Zuid-Holland mama's

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door BuffySummers, 17 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Goedemorgen!

    SR, jeetje meis veel succes met je IUI en natuurlijk hoop ik ook dat je spontaan zwanger raakt.
    Maar is dit pas geconstateerd na de geboorte van je dochtertje?!

    Aal, ja ik praat wel veel met hem en zingen ook wel maar ben niet bewust aan het oefenen zeg maar. Hij pikt dingen gewoon snel op en dan blijf je het herhalen en hij vindt het ook leuk als ik gek staat te doen met liedjes zingen. Maak soms ook weleens eigen creatie's van liedjes wat nergens opslaat maar hij vind het prachtig. hahaha! Maar was ook begonnen met voorlezen maar dat kan hem niet boeien en gaat er alleen maar doorheen praten en gillen dus ik lees eigenlijk niet meer voor.
    Hij is denk ik pas echt gaan kruipen rond zijn verjaardag, misschien iets eerder daarvoor tijgerde hij het huis door. Zelfstandig gaan zitten kon hij pas met 13 maanden, hij ging ook pas na zijn 1e verjaardag rond de tafel lopen enzo maar toch liep hij al met 15 maanden wat gewoon gemiddeld is. Maar vanuit zitten gaan staan zonder iets vast te pakken duurde ook nog 1,5 maand nadat hij kon lopen. Hij is niet overdreven laat maar hij was ook niet de vlotste maar nu met kletsen is hij best vlot. Maar mijn neefje is pas 2 geworden en die praat ook al heel goed dus misschien pikt hij het daar ook van op want elke maandag zijn ze samen.

    En over BV, ik ben gewoon geen type voor BV en ik vind het ook helemaal niks eigenlijk. En juist omdat het er altijd zo dik bovenop wordt gelegd wil ik het juist niet. Lig graag dwars ;)
    Ben totaal niet preuts maar het is gewoon niks voor mij en was ook bang om hangtieten te krijgen daardoor! hahaha
    En ik ben ook groot geworden door de fles! :D

    Ja is best gezond, we eten ook wel gezond alleen eet Jason dus zo slecht. Ik kan hem groente voorschotelen maar hij eet het echt niet. Dat kind heeft volgens mij nog nooit verse groente op want hij wil het niet. Alleen als het door gerechten heenzit dan eet hij het wel. Maar hollandse pot moet hij niks van hebben. Soms zo lastig dat hij maar een paar stukjes vlees eet en dan is het weer klaar. Maar ja dan eet hij maar niet!
    Maar hij is al niet flink en is te klein en te licht voor zijn leeftijd maar ja kan het moeilijk naar binnen proppen :D

    Ooh dan is jouw Jason net zo vlot als die van mij hoor, die tijgerde ook pas rond 9 a 10 maanden. Hoezo denken ze dan dat Jason epilepsie heeft?! waar blijkt dat uit?

    Je ideeen voor het nieuwe huis klinken heel mooi en die foto met dat barokbehang en je dressoir is echt mooi :D
    Wij hebben in de woonkamer spachtelputz wanden dus geen behang.
    Wij hebben eigenlijk door het hele huis bruin- en houttinten en Jason heeft 1 muurtje zilver en de rest wit en dan zijn zijn meubeltjes ook wit met een donkerbruin bovenrandje en wij hebben dan bruine vloerbedekking. En alles aangekleed met zilveren accessoires. Ik hou zelf niet van echte babykamers zeg maar met clowntjes, beertjes enzo! Dus wij hebben het gewoon heel neutraal gehouden en met stoere accesoires dus ook wat nog goed kan als hij iets ouder is.

