November 2006 mama's (nieuw)

Discussie in 'De mama's' gestart door Beheer, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Goedemiddag,

    Wat een rust vandaag op het forum. Iedereen is lekker aan het genieten van zijn laatste vrije dag. Morgen begint echt het normale leven weer.

    Zap: En nog lekker wezen zwemmen vandaag? Hier lag een heel dun laagje sneeuw?

    Sem: Wow wat gaf een jacuzzi. Dat zal idd best lekker zijn geweest, behalve het uit gaan volgens mij. Het zou mooi zijn als ik dadelijk ook al 4 cm cadeau krijg. We zullen zien.
    Nog lekker op de Wii gespeeld gisteren?

    Lin: En nog lekker uiteten geweest gisteren?


    Hier een rustig dagje ook in mijn buik. Ik had van mij broer het laatste seizoen van Prison Break te leen gekregen. En heb dus sinds gisteravond 3 dvd's ervan gekeken. Op 1 dvd staan 4 afleveringen heb er dus al 12 gekeken.....hahahahahaha. Totaal 6 dvd's dus heb nog even te gaan. Vanavond weer eentje kijken als Daynah slaapt. Nu even mijn meisje vermaken, die is vandaag met papa meegeweest.

    Liefs kelly
     
  2. Als ik naar mijn banner kijk heb ik nog 17 dagen......
     
  3. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Helleu,

    Zo plopfilm zit erop ;). Jaime vond het geweldig. Heb mij wel geirriteerd hoor aan sommige ouders. Die laten hun kinderen maar gewoon rennen door het gangpad, erg asociaal. Als je je kind zo lang niet stil kan houden moet je of niet naar de bios gaan of eerder vertrekken.

    Haha Kel heerlijk weertje toch ook om lekker binnen te zitten en beetje tv te kijken! Idd het gaat echt snel nog 17 dagen...Bij Jaime hadden ze haar toen al bijna gehaald. En gister zijn we nog tapas gaan eten. Jummie.

    Zaph hoe was het in het zwembad?

    Semmi wow dat klinkt goed zeg doe mij zo'n huis met jacuzzi. En met champagne nog wel..hihi. En wat is dat dan voor harde schijf voor op de Wii?

    Ik ga ff online klacht indienen bij de busmaatschappij hier. Ze rijden zo hard weer door de straat. Door de trillingen gaat steeds het alarm van mn auto af, erg irritant.

    Helemaal geen zin om te werken morgen trouwens.
    Hier trouwens helemaal geen sneeuw! Dat is wel weer lekker.

    lfs
     
  4. charissa1979

    charissa1979 Fanatiek lid

    19 dec 2005
    1.827
    0
    0
    Ziekenverzorgende
    Overijssel
    ALLEMAAL GELUKKIG GEZOND NIEUWJAAR!!!!!!!!!!!!

    Ik hoop dat iedereen lekker genoten heeft van de kerstdagen en oud-nieuw.
    Hier igg wel, kids met kerst abnormaal verwent met kado´s en heerlijk gezellig samen met (schoon)familie de dagen doorgebracht.

    Ben ook wel blij dat de dagen weer voorbij zijn en normale dagen er weer aankomen.

    Fijne zondagavond.
     
  5. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Hoi!

    Wij hebben lekker gezwommen hoor. Yannick vond t ook geweldig met zn dikke spekbeentjes :) Lekker spartelen en bijna in slaap vallen in t bubbelbad. Hahaha. Was wel mega druk, maar leuk zo met zn 4en.

    Kel: Leuk he Prison Break. Ik vind t alleen steeds verwarrender worden naarmate de seizoens vorderen. 17 dgn is wel kort he Kel, hahah, de kleine komt er bijna aan.

    Lin:Hier ook geen sneeuw helaas. Aso idd he die ouders die hun kids niet onder controle houden in een bios. Ik moet zeggen dat ik t ook wel heel knap vond dat Jill laatst de circusvoorstlling van 3 uur volhield.Is ook wel een hele lange tijd.

    Wij gaan straks de kindjes wegbrengen naar opa en oma en samen lekker eten en biosje pakken op Scheveningen. We gaan naar 2012 ws. Lijkt me wel goede film.

