November 2006 mama's - DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door kelly27, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Goedenmorgen meiden,

    Lydia alsnog gefeliciteerd en heel veel plezier vandaag bij de echo! Spannend! Ik gok nog steeds op een meisje voor jullie!

    Kel: nooie cijfertjes hoor voor Senna. Fijn dat ze gegroeid is en de verkoudheid nu ook minder is. En wat een luxe met Daynah om 08.30 uur! Heerlijk lijkt me dat zeg!

    Monique:aaaah, lief hoor de jongens zo samen aan het slapen op bed. Leuk ook zo allebei in gelijke blousjes. En Kyllian nog steeds vroeg wakker, balen hoor. Hier vanmorgen Faya 06. 15 en Jayna 06.45 uur, iets beter dus, maar ben pas helemaal blij als ze niet eerder dan 07.00 uur komen, daarvoor is echt te vroeg.
    En het zal straks inderdaad wel even een hele organisatie zijn met 2 kids en naar je werk. Wordt haast tegelijk met Djurre opstaan dan zeker? Maar zal vast ook wel weer wennen als je eenmaal in dat ritme zit. Nu eerst nog maar lekker genieten van je verlof!

    Mirjam: succes bij de VK!

    Brennie: fijn dat jullie weekendje weg geslaagd was. Heb je nog leuke foto's gemaakt? En dus ook in speelstad oranje geweest, ideaal voor de kids he!

    Linda: oeiiii, bijna kras op je auto dus, gelukkig viel het nog weg te poetsen dan. Gelukkig vind je wat afleiding in je werk. En wie weet een weekendje weg dus, heb je dik verdiend, laat 'm maar even flink zijn best doen! Wat lief dat er een jongentje op Jaime verliefd is...hahaha...heeft ze dus een behoorlijk indruk gemaakt.

    Hier weer lekker 3 daagjes vrij.
    Vanmiddag komt mn nichtje van 12 langs ( dochter van mn zus waar we geen contact mee hebben ). Is alweer even geleden. Jayna kijkt er naar uit, is echt gek op haar.

    Ga Jayna zo weer van psz halen, zo'n ochtend is echt zomaar om he. Maar eerst ff een poepbroek verschonen, Faya staat hier naast me en ze stinkt.....baaaaah! Zou toch wel erg lekker zijn als zij uiteindelijk ook zindelijk is.

    Fijne dag allemaal,

    Liefs Sem
     
  2. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Hihi nou begin maar alvast met zindelijkheidstraining.
    Hier zo ook weer naar de psz om hm op te halen.. Vind het echt flink irritant dat het maar zo kort is. Ligt Dyon net op bed en dan moet ik hm zo weer in pakken en de maxicosi in doen. Als we terugkomen krijg ik hm meestal niet meer naar bed en is de kans er dat hij gaat jengelen omdat hij toch moe is.
    Duurt zeker nog ff voordat ze naar 1 slaapje gaan?
     
  3. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Panda, vandaag is jouw dag dus zet hm op :p ;)

    Lin: haha die Jaime die al een aanbidder heeft. Wel keilief!!

    Lydia, succes vandaag en lekker genieten! (en als je iets kwijt wilt hoor ik het graag 8))

    Sem: veel plezier met je nichtje!

    Vanmorgen was Kyllian weer om 5 uur wakker. Ben zelf nog tot half 7 blijven liggen, maar we waren dus om 8 uur allemaal al klaar om naar de psz te gaan. Bedacht me ineens dat de juf vandaag jarig was, dus we zijn om half 9 eerst nog even cadeautje wezen halen haha. Naja Kyl vond het wel leuk om te geven ;)
     
  4. Goedemiddag allemaal,

    Hier een rustig dagje voor mij en Senna alleen. Daynah is naar het kdv. Ik moet daar nog echt een ritme in vinden hoor om 2 kindjes aan te kleden, eten geven etc.....
    Dus weet wel wat je bedoel Monique en dan is een ochtendje zeker te weinig. Heb ik op de vrijdagen.

    Verder naar het cb geweest. Alles was verder goed, kreeg natuurlijk te horen dat het weer flinke meid is......en over de bv en fv. Ik doe een combinatie en waarom ik dan niet niet volledig bv doe....bla bla bla. Moet ik zelf weten toch?

    Senna heeft wel een voorkeurshouding en dat konden ze ook zien aan haar hoofdje, dus heb een folder meegekregen om andere houdingen te proberen. Ze ligt nu lekker op haar buik te slapen in de box op de andere kant met haar hoofdje.

