Januari 2009 mama's deel 2

Discussie in 'De mama's' gestart door Joyce1983, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Elise1982

    Elise1982 Bekend lid

    12 mrt 2009
    894
    0
    0
    Jeetje mammavanJ wat een verhaal! Laat de mensen nou maar gewoon kletsen; verspil daar geen energie aan. Maar wat naar allemaal voor jullie zeg! en die kleine Joshua zo ziek; het doet vast pijn om je mannetje zo te zien! Dikke knuffel voor jullie!
     
  2. Jessica83

    Jessica83 Fanatiek lid

    6 mrt 2007
    1.512
    2
    0
    Nieuwegein
    Niet beter. Heb nu een andere ab kuur gekregen.
     
  3. Jessica83

    Jessica83 Fanatiek lid

    6 mrt 2007
    1.512
    2
    0
    Nieuwegein
    @ mamavanJ: Jeetje wat een stelletje sukkels. Waarom weten mensen het altijd beter dan artsen? Jah artsen kunnen het ook wel eens mis hebben maar niet als ze allemaal hetzelfde zeggen. :x Is makkelijk van mijn kant hoor om te zeggen "Negeer ze, jij weet wel beter". Maar ik had er ook vol tegenin gegaan. ;)
    Het gaat er nu om dat Joshua snel weer beter wordt en lekker met zijn papa en mama mee naar huis mag.
     
  4. Jessica83

    Jessica83 Fanatiek lid

    6 mrt 2007
    1.512
    2
    0
    Nieuwegein
    Serenity heeft hier weer een rotnacht achter de rug gehad, net als ik. Wat een pijn in mijn keel en mijn arm. Kan mijn arm niet bewegen zonder pijn. Vandaag dus maar weer naar de HA geweest. En een andere kuur gekregen. Er zit nu ook een ontsteking in mijn arm. Dus dubbelop :( Wilde vandaag weer gaan werken maar helaas, ik had vanochtend weer een koorts.

    Volgens mijn krijgt Serenity onder 2 kiezen, haar tandvlees is nog steeds dik en pijnlijk. Ook met haar vandaag bij de HA geweest. Ze wilde niet eten en drinken en huilde alleen maar. Ze greep weer naar haar oren. Gelukkig niks aan de hand, wel waren haar oortjes wat geirriteerd maar niet ontstoken.
     
  5. Journey

    Journey Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.404
    0
    0
    mamavanj jemig fijn he dat mensen zo kunnen doen terwijl jou kind zo ziek is.....
    Hier in het ziekenhuis kwamen de meiden ook naar tes om met haar te spe5en en om spflgod te crengen was esg lief
     
  6. goofychick

    goofychick VIP lid

    31 dec 2007
    12.116
    0
    0
    Zuid-Holland
    @MamavanJ, sterkte meid met je mannetje, valt niet mee he alles. Zorg dat je lekker wat rust neemt, en kijk of je het kan opbrengen om eens met Andres ergens een hapje te gaan eten, even onder elkaar en even tot elkaar komen.
    Knuffie!!!
     
  7. goofychick

    goofychick VIP lid

    31 dec 2007
    12.116
    0
    0
    Zuid-Holland
    Wat kan je verliefd zijn op je mannetje........Sven gaat heeeel goed, hij ontwikkeld zich lekker en is nog steeds de grote lachebek. Zo anders dan zijn neefje. Verder slaapt hij nu behoorlijk goed, en komt nog een keer in de nacht....EINDELIJK!!!!
    En wellicht krijgt hij een brusje erbij, voel van alles, misselijk, duizelig, hartkloppingen, rare dromen, veel naar de wc, rare steken en krampen etc etc......lijkt wel alsof het raak is deze ronde.....zou leuk zijn.
    Morgen of overmorgen wil ik testen maar ik durf niet zo goed.....bang voor weer een teleurstelling, gisteravond namelijk even felle kramp gehad.....en het is al drie keer mis gegaan, een keer vmk en twee keer na innnesteling.....anyway.....

    Hoe gaat het met jullie?
     
  8. Journey

    Journey Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.404
    0
    0
    mamavanj hoe is het nu met je klene ventje?

    Goofychick spannend ik hoop dat het raak is voor je!!
    Laat je het ons weten?

    Hier is het halen en brengen Tess eet heel slecht en haar luiers zijn ook nog steeds niet om over naar huis te schrijven af en toe ene hele goede maar daarna kan het ook weer ineens mis zijn..........
    Zelf ben ik ook helemaal niet in orde misselijk krampen in mijn maag n darmen dus wij doen een rustig dagje thuis vriendlief is werken dus lekker mijn bedje induiken gaat ook niet!!
     
