"Zwanger van de 2e" wordt "Bevallen van de 2e" !

Discussie in 'De mama's' gestart door NikkiF, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Lilly: kan me voorstellen... Als je het gaat vertellen aan 'instanties' dan wordt het inderdaad allemaal heel echt.
    Dikke knuffel voor jou:
    Bekijk bijlage 64146

    Mijn ouders zijn een half uur geleden vertrokken met mijn kids... Voel me nu helemaal home alone :(.
    Ga snel wat opruimen etc en om 3 uur naar de kapper (heb ik nu ook eindelijk tijd voor ;)). En dan maar hopen dat ML snel thuis komt, zodat ik niet te lang in een leeg huis ben :D
    Ach, de kids vinden het leuk bij opa & oma moet ik maar denken en vanavond gaan wij ook op stap!
    Wel heb ik gisteren gehoord dat ze morgenvroeg om 7 uur al aan de tuin beginnen (uitgraven), dus van uitslapen zal niet zoveel komen, helaas.
     
  2. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Cimu, geniet maar lekker van je 'vrije' dagje! Het is heerlijk weer..

    Lilly, die momenten zal je voorlopig nog wel houden (hopelijk wordt dat steeds minder en korter).. Het is ook niet niks en misschien steeds weer het besef dat het nu echt gaat gebeuren. Sterkte meissie... dikke X

    Veertje, Hoe is het bij jou thuis? Hou je het nog een beetje vol?

    Gaby, hoe is het inderdaad afgelopen op het kdv?
     
  3. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    Genieten jullie ook zo van het lekkere weer???

    @lilly: goed dat je de sollicitatie hebt gedaan hoor. Ik had het een paar maanden geleden ook gedaan en ik was aangenomen. Moest wel de opleiding in, daardoor heb ik het niet gedaan gezien ik al een HBO diploma heb. Ik denk dat je echt wel een goede kans maakt gezien je ervaring als gastouder en ze hebbben een enorm tekort. Kan me voorstellen dat het wel erg defintief klinkt als je het tegen zo'n maatschappelijk werkster moet zeggen. Sterkte en dikke kus

    Cimu: een vriendin van me die had ook zo'n vage buikpijn bij de Mirena. Die is toen iets homeopathisch gaan slikken en bij haar heeft het toen geholpen zal eens vragen wat dat was. Geniet toch maar lekker van je dag en nacht, is echt wel weer eens lekker:D Is je haar mooi geworden???

    Gepke: cas has ook een voorkeusrhouding, en dat is toen met fysio helemaal goed gekomen. Wij moesten ook nog naar een osteopaat. Jullie ook??? Idd hoe is het afgelopen op het kdv???

    Jo: laat die lui maar lekker gaan. Ze hebben iig wel een beetje geluisterd,alleen een beetje jammer dat ze dan weer zo'n opmerking moeten maken. Sommige mensen, tsjaa;)

    Nikki: gaat het bij jou al een beetje???al verhuisstress???

    Vandaag voor controle geweest bij de KA. Ze vind het toch niet nromaal dat Koen zo lang benauwd blijft. Heb dan ook EINDELIJK na bijna een half jaar medicijnen voor hem en ze hebben bloed afgenomen om zijn immuunsysteem te checken. Dus wel weer even spannend. Over twee weken worden we gebeld over de bloeduitslag en over 6 weken weer voor controle.
    Sollicitatie gister ging goed, dus nu afwachten want er zijn veel gegadigden. Maandag de andere sollicitatie.
    Nog even een foto van mijn binkies.....
     
  4. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    laatste;)
     
  5. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Cimu, wat leuk Burgers Zoo ! We zijn daar een keer geweest, echt super ! Veel plezier bij het concert !
    Succes volgende week woensdag !
    Vervelend die buikpijn. Ik heb er ook lang last van gehad, en ook vloeien erbij. Ik ben benieuwd of ze nog iets kunnen vinden.

