januari 2007 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door labmuisje, 22 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    Hey Ladies? Hoeveel moeten er nog? Alleen Selmama en Mrlkb1? Spannend hoor! Idd hopen dat volle maan geluk brengt.
     
  2. Niet meer actief

    Mrklb1, dat klinkt goed! Maar voor 10 jaar ongesteld? Vergeet dat maar, na de bevalling mag je over een week of 6-8 gewoon weer aan de bak! Mmmm...kijk er nu al naar uit :( ;)
     
  3. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    :) Ha ha voor 10 jaar, ja zo kun je het wel omschrijven!
    Hopelijk zetten de krampen door bij je. Ik kreeg van de vk hier op het forum te horen dat door rust je adrenalinegehalte daalt en daardoor de kans groot is dat de bevalling begint en dat is meestal 's nachts.
    Ik hoop dat je nu echt gaat beginnen meid, zou mooi zijn!

    Ik heb al de hele middag en avond heftige harde buiken die echt pijn doen. Ik hoop dat het nu eindelijk ook eens doorzet, maar ik denk van niet omdat het andere keren ook weer afzwakte.

    Allemaal een fijne avond!
     
  4. Michelle

    Michelle Actief lid

    20 mei 2006
    101
    0
    0
    Oh, meiden die nog moeten bevallen, wat heb ik met jullie te doen! Ik vond al dat ik zo lang moest wachten en dat is toch echt niet leuk. Hoop voor jullie dat jullie snel je kleine ukkie in de armen hebben.

    Met ons en Jordin gaat het harstikke goed! We hebben letterlijk geen kind aan hem. Vandaag hebben we wel het besluit genomen om te stoppen met borstvoeding. We hebben het 5 dagen geprobeerd maar het ging gewoon echt niet meer. Ik heb 5 jaar geleden een borstverkleining gehad, dus het was al een wonder dat ik uberhaupt wat melk kon geven, maar de productie stokt bij 35 cc en dat is toch echt te weinig voor ons kleine mannetje. Per voeding was ik anderhalf uur aan het klooien en dan moest hij daarna alsnog bijvoeding met de spuit of fles hebben.. een gedoe van niks. Ik moet eerlijk zeggen dat het me een heleboel rust geeft om gewoon over te stappen op de fles. En Jordin doet het er geweldig op!

    Ik ben zo verliefd op mijn kleine mannetje! Ik kan de hele dag wel aan hem snuffelen en kusjes geven, zo heerlijk :) En ondanks de zware bevalling voel ik me gewoon enorm goed, ook geen kraamtranen gehad. We hebben een schat van een kraamverzorgster, die ons heerlijk verwend. Maar stiekem zie ik toch ook wel uit naar maandag als we voor het eerst met z'n drietjes zijn.. lekker samen aankneuteren. Toch raar hoor, hoe snel je aan zo'n nieuwe situatie en aan je gezinnetje went. Kan me nu al bijna niet meer voorstellen dat Jordin er ooit niet geweest is, hij hoort er al zó bij. Geeft je toch een heel warm gevoel van binnen (en als ik mijn vriend bezig zie met die kleine man.. smelt smelt)

    Nou, eerst weer genoeg gekwijl van mijn kant. Ik ga nu eerst genieten van mijn eerste glas wijn in tijden!

    groetjes, Michelle
     
  5. Niet meer actief

    Nann, grappig he, die wangetjes! Finn woog 2480 bij geboorte, nu dus 3575 gr.

    Michelle, fijn dat het zo goed gaat met je!

    Bij mij is net de kraamvisite weg, ik had kleertjes gekregen (van collega's) en een bon van de H&M. Ze zeiden "we hadden nog wat over, dus hebben we maar een bon gekocht". Was t een bon van 50 euro! Ik dacht ze hebben wat over, zal wel maximaal een tientje zijn of zo, maar nee dus. Heerlijk, ga ik binnenkort lekker shoppen voor het mannetje!
     
  6. Niet meer actief

    Hoi meiden hier weer even een berichtje van mij.

    Ten eerste vind ik het ontzetten rot voor Selmamma en Mrklb dat er nog niks is gebeurd, pfff jullie zullen echt op het einde van jullie latijn lopen.

