januari 2007 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door labmuisje, 22 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    Ik moet begin maart voor nacontrole, dan is de KS 6 weken geleden.

    Hebben jullie al over evt. anticonceptie nagedacht? M.n. de dames die BV geven? Ik slikte altijd de pil maar ik denk dat ik nu maar de Mirena (spiraaltje met een beetje hormonen) laat zetten. Ik ga de gyn. bellen of ze dat tijdens de nacontrole wil/kan doen.

    Volgens mij hebben wij vandaag (13e dag) een regeldag. Sara is ietwat onrustiger en wil sneller weer aan de borst, zo om de 2, 2 en half uur. Normaal doet ze het er 3-4 uur op.

    Ik heb nog steeds een behoorlijk gevoelige/pijnlijke onderbuik. Het wordt nog niet echt beter. Ik ben wel al supermobiel maar hou die gevoeligheid/pijn. Zal ook wel normaal zijn, maar toch...
     
  2. Niet meer actief

    sorry hoor dames mijn goeie humeur is naar de knoppen :evil:

    de vk is net weer langs geweest om te strippen. dit was weer een andere vrouw. die ik nog nooit eerder had gezien.. ze was wel aardig.

    ze heeft me weer gestript.. maar veel zal het niet opleveren. de baarmoeder mond staat nog hoog. en had nog steeds maar 1 cm onsluiting. grr.
    ook lag de kleine volgens haar nog niet diep in de bekken. ze kon het hoofdje bewegen.. :confused: en in het zh zeiden ze dat het vast lag. dubbel hoor. ik ga morgen maar weer eens in zh vragen f ze kunnen voelen of het vast ligt ja-nee. kword een beetje moe van al die twijfels.
    ze heeft me ok verteld dat ze denk dat het strippen niks gaat helpen omdat de baarmoedermond nog zo hoog was. die moet eerst verweken voordat het open kan gaan zei ze. en die van mij was nog heel lang. ofzo had ze het over. grr. nou niet bepaald goed voor mjn humeur..
    we zaten na het strippen nog even te kletsen over de bevalling enz.
    toen vertelde ik haar dat ik een stille hoop had dat ze mij morgen al meder konden vetellen over een eventuele datum voor het inleiden. nou nee hoor zei ze. je staat toto zondag gewoon bij ons onder controle en dan gaan ze je niet inleiden(halllooooo. ik ben er zat van!)
    als het zover kwam dat ik in geleid moest worden dan gebeurde dit pas nou dinsdag of woensdag hoogstens donderdag.... belachelijk vind ik het..
    ik werd er echt chagie van.. grr en nog eens grr.

    waarom kan dit bij een ander wel zo snel en bij mij gewoon niet..jeetje man. dit heb ik weer!

    nou morgen naar zh.. alles zal vast goed zijn... en sturen ze me lekker weer naar huis.

    als ik zondag dan onder gyn trecht kom dan zullen er volgens mijn vk vaker een ctg moeten worden gemaakt.. en echo's . erg leuikk natuurlijk maar je denkt toch zeker niet dat ik en mijn vriend elke dag op en neer gaan.. dooeei echt niet! :rolleyes: als ik nou om de hoek woonde was het anders wat.

    o dames ik baal hier wel zo van! :(

    ik bereid me erop voor . ik ben de gene waarop jullie moeten wahten om naar ander forum te gaan.. nou gaan jullie dan maar alvast hoor. ik kom wel..
     