    @ Lilly, kibbelpartijen met ML midden in de nacht als de kinderen spoken ... herkenbaar, komt ook door de moeheid dan. Sterkte meid !
    Goed dat je gesolliciteerd hebt ! Pedagogische ervaring heeft elke moeder wel een beetje, toch ? ;)

    @ Jo, zo is het, als het met de kinderen en het gezin goed gaat is de rest bijzaak. Je kunt je wel overal gek over maken, dan wordt je alleen zelf overspannen van alles en daar heeft niemand iets aan !
    Vervelend die buren ! Helaas zijn schuttingen niet geluidswerend ... hebben we hier ook al eens geprobeerd ! ;)

    @ Funny, ja, heerlijk hoe je kunt opgaan in die kinderen ...

    @ Gepke, is zou de tijd ook wel eens even stil willen zetten hoor !

    @ Marieke, nee, gelukkig nog geen verhuisstress. Het inpakken is tot nu toe goed gegaan. Onze slaapkamer moet nog, de garage en de badkamer. We hebben daar nog 2 weken voor. En dan nog wat kleine dingetjes in de woonkamer en spullen die we veel gebruiken in de keuken. We hebben een goed verhuisbedrijf. 23 april hoeven wij alleen te zorgen voor koffie en frisdrank en voor de rest niets, zij doen alles. Hebben we dat weekend om de dozen uit te pakken. Ook wel fijn ! Maar spannend is het wel !
    Fijn dat je nu iets gekregen hebt van de KA. Ventolin of zo ?
    Spannend die sollicitaties ! Succes !
    Wat een mooie mannekes heb je toch ! Geniet ervan !

    @ Sleutel, vandaag gekregen ! Het huis lag er goed bij. De kinderkamers gaan we nog wat opfleuren en morgen naar Ikea voor verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamers en paneel gordijnen voor de woonkamer. Eerst natuurlijk alles opmeten en misschien nog een beetje poetsen. Ik heb al een fles Dettol gehaald ;) Thijs was bij de PSZ, ik heb hem opgehaald en ben toen ook met hem gaan kijken, uiteraard ook samen met Sophie. Hij vond het wel vreemd, maar goed, als de meubels er straks zijn dan zal dat wel meevallen allemaal. Nu hebben we dus twee huizen ! :)

    Groetjes,
    Nikki F
     
  6. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @funny, het is erg zwaar maar we houden het nog redelijk vol, Stijn heeft wel momenteel ontzettende gedragsproblemen maar ik denk dat dat even aanpakken is en dat dat dan weer over gaat..
    Ze zitten nu lekker allemaal aan het eten :D
    Die jongste wil alleen niet eten.
    Ze zijn van huis uit niet gewent om fruit te eten en de jongens gaan wel goed maar het meisje wil echt niet, alleen als ik het pureer.
    Ik heb er van de week met pijn en moeite een geprakte banaan ingekregen en vandaag heeft ze 3 happen van een appel gegeten maar toen stikte ze in een stukje en wou ze meteen niet meer..

    Maar ondertussen mag het wel bekent worden want volgens mij weet de hele wereld het al en jullie kennen mijn zusje niet maar ze is zwanger van haar nieuwe vlam, het is niet geplant.. Ze kent hem net 8 weken, ik snap er echt helemaal niks van..

    @marieke, wat een ontzettend leuke foto..Ik zal snel ook weer foto's plaatsen hier of op hyves of op de kids van de site, net wat uitkomt :D

    Zo nu weer even hier aan de gang want moet nog genoeg gebeuren..
     
  7. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Veertje, goh wat een situatie ! Veel sterkte meid !

    @ Inpakken ... ML heeft vanavond repetitie en zit nu lekker met een drankje te betten ;) ... morgen wil hij de garage inpakken, maar daar heb ik morgen echt geen zin in, ik wil liever in het andere huis een en ander gaan doen, dus ... mamsie heeft, toen de kiddies lekker aan het slapen waren, de stoute schoenen aangetrokken en in haar eentje bijna de hele garage in dozen gepropt ! :D Wat een werk, ik heb we pijn in mijn rug nu ... ik ben benieuwd wat ML zegt als hij straks thuis komt ! :$

