Vrouwen uit midden Limburg

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door teigetje1, 16 jul 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    ja dat was ik... Het gaat nu super!! ze zeiden ja dat hij van die liesbreuk geen pijn kon hebben?? na de operatie was het een heel ander kind.. nu alleen nog maar lachen en slaapt als een reus:D iedereen die hier op visite komt herkent hem niet meer als de oude Quinn en het is ook zo'n schatje!
     
  2. denicepino1

    denicepino1 Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.763
    0
    0
    HUISVROUWTJE
    Kerkrade
    mamabeer. owhjee je wilt in kerkrade komen wonen :D wel leuk maar ik weet niet wat je zoekt huurhuis of koopwoning. als t een huurhuis woont dan wens ik je sterkte ik heb voor dit huis. en het is ook het enigste huis waar we in hebben mogen kijken ook en voor in aanmerking kwamen en gezeik en die ook echt vrij kwam te staan daarna. ruim 3 jaar moeten wachten!!!!!! dus heeeeeeeel veel succes !!! maar heb gehoort dat mensen die in kerkrade hebben gewoont en verhuist zijn en weer terug willen komen NAAR HET ALTIJD MOOIE KERKRADE:p hihi dat er voor hun speciaal gereserveerde huizen zijn. ( geen idee waarom)

    sanne
    dankjewel !!!!

    wupje
    wij hebben het om 5 uur snachts 2 weken meegemaakt met de kleine drukteschopster hier met 13 maanden oud. maar ben blij dat dat maar 2 weken geduurt heeft en niet voor altijd !! want dat sloopt je toch echt.
    ik word serieus doodziek van het steeds lopen zeulen met luiertas,bedje,matrasje dekentje lievelingsknuffel en troep voor te spelen. als ik ergens lang op visite gaat . dus ik heb nu afgesproken nu dat de tweede er aan zit te komen. dat we het dit jaar rustig gaan houden. we hebben in november/ december altijd drukke dagen ( verjaardagen en feestdagen) en ik ga toch echt een paar verjaardagen schrapen want ik heb in die 2 maanden om de dag een verjaardag of feestdag ! en dan verwachten ze ook allemaal wat te krijgen en ja daar hebben we geen geld voor !

    dus mijn ding voor dit jaar is NEEM TIJD EN RUST VOOR MIJN EIGEN GEZINNETJE! en veel plezier en geluk hebben natuurlijk ook. ( klinkt heel ego maar ik denk veelsteveel aan andere en vergeet mezelf en mijn gezin soms)
     
  3. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    ik kom zelf uit kerkrade en we willen weer een huis kopen. Het zal zowiezo even duren want dit huis moet eerst verkocht worden en denk niet dat dat snel zal gebeuren. Ik heb zelf in Kaalheide gewoont en daarna in bleyerheide. De huurhuizen vallen ook best mee wij hadden toen binnen 6 weken een woning en het huis van me ouders was ook best snel.
     
  4. denicepino1

    denicepino1 Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.763
    0
    0
    HUISVROUWTJE
    Kerkrade
    mamabeer :

    dan hebben jullie serieus heel veel geluk gehad en dat is vast al een tijdje geleden.we hebben echt moeten knokken voor het huis wilde het al opgeven. en de wens voor een tweede opgeven omdat we op derde verdieping woonde eerst (en ik dat met mijn heupen/bekken niet meer zou redden een tweede zwangerschap de trappen op en af)en twee kleine slaapkamers hadden. was er gewoon weg geen ruimte. ik heb eerst op terwinselen gewoont bij me moeder thuis. toen ben ik naar toen holz (vlakbij nieuwstraat in die flats) en toen ben ik hier heen verhuist eensgezinswoning op blijerheide. en daarvoor heb ik gewoont in flevoland (swifterbant en ook daar ben ik 2 keer verhuist) en zuid holland ( 2 keer verhuist in gouda)
    dus nu ben ik echt super blij dat we een eensgezinswoning hebben die lekker ruim is met tuintje en 3 mega grote kamers en ook nog een zolder met vaste trap dus mocht het zo zijn dat wij vinden dat we nog niet helemaal klaar zijn met kindjes :D en het mag zo zijn dat wij nog kindjes krijgen. dan kunnen wij altijd nog naar zolder :D dies lekker groot!

    van mij mag nu onderhand die sneeuw wel weer helemaal weg zijn. na een tijd in de diepe sneeuw te hebben gezeten vind ik het wel weer koud zat als ik naar buiten ga en me voeten bevriezen.
     
