Nieuwe mei-2009 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door sunrise, 16 okt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sharmila

    sharmila Bekend lid

    27 jan 2009
    589
    0
    0
    Orthodontist-assistente
    Hier slaapt Jayden eigenlijk al van begin af aan in zijn eigen kamer. Wilde ik zelf omdat ik anders geen oog dicht deed. (nu heb ik dat niet meer als ie bij ons slaapt hoor)

    Heb geen goede voornemens eigenlijk;) Vind wel dat het heel snel is gegaan. Jayden op een week na alweer 8 maanden. Gewoon bijna 1 jaar:$ Hoop wel dat we dit jaar gaan verhuizen.


    @malka: Slaap/eetritme van Jayden is:
    7.30 Papfles
    10.00 Slapen (ongeveer 1,5 uur)
    12.00 Boterham en fles 150cc
    13.30 Slapen
    15.00 Fruit
    17.30 Groente
    19.00 Fles 200cc
    19.30/20.00 Slapen tot volgende ochtend (nou ja, volgende ochtend;) hij word wel vaak wakker)

    Geef vaak ook nog ergens tussendoor flesje diksap.
     
  2. Nelly

    Nelly Fanatiek lid

    5 mei 2006
    2.955
    1
    0
    Noord-Brabant
    @malka: heerlijk he, die sprongetjes... grmbl... Hier laat Evelien ook duidelijk merken dat ze niet alleen gelaten wil worden. Tissunfase, tissunfase, tissunfase... *adem in, adem uit*
    Eveliens ritme nu:
    08.00u borstvoeding daarna meteen slapen
    11.00u fruithap
    12.00u borstvoeding en bij ons aan tafel een soepstengel of een korst brood, even spelen en dan naar bed
    15.00u groentehap
    16.00u borstvoeding, daarna spelen en meestal naar bed als wij gaan eten
    19.00/19.30u borstvoeding, spelen, mopperen en na een troosttietje naar bed tot de volgende ochtend
    Deze week moeten we weer gewoon werken, dus starten we rond 07.30u met de eerste voeding.

    @winnythepooh: Evelien slaapt vanaf 3 maanden op haar eigen kamertje. Wij werden gek van dat getik in de wieg. Madam vond het leuk om met haar handjes langs de spijltjes te gaan. Nu ligt ze in haar ledikantje op haar eigen kamertje. 't Scheelt natuurlijk ook we dat ze met 6 weken al doorsliep.

    @all: hebben jullie ukkies al tandjes? Evelien nog niet. We geven ze wel iedere keer de schuld, als Evelien ontroostbaar is, maar ik heb nog niets gezien of gevoeld in haar mondje.

    @goede voornemens: nope. Beetje afslanken zou wel leuk zijn, maar ik wil eerst mijn postnatale depressie te boven zijn. Ik vind het een verschrikkelijk etiket, maar 'k heb me erbij neergelegd.

    Groetjes,
    Nelly
     
  3. Nelly

    Nelly Fanatiek lid

    5 mei 2006
    2.955
    1
    0
    Noord-Brabant
    Oja, iedereen natuurlijk nog de beste wensen!

    Evelien besloot op oudjaarsavond op te blijven tot half twaalf... *zucht* Zuslief heeft overal doorheen geslapen.
    Eef kan de laatste maand echt moeilijk in slaap komen 's avonds. Annabel was na de mexicaanse griepprik twee weken moeilijk met slapen en daarna had Evelien het overgenomen. 'k Weet het, het is tijdelijk, maar wat duurt het laaaaaaaaaaaang. Ik ben zo ontzettend moe.

    'k Weet niet of er hier ook kindjes zijn die borstvoeding krijgen en naar het KDV gaan, maar hoeveel geven jullie mee? En welke maat speen?
    Als ik het uitreken o.b.v. kunstvoeding (ze is bijna 7 kilo en krijgt 4-5 melkvoedingen per dag), zou ze zo'n 210-260ml mee moeten krijgen. Dat lijkt me wel heeeeeeel erg veel.