    @ Huurhuis, we hadden ons voorgenomen er niets in te doen, alleen gordijnen ophangen en niets meer. Op Sophie's kamer was wel een slechte muur en vanavond hebben we toch besloten te verven op de kinderkamers. Ik vind het sneu als ze geen mooi kamertje hebben :) ... misschien is het maar voor 3 maanden, misschien voor 12 ... verven is niet zo veel werk en ik kan het goed en vind het leuk om te doen. Morgen gaan we kleurtjes uitkiezen. :) Ik denk voor Sophie lila en voor Thijs een mooie kleur blauw ... omdat ik de garage heb ingepakt hebben we hier natuurlijk wel even tijd voor ! :p

    xxx
    Nikki F "de verhuizer" 8)
     
  8. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Goedemorgen!!

    @nikkif, :D ik heb mijn gelijke gevonden in jou :Dik had dat ook gedaan, die garage inpakken zodat er de volgende dag geschilderd kon worden:p zal inderdaad wel gek voor je kids maar als hun eigen spulletjes er staan is het vast een stuk meer vertrouwd!

    @marieke, nou dat zou tijd worden zeg dat Koen medicijnen krijgt:$ Nu maar hopen dat het werkt en dat het iets is waar hij met de tijd overheen groeit. Oh ja jij ook gesolliciteerd en aangenomen terwijl je geen spw hebt?? Oh nou word ik gelijk meer hoopvol, ik heb mijn bemiddelingsmedewerker gemaild of ze een goed woordje voor me doet, want ik kan me zo voorstellen dat ze na het krijgen van mijn brief even gaan rondvragen dat mens nou eigenlijk is.....;)

    @cimu, en heb je een lekkere avond uit gehad? En lekker geslapen ondanks de gravers? Mmmm, ik hoor de laatste tijd wel heel veel mensen klagen over buikpijn en mirena's:(

    @veertje, ach voor stijn is het ook niet niks natuurlijk, eerst een zusje erbij en nu 2 neefjes en een nichtje waar hij zijn mama mee moet delen. Volgens mij kan ik me van het verleden ook al problemen met je zus herinneren kan dat? DAt ze allemaal spullen van je ouders vroeg of zo? Eigenlijk niet echt op eigen benen stond?? Misschien heb ik het wel mis.....maar het is natuurlijk niet erg fraai om in deze situatie zwanger te zijn van iemand die je net kent, hoewel ik als buitenstaander natuurlijk ook niet echt kan en mag oordelen.....Hoe dan ook, heel veel sterkte ermee en wederom petje af voor wat je allemaal doet!!!

    @gepke, succes met de oefeningen voor Luuk! Ja het gaat veel te hard allemaal, als ik me bedenk dat Ruben over een jaar al naar de kleuterschool gaat......:$

    @jo, wat een kinderachtige lui zeg:(
     
  9. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    Lilly: ja ik ben idd gewoon aangenomen zonder spw, maar ik moest hem wel halen. De opleiding startte pas in september, dat vond ik te lang wachten dus vandaar dat ik het niet heb gedaan. Ik hoop het echt zo voor je. Ik ga igg voor je duimen.

    Nikki; gelukkig nog niet teveel stress. Gelijk heb je dat je niet teveel gaat doen in het huis, is alleen maar zonde gezien je weer weg gaat.

    Veertje::$:$:$ jeetje zeg, wat een situatie. Hou jij je verder nog wel een beetje staande???

    owww ik heb gister 3 wijntjes op, op een verjaardag. Nou ik heb gewoon een kater;) Ben echt niks meer gewend.
    Nou ga ff Koen aankleden, en dan maar eens kijken wat we vandaag gaan doen. Gelukkig zijn onze nachten sinds 5 dagen weer super. Koenn gaat er om 19.00 uur in en wordt 07,15 standaart wakker. Echt wel weer even fijn:)
     
  10. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Marieke: wat een schatjes! Leuke foto's hoor!
    Haren: gewoon puntjes eraf. Wil nog wel een drastisch ander kapsel, maar daarvoor ga ik dan een keer naar een andere kapper ;)
    Deze is wel OK, maar ik vertrouw haar geen drastische veranderingen toe.
    Ben benieuwd wat het homeopatische middel is. De gel waar de GYN het over had is Balance Active van de makers van Clearblue. Maar volgens mij is dat niet homepatisch.
    Spannend, die sollicitaties! Sterkte.
    En die onderzoeken van Koen zijn ook spannend! Aan de ene kant hoop je dat ze niets vinden, maar aan de andere kant is het mannetje daar ook niet mee geholpen... Sterkte.

