"Zwanger van de 2e" wordt "Bevallen van de 2e" !

Discussie in 'De mama's' gestart door NikkiF, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.591
    3.483
    113
    @Lilly, inderdaad jammer, zou leuk zijn als het gewoon eens mee kon zitten, nou hopelijk vind je snel een andere geschikte baan!
    Ach, voel je niet schuldig hoor over die potjes, ik ben daar sinds een week of 3 ook een stuk makkelijker in geworden, zolang ze het allebei goed eten (vers gemaakt of potjes), maakt het niet zoveel uit. Trouwens, hoe ranziger het ruikt, hoe lekkerder ze het lijken te vinden.
    @Veertje, wat een gedoe zeg, je hebt je handen er maar vol aan! Hopelijk komt er nu meer schot in de zaak!

    Naar de huisarts geweest, hij reutelt, maar zijn longen klinken schoon, weer uitzieken, als hij koort krijgt moeten we weer bellen.
    Volgens mij zit er hier iemand onder mijn bureau zijn luier vol te gooien, ik mag weer in actie komen!
     
  2. zomaar

    zomaar Fanatiek lid

    29 sep 2006
    2.769
    0
    0
    Brabant
    Ff snel tussendoor, klagen omdat jullie nu echt ongi zijn geworden ;) hier iemand die nu nog steeds volledig bv geeft maar netjes al vanaf 6 weken na de bevalling gewoon om de 28 dagen ongesteld is hoor,.... Dus jullie hebben geluk gehad!!! (ben gewoon jaloers) hihi
     
  3. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Lilly: ach, potjes zijn toch ook gezond? Jacinto krijgt ook meestal potjes, omdat wij te laat eten voor hem (tussen 6 - 7) en te gekruid. Toevallig vanavond apart voor hem gekookt: rijst, kip & sperciebonen. Hij leek het wel lekker te vinden, maar was veel te moe (was alweer bijna 6 uur toen we gingen eten). Komt allemaal vanzelf goed!

    @Zomaar: echt waar :$. Balen voor jou! Ik moet er echt weer aan wennen hoor! Is de eerste keer in 1,5 jaar tijd (sorry)...

    @Jo: Fijn dat zijn longetjes schoon zijn, maar minder dat de enige optie uitzieken is. Hopelijk gaat het snel beter! BETERSCHAP!

    Vanavond was het hier weer erg gezellig tijdens het eten (NOT).
    Thiago eet niet zo goed de laatste tijd. Nadat we hem een tijdje geprobeerd hebben aan te sporen, hadden we afgesproken dat we het over een andere boeg zouden gooien: negeren. Als hij niet wil eten, eet hij niet, toch? Alleen ML vat negeren anders op dan ik... Thiago heeft dus altijd goed gegeten. Tot een paar maanden terug. Ik denk gewoon dat het een fase is; aandacht trekken, ook al is het negatieve aandacht. Vanavond nog maar eens bespreken met ML wat we onder negeren verstaan. Kijken of we het avondeten weer gezellig kunnen maken ;)
     
  4. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @cimu, wij hebben dus nog nooit aangespoord tot eten. Al voor de geboorte hadden man en ik afgesproken dat we dat niet zouden doen. Eten moest gewoon eten zijn; en het kan toeval zijn maar wij hebben dus een ontzettend goede eten. Bij het cb kreeg ik te horen dat ze nog nooit een kind hadden gezien dat zo regelmatig groeit als Ruben en bij de psz waren ze ook ontzettend verbaast over hoe goed hij eet.

    En ja hij heeft periodes dat hij de korstjes laat liggen. Dat er drie happen in gaan en verder niks. Maar mijn ervaring is dat dat maar tijdelijk is, soms hebben ze ook gewoon geen honger;)

    Dus zeg maar tegen je man dat het werkt!! Zolang je er geen machtmiddel van maakt is he took geen machtsmiddel!

    Eten kun je nou eenmaal niet dwingen.
     
  5. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Zomaar, wat vervelend zo'n meelezer ! Bah !

    @ All, ik ben vanavond weer gaan schilderen. Het schiet gelukkig goed op nu, bij Sophie nog een muur en bij Thijs nog twee. Ik moest stoppen want de verf was op ...

