Januari 2009 mama's deel 2

Discussie in 'De mama's' gestart door Joyce1983, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Journey

    Journey Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.404
    0
    0
    Seth heerlijk he Tess heeft vandaag op het kdv ook buiten gespeeld de juffen zeiden dat ze het heerlijk vond.................
     
  2. Seth

    Seth Niet meer actief


    morgen wordt het ook mooi hoor.... en dan kun je toch ook buitenspelen....?:D
     
  3. Jessica83

    Jessica83 Fanatiek lid

    6 mrt 2007
    1.512
    2
    0
    Nieuwegein
    Dag dames,

    Sorry weer een paar dagen niet hier op het forum geweest. Ja wel geweest maar niet gereageerd. Heb al een paar dagen wat probleempjes met Serenity.
    Ze eet weer niet en drinken gaat ook niet hoe het hoort. Ze is drammerig en wil niets van me weten. :( Als ik boos op haar wordt omdat ze de honden weer eens een opdonder geeft, slaat ze mij. En dat is iets wat ik niet wil. Laat het ook goed merken en dan gaat ze gewoon wat anders doen. Ze heeft dus gewoon maling aan mij. Slapen gaat wel heel erg goed en het spelen ook, maar wat kan ze het bloed onder mijn nagels vandaan halen.
    Nog meer mama's met dit probleem??
     
  4. patrieske16

    patrieske16 Fanatiek lid

    27 apr 2008
    4.962
    0
    0
    thuismama
    denbosch
    Hai allemaal

    probeer wat te reageren maar denk niet op alles,want mijn hoofd klapt bijna uit elkaar,ben vanochtend ineens uit het niets zwaar ongi geworden,lekker is dat al metd eze dagen dus duik straks maar weer vroeg in mijn bedje.

    Toen straks bij zoe* toch de slingers weggaan halen en de balonnen want om die al die dagen te laten hangen tot zaterdag vond ik toch niets.

    --------------------------------------------------------------

    Jessica.........Ik herken helemaal wat je zegt meid,jaimy heeft dat nu ook,ik heb natuurlijk nu een korter lontje en juist wil ik nu niet mopperen tegen ze,maar ik word echt moe van jaimy nu,hij gaat ook op de grond rollen en krijsen en slaan als hij zijn zin niet krijgt,ik negeer het op dit moment omdat ik zelf nu helemaal niet lekker in mijn vel zit en weet niet of het daardoor komt dat hij dat nu heeft.
    Dus ik kan je nu ook niet echt tips geven sorry.
    Wel rot dat ze zo slecht eet en drinkt meid.

    ------------------------------------------------------------

    Seth..........Ja dat doet me veel goed,net bij zoe* stonden er ook veel plantjes en kadootjes,je merkt wel dat het ieder jaar minder word maar goed,in het begin verweet ik mensen als ze niet gingen of niets lieten horen,mar goed wie ben ik omdat te doen,ik laat dat gelukkig wel los want weet je ik heb alleen mijzelf ermee,ik dacht ook dat mijn vriendin bij zoe* was geweest maar dat is ze niet,maar goed om daar iets over te zeggen dat doe ik niet meer,misschien klinkt dat raar maar ik wil mijn energoe niet meer daarin steken,die steek ik liever in de dankbaarheid van de mensen die wel zijn geweest.
    Dat is ook heel moeilijk wat noel betreft,in het begi wilde ik hun dus ook echt met zoe* laten opgroeien maar dat gaat gewoon niet,hij weet dus wel dat hij een grote zus heeft en dat ze een sterretje bij de maan is,hij kent ze van de foto's want die heb ik volop hangen,maar echt iets met de dood heeft hij nog niet te maken gehad,en hopelijk hoeft hij dat ook nog niet,maar zijn vragen zijn waarom is zij dood en zie ik haar niet meer,dan leg je uit dat ze ziek is net zoals ns poesje ziek was en dat ze een spuitje heeft gekregen(dat klinkt raar),maar onze poes is zo dood gegaan en dat heeft hij wel meegemaakt dus leg ik het zo uit,dan vraagt hij of hij haar kan zien en dan leg ik uit dat dat alleen op foto's kan en op de film,en dan vraagt hij niets meer.
    Nu is het moeilijk omdat hij mij ziet huilen en ik leg hem dan ook uit dat ik huil om zoe* dat ik haar moet missen en haar niet kan vasthouden zoals ik hem vast hou,maar dat zoe* in ons hart zit,en toen kreeg ik een heel vragen vuur over mij heen,en wist ik geen antwoord meer te geven.
    Gisteren gingen we dus zingen en hij wilde dat niet dat doe ik dan ook niet dwingen,ik zal mijn jongens nergens toe dwingen als ze niet willen zingen of wat dan ook dan hoeven ze dat niet,hij had wel een tekening gemaakt die ligt bij zoe* en net ging hij ook met me mee om alles weg te halen en hij heeft de balonnen meegenomen,ik hoorde hem zeggen tegen zoe* dat mag wel dat vind je wel goed,ik moest echt huilen maar heb het hem niet laten zien.
    Ik denk hoe ouder hij word hoe moeilijker dat het word,en ik hik daar best wel tegen op,ik heb wel boekjes die over een zus gaan die dood gaat.