    Groetjes,
    Nelly
     
  4. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    @malka: 2010 trouwen? 2e kindje?:p

    Willen jullie een 2e kindje (voor diegene die er nog geen 2 heeft natuurlijk;))?

    Ik heb nog geen instructies gekregen van het cb hoe ik een boterham moet geven:) Dano verslikt zich al met 1 korreltje laat staan een stukje boterham. Hoe geven jullie de boterham aan jullie kindjes? Dano verslikt zich steeds, met alles. Volgende keer bij het cb ga ik is navragen of dat wel goed is.

    Ja die sprongetjes zijn lastig he. De ene keer hebben ze er meer last van dan de andere keer.

    Hier is (nog) geen slaap/eetritme. Tot november sliep hij snachts door, maar sinds die tijd niet meer en wordt hij 1,2 of 3 keer wakker in de nacht. Hij heeft geen speen, maar gewoon van de honger ofzo. Ik heb vanacht hem laten huilen, maar dat heb ik niet volgehouden, dat werkt niet met hem...het begint met jengelen, dan huilen en dan krijsen na 30 min is hij zo overstuur dan gaat hij zeker niet meer slapen, dus toch maar eruit gehaald.

    Zijn jullie kindjes al wezen logeren zonder jullie? Hier nog niet. Maar omdat mijn moeder uit Utrecht komt en ik uit Capelle en zij steeds hierheen komt om op te passen dacht ik, misschien kan ik hem ook wel is een keer naar mijn moeder brengen een nachtje alleen het idee dat ik een nacht zonder hem moet doorbrengen heb ik wel moeilijk mee:)
     
  5. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    @Nelly: Ik geef zo'n 50% bv (mijn bv is sinds oktober terug gelopen en krijg het niet omhoog op 1 of andere manier)daarnaast krijgt hij 1 flesje kv en groente/fruit (zoals ik al zei nog geen brood:D). Hij gaat (nog) niet naar het kdv, mijn moeder komt vanaf maandag 4 dagen oppassen en dan krijgt hij of kv of bv uit een fles en zijn fruit/groente. Hier sliep Dano ook vanaf 6 weken al door, maar sinds november dus niet meer:( En ik weet niet waar het aan ligt:(

    Dat doet Dano ook met zijn handjes langs de spijlen slaan. Dano heeft sinds begin december 2 tandjes en daar bijt hij echt overal mee op.

    Mijn goede voornemen is aankomen, ik weeg inmiddels 46kg8)

    Nelly: *knuf*
    Trouwens jouw kindje heeft wel een superritme zeg! mbt bv meegeven naar kdv. Ze drinken (vaak) nooit meer dan 200cc. Als ze boterham/groente/fruit per dag krijgen hebben ze vaak genoeg aan 4 a 5 voedingen van 200cc.
     
  6. Nelly

    Nelly Fanatiek lid

    5 mei 2006
    2.955
    1
    0
    Noord-Brabant
    Zat zelf hier te slapen...
     
  7. Nelly

    Nelly Fanatiek lid

    5 mei 2006
    2.955
    1
    0
    Noord-Brabant
    @winnythepooh: hier is Evelien ook nog niet wezen logeren. Ik wil dat nog niet en ben blij dat ik de borstvoeding als excuus kan gebruiken. Haha...
    Schoonmoeder wil dolgraag allebei mijn meiden hebben logeren, maar ik absoluut niet. Ze wonen zo'n 100km van ons vandaan, dus als er iets is, duurt het me veel te lang voor we weer bij elkaar zijn. Plus zij heeft hele ander opvattingen over de opvoeding. Sorry hoor, maar 't zijn mijn kinderen. Jij hebt je kans gehad. PUNT! Laat ons maar lekker onze eigen "fouten" maken.
    Als onze meiden groot genoeg zijn dat ze zichzelf kunnen uitdrukken, mogen ze van mij best een keertje gaan logeren. Annabel kan dat eigenlijk al goed, maar ach...