    Morgen heb ik studiemiddag :( en moet nog een document doornemen voor dan ... ik moet dus helaas gaan nu, zonder verder te reageren ...

    Tot morgen !

    xxx
    Nikki F
     
  6. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @jo, hoe is het vannacht gegaan? Ik hoop wat beter.....waarschijnlijk heb je alles al geprobeerd maar ik liet ruben wel eens stomen in de douche als hij vol zat. Eerst de douche flink heet laten lopen (ja verspilling ik weet t) en dan hem erin met gewone temperatuur uiteraard. Meestal liep al het snot er dan zo uit waardoor hij in ieder geval het eerste deel van de nacht lekker sliep.
    En d ehoestdruppels van vsm hielpen hier ook redelijk goed. Sterkte, hopelijk voel je je zelf ook wat beter!

    @zomaar, jeetje al gelijk ongesteld. Mag inderdaad niet klagen dan....maar het is wel erg heftig....dus doe het toch:D

    @nikki, en alles weer overleefd vandaag?


    Hier druk met het zoeken naar een advocaat/mediator...vind t doodeng maar t moet, kan nog geen eens urgentie aanvragen totdat de scheiding rond is dus moet nu echt iets gaan gebeuren. Bah...

    (en ondertussen heb ik mijn boekhouding nog niet eens op orde voor de accountant, gelukkig is er al uitstel aangevraagd maar het blijft maar als een donderwolk boven mijn hoofd hangen dus moet het nu echt gaan afronden, kan me er gewoon niet toe zetten).
     
  7. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.591
    3.483
    113
    @Zomaar, wow, da's snel 6 weken, hier 6 maanden, heb het ook niet gemist.
    @Nikki, druk, druk, druk, sterkte, zal lekker zijn als het huis 'af' is, dan heb je tenminste weer iets meer rust.
    @Cimu, wij geven tegenwoordig iets meer groente en iets minder pasta/rijst/aardappelen, want de laatste weken begon ze zowat alleen nog maar die dingen er uit te eten en heel weinig groente, zo heeft ze gewoon niet zoveel keus, verder gaan we er niet op in, wil ze niet meer, jammer dan, ze hoeft haar bord niet leeg te eten en een toetje hoort er ook altijd bij (hoor vaak mensen zeggen dat als ze hun bord niet leegeten, ze ook geen toetje krijgen). Ze hebben niet zo snel een tekort. Maar ik maak ook geen alternatief eten klaar, er wordt gegeten wat ik gekookt heb en anders jammer.
    Drinkt hij misschien veel voor het eten? Soms zitten ze dan ook al aardig vol en eten ze minder.
    @Lilly, bah, de boekhouding, dat zijn echt van die klussen waar je jezelf toe moet zetten. Als je eenmaal bezig bent gaat het wel, maar een hobby zal het nooit worden.

    Gelukkig weer een normale nacht gehad. Heerlijk! Zo even boven stofzuigen en dan kan Luc weer naar bed voor zijn ochtendslaapje.
     
  8. zomaar

    zomaar Fanatiek lid

    29 sep 2006
    2.769
    0
    0
    Brabant
    Poeh.... Even een ego berichtje hoor. Heel kort samengevat komt het erop neer dat ik mijn moeder gisteren (bewust) heb betrapt wat betreft haar alcohol probleem en ga nu dus stappen ondernemen om haar professionele hulp aan te "bieden"...

    Daarna dacht ik een wat rustiger avondje tegemoed te gaan, totdat ik om 22.30 een huilende zus aan de telefoon had, haar huwelijk loopt nu na 12 jaar waarschijnlijk op de klippen, ze is er helemaal kapot van. Daar heb ik vannacht tot half 2 gezeten toen geslapen met 3 onderbrekingen van de kinderen om vervolgens om 06.50 alweer wakker gebeld te worden door mijn zus. Het wordt een spannende dag voor haar, haar man komt op dit moment terug naar huis om met haar te praten....

    Ik ben dus een "beetje" moe...

    Lilly: via het juridisch loket kun je een mediator vinden, de mediator vraagt ook juridische bijstand aan want voor zover ik het van een afstand kan bepalen hebben jullie daar wel recht op. Jullie zouden dan beiden eenmalig 50 euro betalen. Als er iets is sms je maar hè!
     
