"Zwanger van de 2e" wordt "Bevallen van de 2e" !

Discussie in 'De mama's' gestart door NikkiF, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @nikki, zielig is dat he als ze er zo'n last van hebben, JOb heeft er ook steeds zo'n last van:( Sterkte met je meissie!

    @kaatjesmam, lekker geslapen??
     
  2. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @cimu, jij bent EEEEEEEEHEEEEEEEEEECHTTTTTT oud:$:$
    (ik werk ook al ruim 12 jaar;) had echt langer moeten studeren maar ja.....)
     
  3. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Zo wat kletsen jullie veel zeg, ik kan jullie allemaal niet meer bijhouden hoor :d
     
  4. zomaar

    zomaar Fanatiek lid

    29 sep 2006
    2.769
    0
    0
    Brabant
    Lilly: NEEEEEEEEEEE was niet de bedoeling om je aan het twijvelen te brengen... Was meer zo van denk daar even over na aangezien je vast wordt uitgenodigd en aangenomen vanwege je LEVENSERVARINg (omdat je al zo oud bent) en talent ;):D hihihih ohhhhh sorry maar ik ben pas 26 :p (eventjes nog) maar werk ook al pffff 10 jaar :$:$:$:$
    Toen ik manager was bij T for telecom en Debitel liep het ECHT de spuigaten uit qua trainingen vergaderingen etc... toen was het al niet altijd leuk maar goed hoorde bij de baan, maar ik zou het nu (zonder hulp van de vader van de kinderen) niet redden omdat die vergaderingen vaak in de avond zijn... Maar bij prenatal ;) zal je vast niet veel hoeven vergaderen en anders moet de SM maar gaan ;)

    Cimu: Dan wordt het tijd voor een Iphone :D

    Nikki: Jij vindt gewoon nog tijd tussen het verhuizen door om lekker ff te kletsen, zit je straks wel zonder internet of kunnen wij trouw op jou aanwezigheid blijven rekenen? :D

    Justfem: Wat een leuke foto!

    Marieke: hoe is het met jou?
    Waar is Marlieke gebleven???
     
  5. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Cimu, ja, Thijs vindt dat ook leuk, typen op de computer ! De kiddies slapen nu allebei lekker !

    @ Lilly, ik vind het heel zielig ... voel me al een gemeen mens als ik naar het CB rijd. Kiddies vrolijk op de achterbank, geen idee wat hun te wachten staat ... Maar goed, beter een prik dan ziek worden zullen we maar zeggen. Nu hoeft ze pas weer met 11 maanden ! :)

    @ Zomaar, ik heb vandaag geregeld dat de monteur van Ziggo op 24 april komt om alles te monteren. 23 april verhuizen we ... dus als het meezit hebben we de 24e al weer internet en alles. De monteur komt trouwens gratis omdat de werkzaamheden hier niet naar wens waren. Ze willen dat dan goed maken en hoeven we er niet voor te betalen.

    @ Sleutel, vrijdag krijgen we de sleutel ... ben benieuwd ! In het huis hangen geen gordijnen. We willen wel iets leuks maar niet veel geld ervoor betalen omdat het misschien maar voor een maand of 3 is, maar misschien ook langer ... wie zal het zeggen. Dus ... zaterdag weten we de maten en gaan we naar Ikea. Daar hebben ze voor weinig geld hele leuke gordijnen ! Ik ben benieuwd !

    @ Inpakken, vanavond de kast op de badkamer ingepakt ... oef wat kan een mens daar toch allemaal in verzamelen ! En veel spul over de datum ... maar goed, het is ingepakt in kleine doosjes, kan het morgen of zo in een verhuisdoos ... o nee, morgen moet ik weer werken ! :( Daar heb ik nou even geen zin in ... wil nou het liefst de verhuizing achter de rug hebben en daar even mee doorpezen. Op een of andere manier geeft het me ook energie.

