April 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Carmen, 2 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    @ Evy; het is wel de bedoeling dat het nog even blijft zitten hoor ;) even streng toespreken; blijven zitten Kleintje!!! succes! ;)
    @ Sylvie; is ook wel eens lekker he helemaal alleen thuis, in je nieuwe huis! heerlijk vond ik dat ook een paar weken terug. Iedere dag was er wel iemand hier in huis bezig, en op een gegeven moment ben je het wel zat. Nu kan je lekker doen wat je zelf wilt en wanneer ;)
    @ Carry; krijg helemaal blauwe duimen van je, van het draaien hahaha :) gebeurt nog niet echt veel he? is wel moeilijk lijkt me bij elk dingetje wat je nu gaat voelen denken "oh het gaat gebeuren" en dan zet het niet door. Nou nog eventjes en dan gaat het zeker door zetten :D
    Ik blijf door duimen tot de vellen er aan hangen hahahaha :p
     
  2. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Nou idd Mouschy, dat komt je echt je neus uit he als je steeds andere mensen dan je mannetje om je heen heb. Ik ging smiddags ook niet ff een uurtje plat ofzo .. dus was echt helemaal gesloopt savonds. Vanmiddag ben ik dus eerst is ff lekker 2 uurtjes gaan slapen.

    Carry, ik hoop dat je vannacht iig een beetje slaapt anders wordt het helemaal zon martelgang. Hou je taai meid ..
    Over een poosje mag je ons toespreken .. haha..
     
  3. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Ik heb ook even gevraagd aan iemand om voor me te pendelen;
    Door Angel79

    Hoi Mouschy,
    In week 39 (en 1 dag zegt de pendel) zul je bevallen.

    Spannend!!!! ze had er ook bij gezet of het een jongen of een meisje word. hihihihi :)
     
  4. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    Het blijft redelijk rustig. Zo af en toe voel je eens wat, wat zo bleek vanmorgen voorweeen zijn geweest. Inderdaad je loopt nu ook tegen elk krampje elk pijntje aan van; Gebeurt er iets?? Je hoopt bijna dat je hevige krampen krijgt die in stevige weeen door zetten! Maar ik probeer mijn geduld de baas te blijven (is erg moeilijk hoor :) )
    Het pendelen is helaas nog niet uitgekomen, maar 7 maart is ook nog niet afgelopen natuurlijk! Maar ik ga er niet vanuit dat ik voor 0:00uur nog een kleine in mijn armen heb! Hadden jullie ook al gelezen dat Maryloes bevallen is van een zoon afgelopen zondag?? Heerlijk lijkt me dat!
    @Mouchy: 6 dagen voor de uitgerekende datum ga je dus bevallen volgens het pendelen?? En jij weet dus al 1 stukje ervan, of het klopt wat het gaat worden? Je houdt het nog steeds vol he om het niet te vertellen. Knap hoor, ik kon het toen absoluut niet!
    Als de vellen aan je duimen gaan hangen stuur ik je persoonlijk een potje vaseline toe, die heb je dan wel verdient :) Moest zooooo lachen toen ik het las :)
    @Silvie: Hoe is het nu met je B.I dan?? word het wel wat beter nu je je rust weer wat krijgt?? En ik zal jullie natuurlijk straks blijven toespreken, tot ik al jullie kindjes er uit heb gekletst ;) Liefs Carry
     
  5. evy

    evy Lid

    20 jan 2006
    96
    0
    0
    Kledinggroothandel
    Amsterdam
    Hoi hoi gelukkig heb ik verder niets verloren dus maak me minder zorgen!Ja je weet maar nooit,maar heb een goed gesprek met hem gehad en hij zou nog ff blijven zitten hihi.
    Wat is dat eigenlijk dat pendelen?Ik wil dat ook wel ben benieuwd en helemaal voor jou carry want het zou vandaag moeten gebeuren spannend!!!!!!!!!!!!ENNE SILVIE RUSTIG AAN HE .Dat is waarschijnlijk moeilijk nu omdat je alles klaar wil zetten en voortdurend wil rommelen en doen in je nieuwe huisje.
     
  6. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Met mij Bi gaat het echt steeds slechter.
    Kom soms niet eens meer van de bank af.
    Het is echt waardeloos.
    Na 5 minuten lopen kan ik niet meer.
    Afwassen is helemaal een crime, dat doe ik huilend, dus ik mag van mn mannetje niet meer afwassen, dat doet hij. De vaatwasser moet nog aangesloten worden nl. Stofzuigen en dweilen doen ik in etappes anders kom ik niet meer overend.
    Ik hoop zo dat het na de bevalling snel over is.

    Dat is leuk Mouschy, dat pendelen. Ik ga haar ook ff een PB sturen .. leuk ...
    Kijken of ze bij mij ook weet wat het is .. ik nl wel .. haha

    Geod zo Evy, je kan niet vroeg genoeg beginnen met toespreken van de kids .. haha

    Hoe is het vandaag Carry??
     