    Monique: Kyllian was er dus weer zo vroeg bij. Wij hadden dit keer ook minder geluk hoor vannacht....2x en Daynah ook 2x wakker, dus het was een kort nachtje.
    Heeft Djurre het naar zijn zin bij zijn nieuwe job?

    Sem: Kan me wel voorstellen dat het lekker zou zijn als Faya dadelijk ook zindelijk is. Gezellig dat je nichtje weer mag komen spelen vanmiddag. Veel plz alvast.

    Mirjam: Het is toch wel aardig aan het rommelen bij jou. Wanneer moet je weer naar de vk?

    Lin: Ahhh wat lief dat Jaime een aanbidder heeft. Op het kdv zit er ook een jongentje, ook een halfbloedje en die komt altijd gelijk naar Daynah toe en geven ze elkaar een handje en gaan ze samen met auto's spelen.....hahahahaha. De leidster zei vanmorgen al dat het jongentje helemaal weg is van Daynah. En dan op de psz heeft ze Quinten ook nog.....maar goed dat ze het niet van elkaar weten ;)
    Gelukkig gaat het met jou weer wat beter. Weet je al wel wat je een beetje wilt? Wel lastig hoor. Wel goed dat Michiel er alles aan doet om het goed te maken, mag ook wel toch?

    LIS: Ben je al geweest????? Ben zo benieuwd en ik vind het wel jammer hoor dat je het niet wilt vertellen ;) ben wel heel nieuwsgierig eigenlijk.

    Ik ga even schoonmaken daar hebben we nu de tijd voor nu Daynah er niet is. Senna slaapt toch overal doorheen. Dat is wel lekker hoor kan ik gewoon stofzuigen en mevrouw slaapt lekker door.

    Kom later weer.

    Lfs
     
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Kel: wist niet dat je ook bv gaf. Moet je idd toch zelf weten of je een combi doet of volledig. Drinkt ze goed aan de borst of kolf je?Hier gelukkig nooit gezeur van het CB gehad. Iedereen vond het eigenlijk juist goed dat ik een besluit had genomen voor volledig fv.
    Hier ook nog steeds een voorkeurshouding, wat je goed ziet. Probeer de andere kant wel gte stimuleren, maar hij draait toch eigenwijs de andere kant weer op.
    Geniet van je rustige dagje!

    Kyllian weer van psz gehaald. Dyon ligt nog in maxicosi te slapen, vond het sneu hm wakker te maken en te moeten gaan rekken voor zn voeding, aangezien hij een uur voor zn voeding echt niet meer in slaap valt.
     
  6. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Monique: ze zijn hier bezig om de openingstijden van de psz te verlengen, lijkt me ideaal en heb me meteen ingeschreven. Wordt dan van 8 tot 13.00 ongeveer. Lastig die voorkeurshouding. Bedje omdraaien helpt dan waarschijnlijk ook niet he.

    Kelly: tsss, wat een gezeur van het cb. Is toch prima, bv en fv combineren. Anders was je misschien al wel gestopt terwijl je een combi best lang vol kunt houden als het goed loopt.

    Semmi: blijf me erover verbazen hoe zo'n klein mensje soms zo kan stinken haha.

    Bastian was ook om half 6 al op. Hij mocht dus extra vroeg naar het kdv vandaag. :D Denk dat ie vanavond vroeg naar bed kan, zeker als hij straks nog in de sneeuw gaat spelen.
    Alles was ok bij vk. Baby ligt startklaar en ze denkt dat het niet lang meer kan duren. Moest voor de vorm nog even nieuwe afspraak maken volgende week. 8)
     
  7. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Panda: lekker die verlenging van de psz tijden. Hier is het van 8.45-11.30. Vast ritueel in die tijd is eigenlijk boodschappen en stofzuigen, daarna weer ophalen.
    joepie baby kom er dan nu maar uit!
    Bastian ookal zo'n vroege vogel, hoe houden ze het vol he.
     
  8. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Hè meiden!!

    Ik dacht dat afspraak vanochtend om 10uur was, bleek het 9 uur te zijn dus was te laat. Ik gebeld en kon gelukkig om 12 uur nog.
    alles was prima, ze kon niets raars ontdekken dus toch weer een geruststelling. En ja... We weten wat het geslacht is. Wes wil het echt niet vertellen dus ik ga het hier ook echt niet vertellen. Sorry. Het is nog maar een week of 20 ;)

    iPod is kapot en valt telkens uit dus kom maar weer wat uitgebreider reageren.
    Alleen voor panda: doe nou maar vandaag met die mooie datum!
     
