Nieuwe mei-2009 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door sunrise, 16 okt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    tadaaaaaaa:D
    1e resultaat 8 maanden sprong
    ben zoooooo trots!!!
    Hij ging helemaal zelf staan, als resultaat dat ik wel 5 sec later een schreeuwend kind in mijn armen had omdat mijn lieve mannetje omviel ahhhhhhhhhhh:( maar ja hoort erbij he;)

    sorry foto is niet helemaal duidelijk, ik zat op de pc en zie ineens mijn zoontje staan ik helemaal in paniek mijn camera zoeken, je moet zo snel handelen en foto maken je kent het wel...(waar is dat klote ding....ahhhhhhh);) en dan flits en toen viel hij daarna om...
     
  2. Harmless

    Harmless Fanatiek lid

    14 okt 2006
    1.986
    0
    0
    Zuid-Holland
    @Banjabes: Het voordeel van dat helemaal onderpoepen is wel water plezier. In ieder geval vinden mijn boys dat echt super leuk dus dan doen we een extra badmoment.

    @Malka: Inderdaad wel wat slordig om een flesje te vergeten. Maar helaas het zijn ook maar mensen. Hopelijk was het eenmalig!

    @Winnythepooh: Ik vind het wel een leuke foto. Van een aparte hoek zeg maar. Leuk hoor wat een knapperd al staan. Box maar laag :)

    Hier gaat alles prima. Stan doet het uitstekend en Toon is vandaag voor het eerst naar de psz geweest en vind het helemaal super. (Nouja de eerste keer dus we zullen wel zien of hij het leuk blijft vinden.)
     
  3. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    Hoi,

    Nu heb ik ff tijd om op jullie berichten te reageren:D

    Hier ook buikgriep gehad...zo niet normaal! Het kwam er aan alle kanten uit:(

    Nou ik heb eigenlijk pas 1 dag stage gelopen en voor de rest gewoon de maandagen naar school, maar dat kwam omdat eerst mijn moeder ziek was en daarna ik. Had hem wel 1 dag naar mijn stiefmoeder gebracht, omdat ik ff wilde opruimen thuis, maar die avond werd ik toch maar ziek, bah, gelukkig voel ik me wat beter. Vanaf morgen dan echt starten...

    Malka: hoe voelen jullie je nu? Ook buikgriep gehad he? Erg he!
    En vervelend van dat flesje inderdaad, hopen maar dat het nu beter gaat!

    Sharmila: ja ben ook echt zooooooo moe, niet normaal! Maar ja dat is wel logisch voor mij, zoontje die nog snachts wakker wordt, 4 examens te gaan komende 2 maanden, stage lopen, buikgriep gehad enz enz. Ben je al wat minder moe?

    Banjabes: het gaat al iets beter met het eten gelukkig!
    Dano had of ook last van buikgriep (had 4 poepluiers op 1 dag) en of tandjes, maar ik zie nog niets.

    Harmles: Dankje:D De box staat op de middelste stand, hij kan er zo niet uitklimmen (uhhh dat hoop ik;))

    Een van jullie heeft een safe t sleep. Ik gebruik deze nu ook al een tijdje voor Dano, hier een foto hoe hij de safe t sleep gebruikt:p En geloof me, ik doe eerst de linkse dan de middelste en dan de rechtse erover heen...;)
     
  4. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    mmm de heeft er hier 1 geen zin om te slapen...
     
  5. sharmila

    sharmila Bekend lid

    27 jan 2009
    589
    0
    0
    Orthodontist-assistente
    Hoi Dames,

    Hier ben ik nog steeds zoo moe. Kan wel huilen van vermoeidheid. Heb weer pijn in mijn nier(had ik in mij zwangerschap heel erg) Handen doen zeer(ook in zw) Heb een test gedaan want was erg aan de diarree en kwam er later achter dat dan de pil niet betrouwbaar is. Negatief(vieuw) Weet niet waar deze klachten vandaan komen. Misschien wel schijnzwanger:D.

    Verder gaat het met de kleine man ook goed. Als ie op zijn buik ligt kan die op handen en knieen staan zeg maar. Hij kruipt nog niet maar zal ook wel ineens gebeuren. Hij wiebelt heel leuk heen en weer dan.:D Nog geen tandjes in zicht.