    Ik ga zo douchen want ga om half 11 met mijn nieuwe vriendje Silver knuffelen! Heb er zin in :D

    Jullie een fijne dag vandaag en klusplezier ;)
     
  2. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Koeky, zal het doorgeven aan mijn Bob, 1 ding is wel dat hij het heerlijk vind om te klussen en dus nooit stilzit maar hij het liever niet bij een ander hoeft te doen. Dan is het niet leuk meer! Hij klust liever aan zijn eigen spullen en huis dan bij een ander ;)

    Ja tattoo moet je goed over nadenken, ik heb mijn 1e laten zetten toen ik 18 was want mijn ex-vriend waar ik toen meeging was tattoeerder dus dan zit je gelijk bij de bron ;) hij heeft er 2 bij mij gezet, toen dat over was heb ik er later nog 1 bij laten zetten maar door iemand anders omdat mijn ex en ik niet zo leuk uit elkaar zijn gegaan :p en nu dus die kleine zijn naam en nu ben ik echt klaar. Of er moet ooit nog een 2e komen maar ik denk het niet!
    Het is wel verslavend hoor :D
     
  3. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Hoi Angela,

    Dank je, ik hoop het ook.

    Heb sinds mijn puberteit problemen gehad met mijn cyclus (onregelmatig), maar sinds 2006 PCO geconstateerd (zie mijn ot).
    En na de bevalling hoor je vaak dat het dan minder wordt maar onder die gelukkigen zit ik helaas niet, dus voor uk num 2 weer de mmm in.

    Knuffel ze met Silver!
     
  4. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Ooh dus voor jullie dochtertje zijn jullie ook via mmm zwanger geraakt?! heeft het lang geduurd in totaal?
    Jeetje het is niet altijd vanzelfsprekend om zwanger te raken, vond het bij mezelf al lang duren (6 maanden) maar eigenlijk is dat helemaal niet lang maar hoe moet het dan voor jullie wel niet geweest zijn zeg.
     
  5. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Ik praat nu ook al heel veel, maar of het nut heeft hahaha.
    Oh gelukkig nu ik jouw verhaal lees ben ik wel opgelucht. Jason doet ook helemaal nog niet zoveel. Praten eigenlijk ook niet, maar goed hij is ook nog geen 1.
    Ik merk wel dat als hij met andere kindjes heeft gespeeld dat hij dan wel ineens meer doet. Maar mijn vriend was ook heel langzaam met alles en ik heel snel.
    Hahah eigen creaties van liedjes doen wij hier ook vaak, dat vind Jason ook leuk.

    Hahah dacht al dat jij een beetje een rebels type was;):p

    Jason eet ook niet super (zou het aan de naam liggen??), hij is altijd te licht. Maarja wat doe je er idd aan? Je kan het er idd moeilijk in proppen. Bij het cb lopen die wijven ook altijd zo te zeiken maar daar luister ik niet eens meer naar. We lopen toch ook bij de k.a en die maakt zich er gelukkig niet druk om.

    Hij kijkt soms heel raar en dan kunnen we ook geen contact met hem maken. En toen mijn vriend dat vertelde aan de k.a wilde ze dat toch verder onderzoeken. Dus vandaar. Het hoeft trouwens helemaal niet zo te zijn hoor.

    Oh klinkt leuk allemaal jullie huisje!! En Jasons kamer ook! Lekker stoer. Ik wil ook niet meer een echte babykamer want hij is toch straks geen baby meer. Maar wat ik nu wil met zn kamer weet ik nog niet hahaha.

    Veel plezier op kraamvisite!!!!!

    Ik ga zo klussen heb echt geen zin maarja...
     