    Wat lastig dat Dano zijn slaapritme overhoop heeft gegooid.
    Laten huilen hebben we bij Annabel destijds ook gedaan, maar toen deed ik ook gezellig mee. Nee, je kindje huilt niet voor niets. 't Is de enige manier nu dat ze zich kunnen uiten.

    Wat betreft de boterham. Evelien krijgt hier alleen wat korsten (niet de zwarte hoor) van het brood of een stuk soepstengel in haar knuistje. Ongeveer ter grootte van haar vuistje. Daar sabbelt ze wat op en speelt ze mee. Het echte eten komt later wel.

    Tweede kindje... Done! Hihi...
    Ik zou graag een derde kindje willen, maar dan wil ik wel eerst lekker helemaal mezelf zijn.
    'k Heb ooit gezegd dat ik vier jongens wilde, maar dat is nu al "mislukt"... Hihi...
    We zien wel hoe het loopt. Ik ben op eerste kerstdag (lekkere timing) in ieder geval weer voor het eerst ongesteld geworden. 'k Heb het niet gemist, maar toch ben ik wel blij dat het daaronder weer allemaal werkt.

    Evelien sliep eerder gewoon na de laatste (4e) voeding de hele nacht door, maar sinds begin december wil ze 's avonds echt niet gaan slapen. Gelukkig de nachten nog wel. *knock on wood* En inderdaad... Waar het aan ligt???

    Wow, 46 kilo... Da's niet veel... Ziek geweest? En hoe ging je zwangerschap dan? Was dat niet zwaar? Hm... Beetje bemoeial... Als je geen zin hebt om te reageren, moet je niet doen hoor. Iedereen kan hier vanalles meelezen.

    Die 200cc vind ik toch wel veel. Als ik kolf mag ik blij zijn als ik 130/150ml haal... 'k Denk dat ik gewoon 150ml meegeef en als ze dan tekort komt, dat ze Evelien dan op het KDV maar kunstvoeding aanbieden.
    Pfff... Moehluk, zoals Annabel dat zo mooi kan zeggen.

    Groetjes,
    Nelly
     
  8. malka

    malka Bekend lid

    30 aug 2008
    847
    0
    0
    He allemaal,

    hier een beetje een emo-moeder... Morgen ga ik weer beginnen met werken. Heb er best wel zin in hoor, maar vind het lastig om Amber achter te laten. ik ga de ene week 2 dagen en de andere week 3 dagen werken. Mijn man is 1 dag thuis, 1 dag kdv en om de week een dag naar mijn ouders. Is allemaal prima geregeld, ,maar ik ben zo gewend met zn tweetjes. Hoop maar dat Amber het nieuwe ritme snel oppakt en onthoudt wie haar mama is:(

    @winnie: ben getrouwd in 2005... en een tweede kindje graag, maar nog niet in 2010... misschien zwanger worden..
    46 kg?! Hier ben ik sinds een week weer lid van de sportschool... Moet die kilo's echt nog kwijt!
    Amber is 2 weken terug een nachtje weggeweest. Was een positieve ervaring! Maar zal het niet vaak doen. Heb haar toch het liefst bij me.

    @ Nelly: Hier al 3 tandjes door, en ik zie 2 witte stippen. Ze heeft ook andere luiers, dus ik denk dat er weer wat doorkomt. Wel schattig hoor, 3 van die ondertandjes!

    Dit is ons ritme:

    7:30 fles 210/7
    9:00 slapen, ongeveer 45 min
    10:30 fruit
    11:30 2 boterhammen (zonder korst)
    12:00 fles 150/5
    12:15 slapen, ongeveer 1,5 uur
    16:30 groente
    17:00 slapen, ongeveer 30 min
    17:30 yoghurt
    18:45 papfles 200 cc
    19:15 slapen. Meestal tot de volgende ochtend. We moeten er soms uit, als ze haar speen kwijt is, maar dan slaapt ze wel gelijk weer door.

    Over ritme hier niet te klagen. Verandert soms als ze besluit uit te slapen, maar verder kan je de klok er vaak op gelijk zetten!
     