    @winnie: WAT GEWELDIG VAN DE KLEINE MAN:D. Sta je ook ff gek te kijken lijkt mij. Idd oh oh oh camera, waar ben je nou.:)
    Maar die van jou word ook vaak wakker dus? In het begin ging het allemaal zo makkelijk met Jayden. Kwam 1 x voor fles s'nachts en met 8 weken sliep ie door. 3,5 maand zelfs vanaf 9 tot 6(en zelfs een korte periode van 9 tot9). Was voor korte duur:( Vanaf dat ie een maand of 6 is wordt ie tig keer wakker op een nacht. Heel vermoeiend idd.
    Maar jij hebt het er ook maar druk mee meid. Vind het kanp hoe je het allemaal doet.

    @ Malka: Hoe gaat ie nu met jullie? Al opgeknapt?
     
  6. malka

    malka Bekend lid

    30 aug 2008
    847
    0
    0
    Hoi allemaal!!

    Heb even een poosje niet gereageerd. Het was hier zo druk! Vooral op mijn werk. De rapporten komen er weer aan.....

    Buikgriep hier weer voorbij, maar Amber was afgelopen weekend weer ziek. Nu gelukkig weer beter en vannacht konden we sinds lange tijd weer eens een nacht doorslapen!!! Konden we wel gebruiken!
    Vandaag ook weer naar kdv, en dat ging goed, ook met de flessen;)

    Wat een leuke foto's zag ik voorbij komen!
    @ Winnythepooh: so, staat gewoon even in de box!!! Zal hem hier ook wat lager zetten!
    wij hebben ook de safetsleep. Amber draait er soms ook in, maar met een slaapzakje aan gaat het goed. De middelste band gebruik je dan niet meer.

    @sharmila: misschien over een poosje weer even testen? Of ben je gewoon ongi geworden?
     
  7. sharmila

    sharmila Bekend lid

    27 jan 2009
    589
    0
    0
    Orthodontist-assistente
    Hallo meiden,

    Volgens mij is iedereen lekker druk:D Denk laat toch weer even een berichtje achter. Niet heel veel verandert hier. Jayden slaapt s'nacht weer lekker slecht:(. En dus ik ook helemaal verrot. Was al moe, maar word alleen maar erger. Heb vannacht maar even aan vriendlief gevraagd of hij eruit wilde al Jayden zou gaan huilen en ook s'ochtend eruit wilde gaan om mij even te sparen. Nou ben vannacht compleet ingestort. Mijn lichaam kon gewoon niet meer en ik zag het allemaal even niet meer. Heb heel hard gehuild:( Gelukkig is mijn vriend echt een schat en heeft Jayden meegenomen naar de woonkamer en mijn telefoon weggehaald uit slaapkamer en alles wat geluid maakt en zei toen: ga maar lekker slapen schat. Werd pas om 12.00 uur wakker en moet zeggen dat ik me gelijk weer beter voel:)
    Merk wel dat ik wat neerslachtig ben en nergens zin in heb. Probeer wel positief te blijven denken want wil niet depri worden. Als het echt te gek word dan ga ik wel even langs de dokter.
    Verder geniet ik gewoon lekker van m'n ventje:)

    @malka: Heb inderdaad nog een test gedaan want was ook misselijk en maagzuur maar was negatief. Ben wel nog steeds misselijk enzo maar is denk van de spanningen.

    Hoe gaat het met de rest van de dames en kleintjes?
     
  8. malka

    malka Bekend lid

    30 aug 2008
    847
    0
    0
    @Sharmila: Wat lief van je vriend! Wat kan je dat soms nodig hebben he! Amber wordt 's nachts ook nog vaak wakker, maar niet meer zo erg als vorige week. Vanochtend werd ze om 7:15 wakker, en vannacht maar 45 min met haar bezig geweest, dus valt mee. Probeer genoeg rust te pakken! Kan je eventueel 's middags mee slapen? Kan het zijn dat hij ook last heeft van tandjes? Bij Amber merken we dat wel, dus dan doen we 's nachts wel eens een zetpil en dat werkt dan wel.
    Mocht het lang duren echt naar de huisarts gaan hoor! Het is zonde om hier onnodig lang mee rond te lopen...

    Hoe is het met de andere mama's????
     
  9. banjabes

    banjabes Fanatiek lid

    29 jun 2008
    2.134
    0
    0
    Joepie...tandjes zijn door. Allebei tegelijk kwamen ze. Nu ze boven en ondertandjes heeft, heeft ze door dat ze de tandjes over elkaar heen kan doen. Wat een rotgeluid is dat. Knarsetanden met 4 tanden...hoe krijgt ze het voor elkaar:)!