  6. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Daar ben ik weer....heb al met mijn nieuwe vriendje geknuffeld. Zo klein weer en zo licht! haha maar totaal geen babykriebels ervan gekregen hoor! :p

    Nou moet zeggen dat Jason ook pas na een jaar woordjes ging zeggen hoor en vanaf het moment dat hij kon lopen dus 15 maanden heeft hij ineens zo'n vooruitgang gemaakt en nu kan hij dus echt lekker kletsen. Sommige woorden zijn voor andere niet direct verstaanbaar misschien maar ik begrijp hem altijd. Heb ook zo'n lijst bij het CB meegekregen voor de afspraak met 2 jaar en daar moet je op invullen hoeveel woordjes hij kan zeggen nou van die lijst zijn het er nu al meer dan 100 en er staan ook nog woorden niet op die hij kan zeggen. Hij kan ook al onze namen en van de hond en kat van mijn schoonouders en van de kat van mijn ouders. Hij pikt het gewoon snel op en kan het best goed uitspreken.
    Dus let maar op dalijk kletst jouw kleine man ook de oren van je kop! hahah nee het is echt heel leuk en makkelijk omdat hij nu kan duidelijk maken wat hij wil.

    Ben ook wel een rebels type eigenlijk hahaha niks van gelogen.

    Nou misschien ligt het idd aan de naam (misschien is de betekenis wel slechte eter) haha! Jason woog 2 weken terug 9455 gram en 80 cm! En toen was hij 18 maanden. Hij zit nog in sommige kleding maat 74 en over het algemeen heeft hij nu 80.
    Doe wel lekker lang met zijn kleding :p
    En het CB heeft er nog nooit wat over gezegd, hij is gewoon klein en fijn maar niks om me zorgen over te maken. Weeg zelf ook maar 51 kilo en ben 1.68m en mijn vriend was als kind ook altijd heel dun en klein maar in de puberteit is hij pas gaan groeien. En in mijn familie en mijn vriend zijn familie zijn ze ook niet allemaal overdreven groot.
    Ik loop ook bij de k.a. voor Jason, hopelijk in augustus voor het laatst. Hij heeft vorig jaar namelijk een blaasontsteking gehad en dat komt al weinig voor bij jongentjes en al helemaal niet als ze zo klein zijn. Maar afgelopen keren was zijn urine in orde dus ik ga ervanuit dat het eenmalig was.

    Maar is alleen maar goed dat ze die onderzoeken gaan doen bij Jason, misschien is er idd niks aan de hand maar je kan het maar beter zeker weten toch?! Hopen dat het niks is, gewoon van het beste uitgaan :D

    Ja lastig is dat he om zijn nieuwe kamer te bedenken, je wilt toch ook wel iets stoers doen misschien want dan hoef je ook niet zo snel te veranderen als hij dalijk overgaat naar een groot bed. Nou in onze oude huis hadden we ook een heel neutraal kamertje voor Jason met bruintinten. Totaal geen baby dingen eigenlijk! Hou daar niet zo van en nu is hij natuurlijk geen baby meer...maar hij kreeg ook nooit clowntjes, nijntje of dat soort dingen op zijn kleding. Ben nogal een zeikerd!

    Ik ga de kleine man even op bed gooien en dan even stofzuigen, dweilen, stoffen...ach je kent het wel! Vervelend werk dus
     
  7. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Ja we hebben 2.5jr in de mmm gezeten, 1jr Clomid+primolut geslikt, 3x IUI gehad en uiteindelijk spontaan zw geraakt in onze rustmaand voordat we ICSI zouden gaan doen.

    Het is persoonsgebonden meid, je kan geen lijn trekken van wat erg of erger is. Bij de een (zoals jij) is 6 maanden te lang, de ander 5 jaar en de andere een maand snappie. Het blijft allemaal erg omdat we allen graag iets willen en het wachten erop maakt het voor niemand makkelijker.

    Ben allang blij dat de mmm bestaat en er behandelingen zijn, stel je voor was dat er niet...
     
  8. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Je hebt helemaal gelijk, is ook persoonsgebonden maar als ik dan verhalen van meiden hoor die jaren bezig zijn dan vind ik het erg van mezelf dat ik toen elke maand al teleurgesteld was terwijl 6 maanden eigenlijk helemaal niet lang is. Ja en het is idd zo als je iets graag wilt dan is wachten nooit makkelijk.

