Hartje horen met angelsound

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Wilma1978, 31 dec 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Wilma1978

    Wilma1978 Actief lid

    27 dec 2009
    249
    0
    0
    #1 Wilma1978, 31 dec 2009
    Laatst bewerkt: 31 dec 2009
    Ik heb vandaag een cadeautje gehad van manlief, namelijk een angelsound. Nu heb ik het hartje horen kloppen, wel heel zachtjes maar duidelijk van de baby.
    Het probleem is, dat ik niet weet hoe ver ik ben en pas eind januari bij de vk een afspraak heb.
    Ik vraag me dus af vanaf hoeveel weken je het hartje kan horen, want eigenlijk geloof ik niet dat ik nu pas zes weken ben. (Kan kloppen ivm onverwacht zwanger met de pil).

    Groetjes

    Wilma
     
  2. Trees

    Trees Niet meer actief

    Je weet zeker dat je niet je eigen hart hebt horen kloppen?

    Als het inderdaad van de baby is, lijk me ook dat je langer zwanger zou zijn. Ik hoorde het zelf pas rond de 12 weken met de angelsound. Ik heb hier weleens verhalen gelezen van meiden die het hartje al rond 9-10 weken al hoorde. Echt veel vroeger heb ik nooit gehoord.

    Misschien een idee om je afspraak met de vk te vervroegen, want als je pas laat een echo krijgt kunnen ze het termijn niet meer goed bepalen. Ook ben je dan al te laat voor een nekplooimeting, mits je deze uberhaupt wilt laten doen.
     
  3. Wilma1978

    Wilma1978 Actief lid

    27 dec 2009
    249
    0
    0
    Volgens mij was het niet mijn eigen hart. Het klonk namelijk ongeveer als de eerste keer dat ik het hartje van mijn zoontje hoorde. Ik hoorde het ook alleen vlak boven mijn schaambot, terwijl ik hem naar ondere richtte, dus niet in de richting van mijn eigen hart. Ook heb ik uit geprobeerd of ik niet mijn liesader of zo hoorde, maar die klonk toch heel anders.
    Ik zit er inderdaad aan te twijfelen om mijn afspraak te vervroegen, want ik heb zelf ook het idee dat ik verder kan zijn. Heb zelfs sinds gisteren weer een positie broek aan;).
     
  4. Trees

    Trees Niet meer actief

    Het hartje van je baby is echt een sneltreintje! Daardoor is het inderdaad heel makkelijk te herkennen (als mijn eigen hart zo snel zou kloppen zou ik me zorgen maken :D).

    Gewoon de vk bellen en de afspraak vervroegen. Lijkt me onmogelijk dat je het hartje bij 6 weken al hoort. Een vriendin van mij is ook door de pil zwanger geraakt en werd de eerste maanden ook gewoon ongesteld. Ze bleek bij de eerste controle al 18 weken te zijn :$. Misschien was jouw laatste menstruatie ook geen echte menstruatie?
     
  5. pamsie

    pamsie VIP lid

    10 jan 2009
    8.086
    0
    0
    pedagogisch medewerker (kinderopvang)
    lelystad
    hoi,

    ik heb ook een angelsound gekocht toen ik zwanger bleek te zijn en hoorde het hartje zelf pas bij 12 weken. en zelfs ( teminste op de site van mijn vk) verloskundige horen het hartje vaak pas met 12 weken. ze zei toen tegen mij dat ik mazzel had ik heb de eerste controle gehad met 9 weken en toen hoorde ze het hartje al.

    groetjes pamsie
     
  6. Lauw

    Lauw Fanatiek lid

    8 jan 2009
    1.475
    0
    0
    Ik heb vandaag mijn Angelsound binnen gekregen...
    en natuurlijk gewoon meteen geprobeerd...

    en ja hoor.. na 1-2 minuutjes zoeken had ik een snel kloppend hartje gevonden (vind het een beetje klinken als een galopperend paardje..). het geluid was niet heel hard hoor.. maar wel duidelijk...

    Ik ben vandaag 9w2d!!! dus volgens mij erg vroeg...

    Ik heb met 6w2d een inwendige echo in het ziekenhuis gehad... daar heeft ze ook even geprobeerd om het hartje te horen.. maar ze zei al snel dat het eigenlijk veel te vroeg was... dus ik geloof niet dat als jij echt 6 weken bent je al met de angelsound een hartje kunt ontdekken...

    dus ook mijn advies: vervroeg je afspraak bij de VK.. ik denk ook dat je verder bent...
     
  7. daydreamer

    daydreamer Niet meer actief

    Ik denk dat je het hartje op zn vroegst met 9 weken kunt horen via de Angels Sound. Tenminste, dat lees je hier dan weleens.
    Ik hoorde het zelf rond de 12e week.

    Afspraak maar vervroegen?
     
  8. Kmbly

    Kmbly Actief lid

    4 jul 2007
    237
    0
    0
    Secretariel medewerker.
    Zuid Holland.
    Wist je ook dat je baarmoeder klopte? En dat je die ook heb kunnen horen kloppen..? Het hartje van de baby klinkt echt duidelijker dan je baarmoeder.. Het zijn de spieren erom heen.
    Ik heb namelijk me angelsound meegenomen naar me vk om het aan haar te vragen omdat ik de ene keer goed het hartje klopte en dat die dus ook snel klopte en de andere keer langzamer, dat was dus mijn baarmoeder..
     
  9. roses

    roses Fanatiek lid

    12 jun 2006
    1.946
    1
    38
    Ik heb het hier ook voor het eerst gehoord met 9 weken en 2 dagen!
     
  10. Mama1978

    Mama1978 Actief lid

    10 jun 2009
    348
    1
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb het in het begin 2x per week geprobeerd, maar pas met ruim 12 weken kon ik het horen.
     

Deel Deze Pagina