    Verder is de story omtrent mn broer nog lang niet klaar. Ik ben er zojuist achter gekomen dat ze nogsteeds contact onderhoudt met die gozer waarmee ze vorige week mn broer had bedrogen. Gisteren hebben ze elkaar gewoon weer ontmoet in de stad en dat terwijl mn broer haar had afgezet in Gouda bij dr moeder. Van daar uit is ze gewoon met de trein naar Rdam gegaan om die gozer weer te ontmoeten. Niet normaal toch he. Gelukkig weet mn broer t inmiddels ook hoor. Ben erg beneiuwd hoe nu verder. Tot aan afgelopen week wilde hij dr nog een kans geven(hoe dom kan je zijn!!!), vraag me af of hij dat nu nogsteeds wil. O O wat erg allemaal wat er tegenwoordig allemaal gebeurt.

    Nou ja, ik ga ff Sjakie de schildpad spelen met man en kind.

    Liefs
     
  6. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    lukt niet, later
     
  7. Owwwwwwww 2012 is een hele goede film Zap. Wij hebben hem een tijdje geleden gezien. Erg goed. Veel plz alvast.

    Wat schandalig van je schoonzus. Je broer moet haar eruit gooien hoor. Achterlijk wijf.

    Lin: Jaime vond het dus helemaal geweldig die film. Ik hoop dat ik van de week ook nog mag gaan met Daynah. Zou wel even leuk zijn.

    Liefs
     
  8. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Hier wel sneeuw gehad vandaag.Een vriendin van me is langs geweest met man en kids en we zijn toen naar de mac gegaan met zn allen.

    Nu ga ik nog heerlijk ff in bad,genieten van mn laatste avond zwangerschapsverlof ;)
    Morgen moet ik er weer aan geloven na 5 maanden.

    xxxx
     
  9. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Hey meiden,

    Ten eerste natuurlijk de beste wensen en alle goeds voor 2010!!

    Hier weer ontzettend druk geweest met werk, was blij dat ik 1ste en 2de kerstdag vrij had, maar die zaten natuurlijk volgeboekt met verplichtingen;)
    Verder alleen maar gewerkt, steeds om 5:30 uur eruit, zo ook oudjaarsdag en 's avonds door naar mijn zus en schoonbroertje, daar het nieuwe jaar gevierd (kids vanaf half 8 's morgens wakker en die lagen er pas om 2 uur 's nachts in), half 4 in mijn nest en weer om half 6 eruit:$ dat voel je dan toch wel ff haha, gelukkig had ik niet gedronken dus geen kater waar je ook nog eens mee zit.
    Gisteren eindelijk een dagje vrij en dus in mijn nest gelegen tot half 3:) had t ook echt wel heel erg nodig, was bekaf!!
    Maarja heb in december een lekker centje verdiend, en dat is ook weer eens lekker.

    1ste kerstdag ook nog de vakantie geboekt, we gaan van 26 augustus tot 2 september naar Bulgarije met het vliegtuig *slik*. eerste keer vliegen voor mij en de kids en heb echt vliegangst, maar heb er ook weer zo'n zin in. Hier gaan we naartoe:
    KidsWorldClub Elenite Holiday - Bulgarije - Sunny Beach - Kindervakantie bij KidsWorldClub.nl - All-Inclusive gezinsvakanties met kinderclub, waterpark, BabyWorld en 100% laagste prijs garantie

    Vandaag ook even geen oppaskindjes, ff tijd voor mezelf en de kids. vanavond naar het nieuwe huisje kijken van mijn zus die vandaag de koopovereenkomst gaan tekenen en de sleutel krijgen. Ben benieuwd!!
    Ze is ook alweer 15 weken zwanger en zooo ontzettend rond aan het worden haha, zo mooi!! *smelt smelt*

    Hoe is het hier met iedereen?
    AM hoe is het met de jongens? Nog ziekjes?

    Kelly wat klote voor je dat deze meid weer groot wordt. Hopelijk kunnen ze je idd inleiden of iets dergelijks zodat je niet al te lang meer hoeft te lopen en je "kleine" meid nog meer kan groeien. Ik zal voor je duimen dat het uiteindelijk mag meevallen en je heel snel heel veel kan gaan genieten van je meisje(s).
    hoe is het met Daynah? Al wat beter te pas?

