December 2006 mama's DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door eve, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    Otje gefeliciteerd met Steef
     
  2. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    Nynke31 welkom terug zou ik zeggen, tuurlijk mag je nog meekletsen....

    zo nu moet ik rennen

    tot later
     
  3. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi,

    janette; haha lachen die foto zeg. leuk toch om dat zo te zien je weet iig dat hij dit helemaal geweldig vind zo

    nynke; bij de oppas slaapt hij in de wagen(meestal wanneer ze hebben gelopen valt hij dus tijdens de wandeling in slaap.
    heb dus nu al meerdere keren een poging gedaan hem zelf te laten slapen oa met huilen maar hij raakt zooo overstuur dat ik hem dus op een gegeven moment toch uit bed haal. en dan heb ik het echt al lang geprobeerd hoor(denk aan half uur ofzo)dan begint hij met gwoon huilen daarna heftiger en driftiger en dan denk je heee hij word rustiger en gaat slapen maar dan is het dus even tot rust komen voor hem en vervolgens begint het van voor af aan maar dan heftiger....zodoende dat ik dit echt niet kan doen word er zelf ook heeel verdrietig van. al had ik het graag gewild als ik de zekerheid had dat dit beter zou werken zeg maar:)
    nu merk ik dus dat hij op zich wel zelf in slaap kan vallen maar dan moet hij wel écht moe zijn:p maargoed we houden hoop elke keer als hij uit zichzelf in slaap valt is er 1 zullen we maar zeggen he

    gr saskia
     
  4. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    Nynck welkom terug: tuurlijk mag je hier weer schrijven,
    ben blij om te lezen dat je wat meer een ritme gevonden heb
    (ben benieuwd of ik die hier kan vinden straks.)

    Saskia: bijna een einde van de keuken verbouwing lees ik....

    Lies: hoe is het met jou?
    ik heb je al even gemist....

    Hier wordt het vandaag een huishouddag.
    Kailynn gaat vanmiddag naat het kdv.

    Zondag gaan we naar holaday on ice in princes sfeer, ben wel benieuwd hoe kailynn het vind.
     
  5. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    slingding dna kunnen we elkaar de hand schudden, hier ook een hhdag...alleen wilde ik ook wat in de tuin doen, na het zonnetje van gister, al komt nu de miezer regen naar beneden dus dat zou wel niet meer gaan vandaag.

    veel plezier zondag...

    Gister is Teun met opa en oma naar sprookjeswonderland geweest...de dag van zijn leven weer...hij vond het geweldig om alle kabouters weer te zien....hefet de hele winter al de cd's gehoord dus kon nu alles meezingen...
     
  6. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    slingding veel plezier zondag

    oh leuk he dat ze alles mee kunnen zingen janette

    otje gefeliciteerd met steef

    nou het stroom zit erop, dus weer een stap verder.
    nu hebben ze alleen een te klein gat gemaakt voor de slang van de vaatwasser, en het kastje loopt schuin naar onder toe, dus past de vaatwasser er niet eens tussen....... morgen maar even er weer achteraan. zijn maar kleine dingen dus komt wel goed
     
  7. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    #627 janette, 10 apr 2010
    Laatst bewerkt: 10 apr 2010
    zo voor dat ik moet werken kom ik ff langs...
    meiden hoe is het met de keuken, kunnen jullie al weer koken?

