November 2006 mama's (nieuw)

Discussie in 'De mama's' gestart door Beheer, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Fijn dat het is meegevallen Lin bij je schoonouders. Jaime heeft zich iig wel vermaakt.

    Ik probeer foto's te verkleinen maar het lukt niet erg. Ik heb er nu maar 2, maar die ga ik wel vast plaatsen en dan richting mijn bedje.
     
  2. een uurtje na de bevalling.
     
  3. Lekker aan het slapen, wat ik ook nu ga doen.
     
  4. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Oh Kel wat een poppie. en dat mondje zo lief. Is net Daynah volgens mij. Ga maar lekker slapen en rust maar goed uit.
     
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Kel, wat lieffff, echt schattig dat mondje. En wat fijn dat het zo goed gaat met Senna. Hopelijk ben jij zelf ook snel weer hersteld.
     
  6. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    #28626 senseemillia, 17 jan 2010
    Laatst bewerkt: 17 jan 2010
    Ik ga trouwens ook die stomme dagen onder mn schrift misschien wel weghalen. Volgens mij is het patroon toch 27 25 25 27 25 25 27 etc. Ik zou wel willen weten wanneer wij weer een moppie erbij krijgen (ik denk dat wij ook mochten we er ooit nog eentje krijgen, het nog weer een meisje is) Maar dan maar na het gedoe hier, maar ja hoe lang duurt dat?? Misschien moet ik vragen aan iemand voor de pendelen wanneer we weer een moppie krijgen?? Of is dat ook misschien onzin?

    Ga lekker in bedje liggen. Kijk nu alweer uit naar het volgende weekend! Lekker thuis (chiel gaat niet naar zn ouders..yeeehahahaha) en shoppen en naar ballorig!

    Slaap lekker allemaal.
    lfs
     
  7. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Wat een schatje is Senna kelly,geniet er maar van.x
     
  8. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Als ik zou kunnen pendelen had ik het voor je gedaan,maar helaas ik kan het niet,hier op forum zijn er mss wel die het doen??
     
  9. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Kelly van harte gefeliciteerd met jullie kleine meid, wat een prachtige naam Senna!!
    En die foto's *smelt smelt* wat een prachtig meiske is het!!
    Geniet ervan lieverd:D

    Meiden ik kom snel weer langs om te reageren, maar we hebben het zo druk:(. Ben veel aan het werk, het huis van mijn zus aan het verbouwen enz. Deze week is het werken iets minder dus probeer deze week even tijd te maken om op mijn gemak te lezen en te reageren;)

    Tot gauw!!
    Liefs
     
  10. Goedemorgen allemaal,

    Hier nog steeds eentje die beroerd is. Alles doet zo zeer in mijn lijf. En dan nog die griep die ik erbij heb gekregen, zooooooooo vervelend. Ik blijf ook best last van naweeen hebben.
    Had jij dat ook Monique?? Of iemand anders??

    Ik heb het idee dat ik bij Daynah veel sneller hersteld was. Mss denk ik dat maar hoor.

    Senna doet het verder heel goed. Ze heeft gisteravond na haar flesje van 21.00 uur niet meer echt geslapen tot 01.30 uur. En dat was wel even wennen hoor. Ze zat niet lekker in haar velletje en wilde alleen bij mij liggen. Nou had ze ook veel gepoept daarvoor en tegen 23.00 uur weer, dus volgens mij had ze krampjes en ze had echt honger. We hebben gewoon om 01.30 uur een extra fles gegeven en ze sliep daarna gelijk en ik heb haar vanmorgen wakker gemaakt om 07.00 uur voor een nieuwe fles.
    Nu ligt ze weer heerlijk te slapen als een roos.

    Vandaag komen mijn opa en oma met mijn moeder mee op kraamvisite. Voor de rest is het lekker rustig vandaag.
    Eigenlijk krijgen we deze week iedere dag wel iemand en ik hou het lekker verspreid, zodat wel lekker kunnen genieten van ons popje.