    Robine wat lekker joh naar Spanje en een niet al te dure prijs, lekker genieten dus.
    Daarbij ook nog wintersport en een nieuwe keuken, sjiek joh!! Wanneer gaan jullie op wintersport?
    Succes donderdag met je eerste werkdag weer na hele lange tijd;)
    Oh en je broer......mag toch echt hopen dat ze haar kans nu toch echt heeft verspeeld:$

    Trêna hoe was jou eerste werkdag? Hoe is het met de waterpokjes?

    Semmi lekker een jacuzzi!! Dat zou ik nu ook nog wel eens willen hebben haha. Wat fijn van die harde schijf voor de wii, kun je dan ook gekopieërde/gedownloade spellen spelen?
    En hier nog een voor het behang klaar kind haha, of doe maar 3;)

    Verder weet ik het niet meer...:(
    Hebben jullie kids het trouwens ook dat ze de hele dag zeggen dat ze honger hebben. Als ik dan vraag of Jordy een boterham wil is het nee, en die eet hij dan ook maar zelden op, avondeten is momenteel ook een drama en als ik dan vraag wat hij wel wil dan krijg ik als antwoord ik heb noephonger, ik wil noepen:$ hahaha.
    Krijgt hij overigens niet en heb ook maar zelden iets van snoep in huis, maar tureluur wordt je er wel van pfff.

    Ga snel even wat in huis doen nu ik de kans heb.
    Tot gauw!!

    Liefs Angela.
     
  10. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Hoi meiden,

    het jaar begint goed voor mij. Nog lekker een dagje thuis omdat ik op vrijdag ga werken ipv maandag. Puur omdatber geen plek was op kdv op maandag hoor.
    Iedereen het oud/nieuw ook goed doorgekomen zo te lezen. Hier ook, lekker met zijn viertjes. Jongens bleven in eerste instantie slapen om 12 uur maar om 12.10uur hoorden we Jesse en nog geen 5 minuten erna was Marijn aan het huilen. Het vuurwerk vonden ze prachtig! Wes ging om 13.00 uur langs zijn ouders, ik ben op bed gaan liggen met de jongens . die hebben tot 9 uur geslapen maar waren na het bad ook weer moe dus om 13 uur ook weer in bed. En ik ook ;)
    borrelmet familie bij wes' ouders was gezellig. Verder rustig aan gedaan en gister alles schoongemaakt in huis. Heerlijk dat ik vandaag alleen bij hoef te houden en alleen wat boodschapjes doen.

    Angela: je klinkt weer lekker druk en om 5.30 uur op, hoe hou je dat vol zeg? Wanneer is je zus uitgerekend? Ik ben ook 15 weken dus we gaan gelijk op!

    AM: ben je al een beetje gewend aan 2 kinderen? Begin je al een ritme te krijgen? Wel moeilijk denk ik met die feestdagen. Djurrebis vandaag weer gaan werken toch? Dat is ook weer wennen dan.
    Wat een mooie taart van je vriendin trouwens, erg lief!

    Sem: lekker joh zo'n jaccuzzi! Zou zeker een keer een nachtje heen gaan! Lekker van genieten! Heb je nog veel contact met familie van je schoonvader? En horen jullie nog weleens iets van je schoonmoeder?

    Trena: had je er weer zin in, werk? Ook wel weer lekker hè. En Fenna is vast zo zoet, heb je geen last van.
    Tot hoe laat hebben de kids op 1 januari geslapen? Tot zo laat houdt Jesse echt niet vol hoor!

    Zap: hoe was het gister met zijn tweetjes? Hoe was de film? Lijkt mij niets aan maar ik hou niet van dat genre. Jij weer zin in donderdag?

    Lin: hoor je weleens iets terug als je een klacht indient? Wel belachelijk hoor dat ze zo hard rijden. Levensgevaarlijk!
    En dat werkritme zit er zo weer in hoor.
    Hoe is het nu met je schoonvader?

    Simone: voor jullie ook een heel goed 2010!
    Hoe is het met jullie? En op je werk? Alles ok?