    Maar ja gelukkig bestaat mmm.

    Toevallig is een oude vriendin van mij ook gestart met de mmm, hoop ook zo voor haar dat het allemaal gaat lukken.
     
  9. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Minder voor je vriendin dat ze de mmm in is gegaan maar hoop ook voor haar dat ze er gauw uit mag met een mooi en gezonde zw.
     
  10. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    @sr jeetje 2,5 jaar is lang zeg! Lijkt me ook zo slopend en volgens mij vraagt het echt veel energie van je. Maar volgens mij komt ook je relatie/huwelijk vreselijk onder spanning te staan.
    Hopelijk raak je ook dit keer weer spontaan zwanger!!

    Ik ben in de 3e maand zwanger geraakt en toch was ook ik de 1e 2x teleurgesteld. Als je er eenmaal voor gaat dan wil je het ook gewoon gelijk. Alleen lijkt het me idd wel heel erg als je er jaren en jaren op moet wachten. Of soms lees ik hier wel eens onderschriften van meiden die moesten stoppen of gestopt zijn....dat vind ik wel altijd erg verdrietig. Ik kan me gewoon niet voorstellen hoe dat moet voelen.

    @Angela Hihi nee toch geen kriebels? Je vriend blij zeker:D;) Wel leuk he zo een kleintje, ik vond dat ook wel leuk hoor met die kleine van mn vriendin.

    Oh dat is wel handig zo een lijst van het cb!! Ja de mijne zal straks ook wel de oren van mn kop kletsen want mn vriend en ik zijn allebei kletsmajoren whaahha.
    Wel knap dat hij al zoveel woorden kan en de namen van de huisdieren van je ouders en schoonouders! En dat vind ik stiekem ook altijd leuk. Mijn neefje kon al heel snel Sa zeggen (afkorting van mijn naam) en Ucky (Lucky=onze kat).
    Zo dan is Jason idd erg licht zeg! De big van ons weegt nu 7550 gram en is geloof rond de 70cm, ligt echt nog wel onder het gemiddelde. Maar ik ben zelf ook altijd slank geweest (voor mn bevalling nu niet meer hahah). Mijn vriend is wel mollig en dat zit ook in zijn fam. mijn schoonmoeder was echt dik eerst, nu niet meer (gastric bypass).
    Maar jij bent dan ook niet zwaar joh, je weegt nog minder dan mij, en ik ben 1.55:D (maar ben stiekem gewoon jaloers:p)
    Dat hoor je niet vaak nee, blaasontsteking bij jongens, gelukkig dat nu alles goed gaat! Maar tis wel fijn he om naar de k.a te gaan ik vind dat toch een veiliger gevoel geven dan het cb.

    Ja ben wel blij dat het onderzocht wordt, tis echt een zorgen kindje! Hopelijk is het niks en zo ja hebben ze tegenwoordig goede medicijnen.

    Ik hou juist weer wel van printjes hahah. Heb net nog een bestelling van H&M binnen met een shirt en broek met Tijgetje erop. Vindt dat zo schattig!! Maar hij heeft ook genoeg kleding waar het niet op staat hoor.
    Ik denk dat ik het ook neutraal hou, misschien met een beetje zeegroene kleur op 1 muur ofzo. Wilde heeeel graag een muursticker maar het zijn allemaal echt van die babystickers en dat wil ik nu niet meer.
     
  11. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Jemig wat een verhalen worden er toch getypt hahahah.

    Ben net een half uurtje thuis nu. Vriend en mn vader zijn nog in het andere huis. We wilden heel graag het schuurwerk afhebben vandaag zodat we het morgen schoon kunnen maken en dan kan er geverfd gaan worden. Pfff mn hele longen zitten vol stof hahaha niet normaal meer. Maar goed dat is dus klaar nu. Het gaat nu ook wel opschieten, je kan eindelijk zien dat er wat gebeurd.
    Morgen ook een drukke dag, eerst om 11.00 therapie en dan 14.10 naar de bedrijfsarts en daarna weer in het huisje wat doen.
     