  9. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.591
    3.483
    113
    @Lilly, is zo'n scheidingsmakelaar niets voor jullie? Geen idee hoor, heb het wel eens op t.v. gezien, maar weet natuurlijk niet of het in de praktijk goed werkt, misschien even googlen naar ervaringen? En niet geheel onbelangrijk, de kosten. Oh, ik zie dat Zomaar ook al een tip heeft.
    @Zomaar, sterkte met de problemen rondom je moeder en je zus! Alles komt tegelijk!
     
  10. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    @jo, ja heb al info van die makelaar in huis, maar tnx voor t meedenken hoor! Ben alleen bang dat die veel meer rekenen. Aan andere kant regelen die wel ALLES....en das ook wel weer fijn....

    ga eens kijken bij het juridisch loket


    @zomaar, jeetje....hangt er wat in de lucht of zo....my god...weet hoe je zus zich voelt:( Sterkte met alles, oh en ik heb mijn vader ook op gedwongen, zo'n 17 jaar geleden....was de enige manier om het te laten stoppen.
     
  11. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    Sorry meiden, heb jullie een beetje verwaarloosd en ik heb ook geen zin meer om alles terug te lezen dus ik zal vast een hoop vergeten.

    @Lilly, balen van die baan. Hopelijk zit het inderdaad binnenkort eens mee! Sterkte ook met de hele afhandeling van de scheiding. En ja wat een ellende die administratie. Zeker met 2 kids.
    En POTJES Lilly toch!! Ha ha, nou fijn toch, hartstikke handig als je op pas moet (of geen zin hebt om te koken). Hier geen optie en Karlijn heeft het ook maar weinig gehad maar ze vond het veel lekkerder dan mijn brouwsels.

    @Zomaar; jij sterkte met je familie. Hopelijk lukt het met de professionele hulp. Oh ik wou dat mij dat was gelukt met mijn moeder, maar die heeft tot het laatst toe ontkent (en het daarnaast ook goed verborgen gehouden, en wij ons kop in het zand). Blijft altijd een pijnlijk punt voor me.
    En ja jeetje het regent scheidingen lijkt het wel.

    @Nikki; lekker bezig hoor. Als je nu een beetje opschiet ben je op tijd om ons te helpen als we terugkomen:p

    @Cimu; Karlijn kan ook soms erg slecht eten. Op school eet ze wel (en daar krijgt ze dus rijst, rijst...en...rijst, maar ook groenten). Ze wil gewoon vaak lekker dwars zijn; "lust ik niet" voordat ze het ook maar geprobeerd heeft. Wij negeren dat ook. Ze moet alleen aan tafel blijven zitten totdat wij klaar zijn.
    Ze wil wel het eten van Joris eten, dus maak ik, opvoedkundig heeeeel verantwoord..., wat meer klaar voor hem en laat haar een deel eten. Krijgt ze toch haar groenten binnen.

    @Funny; misschien is de baan niks hoor (of ik niks voor de baan...) maar kun je me toch even pb-en, ben nog steeds nieuwsgierig.

    Hier nog lekker niet ongi door de minipil. Heerlijk!!! Sterkte voor iedereen die er wel weer last van heeft.

    Het vertrek wordt steeds concreter; 8 juni komen ze inpakken, 11 juni vliegen we. Ik hoorde net dat we het business class ticket van ML mochten omzetten naar economy tickets voor de hele familie. ML wilde dat niet gaan vragen omdat hij zeker wist dat dat toch niet mocht. Maar hij moest van me en nu hebben we toch ruim 3000 euro "verdient". Tja de vrouw achter de man he....

    Gisteren de kids in het badje op het balkon gehad. ze hadden zo de slappe lach met z'n 2-en. Zo leuk!!
    Ik ga ze nu ook even aandacht geven. Karlijn is de hele dag naar school geweest dus die moet even mamma-tijd.
     