    Kel: morgen naar vk hè? Ben benieuwd! Misschien al wel heel snel een klein meisje in je armen!
    Hoe zijn je nachten? Kun je beetje slapen?

    Brennie: jullie ook gezellig samen geweest. Heerlijk hè!
    Hier spelen de jongens echt lekker samen. Marijn gooit wel vaak met speelgoed en Jesse vindt het niet leuk als Marijn een zooi maakt ( wiens woorde zouden dat toch zijn) maar we leren hem nu ook wel opruimen. Wel weer lastig zo consequent zijn.

    Om 12.15 uur krijg ik telefoontje met uitslag over de combinatietest. Had ik 2 weken geleden gemist... Echt dom van me.
    En Marijn weer een loopoor, vorige week ook al. Moet toch nog een afspraak maken voor controle dus gelijk maar navragen.
     
  11. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Lydia, geen idee hoe ik het volhoud haha, was echt hartstikke op, tot half 3 's middags slapen is dan ook wel nodig gisteren. maar ja afgelopen nacht heb ik dan ook weer bijna niet geslapen omdat ik nog niet moe was, dus eigenlijk heb ik er nog niets mee gewonnen.
    Mijn zus is 28 juli uitgerekend, jullie gaan inderdaad gelijk op, wat leuk!!
    Jongens dus goed genoten van het vuurwerk, fijn joh.
    Marijn weer een loopoor? Het houdt echt niet op he, hopelijk heeft hij er niet teveel last van.
    Ben benieuwd naar de uitslag van de combinatietest.

    Zo en nu snel klaar maken voor school, dan snel eten, kids weer terug naar school, Jordy amuseren, kids weer ophalen, moeder ophalen en naar mijn zus, dan snel koken en eten, kids naar bed en Albert naar mijn zus en dan is de dag alweer voorbij.
    Lang leve het normale leven/ritme:$ hahaha

    Liefs Angela.
     
  12. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Is ze niet 28 juni uitgerekend dan? Ik 27 juni.
    Buikje begint ook te groeien hoewel nog bijna niemand iets ziet hoor.
     
  13. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Oeps:) bedoel inderdaad 28 juni haha.
    Bij Sas zie je het echt goed, zo'n buikje had ik pas met 6 maanden:$ maar moet er wel ook bij zeggen dat ze zich er naar kleed haha, ze is zo trots en loopt dus met strakke truitjes die goed aftekenen;) zou ik ook hebben gedaan als er iets te zien was geweest destijds haha.

    Zo nu snel weer iedereen klaar maken voor school, bye bye zwaai zwaai.
     
  14. Zo even mijn meldplicht, alles nog rustig ;). Morgen dus naar de vk. Ben zo benieuwd wat ze zeggen. Hoop eigenlijk dat ze gelijk een afspraak maken voor inleiden in het zkh.

    Angela: Zoals Lis al zegt hoe hou je het vol. Ik vind het knap hoor. Ik doe het je niet na.
    En lekker hoor zo'n vooruitzicht met je vakantie. Ziet er goed uit. Zullen de kids ook wel spannend vinden als ze voor het eerst gaan vliegen.

    LIS: Ooooow dat is wel lekker dat je vandaag ook nog vrij ben. Is het voor tijdelijk dat je op de maandag vrij ben of gelijk voor vast.

    Trena: En hoe was je eerste werkdag?

    Hier vanmorgen even naar het Alexandrium geweest. Heb mezelf maar verwend bij de Douglas. Nieuw luchtje en oogschaduw gekocht. Parfum is van Idole van Armani. Lekker luchtje is het.
    Was eigenlijk nog op zoek naar leuke laarzen voor Daynah maar kan niets vinden. Uitverkoop stelt echt niets voor. Ik kan nooit wat vinden in de uitverkoop. Ik vind het vaak rotzooi en oude kleding/schoenen.

    Ga nu lekker met een kop warme chocolademelk op de bank.

    Liefs Kelly
     
  15. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Lekker een nieuw luchtje voor jezelf Kel. Groot gelijk!
    Ik vind het ook vaak troep in de uitverkoop. Kan nooit slagen. Mijn zus wel altijd en dan heeft ze wel altijd leuke dingen. Ik vind het knap!
    Ja, jouw meldplicht is ook weer begonnen!

