Zuid-Holland mama's

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door BuffySummers, 17 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Nu zou ik er niet echt meer willen wonen, ik weet net hoe Amerikanen zijn, maar het trekt me gewoon niet zo meer. Wel voor vakantie:D.

    Vriendin van mij, nouja is niet echt een vriendin meer, is vorige zomer getrouwd in Limburg, in een kasteel ofzo. Ook heel groots enzo, ben er zelf niet geweest (had er nog een topic over geopend),maar zij had geen kamers gehuurd voor de gasten, moesten dus alles zelf betalen terwijl de meeste uit ZH komen...
    Nou goed dat zou ik dan weer niet doen, zou wel een mooie jurk willen en leuk feestje maar meer niet.
    Ja als ik het geld ervoor zou hebben

    Reizen met een kleine lijkt mij eigenlijk ook niks:) al die zooi die je mee moet slepen hahah. In de auto is het nog anders maar in het vliegtuig..Of je moet een rustig kindje hebben, want ik snap wel dat mensen het irritant vinden om huilende/schreeuwende/onrustige kinderen om zich heen te hebben in zo een kleine ruimte.
    (heb ik namelijk ook, maar ik heb ook claustrofobie:))
     
  2. Koeky

    Koeky Fanatiek lid

    Ik ook hoor Aal, ik vond het dood eng vliegen met de uk. Maar met zo'n kindervakantie zit je in een vliegtuig vol kids dus dat is wel rustgevend ;). Ik heb hier een onwijze drukte maker maar vliegen vond ze helemaal geweldig.
     
  3. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Koeky, ja mijn vriendin heeft echt hotelkamers gehuurd we worden ook met een bus heel de dag overal heengereden en dus ook naar het feest en blijven daar dus ook slapen. Ik vind het niet vervelend hoor :D
    Als zij het geld ervoor overheeft dan moet ze dat vooral doen ;)

    Nu regel ik haar vrijgezellenfeest en op die manier zal ik haar bedanken want dat gaat me ook een hoop geld kosten dus hebben we allebei wat leuks! :D

    Aaliyah, dat heeft mijn vriend ook, leuk voor vakantie maar meer niet!

    Maar kan me voorstellen dat je een mooie jurk zou willen en een feestje maar zo over the top kost ook heel veel geld. Een normale bruiloft kost al een paar duizend euro laat staan met alles erop en eraan!

    Nou wij gaan dit jaar dus voor het eerst met onze kleine man op vakantie (vorig jaar nieuw huis gekocht dus toen zijn we niet gegaan) en zie er wel een beetje tegenop. 5 uur in het vliegtuig en dat terwijl mijn ventje dus niet kan stilzitten! Al is hij wel helemaal weg van vliegtuigen dus misschien vind hij het wel heel leuk en spannend. We zullen het zien volgende maand.
    En zelfs met de auto nu zou ik denk ik gek worden, na een tijd wordt hij het toch echt zat en wil hij lopen dus dan liever 5 uur vliegen dan 12 uur in een auto zitten...haha!
     
  4. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Ligt er aan bij die vriendin van mij had ik het wel netjes gevonden. Zij kiezen er voor ver weg te trouwen waardoor gasten ver moeten rijden (lees 1,5 á 2 uur). Plus dat het je extra geld kost en dan ook nog een kado! (haha ja nog steeds gefrustreerd)

    Hahha ja 12 uur in de auto stil zitten zou ik ook niet kunnen:D maarja ik weet niet hoe het is, misschien stel ik me wel enorm aan en valt het allemaal wel mee!!!

    Wel leuk dat je haar vrijgezellenfeest doet, wat gaan jullie doen??
     
  5. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Angela, ik heb geen kind aan de mijne heb het ook makkelijk gehad met haar op reis.

    Koeky, leuk bijna 2jr getrouwd.

    Aal, wij zijn met onze kleine gegaan en veel heb ik niet moeten slepen hoor. Een trolly met haar kleren, en de rest kun je in je vakantieland ook kopen (tenzij het speciaal is en daar niet et verkrijgen is). Ik gaf ook bv en tjah mijn boobs gingen overal mee haha, de rest kocht ik daar.

    Angela, de langste vlucht met onze kleine was 7 uurtjes (Dubai-Malesie en weer terug). Ik moet zeggen dat het super ging, en je bent echt niet de enige die met een kind reist dus last van jou kleine zullen ze niet hebben. Bovendien heb je een bedje in de vliegtuig voor je kleine, heb de mijne erin gezet om te spelen en slapen dus dan heb je je handen vrij. Het gaat vast helemaal goedkomen!
     
  6. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Ja dan het het idd wel netjes geweest van je vriendin maar waarschijnlijk werd dat gewoon echt te gek voor haar. Maar dan moet ze idd maar in de buurt gaan trouwen.