  7. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Tja ik las overal dat er gependeld werd/word. Ik dacht kom ik waag ook een gokje hahaha. Moet zeggen dat ik hoop dat ze gelijk heeft ;) Volgens de echo's klopt die datum ook wel dus wie weet.....
    We zijn zelf ook wel blij dat we aldoor ons zelf niet versproken hebben. Tot nu toe weet nog echt niemand wat het word. Ja de drukkerij waar we de baby kaartjes laten drukken ;) Maar verder echt niemand. We letten er best wel op wat we zeggen, en tot nu toe gaat het nog goed. Iedereen is wel aan het vissen, maar dan zeggen we dat we het vertellen als de baby er is ;)

    @Silvie; balen zeg van je BI, nu ik wat rustiger aan doe heb ik er minder last van. Maar ja de hele dag plat liggen lijkt me ook niets, wat doe je dan de hele dag? een beetje tv kijken? en het hoognoodzakelijke in het huishouden? ik hoop ook voor je dat het snel over is na de bevalling.

    @Evy; gelukkig is het niet gaan doorzetten! gewoon rustig aan doen en dan komt de tijd vanzelf wel ;) Heeft dus wel geholpen dat gesprek van moeder tot kind hihihihi

    @Carry; tot nu toe zijn mijn duimen gewoon overbelast en de blaren komen er wel al op, maar de vellen zijn er nog niet hahahaha :) Nee zonder gekheid, ik hoop echt voor je dat het een beetje doorzet. Maar aan de annanashartjes en zo ;)
     
  8. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    Helaas helemaal rustig, dus ga zo zelf Mike maar weer eens van school halen. Wat jij zegt Silvie over dat soms huilend ergens bij staan (jij met het afwassen) omdat je het zo graag zelf wilt doen, want in je hoofd stelt het allemaal niets voor, maar je lichaam laat het niet toe, die frustratie vind ik nog het allerergst. Ik zou zo graag alle dingen weer willen doen, maar dat laat mijn lichaam niet toe en daar wordt ik zooooooooooooooo supergefrustreerd van!!! Ik herkende het zooo ontzettend wat je schreef!! Ik voel me op het moment ook erg opgesloten in huis, omdat ik idd haast de auto niet meer in kom en we tochbest een eindje van alles en iedereen om ons heen weg wonen! Silvie heel veel beterschap eerst maar weer met je bekken en hopen dat het toch nog weer iets beter wordt!
    @Evy: Gelukkig luistert je kleine goed, goed opgevoed alzo in je buik ;) Nee hopen dat het idd niet verder gaat. En dat het nog mooi een paar weken blijft zitten. Ben benieuwd hoe het pendelen gaat bij jullie, bij mij is het niet helemaal uitgekomen. Wel precies op die dag begonnen voor het eerst stevige voorweeen, maar de geboorte helaas niet, maar 1 ding is zeker: In deze 2 weken heb ik mijn kleine in mijn armen!! (schrale troost :D ) Gr Carry
     
  9. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Dat is een feit, binnen 2 weekies heb je die kleine in je armen .. heerlijk kan niet wachten.

    Het is heel frustrerend dat BI. Je wil zoveel, maar kan gewoon niet veel. Heb net nog ff een 2 dozen met kleding uitgepakt en na 2 dozen is het dus over.

    Ik heb Angel79 ook een PB gestuurd en vmi gaat ze voor mij pendelen, ben heel beniewd, vooral omdat ik zelf het idee heb dat die kleine eerder komt.

    Moeilijk he Mouschy om je niet te verspreken?
    Edwin weet het ook niet, wil het als verrassing, du sik heb het wel aan mn zusje verteld en aan mn moeder omdat ik er toch over wil kletsen met iemand. Maar het is moeilijk .. pff ..
     
  10. evy

    evy Lid

    20 jan 2006
    96
    0
    0
    Kledinggroothandel
    Amsterdam
    hmmm weet nog steeds niet wat het is pendelen maar wil het ook wel als we het nou allemaal doen en dan kijken wat er gebeurt in april
     
  11. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Pendelen is dat iemand een touwtje aan d'r vinger doet en er iets aan heeft hangen en dan vragen gaat stellen die je alleen met ja en nee kan beantwoorden. En dan gaat het touwtje heen en weer en dat is het andwoord. Ik weet voor de rest ook niet precies wat er gedaan word maar dit is wat ik weet. En ik vind het wel grappig om te weten, maar het is meer natte vinger werk ;) Je kan haar ook een PM sturen en dan moet je je voor en achternaam en je vragen naar haar toe mailen.