    Rust maar goed uit toch want je hebt alle kracht nodig voor jullie bevalling.

    Pffff, hier een waardeloze nacht gehad, Zaira heeft echt geen oog dicht gedaan, heb haar continu op de borst genomen, maar niks mocht baten, zodra ik haar in haar bedje legde begon ze weer te huilen, zelfs de 10 min laten liggen techniek geprobeerd maar helaas, het krijsen werd alleen maar oorverdovender...

    Nu ben ik dus behoorlijk opgeraakt, want niet alleen deze nacht, maar ook de hechtingen en de enorme stuwing in mijn borsten breken me een beetje op.

    Ze is zo lief en onschuldig en alles waar ik ooit op durfde te dromen, maar nu kan ik niet goed genieten omdat ik me zo brak voel. Ik baal ook lichtelijk van mijn man, want die laat me voornamelijk alles doen en als ik klaag zegt tie ja wat KAN ik doen, ja nou mij bijstaan zou al heel fijn zijn ipv je omdraaien...grrr...

    Dus hier wel tranen van geluk hoor, maar net ook ff totale uitputting. Zaira ligt nu even stil op de bank, met haar ogen wijd open en ik zit ad koffie en te wachten op de kraamhulp. Die is heel lief hoor, maar loopt wel weer drie uur achter me kont aan, terwijl ik eigenlijk alleen maar wil bijslapen...voor zover dat mogelijk is met een klein kind natuurlijk.

    De vorige dagen kwam ze 1 keer per nacht en dan was ik uurtje of drie met haar ah kloten voordat ze weer moe werd en wilde slapen, dit is dus ff wat minder, ben benieuwd wat de kraamzorg zegt wat het geweest kan zijn.

    Ik wil heel graag ook mijn bevalling met jullie delen..want ook dit vond ik een bijzondere ervaring die nog vaak door mijn hoofd flits en ook nog duidelijk een plekje moet krijgen...dus ik zal zo snel mogelijk de energie proberen te vinden.

    Mijn kindje is echt een lieveke, ben zo trots, ze is zo klein en zo lief...xxxx

    Foto's volgen snel!

    Heel veel liefs
    Sanna
     
  7. Niet meer actief

    Sanna nogmaals van harte met je mooie meisje... ben benieuwd naar de foto's! Wat vervelend dat ze niet zo goed slaapt, maar het kan zomaar ineens beter worden! En ff 1 ding, mocht het in jouw geval ook mogelijk zijn... bel aub je VK op en laat die de hechtingen eruit knippen... dat heeft bij mij uiteindelijk het verschil gemaakt tussen bedlegerig zijn en normaal kunnen genieten, wat een ellende die dingen en wat een opluchting toen die er na vier dagen uitgehaald werden!
     
  8. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    Ik had gisteravond echte voorweeën, het was anders dan de harde buiken die ik tot nu toe heb gehad. Het trok helemaal door mijn onderrug en onderbuik en ik moest gewoon wiegen om het een beetje aan te kunnen. Maar wat denk je... ik ga naar bed en het zwakt af en ik val lekker in slaap. Vanmorgen opgestaan met een zere rug en weer hele zware benen. De harde buiken komen weer op en sommigen zijn heftiger dan andere. Ik doe het vandaag lekker rustig aan, mijn man is thuis dus hij kan Rens tillen enz.
    Net voelde ik trouwens tijdens het lopen ineens iets zakken in mijn bekken, echt pijnlijk. Het was maar kort, maar misschien dat het hoofdje nog iets gezakt is, lijkt me sterk want het zit helemaal ingedaald?

    Aan alle moeders: Wat zou ik graag meekletsen over onze kindjes! Het duurt in ieder geval niet heel lang meer!

    @Mrklb1: Hé meid, hoe is het met je? Hopelijk ben je inmiddels bezig of heb je je kleintje in je armen!

    Fijne dag allemaal en geniet van het zonnetje!
     
  9. Polleke

    Polleke Actief lid

    13 mei 2006
    119
    0
    0
    Groningen
    Mrklb & Selmama: Ook namens mij: zet 'm op meiden! Nog heel even!