  9. Harmless

    Harmless Fanatiek lid

    14 okt 2006
    1.986
    0
    0
    Zuid-Holland
    Hallo dames!

    De allerbeste wensen voor 2010.

    @Winnythepooh: Stan is nog niet uit wezen logeren alleen. Hij krijgt nog volledig bv dus dat is ook niet zo handig nog.

    @Nelly: Hier nog volledige bv. Maar hij gaat niet naar een opvang. Als hij wel even opgevangen moet worden kijk ik of er een voeding (of meer in zit) Dan geef ik ± 180cc mee. Meestal vraag ik om dit in 2 delen op te warmen. Zodat als hij na 90 even voldoende heeft later nog 90 kan krijgen. Of als hij gewoon honger heeft kan hij de volledige voeding krijgen. Ik merk dat Stan's drinkgedrag namelijk wat wisselvallig is. Soms 1 borst, ligt gewoon aan zijn hongergevoel. Dus vandaar dat ik het zo afspreek. Met Toon deed ik dat vroeger anders die had altijd honger dus kreeg gewoon in 1x de volledige portie.

    @Winnie: Ik doe niet mee aan de discussie HAHA. Stan is de 2de. Maar zoals je al zei de vraag is dus ook niet voor mij bedoeld. Wel hebben wij bewust 2 jaar tussen de kids gehouden. (Dat was voor mij wel het min verschil wat ik wilde.) Ik moet zeggen dat ik het wel een zwaar verschil vind (hele verschillende behoeftes) maar ook weer een heel fijn verschil. Toon is natuurlijk al een stuk zelfstandiger en helpt soms goed mee. (Pakken van spullen enzo) En ik heb hem niet tijdens de zwangerschap hoeven tillen. Dat vond ik ook echt fijn. Zwanger zijn met al een kind in huis is namelijk niet echt super makkelijk. Maar voor elk verschil is wat te zeggen. Een klein verschil is heel leuk omdat ze dan echt veel aan elkaar hebben. Een groter verschil is ook leuk want dan gaat de oudste al naar school en heb je echt de tijd weer voor de baby.

    @Shamira: Dus Jayden slaapt 2x overdag. En eigenlijk al na sesamstraat (oude tijd) op bed. Goed hoor!

    @Malka: Stan slaapt zo'n 3x overdag. In de ochtend, Rond de middag en laat in de middag / begin avond. Rond 22.00 uur gaat hij 'echt' slapen. Maar wordt nog veel wakker.
     
  10. sharmila

    sharmila Bekend lid

    27 jan 2009
    589
    0
    0
    Orthodontist-assistente
    Hallo dames,

    Nou gister weer gewerkt na 2 weekjes vakantie gehad te hebben. Eigenlijk ging het heel goed. Zag er wel tegen op omdat ik het toch wel lekker vond 2 weken met Jayden. Ik heb eigenlijk alle schoolvakanties en als dan een vakantie het eind nadert heb ik altijd zoiets van, wil thuisblijfmama zijn. Als ik eenmaal weer begonnen ben dan is dat toch ook wel weer lekker. Het is erg dubbel. Maar goed thuisblijfmama gaat het financieel niet worden.

    @winnie: Als ie zich zo verslikt zou ik nog geen brood geven. Jayden deed dat ook heel erg. Pas sinds vorige week weer geprobeerd en toen ging het goed. Het is zo gek want ineens is ie er dan aan toe en dat voel je dan toch aan op de een of andere manier.
    Jayden is 1 keer uit logeren geweest. Toen was ie 5 maanden. Was echt heel gek hoor. Ga hem binnenkort weer een keertje laten logeren. Maar toch klopt het voor je gevoel niet. Ook als je s'ochtend wakker word dan kijk je in zijn kamer en dan is dat leeg. Echt gek. En ik had echt zoiets van, en nu? wat ga ik nu doen? haha normaal ben je altijd met je kindje bezig.