    Teun is nu overdag zindelijk en poept nu ook thuis op het potje....hij bleef vragen om een luier, maar bij oma poept hij wel op het potje dus ik zei "nee je kan op de pot zitten bij de tv" dat wilde hij wel en was helemaal trots toen er een drolletje was..... nu heeft hij zeker het treintje verdient, dus mss dat Wijnand maar ff vandaag met hem naar de stad gaat want hier zijn ze niet te koop....
    dit is hem dus.....

    nou tot schrijfs maar weer, zet er zo nog ff een link bij van de foto's van sprookjeswonderland

    dit is de link: Sprookjeswonderland 2010 pictures by Janette-leila - Photobucket
    doei doei
     
  8. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    Oh, wat is het fijn om zo'n reactie te lezen. Dan weet je in ieder geval dat er gelijkgestemden zijn! Mila is trouwens ook een enorme knuffelkont, maar dus ook heel bewerkelijk omdat ze zo aanhankelijk is. En ze heeft gewoon een heel erg sterke eigen wil en heel weinig geduld (volgens mij moeder een kopie van hoe ik vroeger was).Gelukkig hebben we net weer een paar hele gezellig makkelijke dagen met haar achter de rug. En dan zie je dus inderdaad gelijk weer dat ze zich gaat ontwikkelen.
    Het bleken trouwens toch geen waterpokken, maar een reactie op de BMR inentingen.
     
  9. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    @Melliemel: En, is de keuken geplaatst? Helemaal naar tevredenheid?

    @Janette: Wat snoepig, Teun met twee paashazen! Ik zag al leuke foto's op hyves van sprookjeswonderland. Ik vind het zo'n geweldig park, echt jammer dat het hier niet in de buurt is, dan zou ik direct een abonnement nemen. Ik zag trouwens dat de kruidvat treinjes van thomas de trein in de aanbieding had, maar ik weet niet of dat nu al van vorige week was.
    Fijn dat Teun nu overdag bijna helemaal zindelijk is. Dat is echt zo makkelijk.

    @Nynke: Leuk weer wat van je te horen en fijn dat je weer wat energieker bent. Goed joh, dat het afvallen zo goed gaat , dat geeft de burger moed! Hier heb ik even een rustpauze ingelast, maar de 25 kilo die ik kwijt was zijn er nog steeds af. Ik wil het binnenkort wel weer oppakken.

    @SLingding: Veel plezier bij Holiday on ice.

    Demi was van de week niet helemaal fit. Koorts, slecht eten, en klagen over buikpijn. Ze zei ook steeds dat de korstjes van het brood te hard waren en wilde alleen maar zachte dingen eten. Dus ik dacht dat ze keelontsteking had. Ik schrok me dan ook rot toen ik gisteren haar tanden ging poetsen. Het tandvlees onder leek helemaal ontstoken en bloedde ook, terwijl ik zeker weet dat dat nog niet zo was en we altijd heel secuur zijn met poetsen. Ook haar tong was helemaal wit uitgeslagen en er zitten blaasjes op. Vannacht heeft ze heel onrustig geslapen en bijna ieder uur wakker geweest. Een sinassprilletje wilde ze niet, dat kon ze bijna niet bijten. Vanochtend nog steeds drama, dus contact gehad met de huisarts en tandarts. Blijkt dat ze een slijmvliesontsteking in haar mond heeft. Daar is niks aan te doen, wordt veroorzaakt door een virus en moet vanzelf over gaan binnen een paar dagen. Maar de huisarts zei wel dat het echt enorm pijnlijk is. Dus nu zitten we aan de papjes, want iets anders wil ze niet . Ze wil ook haar tanden niet poetsen en dat moet natuurlijk wel, dus dat zorgt iedere keer voor een klein drama. Dus dat was het, in plaats van keelpijn. En daar kwam natuurlijk ook het uit de mond ruiken vandaan.
    Verder is ze wel redelijk vrolijk dus we hebben eind van de middag een lekker stuk gefietst en zijn naar hemel-rijk geweest. Is hier in de buurt. Met een grote binnen- en buitenspeeltuin.

    FIjn weekend nog allemaal!
     
  10. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    Oh en otje...gefeliciteerd nog met Steef. Veel plezier morgen.
     