  3. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    @mrklb1: Och meid ik snap je helemaal!
    Wat vervelend voor je dat je zó lang moet wachten! Ik vind het nu al te lang duren, laat staan jij... Je wil je kindje in je armen hebben en iedereen om je heen bevalt en jij niet. Je wil graag te horen krijgen wanneer ze je gaan inleiden en niet dat je elke dag kan terugkomen voor controle, dat kan toch niet, daar word je moe van en gestresst.
    En meid, je bent nog niet als enige over van de januari-mama's, ik doe ook nog steeds mee en bij mij zit er ook geen schot in.
    Ik ben onderhand ook behoorlijk gefrustreerd geraakt dat het niet wil gaan beginnen en het is fijn om die frustraties eruit te gooien op een prachtig forum als dit! Meid, ik denk aan je, leef met je mee en we komen er uiteindelijk echt wel (maar je wil zo graag :( )!
    Dikke knuff, Selma
     
  4. Niet meer actief

    ik moest net aan je denken: hoe zou het met haar zijn. maar je bent er ook nog steeds..helaas
    wanneer moet je weer heen?

    dank je wel. had ik nodig ;)
     
  5. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    Als ik morgen nog niet ben bevallen maakt de vk een afspraak voor maandag in het zkh. Ik vraag haar morgen nog een keer om mij te strippen, dat heeft ze gisteren ook gedaan en toen rommelde het ineens weer meer. Helaas blijft het daarbij en gaat het niet echt beginnen. Maar elke keer na het strippen rommelt het weer meer, dus morgen nog maar een keer proberen (3e keer), wie weet begint het dan in het weekend.
    Maar ik denk dat ik maandag gewoon op controle moet naar het zkh en dat er nog niks aan de hand is. Dan ben ik 41,3 weken en ik hoop dat ze dan met een datum komen om me in te leiden en niet dat ik weer naar huis word gestuurd zonder een verdere afspraak.
     
  6. Niet meer actief

    ik hoop voor je dat ze dan idd ee afspraak met je maken voor inleiden. mij werd dus haar fijn verteld dat dit niet ging gebeuren.. stille hoop dat het zh er anders over denkt.. :)
    ook ik word morgen weer gestript.
    ik had zonet weer heel veel slijmverlies(slierten)
    maar ja dat zegt natuurlijk niks..
     
  7. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    Ja die slierten slijm heb ik ook heel erg en sinds gisteren door het strippen met bloed vermengd. Lekker hé, als je je broek naar beneden doet en er hangt zo'n waslijn tussen :) :oops: ?
    De vk zei dat die slierten van het strippen zijn.
    Bij ons zoontje verloor ik ineens een hele slijmprop en toen begon het bij mij, maar die slierten doen niks, laat mij maar ineens een prop verliezen, dat is tenminste een teken.
     
  8. Niet meer actief

    oke dus die slierten zeggen niks.. dat dacht ik al.. nou hier nog geen harde buiken of ander gevoel te bekennen helaas.. heb beslote dat ik vandaag een baal dag heb.. ik was van plan om veel te gaan doen maar ik heb er nu geen zin meer in. heb zin in morgen hopenlijk zijn ze daar wat ´´liever´´ voor mij :D en komen zei met goed nieuws
     
  9. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    Ik hoop het ook voor je, het heeft lang zat geduurd.
    Anders probeer je aan te geven dat je het niet meer trekt en gooi je je tranen eruit, wie weet helpt het wel?
     
  10. Niet meer actief

    Ben net terug van de gyn voor controle ivm ks. Alles was goed, de wond zag er goed uit, heb een echo gehad en de baarmoeder zag er goed uit, leeg, en ik mag weer in bad joepie!

    Babietje, het is heel normaal hoor, zo kort na de ks. Ik heb sinds een week of 2 dat ik wat makkelijker beweeg in het huis en sinds een week ongeveer dat het buiten ook wat makkelijker gaat. In het begin toen ik net naar buiten ging had ik geen pijn of zo, maar was de wond heel erg trekkerig als ik liep. Vandaag dacht ik eigenlijk ineens heeee, heb eigenlijk helemaal nergens last van! Wel heb ik nog een spierpijn gevoel als ik mn buikspieren gebruik. Vooral als ik omhoog kom uit mn bed of zo. Maar elke dag zal het een stukje beter gaan met je! En qua anticonceptie, ik ga "gewoon" weer aan de pil. Geef natuurlijk geen bv meer, dus dan kan het. Wel even wachten op mn eerste menstruatie, ben benieuwd wanneer die komt. Mag van mij nog wel even duren!