  12. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Aaliyah, Nee geen kriebels en vriendlief zou eerder een 2e willen dan mij maar we zijn het er nu wel over eens als de kriebels bij mij niet komen dat we ook heel gelukkig zijn met zijn 3e. We hebben allebei niet heel sterk het verlangen naar een 2e maar je weet nooit wat de toekomst brengt :D

    Het is ook heel leuk dat Jason ook zo lekker kan kletsen en elke dag leert hij weer bij en verbaas ik me over de woordjes wat hij kan zeggen. Al moet ik echt op mijn woorden letten want hij had pas nogal een houtje om het woord homo te roepen. Ik zat een keer ATWT te kijken en toen waren er 2 mannen aan het zoenen dus ik zat helemaal in het programma en zei iewwll bah vieze homo ofzo! Dus toen hoorde ik meneertje gelijk homo homo! Dus toen dacht ik ooh An voortaan opletten met wat je zegt, maar betrap mezelf er echt op dat ik ook in de auto moet opletten want ben nogal opstandig in het verkeer en dat zit meneertje natuurlijk in de autostoel achterin :D Oeps!
    Ja Jason is idd erg licht, gewoon een klein fijn mannetje maar vind het heerlijk. Als ik dan mijn neefje optil die 5,5 maand ouder is dan Jason dan is dat echt een reus. haha! Die weegt 14 kilo ofzo en en die is ook een kop groter dan Jason. Mijn neefje is weer flink voor zijn leeftijd en Jason weer klein dus het lijkt net of het leeftijdsverschil heel groot is maar dat is het eigenlijk niet.
    En ja ik weeg zelf ook niet veel maar ben blij dat ik weer wat aangekomen ben (dus wees aub niet jaloers) :p want paar maanden terug woog ik gewoon rond de 48 a 49 kilo en toen hoorde ik van iedereen dat ik zo mager was en blabla! Nu zakte ook al mijn broeken van mijn reet dus het klopte ook wel maar ben wel iets aangekomen nu en mijn kleding zit ook weer een stuk beter. Wat een drama was dat!

    Vervelend hoor dat jullie Jason zo'n zorgenkindje is...hoop in ieder geval dat hij geen epilepsie heeft.

    Nee printjes op kleding van dieren, clowntjes en dat soort dingen hou ik echt niet van. Maar is maar goed dat smaken verschillen natuurlijk! En bij die kleintjes staat het ook wel maar ik hou er zelf gewoon niet zo van dus ik koop dat gewoon niet voor hem.

    Maar zeegroene muur is wel heel mooi :D een vriendin van mij heeft haar zoontje zijn kamer ook met lichtblauwe muur en een andere muur met fotobehang van vissen en dolfijnen dus net of het onder water is. Echt heel stoer :D
    Er zijn zoveel leuke ideeen, dus komt vast wel goed voor Jason zijn stoere kamer!

    Nou ik ga nog even werken al heb ik totaal geen zin meer :( misschien tot vanavond!
     
  13. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Nouja als jullie beiden zo gelukkig zijn is het mooi toch!! Dan moet je ook niet aan een 2e beginnen en wat je al eerder zei, jullie zijn nog jong!:D

    Hahha ja ik probeer er nu ook al op te letten, dan wordt het straks niet zo een overgang!! Oeps, homo hahah:D. Zie het al helemaal voor me whahaha. Wel gezellig als je dan met zn 2en op pad bent lekker kletsen.
    Mijn neefjes zijn ook allebei heel tenger dus wat dat betreft merk je niet echt verschil alleen kwa leeftijd zeg maar. De één is 4 jaar en zn broertje is bijna 2.
    Ik snap wel dat het niet leuk is hoor zo slank te zijn. Ik ben ook heel lang heel slank geweest, mede door ook toen een depressie en ik voelde me er niet fijn bij. Maar ik zou wel graag weer onder de 50 wegen.
    Gelukkig hebben we allemaal een andere smaak toch!! Ik vind ook niet leuk om alles daarmee te hebben hoor. Hij heeft nu 1 shirt met Elmo erop en verder niks. Ik vind Noppies een heel leuk merk en Mexx dan ook wel.
    Hoe was het op je werk??