    Lin: Jij wordt zeker wel weer moeder. Ben ik van overtuigd. Ik denk dat de situatie op dit moment er niet naar is en dat je lichaam dat dan toch opneemt ofzo dat je minder vruchtbaar ben. Zeg ook maar wat hoor.

    Angela: Ik blijf het knap vinden hoor hoe je het volhoudt allemaal.

    Ik ga even met een kopje thee op de bank. Kraamhulp zal ook zo wel komen kan ik even lekker douchen. Kraamhulp is ook wel okay. We hebben 3 uurtjes op een dag en gisteren was ze na 2 uurtjes klaar, dus kon ze weer gaan van ons. Het is toch wel anders met een 2de.

    Ben er weer vandoor.

    Liefs Kelly
     
  11. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Wat een schatje, Kelly! Maar wat naar dat je zo beroerd bent, hoop dat je je snel weer wat beter voelt.
     
  12. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Lin: lijkt me best frustrerend om anderen hier zien te bevallen van een 2e terwijl je zelf ook graag zou willen. Maar ook ik geloof er in dat Jaime er een broertje of zusje bij gaat krijgen (of beiden zoals ze zelf zegt ;)). Jullie zijn nu ook niet gericht bezig he, kan dan misschien iets langer duren.

    Kel: ja ik had ook naweeen, vreselijk he. Bij mij waren ze alleen na een dag wel zo goed als over.
    Jeetje en ook nog griep gekregen. Echt verminderde weerstand na zo'n bevalling he, ik ben 2 weken flink verkouden geweest.
    Hier is het ook regelmatig 's avonds geweest dat hij veel wakker was en alleen maar bij ons wilde zijn. Schijnt vaak zo te zijn de avonden. Maar de nachten gaan goed met Senna zeg!
    Maar 3 uurtjes per dag kraamzorg. Wilden jullie dat zelf? Wij hadden van 8 tot 4. Had van mij ook minder gemogen.

    Kyllian is weer naar het kdv, ondanks dat hij echt niet wilde. Hopelijk vindt hij het op het andere kdv, waar hij in maart naartoe gaat wel leuk.
    Dyon ligt nu na een fles gehad te hebben weer te slapen. En ik ga zo maar stofzuigen ;)
     
  13. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Wat is Daynah een grote trotse zus!! Lieve foto's hoor. En wat AM al zegt: wat gaan die nachten goed zeg! Wel balen dat jij je zo beroerd voelt. Hopelijk gaat dat snel beter.
    Dat jullie allemaal zo balen van de kraamzorg. Ik vond het heerlijk maar ik had de eerste week eigenlijk geen bezoek. Misschien scheelt dat?

    AM: heeft Kyl het nu niet naar zijn zin op het kdv? Dat is wel balen. Hopelijk gaat het op de andere beter. Maar misschien is het ook omdat hij weet dat Dyon thuis blijft?

    Lin: op zich wel lekker weekendje gehad dus? En dat Chiels vader dan nog wel mee kan. Dan voelt hij zich wel aardig of niet?
    Wat AM ook schrijft, kan me voorstellen dat het voor jou moeilijk is om iedereen hier met een 2e kindje te zien en weer zwanger. Maar als wat rustiger is bij jullie zal het ook wel snel raak zijn. Niet teveel mee bezig zijn.

    En is de kater al over bij Sem, Sap en Zap? Tjeetje wat een boel flesse rosé hebben jullie gedronken! Is er niemand ziek geworden ;)
    zo te lezen wel heel gezellig geweest!

    Hier rustig dagje met de jongens. Ze zijn nu aan het spelen met de treinbaan. Vanmiddag naar cb met Jesse. Is nog steeds niet geweest. Afspraak van 21 december had Wes afgezegd omdat er toen zoveel sneeuw lag.
     
  14. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Kel: Wat is ze cute!! Ben blij dat we haar volgende week live kunnen zien. Hopelijk knap jij ook weer snel op, een griepje eroverheen lijkt me echt klote. Alles doet al zeer en dan nog meer. Is Sabino deze week vrij? En Daynah helemaal trots? Prachtige foto's hoor van haar.