    Ik heb zelf vk praktijk gebeld want nog steeds niets gehoord. Als het goed is, gaat ze me dan zo wel bellen... Altijd zo vervelend met die belafspraken.
    Ook nog even KNO arts bellen voor Marijn. In ieder geval voor controle. Hij had eigenlijk in december gemoeten maar toen was ik het vergeten. Nu alweer 2 keer loopoor gehad dus toch maar even regelen. Hij slaapt ook erg onrustig de laatste tijd.
     
  16. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Nou, werd nu gelijk gebeld. Kans van 1:1300 dus geen verhoogd risico. Toch fijn om te weten.
     
  17. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Lis:Gelukkig dat de uitslag goed was,ben blij voor je.
    Kids hebben met nieuwjaar tot 11u geslapen en lagen er om half 3 in.De hele vakantie hebben ze eigenlijk wel lang geslapen,steeds pas na 9u wakker;was dus vanmorgen een drama.

    Zaph:Wanneer moest jij nu ook alweer aan de slag?

    Angela:Ziet er super uit hoor dat hotel,en dat vliegen komt echt wel goed hoor ;)

    Mijn eerste werkdag zit er alweer op.Ging prima zat er zo weer in,morgen weer en donderdag en dan alweer weekend :)

    Yorben was erg verdrietig toen hij weer naar de peuters moest.Jelte vond alles prima,had er ook weer zin in.
     
  18. Mooie uitslag Lydia. Stelt je toch altijd wat meer gerust vind ik.

    Trena: Eerste werkdag dus weer achter de rug. En Yorben had er dus geen zin in. Ben zelf ook wel benieuwd hoe Daynah het woensdag gaat vinden op het kdv en vrijdag op de psz. Ze gaat toch wel echt. Heb ik ook een rustig dagje en ochtendje.

    Hier is alles weer wit. Het heeft weer gesneeuwd. Sabino zal wel later thuis zijn dan. Het zal wel druk zijn op de weg.

    Ik ga even met Daynah tv kijken.

    Liefs
     
  19. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Lis; Wat fijn zo een goede uitslag. Jullie meisje is vast helemaal gezond ;) :)

    Angela: Gaaf dat vakantiepark in Bulgarije. Zie em heel vaak voorbij komen in reisboekjes, denk dat jullie kids zich prima gana vermaken.

    Kel: Ow wat spannend he, jullie ook bijna een Tineke erbij. Ben zo benieuwd wanneer ze komt.

    Trena: IS je verlof voor jou doen snel gegaan? Je zat er dus zo weer in. Ik mag donderdag en vrijdag voortaan weer werken. Wel weer zin in hoor. Wat een langslapers heb jij zeg, jaloers!

    Jill heeft zich vandaag gestoten op de psz met dr been tegen een tafel. Toen ik haar ging halen liep ze mee naar de auto en hoorde ik haar niet. Toen we thuiskwamen stapte ze uit de auto en zakte ze zo door dr been heen. Huilen van de pijn. Heeft de hele dag op de bank gelegen en wilde niet eten en al om 18 uur naar bed. Moet haar steeds tillen, ze kan echt niet staan. Morgen even kijken of t beter gaat, anders maar ff naar de HA toe. Ze klaagt nooit over pijn, t is echt een bikkel normaliter. Wat zou t kunnen zijn? Vind t maar zielig.

    Giisteren geen film meer gedaan, werd te laat. Wel lekker uiteten geweest, altijd leuk. Morgen beginnen we weer met t dieetje.

    Ga nu ff douchen en vroeg zzzzzzzz

    Laterz meiden
     
  20. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Zaph:Ik vind dat mijn verlof wel snel voorbij is gegaan,maar was er wel weer aan toe om te werken hoor,je wereldje word zo klein en om nu alleen maar thuis te zitten en naar dadda doddo te luisteren is niet alles hahahah.Heb jij er toch wel zin in?Vond jij het snel voorbij gaan?

    Kel:En was Sabino nog later thuis door de sneeuw?
    Hier ook weer sneeuw,niet zoveel maar wel net genoeg voor overlast.Tis echt superglad.
     

Deel Deze Pagina