uitslag ;). Geniet lekker van je gebakje!

    Slingding, jammer zeg...blijft toch elke keer weer een teleurstelling. Maar als het eenmaal raak is, ben je dat gelukkig gauw weer vergeten! Volgende ronde is het raak! ;)

    Lola, gadsie, ik ben al laaiend als er een kras in mn auto zit... :x Oh, wat balen zeg van het matras. Beetje laat deze tip, maar soda erop doen, trekt het vocht eruit en de geur.

    Eve, hier niet echt een slopertje, meer een kluns :)

    groetjes Lisette
     
  16. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Lynn, te laat, maar alsnog een gemeende proficiat voor je verjaardag!

    Teun, Gefeliciteerd met je verjaardag!

    Voor jullie beide komt het kaartje helaas iets te laat.

    Wij hebben twee heel gezellige, maar erg drukke sinterklaasdagen gehad.
    Zaterdag hier thuis met de familie van Robert.
    Zondag in limburg bij mijn moeder met mijn familie.
    De kinderen zijn schandalig verwend, maar dankbare ontvangers. Ze krijgen door het jaar zelden nieuw speelgoed o.i.d., dus is dit een mooi moment om de speelgoedkast weer wat aan te vullen. Jikke was vooral blij met haar duploblokken en elektro junior.
    Anne vindt alles mooi, maar het nijntje loopautootje is favoriet. Hier begint ze voorzichtig al wat stapjes achter te zetten.

    Helaas liep de zondag wat minder leuk af. Halverwege de dag kwam ik erachter dat ik door de drukte vrijdagavond voor het laatst de depakine had ingenomen. Door alle drukte (7 volwassenen en 6 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 5 jaar op een heel klein oppervlak) kwam er ineens een heftige migraine-aanval opzetten.
    Ik ben op bed gaan liggen met mijn gezicht in de kussens gedrukt. Robert vertrouwde het niet en is meteen depakine gaan regelen. Dit had nog heel wat voeten in de aarde, maar is uiteindelijk wel gelukt. Gelukkig is de hoofdpijn uiteindelijk iets gezakt zodat we naar huis konden rijden.

    Vanmorgen voelde ik weer een hoofdpijn opkomen en heb op weg naar de wc weer een insult gekregen. Robert hoorde mij toen hij onder de douche vandaan wam vallen. Ik ben met mijn hoofd tegen de verwarming of deurklink geklapt en daarna op de deurmat terecht gekomen. Na ca. 1 á 2 minuten ging het insult langzaam over en viel ik in diepe slaap.
    Robert heeft de huisartsenpost gebeld. Na 10 minuten een bandje te hebben geluisterd dat alle medewerkers in gesprek waren, heeft hij uiteindelijk op de 1 voor 'levensbedreigende situaties' gedrukt. Toen kreeg hij meteen iemand aan de telefoon. Hij vertelde wat er was gebeurd en dat hij niet wist wat hij moest doen. En dat hij op 1 had gedrukt omdat het zo lang duurde. Ging die vrouw de discussie met hem aan dat dat niet kon, hij was maar 1 keer overgegaan. Na even een welles / nietes spelletje, was Robert het zat en zei geen discussie te willen maar advies (ik lag nog op de grond). Zei die vrouw, ik wil ook geen discussie en hing toen op :x. Meteen terug gebeld, ze ontkende opgehangen te hebben, en hielp Robert toen verder.

    Er is een huisarts van de hap langsgeweest die me nagekeken heeft en vanmiddag ben ik - na úren te hebben geslapen - bij de neuroloog geweest. Het label epilepsie is nu definitief op mijn voorhoofd geplakt. Dit met alle gevolgen die daarbij horen, o.a. het niet mogen rijden. De depakine wordt verhoogd en er wordt a.s. vrijdag weer een EEG gemaakt.
    Wat ik écht een eng idee vind is dat dit ook kan gebeuren wanneer ik alleen met de kinderen ben. Jikke heeft het nu ook gezien en is er veel meer mee bezig dan ze laat blijken. Ze zei toen ik op de grond lag "mama is nog steeds ziek hé?!". Ik kan het mijn dochter van bijna 3 toch niet aan doen alleen met mij te zijn als er zoiets gebeurt. Maar aan de andere kant kan en wil ik ook niet 'bewaakt' worden.
    Jikke kwam wel heel lief een poppendekentje over me heen leggen toen ik op de bank lag.

    Verder is Anne nog steeds niet echt opgeknapt (hoesten, hees, verkouden etc.) en had Jikke vanavond 40gr koorts.
     
  17. wies

    wies Lid

    30 jan 2006
    69
    0
    0
    lerares
    amsterdam
    Teun gefeliciteerd!

    Lola: ik vond dat ik een rotdag had vandaag (vanmorgen vlak voor ik wilde gaan werken plastte Thijs zijn kleren en de vloer helemaal onder (ik was al een beetje misselijk, dat werd er dus niet beter op)vervolgens zag ik 2 trams voor mijn neus wegrijden en heb ik bijna een kwartier staan wachten en kwam ik erg laat op school aan).
    maar jouw pech vind ik ernstiger. Maar ik had ook een beetje een vrijdag de 13e gevoel....

    Donderdag ben ik 7 weken zwanger. Met kerst willen we (als het dan nog goed is natuurlijk) aan de ouders gaan vertellen. Het zal ze dan toch wel heel erg opvallen dat ik helemaal geen alcohol drink en ik zit al in week 10 dan.

    Ik zal binnenkort eens een banner zoeken!

    Ik heb nog helemaal geen oproep van het Cb gehad. De consultatiebureau arts woont een paar huizen verder (heeft 2 kinderen waarvan een Thijs leeftijd heeft). We worden goed in de gaten gehouden dus!

    Lies
     
  18. wies

    wies Lid

    30 jan 2006
    69
    0
    0
    lerares
    amsterdam
    Noortje,

    je was zo opgewekt vorige week dat ik schrik dat het weer niet goed gaat. Wat vreselijk voor je dat je weer een aanval hebt gehad. Ik kan me voorstellen dat je je nu vreselijke zorgen maakt. Kan het niet zo zijn dat als de spanningen over zijn, de migraine- en epilepsie aanvallen ook verleden tijd zijn?

    En wat een trut van een mens aan de telefoon zeg. Bah, daar zit je dan werkelijk helemaal niet op te wachten.Wat denken ze wel, dat je voor de lol op zo'n knop drukt.

    Lies
     
  19. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    noralien: wat lees ik een ontzettend naar bericht van je!
    Hoe voel jij je nu?
    Wat schrikken toch weer.
    En kan me je angst gevoel voorstellen die je hebt om met je meiden alleen te zijn.
    Je kan een klacht indienen bij de hap, bij ons worden de gesprekken opgenomen. brrrr.
     
  20. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    grr ben nog steeds niet ongesteld ..... laat het nu maar komen hoor...

    Wlies: jij klink echt zwanger...

    Lola: wat een ramp met je auto zeg!
    Je zou ze toch die mensen....

    Wij moesten eigenlijk dinsdag as naar het cb maar ik moet dan werken dus wij gaan een week later.

    eve: wij hebben hier ook een klunsje en daardoor slopertje.....
     

Deel Deze Pagina