    Pfff nou vandaag niet veel in het huis zelf gedaan. Moest naar therapie, mn moeder had even opgepast dus kon mn vriend ook mee. En s middags naar de bedrijfsarts, was eigenlijk ook niet zo boeiend en daarna ff naar Kwantum om behang te halen. Had die doos niet goed opgelet dus nu hebben wij €50,- bespaard:D. Ze had 5 rollen van 9.99 niet aangeslagen ipv daarvan had ze 5x 0.10cent voor een tasje gedaan hahhaa.
    En morgen dan weer voor het eerst werken, ik vind het erg spannend.
     
  14. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Waar zijn alle anderen heen??
    Het lijkt wel het Angela en Aaliyah topic;) is ook gezellig hoor:) maar waar is de rest?
     
  15. Koeky

    Koeky Fanatiek lid

    Ben d'r wel maar heb 't super druk op het werk. :S Dus lees gezellig met jullie geklets mee zo tussendoor :D
     
  16. Beppie

    Beppie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    1.109
    0
    0
    Mijn kind lag in het ziekenhuis, dus vandaar dat ik er niet was.
    Zijn keel en neus amandelen moesten eruit... is me behoorlijk tegen gevallen moet ik zeggen... mijn stoere bikkel werd een zielig hoopje mens. Gisteren konden we weer helemaal overnieuw beginnen, met een eng moment erbij (vermoeden van bloeding), maar vanochtend is hij al iets meer opgeknapt. Zo maar eens tempen en pijnstilling geven, want hij voelt wat warm
     
  17. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    @beppie oh wat balen zeg dat het zo tegen viel:( Hopelijk is die kleine snel weer opgeknapt!!!

    Wij gaan zo naar de fysio voor Jason en dan om 13.00 EEG in het zh
     
  18. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Ik ga vanavond naar die film De Gelukkige Huisvrouw en denk dat ik na die film zeker weet dat ik geen 2e wil haha! Schijnt nogal heftig te zijn namelijk.

    Ja gelukkig is hij nu een beetje af van het homo-en de hele dag. Elke keer zeiden we ook ooh Elmo ja die is weg. haha!
    Maar ook als ik met Jason ga wandelen naar de winkels dan zit ik heel de weg tegen hem te kletsen en te zingen. haha! Dat is nu wel heel leuk dat je response krijg :D

    Maar jij bent een stuk kleiner als mij dus dan zal 50 kilo anders zijn dan bij mij zeg maar. Al ben ik ook niet heel lang, maar ik moet echt meer dan 50 kilo wegen anders is het helemaal geen gezicht. Ben nu al gewoon dun maar dan wordt het TE zeg maar! Gister zei een vriend van mijn vriend weer, zo je bent echt afgevallen zeg, je bent wel erg mager....EN BEDANKT!! :mad:

    Ik heb heel veel kleding van Name-it, bestel wekelijks haha! Maar koop van alles, heb merkkleding in de kast hangen maar koop net zo lief bij de H&M want ik vind dat ze daar echt hele leuk kleding hebben en mijn ventje loopt er altijd heel leuk bij al zeg ik zelf :D

    Op mijn werk was het goed te doen, we zijn de dag weer doorgekomen :p

    Maar je therapie gaat wel goed? en wel fijn dat je vriend af en toe meegaat.
    En wat een mazzel dat die meid jullie behang verkeerd heeft aangeslagen, scheelt weer :D

    hoe is het op je werk gegaan?!