  12. justfem

    justfem Fanatiek lid

    29 sep 2008
    1.950
    0
    0
    PT Vormgeefster FT Mama
    Zuid-Holland ergens onder de rook van Rotterdam
    @ll: Hoi ik lees regelmatig over de irritaties die meelezers met zich meebrengen, ik liep al een tijdje met een idee, ik heb jullie (alle dames die op de lijst staan aan het begin van dit topic het in een pb-tje gestuurd, ik wil graag van jullie weten of het jullie wat lijkt. Gepke je heet nu anders toch? Kun je me even pb-en anders dan stuur ik jou het berichtje ook nog even ;)

    @ll: ik kom zo even reageren op de overige dingen, ik ben erg druk *zucht*, morgen een presentatie van mijn werk in Adam, Roos is snip verkouden en Noa heeft een gekneusde voet opgelopen bij het wave-boarden dus die kan nu niet zelf naar huis komen lopen en moet ik met de auto van mijn moeder uit school gaan halen zometeen. Gelukkig is het mooi weer en kan ik er nog wel om lachen allemaal.
     
  13. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Even snel voordat ik Dylan uit school moet halen...

    Kaatjesmam, ga je echt nog ff pb-en... sorry!
    Lilly, ik was beide keren na 6 wk weer ongesteld ondanks de bv! En heb bijna een jaar nu de mirena. De afgelopen maand was ik 4 dagen beetje vloeien maar de maanden daarvoor 2 wk per maand!!!!!!!!!

    Justfem, kijk straks naar je berichtje!

    sorry, dat ik niet op iedereen reageer. Ben een beetje aan het haasten en vliegen, bah!
     
  14. misstiana

    misstiana Fanatiek lid

    13 mrt 2008
    1.565
    0
    0
    Lilliy:

    hier een tip over scheiden, neem allebei ee iegen advocaat. Ik zie het steeds spaak lopen en uiteindelijk alsnog beide een andere.

    kaatjesmam: wat fijn en dat scheelt enorm!
     
  15. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    Zomaar: apart als je mensen niet kent en toch zoveel gelijkenissen hebt. Mijn vader is/was ook alcohollist. Vreselijk. Ik hoop dat het gaat lukken met de hulp,hier heeft het niet mogen baten. trouwens hij is daar niet aan overleden. En wat een verhaal van je zus zeg, echt heel vervelend. Ik hoop dat ze toch een goed gesprek hebben. Meis, denk je ook een beetje aan jezelf (weet dat het makkelijker is gezegd dan gedaan)
    Wbt afspreken, ik weet het ook niet. Justfem had het toen eens over een site waar je dat kon regelen en dat iedereen kan invullen wanneer ieder kan. Je kan het ook dat ene weekend in juni doen, dan kom ik nog wel een andere keer:p

    Lilly: wat balen dat ze daar niet aan BBl doen. Heb er hier genoeg voor je, moet je alleen naar Hoofddorp komen en daar zit je ook niet op te wachten.
    Goed dat je naar het juridisch loket gaat, daar kunnen ze je echt wel goed helpen.

    Kaatjesmam: foei, foei, ons verwaarlozen:p Nee hoor, ik denk dat we dat allemaal wel begrijpen. Jeetje het komt allemaal dichtbij hoor. Heb je wel al zin om naar Nl te komen, of zou je daar nog even willen blijven???

    Nikki; nog gelukt met schilderen? en de studiedag overleeft???

    Jo: fijn dat luc beter geslapen heeft. Hopelijk gaat het snel helemaal over. Gelukkig is het weer goed en hangen er straks minder virussen.

    Sorry voor ieder die ik vergeten ben.

    @ongi: hier ook alweer na 6 weken, maar ja ik gaf dan ook geen bv.

    @alcohol: veel mensen hier in de groep met ouders met een alcoholprobleem. Toch wel apart.

    @ de twee banen. De baan van het gastouderbemiddelaar ben ik tweede geworden:( Ik baal er enorm van omdat hier toch wel mijn voorkeur naar uitging. Ze hebben voor iemand gekozen die meer administratieve ervaring heeft. Ze hebben dus blijkbaar niet door wat mijn huidige baan inhoud want ik doe juist heel veel administratie. Maar ja helaas.
    De tweede baan gaat het niet worden, denk ik. Ik moet daar 3 dagen gaan werken (dat vind ik niet erg) maar daarnaast moet ik een dag naar school om de docentenopleiding te doen. Dus eigenlijk 4 dagen werken:$ Ik wil juist een andere baan om meer bij mijn kids te zijn en geen onregelmatigheidsdiensten meer te doen. Ik werk nu 20 uur. Ach ik wacht ook maar af, of ik er wel door ben.
     
