"Zwanger van de 2e" wordt "Bevallen van de 2e" !

Discussie in 'De mama's' gestart door NikkiF, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.591
    3.483
    113
    @Veertje, goed hoor dat hij de hele dag droog is gebleven!
    @Lilly, weinig goede adviezen van mijn kant, weet het zelf namelijk af en toe ook niet meer. Het is ook best een opgave om een balans te vinden in werken, kinderopvang, het huishouden, de opvoeding van je kinderen etc.
    @Gepke, dat is wel laag ja, zou het gewoon in de gaten houden.

    Hier is de eerste tand ook door! Ik zag al weken 2 witte streepjes doorschemeren, maar nu pas is hij echt door!
     
  2. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.591
    3.483
    113
    Mijn moeder heeft de uitslag van het onderzoek en het is dus toch borstkanker, over 2 weken wordt ze geopereerd en daarna bestraald. Verder moet ze volgende week weer voor nog meer onderzoeken, omdat er vlekjes waren die ze niet duidelijk konden zien. Vervelend allemaal :(!

    Tssj, hoor ik net uit dat speelhuisje komen 'Luc dat mag niet (hij kneep haar), als je dat nog een keer doet, ga je op het krukje in de gang...van wie zou ze dat nou hebben ;).
     
  3. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Lilly, moeilijk hoor... Elke week een dag of 2 dagen naar het kdv is misschien ook een soort van ritme voor de kids. Die van mij vinden het in iedergeval geweldig. Misschien voor jouw jongens ook even wat anders aan hun koppie (als het elke week is dan is het ook een soort ritme, herkenning, gezellig spelen met andere kindjes). en voor jezelf is het misschien ook lekker om even de deur uit te zijn. Ik kom echt tot rust 2 dagen op m'n werk. Maar dit is voor iedereen anders en alleen jij kan beslissen wat het beste voor jou en je kindjes is. Maar als jij je goed voelt dan werkt dat ook door op je jongens! Sterkte meid met het nemen van beslissingen..

    Jo79, sterkte.. je moeder gaat een vervelende tijd tegemoed.
    Af en toe hoor je een bandje he??!! Zo grappig.

    Gepke, herken het wel als ze net een paar dagen oud zijn maar een baby van een paar maanden met zo'n lage temp?? Zou het inderdaad wel een beetje in de gaten houden.

    Veertje, wat zal je trots zijn op je neefje! Haal ze inderdaad niet uit elkaar zolang jij het nog redt... Heb echt respect voor je!

    Marieke, hoe was jullie dagje samen? Nog wat leuks gedaan?
     
  4. zomaar

    zomaar Fanatiek lid

    29 sep 2006
    2.769
    0
    0
    Brabant
    Jo: hè gatver, heel veel sterkte met en voor je moeder, hoop dat ze deze vervelende rotziekte maar snel mag overwinnen!!!

    Wat een leuke foto's weer! Echt al een hele vent, dan is Levi echt nog een baby'tje :D

    Lilly: snap heel goed wat jij bedoeld maar alleen jij kan die keuze maken! Ik kan alleen vertellen dat ik het financieel gezien nog niet zo slecht heb en dan betaal ik ook nog eens een flinke schuld af met mijn uitkering... Alleen vrijstelling van werk ivm jonge kinderen daar doen ze niet meer aan.

    Marieke: heb je lekker een dagje kunnen genieten met het gezinnetje?

    Gepke: hmmm dat vind ik wel erg laag, mijn temp is al laag ik ben "normaal" 36,5 maar of ik dat al had vanaf baby/kind zijnde :(

    Veertje: een zus uit duizenden!

    Omdat ik toch wil dat iedereen er bij kan zijn ga ik (heel) binnenkort een nieuwe datum prikken, zal dan ergens in juni worden.
     
  5. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    Hoi dames,

    Hier nog steeds erg druk met vanalles en niets...
    @Jo: vervelend! Heel veel sterkte met & voor je moeder. Wij hebben hetzelfde meegemaakt met mijn schoonmoeder; inmiddels alweer bijna 15 jaar geleden. Bij de biopsie zeiden ze dat het voor 98% goedaardig was, maar het bleek toch kwaadaardig... Gelukkig is het helemaal goed gekomen met haar! Ik hoop dat het ook met jouw moeder helemaal goed gaat komen! Sterkte!