    mrklb1, ach meid, rot dat je je zo voelt! Kan me voorstellen dat je het wachten helemaal zat bent. En misschien als je nou een datum wist, dan kon je daar naar uitkijken, nu moet je gewoon weer afwachten... Sterkte! En we kletsen al op het andere forum, maar hier gaan we pas weg als iedereen bevallen is hoor!

    Selmama, jij ook nog zo in onzekerheid, balen...
     
  11. mamain2007

    23 jul 2006
    58
    0
    0
    Goeiemiddag,

    Als alles goed gaat zal ik nu mijn laatste berichtje voor een tijdje typen, aangezien ik zelf nog geen internet heb, en morgen ingeleid word (mits er plaats is "duim duim duim")
    Als de kleine geboren is zal ik mijn ma even een berichtje laten posten, en proberen of ze een foto geplaatst krijgt.
    Ik ga nu maar weer naar het ziekenhuis voor nog 'n CTG, en vervolgens de laatste dingetjes in huis doen, even lekker de spanning van me af rommelen.
    Allemaal alvast een fijn weekend!

    @mrklb1 bah wat vervelend voor je, ik hoop dat het je morgen in het ziekenhuis beter vergaat, als je morgen de eerste CTG hebt, dan kun je er wel vanuit gaan dat je 'n paar keer terug moet, bij mijn eerste CTG kreeg ik ook 'n echo en inwendig onderzoek, de dag erna moest ik alweer terug voor nieuwe CTG, , ik ben nu inmiddels in 1 week 5 keer geweest, idd rot dat heen en weer gereis, maar ben bang dat ze jouw idd ook 'n paar keer laten komen.
    Ik vind het trouwens wel niet zo aardig (zacht uitgedrukt) van je verloskundige om je op zo'n manier de hoop weg te nemen, dan zou ik ook balen, :evil: jeetje.. ze willen je dus graag binnen de praktijk onder controle houden, best kans dat het ziekenhuis je morgen ook vraagt of je niet bij hun onder controle wilt voor je eigen gerustheid! had ik ook, ben ondanks het heen en weer gereis blij dat ik toch omgegaan ben, nu doen ze tenminste wat.
    heel veel succes morgen in ieder geval, en ik hoop dat wanneer ik weer online kom je inmiddels ook een trotse mama van een lief gezond kleintje bent! :D


    @de rest die nog moet bevallen, ik hoop dat het bij jullie ook snel begint, veel succes allemaal.
     
  12. Niet meer actief

    Ach mrklb1 wat rot zeg... wachten duurt echt lang dan :( Maarre, wij gaan helemaal nergens heen zonder jullie hoor! Dat de BM nu nog hoog zit wil trouwens niks zeggen, dat ka van het een op het andere moment veranderd zijn. Hang on!

    En Selmama, voor jou natuurlijk ook nog ff sterkte... we tellen met zn allen af!
     
  13. Niet meer actief

    We blijven gewoon hier totdat alle beebs er zijn.
    Jullie geduld wordt wel heel erg op de proef gesteld zo!

    Succes en hopelijk zien we jullie snel bij de jan.mama's.
     
  14. Niet meer actief

    goedenavond dames..

    hoe gaat het met de kleintjes!?

    mijn vriend is ook behorlijk terleur gesteld en we hopen dat morgen meer uitkomst bied..
    hij was al bezig met een voor opgezet plan te maken haha. ik moest maar zeggen dat ik echt heel veel last van mijn buik had. en hij zal nog wel meer bedenken.. hahaha. ik moest er spontaan om lachen.. die grapjas.. hij vind het ook wel welletjes zo.. ik mocht niet lachen want dan kwam het te nep over hahaha.. nou we zien wel morgen.. we gaan ze de oren van de kop vragen in zh dat staat vast.. alles eruit halen wat erin zit. zeggen ze toch wel eens haha..maar ja dat ze zeggen ok wel geduld is een schone zaak..


    bedankt voor jullie medeleven!
     