  9. LIS: Belangrijk is dat alles er goed uitziet toch......ik ga voor een meisje...

    Mirjam: Bastian ook lekker vroeg uit de veren dus. En de beeb startklaar, laat hem maar komen dan toch.

    Monique: Senna drinkt heel goed aan de borst en ook aan de fles, dat was bij Daynah wel anders, dus ik blijf het toch op mijn manier doen. Doe ik ook weleens hoor Senna gewoon in de maxicosi laten slapen voor de voeding.

    Hier is het huisje weer schoon. Senna slaapt nog steeds, maar zal zo wel wakker worden voor de voeding.

    Dus ga nog even verder genieten van de rust met een kop thee :)
     
  10. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    LIS, wat fijn dat alles goed was!! Ik ga niet gokken hoor (ben ik slecht in), maar als ik iedereen zo hoor moet het dus een meid zijn he haha.
     
  11. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    oooow spannend panda kan echt niet lang meer duren nu.

    Lis :aaaaaah wat jammer dat je het niet aan ons wilt verklappen.Ook geen pbtje ;)
    Gelukkig is alles ok.
     
  12. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    LIS: fijn dat alles er goed uit zag. Hou het maar lekker geheim hoor, haha, hebben wij weer wat om naar te raden. :)

    Monique: ja die tijden hebben wij nu ook, te kort om er echt van te profiteren.
    Hoe houden ze het vol?? Hoe houden WIJ het vol? :D;)

    Zo, ben gesloopt en voel me beroerd, straks op tijd naar bed. Bastian ligt er over een half uurtje ook wel in.
     
  13. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Haha Panda, ja ook hoe houden wij het vol :D
    Kyl is om 4 uur wel beneden op de grond in slaap gevallen.
    Idd maar lekker vroeg je bedje in, misschien zijn het voortekenen.

    Net met Kyl gegeten. Ga ff Dyon fles geven en daarna Kyl omkleden enzo (alhoewel hij nu in de sneeuw wil gaan spelen :D) Djurre staat weer in de file. Geloof dat we die tegenwoordig alleen maar zien als de jongens bijna op bed liggen ;) Ok en 's nachts ziet hij ze ;)
     
  14. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
     
  15. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Panda, je hebt nog maar een paar uurtjes...opschieten jij! :p
    Je wilt toch thuisbevallen he? Krijgen we het nieuws misschien snel te horen ;)

    De jongens (ja LIS klinkt idd nog wel even raar hihi) liggen op bed. Djurre kwam nog net op tijd thuis om Kyl voor te lezen. Ik ga nu ook mn bed in. Heb al bijna een week last van hoofdpijn. Hoe moet iemand zich wel niet voelen met ergere gebroken nachten, heb met je te doen Zaph...of gaat het nu beter??
     
  16. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    ow am zwijg over hoofdpijn,ik heb er weer last van sinds ik aan de pil ben.Vreselijk,heb vandaag een andere pil bij dokter opgehaald.Na elke bevalling heb ik een andere pil nodig gehad ,gek he.

    Panda:Kom op........:)

    Lis:En wel beetje tevreden over het nieuws vandaag????
    Je vroeg nog waar ik gegeten had met mn vriendin...We zijn naar Nieuwvliet geweest aan de kust bij een oud klasgenoot van ons.Die heeft nu zn eigen restaurant aan de zee.Was leuk en lekker.
     
  17. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Hey meiden,

    Zo ben weer helemaal bijgelezen, maar wat was t veel:$ te lang niet geweest, maar t is hier zo ontzettend druk. Mensen vragen me al of ik niet beter een ruimte kan gaan huren met alle opvang-aanvragen die ik krijg haha, mijn huis is bijna te klein:D
    Vanmiddag komt weer een moeder met een jongen van 13, die zoeken een noodopvang voor een paar dagen in de carnavalsweek en eventueel voor andere keren dat nodig is.
    Daarnaast heb ik 1 mannetje die gemiddeld 20 uur per week komt (bijna 1 jaar) en vanaf maart komt er een beebje bij van een maand of 3-4. Eigenlijk zouden gisteren 2 kindjes komen wennen (7 maanden en 2,5 jaar) maar die moeder ziet er toch vanaf omdat ze de kindjes kan plaatsen op het kinderdagverblijf naast haar werk.
    1 kindje is laatst na 2 maanden gestopt doordat de vader zonder werk is komen te zitten, maar zodra hij weer werk heeft zal ze waarschijnlijk terug komen.
    Mijn EHBO voor kinderen cursus heb ik volbracht en ben nu aan het wachten tot ik kan starten met de MBO opleiding. De boeken heb ik al binnen dus ben al hard aan het leren haha;)

    Wat een weer he bah bah, vindt dat het nu echt wel lang genoeg geduurd heeft. Van mij mag het zonnetje gaan schijnen nu en alle sneeuw weg zodat ik weer eens wat kan gaan doen. Gisteren was er niets aan de hand dus ik met de kids naar mijn moeder met de auto. Kijk ik daar even buiten is alles gewoon helemaal wit:$
    Dus lekker gewacht tot Albert me daar is komen halen en auto bij mijn moeder laten staan.