    Wat een stoere foto zeg winny. Heeft hij het nog vaker gedaan?
    Leuk zeg. Hier veel gerol en langzaam wel met steun wat rechter op zitten (ze valt niet meer voorover:)). Los zitten lukt nog niet.

    Welke maat hebben jullie kleintjes nu als ik het vragen mag???

    Liefs Banjabes
     
  10. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    Hey!

    Daar ben ik ook weer ff ;)

    Hier had ik eerst de buikgriep en daarna Dano:(, hij heeft 1x met een fontein (lees enorme boog) gespuugd en verder 5 poepluiers op 1 dag, maar gelukkig is de buikgriep bij ons beide zo goed als over!

    Dano is 2 weken terug gemeten en was hij toen 70cm dus ik schommel tussen mt 68 en 74 in.

    Ik leg Dano nu ook af en toe in een slaapzak en dan in de safe t sleep.

    Sharmila: oh wat fijn dat je je wat beter voelt, dat je goed hebt kunnen slapen! En wat lief van je vriend dat hij het ff van je overnam...

    Hier nog steeds 2 tandjes, maar er zitten weer dikke bobbels in zijn kaken dus er komen er binnenkort nog meer!

    Die foto dat hij staat in de box is de 1e x dat hij zelf alleen ging staan en sindsdien is hij het meer blijven doen, hij wil alleen nog maar staan en trekt zich echt aan alles op wat hij maar tegen komt. Hij zet ook stapjes opzij echt heel leuk en het gaat steeds beter. Hij heeft al een blauwe plek op zijn voorhoofd, omdat hij met zijn hoofd tegen de muur bonkte (hij dacht namelijk dat hij de muur ook kon beklimmen:p)...:(maar ja ik denk maar zo "vallen en weer op staan";)

    Zijn jullie kindjes al is gevallen? Wie wat waar en hoe? Nu hij kruipt en stapt en staat bonkt hij steeds met zijn hoofd overal tegen aan. Het is erg leuk dat hij zo snel ontwikkeld, maar het is ECHT OPPASSEN GEBLAZEN NU!!! Ik heb alle stopcontacten beschermt en de tafel ook, draden weggewerkt enzo...

    Ff een issue: ik was gister op de verjaardag van mijn moeder, ik rook zelf niet en ik wil niet dat er in mijn huis gerookt wordt of in de buurt van Dano, maar ik was bij mijn moeder met Dano en daar mag dus wel gerookt worden, ze stonden op een gegeven moment met zijn 6en te roken in de keuken, afzuiger niet aan, raam niet open! Ik heb er toen wat van gezegd, maar dat werd niet op prijs gesteld, ik heb toen mijn spullen gepakt en ben naar huis gegaan met mijn zoontje. Ik snap wel dat het mijn huis niet is en dat ik het niet voor het zeggen heb, maar een beetje medeleven kan toch wel?! Of heb ik verkeerd gehandeld? Wat vinden jullie?

    Nu moet ik weer naar een verjaardag, daar wordt gelukkig niet gerookt :p!!!

    Liefs
     
  11. sharmila

    sharmila Bekend lid

    27 jan 2009
    589
    0
    0
    Orthodontist-assistente
    Jayden heeft nog steeds geen tandjes maar vind ik eingenlijk ook niet erg.(lijkt ie nog zo baby hihi) Hijkan wel goed zitten maar niet zelf vanuit ligstand zeg maar. Als ik hem neerzet dan blijft ie goed zitten. Hij is wel een paar keer achterover gevallen maar gebeurt nu niet meer zo veel. Dat geeft dan echt een flinke klap maar klinkt erger dan het is.

    @ bajabes: Jayden heeft maat 68 maar zal wel snel naar 74 gaan.