    Hier een redelijke gebroken nachtrust gehad. Igor komt ineens keurig om de 2,5 à 3,5 uur. Hij wou eerst 's nachts boven niet in z'n wiegje, maar overdag wel beneden in de kinderwagen. We hebben vannacht de kinderwagen boven neergezet en meneer heeft er heerlijk in geslapen. Ik weet alleen niet of dat wel zo goed is voor z'n rugje... Vanochtend om half 5 had hij zich alleen helemaal onder gepoept, wat een gedoe allemaal zo midden in de nacht!

    Vanochtend is hij voor het eerst met papa onder de douche geweest. Dat was wel even schrikken voor hem volgens mij, maar het ging goed.
    Vandaag maar eens naar buiten met de kinderwagen, het is mooi weer hier, kijken hoe dat gaat...

    @ Babietje: Ik moet nu nog even niet aan sex denken met al die hechtingen, maar ik denk dat we eerst maar weer condooms gaan gebruiken. Ik weet ook niet of ik ooit weer aan de pil wil, die heb ik al bijna 20 jaar geslikt! Ben een beetje pilmoe...

    groetjes, Polleke
     
  10. moniekje

    moniekje Actief lid

    11 feb 2006
    485
    0
    0
    @Selmama
    Ik hoop ook voor je dat het nu gaat doorzetten. En misschien is dat zakken van iets in je bekken wel een voorteken dat het vandaag mag gebeuren voor jouw. En dat geld natuurlijk ook voor Mrklb1!

    De bruidsreportage ging hartstikke goed! Ik ben heel tevreden. Het was wel een zware dag. Nu komt het leuke werkje ook nog: foto's uitzoeken en digitaal bewerken.
     
  11. zo ook weer even een berichtje van mij mkrlb en selmama ik hoop voor jullie dat jullie je babietje snel in jullie armen kunnen sluiten.

    Ben afgelopen donderdag met Shane naar het cb geweest om hem te wegen.
    Hij woog bij de geboorte 3150 gr en op de 8ste dag is hij nog een keer gewogen en woog hij 3170 gr en nu woog hij 3650 gram dus dat is 480 gram meer in anderhalve week tijd. Ze zei dat het hartstikke goed was.
    Hij was ook +- anderhalve cm gegroeid en zijn hoofdomtrek was 0,9 cm gegrroeid dus mijn manneke doet het hartstikke goed.
    Het is ook zo'n lekkere druktemaker en begint af en toe ook een klein beetje te lachen, maar dat kunnen ook lachstuipjes zijn.
     
  12. Niet meer actief

    Sanna, fijn dat je er weer bent, maar minder dat je je zo voelt! Ik hoop dat je snel je draai vindt en je lieve kleintje natuurlijk ook! En ik ben erg benieuwd naar de foto's en je verhaal!

    Moniekje, mooi dat het zo goed gegaan is met je reportage! Op naar heel veel volgenden!

    Jessica, Shane doet het dus hartstikke goed, mooi zo!

    Finn is nog steeds snotterig, maar het gaat wel iets beter, geloof ik!

    En meiden die nog moeten, ook namens mij natuurlijk heel veel sterkte, ik blijf voor jullie duimen!
     
  13. Niet meer actief

    Nog niets van Mkrlb1gehoord? ... spannend!
     
  14. mamain2007

    23 jul 2006
    58
    0
    0
    Hallo allemaal,

    hoe is het ermee? nog iemand bevallen? (had nog even geen fut om alles terug te lezen)
    ik ben helaas nog steeds geen mama :( :cry: :(
    Gisterenmorgen heb ik me om 8 uur op de verloskamers gemeld om ingeleid te worden, maar helaas na 2 keer prostingelei, een dag en halve nacht vol met krampen die niet hebben doorgezet kon ik vanmiddag weer naar huis vertrekken...BALEN :oops:
    nu kan het zo zijn dat het vandaag of morgen alsnog doorzet, maar waarschijnlijk moet ik me maandagmorgen weer overnieuw melden om overnieuw ingeleid te worden.
    Ik ga nu lekker languit op de bank liggen balen en afwachten. ZZzzZZzz

    fijne dag allemaal!
     