    Lis: Hoe is t nu met Marijn zn oren? Al weer op zn retour? Arm mannetje elke keer zo een oorpijn. Bij Jesse is t geloof ik wel aardig over of niet? EN voel je je al minder moe inmiddels?

    Lin: Mss beter ff niet mee bezig zijn. Ik weet ook wel zeker dat jullie ook nog een droppie erbij krijgen, maar misschien wacht je lichaam toch onbewust op een rustige fase in jullie leven. En pendelen, tja ik vind t maar vaag, denk ook dat je er dan teveel op zal fixeren, beter om gewoon af te wachten lijkt mij.

    Am: Begin je ook wat meer een ritme te vinden met de twee boys? Kan Dyon zn Noppies kleertjes nog aan ?

    Ow dit weekend was zo leuk. Sem heeft de wijn al omschreven. Voor mij was t dus echt te veel, althans voor mn maag. Ben zo vreselijk ziek geworden na thuiskomst bij Sap. Heb de autoplaats van de buren vervuild en nog wat plekjes in Enschede ;) Wheohahaha. Schaam. Terugkijkend was t in ieder geval onwijs leuk, erg veel gelachen, gek gedaan en genoten. Binnenkort weer, alleen hou ik t dan bij Spa Blauw ;) hahaha. Sap heeft foto's, weet alleen niet of ze t hier gaat neerzetten.Lol. Gisterenavond om 20 uur bed in gegaan,heerlijk. Had t echt nodig. Vraag me nog af hoe ik uit Enschede naar Leiderdorp ben gereden.......zigzaggend ws.

    Ga ff Jill ophalen op de psz. Verder boodschapjes en rustig middagje.

    Liefs
     
  15. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Zap: hahaha... Heerlijk zo'n avond maar wat kun je je dan klote voelen de dag erna hè. Of viel dat mee omdat er al wat uit was???

    Met Marijn gaat het een stuk beter gelukkig. En naast de oren was het vooral de bronchitis waar hij last van had. De ab slaat goed aan gelukkig.

    Marijn slaapt nu. De laatste dagen weer minimaal 2 uur heerlijk! Ik lig even met Jesse in ons bed. Ik ben minder moe maar een tukkie gaat altijd wel!

    Nog 3 weken en dan de 20 weken echo!
     
  16. LIS: Spannend weer over 3 weken voor jullie. Ik gok op een meid. Het is hier wel aardig verdeeld volgens mij met de jongens en meisjes.

    Zap: Whoehahaahahahaha Sap die belde mij vanmorgen en had het een en ander al gezegd. Volgende keer ben jij de bob dus ;). Gelukkig ben je wel veilig thuisgekomen. Mag je van Rick nog wel komen in Enschede?? Sabino werkt deze week. Vandaag tot half 3. Morgen een hele dag en woensdag kon hij plannen dat hij in Rotterdam naar klanten ging, zodat hij Daynah kan wegbrengen naar het kdv en ophalen en dan donderdag en vrijdag weet ie nog niet van hoe of wat. Volgende week is ie wel vrij.

    LIS: Ik baal niet hoor van de kraamzorg. Maar 3 uurtjes vind ik wel genoeg. Ik kon ook meer krijgen, maar ik wil ook gewoon lekker samen zijn met mijn gezinnetje. Deze tijd duurt al zo kort.

    Monique: Ik heb er zelf voor gekozen voor die uren ik vind een hele dag ook zo lang.
    Hoezo zou Kyllian het niet leuk vinden op het kdv? Hoop dat ie het dadelijk wel heb dan.

    Zo mijn opa en oma en mams zijn weer weg. Daynah ligt op bed en Senna slaapt in de box en mama gaat ook languit op de bank. Sabino is over een uurtje weer thuis, dus kan ik nog even rusten.

    Liefs
     
  17. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Goedenmiddag meiden,

    Kel: ik kijk er echt naar uit om volgende week Senna te komen bewonderen. Heerlijk weer zo'n klein meisje! Hopelijk ben je dan weer iets meer hersteld en is de griep ook een beetje over. Kunnen we gezellig volgens traditie gaan lunchen na ons kraambezoekje! Lieve foto ook van trotse Daynah. Heeft ze het vanmorgen nog leuk gehad in de bibliotheek?