    Een tweede kindje? Misschien wel zwanger in 2010. Heb al die tijd gezegd dat ik eerst wil dat Jayden 1 jaar word. Echt dat het 1e jaar volledig van hem is. Mijn zwangerschap is namelijk niet goed verlopen en meerder keren in het ziekenhuis gelegen en ergens ben ik bang dat dat weer gebeurd. Dus het 1e jaar is van Jayden.
    Trouwen nog niet. Maar dat wil ik ooit wel.

    Jayden heeft nog een tandjes. Vind het ook niet erg. Is ie nog zo lekker baby zonder tanden:D Ziet er toch weer anders uit als ie tandjes heeft. Hij heeft wel hele vieze luiers maar ik roep dan wel vaker oh daar zullen de tandjes komen, maar nee hoor nog niks.

    Verder gaat het slapen wel wat beter met Jayden. Hij had echt een lange periode dat ie vaak wakker werd s'nachts en zelfs bij ons sliep maar dat gaat sinds 1,5 week wel beter.
     
  11. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    Hallo moeders,

    Hier ben ik ook weer snel ff. Heb het zo druk!(net als iedereen hier;))

    @Nelly: voor wat betreft dat logeren bij je schoonouders, heb je groot gelijk in!
    Ja elke keer als ik denk dat er een ritme inzit wordt het weer omgegooid, hahaha, maar het geeft niet, dat ritme komt vanzelf wel een keer. Zolang hij dag en nacht niet door elkaar gooit vind ik het best. Ja ik heb Dano ook paar keer laten huilen, 1x een uur en soms 30min, maar dat ging zo tegen mijn gevoel in, dat doe ik niet meer...
    Hier heb ik ook een rijstewafel en een boterham in Dano zijn handje gedaan, maar hij zit er inderdaad meer aan te plukken dan opeten.
    Ik ben ook vorige week voor het eerst ongesteld geworden, het was maar 2 dagen dus dat is ook weer op gang gekomen, in totaal (incl zwangerschap) 16mnd niet ongesteld geweest haha
    Voor mijn zwangerschap woog ik ook al 47kg, ik heb tot nu toe nog nooit boven de 50kg gewogen, ja behalve dan in mijn zwsch, met 41 weken woog ik 59kg. Ik ben niet ziek geweest, dat is gewoon mijn bouw, maar ik wil nu wel gaan proberen om het een beetje meer te krijgen, maar ja dat is net zo moeilijk als iemand die moet afvallen!
    Ik had een super zwangerschap, ik was wel misselijk en moe, maar heb niet overgegeven. Ik had wel vanaf 26 weken al harde buiken tot ik ging bevallen, maar gewoon ff rusten en dan ging het wel weer. Ook had ik vanaf 30 weken ontzettend maagzuur, maar als ik vergelijk bij sommige andere mama's heb ik echt een super zwangerschap gehad! De bevalling daarentegen was wel zwaar, het duurde 16uur en niets ging vanzelf...

    Hier ook heb ik het moeilijk. Ben afgelopen week begonnen met school weer en met stage! Dus mannetje 4 dagen missen, oh oh oh wat mis ik hem dan zeg, zeker met al die kindertjes die je dan ziet lopen op school miste ik hem nog meer. Ken je gevoel Malka!
    Ik sta voor groep 4 en jij? Het was wel erg leuk, maar ik was echt kapot savonds...ben dat niet meer gewend haha

    Liefs
     
  12. Nelly

    Nelly Fanatiek lid

    5 mei 2006
    2.955
    1
    0
    Noord-Brabant
    Hihi... Ongesteld... Ik ben op drie keer na 2 jaar en 10 maanden niet ongesteld geweest. Heerlijk hoor!

    Jeetje, winnythepooh. Echt een lichtgewicht. Zeker als ik vanuit mezelf redeneer met mijn 1,84m...
    En inderdaad aankomen of afvallen. 't Is allebei moeilijk.
    In ieder geval succes met de kilootjes!

    Poeh, vier dagen in de week je uk missen. Ik heb het al moeilijk met de twee dagen dagverblijf...
    Tja, 't is een kwestie van gewenning... Maar toch!

    He, verdikkie, ik wilde lekker tijd voor mezelf achter de pc, maar Evelien is het daar nu helemaal niet mee eens.