  15. Niet meer actief

    Sandra, ik begrijp dat je dit niet meer leest, maar toch wens ik je succes voor morgen en de volgende keer dat we je spreken, ben je mama!

    mrklb1, gewoon lekker overdrijven inderdaad! Ik duim voor je!
     
  16. Polleke

    Polleke Actief lid

    13 mei 2006
    119
    0
    0
    Groningen
    Hallo allemaal!
    Ook weer eens een berichtje van mij.

    Ik zag dat Sanna28 en Sanwel inmiddels bevallen zijn: VAN HARTE GEFELICITEERD en rust zoveel mogelijk lekker uit in je kraamtijd!

    Mrklb en Selmama: HEEL VEEL STERKTE MET DE LAATSTE LOODJES!

    Bij mij gaat de kv helaas morgen alweer weg. een schat van een mens hoor, maar toch ook wel weer lekker dat je onder elkaar bent.

    De BV loopt heel goed, maar soms een beetje te goed. Igor zit nu op zo'n 10 à 12 voedingen per dag. Voedingen van soms wel een uur lang! Hij lijkt echt onverzadigbaar. Ik kom bijna nergens anders aan toe. De arme Thijs krijgt nauwelijks nog aandacht en zit maar wat voor de tv. Volgens de vk mogen baby's van ruim 9 pond wel een liter BV per dag! Kan er bijna niet tegen eten en drinken... Zucht. Weet niet of ik dit heel lang volhoud. Maar het is een scheetje hoor, hij huilt bijna niet, alleen bij het verschonen. Omdat ik op verzoek voed heeft hij ook weinig reden om te huilen denk ik.

    'S avonds leg ik hem eerst in z'n wieg, maar 's nachts wil hij alleen naast mij slapen. Volgens de KV is dat heel natuurlijk de eerste 6 (!) weken. Ik vind het ook wel lekker knus en makkelijk met de BV.
    'S middags laat ze me lekker 2 uur slapen en past zij op Igor.

    Nou, dames, ik krijg wat last van m'n hechtingen als ik te lang zit, dus ga weer ff plat voor de buis.

    Tot later! Groetjes, Polleke
     
  17. Niet meer actief

    polleke± leuk weer wat van je te horen en fijn dat het zo goed gaat!
     
  18. moniekje

    moniekje Actief lid

    11 feb 2006
    485
    0
    0
    Hoi meiden!
    Vandaag heb ik mijn eerste bruidsreportage als fotograaf. Duimen jullie voor me?!
    Ben best wel zenuwachtig.
    Met Anouk gaat alles goed. Volgens mij heeft ze deze week een sprongetje.
    Nou volgens mij is bijna iedereen bevallen he!
    Op misschien twee na geloof ik. Voor de dames in de wacht. Meiden sterkte!
     
  19. moniekje

    moniekje Actief lid

    11 feb 2006
    485
    0
    0
    Mrklb1 en Selmama:Zet hem op!
     
  20. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    Dank je wel Moniekje! Succes met je eerste bruidsreportage!

    @mrklb1: Hoe is het?

    Alles nog steeds rustig hier...
    Ik heb net de vk gebeld en ze komt vandaag nog een keer langs om te strippen, maar ze weet nog niet hoe laat. Ze zei dat ze dacht dat het geen zin had, maar wilde het wel voor me doen. Misschien heeft het ook geen zin, maar er is dan toch weer een poging gewaagd vind ik.
    Ze maakt voor mij ook een afspraak in het zkh voor maandag.
    Jullie horen het vandaag nog wel van mij.
     

Deel Deze Pagina