Zuid-Holland mama's

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door BuffySummers, 17 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Beppie

    Beppie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    1.109
    0
    0
    Hij knapt gelukkig weer op en heeft weer streken.
    Maar hij is sindsdien echt een mama's kindje. Hij mag vandaag voor het eerst naar buiten, dus dat gaan we dan maar eens doen.
    Verder heeft hij vannacht behoorlijke nachtmerries gehad. Die heeft hij nooit, ook niet na zijn vorige operatie, dus het heeft dit keer behoorlijk indruk gemaakt.


    @Aaliyah; Fijn dat de EEG goed ging! ben benieuwd naar de uitslag
     
  2. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Oh haha nou dan ervaart iedereen het idd anders, ik download hem wel een keer hahah.
    Hij babbelt nu wel maar versta er niks van:D
    Aaah ja jaloezie;) Ach niks van aantrekken joh, jij kan er ook niks aan doen, ja toch??
    Zolang je jezelf maar goed voelt.
    Ik heb ook een spijkbroek van Name-It, hele fijne kwaliteit! Vindt alleen wel bij onze Name-It winkel dat de kleertjes voor newborn wel leuker zijn dan voor Jason's leeftijd.
    Nee ik moet eigenlijk nog gewoon thuis blijven, maarja als ik mn contract wil houden dan moet ik wel...anders word ik sowieso ontslagen.
    Jason is nu nog makkelijk, maar als hij ouder wordt dan houdt dat denk ik ook op. Hij heeft een aardig temperament haha. De arts zei ook dat deze kindjes wel makkelijk zijn, maar hoe ouder hoe moeilijker.

    Heb gisteren bij Xenos allemaal ballonnen met 1 erop en Hoera ik ben jarig slinger en opblaasbare Hoera en 1 gekocht:D. Moet alleen nog wat slingers erbij, want die hebben we nog niet genoeg. Kan niet wachten tot zijn verjaardag...!!!
     
  3. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Gelukkig knapt ie weer een beetje op zeg! Veel plezier buiten.
    Het heeft allemaal zeker heel veel indruk op hem gemaakt....Hopelijk zijn de nachtmerries gauw over...
     
  4. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    @ Beppie, fijn dat het al een stuk beter gaat met je ventje en dat hij weer streken heeft. Goed teken :D

    Ja het is wel een film om te zien dus zou hem zeker een keer downloaden, heerlijk grove woorden en droge humor komt er in voor. Hou ik wel van :D

    Voel mezelf goed en ben altijd heel slank geweest en was blij dat ik een week na mijn bevalling alweer in mijn skinny zat. Was stiekem wel heel bang om erg dik te worden al heb ik totaal de bouw niet. Ik val sneller af dan dat er iets bijkomt en dat is soms wel vervelend want eet echt niet super gezond. Hou wel van snoepen en snacken :p

    Wij hebben hier geen Name-it winkel, ik bestel alles online en als ik naar de winkel wil rij ik naar Spijkenisse, is ook vlakbij in principe. Je moet op www.ikenmijnkind.nl kijken, alle Name-it kleding een stuk goedkoper :D

    Mijn Jason heeft ook een aardig temperament, dat wordt nog een pestkoppie later. haha! Als hij iets niet wil dan laat hij het echt merken. Heel fijn af en toe haha! Ach beter zo dan een kind waar niks bijzit eigenlijk :p

    Ja leuk is dat he al die voorbereidingen al voor zijn verjaardag, wij hadden ook slingers en ballonnen maar hadden alles in de tuin opgehangen want we hadden stralend mooi weer. Kon niet perfecter met het weer, al die zooi niet in mijn huis haha! Hoop dat het dit jaar ook weer mooi is want september kan het nog heel mooi zijn maar ook niet natuurlijk.
    Wanneer is Jason precies jarig? ergens in mei?!
     
  5. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Oh heerlijk daar hou ik ook wel van hahah. Lekker grove humor en taal:p

    Thnx voor de link, want het is idd wel best dure kleding. De winkel die hier in de stad zit is ook niet groot hoor:).

    Lekker he zo een temperament, kunnen ze zo leuk kwaad worden hhahaha. Dat hoofd dan..wij liggen dan echt in een deuk. Hij heeft het denk ik van mij want ik ben ook best pittig:)

    Ja ik vind het zo leuk, ga straks even iemand van hier mailen over de taart en plaatje zoeken. We hebben vorig jaar rond sinterklaas en kerst heel veel dingen in de aanbieding gekocht voor zijn verjaardag, dat scheelt echt! Wij hebben helaas geen tuin maar straks gelukkig wel een groter huis en er we hebben niet zoveel vrienden/kennisen dus komen ook niet zoveel mensen:)
    Ja hij is 29 mei jarig. Wanneer is die kleine van jouw jarig? En idd september kan echt mooi weer zijn. Mijn vriend is in september jarig.
     