    @ Sophie ... maandag had ik een extra vrije dag ivm Pasen dus ik heb eigenlijk een weekje vrij gehad. Het heeft me goed gedaan. Ondanks het vele werk dat we gedaan hebben voel ik me toch fitter dan eerst. En Sophie vandaag ... vanavond was ze lang wakker en ML was voetballen met het werk. Heb zo heerlijk van haar genoten ! Dan denk ik bij mezelf ... waar maken we ons druk over, twee geweldige kindjes, daar doe je het allemaal voor en waar je dan woont ... tuurlijk moeten we een leuk huis vinden én nog belangrijker, in een leuke buurt, maar het gezin komt op één, rijker kun je niet zijn ... sorry voor mijn gezwijmel ...

    xxx
    NikkiF
     
  6. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Lilly: Ach, je bent zo jong als je je voelt, toch? Dus dan ben ik nog steeds 25 :D

    @Zomaar: grappig dat je dat zegt... Mijn abonnement loopt af in september en ML heeft al gezegd dat ik dan maar aan de iPhone moet :)

    @Nikki: wat heerlijk dat je zo van je meisje hebt kunnen genieten! Inderdaad: je gezin is het belangrijkste. Het zal de kinderen ook niet zoveel uitmaken waar ze wonen, als jullie er maar zijn!
    Morgen de sleutel... spannend hoor!

    Ik wilde vandaag lekker naar de dierentuin gaan (hier ook jaarkaart:)); had gehoopt op weer net zoals gisteren, maar helaas.... regen, regen, regen.
    Gelukkig heeft Burgers' Zoo ook heel veel binnen: de Bush, Desert & Ocean. Dus ik denk dat we toch maar even gaan!
    Morgenavond ga ik met ML naar Danny de Munk (of had ik dat al gezegd?). Mijn ouders komen de kids morgenvroeg halen. Moet rond 11 uur naar de GYN, dus dan moet ik al afscheid nemen van mijn kids :(. En zaterdag gaan we ze weer ophalen. Ben heel benieuwd! We maken er wel een gezellig avondje van: lekker uit eten, dan naar concert en zaterdag lekker uitslapen!!!
     
  7. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    wat een nacht:(
    eerst niet in slaap kunnen komen want maar liggen malen.......
    het kdv waar ik de kids graag zou willen hebben is tevens zo'n beetje de enige zonder ellenlange wachtlijsten en is tot 18.30 open.
    Dat red ik dus niet bij deze functie:(

    enige optie is vragen of ik 2 dagen een uur eerder weg kan, maar die kans acht ik klein. ga t wel proberen maar mijn kans word wel een stuk kleiner zo....waarom is die functie dan ook niet gewoon hier in hoorn:x

    toen job die 2x een fles wilde en echt bleef GILLEN:$ tot hij hem ook kreeg

    en ook nog lopen kibbelen met man om 3 uur 's nachts.......:(

    Ben kapot:(bah
     
  8. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @cimu, klinkt goed!!!
     
  9. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Lilly: klinkt als een vreselijk vermoeiende nacht.
    Heb je al gekeken of er kdv's in de buurt van jouw evt nieuwe baan zijn? Misschien kun je ze daar plaatsen, toch? Dan breng je ze weg op weg naar je werk en pik je ze op de terugweg op.
    Een gillende Job: klinkt als een groeisprongetje; kan dat? Hopelijk is dat snel weer voorbij.
    En kibbelen met je man midden in de nacht... Dat soort nachten geven hier ook altijd feest :(. Komt ws door de vermoeidheid.
    Hopelijk heb je vandaag toch een leuke dag en kun je een beetje bijkomen.
     
  10. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @cimu, nou een kdv in de buurt van die baan...dan moet ik de kinderen dus meenemen met de trein:( en dan zou dat kdv ook nog op loopafstand van het station en van mijn werk moeten zijn anders is het nog een wereldreis. En he, er zijn grenzen aan wat ik over heb voor een baan hoor...... En dit kdv verzorgt dus ook de BSO voor de school waar ze straks heen gaan, dat vond ik ook wel fijn dat dat dan dus hetzelfde blijft........he gats...misschien moet het gewoon niet zo zijn......
     
  11. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    en een gastoudergezin Lilly?
    ik zou in ieder geval doorzetten met de sollicitatie, je kunt altijd nog nee zeggen en dan heb je weer een keer "geoefend".
    kun je misschien ook je brief en cv gebruiken voor open sollicitaties naar vergelijkbare winkels

    sorry later meer, ik heb namelijk 2 kinderen en dat is soms een beetje druk......
     