    Fijn dat alles goed is met je zwnagerschap meid en dat je niet veel bent anagekomen netjes toch,misschien een keertje niet te veel ook goed toch;)
    Dat is inderdaad erg wazig met die 20 weken echo je hoort toch wel vaker dat die wat later word gedaan of ligt dat aan mij?
    ------------------------------------------------------------

    Journey...........Jeetje meid is dat zo dicht bij jullie,ik snap dat je dan heel erg schrikt,ik heb dat dus ook hoor,ik ben ook heel bang als mijn jongens daalijk ouders worden,buiten gaan spelen,nu heb ik dat nog niet maar ben daar echt al heel bang voor.
    Dit meisje kon die man ook en dan is het geen vreemde waar je voor open doet dat maakt het nog eens veel moeilijker.
    want ja als ron zal maar zeggen aan de deur komt dat is onze overbuurman en de jongens zijn ouder dan doen ze ook open....dus hoe kan je ze daarvoor beschermen natuurlijk.

    ------------------------------------------------------------

    Patricia..........Dat weet ik toch meid dat je was gekomen als je dat had gekunnen en dat is alleen al zo lief als je dat zegt meid.
    Och gossie je manneke gevallen zeg,wat sneu,maar gelukkig was hij het zo weer vergeten toch,stoere vent.:D

    ---------------------------------------------------------------
     
  5. patrieske16

    patrieske16 Fanatiek lid

    27 apr 2008
    4.962
    0
    0
    thuismama
    denbosch
    Patricia nog even aan jou,je bent toch bij de ka geweest hoe is dat gegaan of heb ik het over het hoofd gelezen?
     
  6. Seth

    Seth Niet meer actief

    JA!!!!!

    Schreef hier van de week al, meen ik....
    dat ik stiekem de hoop had (niet dat ik dat meen) dat deze gup een jongen is..... want tjeetje... wat is mn meissie een kreng....

    deze goudvis gaat dus opeens moeilijk doen met eten.....(?)
    krijst heel de tijd.....
    wil zelfs niet slapen, staat ze te schreeuwen en te krijsen....

    vanmiddag trok ze aan mn haren...en beet ze weer... (al is dat niet nieuw...;))

    etc.etc.

    Denk dat het een periode is.....

    stomme.... kan me dit van zoontje echt niet herinner... al moet ik zeggen dat hij sowieso al niet at of sliep....


    Sterkte!!
     
  7. Seth

    Seth Niet meer actief

    Patrieske
    dank je voor je uitleg......

    Ik DENK zelf dat het wel goed is, dat hij er mee opgroeid... en het tot zover uitgelegd krijgt....
    hij voelt jouw/jullie verdriet en anders kunnen ze het niet plaatsen.... nu kun je iig vertellen waarom je verdrietig bent.....

    Tja als ze ouder worden zal het iig moeilijk worden voor JOU.... je jongens gaan dan meer vragen stellen.... maar het is wel weer makkelijker dat ze meer begrijpen....

    maar gewoon eerlijk en begrijpelijk antwoorden....
    hoe hard dan ook, maar de dood hoort bij het leven..... net zoveel zal Zoë bij jullie hoort... en een deel uitmaakt van jullie gezin...
     
  8. Journey

    Journey Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.404
    0
    0
    Jessica Tess heeft dat ook hoor, meestal doe ik effe een time out en breng ik haar even naar bed!!!

    Patrieske ja het is iets vreselijks eb ik denk dat ik haar zelfsal gaat ze naar de buurman mij dat zeker moet laten weten!!

    Seth morgen drukke dag zwemmen prikje en smiddags op mijn neefje passen
     
  9. Joyce1983

    Joyce1983 VIP lid

    8 feb 2008
    6.688
    0
    36
    Patrieske: Ik wilde even laten weten dat ik aan je denk..
     
  10. Joyce1983

    Joyce1983 VIP lid

    8 feb 2008
    6.688
    0
    36
    Hier is verder alles goed!
    Vandaag bloemetjes wezen kopen met schoonmoeder en op de fiets.. Sidney vond het HEERLIJK, ze houd van het zonnetje! Ze doet haar mond wijd open om de wind te kunnen vangen, gek kind.. Wel is ze wat aan het uitdagen en moeilijk luistere, ach het zal er wel bij horen.. Mannetje is nog met haar op de fiets, haar fiets weg geweest. Schoonouders waren al bang dat ze niet terug zouden komen, maar schoonmoeder vertelde dat hij er van genoot! Heerlijk, ze zien elkaar al zo weing!