  11. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    @Duckie dat was deze week van de thomas treintjes, hij heeft er dinsdag 1 gehad en van de week heb ik er nog een paar gekocht en achter gehouden, die kunnen mooi mee op vakantie en krijgt hij evt in het vliegtuig als die kapot gaan van het zand vind ik dat niet zo erg...maar bedankt voor het zeggen

    hoe heb je de rustpauze ingelast? gewoon alles opbouwen en dan strakkies weer beginnen?, ik ben er nu achter dat ik heftig reageer op koolhydraten dus dat ga ik nu zoveel mogelijk beperken...

    vanmorgen is Wijnand dus met Teun het treintje gaan kopen, thuis nog ff laten plassen en ze waren pas 2 uur later thuis...geen druppeltje is er gevallen.....Hij was heel trots dat hij het treintje mocht kopen....vertelde het aan iedereen die het maar horen wilde
     
  12. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    ilse:
    heel veel beterschap en sterkte voor Demi.
     
  13. @Duckie: Wat vervelend dat nu Demi ziek is. Lijkt me trouwens een erg vervelende kwaal, zo'n slijmvliesontsteking in je mond.
    Wist je trouwens dat er ook vloeibare paracetamol is? Ook van het merk Sinaspril zelfs.

    @Slingding: Je zult wel al weg zijn, maar toch: veel plezier vandaag!

    @Noura: Ik ben vrijdag nog bij je in de buurt geweest. Het vrijgezellenfeest van mijn zus werd in Zutphen gevierd. Een kookworkshop (Italiaans eten) bij Fort Bronsbergen.
    Ik had altijd gedacht dat Zuphen 'heel ver weg' was, maar was op de terugweg toch in anderhalf uur thuis (en nee, ik heb me keurig aan de maximum snelheid gehouden... ;))
     
  14. wies

    wies Lid

    30 jan 2006
    69
    0
    0
    lerares
    amsterdam
    Hoi meiden,

    tijdje geleden dat ik langs geweest ben. We zijn met de paasdagen weggeweest en ik was de week erna te moe om 's avonds nog te internetten. De paasdagen waren erg gezellig. Het weer was jammer genoeg minder dan de afgelopen jaren en het huisje was ook niet veel soeps, verder was het gezellig en hebben we leuke dingen kunnen doen. Vooral een bezoek aan een kasteel in de buurt viel bj iedereen (en zeker ook bij Thijs) in goede aarde.
    Afgelopen week was ik alleen zo moe dat ik er beroerd van was. Ik dacht echt dat mijn schildklier niet in orde was, ik moest gelukkig woesdag prikken en vrijdag hoorde ik dat die gewoon goed was. Ik doe nu even goed rustig aan.
    Met de zwangerschap (ben nu 24 weken) gaat het goed. We hebben gisteren het hangwiegje opgehaald, echt heel mooi. We zijn nu bezig om onze slaapkamer (aar de baby bijkomt) een beetje op te knappen. Pieter is de muren opnieuw aan het witten en maakt dezelfde muurschildering als op Thijs zijn kamer er ook bij ons op. Verder moeten we alleen nog bij Ikea een kastdeel erbij kopen en dan zijn we klaar.

    Ik hoop dat ik de komende weken tijd heb om weer een beetje bij te lezen

    x Lies
     
  15. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    @Janette: Ik heb inderdaad even opgebouwd, en eet nu nog steeds wel koolhydraat arm, anders gaat het hier ook mis. En dan kijk ik wanneer ik weer verder ga.

    @Lola: Ik weet dat er ook vloeibare paracetamol is, maar de tandarts adviseerde dat niet , omdat het blijkbaar een hoop zuur op de tandjes achter laat of zoiets. Dus we gebruiken nu paracetamol. Wanneer stapt je zus in het huwelijksbootje?

    @Wies: Goh, dat gaat ineens hard met jouw zwangerschap, 24 weken alweer! Balen dat je zo moe bent. Zwanger zijn van een tweede kindje is sowieso veel vermoeiender, omdat je veel minder kans krijgt om rust te pakken. Goed voor je zelf proberen te zorgen.

