December 2006 mama's DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door eve, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    @Slingding pffffff wat een opluchting zou dat hebben gegeven zeg.... en nu weer gaan genieten hoor....
    succes met werken....
     
  2. @Slingding: Schrok me rot van je berichtje over de bloeding. Keek snel naar je banner en werd meteen gerustgesteld. Gelukkig las ik verderop ook dat de echo goed was :) ! Ben benieuwd hoe je eerste werkdag gaat verlopen...

    Vind het ook rot dat ik sinds zondagavond niet meer online ben geweest en ik dus niet geweten heb dat je zó in de rats hebt gezeten. Hele dikke knuff van mij!

    @Eve: Jasmijn hoest ook veel (nu ook alweer sinds een paar nachten) en ik weet dat dit behoorlijk irritant is en op je zenuwen gaat werken, al wéét je dat je kind er niets aan kan doen. IK vraag me inderdaad ook weleens af of het wel normaal is. Ze hoest weliswaar niet constant als Fynn, maar wel veel te vaak naar mijn zin. Ook als ze zich heeft ingespannen (veel zingen of dansen) dan volgt er vaak zo'n hoestbui en moeten we Jasmijn echt even dwingen om rustig te doen...
     
  3. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Ik kwam even gauw kijken voor Slingding..

    Wat een geruststelling! Heerlijk hoor, en nog weer even jullie kindje kunnen zien! Veel plezier je eerste werkdag (avond :D)

    Ik kom vanavond weer terug...

    groetjes Lisette
     
  4. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi,n

    gelukkig is het goed slingding fijn om te horen hoor!!!

    gr saskia
     
  5. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Cynthia: Super! Ben echt blij voor je!

    @Lola: Fynn hoest ook niet constant hoor maar al 2 maanden regelmatig zeg maar. Nu is het overdag en 's avonds bijna over en alleen nog 's ochtends vroeg. We gaan dus vooruit maar toch vind ik het alles bij elkaar lang duren...
     
  6. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Hoihoi,

    Eve, Jayden heeft van oktober tot december zitten hoesten. Sinds hij niet meer naar de psz gaat is het over. De huisarts hier zei precies hetzelfde als de jouwe.

    Duckie, is Mila weer opgeknapt intussen? Wat spannend voor Jeroen, voor zichzelf begonnen!

    Wies, heee wat leuk, een jongetje :D. Wat grappig dat jullie dat al een beetje konden zien, ik kon er bij Jayden niet zoveel van maken. (het mag nu wel duidelijk zijn dat ik geen oog heb voor echo's :))

    Lola, hoe is het met Emma, heeft ze er nog veel last van? Arme Roy, wel lekker dat je wat langer mocht blijven liggen :)

    Ik heb vandaag 3 uurtjes gewerkt, het was gezellig, vooral het er even uit zijn en toch nuttig zijn :D. Het was toch nog best vermoeiend al waren het maar 3 uurtjes :). Nu donderdag weer 3 uur, en dan volgende week dinsdag en donderdag ook.

    groetjes Lisette
     
  7. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Pff Cynthia: wat fijn dat je kleine uk nog aan het zwemmen is in jouw buik zonder zich bewust te zijn van alle commotie die het gaf!

    Wies: een boy bij! ook een echt jongensgezin dus strakjes.

    Setje: wat lekker dat je weer even hebt kunnen werken. Succes met weer terug opbouwen! lekker is dat als je je nuttig kunt voelen.

    Hier is het de afgelopen weken vrij druk en hectisch geweest. Met mijn moeder gaat het nog steeds niet echt goed en ze heeft nog veel pijn, al lijkt er inmiddels door een nieuwe behandeling een klein beetje lucht te komen. Mijn moeder is alleen erg depressief geweest en had flink wat hulp ingeschakeld om 'op haar te passen zodat ze geen gekke dingen zou doen'. Dat heeft dus veel energie gekost en blijft dit ook wel doen. De kleine van mijn broer is inmiddels ook thuis, dus dat geeft ook weer rust. Al dat gedoe met couveusekindjes geeft toch ook wat zorgen zeg maar. Verder zijn we begonnen aan de verbouwing van onze keuken, wat ook flink wat klusuurtjes kost. We hebben inmiddels samen alle electra omgegooid en de voorbereidingen gedaan om er een nieuw plafond in te gaan plaatsen. Morgen komt de verwarmingsmonteur om de verwarmingen om te leggen. We wilden de tegels zoals ze er nu zaten laten zitten, dus het is regelmatig voorzichtig werken en ook hopen dat het in de hoek van de keuken goed gaat. Onze oude bewoners waren -net als wij- flinke zelfklussers, alleen zij denken dan niet verder dan hun neus lang is, dus we komen allerlei onhandige en ook onlogische dingen tegen nu we de keuken gaan ontmantelen. Hopelijk is half april dit project af....maar voorlopig hebben we nog wel wat klusuurtjes te gaan. Helaas hebben we door de week ook andere bezigheden waardoor we niet elke avond aan de slag kunnen en het sneller gaat. Ook kan degene die het plafond komt stucen pas half april, dus daarna kunnen de bovenkastjes van de keuken pas geplaatst worden. Merk nu dus al dat ik chagrijnig wordt van alle zooi in huis, dus....dat wordt nog wat.

