Wel of niet doen???

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Hope, 9 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mijnimeel

    mijnimeel Fanatiek lid

    10 nov 2005
    2.343
    0
    0
    Directeur
    In de buurt van Den
    Sluit ik me bij aan...
     
  2. Suzan

    Suzan Lid

    21 nov 2005
    80
    0
    0
    Ik houd, in de dagen na mijn eisprong, wel redelijk rekening met wat ik doe, maar niet overdreven volgens mij. Zo eet ik geen filet americain, maar wel wijntjes en kaasjes af en toe. Heb gelezen dat dit in de eerste weken nog geen invloed heeft op het evt. vruchtje.
    Ik hou ook van de sauna, maar ga er alleen heen als ik weet dat ik niet zwanger kan zijn. Sauna wordt juist in de eerste weken afgeraden en ook hete baden en zonnebanken. Meestal ga ik naar de sauna als m'n ongi net voorbij is. Als je dan toch niet zwanger bent, dan maar ervan genieten!
     
  3. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    ik ga elk jaar onder de zonnebank, ook toen ik van beide in verwachting was, wat ik weet wat ze zeggen over dat als je zwanger bent is dat je "beter"niet langer dan 15 min. per keer eronder kan gaan ( i.v.m. warmte) , verder kan het helemaal geen kwaad, je kunt dit ook aan je huisarts voorleggen, dan denk ik dat hij / zij je hetzelfde zal vertellen.

    veel succes en veel plezier onder de bank.. :D
     
  4. BrendaJ

    BrendaJ Lid

    14 feb 2006
    42
    0
    0
    Roermond
    Hoi..

    Ik ben tot 9 weken onder de zonnebank gegaan (1x per week 15 min.) maar dat deed ik ook omdat ik heel droge huid heb zeker in deze tijd van het jaar. Maar toen ik wist dat ik zwanger was ben ik er niet meer onder gegaan omdat ik bang was dat ik pigmentvlekken zou krijgen en dat ze dadelijk niet meer weggaan.
    Maar nu is mijn huid weer zo droog, ik kan het wel 3x per dag insmeren maar ik heb gewoon zon nodig (volgens mij in het verkeerde land geboren ik weet het niet ;) ) dus ik wil eigelijk wel weer 1x per week of per 2 weken een kwartiertje onder de zonnebank gaan..ik ben nu 16 weken zwanger heb je dan nog kans op die pigmentvlekken? Zo ja dan ga ik er nog niet onder!
     
  5. BrendaJ

    BrendaJ Lid

    14 feb 2006
    42
    0
    0
    Roermond
    Ja ik zou ook stoppen met 'ongezonde' dingen als ik zeker wist dat ik zwanger was, het klopt wat je zegt straks duurt het een hele tijd voor dat je zwanger bent en dan laat je al die dingen al..en hoeveel mensen blijven tijdens hun zwangerschap gewoon alcohol drinken en roken, zijn er genoeg..

    Ik drink geen alcohol, roken doe ik zowiezo niet, en de rest van de eetdingen at ik zowiezo al niet of niet vaak dus dat is geen probleem!
     

Deel Deze Pagina