    Linda: ik hoop dat het nu voor jullie ook echt snel raak mag zijn voor een tweede kindje, het is jullie zo gegund!

    Zaph: owww, wat heb ik gelachen dit weekend. Inderdaad balen dat je echt ziek werd. Was je nog lang onderweg naar huis? Wat zei John? Kindjes verder lief geweest bij papa thuis?

    Monique: Kyllian heeft het dus niet helemaal naar zijn zin op het kdv, jammer hoor. Gaat hij straks naar het kdv bij jullie in de wijk dan? Alles goed ook met Dyon? Begint er al wat meet ritme te komen?

    Lydia: hoe was het op het CB? Hij moest ook die ogentest doen zeker? Gelukkig dat de ab goed aanslaat bij Marijn!

    Hier lekker rustig dagje. Lenhard is deze week vrij en 2 weken daarna ook maar 3 dagen werken. Er is erg weinig werk momenteel, o.a. door de vorstperiode. Nu willen ze komende weken werk opsparen en moet hij dan in het voorjaar en zomer die uren ergens inhalen als het weer drukker is. Nah ja, als ie zo zijn baan kan houden, moet het maar.
    Vanmorgen vond Jayna het wel gezellig. Papa ook mee naar psz. Daarna samen met Faya boodschappen gedaan en Jayna later weer samen opgehaald. Meisjes slapen nu allebei al 2 uurtjes, heerlijk!

    Heb net een weekendje CP geboekt voor 5-8 maart. We nemen mijn ouders ook mee, om hun voor alle goede zorgen voor de kids te bedanken. En is ook wel handig, kunnen wij met Jayna van de glijbanen, terwijl Faya met opa en oma in het peuterbad speelt.....haha:)
    Heb er zin in, ff weekendje weg.

    Nou ga er weer vandoor, tot later!

    Liefs Sem
     
  18. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Ow Sem, leuk een weekendje CP. Naar welke gaan jullie? En weten je ouders er al van? Of houden jullie t als een verrassing?Was een kwartier na jou thuis gisteren en had zelfs nog ff gestopt bij de Mac omdat ik ontzettende trek in een vette hap kreeg. Lekker hamburger en nuggets gegeten tijdens t rijden. Hahaha. Wel 1,1 kg eraf deze week, zelfs de wijntjes hebben dus geen gevolgen gehad(f zou t zijn omdat alle wijntjes er weer uit zijn gekomen?? ;)) Hahahaha.

    Kel: Ow Sabino volgende week vrij. Lekker hoor. Stuur je de kraam ook eerder weg dan de 8 dgn dat je er recht op hebt? Of vind je t wel fijn? Mag nog wel komen in Enschede denk ik hoor. Maar denk dat de volgende stapronde in Rotterdam of Heerenveen zal zijn, hihihi.Die Rick ging gewoon nog ff foto's maken van de buurman's parkeerplaats waar ik iets had gedeponeerd. ViezeRICK hahaha

    Lis: Spannend hoor bijna de 20 weken echo. Mogen wij ook weten wat t wordt, of wil je t zelf niet weten? Je voelt je zeker klote na zo een nachtje, maar ben nu weer helemaal bij hoor :)

    Liefs
     
  19. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Kel;Heerlijk dat Senna zo tevreden is,ze zeggen meestal dat een kindje die al meer weegt bij de geboorte ook vlugger tevreden is en doorslaapt.Wel jammer dat je jezelf nog niet top voelt,een bevalling is niet niks he.Nooit meer zeker :)
    Naweeen had ik ook,en is meestal van 2de kindje erger.

    Lis;Oow spannend de echo wat het gaat worden,ik denk ook een meisje dit keer voor jullie,kijk maar naar mij het kan hahahahha.

    Zaph;Jezus zeg dat je nog naar huis bent gereden met zoveel drank op ,jij durft hahaha.
    Als je maar genoten hebt he.

    Sem;Lekker dat Len vrij is.En lief dat je je ouders meeneemt naar CP.Wij gaan 15 febr weekje naar CP.