    Morgenochtend in ieder geval weer de APK bij het CB. Ik ben benieuwd.

    Nu even een brulaap uit haar bedje halen.
    Tot de volgende keer maar weer...

    Groetjes,
    Nelly
     
  13. malka

    malka Bekend lid

    30 aug 2008
    847
    0
    0
    @Winniethepooh ik doe groep 7. Morgen mag ik weer.... Amber moest echt wel wennen op kdv. af en toe verdrietig en weinig slapen en minder eten... Dat maakt het niet makkelijker. Maar gelukkig vond ik het wel leuk om weer op mijn werk te zijn!

    Amber zit onwijs in haar 8 maanden sprong! Heeft eigenlijk geen eetritme meer. Alleen de flessen gaan redelijk, al drinkt ze wel minder dan normaal. Misschien is ze ook niet helemaal lekker. Vanmiddag heeft ze even flink gespuugd. Geen koorts ofzo, en super vrolijk! Gelukkig is man morgen lekker met haar thuis. Hoop dat ze dan weer lekker beter is voor dinsdag naar het kdv.

    Zien jullie al kenmerken van de sprong? (als je daar in gelooft natuurlijk...) Dit zijn ze hier:

    -minder eten en drinken
    -'s ochtends vroeger wakken (6.00, normaal tussen 7 en 7.30)
    - op schoot willen zitten
    - ineens duimen

    Ze kan ineens ook meer:
    - meer klanken bij het kletsen
    - achteruit kruipen
     
  14. banjabes

    banjabes Fanatiek lid

    29 jun 2008
    2.134
    0
    0
    Hoi meiden,

    Hier ook een mei mama. Onze kleine dame was iets te vroeg geboren. Eigenlijk moest ze een juni kindje worden, maar ze had zin om een echte stier te zijn denk ik. Ik lees veel over de 8 maanden sprong. Is dat echt zo'n lastige sprong?

    Liefs Banjabes
     
  15. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    welkom banjabes!

    hier is de 8 maandensprong ook begonnen...DRAMA!!!! banjabes weet je voldoende:p
     
  16. banjabes

    banjabes Fanatiek lid

    29 jun 2008
    2.134
    0
    0
    Hoi Hoi,

    Dank je! Nou dat is duidelijke taal. Hihi!!!
    Misschien komt ie bij ons iets later. Zoey was bijna 6 weken te vroeg geboren en met sommige dingetjes is ze ietsje later (al valt dat eigenlijk wel heel erg mee hoor!). Eigenlijk had ik dus geen meimama moeten worden, maar Zoey wou toch erg graag een stiertje worden geloof ik;)!
     
  17. sharmila

    sharmila Bekend lid

    27 jan 2009
    589
    0
    0
    Orthodontist-assistente
    Welkom Banjabes:)

    Ik weet nooit zo goed wanneer er sprongetjes zijn en wat dit inhoud:) Jayden kan wel ineens heel "vervelend" zijn of ineens niet meer willen slapen maar dat is denk gewoon normaal. Nu gaat het eigenlijk wel goed. Overdags kan ik hem goed in bed krijgen en s'avonds ook wel maar hij word wel een paar keer wakker. Nou goed, het is niet meer zo erg als toen met zijn hoofd, dat hele gedoe.

    @ Winnie: Trek je het een beetje 4 dagen je ventje missen. Is ineens zo anders he. Je moet maar bedenken dat het voor een goed doel is. Is wel moeilijk maar misschien went het ook nog wel.

    En zijn jullie dames ook zooooooo moe? Ben echt helemaal op zeg. Gister viel ik nog voor gtst in slaap. Misschien wel de tijd van het jaar ofzo. Maar ben niet vooruit te branden. Kan me echt nergens toe zetten. *Gaaaaaaaaapt*
     
  18. Harmless

    Harmless Fanatiek lid

    14 okt 2006
    1.986
    0
    0
    Zuid-Holland
    Hoi dames

    Allereerst Welkom Banjabes.