    Komend weekend ga ik uitgebreider reageren! Maar ik zag iets over de datum van de bijeenkomst.
    Ik vind het heel lief dat jullie speciaal voor mij (& misschien nog wat andere dames) een nieuwe datum willen prikken. Maar het weekend van 30 mei kan ik ook niet, 12 juni is onze trouwdag... en eind juni (weet nog niet precies wanneer, maar denk 3e weekend), gaan we op vakantie naar Frankrijk. Begin juli gaan we naar de camping 2 weken, dan volgen alweer de verjaardag van de kids & mijzelf, 25 jarig huwelijk van mijn ouders... dus de weekende zijn heel schaars bij mij.
    Volgens mij kan ik dus voorlopig alleen het weekend van 5-6 juni.
    Je zou bijna gaan denken dat ik er niet bij wil zijn................ MAAR DAT IS ECHT NIET ZO!!!
    Dus daarom: prik aub gewoon een datum. Als ik kan is het meegenomen, zo niet... jammer. Misschien volgende keer.

    Zo, komend weekend doe ik echt mijn best om weer helemaal bij te lezen en te reageren.
     
  6. misstiana

    misstiana Fanatiek lid

    13 mrt 2008
    1.565
    0
    0
    Jo79: sterkte voor jou en je moeder. verveledn nieuws om te horen, maar hopelijk is ze er met de bestralingen snel weer vanaf.

    Ja ik vond de temp dus ook erg laag. De huisarts maakt zich geen zorgen, zolang hij niet ziek is etc. NOu ja in de kraamweeek moest ik al bellen met de vk als hij 36.5 werd. En nu een graadje eronder en hoef niets. NOu ja hou hem in d egaten en anders bekijken ze hem maar eens.

    Lilly: je moet moeilijke keuzes maken. Alleen jij weet wat het beste voor jou en je kinderen is. Sterkte met het maken van je keuzes en ja helaas weet je pas achteraf of het de juiste keuze was.

    fijne paasdagen allemaal
     
  7. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Bedankt voor het meedenken allemaal!


    @funny, ach weet je het idee van werken spreekt me nog steeds wel aan ook om de factoren die jij noemt, en als ik in dit huis bleef wonen met mijn man dan ging ik nu een baan zoeken. Maar om mijn kinderen binnen een maand of 6 een scheiding te laten doormaken, een verhuizing en de overgang naar een kdv...ik denk toch echt dat dit een beetje veel gevraagd is, ook al zijn het twee bikkeltjes;) Maar het is zeker iets dat ik wel zou willen in de toekomst.

    @zomaar, ok...ik las er laatst nog wel iets over op die site over de bijstand, over die vrijstelling. Jij hebt toch ook vrijstelling?? Mmm..hoe zit dat dan? Ben jij al een het solliciteren?
    Financieel zou ik het ook wel kunnen, heb eerder van heel weinig rond moeten komen dus....en tja....als het zo is dan zal ik wel moeten he;)

    @jo, jeetje dat is schrikken.......veel sterkte, hopelijk kunnen ze alles weghalen en blijft het bij die ene ingreep. Hoe dan ook een rotperiode!

    @cimu, jeetje je kan gewoon zeggen dat het je niks lijkt hoor zo'n meeting pfffffff....:D Ach en anders komt je straks op MIJN housewarming!
     
  8. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Allemaal, dank jullie wel ! We hebben het gezellig gevierd gisteren !

    @ Jo, veel beterschap voor iedereen !
    1 april is inderdaad een vreemde dag om jarig te zijn. Mensen die je niet goed kennen geloven vaak niet dat het echt zo is ! :)
    Veel sterkte voor je moeder ! Mijn moeder heeft het ook gehad in 2000. Als ze er op tijd bij zijn kunnen ze heel erg veel. Nogmaals sterkte !

    @ Lilly, ik kan me voorstellen dat je niet te veel veranderingen wil voor de kinderen. Ik hoop dat ze je kunnen helpen bij het gastouderbureau of dat je zelf snel een manier vindt om het aan te pakken. Ik weet er helaas weinig vanaf ...
    Leuk, jij ook 32 !