    Met onze kids gaat het gelukkig weer wat rustiger, want die zijn ook flink bewerkelijk geweest de afgelopen week. Veel gieberen en uitproberen, grootste lol met elkaar, maar ook echt uitdagen en doen wat niet mag. Chris ging vanavond met een bakje water uit de toilet halen en wilde dat zo opdrinken. grrrr....zo smerig.

    Ik heb de afgelopen tijd alles niet zo goed bijgehouden maar ga proberen weer wat vaker te lezen. Las nog wel iets over een meeting. Op zich lijkt het me erg gezellig om weer een keer af te spreken, maar ik moet echt kijken of het lukt met de verbouwing.
     
  8. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    Grrrr...ik weet niet wat er mis is gegaan maar ik ben m'n hele bericht kwijt, nog maar een keer dan.

    @Janette; Leuk, zo'n golfclinic met Wijnand's werk. WIj hebben vrijdag ook een personeelsuitje, ook een golfclinic, maar dan op een gewone baan. Je doet het hartstikke goed met je gewicht!

    @Eve; Oh, herkenbaar dat hoesten. Demi hoest de laatste weken ook regelmatig 's nachts en ik lig dan dus ook wakker :(

    @WIes: Wat leuk, een broertje voor Thijs! Thijs is volgens mij ook kampioen leuke opmerkingen maken :)

    @Duikster: Wat een zorgen om je moeder. Dat zal je wel flink bezig houden. Vervelend dat ze zoveel lichamelijk en daarnaast ook nog psychische klachten heeft :(. Ook zwaar voor jullie. En dan ook nog het klussen in de keuken erbij.

    @Setje: Wat fijn dat het je beviel om weer een beetje aan het werk te zijn. Rustig opbouwen hoor! Waarom gaat Jayden niet meer naar de psz? En ja, het is inderdaad wel spannend dat Jeroen voor zichzelf begonnen is. En de opstartperiode is heel erg druk, er moet toch best veel geregeld worden. Voorlopig heeft hij in ieder geval werk genoeg.

    Mila is echt een week flink ziek geweest. Ik heb haar vorige week donderdag na een paar uur maar weer opgehaald op het kdv, ze had helemaal langs haar luier gepoept en zat in bad en was gewoon toch echt nog niet fit. Sinds zaterdag gaat het weer wat beter gelukkig. Je kunt wel aan haar zien dat ze flink is afgevallen. Zelf heb ik donderdag en vrijdag ook flinke buikgriep gehad en sinds zondag zit m'n hele hoofd dicht , ben ik hartstikke verkouden en heb ik last van hoofpijn. Heb net ff zitten stomen, maar het helpt nog niet echt helaas. Jeroen heeft dezelfde klachten, gezellig stel zijn wij :$.

    Verder is Mila flink gefrustreerd omdat ze nog niet kan lopen en dat is niet altijd gezellig. Het liefst wil ze de hele dag aan je hand stappen, maar dat kan natuurlijk niet. En ze wil ook alleen nog maar aan twee handen lopen, en dat is niet echt lekker voor je rug. Achter de loopkar is ook nog niet zo'n succes.

    Ik val in herhaling, maar weet iemand hoe het met Saar is? Ik vind het zo gek dat ze niets van zichzelf heeft laten horen na de ziekenhuisingreep.
     
  9. Haha, je had me dit al verteld, maar je zei er niet bij of het over Nick of Chris ging. Maar ik had dus wel de goede voor... ;)

    Ben benieuwd naar jullie brandweerrode keuken straks!

    @Duckie: Goh, een echte ziekenboeg bij jullie, lees ik. Het heerst momenteel weer eens vreselijk. Wij dachten vorige week de pineut te zijn, maar alleen Roy heeft last van diarree gehad. Afkloppen dus maar snel...
    Ik heb altijd bewondering voor mensen die de stap durven nemen om de zekerheid op te geven om voor zichzelf te beginnen. Je vaste baan verliezen neemt natuurlijk wel een flinke drempel weg. Krijgt Jeroen ook steun van het UWV?
    Wat je leest over Mila herken ik goed. Jasmijn had dat ook, zij was steeds ziek in de periode dat ze leerde lopen. En Emma spreekt nog maar 5 woordjes en kan dus ook geregeld erg gefrustreerd raken als ik niet begrijp wat ze bedoelt. Zielig vind ik dat dan...
     
  10. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    @slingding hoe is je werk bevallen?

    @Duckie ook leuk buiten op een baan.....hoop dat het weer mee zit dan.... veel plezier alvast.
    enne thanks :) hoe gaat het nu bij jou?
    nee ik weet niet hoe het met saar is....