  5. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    misschien ken ik je wel hahaha:D
     
  6. denicepino1

    denicepino1 Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.763
    0
    0
    HUISVROUWTJE
    Kerkrade
    mamabeer
    Ik heb je foto's bekeken in je album mooie trouwjurk zeg wouw !!! :D maar volgens mij ken ik je niet ik herken je in ieder geval niet. :) maar vast allang een keertje langs elkaar gelopen hahaha.
    ik herken trouwens de tuin wel van het trouwen dat met stenen en dan zo stenen pilaartjes met kettingen ertussen.
     
  7. Wupje

    Wupje VIP lid

    24 jan 2008
    6.406
    1
    0
    Managementassistente
    Reuver
    Mamabeer oh gelukkig dat het nu zo goed gaat met jullie mannetje en het dus echt aan de liesbreuk lag.

    Denicepino1 gelijk heb je hoor! Ook goed aan jezelf denken!!
     
  8. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis

    ja dat is bij me ouders thuis in de rozenstraat:) maar daar wonen ze nu niet meer
     
  9. Amigo1985

    Amigo1985 Fanatiek lid

    9 sep 2009
    3.300
    0
    0
    Gastvrouw
    Limburg
    En dat ligt 1 straat bij mij vandaan...;)
     
  10. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    nee amigo niet die rozestraat ik ben in een normale buurt opgegroeid;)
     
  11. Amigo1985

    Amigo1985 Fanatiek lid

    9 sep 2009
    3.300
    0
    0
    Gastvrouw
    Limburg
    Hier is alles normaal hoor.. Of je nou hier, 3 wijken verder of 100 km verderop woont, de gekken wonen toch overal in het land..
     
  12. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    ja dat is waar en ik heb de grootste gek naast mij wonen maar niet lang meer:D:D:D:D:D:D
     
  13. Amigo1985

    Amigo1985 Fanatiek lid

    9 sep 2009
    3.300
    0
    0
    Gastvrouw
    Limburg
    Ja idd, wat een super nieuws!! Zul je wel super blij zijn he!! Nu hopen of `normale` buren..
     
  14. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    de 21 is de executie veiling van de week hebben ze foto's van zn huis gemaakt :d hopelijk komt nu wel iemand op dagen die het wil kopen. Het zal wel een mooi verjaardags kado zijn voor Roy die is de 21ste jarig!!! toen ik het las heb ik meteen me moeder gebeld was ff happy maarja dat was ik de vorige keer ook en toen was er absoluut niemand die het wou hebben. De bank moet een bepaald bedrag eruit krijgen anders gaat het niet weg
     
  15. denicepino1

    denicepino1 Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.763
    0
    0
    HUISVROUWTJE
    Kerkrade
    hihii kom ik eventjes kijken. snap niks van het verhaal maar ja :D gaat me ook niks aan.

    die straat is op kaalheide he. vlakbij the green admiral op de hoek en ping snackbar :p me oma woont in de dahliastraat.

    kenny ( mijn vriend) hihi heeft werk trouwens !! jeeeeeeeej wel via uitzendbureau en als hij na een half jaar goed werkt een contract ik ben zo blij echt een blok van me schouders af nu. voelme stuk minder gestresst nu hij werk heeft.
    al moet ik zeker weten wennen dat hij niet de hele dag meer thuis is om me heen. mis hem dan ook echt vandaag de 2e dag voor hem en hoop dat alles super gaat met hem ! vanmorgen was het echt dat hij uit zijn bed schoot als sponge bob ( ben er klaar voor ben er klaar voor ben er klaar voor !! !) en dat om kwart over 5 dat de wekker af ging )

    ik zelf ben al vanaf kwart over 4 al wakker. kon niet meer slapen. baalde als een stekker had me voor genomen om eventjes langer te blijven als normaal omdat de kleine zo druk was in me buik schiet van links naar rechts en me heupen/bekken zo zeer doet.
    Heb uit verveling dus maar om kwart over 4 brood staan smeren voor kenny om mee te nemen naar zijn werk en broodjes gebakken voor ervoor nog te eten. en daarna om kwart over 5 koffie gezet voor hem. en zn spullen klaar gezet die hij aan moet en mee moet nemen.
    maar ben dus al gaar voor de dag echt begint. en hopelijk doet emy vandaag niet al te moeilijk en ken ik rustig even beetje wakker worden ( met die springboon bijna niet mogelijk maar ik hoop het toch) en anders dan ken je me echt opbergen vanmiddag.