    @Nikki: vreemde is dat ik niet vloei... Ik heb alleen de buikpijn sinds jan, terwijl ik de Mirena al sinds oktober heb. Ach, ik heb de Mirena alleen genomen voor anticonceptie tijdens BV. Dat ben ik toch aan het afbouwen, dus als de pijn niet overgaat, laat ik hem verwijderen.
    Ben benieuwd naar het nieuwe (tijdelijke) huisje! Foto's!!! :D

    @Veertje: tsja, die kids hebben natuurlijk een hoop meegemaakt in korte tijd. Als ze gepureerd wel eet, zou ik haar dat gewoon tijdelijk geven en dan weer langzaam opbouwen als bij een baby. Beter iets dan niets. Maar van mij moet je niet teveel aannemen; Jo & ik hebben onlangs geconcludeerd dat wij geen goede moeders zijn :D

    @Lilly: avondje uit was erg leuk. Danny de Munk heeft gewoon ruim 2 uur lopen 'stuiteren' op het podium, zonder pauze. Ongelofelijk. Sfeer was echt super! Geslaagde avond. Maar uitslapen... Ik kan niet uitslapen in een leeg huis :( Was om 7 uur wakker en kon niet meer slapen. Ben wel nog tot half 9 blijven liggen (tv kijken etc). Toen maar opgestaan: gedoucht (meteen maar douche gesopt, haha), boodschappen gedaan, hele boven verdieping grote beurt gegeven... Druk, druk, druk.

    Kids waren rond half 5 terug. Thiago heeft nog net de graafmachine kunnen zien; dat vond hij super.
    Tuin is helemaal afgegraven, geel zand ligt er al in, volgende week gaan ze verder. Jacinto ligt uitgeput op bed, Thiago zit in bad met ML en kan nog net zijn ogen open houden. Ga hem maar eens afdrogen en in bed leggen!
    Daarna nog effe opruimen en dan zelf naar bed. Ben op!
     
  11. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @cimu, oke dan zal ik niks met je antwoord doen ;)
     
  12. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Lilly, ja, het is de moeite waard geweest want vandaag was er voor de garage geen tijd geweest. De verf hebben we gelukkig nu en morgen wordt er begonnen. Ben benieuwd !

    @ Marieke, ik moet wel zeggen dat het steeds zwaarder wordt. Soms weet ik niet goed hoe ik het allemaal moet doen. School is druk, stress op maandag en donderdag en binnenkort ouderavond en dat moet ik voor alle kinderen goed voorbereiden. Woensdagmiddag studiemiddag, dus weer de hele middag kwijt. Het kolven, elk moment dat ik extra niet bij Sophie ben betekent een extra moment kolven wat lichamelijk veel vergt. Hier nog spul inpakken, van het andere huis een thuis maken. Communie van de kinderen in mijn klas, ik moet ook het Ave Maria zingen dan wat spannend is ... help, en daarbij wil ik ook een lieve en goede moeder zijn die gezellig is met haar kinderen, maar eigenlijk ben ik gewoon doodop. Ik ben dan ook heel blij dat ik over 3 weken twee weken vakantie heb ... die vakantie kon niet beter komen !

    @ Cimu, ik heb na het plaatsen 6 weken gevloeid. Raar want dat had ik nogmaal nooit. Nu gaat het beter.
    Ik heb nog geen foto gemaakt. Je kunt het huis wel zien via google maps. Hoogveldlaan 16 in Sittard moet je dan invoeren, dan kun je de woning zien !
    Succes met de tuin !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  13. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Veertje: verstandig ;)

    @Nikki: ziet er goed uit; nog redelijk nieuw, of niet?