  15. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    @smjjanssen: Jee zeg! Wat vervelend voor jullie! Dan denk je dat je eindelijk je kleintje gaat zien en dan laten ze je gewoon weer naar huis gaan omdat het inleiden met gel na 2x niet lukt :confused: ! Ik dacht dat ze dan juist met een infuus aan de gang gingen. Nu moet je helemaal uitgeput gaan wachten tot maandag en dan is het ook maar afwachten of het wil beginnen. Rust lekker uit, want dat kun je nu wel gebruiken!

    Nog steeds niks gehoord van Mrklb1... Zou ze dan toch begonnen zijn uit zichzelf? Spannend!
     
  16. labmuisje

    labmuisje Actief lid

    19 apr 2006
    245
    0
    0
    Hoi dames

    Hier nog even een berichtje van mij.

    Voor de dames die nog moeten heel veel succes met het wachten ik hoop voor jullie dat alles nu snel gaat beginnen.

    Hier gaat verder alles goed. We genieten vreselijk van onze kleine meid. Ze huilt nu wat meer omdat ze heel goed is in het vechten tegen de slaap. Echt zo van ik ben wel heel moe maar ikwil niet slapen.... wheee, wheee ik wil echt niet slapen. whee, wheee.
    Maar daar is een speen en een muziekdoosje heel goed voor.
    Maar ook lekker bij papa en mama in de armen in slaap vallen is ook wel een goede optie.

    Verder hier geen nieuws. Ben alleen vrijdag voor controle naar de gynaecoloog geweest en ik ben weer helemaal goed gekeurd. Bloed druk was weer helemaal normaal. 110/70 dat is wel wat anders dan 150/110 wat ie op z'n hoogst is geweest.

    nou ik ga nog even gauw wat drinken voor dat sanne om 16.00uur weer komt voor haar fles.

    Groetjes labmuisje
     
  17. Niet meer actief

    Inderdaad nog niets gehoord van mrklb1, ben benieuwd!

    sandra, balen dat het niet geholpen heeft (nog). Hopen dat het of voor maandag toch nog gebeurd en anders dat het snel maandag is!
     
  18. sim

    sim Niet meer actief

    hoihoi!

    wat spannend zeg, ik hoop dat de laatste januari mama's nu ook eindelijk mama gaan worden. kan me voorstellen dat jullie ook eindelijk jullie kleintjes eens in je armen wil houden!

    ik twijfel een beetje over die hechting, het voelt een beetje als wat tussen je vingers zit, zo'n vliesje, ik hoop dat het allemaal goed is gehecht. ben blij dat het normaal is qua vloeien als ik dat zo lees. maar goed, binnenkort naar controle, neem aan dat ze dat dan wel controleren.

    wie is er al op zo'n controle geweest? krijg je dan ook een echo of alles goed is daarbinnen? of een uitstrijkje ofzo? ik moet naar de gyn voor nacontrole omdat het klinisch is geworden de bevalling.

    fijn om te lezen dat iedereen z'n borstvoeding goed loopt.
    ik heb geen idee wat ik geef, ik kolf nooit doet me zeer. ik hoop dat die spruw gauw over is, dan kan ie ook weer wat rustiger drinken.

    wie combineert er al flesjes met borst?

    oh eten is er, tot later!
     
  19. sillaah

    sillaah Fanatiek lid

    21 sep 2006
    1.429
    0
    0
    Utrecht
    @Sim, ik vind het dus heel raar ik heb helemaal niks gehoord over een nacontrole, er is mij niks verteld, en mijn moeder zei dus dat dat hoort !

    zal ik die nacontrole zelf gaan aanvragen bij de gyne ?
    (vanwege de bloeding met de bevalling )
    ik vind het toch wel belangrijk dat ze me nakijken toch !?
     
  20. Niet meer actief

    Ik heb inderdaad na zes weken ook een nacontrole, ben erg benieuwd wat ie gaat doen... helemaal geen zin in, ben op zn zachtst gezegd niet te spreken over die gyn...
     

Deel Deze Pagina