  16. justfem

    justfem Fanatiek lid

    29 sep 2008
    1.950
    0
    0
    PT Vormgeefster FT Mama
    Zuid-Holland ergens onder de rook van Rotterdam
    @Zomaar: dat van je zus klinkt heftig, ik hoop voor haar dat ze samen met haar man een goed gesprek heeft gehad, wat ik een beetje uit je woorden heb begrepen is dat zij niet degene is die evt. een scheiding wil. Jij heel veel sterkte met het ondersteunen van zowel je zus als je moeder. Ik hoop dat je moeder de hulp zal accepteren, iemand met een verslavingsprobleem trekt bergen energie van de omgeving, dus bij deze een hele doos energie van mij.

    @Lilly: Denk je dat als je de knoop door hebt gehakt er te zijn, begint het echte werk pas ;), er zullen nog veel fases als deze volgen, helaas weet ik dat uit ervaring, maar ik weet ook dat er op de 1 of andere manier ook een hoop dingen op je pad zullen gaan komen waardoor je zult weten dat je een juiste keuze hebt gemaakt. De juiste baan kom je binnenkort opeens tegen en dat huisje komt er ook wel. Ik kan je helaas geen andere tips geven m.b.t. via wie je de scheiding het beste kunt regelen... zomaar noemde je al het juridisch loket en dat zou de tip zijn die ik je ook had gegeven. Oh leuk dat je je gelijk hebt aangemeld, ik moet ook nog even kijken wat ik allemaal kan doen, dus als je ideetjes hebt ;)

    @Veertje: Klinkt bij jou ook als erg heftig allemaal, het AMK had ik je als tip willen geven, toen ik je eerste posts las, maar zag verderop dat jullie daar al contact mee hebben gehad. Zij kunnen als enige de kinderbescherming in schakelen of andere instellingen aan het werk gaan zetten, als blijkt dat de ouders van de kinderen hun verantwoordelijkheden laten varen. Heel veel sterkte. Ik denk overigens dat Stijn erg aan de situatie moet wennen, 1 baby erbij is al een heftige verandering voor zo'n kleine jongen laat staan, in 1 klap drie neefjes/nichtje over de vloer, waarmee hij de aandacht die mama geeft moet delen. Je eigen gezin komt altijd op de eerste plaats, maar ik vind het echt heel goed van je dat je je neefjes en nichtje niet laat vallen.

    @Marieke81: Wat jammer van die baan, je lijkt mij de perfecte persoon (voor zover ik je ken) voor zo'n functie. Kan me helemaal voorstellen dat je die andere functie toch niet ziet zitten. Hopelijk volgt er snel een leuk vacature die je op het lijf is geschreven.

    @ongi: hier ook netjes 6 weken na de bevalling weer, ondanks de BV, had ik bij noa ook trouwens, ik gebruik nu nog de minipil, ik vin dhet niks om de week vloei ik en nu presteer ik het zelf om na 1,5 week weer ongi te zijn *zucht* Eind deze maand zal de HA de mirena weer plaatsen. Hopelijk ben ik dan net als bij de vorige mirena dan niet meer ongesteld, want ik vind het helemaal niets :)

    @NikkiF: hier heeft Roos ook veel last gehad van de prikken bij het CB. Gelukkig is ze nu weer opgeknapt. Ze gaat overigens gelijk op met Sophie ze is nu ook 64 cm en iets meer dan 6 kilo. Ons kleine opdondertje is haar schade aan het inlopen denk ik. Is je studie-dag goed verlopen en het schilderen ook?

    @Jo79: Nou je buren zijn een apart stel mensen, ik weet nu wel zeker dat het niet aan jullie ligt ;) Hopelijk voelt Luc zich snel weer beter.

    @Kaatjesmam: Ik heb door jou man nu wel weer goede hoop voor Noa hihihi thnx hopelijk krijgt ze op haar 16de ook het licht te zien, eerder mag ook ;). Goed van je om je man dat van die tickets te laten vragen, mannen hebben echt een vrouw nodig voor dat soort dingen ;) Spannend nog even en dan zijn jullie weer in NL. Ik zal mijn ogen/oren open houden voor een geschikte vacature voor je.