  12. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.554
    3.456
    113
    @Lilly, ken je geen gastouder in de buurt (misschien die via diezelfde organistatie werkt als jij)? Een kdv heeft vaak maanden tot een jaar wachttijd, afhankelijk waar je woont, heb je zo snel een plaatsje? Dinsdagen en donderdagen hebben trouwens de langste wachttijd.
    Vaak kun je bij een gastouder een stuk eerder terecht.
    Succes met de sollicitatie!
    Ja, ik zou ook wel wat anders willen, want aan de ene kant is thuiswerken natuurlijk wel heel fijn, maar het is ook wel leuk om collega's om je heen te hebben en klanten te zien. Dus ik zit gewoon rustig verder te kijken of er wat leuks hier in de buurt voorbij komt.

    De pest is, ik heb jarenlang fulltime hogere secretaressefuncties gehad, directiesecretaresse enzo. Op zich gaat dat best, is behoorlijk uiteenlopend en je moet er je hoofd goed bij houden, het verdient ook goed. Alleen als je parttime wilt werken, zijn er maar heel weinig van die functies, gewoon omdat de meeste directeuren iemand willen die gewoon precies weet wat er gaande is en op alles in kan spelen, als je parttime werkt, mis je hoe dan ook veel. Kortom, de banen die overblijven zijn toch echt de wat eenvoudigere banen met weinig verantwoordelijkheid. Maakt me op zich niet zoveel uit voor de komende jaren, maar er is me dus al meerdere malen verteld dat ze me niet aan nemen omdat ik teveel ervaring heb en ze denken dat ik het te weinig uitdagend vind en binnen een maand weer vertrek. Ze hebben gewoon liever een goedkoop grietje wat net van school komt, die ze lekker kunnen kneden of een vrouw van in de 50 waarbij de kinderen het huis uit zijn en die niet meer zoveel ambities heeft.

    @Justfem, wat een moppie!
    Gelukkig dat er toch veel van je werk is overgenomen, maar dan nog is het vaak weer even flink aanpoten om weer helemaal op schema te liggen.
    @Nikki, je hebt helemaal gelijk hoor, een grotere rijkdom kun je toch niet hebben?
    @Cimu, ik ben eens naar Burgers Zoo gegaan toen het heel hard had gesneeuwd, nou, er waren echt zo weinig mensen, ze vonden het al aardig dat we gekomen waren en hoeften niet eens parkeergeld te betalen. Was best leuk hoor en net wat je zegt, ze hebben daar veel overdekte gedeelten.

    Luc wordt wakker, ik ga hem aankleden en naar de supermarkt.
     
  13. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
  14. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @all, bedankt hoor.
    Ja ik ga zowiezo door met de sollicitatie. als ik nou merk dat het echt heel goed klikt dan kan ik altijd mijn vraag naderhand op tafel gooien........wij hebben zelf ook ooit een assistente in d ewinkel gehad die een uur eerder vertrok vanwege reistijd.

    ik ben alleen bang dat dit een filiaal is met een klein team en het dus wellicht gewoonweg kwa bezetting niet mogelijk is.......maar goed dat gaan we nog wel zien.

    Heb inmiddels nog een sollicitatiebrief geschreven, tis een sprong in het diepe maar ik probeer het gewoon. het gastouderbureau waar ik voor werk is een grote organisatie die ook diverse kdv heeft. ze zoeken peagogisch medewerkers en ik ga gewoon proberen of ze mij de opleiding willen laten doen via BBL, met betaalde baan dus......duimen jullie heel hard voor me???
    Want dat is eigenlijk wat ik ECHT wil.........
     
  15. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    oh zouden jullie bij een sollicitatie vie e-mail ook de bedrijfgegeven etc in de brief zetten?

    En verstuur je je sollicitatie als e-mail of beter als worddocument als bijlage bij je e-mail??
     
  16. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
  17. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    pfff. wat is er veel geschreven!!! Ik ga proberen op 'alles' te reageren (sorry als ik wat vergeet)!

    Nikki, geniet maar lekker! Soms ben ik ook zo.. en kan ik bijna huilen van geluk als ik naar m'n mannetjes kijk die zo lief zitten te spelen en te schaterlachen met elkaar!