    Hier is de werkweek weer begonnen.Gister lekker wezen wokken met mijn familie.
    Waren om 20u30 thuis,kids waren doodmoe.
    Vanmorgen kreeg ik ze er haast niet uit.En Yorben ligt nu op de bank te slapen.
    Straks weer naar school voor Jelte en dan aan eten beginnen.
    We eten rijst met roerbakgroente erdoor en champignons en gehakt ,alles door elkaar gegooid,is ook weleens lekker en heb je maar 1 pan nodig ;)
     
  20. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hee,

    Meiden lief van jullie bemoedigende reacties. Laten we het hopen.

    Zaph oh nee dan was je goed beroerd zeg! Maar hoe sem het omschreef hadden jullie ook veel gedronken zeg..haha. Voel je je nu weer helemaal ok? En vette happen werken dan wel een beetje heh..

    Sem wel lekker dat Len nu wat meer vrij is dan maar inhalen is ook wel flauw zeg. Vorstverlet is vorstverlet toch of niet? Of mag dat met de cao gewoon? Lief van het weekendje CP. Ze doen het ook graag heh de opa's en oma's, maar dan nog een bedankje is op zn plaats. Al hebben mijn ouders altijd zoiets van het hoort zo.

    Kel hoe voel je je nu? Neem anders ff wat hot coldrex misschien knap je daar wat van op. De tijden klinken goed zeg van Senna! Heb je nog meer spam?

    Fajah ja het wokken is makkelijk heh met een pannetje. En je kan er van alles doorgooien. Heb je dat sonja bakker recept wel eens geprobeerd met de peultjes? Die is ook zo lekker, wel beetje pittig. Als je hem wil moet je maar ff zeggen hoor.
    Ben je al weer helemaal gewend aan het werken?

    Lis ik gok voor jullie misschien ook wel op een meid, net als bij Fajah. Willen jullie het weten? en is het nu weer zo spannend als met de jongens? Het wordt voor jou bijna gewoon heh hihi. Maar wel lekker alles snel achter elkaar. Kunnen ze goed samen spelen later!

    AM arme Kyl. Is ook niet leuk om hem dan zo weg te brengen. Hoe had hij het uiteindelijk gehad vandaag?

    Hier vandaag zoiets op mn werk. Stond bij koffie automaat staat daar een collega en nkomt een ander van communicatie naar hem lopen met een soort voorbeeld rouwadvertentie. Ik dacht nog zal toch niemand overleden zijn. Nog geen vijf minuten later kreeg ik mail van een mn financieel adviseur. Ja en heb je gehoord van die en die bij mij op de afdeling. Ik zeg nog nou nee maar hij is toch niet overleden ofzo want ik zag net die en die staan met een voorbeeld rouwadvertentie. Nou wel dus. Die man was altijd heel aardig echt hulpvaardige collega. Net 50 geworden. Had boodschappen gedaan en was bezig alles binnen te zetten, eerste paar tassen gedaan bij de tweede paar tassen had hij ws een herseninfarct of bloeding gekregen en valt dood neer in zn auto. Erg heh?
    Zn buren zagen het portier lang openstaan en gingen kijken, nou lag hij daar dus dood. Ik vind het zo naar.

    Ga ff wat surfen. De buurman gaat zn huis verkopen (moet echt veel gebeuren hij heeft zelfs nog gaskachels) nu vertelde hij dat hij een bod had gehad van een aannemer ofzo. Die wil het huis dan gaan splitsen. Heb ik dus straks een woonkamer naast mn slaapkamer. Aangezien ik om zes uur 's ochtends nu al de wekker van de buurman hoor zit ik er in zo'n huis als dit met enkelsteens muren niet op te wachten dat er straks wellicht een woonkamer naast zit. Ga dus ff actie nemen om dit te voorkomen. Andere buren naast hem willen het ook niet. Die komen van de week ff op de borrel, kunnen we plan de campagne maken.

    Fijne avond allemaal!
    lfs

    ps sap wel ff foto's plaatsen van het stappen hoor..hiihhii
     

Deel Deze Pagina