    @Funny: ook al druk, volgens mij hebben we daar allemaal last van hier ;). Spannend nog een paar daagjes en dan is Finn alweer 1 jaar!

    @ll die een pb-tje hebben gekregen: als je 1 en ander echt wilt bekijken, moet je je aanmelden (da's omdat het verborgen is), evt verwijder ik je dan weer uit de gebruikers, als het toch niets wordt. ;)

    Nou ik ga snel naar bed, heb morgen een drukke dag voor de boeg...
     
  17. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Lilly, gelukkig wel ! Mijn schoonouders zijn gekomen om op de kinderen te letten. ML was wat later thuis vanmiddag. Mijn schoonmoeder heeft een hele berg was gestreken, echt super lief ! ML had frietjes gehaald en heeft vanavond de kinderkamers helemaal klaar geschilderd ! Gelukkig, verder klussen we niets in het huis. Nu verder inpakken en alles klaar maken voor 23 april. 24 april komt mijn vader alles ophangen wat nodig is, mijn schoonzussen komen mee poetsen en mijn schoonouders spelen met de kinderen. Aanstaande vrijdag ga ik ook kijken met mijn schoonouders en misschien een beetje poetsen.

    @ Jo, ja, rust is iets waar ik naar uit kijk. Nog een dikke week en dan is het zover. Daarna nog een drukke week op school met ouderavonden en dan lekker 2 weken vrij ! Ik ben er aan toe ! ;)

    @ Zomaar, goh, wat een ellende allemaal ! Heb je zelf alles in orde begint het verhaal van voren bij je zus ! Ik hoop ook dat je moeder hulp wil ! Sterkte meid !

    @ Kaatjesmam, mijn hobby zal het nooit worden, dat verhuizen !
    Fijn dat je al concrete data hebt nu ! Geniet nog maar even lekker van je leven in China ! Lijkt me echt geweldig voor een paar jaren !

    @ Justfem, goed idee ! Ik heb me al geregistreerd !
    Wat geweldig dat Roos het ook zo goed doet ! Super !
    Het schilderwerk is klaar ! En de studiemiddag viel gelukkig mee.

    @ Marieke, ja ML heeft alles klaar geschilderd vanavond. Gelukkig ! De studiemiddag was gelukkig wel interessant, tenminste iets met inhoud, konden we de laatste keren niet zeggen ! Maar ik was blij toen ik weer thuis was !
    Balen van die baan ! En 4 dagen werken zou ik ook niet willen. Ik ben benieuwd wat je er over hoort ! Veel succes !

    @ Ongi, ik heb het niet gehad tot 12 weken. Ik heb toen de Mirena laten plaatsen en vervolgens bijna 6 weken bloedverlies gehad, varierend van licht tot zwaar. Kennelijk door de Mirena, het moest na 6 weken weg zijn en dat was het op de dag af ! Nu nergens last meer van, gelukkig !

    xxx
    Nikki F
     
  18. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    @Justfem; ik heb me aangemeld hoor! Met een iets kortere naam zodat jullie niet steeds helemaal kaatjesmam hoeven te typen
    En vloeien met de minipil...mmm...kan dus ook zijn dat ik gewoon nog niet ongesteld ben geworden door de bv en dat het nog wel kan komen ondanks de minipil. nou ja we zien wel. Ik ga pas in NL een mirena doen, veel goedkoper en dan hoef ik ook niet helemaal naar HK

    @ll; ja je valt wel een beetje buiten de boot hier als je geen alcoholistische vader/moeder hebt. Wel echt opvallend zeg. In het "gewone" leven hoor je dit niet zo vaak omdat mensen er toch niet zo makkelijk over praten, maar blijkbaar komt het toch best vaak voor (of iedereen met verslaafde ouder(s) heeft behoefte om over z'n zwangerschap te praten op een forum....hmmmm...ik zie een mooi wetenschappelijk onderzoek...)