    Ik ben lekker met de mannetjes beneden aan het spelen. ML ligt nog in bed. Die heeft gisteren de hele dag meegeholpen in de tuin en dus zand geschept en met de kruiwagen afgevoerd & aangevoerd... Daar wordt hij moe van en krijgt hij spierpijn van; snappen jullie dat? :D
    Dus gun ik hem maar een paar uurtjes extra in bed. Straks lekker met Thiago naar de film: ze hebben hier speciale kleuter&peuter voorstellingen. Dus vandaag gaan we naar de princes & de kikker. Ben heel benieuwd, wordt Thiago zijn eerste bioscoop bezoek!
     
  14. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    Nikki: jeetje meis, denk je nog wel een beetje om jezelf. Klinkt erg druk allemaal. Gelukkig komt er snel weer een beetje rust. Zier er goed uit hoor het huis. Fijn dat je iig een vakantie hebt om naar uit te kijken, gaan jullie eigenlijk nog weg???

    Cimu: ik ga morgen ook even mijn punten weer laten doen, mijn haar is echt enorm lang voor mijn doen. Zou ook graag een keer iets heel anders willen maar mijn haar is dik krullend dus ik heb niet echt heel veel opties. Morgen maar weer flink de laagjes erin laten knippen en dan misschien volgende keer weer een stuk korter. Ja de onderzoeken zijn wel spannend, maar ik probeer me er nog niet al te druk over te maken.
    Veel plezier bij de film ben benieuwd wat Thiago ervan vind.

    Zomaar; hoe is het bij jouw meis???

    Jo: nog last van je buren gehad???;)

    Vanmiddag een kinderverhjaardag, wel gezellie. Morgen heb ik mijn andere sollicitatiegesprek, ben wel benieuwd. Vind het toch wel spannend, baal alleen dat ik enorm verkouden ben. Hopelijk gaat dat morgen alweer een stuk beter.
    Hebben jullie nog plannen voor vandaag???
     
  15. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Cimu, ja, ik dacht van 2004. Ze zijn heel ruim, prima woningen ! Veel plezier in de bios !

    @ Marieke, ja, op momenten weet ik even niet meer waar ik beginnen moet. Loop aardig op mijn reserves nu, maar goed, binnenkort is het allemaal achter de rug en hebben we even rust ! We gaan deze vakantie niet weg. Even bijkomen van alles en ML heeft ook geen vrij, alleen 5 mei dan.
    Veel succes met je gesprek morgen !

    @ Verven, Thijs heeft twee mooie blauwe muren (was in een keer dekkend) en Sophie een hele mooie roze/paarse ! Deze muur was eerst donker grijs dus die moest zeker twee keer. De muren heb ik vanochtend geschilderd en ML is vanavond nog gegaan om de muur van Sophie voor de tweede keer te soppen. Morgen kan ik de andere muren wit maken ... in elk geval beginnen daarmee. Ik moet namelijk eigenlijk gelijk om 15.00 weg op school want er komt iemand van Essent ivm een lek in de meterkast. Ondertussen kan ik dan nog even verven voordat ik de kiddies ga ophalen rond 17.00 !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  16. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.556
    3.456
    113
    Goedemorgen!
    @Nikki, een drukke periode voor jou! Denk op tijd aan jezelf hoor!
    @Marieke, succes met de sollicitatie! Hoe laat mag je? Haha, ik stuiter tegenwoordig ook al na 2 wijntjes. Van het weekend een etentje gehad en toen merkte ik dat ik na 2, 5 a 3 glazen zelfs al moeite kreeg om recht te lopen, dus maar snel over gegaan op water.
    @Cimu, wij hebben onze vorige tuin zonder hulp afgegraven, opnieuw zand gestort en bestraat, was een hels karwei, we hebben nog 2 maanden ofzo last van ons rug gehad. Ik doe het nooit meer!
    Nou ja, binnenkort dan een schutting plaatsen, maar dat is minder zwaar ;).
    @Veertje, zwanger, nu al! Lijkt wel een soap.

    Ai, ik ben zo brak. Luc hoest de longen uit zijn lijf, wordt daardoor steeds wakker, tanden die nog even doorbreken etc., hij zit gewoon niet lekker in zijn vel. Morgen misschien maar even de HA bellen als hij zo blijft hoesten. Verder gaat het goed hoor, hij babbelt de laatste tijd een stuk meer.
     