    Wel ben ik wat pissig! Ik weet nu zeker dat onze locatie idee is GEJAT! En ik weet niet of ik er nou wat van moet gaan zeggen, of gewoon om de lieve vrede te bewaren m'n mond maar weer moet houden.. Want dit is niet het enige.. Ik baal echt ontzettend, en ik zou het liefst onze plannen (voor zover die er zijn) aan de kant zetten..

    Pfff.. Ik baal zo.. Ik ben echt heel pissig en da's zacht uitgedrukt!
     
  11. Seth

    Seth Niet meer actief

    jammer.... ga ik wel voor een beiden buiten zitten.....:D
     
  12. Seth

    Seth Niet meer actief

    drie op een rij.....
     
  13. Seth

    Seth Niet meer actief

    scheurneuzen....
     
  14. Seth

    Seth Niet meer actief

    Tja moeilijk.... wellicht laat je jezelf dan zo kennen... (?)
    maarja aan de andere kant.....

    misschien vragen hoe ze op het grandioos briljant idee zijn gekomen om die locatie te kiezen....???
    gewoon net alsof je blond bent......;)

    zou iig tegen hun niets meer zeggen!!!
     
  15. Journey

    Journey Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.404
    0
    0
    Joyce dat is echt lullig zeg maar ja ik zou je eigen plannen niet overboord gooien hoor!!

    SEth ohw ben jaloers op jullie toen jullie lekker buiten aan het spelen warenzat ik binnen op mijn werk, maar meisje was wel lekekr buiten met haar vriendinnetje, das wel erg leuk aan het kdv dat ze dat ook gewoon lekker buitenspelen daar nu ze kan lopen

    Zo drukke dag vandaag zo eers aankleden dan hup naar het zwembad lekker zwemmen om half 12 bij het cb zijn ben trouwens wel erg benieuwd naar de cijfertjes en dan vanmiddag op mijn kleine neefje van bijna 2 maanden passen
     
  16. Journey

    Journey Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.404
    0
    0
    effe de cijfertjes Tess was 13500 en 85 cm zowel gewicht als lengte aan de bovengrens
     
  17. Jessica83

    Jessica83 Fanatiek lid

    6 mrt 2007
    1.512
    2
    0
    Nieuwegein
    Zozo flinke dame. :D
     
  18. Seth

    Seth Niet meer actief

    Wat is het stil hier....?

    iedereen genoten van het mooie weer......

    Vanochtend was wel grappig...
    zoontje wilde al buitenspelen, maar ik moest nog e.e.a. doen...
    dus ik dacht.. nou gaat zoontje...
    en dochter wat later.....

    nou dus zoontje aangekleed..en naar buiten...
    kijkt dochter heel zielig.... gaat ze haar schoentjes halen en komt ze naar met toe gelopen...
    m.a.w. ": ik wil ook!!".....

    ben toen toch maar gelijk met haar naar buiten gegaan...en de boel even de boel gelaten. vond het zo sneu anders....

    Wat kunnen die kleintjes toch al veel duidelijk maken....:)
     
  19. mamavanJ&D

    mamavanJ&D VIP lid

    23 aug 2006
    7.212
    0
    0
    werkzoekende...
    Zwolle
    Hey lieve meiden,

    ik heb wel een beetje gelezen, maar heb even de puf niet om op iedereen te reageren...
    Wil wel even op Patrieske reageren...

    Dus bij deze:

    Bij de kinderarts is het goed gegaan. De kinderarts was zeer tevreden over Joshua. Ook heb ik een compliment gekregen dat we Joshua's huidje zo goed vethouden, want dat kon ze voelen :D
    Verder is er eindelijk bloedgeprikt (omdat ik aangaf dit toch wel graag te willen) om te kijken of hij ergens allergisch voor is, waar hij zo vaak ziek en benauwd van kan zijn...
    Half april hebben wij weer een afspraak bij de kinderarts voor de uitslagen van deze bloedtest.
    Ze hebben helaas 4x moeten prikken voordat ze eindelijk bloed kregen. Dit was echt heel erg zielig...

    Doordat ik zelf overspannen ben, begon ik zelf ook bijna te huilen, maar gelukkig voor hem kon ik dit inhouden...

    Verder las ik ook over kindjes die zo dwars zijn...
    Joshua begint hier ook mee. Steeds knijpen in mijn huid, slaan in mijn gezicht en gewoon lak hebben aan wat ik zeg, als iets niet mag...

    Ik ga nu mijn bedje opzoeken...

    Liefs en dikke knuffel,

    Patricia
     
  20. Seth

    Seth Niet meer actief

    mamavanjoshua
    Je moet joshua ook niet op het forum laten lezen..... daar krijgt hij alle ideeen van... :D

    Beter dat er bloedgeprikt is....en IK vind het vreemd (met alles) dat het nu pas gebeurd is.
    Tja bloedprikken bij die kleintjes lukt eigenlijk nooit in 1x.... echt drama....
    nouja hopelijk vinden ze een oorzaak.....
     

Deel Deze Pagina