    Hier gaat het nog steeds niet echt lekker. Demi heeft veel pijn, dus ik ga morgen sowieso naar de huisarts. Ik wil graag dat ze ook even bloed prikken, want ze klaagt ook over allerlei andere vage klachten en slaapt ineens weer een uur of 3 's middags terwijl ze al sinds september geen middagslaap meer doet!
    Dus morgenvroeg m'n baas bellen dat ik niet kan komen werken. Heb een aantal belangrijke afspraken staan, dus dat is niet handig. Maar de kids thuis gaan toch echt voor....
     
  16. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    goh leuk zeg lola! hihi heb van de week 2x een vrijgezellenfeest voorbij zien komen, arme mensen dacht ik nog, 1x zat de bruidegom in paashaaspak in een winkelwagentje

    zo wies 24 weken al weer

    knuffel voor demi, wat lijkt me dat vervelend.
    die vloeibare sinaspril is hier niets, is heel vies spul.. en als ze het wegduwen wil je niet weten wat een plakboel je krijgt
     
  17. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    iedereen nog bedankt voor de felicitaties van mijn verjaardag.
    Ik ben afgelopen week druk geweest met werken en het voorbereiden van de begrafenis van mijn opa, die afgelopen woensdag is begraven. Het was triest, maar ook goed. Als tegenhanger daarvan is Franks vader vrijdag 80 geworden dus hebben we ook weer flink feest gevierd. Soms zitten gebeurtenissen dicht bij een en zijn de tegenstellingen groot....

    Merk wel dat ik afgelopen week weinig energie heb gehad om op het forum te komen en dat mijn emoties wel een beetje heen en weer geslingerd zijn. Net belt mijn moeder weer dat een neef van haar overleden is vandaag. Daar zouden ze eigenlijk vorige week heengaan, maar dat ging niet door vanwege de begrafenis van mijn opa. Het is wel hel triest dat het nu zo loopt dat ze daardoor geen afscheid van hem heeft kunnen nemen.

    Ik heb momenteel echt het gevoel dat er overal aan me getrokken wordt: op t werk is het druk, ouders van weerszijden doen een beroep op ons vanwege uiteeenlopende dingen (en ook goed voorstelbaar), kinderen zijn af en toe strontvervelend (voelen natuurlijk mijn spanningen ook), ik ben moe en het hele huis is een zooi vanwege de verbouwing van de keuken. Heb dan ook mezelf stellig voorgenomen dat ik als dadelijk de keuken af is er even lekker met Frank alleen tussen uit ga om eens te ontspannen, want ik loopt toch wel een beetje tegen alles aan momenteel en dat is niet goed voor mijn humeur.

    Sorry ook dat ik even niet heel erg van het reageren ben. Leef wel echt met jullie mee, maar het wil gewoon effe niet....

    Duckie: hoop echt dat Demi snel opknapt. Klinkt echt heel naar...

    Oh nog effe positief: Nick is op 2 nachten na al anderhalve week droog! Er prijken hier veel mooie raamstickers op de schuifpui inmiddels en Nick vind zichzelf echt een grote jongen!
     
  18. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    Duikster, wat kan ik me goed voorstellen dat het je momenteel even allemaal teveel is, je zou van minder gestressd worden! En het zijn allemaal dingen die je niet ff aan de kant kunt schuiven.
    Dikke knuffel van mij!
     
  19. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Hallo meiden,

    De tijd is me hier nog steeds niet goedgezind ;) Heb 's avonds 2 uurtjes voor mezelf en het forum schiet er dan bij in :) Lees wel met jullie mee maar reageren komt er echt niet van...Gelukkig tref ik de meesten van jullie wel op Hyves. Moet bekennen dat ik dat een perfect medium vind voor het snel en doeltreffend reageren :)

    Kom wel weer een keertje langs!

    Liefs x
     
  20. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    hi eve, 2 uurtjes is wel weinig ja

    duikster wat knap van nick, en dikke knuffel ook van mij
     

Deel Deze Pagina