    Hier geen 8 maanden problemen. Maarja met een grote broer die alles in de extreme had mag Stan nu wel alles 'vlotjes' doorlopen. ;)

    @Nelly: Hoe was de APK??

    @winnythepooh: Wat heftig zeg, zo lang die kleine moeten missen. Zou het echt vreselijk vinden. Knap van je hoor!
     
  19. malka

    malka Bekend lid

    30 aug 2008
    847
    0
    0
    welkom Banjabes!!

    Hier afgelopen weekend alle drie de buikgriep gehad... Even kort, maar heftig!

    Amber heeft ons een flink deel van de nacht bezig gehouden! Huilen, echt niet normaal! Wilde alleen maar op de arm en dan lopen... ze heeft last van tandjes, maar zelfs de zetpil hielp niet....
    Uiteindelijk viel ze in slaap toen manlief net de auto wilde pakken, om met haar rond te gaan rijden! Waarschijnlijk had ze geen zin in de kou;)

    Gister bij het kdv zijn ze haar een fles vergeten te geven!! Had nog wel een half a4tje vol geschreven, omdat ze door de tandjes veel minder eet. Daarom een extra fles! Zo vonden wel dat ze weinig at en dronk, dus hebben ze haar maar 2 liga's gegeven! Ach ja, het is maar 1 x in de week, maar vind het wel een beetje slordig!

    Omdat amber naar het kdv was en ik nog aan het uitzieken, was ik zo een dag helemaal alleen thuis! Wist niet wat me overkwam!! Ook wel eens lekker hoor! al was ik blij toen we weer gezellig alledrie op de bank zaten!

    @sharmila Vervelend dat je zo moe bent. Herken het niet, maar goed, heb ook net een paar dagen op bed gelegen! Wel goed in de gaten houden hoor!
     
  20. banjabes

    banjabes Fanatiek lid

    29 jun 2008
    2.134
    0
    0
    Hoi meiden,

    Bedankt voor jullie hartelijke welkom. Gezellig om zo te kletsen met elkaar.

    @winnie: Brood eten was in het begin ook een drama hier. Kokhalzen...nog meer kokkken en dan kwam het er weer uit. Ik ben eerst kleine stukjes aan gaan bieden. Dat lukte wel. De stukjes ben ik steeds iets groter gaan maken en nu eet ze best redelijk. Nog niet heel veel, maar dat heeft ze nooit echt gedaan. De truc was wel: blijven proberen, ook al ging het dan wel eens op een dag helemaal niet! Succes hoor!
    Jeetje wat een mazzel heb jij trouwens met je ongesteldheid. Ik was (ondanks de borstvoeding) toch gewoon na 3 maanden weer ondesteld:(!

    @Sharmila: Oh ja....ik ben ook zoooooo moe. Werken is best lastig. Ook ik sta voor de klas. Toen ik net weer begon met werken was het net sint en daarna kerst en je kan wel raden wat dat met een kleuterklas doet! Lekker rustig weer beginnen...maar niet heus:(!
    Nu merk ik dat ik mijn draai weer een beetje begin te vinden en de nieuwe kindjes kennen me nu ook wat beter.

    @Malka: Ben je weer een beetje beter? Vervelend hoor om zo ziek te zijn. Erg slordig van het kdv. Zoey gaat bijna. Volgende maand gaat ze voor het eerst. Ben echt een beetje zenuwachtig hoor. Heb ook nog niets gehoord van het kdv zelf. Ze staat bij de stichting ingeschreven en het kdv moet dan contact opnemen. Nou, als ik volgende week nog niets heb gehoord, dan bel ik zelf wel even!

    Wat kunnen ze naar zijn van die tandjes he? Zoey heeft sinds gister ook haar 2 boventandjes gekregen. Het ergste vind ik toch wel die spuitluiers trouwens. Vlak voordat ze die tandjes krijgen, poepen ze zichzelf helemaal onder (letterlijk dan). Hihi! Hoort er allemaal bij. Nu weer een poosje geen spuitluiers.

    Liefs Banjabes
     

Deel Deze Pagina