    @ Beppie, jeetje dat is even een domper dat het niet zo heel goed ging met je ventje. Maar fijn dat hij al iets is opgeknapt, hoop snel dat hij zich weer helemaal goed voelt!
     
  19. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    @angela ik heb ook al gehoord dat ie heel heftig is...Vooral die bevalling..brrrr
    Vertel even hoe jij m vond!

    Haha Elmo dat is een goeie die moet ik onthouden, je weet maar nooit:p Leuk dat je respons krijgt ik klets ook veel maar ja die uk zegt niks terug haha.
    Ja jij bent wel langer idd he. Dan is 50 kilo zo een verschil, maar ook ik zie er nu niet uit hoor, vooral mijn dijen brrrr.
    Maar té mager zijn is ook niet leuk, een vriendin van mij heeft het ook, en altijd die opmerkingen..
    Hoor je dat vaak van die opmerkingen?

    Jaaah Name-it is ook errug leuk! Heb laatst in de aanbieding een heeel leuk broekje gescoord. H&M heeft af en toe ook wel leuke dingen idd.

    Therapie gaat erg goed, ik leer veel en vindt het fijn er naar toe te gaan, al ben ik er nog lang niet.

    Werken ging niet goed, een of andere trien had weer niets door gegeven. Niemand wist dat ik kwam en dat ik arbeidstherapeutisch was. Ik voelde me ook helemaal niet fijn al die stress:(

    Vandaag ook de EEG gehad van Jasons hoofdje. Raar is dat hoor hihi zo een badmuts op zn hoofdje. En ook op zijn handje en zijkant van zijn hoofdje kreeg hij plakkers. Hij heeft het wel goed gedaan, was best rustig. Alleen op het einde was hij het zat.
    27 april krijgen we de uitslag ervan.

    @beppie hoe is het nu met je kleine??
     
  20. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Nou ben naar die film geweest en zo heftig is tie helemaal niet. Mijn vriendin die al eerder was geweest ervaart het blijkbaar anders dan mij want zo heftig was het niet. Je ziet niks bijzonders! Ik had helemaal het idee dat het heel bloederig zou worden maar niks te zien. Het is wel een goede film en gewoon echt grappig! Zeker de moeite waard om een keer te kijken :D

    Dalijk klets jouw uk ook ineens terug hoor, gaat zo snel! Voor je het weet vier je zijn 1e verjaardag :D

    Nou krijg weleens opmerkingen ja maar vaak zijn dat mensen die ik lang niet heb gezien of vriendinnen die wel zeggen dat ik meer moet eten want ben mager! haha Maar dat is dan een vriendin die zelf heel veel is aangekomen door haar zwangerschap en nooit echt slank is geweest dus het stiekem ook wel graag zou willen ;)

    Ja Name-it koop ik heel veel van, is ook goed betaalbaar! Vind het een heerlijk merk dus koop zo vaak voor Jason kleding van Name-it. Bijna al zijn spijkerbroeken zijn van Name-it want die vallen smal en Jason is natuurlijk maar een klein ventje.

    Nou fijn dat de therapie goed gaat en dat je het niet vervelend vind om er naar toe te gaan.

    Ooh dus het is eigenlijk nog niet echt de tijd om te gaan werken? als je zelf al doorhebt dat je er niet goed bij voelt dan zou ik het rustig aan doen.

    Nou ben benieuwd naar de uitslag van Jason zijn EEG en logisch dat hij het na een tijdje zat werd. Mijn Jason houdt helemaal niet van het ziekenhuis, ja als we bij iemand op bezoek gaan vind hij het niet erg maar als we voor hemzelf komen dan is het kamertje te klein hoor! haha

    @ Beppie, ja hoe is het nu met je kleine man?
     

Deel Deze Pagina