    vandaag wel lekker eten maken frans rundvlees. van die eigentijdse stoofschotels heb er zin in om het nu al te maken. raar genoeg staat er op de verpakking van dat zakje 50 minuten stoven. maar dat heb ikvorige keer gedaan en het vlees was nog niet helemaal zacht dit keer dus wat langer.
    Iemand al dat geprobeert?? provinciaalse veg. groenten is ook ERUG lekker en hollandse rundvleesschotel. die andere heb ik nog niet geprobeert caribische kip maar wel al in huis gehaald voor volgende week.

    waar ik het allemaal wel niet over heb om half 7 in de ochtend. iedereen zal nog wel slapen.
     
  16. Annerie

    Annerie Bekend lid

    22 jul 2006
    925
    0
    0
    * Annerie breekt even in *

    Hallo mama's uit Limburg en dan speciaal voor de mama's uit Maastricht, sorry dat ik even inbreek. Maar ik heb een heel brutale vraag.

    Ik woon zelf totaal niet in de buurt van Maastricht, maar ben er afgelopen jaar wezen shoppen.... op de vrijdagmarkt heb ik een stof gekocht die bij ons niet te vinden is (tenminste, niet precies dezelfde).
    Dus mijn vraag aan jullie is of iemand die in Maastricht of omgeving woont en deze vrijdagmarkt op het Vrijthof wel eens bezoekt, voor mij deze stof wil kopen en naar mij op wil sturen? Uiteraard vergoed ik de kosten van envelop/opsturen.

    Jullie zouden mij gigantisch helpen!!

    Groetjes, Annerie
     
  17. Annerie

    Annerie Bekend lid

    22 jul 2006
    925
    0
    0
    "t is al op een andere manier gelukt dames !
     
  18. Wupje

    Wupje VIP lid

    24 jan 2008
    6.406
    1
    0
    Managementassistente
    Reuver
    Mamabeer oh ik hoop idd echt op fijne buren voor jullie! Verder kan ik ook moeilijk meepraten over de straatnamen :D 8)

    Denicepino ha ha zo herkenbaar van toen ik zwanger was. Ik was vaak ook al om 5 uur klaarwakker. Mijn man verklaarde mij toen echt vooor gek :D. Heb je toch een relaxed dagje gehad? De stoofschotel klinkt erg lekker :p Ik hou ook vaker een iets langere tijd aan dan die op de verpakking staat. Deze heb ik nog niet geprobeerd.

    Ons mannetje heeft buikgriep :( Echt zielig, is heel lusteloos en wil alleen maar slapen of op de bank bij ons liggen. Hopelijk is hij gauw weer de oude.
     
  19. denicepino1

    denicepino1 Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.763
    0
    0
    HUISVROUWTJE
    Kerkrade
    wupje
    t eten was errrrrrrrrrrg lekker ! echt dat gaan we nog eens maken :D
    heb eigenlijk niet een relaxe dagje gehad. uiteindelijk heb ik nogveel lopen doen hier in huis, kleertjes van emy wassen en babykleertjes wasse voor kleine frummel die eraan komt, badkamer schoonmaken, wc schoonmaken eigenlijk echt teveel om op te noemen.
    uiteindelijk kwam mijn mannetje pas kwart voor 8 thuis zette ! dus toen heeft tie gegeten en we zijn toen maar naar boven gegaan. ik denk ik blijf nogeven tv kijken. hij moest nog even douche maar heb eigenlijk hem niet naar bed horen gaan want ik was allang in drome land. was kapot.

    agh heeft tie buikgriep... is zoo zielig ! hopelijk word tie snel beter.
     
  20. Wupje

    Wupje VIP lid

    24 jan 2008
    6.406
    1
    0
    Managementassistente
    Reuver
    Jee meid wat een druk dagje! En vandaag ook weer zoveel op de planning? Hmm eten was dus erg lekker :p Goede tip misschien ga ik het ook proberen wel als Kyano weer beter is en dus mee kan eten.

    Ik ben op mijn werk en heb net gebeld met hubbie en het leek een stuk beter te gaan met Kyano. Gelukkig! Hij was weer vrolijk en speelde zelf :)
     

Deel Deze Pagina