    @ Gepke, ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Ik kan je alleen zeggen dat ik zelf ook een heel lage lichaamstemperatuur heb, ook meestal 36.2 of zo. Misschien heeft hij dat ook ? Ik zou het wel goed in de gaten houden en als je twijfelt toch weer de HA raadplegen. Misschien ook eens navragen bij het CB ...

    @ Veertje, knap van je neefje ! Super !

    @ Zomaar, ik heb nog niet gereageerd op je datum. Sorry daarvoor. Het is zo dat we het rond die tijd druk hebben ivm de verhuizing. We wonen dan wel al in het huurhuis, maar hoe en wat weet ik nu nog niet. Vandaar dat ik het even moet afwachten hoe dingen lopen. Ik de weekenden zijn we ook vaak met het gezin op stap. Door de week kan ik ook, behalve op maandag en donderdag. Maar voor mij geldt hetzelfde als voor Cimu, laat het niet van mij en onze drukte afhangen of het door gaat of niet !

    @ Verjaardagscadeau van ML, gisteren kwam ik thuis met de kids stond de tafel helemaal vol met lekker gourmet eten ! Echt heel lief ! En 9 mei gaan we naar de musical Mary Poppins in Scheveningen ! Ik ben zo blij daarmee, kijk er enorm naar uit ! Morgen komt wat familie om mijn verjaardag klein te vieren, tussen de verhuisdozen ... ;)

    Groetjes,
    Nikki F
     
  9. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    He meiden,

    Jo: gatver wat een naar bericht zeg:( Heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop dat het gewoon goed behandelbaar is.

    Funny: nou het dagje was niet heel geslaagd. Manlief heeft de hele dag aan de telefoon gezeten voor zijn werk. Geen normaal gesprek kunnen voeren:x maar ja. Hoe is het nu bij jou met ml??? alweer wat rustiger???

    Zomaar: bedankt voor je lieve berichtje. Had echt tranen in mijn ogen. Vind het echt heel erg leuk de meeting. Ik ben op vakantie van 31 mei tot 15 juni. Alles verder goed bij jou??? zag op de hyves dat je happy bent, nog een speciale reden:p?

    Lilly: ik ben het met Funny eens. Mijn kinderen gaan 2 dagen in de week naar de creche. Vind ik voor mezelf ook de max. Cas heeft het er echt heel leuk en ik kan me uitleven op mijn werk. Voor mijn kinderen geeft het echt een soort rust. Ze zijn er nu zo aan gewend en Cas vind het echt leuk daar en wil vaak niet eens mee. Hij heeft heel veel vriendjes en dat verteld hij dan ook allemaal als hij weer thuis kom. Je moet natuurlijk doen wat jouw gevoel zegt dat is het allerbelangrijkste. Je moet echt zelf achter dingen staan anders zit je ook niet lekker. Succes met je besluit!!!
    Enneuh wanneer is jouw housewarming dan;):D:p Kunnen we weer gezellig meeten.

    Cimu: jeetje jij hebt ook een druk leven, hihhi. Ik hoop dat je er wel bij kan zijn.

    Sorry als ik iemand vergeet, heb vandaag een hoofd als een zeef:)

    Heb donderdag onverwachts nog een sollicitatie als gastouderbegeleider/bemiddelingsmedewerker. Lijkt me erg leuk. De verdiensten zijn wel iets minder als nu maar dat neem ik voor lief. Als operatieassistente verdien je gewoon best goed dus ik kan wel wat zakken. 12 april heb ik dan het sollicitatiegesprek voor opleider operatieassistent, dat lijkt me ook heel erg leuk en dan ga ik weer omhoog met mijn salaris. Ach eerst maar kijken of ik aangenomen wordt.
    Fijne pasen allemaal en tot snel
     
  10. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    OwWWWWWWW Sorry Nikki:

    Nog van harte met je verjaardag!!!
     
  11. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Waar is iedereen?????