    Eindelijk hebben we ook mooie kleertjes voor de communie van Linsey gevonden. Heeft wat geduurd zeg pff, de winkel waar ik iets moois had gezien was steeds gesloten als wij gingen en toen hij eindelijk open was, bleek alles uitverkocht te zijn:$ Maarja toch nog iets gevonden (2 setjes) en zooo mooi!!:D

    Mijn zus heeft haar 20-weken echo gehad en alles was goed. Zij krijgen een meisje!! Zo leuk, ben ook zo benieuwd. Het is bijna net zo spannend als toen ik zelf zwanger was en niet meer kon wachten haha.

    Verder volgens mij niks spectaculairs te vertellen...;)

    Panda: Hoe ben je de nacht door gekomen? Nog beebjeloos of is er inmiddels een nieuwe pandabeer geboren?;)

    Lydia: Gelukkig dus alles goed met de kleine spruit, ben ook wel heel erg benieuwd wat het gaat worden, ik gok toch op een jongen:D

    Trêna: Het eten was dus lekker. Morgen carnavalsviering voor de jongens op school? De meiden hier wel. Wat gaan ze worden dit jaar?

    AM: wat een lieven foto's van de jongens. Het ene moment vind ik ze heel erg veel op elkaar lijken en het andere moment heeft Dyon een heel ander gezichtje. Kyllian nog blij met zijn nieuwe broertje?

    Kelly: Aaah Senna ziek geweest:( Gelukkig gaat het alweer wat beter. Oh en je niks aantrekken van die muts op het cb. lekker doen wat voor jou goed voelt betreffende de bv en kv. Zij komen het niet geven dus dat ze zich maar fijn bezig houden met de dingen waar je iets aan hebt;)

    Zaphra: Jullie een nieuwe keuken, klinkt super mooi!! Hebben jullie nog kunnen onderhandelen over de prijs??

    Sap: Shit hey, dat is echt een domper wat je werk betreft:( Hopelijk vind je snel nieuw werk waar je ook veel plezier in hebt!!

    Sem: Bevalt het werk je nog steeds. Lekker 3 daagjes vrij dus, lekker joh. Hier zit ik ook "te wachten" op t moment dat jordy eindelijk zindelijk is. de training heeft een tijdje op een laag pitje gestaan aangezien meneer er echt totaal geen zin in had. Werd zo'n dwingen dat dat alleen maar omgekeerd werkte. Nu wou hij eindelijk weer 3 dagen zelf steeds naar de wc en nu is hij aan de diarree, dat schiet dus ook niet op. Achja heb nog iets meer dan een half jaar dus het gaat vast lukken voordat hij naar de basisschool gaat;)

    Hoop niet dat ik iemand ben vergeten, maar verder ben ik t echt helemaal kwijt:(

    Hoop snel weer even bij te kunnen kletsen. Nu eerst weer even een paar zonnedansjes met Jordy maken;)

    Liefs Angela.
     
  18. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Trena: welke pil heb je nu? Heb zelf nooit bijwerkingen gehad gelukkig, lijkt me erg vervelend. Moet ook weer eens gaan beginnen met de pil.

    Angel: Druk dus je nieuwe baan ;) Maar je vindt het wel leuk he? Lijkt me wel wennen een jongen van 13 :)
    Wanneer is de communie van Linsey? Is dus pas op oudere leeftijd? (sorry weet er weinig vanaf)

    Het was vandaag weer 5 uur...geloof dat Kyllian een nieuw patroon heeft :( Om 6 uur werd Dyon ook door Kyl wakker, dus ben de dag toen maar begonnen. Dyon ligt wel weer sinds half 9 op bed. Als hij wakker wordt gaan we even naar buiten, Kyllian wil graag de sneeuw in. In 1 hand de slee en de ander de kinderwagen, moet lukken toch ;)
     
  19. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Dyon heeft vandaag weer een shirtje van Kyllian aan, dus ben net weer even aan het vergelijken haha.

    Bekijk bijlage 50675
     
  20. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten

Deel Deze Pagina