    @ Malka: Ik probeer soms s'middags wel mee te slapen maar ik lig alleen maar te denken. Het is ook niet echt het probleem dat ik er vaak uit moet s'nachts maar ik zit gewoon niet lekker in me vel. Het breekt me dan natuurlijk wel op maar dat is niet de hoofdoorzaak. Nou ja komt wel goed, gewoon blijven lachen:D

    @ winnie: Wat goed zeg dat ie al zoveel staat. Is wel snel toch? Leuk hoor. Ik wacht nog in spanning af dat ie gaat kruipen. Hij staat wel op handen en knieen maar gebeurt verder weinig. Ja wiebelt wat heen en weer. Hij kan wel in zijn achteruit over het laminaat glijden.
    Wat betreft dat roken heb je gelijk hoor. Ik rookte voor zw fulltime zeg maar en tijdens zw gestopt. Nu rook ik alleen nog maar op feesten en partijen:p Maar hier mag sowieso niet binnen gerookt worden en als ik ergens kom en ze passen zich niet aan dan ga ik ook gewoon weg. Vind dat gewoon niet goed voor een kind.(is natuurlijk voor niemand gezond maar ik kies er zelf voor om af en toe te roken) Ik voel me echt niet goed om te roken in het bijzijn van een kind. Zeker niet zo'n kleintje zeg.
     
  12. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    #112 winnythepooh, 24 jan 2010
    Laatst bewerkt door een moderator: 24 jan 2010
    :(ik was TE enthousiast:( Dano is ziek...39,5 graden koorts en heeft net alles onder gepoept en gekotst:(

    "lieve schat wordt maar snel weer beter, mama houdt van jou!"(L)

    mmmm ik ga de HAP bellen....
     
  13. sharmila

    sharmila Bekend lid

    27 jan 2009
    589
    0
    0
    Orthodontist-assistente
    oh wat vervelend zeg. idd hap bellen. Hoop dat ie gauw beter is. *knuf*
     
  14. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    oh nou uhhh mijn moeder komt altijd oppassen maar nu komt er niemand meer...niemand wil meer contact met mij/ons omdat ik de verjaardag van mijn moeder heb verpest

    volgens mijn fam moet ik hulp gaan zoeken want ik spoor niet!
     
  15. banjabes

    banjabes Fanatiek lid

    29 jun 2008
    2.134
    0
    0
    Nou ja:$:$:$!!!!

    Ongelofelijk, wat een onzin zeg. Lekkere rotstreek. Vind ik echt geen reden om al het contact te verbreken hoor. Trouwens ik vind dat je hartstikke gelijk hebt. Die kleintjes hebben zulke kwetsbare tere longetjes nog. Daar wil je toch geen sigarettenrook in?
     
  16. winnythepooh

    winnythepooh Niet meer actief

    tja zo denk ik ook, maar blijkbaar ben ik in de minderheid...
    mijn moeder begon over dat het haar zo veel kost omdat ze minder is gaan werken om op te kunnen passen en de benzinekosten ook nog moet betalen. Nou toen had ik het helemaal gehad en zei gelijk dat ze niet meer hoeft te komen als het zo moet! Tja en iedereen die rookt die vind natuurlijk dat ik me aanstel, want die roken gewoon waar hun baby bij is:x
    Oh en ze vinden Dano zoooooooo zielig, wat ik mijn kindje allemaal aan doe!!! Ik blijf niet te lang op verjaardagen zodat hij op tijd naar bed kan. Ik blijf niet in de rook van de sigaret zitten. Ik was mijn handen als ik bv buiten ben geweest! :(
     
  17. banjabes

    banjabes Fanatiek lid

    29 jun 2008
    2.134
    0
    0
    Ik zou toch nog eens rustig je argumenten duidelijk proberen te maken aan je moeder, want ik vind het erg ver gaan om nu gelijk jullie contact met elkaar te verbreken.
    Je moeder zal nu ook heel erg zitten met wat er gebeurd is en ze zal ook nadenken over wat er gezegd is. Ik denk namelijk dat ze zelf ook wel heel goed kan begrijpen dat je met dat hele roken zit als ze heel eerlijk is. Misschien vindt ze je reactie niet ok en voelde ze zich een beetje voor paal staan (dat je gelijk weg bent gegaan), maar dat is een ander verhaal.

    Je bent niet zielig, maar je bent beschermend. Probeer rustig uit te leggen dat je gewoon het beste voor je kindje wilt. Dat is wat ik zou doen tenminste.

    Over dat geld dat je moeder kwijt is aan oppassen...dat vind ik wel een beetje flauw, want daar had ze eerder aan moeten denken. Als ze daarvoor gegaan is, dan moet ze toen ook hebben geweten dat ze minder zou gaan verdienen. Woont ze ver weg? Anders zou ze misschien ook op de fiets kunnen komen. Ze zou ook zo'n oppassubsidie aan kunnen vragen, maar ik weet niet of ze daarvoor in aanmerking komt.

    Succes meid!

    Liefs Banjabes
     

Deel Deze Pagina