    Ga zo naar de bouwmarkt om triplex te kopen voor het geboorte bord. Mijn man gaat het zelf maken, we hebben samen het ontwerp gemaakt. Tuurlijk word het Snoopy ;) en geen ooievaar hahahaha. Maar wel erg leuk. Is geen bestaant plaatje maar een samen gesteld iets. Ben zeer benieuwd hoe het allemaal gaat worden.
     
  12. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Dat is wel leuk zeg om het zelf te maken.
    Crea tiepie ben je zeg!!
     
  13. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Mogguh meiden,

    Angel79 heeft ook voor mij gependeld..

    Volgens de pendel beval je met 40 weken en 2 dagen
    Volgens de pendel gaat de bevalling niet zo heel snel maar met het kindje zou alles goed moeten zijn.
     
  14. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    Spannend hoor, mss ga ik angel79 ook nog maar een pb-tje sturen, maar weet niet of ik op tijd nog een antwoord krijg, vandaag mijn uitgerekende datum :( Nou ja, ben er rustiger onder dan ik bij mijn oon was, toen werd ik echt al geirriteerd wakker van: Heb zooo naar deze datum uitgeleefd. En dit keer heb ik zoiets van: het komt wanner het er klaar voor is. Het verlangen is net zooo groot als toen om kennis te maken met de kleine, maar ben wel gewoon rustig gelukkig van binnen!!
    Liefs Carry
     
  15. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    PS Zie opeens staan bij mijn banner: Vandaag is DE grote dag!! :) Voor mijzelf denk ik het persoonlijk niet! Gr Carry
     
  16. neeltje

    neeltje Fanatiek lid

    17 feb 2006
    3.289
    0
    0
    heel veel succes Carry, nu duurt het zeker niet lang meer, maar kan me voorstellen dat je nu niet meer kan wachten om je kindje te gaan bewonderen.

    ik hoop voor je dat je niet lang meer hoeft te wachten
     
  17. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Wat heb ik een slechte nacht gehad zeg.
    Ik heb me toch een pijn gehad vannacht.
    Niet normaal. Rond 0330 uur lag ik gewoon te huilen in mn bed van de pijn. Ik kon geen kant meer op. Dus daar lag ik .. pijn te hebben.
    Ik heb het echt zo erg nog niet gehad als vannact.
    Hoop dat het een éénmalige actie was, was als ik dit nog 6 weken vol moet houden dat ben ik een spook tegen de tijd dat ik ga bevallen.

    Spannend hoor Carry, vandaag de grote dag ..
    Heb je wel goed geslapen enzo??
     
  18. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Spannend Carry, wat leuk ik had het nog niet eerder gezien onder aan iemand's banner! Laat de moed niet zakken, je weet dat je beeb binnen 2 weken zich aanmeld ;)

    Ik heb wel redelijk geslapen vanacht. Maar ik heb nu last van een mega verkoudheid. En dat hoesten doet zo'n zeer in mijn buik :( Krijg er gewoon harde buiken van al dat gehoest.... Hopen dat het snel over gaat.

    Balen Silvie ook een *piep* nacht weet ongeveer wat je bedoelt, ik heb het ook al een paar nachten gehad echt niet leuk meer.... Maar de ene keer gaat het dus beter dan de andere keer. Ga vandaag overdag anders nog proberen te slapen. Succes.
     
  19. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Goedemorgen! Wat balen dat jullie zo slecht hebben geslapen. Mijn mannetje is gister weer thuis gekomen en vannacht heb ik heerlijk kunnen slapen. Scheelt een stuk, zo samen slaap ik toch echt beter. (tenminste... als ik mezelf niet in de weg zit en de kleine lekker slaapt, mijn blaas niet te vol is, de kussens goed liggen, niet te veel of te weinig honger heb, geen vocht vast houd, niet vreemd droom en geen andere pijntjes heb!!) Maar vannacht is dat dus prima gelukt!

    Gister partneravond op de pufclub. Was erg gezellig en leerzaam voor de mannen. lekker massageoefeningen gekregen die mijn man heerlijk serieus neemt! Genieten dus. Nu maar zien of ik al die puf-oefeningen nodig heb of een keizersnede krijg. Afwachten!

    Ook ik heb angel gemaild.. Zie nu best tegen de bevalling op (met al dat gedoe met die cyste enzo) dus heb gevraagd wanneer de kleine geboren zal worden, of het een vaginale bevalling of keizersnede zal worden, en of er geen complicaties voor de kleine of mij zijn... Ben benieuwd naar de antwooorden! Lief dat ze dat allemaal wil doen hé?

    Straks weer een lunchcurve, de tweede in twee weken. Gezellig!

    Fijne dag en tot later,
     
  20. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Hoi esther,

    Ik kom uit op bevallingsdag 14 april..

    Liefs Shannen


    En Angel79 had 39.1 dagen zwangerschap is dus; 16 April!!

    Leuk al die pendelaars, ben nu wel erg benieuwd!!!
     

Deel Deze Pagina