    Mijn vriendin trouwt wel gewoon hier in S'dam maar geeft het feest in Rockanje dus is ook nog even rijden. Maar we worden dus heerlijk gereden heel de dag :D

    Maar voor haar vrijgezellenfeest is het de bedoeling om een Kwibus te huren, dan naar R'dam te gaan om een cocktailworkshop te volgen, dan eten en een stripper te laten komen en dan nog stappen....dus wordt een dag vol drank, lachen, gieren en brullen!

    SR, nou is het zo dat mijn neefje ook meegaat en die is afgelopen vrijdag 2 geworden dus mijn zoontje heeft sowieso zijn neefje om mee te spelen en mijn ouders en zus&zwager zijn er ook bij dus afleiding genoeg denk ik. Maar is er echt een bedje in het vliegtuig?!
    En misschien maak ik me meer zorgen dan nodig is en zal het super goed gaan. Hoop gewoon dat hij lekker moe is en zal gaan slapen :D
     
  7. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    @sr ja ik geef natuurlijk geen bv dus is al anders;) maar ik zie altijd (grizzly)beren op de weg!! Maar we hebben nu toch het geld niet om te reizen, gaan alleen eind mei, na Jasons verjaardag een midweek weg met mn schoonmoeder.

    Aargh ik heb erge honger en heb nu een lekker stokbrood met kaas en tomaat naast me staan, maar het is nog te heet om te eten...grrrr
     
  8. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Klinkt leuk Angela!!! (alleen die stripper hoeft van mij dan niet;)) Ja ik denk ook dat dat te duur zou worden,maar voor familie deden ze het wel...en ja ik moet dan veel geld uit gaan geven voor haar bruiloft, terwijl haar vriend niet eens op kraamvisite is geweest, ons niet gefeliciteerd had en ze aan kwam met kleertjes van zeeman..:( dat schoot ff in het verkeerde keelgat...
     
  9. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Ik zou zeg tast toe........of anders flink blazen! hahaha Als je honger hebt dan verbrand je nog liever je tong ;)

    Mijn vriendin houdt daar wel van dus een stripper moet gewoon, en anders hebben wij ook veel lol en daar gaat het ook om!

    Kan me heel goed voorstellen dat dat even in het verkeerde keelgat is geschoten...zou ik ook hebben hoor! Dan zou ik ook niet gaan, ze bekijken het dan maar.

    Maar meiden ik ga mijn kleine man op bed gooien en zelf even douchen (ja ben lui vandaag) en dan ga ik straks met hem naar The Jungle (zo'n binnenspeeltuin).
     
  10. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Heheh hij is lekkeerrrrrrrrrrrrrrrr
    Ja als zij er van houdt is dat leuk toch!! Moet je het gewoon doen.
    Veel plezier straks!
     
  11. Beppie

    Beppie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    1.109
    0
    0
    Ja, ik heb de olifant eerst zelf gewassen in een beekje en daarna bereden. Echt gaaf! En dan wel op de blote rug, niet in zo'n mandje.
    Ik ben er met mijn man nog nooit geweest, maar wil dolgraag... alleen de financiën he... is niet echt een goedkoop reisje...
    Wij hebben geen huwelijksreis gehad. Ook niet echt een bruiloft. Gewoon simpel, borreltje thuis met de naasten en een etentje in de molen in S'dam.

    Ik ben voor mijn huwelijk in Marokko, Duitsland, Oostenrijk en Sri-Lanka geweest, en voor mijn werk in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland.
    Na mijn huwelijk vakanties in Duitsland, Denemarken en Nederland.
    Maar Sri-Lanka blijft een droom, net zoals Zuid-Afrika en Australië.
    Wij zijn echte natuur en cultuur freaks. :D

    Griekenland trekt me niet. Onze hond komt uit Griekenland, en als ik dan hoor wat voor een rot leven honden en katten daar hebben... ik zou me er teveel van aantrekken als ik daar ben
     
  12. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Ow dan komt het helemaal goed meid.

    Yep zo een bedje
     
  13. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Ik bedoelde het in de zin dat ik daardoor niet veel hoefde mee te slepen, fv kids is een andere verhaal als ze speciale voeding nodig hebben alhoewel het pleegje dat ik had kreeg ook fv en dat kochten we ook gwn daar.

    Hoop dat je een leuke aanzoek krijgt met als gevolg een prachtige huwelijksreis!

    Hmm je broodje klinkt lekker.

    Angela, veel plezier straks.
     
  14. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    @beppie wat gaaf zeg!! Ik wil dat ook echt een keer graag mijn ouders hebben ook zonder mandje op een olifant gezeten. En apen gezien enzo bij het hotel hihi
    Jij hebt ook aardig gereisd

    @sr wat een schattige foto!!!