    Jo79, wat een rot situatie met je buren zeg! Misschien inderdaad volgende week even langs gaan (afwachten hoe jij je voelt..) en probeer rustig te blijven en begrip te tonen (ook al voel je dat niet zo) sterkte!

    Heb ook een aardige opleiding achter de rug maar ik wil maar 2 dagen werken zolang de jongens nog klein zijn en daar zijn op 'mijn functie' geen banen in te vinden. Heb er dus nu voor gekozen om deze functie te doen die wel wat 'simpel' is maar voor 2 dagen is het heerlijk.
    Cimu, inderdaad.. Disney is een geweldig bedrijf en een super product maar heb ook de nodige dingen meegemaakt hoor!

    Marieke, ik kreeg 2 wk betaald zorgverlof (toen Finn in het ziekenhuis lag). Heb zelf nog een week vakantie opgenomen. Volgens mij krijg je per jaar 2 weken betaald verlof (wettelijk gezien) maar misschien jij meer (ziekenhuis cao is wel beter op dat gebied).. Werk inderdaad in Hoofddorp!! Kom van de zomer een keertje een bakkie bij je doen!
    Een paar weken terug werd de film Alice bij ons gescreent.. ik mocht wel kijken maar moest m'n uren inhalen omdat ik al zoveel weg was geweest (Finn in het ziekenhuis)... Heb toen alleen geknikt en toen niemand het zag een traantje gelaten van frustratie en onredelijkheid. Overal is er wel wat... zeker leidinggevende die geen kinderen hebben kunnen zich soms slecht inleven..

    Justfem, wat een poppetje!! Ik ben toevallig een paar weken terug naar Bleidorp geweest (we hebben een jaarkaart van Artis maar vindt Bleidorp wel mooier hoor!). Dylan vond het geweldig dus ik ga van de zomer graag een keer met je mee!

    Zomaar, dat weekend kan ik! Finn heeft bij m'n schoonmoeder in de zandbak gezeten en was het alleen maar aan het opeten (ze had er net vers zand ingedaan!)... Zandbak blijft leuk!!
    Tja, quality time schiet er een beetje bij in (hij was moe (logisch) en z'n humeur was ook niet alles (door probleem met personeel)... heb gisteren even rustig met hem gepraat en uitgelegd dat ik best begrijp dat we elkaar de aankomende maanden weinig zien maar als hij dan thuis is dat hij even niet over de kroeg moet praten (als de kids er zijn) en gezellig moet doen! Hij luisterde wel (!!) en we hebben 's middags met z'n 4-en een ijsje gehaald! (Zijn wel een half uur samen geweest, hahaha).

    Lilly, mooie foto's op je hyves!! Is een gastouder inderdaad geen idee? Of kan voor de aankomende weken papa de jongens ophalen? Weet niet of het zo ideaal is maar for the time being..?? En anders komt er zeker weer wat!
    Waar zoek je een woning? In Hoorn? Heb veel familie in Enkhuizen en Venhuizen en woon zelf natuurlijk ook niet zover dus hou het in de gaten voor je!

    Kaatjesmam, ga je wel even pb-en.. (vanavond). Het is alleen denk ik een functie die een beetje onder jouw niveau is. (al betaald het vrij aardig hoor :)) Hoeveel dagen wil je werken? Ga wel even kijken op een andere afdeling (meer marketing gericht.. alleen is er bijna geen part-time functie ..)
     
  18. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Die van mij ook ... !

    Lilly, zal heel hard voor je duimen! Weet zeker dat 'goed komt'!
    Zou je sollicitatie in de email zetten en je CV als bijlage erbij (in de brief vermelden dat de CV er als bijlage bij zit!) En dan niet aarzelen en op VERZENDEN drukken!!! Succes!
     
  19. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum

    Ok, dus de brief gewoon als e-mail........
    maar dan wel helemaal als een officiele brief, dus met bedrijfsgegevens erboven en mijn gegevens eronder?

    heb nog geen ervaring met digi sollicitaties.....

    ben bang dat als ik het erbij zet dat ze denken wat een muts, maar aan de andere kant hoort het officieel wel bij een solli brief....
     
  20. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    Lilly; een pdf maken van je brief en cv en dan als bijlage verzenden. Een word doc kan gaan verspringen als ze 'm in een andere word versie openen.
     

Deel Deze Pagina