    @Duikster zo te lezen komen jullie nog niet snel tot rust...eerst je moeder en de kleine van je broer en dan nu ook nog de keuken op de schop.....succes de komende tijd...

    @Setje fijn dat het weer gaat om te werken...verzet ook alles weer ff.

    zo ik ga naar me werk, werk vandaag maar tot 5 ipv 6 omdat me schoonvader een afscheidsetentje geeft van zijn werk, hij mag met de fut 14 dgn geleden was de receptie al en dan nu het etentje....
    dus kom ik vandaag niet meer langs
    fijne dag allemaal en hou het rustig...
     
  11. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    slingding, schrok van je bericht maar gelukkig is alles goed! bloed is altijd schrikken ook al is het vaak ook niets...
    hoe was je werk?

    hihi moet lachen om nick hoor

    duckie beterschap

    kom tijd tekort... saf moest deze week weer voor de ogentest, maar omdat ze twijfelen moet die nu naar de oogarts.
    en maysa is op school fanatiek bezig geweest met de schoolnominaties voor leukste school bij 538 en jawel, ze waren de eerste van de 5 die door waren
    maysa zit in de commisie, en ze staat in een filpje op 538
     
  12. Ik heb volgens mij ook het probleem van mijn vis opgelost. Het viel me op dat hij al snel na het eten op zijn kop ging zwemmen en de ochtend erna weer gewoon zwom. Totdat hij dus opnieuw te eten kreeg...

    Nu heb ik zinkend voer gekocht. De gekke vis eerst drie op water zonder brood ;) gezet (in een bodempje water laten zwemmen zodat hij gedwongen werd rechtop te zwemen...) en daarna het nieuwe voer laten eten. En... hij heeft voor zover ik weet nog niet ondersteboven gezwommen vandaag :)!
     
  13. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi

    setje; fijn dat je je werk weer ff gezellig vond hoor, kan me er wat bij voorstellen lijkt me ff lekker eruit en ff weer wat anders he

    duikster; zo te horen errug druk weer, denk dat de kids dit ook voelen

    noura; ik denk dat je maysa de volgende keer een staatslot moet laten kopen denk dat ie dan valt op haar lot:D;) wat goed joh!!!

    lola; haha nou beter zo!!! jij blij vis weer blij....:)

    hier verder niet veel te melden ja ben aan het aftellen....

    gr saskia
     
  14. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    Hihi dacht eerst dat je de kom op zijn kop had gezet :D
    maar pas je wel op, dit zinkende voer maakt de kom snel vies en je voer snel te veel omdat ze niet alles te gelijk eten en van de bodem niet alles oppikken..... maar ik hoop dat hij het blijft doen totdat het warm genoeg is voor zijn grote zwembad....

    @Noura Mysa zit wel in de prijzen zeg...wat is de hoofdprijs? feestje van 538 op school? of was dat een andere verkiezing?
     
  15. Jeetje, hoe doe dat kind dat toch :$! Leuk... :)
     
  16. #516 Lola, 18 mrt 2010
    Laatst bewerkt: 18 mrt 2010
    Tja, een vieze kom neem ik dan maar voor lief. Vind het geen straf om 'm schoon te maken, dus als dat dan wat vaker moet...

    Als de vis nu normaal blijft zwemmen, dan blijft hij gewoon lekker bij ons. Dan ga ik hem niet in een vijver zetten.

    Ik ben sowieso van plan om juist iets te weinig te gaan voeren. Heb speciaal daarom een plantje gekocht waar sluierstaarten graag van eten...
     
  17. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    fijn dat het opgelost lijkt te zijn lola

    saskia jullie gingen toch ook naar eurdisney? welk hotel gaan jullie?
    wij gaan 17 september
     
  18. Ben vanmorgen met Emma naar het cb geweest en omdat het zulk lekker weer is, had ik de zomerjasjes uit de kast gehaald. Natuurlijk hadden we van tevoren even gepast...

    Nou, Jasmijn's spijkerjasjes met dunne bodywarmer van vorig jaar blijken haar nu beter te passen dan toen! Het is echt goed te merken dat Jasmijn's lijfje veel beter in proportie is nu. Ging de bodywarmer vorig jaar niet eens dicht, nu ging dat moeiteloos. En met name het jasje pastte in de lengte nu ook beter. Ik heb vorig jaar echt een hoop kleding voor Jasmijn te groot moeten kopen, omdat ze met haar dikke buikje nergens in pastte...

    Emma past gelukkig in het jasje van Mexx dat we twee jaar geleden voor Jasmijn kochtten. Dus die was ook snel klaar... :)
     
  19. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    fijn dat alles zo mooi past lola, ja het is echt super lekker weer. wij waren even naar de markt gelopen maar had het gwoon warm in mijn winterjas
     
  20. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0

Deel Deze Pagina