    Ik ga me aankleden, want er komt zo een vriendin met haar kleine van 7 weekjes!!!
     
  15. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Ja toen ik hem zag dacht ik ook wat lief.

    Veel plezier met je vriendin en haar uk, 7 weekjes wat schattig.
     
  16. tam27

    tam27 Fanatiek lid

    6 aug 2005
    3.173
    1
    38
    verpleegster
    Zuid-Holland
    SR; wat een superschattige foto :)

    Aaliyah; veel plezier met je vriendin en haar ukkie!

    Hier net even naar het tuincentrum geweest, weer even flink wat geld uitgegeven :D Maar wat een drukte zeg, ppfff niet normaal. Nou nu maar even mijn plantjes in de tuin smijten :D
     
  17. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Daar ben ik weer!

    Was gister erg leuk om met Jason en een vriendin naar die binnenspeeltuin te gaan. Had letterlijk geen kind aan hem.
    Maar of hij er nu echt moe door werd....nee want meneertje heeft sinds de zomertijd geen zin meer om rond kwart voor 7 naar bed te gaan het is nu pas eerder rond 8 uur.

    Hebben jullie kinderen er ook last van dat ze langer wakker zijn?

    SR, zeker een schattige foto van je meisje, heb nog even gegoogled en las dat die bedjes niet in elk vliegtuig aanwezig zijn en dat je dat van tevoren moet bespreken, nu is dat niet gebeurd en waarschijnlijk vliegen we 's middags dus dan wil mijn zoontje echt niet slapen. En hij is 1,5 jaar kan hij dan nog wel in zo'n bedje?
    Heb je trouwens nog tips om hem een beetje af te leiden in het vliegtuig? nog bepaalde spullen mee te nemen ofzo?

    Jullie nog leuke plannen vandaag? het is goed weer....ik ga zo maar even douchen en vanmiddag met Jason wandelen naar het winkelcentrum en naar de speeltuin.
     
  18. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Dag dames!

    @angela nee Jason heeft er niet zo een last van eigenlijk. Maar wij hebben verduisteringsrolgordijn dus is echt heel donker.

    En we hebben een huis!!! We zijn vanochtend wezen kijken en het ziet er echt super uit! We zitten op de 3e etage, ligbad zit er in, parkeergarage mét eigen parkeerplaats en een binnentuin voor alleen bewoners en daar zit dan ook een speeltuintje bij, is echt mega groot!! Jason krijgt echt een grote kamer en dan is er nog een pckamer en wij hebben ook lekker een grote slaapkamer.
    We zijn er echt zo blij mee!!! We wachten al heel lang op een ander huis en nu we urgentie hebben is het echt snel gegaan. We wonen nu op 2 kamers, dus Jason slaapt bij ons....

    Ik heb straks therapie, baal ik van want ik voel me helemaal niet lekker, heb het echt ijskoud..brrrrr
     
  19. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    #199 Angela2009, 6 apr 2010
    Laatst bewerkt door een moderator: 6 apr 2010
    Wij hebben ook een zonverduisterend rolgordijn voor Jason maar meneertje zijn biologische klok is denk ik anders afgesteld ineens. haha! Ach blijf hem gewoon op tijd naar bed brengen en hopelijk is zijn ritme zo weer terug.
    Hij vind het gewoon veel te gezellig om niet te gaan slapen denk ik.

    Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning, echt helemaal super! Klinkt als een mooi appartement. En leuk met zo'n binnentuin en speeltuintje. Ideaal voor Jason!
    Maar zal denk wel wennen zijn voor Jason als hij zijn eigen kamer heeft?! of denk je dat hij er geen moeite mee zal hebben?!

    Maar beterschap, hoop dat je snel opknapt!
     
  20. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Ja dat kan ook he, ik was er ook bang voor hoor, want ik wil hem steeds vroeger op bed leggen. Hij gaat nu rond 8 uur. Maar is wel om half 8 al wakker...
    Hihi hij hoort jullie dan zeker en wil dan lekker bij jullie zijn.;)

    Dank je wel, ja het is echt voor een huurwoning, helemaal geweldig! Beter dan wat we nu hebben. Maar ik ben wel bang idd dat Jason het niet leuk gaat vinden zo alleen op een kamer.
    Ik hoop niet dat dat een hoop slapeloze nachten gaan worden..

    Ik voel me echt klote, heb het zooo koud en de hele tijd kippenvel over mn hele lichaam. Echt zwaar irritant en ik moet morgen werken, 2 uurtjes a.t, zie het echt niet zitten, maar wil ook niet afbellen...:(
     

Deel Deze Pagina