  9. SimplyMe

    SimplyMe Niet meer actief

    Hai meiden,

    Ben ik ook weer eventjes. Hoe is het hier?

    Ik lees dat er weer een aantal kindertjes ziek zijn... :( Beterschap!!! En zieke mama's. Jessica en Journey, jullie ook beterschap!

    En Seth, jouw dochter ook al zo'n gevaarlijk kind! :D Hier ook een die zelf op de bank kan klimmen en dan heen en weer gaat rennen. Doodeng, maar het is tot nu toe steeds goed gegaan. Ze kan er nu ook gelukkig goed zelf af, dat scheelt ook weer. ;)

    Patricia, ik ben het met de andere meiden eens hoor. laat dat mens kletsen! Wat weet zij nou van jullie en jullie situatie!

    Meiden, ik ben bekaf en moet echt aan het eten gaan beginnen, dus ik ga ervandoor.

    Tot later!
     
  10. patrieske16

    patrieske16 Fanatiek lid

    27 apr 2008
    4.962
    0
    0
    thuismama
    denbosch
    Hai

    Hier ben ik 2 dagen zo ziek geweest dat ik echt niet achter de pc kon,het gaat iets beterder maar ben nog steeds ziek ,ik ben gewoon weer stront verkouden,gek word ik ervan:x
    De andere 2 dagen had ik echt zwaar spierpijn en zo koud,maar geen koorts,dus als ik moest werken flink wat pillen naar binne gestampt en werken,wil niet in de zkw en dit weekend lig ik zoveel mogelijk te rusten
    Dus daarom was het was stiller van mijn kant sorry....als ik me wat beterder voel kom ik reageren:(

    -----------------------------------------------------------------
     
  11. SimplyMe

    SimplyMe Niet meer actief

    Ohh, en nog een zieke mama... Dikke knuf Patrieske enne beterschap meid! Ook met Jaimy natuurlijk of is hij inmiddels alweer beter?
     
  12. Joyce1983

    Joyce1983 VIP lid

    8 feb 2008
    6.688
    0
    36
    Haaai!

    Met Sidney nog de 11 maanden prik wezen halen, ze heeft erg last van de plek waar de prik is gezet.. Rood en dik, arm meisje.. We hadden ook een consult waar ik niets van wist.. hihi! Leuke vrouw, anders dan die van ons zelf.. Ze vroeg veel en we mochten zelfs wat suiker toevoegen aan de thee ofzo.. Ik schrok er wat van..

    Sidney weegt iets meer dan 8,5 kilo en is 71 cm.. en kleintje dus.. ze was wat traag met het zetten van de prikken, helaas! Maar verder ging het prima! Ze was dik tevreden over Sidney!

    M'n kado voor de verjaardag van mn mannetje is goed gelukt! Hij was er stil van en zat alleen maar te kijken en zei niets.. Hhaha.. Kreeg een complimentje van de fotograaf (over de foto, al heeft hij hem nog wel een beetje bewerkt want dat kan ik dan net nog weer niet!) en hij zei dat ze 'grote' ogen heeft.. Al met al, erg leuk en een geweldig mooi aan de muur :) Hij pronkt nu bij schoonouders en ik geloof dat we voor hun ook maar eentje moeten drukken, een lijst hoef ik niet meer te kopen want die ik had gekocht heb ik niet gebruikt.. Ik heb er bij de fotograaf maar een om laten zetten.. hihi!

    Verder gaat hier alles prima, op uitslag op de billen en enorm veel tanden die door willen komen na..
     
  13. Joyce1983

    Joyce1983 VIP lid

    8 feb 2008
    6.688
    0
    36
    Wil je m zien, Pbtje en dan stuur ik je de foto
     
  14. Journey

    Journey Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.404
    0
    0
    Zo knp langzaam weer wat op net weer wat gegeten en de misselijkheid is een eind over gelukkig

    Joyce ben wel benieuwd stuur je wel effe een pb
     
  15. Joyce1983

    Joyce1983 VIP lid

    8 feb 2008
    6.688
    0
    36
    Hallo!
    Ik las wat zieke mama's, beterschap! Hier ben ik stevig aan 't balen, ik ben de regencape voor op de fiets kwijt en we moeten nu dus binnen zitten.. Gaan zo wel even naar de bouwmarkt ('t is hier koopzondag) dus ik dacht ook meteen maar even naar halfords ofzo..