    @marieke, ik geloof dat Ruben het heel fijn zou kunnen hebben op een kdv, ik denk alleen dat het wat veel te gelijk word allemaal....
    Echter ben ik er ook achter dat ze heel moeilijk doen met het geven van urgentieverklaringen, dat zou betekenen dat ik voorlopig in dit huis blijf wonen en man maar af en toe moet gaan rondzwerven.
    In dat geval ga ik voor een baan, dan zijn de kinderen tegen de tijd dat ik wel moet verhuizen allang daaraan gewend, ik vind gewoon alles tegelijk echt een beetje te veel....En niet alleen voor hun;)


    Beetje een aanvaring gehad met mijn moeder.....ze begon over hoe zwaar ze het wel niet heeft (en dat heeft ze het ook) maar toen ik aangaf dat ik dat ook heb zei dat dat niet waar was en toen heb ik het er nogal ongenuanceerd uitgegooid geloof ik......Ze wist nog van niks want ze kan dat soort dingen emotioneel niet goed aan en gaat mij dan ook op een nogal irritante manier 'helpen'......pff....heb er nog hoofdpijn van.

    Ben naar kapper geweest en zie er weer lekker uit:D
    Straks uit eten met vriendinnetje, Man is met Ruben lekker naar de Mac en Job zit naast me een courgette naar binnen te schransen:D

    Morgen mijn verjaardag....geen idee wat ik er mee moet.....
     
  12. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.591
    3.483
    113
    @Marieke, leuk, ben benieuwd wat voor carriere je te wachten staat! Heb je een voorkeur voor een bepaalde baan?
    @Zomaar, ik kan geloof ik alleen begin juni, maar volgens mij ook niet elk weekend, zal straks eens even kijken en dan reageer ik nog wel op Hyves.
    @Lilly, moeilijk zo'n moeder!
    Een nieuwe kapsel kan al weer wonderen doen, ik zag er tot een maand geleden echt uit als zo'n slonsmoeder met zo'n nietszeggend kapsel met uitgroei. Haha, momenteel ben ik blond, vond ik wel zomers :)!

    We zijn maar even naar Ikea geweest, moesten nog een nieuwe spiegel halen die laatst was gebroken en gelijk nog wat spullen. Koop altijd weer meer dan ik van plan was. Gelukkig gaat het met de kindjes beter, geen koort meer, alleen nog wel wat hoesten.
    Morgen hier paaseieren zoeken.
     
  13. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Lilly: Job aan het tijgeren... Ik dacht; jeetje wat snel! Totdat Jacinto afgelopen donderdag ook begon. Lachen man! Ook achteruit, natuurlijk. En boos dat hij dan wordt! :D
    En al die beren op de weg... Ben ik ook altijd heel goed in! Het is ook niet niets wat je te wachten staat. Daarom; GO ZOMAAR!!! Jij weet natuurlijk wat het is! Jouw positieve draai vond ik geweldig! En de antwoorden van Kaatjesmam waren ook erg goed! Ik hoop dat je daar wat mee kon!
    Leuk! Studio100 zomerfeest! Leek mij ook erg leuk, totdat ik de prijzen van de kaartjes zag ;). Geniet ervan.
    Werken of niet werken... Je moet gewoon doen waar je je goed bij voelt! Als je hart je ingeeft dat je voorlopig niet wilt werken ivm de kids, dan zal niemand jou dat kwalijk nemen. Informeer in ieder geval even naar de bijstand, zoals Justfem aangaf.

    @Marieke: Koen al zo vroeg aan de tandjes! Snel hoor! Was Cas ook zo vroeg? Jacinto heeft sinds half maart 2 tandjes... Dat was dus 7,5 maand. En Koen is pas 5,5 maand. Snel hoor!
    Wel balen dat je toch een PND hebt. Kun je de stijgende lijn vasthouden? Ja, die vermoeidheid had ik ook altijd -> zelfs terwijl ik niet werk! Dat is toch normaal. Het wordt steeds minder vermoeiend vind ik. En daarbij gaan we ook steeds meer het goede weer tegemoet; helpt ook (mij tenminste wel!).

    @Funny: mannen... ze zijn ook altijd zo zielig en hebben het ook zo zwaar! Dat jij dat niet snapt ;). Maar al die ruzies zijn natuurlijk niet leuk. Ik hoop voor je dat het snel beter gaat.
    En dan ook nog een grote bek van de bedrijfsleider? Hoe haalt hij het in zijn kop! Hoop toch dat Menno gaat aangeven dat dat onacceptabel is! Anders zou ik het inderdaad ook zelf doen.