  6. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Ben zelf ook wel grof in de mond soms dus ja was erg herkenbaar die film ;)

    Nee in Spijkenisse is die Name-it winkel ook niet groot maar vind alles leuk :D maar op die site kan ik ook altijd heel goed slagen en een spijkerbroek voor 15 euro is toch een koopje :D

    Ik moet soms ook wel lachen om Jason hoor als hij zijn zin wil doordrijven maar hij is nu op een leeftijd dat hij in principe alles begrijpt en hij moet gewoon leren dat hij niet altijd zijn zin krijgt en dat is af en toe wel lastig want hij kan lang door blijven gaan met zijn gedram. Maar mama is keihard :p
    Nee is nee!
    Maar hij heeft dat van ons allebei, want ik ben ook pittig maar mijn vriend kan er ook wel wat van. Daarom hou ik mijn hart vast voor later haha!

    Ja je hebt gelijk ook om alles rond sinterklaar/kerst te kopen, zou ik niet eens over nadenken haha!
    Nou onze tuin zat helemaal vol en ook nog een hoop kinderen dus was blij dat het stralend mooi weer was. Al had het binnen ook wel gepast want we hebben best wel een grote woonkamer, maar vond het heerlijk zo buiten, niet al die zooi op je meubels enzo! haha

    Ooh 29 mei komen wij terug van vakantie, nou eigenlijk pas de 30e want we vliegen 's avonds op 29 mei naar huis.
    Jason is 19 september jarig en in 2008 toen hij geboren was, was het ook heel mooi weer en vorig jaar ook dus hoop dat het elk jaar zo mooi is :D
     
  7. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Heheh ik soms ook...moet ik dus echt mee op gaan passen!!

    €15 is niet duur nee!! Het is ook goede kwaliteit van Name-It vind ik.
    Heb net weer een pakketje van kleertjes.com binnen gehad,waren alleen niet thuis dus moet ff ophalen bij de buurman.

    Ja,juist als ze zo pittig zijn moet je soms hard zijn!! Anders luisteren ze nooit. Het is denk ik soms wel moeilijk zeker als ze gaan gillen of huilen, maar later werpt het zn vruchten af.
    Haha nou ik moet ook nog niet aan de pubertijd denken hoor, dan mag hij wel op mn vriend lijken, die was heel braaf tot zn 17e:p

    Ja ik had die tip van hier op het forum en dat scheeld echt want toen hadden we het ook breder dan nu, dus ben blij dat we het gedaan hebben!!
    Oh heeeerlijk, bij ons komen er toch geen kindjes, ja een baby van 3 maanden maar verder niet. Dat scheelt wel. Maar een tuin lijkt me zo lekker, ik hou van in de zon zitten en lekker buiten zijn met mooi weer.

    Ohh lekkker vakantie!! Wij gaan 31 mei 5 daagjes met mn schoonmonster weg. Gewoon in NL. Ja september is het tegenwoordig vaak nog mooi weer!!!
     
  8. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Phoe net even weggeweest, nog wat ballonnen en slingers gekocht voor zn verjaardag en behang gehaald voor zn kamertje.
    Vanmiddag gaat mn vriend nieuw kookstel ophalen in R'dam geloof ik. En verder niet zoveel boeiends eigenlijk...

    Jullie nog plannen??
     
  9. Beppie

    Beppie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    1.109
    0
    0
    Ik heb gisteren alleen boodschappen gedaan en me thuis bezig gehouden.

    Vanmorgen een eind gelopen met de hond en net een poosje met een vriendin aan de telefoon gezeten.
    Nu even wat dingen regelen en verder doe ik vandaag niks.
     
  10. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Heb vandaag de hele dag in de zon gehangen, lekker bij mijn buurvrouwtje voor de deur zitten kletsen want mijn vriend en een vriend van ons waren druk bezig om onze opritten en de rest van de tuintegels erin te leggen. Jason was ook heerlijk aan het spelen, en de tuintegels liggen er nu helemaal in dus nu het kunstgras nog en de laatste dingen en dan is onze tuin eindelijk klaar. Het is mooi geworden en groot :O die kleine kan heerlijk spelen en daar ben ik blij om want het is echt een buitenkind!

    Kleertjes.com vind ik ook wel een leuke site maar sommige dingen vind ik echt te duur hoor. En als er iets in de uitverkoop is dan vind ik het niet mooi of hebben ze Jason zijn maat niet meer.