    Journey zodra ik achter de laptop zit stuur ik je de foto.. Het is gewoon een eigen gemaakte en afgedrukt op een 30x40 formaat, helaas kan ik met de telefoon niet laten zien..
     
  16. patrieske16

    patrieske16 Fanatiek lid

    27 apr 2008
    4.962
    0
    0
    thuismama
    denbosch
    Hai

    Nou vannacht was ik toch weer veel wakker veek hoesten en mijn holtens deden zo zeer,straks maar weer een heet bad en dan nog stomen en hopelijk gata het dan wat beterder,laat die zon nu maar komen want word schijtziek van dit ziek zijn:x

    Jaimy mag morgen zijn prik halen,hij is in mijn ogen helemaal opgeknapt gelukkig.alleen het eten blijft nu even slecht gaan,maar dat las ik hier wel meer dat kindjes als ze de buikgriep hebben gehad zo ziek blijven.

    ----------------------------------------------------------------

    jongens moet even weg kom later reageren,mijn eten is klaar sorry
     
  17. Joyce1983

    Joyce1983 VIP lid

    8 feb 2008
    6.688
    0
    36
    Patrieske: Beterschap!

    Journey: Ik heb je 'm gestuurd.. Ik hoop dat 'ie goed is.. Anders hoor ik het wel ;)
     
  18. patrieske16

    patrieske16 Fanatiek lid

    27 apr 2008
    4.962
    0
    0
    thuismama
    denbosch
    zo nu even wat reacties

    Joyce....bedankt meid,het gaat nu even wat beterder,maar ik heb dat meestal toch in de avonden maar ga daalijk rond half 9 gewoon naar bed.
    Heb je nog aan een regencape kunnen komen,anders knip je een vuilniszak stuk voor als je echt weg moet,het is geen gezicht ik weet het maar als het echt moet is het even niet anders toch?
    Hoe is het met je huisje?
    Nog gefeliciteerd met je vriend meid,was het een leuke verjaardag?
    Hoe is het met je meisje,is ze niet ziek van de prik.
    Wauw dat is toch een keertje anders dat ze zo makkelijk zijn:D
    Ow wat is ze tenger tegenover jaimy hahaha.
    Wat leuk dat hij zo stil was van zijn kado,en altijd leuk om complimentjes te krijgen van je meissie toch:D

    ---------------------------------------------------------------

    Journey..ow ik lees dat jij ook ziek bent,beterschap meid.
    Hoe is het met je meisje?
    Ik lees datz e nog steeds zo slecht eet,jaimy eet ook nog steeds heel slecht en die is lang niet zo ziek geweest als tess,ik denk dat ze bang zijn dat ze ziek wordne ofzo als ze gaan eten,ik moet morgen nog bij het cb zijn dan vraag ik daar of dat zo kan zijn

    ------------------------------------------------------------

    Simply me..........Bedankt meid.
    Met jaimy gaat het echt goed gelukkig wel,die krijgt dan morgenmiddag zijn 14 maanden prik.
    maar meid hoe gaat het met jullie,ik lees altijd veel reacties van jou kant maar lees niets over jouzelf hahaha.

    -------------------------------------------------------------
     
  19. patrieske16

    patrieske16 Fanatiek lid

    27 apr 2008
    4.962
    0
    0
    thuismama
    denbosch
    jessica....Hoe gaat het met jou nu,ik las dat je een flinke ontsteking in je arm hebt?
    En hoe is het met je meisje en eet ze nu al wat beterder?

    ----------------------------------------------------------

    Goofychick..........wat leuk om jou weer te spreken meid.
    Ja ze worden zo snel groot en ze gaan steeds meer dingen doen zo geweldig he.
    Fijn dat hij eindelijk beter slaapt dat geeft wat meer rust.
    Ow ik hoopte eigenlijk al dat je zw zou zijn maar helaas nog niet,maar goed misschien kom je na het weekend met goed nieuws :)
     
  20. Jessica83

    Jessica83 Fanatiek lid

    6 mrt 2007
    1.512
    2
    0
    Nieuwegein
    Serenity eet gelukkig weer wat beter. Nu d'r humeur nog ;)
    Met mijn arm en keel gaat het steeds niet beter. Ben nog steeds giga verkouden. En dankzij de kuur heb ik er ook een schimmelinfectie bij. Dus morgen maar weer de ha bellen. Iedere avond koorts enz. Hoop dat ik vanavond koortsvrij blijf en morgen gewoon weer kan werken.
     

Deel Deze Pagina