  17. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Marieke: veel succes vandaag! Ben heel benieuwd welke baan jou zelf het leukste lijkt!

    @Nikki: bezig bijtje! Gelukkig is dit wel opbouwend ipv afbreken (inpakken). Maar petje af hoor!

    @Jo: we hebben ook al eens zelf gedaan, maar toen een klein stukje van de tuin... Nu moest er 130 m2 afgegraven worden (incl gras etc). Daarna over de hele tuin geel zand storten... Dat heeft 4 mannen en een graafmachine van 8:00 tot 17:00 uur bezig gehouden. Als we dat zelf hadden moeten doen, waren we er vele weekenden aan kwijt geweest.
    Sterkte vandaag! Ik hoop dat Luc zich snel beter voelt! Voor jullie allebei (allemaal)!

    @Bios: Thiago vond het erg leuk. Het was ook een leuke film (de kikker en de princes). Alleen zaten er een paar spannende stukjes in; schaduwen die in actie kwamen... Maar verder vond hij het heel leuk. Hij heeft ook nog een diploma filmkijken in de bioscoop gekregen! Erg leuk. En ondanks dat het allemaal peuters&kleuters met de ouders waren, was het toch lekker rustig in de bios. Er bleven wat lichten aan en het geluid was zachter speciaal voor de kleintjes. Was echt super! We doen het zeker nog eens.

    Zo, nu Jacinto naar bed brengen, want om 11 uur moeten we alweer naar het CB voor een APK ;) Tot straks.
     
  18. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @jo het is ook net een soap echt, wat ik gisteren weer meemaakte, het is echt niet te geloven..

    We hebben iig gisteren de ouders gebeld nadat ze hier waren geweest, het moest allemaal weer telefonisch want ze hadden geen tijd om met ons te praten, om gek van te worden.
    We hebben ze voor de keuze gesteld dat ze of de kids komen halen of dat wij hulp mogen vragen via jeugdzorg of wat dan ook,die kids hebben zoveel problemen in hun hoofd en zoveel gedragsproblemen dat wij niet weten hoe we hier mee om moeten gaan en het breekt ons op en het ergste nog Stijn gaat er onder lijden..
    Dus ik probeer nu de huisarts te bereiken om te kijken wat die er over zegt..

    Heb er nog een probleem bij, ik heb een duowagen en lisa past niet meer in het babynestje maar zonder gaat ook niet want er zitten geen schoudergordeltjes in dus ze schopt zich eruit, ze is er al 2 keer bijna uitgevallen.
    Heb lisa nu in de draagzak maar dat vinden mijn bekken nog steeds niet leuk maar ja ik moet nu wel want anders kan ik ze niet allemaal meenemen..

    Nou ik ga maar eens de dokter proberen te pakken te krijgen, aangezien het maandag is zal het wel even duren..

    Heeft 1 van jullie ervaringen met een loopoortje?

    Sorry dat ik niet op jullie reageer..
     
  19. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Veertje: jeetje zeg, ik hoop dat je de huisarts snel te pakken krijgt voor advies!
    Loopoortje: meer ervaring mee dan ik zou willen!
    Thiago heeft er in zijn leven wel 12x last van gehad denk ik!
    Je kunt er het beste niets aan doen... Behalve de smurry wegvegen als het uit het oor komt. Sommige huisartsen zeggen dat het besmettelijk is, andere weer niet. Ik denk dat het ongeveer hetzelfde is als met snot...
    De eerste 3 dagen doet de huisarts er niets mee. Daarna krijg je druppels en als die niet helpen een antibiotica kuurtje.
    Hij/zij kan ook koorts hebben door het loopoortje. Maar zodra het een loopoortje is, is de oorpijn weg; de druk is er dan namelijk vanaf.
    Sterkte ermee!
     
  20. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Veertje: wat voor duowagen heb je eigenlijk? Ik heb bij Jacinto ook nooit de schouderbandjes vast, wel de heupbandjes, zeg maar. Dat is voor hem voldoende. Of zitten die er bij jou ook niet in?
     

Deel Deze Pagina