    @Marieke;
    Wat balen van je baan zeg. Aan de ene kant vervelend dat je net 2de bent geworden, maar bij een volgende baan vas 1ste!!
    ik heb een heel dubbel gevoel over terugkomen. Ik ga een aantal dingen echt missen hier; een hulp in huis, geen stress van baan/creche, een hechte gemeenschap van mensen vanuit de hele wereld, het zwembad, HK. Maar een aantal dingen ook echt niet; het lawaai en smog, de communicatie problemen, geen eigen vervoer.
    Ik kijk weer uit naar het zien van familie en vrienden, een nieuw huis, een nieuwe baan (ja is ook dubbel), de AH en de Hema, haring en frikandel speciaal!
    Maar ik krijg ook tranen in mijn ogen als ik denk aan het afscheid hier. Echt vreselijk. Als je uit NL weggaat weet je dat je de mensen weer gaat zien, maar hier niet. En Karlijn weg van haar school vriendjes, nanny. Alles.
    Nou ja we zien wel. Ik probeer het maar zoveel mogelijk over me heen te laten komen en niet teveel te stressen. Zolang ML en de kindjes en ik maar samen zijn komt het vast allemaal goed.


    Ik heb nu een paar x accupunctuur gedaan voor mijn schouder/nek. Heb ik al jaren last van en ik dacht op de valreep nog maar een poging doen. Als de Chinezen het niet kunnen....
    Maar het is wel gek hoor. Echt een ranzig ziekenhuis en iedereen staat gewoon om je heen. Geen privacy. Ben erg benieuwd of het gaat helpen.
     
  19. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    Arghhh... heel verhaal getypt met een reactie op al jullie berichten, crashed mijn laptop :(.
    Helaas nu geen tijd meer om verder te reageren. Sorry.

    Wel effe kort: gisteren in Radboud geweest voor het 'goede oortje' van Jacinto. Deze is ook helemaal goed gekeurd. Andere oortje heeft nog steeds twijfel: ze hebben 10 testen gedaan, waarvan hij 8 keer meteen naar links keek en 2 keer naar rechts. Hun concluderen daaruit dat hij toch alles over rechts hoort, maar gewoon heel slim is met bepalen waar het geluid vandaag komt. Ach, we zien het wel. Het belangrijkste is dat hij goed hoort! Over 6 maanden mogen we weer terugkomen.
    Ook gisteren de uitslag van het bloedonderzoek van Jacinto (van 3-4 weken geleden) gehad. Hij heeft geen allergien, ook geen afwijking aan de schildklier etc. Enige was dat zijn ijzergehalte veel te laag is; net op de ondergrens. Dus nu moet hij Roosvicee ferro gaan drinken. Toch wel apart. Zeker na zoveel maanden BV. Zou ik dan ook een ijzertekort hebben? Anyway, het is niets ernstigs; hier komt hij zo wel weer bovenop!

    Hopelijk snel meer. Moet nu echt aan de bak: Jacinto uit bed halen & weer aankleden. En dan Thiago ophalen bij psz; die is met de psz naar de kinderboerderij geweest.
     
  20. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.591
    3.483
    113
    @Kaatjesmam, mooi geregeld met de tickets!
    En accupunctuur...ik kreeg gelijk een beeld van die reclame van even Apeldoorn bellen:
    Acupunctuur | Centraal Beheer Achmea Of kun je geen Youtubedingen kijken in China? Misschien kende je hem wel.
    @Marieke, wat balen dat je tweede bent geworden! Hopelijk komt er snel een soortgelijke vacature waar ze je wel aannemen.
    @Justfem, beterschap en sterkte met de kindjes, soms komt alles tegelijk!
    @Ongi, hier met 6 maanden toen ik echt af ging bouwen. Al gaf ik toen al een aantal weken 2 flessen kv ernaast, maar blijkbaar bleef het daar nog wel van weg.
    @Cimu, dat is wel een tegenvaller van zijn oortje, al is het toch nog niet helemaal zeker? Brrr, Roosvicee Ferro, vond ik net alsof ik een beker bloed dronk. Ik heb snel een te laag ijzergehalte, bij mij werkt die kruidenelixer nog het best, kan nog even niet op de naam komen.

    Nou, gisterenavond kreeg hij weer koorts en hebben we een waardeloze nacht gehad. Geloof dat we er 5 keer uitkonden, huilen, hoestbuien, fopspeen kwijt etc.
    Gisterenmiddag gingen we met zijn drietjes boven een slaapje doen om 2 uur, om half 5 werd ik pas wakker van Luc. Had blijkbaar wat slaap in te halen.
     

Deel Deze Pagina