    @Veertje: zwager komt de eigen bedjes brengen? Hoe lang is het dan de bedoeling dat de kids blijven? Jeetje zeg! Ik kan me heel goed voorstellen dat je ze niet uit elkaar wilt halen; zou ik ook niet kunnen. Maar desalniettemin alle respect voor jou dat je nu voor 5 kids zorgt! Goed van jouw neefje zeg! Al bijna zindelijk!

    @Gepke; hoe is het met Luuk? Vreemd ineens die lage temp. Alhoewel Jacinto de laatste paar dagen voor zijn doen ook erg laag zit! Steeds net onder 37, ipv net onder 38. Misschien toch iets door de buitentemperatuur? KA zegt tegen mij ook steeds dat de temp er niet toe doet, maar hoe de kleine zich voelt/gedraagt. Als alles normaal lijkt, zal er niets aan de hand zijn. Maar zodra je het idee hebt dat hij niet lekker in zijn vel zit, moet je aan de bellen trekken!

    Sorry, de kleine roept... Misschien straks (nog) meer ;)
     
  14. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Lilly: je hebt me door :)...
    Wel balen dat je op dit moment niet bij je moeder terecht kunt. Kan me voorstellen dat dat moeilijk is. En dan zeker als zij zelf vindt dat zij het nog veel zwaarder heeft... Sterkte.
    Lekker zo'n opknapbeurt! Kan ik ook wel gebruiken. Heel veel plezier & eet smakelijk vanavond!

    @Nikki: wat een ontzettend lieve man heb jij!

    @Marieke: spannend hoor! Succes met de sollicitaties!

    Vanavond heb ik gehoord dat we nog niet in juni naar Frankrijk gaan, maar waarschijnlijk in augustus pas. Dus misschien kan ik er toch bij zijn! Laat maar snel een datum weten, dan kan ik hem misschien inplannen (met het tempo waarop hier de weekenden ingevuld worden:D).

    Zo, nu ga ik paaseieren verven en eieren binnen verstoppen voor morgenvroeg. Denk niet dat het weer mooi genoeg is om buiten eieren te gaan zoeken.
    Fijne dagen allemaal!
     
  15. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Thnx voor jullie lieve woorden..

    Sorry dat ik niet op jullie kan reageren.
    Tis hier gewoon erg druk, we zijn net begonnen aan de tuin en stijn is ziek, komen net bij hap vandaan en hij heeft een oorontsteking..

    Moet nu nog eieren verstoppen pfff
     
  16. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Jeetje Veertje... kleine man ook nog een oorontsteking! Is zo pijnlijk! Sterkte!!!

    Lilly, you go girl... lekker naar de kapper geweest! Voel je je meteen iets beter. En je moeder..Pff proberen naast je neer te leggen. Zij is nu niet belangrijk (ook al wil ze dat waarschijnlijk wel)!

    Marieke, toch wel een tegenvaller zo'n dagje met je gezinnetje. Ken het gevoel. Menno is weinig thuis de laatste tijd en als hij thuis is is hij aan het bellen of computeren.
    Heb vanmorgen wel even wat quallity time met hem gehad en dan veranderen mannen wel meteen... :)

    Zomaar, begin juni kan ik ook dus dat komt mooi uit!

    Heb verjaardagskaartjes gemaakt .. zal zo proberen de foto te laten zien! Ga nu eieren verstoppen...:p
     
  17. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Marieke, dank je wel !
    Wel spannend nu je ook bericht hebt gekregen over het gastouderschap ! Maar die baan bij de opleiding lijkt me helemaal geweldig ! Succes 12 april !
    Fijn dat het de jongens zo goed bevalt bij het kdv !

    @ Cimu, ja, ik heb een lieve ML. ;)

    @ Veertje, veel beterschap voor Stijn ! En wat betreft de eieren ... die heb ik kant en klaar gekocht ... scheelt werk !

    xxx
    Nikki F
     
  18. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
  19. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
  20. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Goedemiddag en fijne pasen allemaal!!!
     

Deel Deze Pagina