    Ik ben ook best hard voor Jason, hij kan bij mij gillen wat hij wil maar ben er niet van onder de indruk. Hij krijgt gewoon niet zomaar zijn zin. Maar het is idd weleens lastig maar het werpt later echt zijn vruchten af. Ik ben ook best wel hard voor hem als hij valt enzo, het moet geen meutje worden. Mijn vriendin krijg ik de kriebels van, die is zo bezorgd en roept bij elk valletje ooh kom maar schat bij mama, heb je pijn, wil je een kusje?! brrrrrrr daar krijg ik echt de kriebels van! haha
    Ja was jouw vriend zo braaf tot zijn 17e? haha! Ik en mijn vriend zijn allebei niet echt braaf geweest dus ik moet het nog zien met Jason! hahaha

    Je hebt groot geljk om het dan rond die sinterklaastijd te kopen, scheelt zeker! En vooral in de situatie nu kunnen jullie elke cent beter gebruiken denk ik. En trouwens het is eigenlijk onzin om het voor de hoofdprijs te kopen, kinderen zijn er vaak ook weer zo op uitgekeken.

    Schoonmonster?!! is het zo erg?!
    Nou lekker toch 5 daagjes weg nog, heerlijk!

    Wij gaan met mijn hele familie, ouders, zus&zwager en neefje! Gratis op vakantie dus is nooit erg :p en we willen samen in september ofzo nog een weekendje Antwerpen doen. Jason logeren en wij samen weg! Ga ik binnenkort boeken :D

    Verder nog leuke dingen gedaan dit weekend?! ik moet morgen weer werken!
    Heb gister een heel stuk met Jason gefietst en later bij mijn schoonouders gegeten, 's avonds the bourne supremacy gekeken en toen lekker naar bed. Heerlijk weekendje :D
     
  11. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Goedenavond!

    Ben helemaal gesloopt. Mijn ouders waren hier vanochtend vroeg al. Mijn moeder zou hier op Jason passen en beetje opruimen en mijn vader, vriend en ik zouden naar het nieuwe huis gaan.
    Daar zijn we aardig ver gekomen met klussen, nu kon ik ook eindelijk eens wat doen zonder constant op die kleine te hoeven letten.
    Vanavond is er een vrouw geweest die kwam kijken naar ons huisje.
    Ze had niet veel geld, zo zag ze er ook uit (best wel zielig), woonde bij haar zoon en wilde dit huisje wel graag hebben. We hadden al een prijs bedacht voor als ze de douchecabine,electrischkookstel en laminaat vloer wilde hebben (alles is net aan 2 jaar oud). Ze wilde er €250 voor betalen, we horen morgen of ze het huis wil.:) We gunnen het haar ook wel, ze zag er zo levensmoe uit, soms kun je dat gewoon zien aan mensen.

    @beppie lekker toch een rustig weekend!! Heerlijk even wandelen, hoe gaat het nu met je zoontje?

    @angela heerlijk in het zonnetje hangen en de mannen lekker werken hahah:D Fijn he gras, mijn ouders hebben ook 2 grasveldjes, heeerlijk voor die kids om te spelen.
    Bij kleertjes.com zijn ze idd vaak duur, ik heb van het weekend met korting wat dingen gekocht van de kinderbijslag.

    Het is juist goed als je hard kan zijn, ik ben best een softie maar mijn vriend niet!! Ja hij was heel braaf, maar ik dan weer niet haha. Maar na zijn 17e is ie ook flink los gegaan, alleen kwa meisjes e.d is hij heel rustig geweest, vind ik ook niet erg:).

    Nu kunnen we het geld idd goed gebruiken, maar er komen vast wel tijden dat we het weer goed gaan hebben. En we hebben gelukkig spaargeld, dat scheelt echt een hoop!!
    Haha nou mijn schoonmoeder is best wel aardig,we hebben in het begin veel ruzie gehad, maar dat valt nu wel mee. Ze is erg bemoeizuchtig en weet het vaak beter, maar mijn vriend zegt er vaak wel wat van of ik doe het zelf. Maar ze is een hele lieve oma voor Jason en geeft hem veel aandacht en verwend hem en hij is gek op haar, dat vind ik wel belangrijk. Zijn a opa (schoonvader) kijkt niet naar hem om.

    Zooo gratis op vakantie dat wil ik ook wel:p Lekker hoor!!!
    Even samen weg is ook wel lekker, kan je weer even tot elkaar komen is ook belangrijk!

    Ohh lekker fietsen met dit weer!! Ik heb nog geen zitje wil ik wel, maar ben bang dat ik er niet over heen kan kijken hahaha. The Bourne serie heb ik op dvd gehad, hele goede films!!



    Zo en nu ga ik naar mn bedje ben helemaal gesloopt!!
     
  12. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Oh heerlijk dat je niks hoefde te doen!!! Wij hebben een huurhuis dus ik vind dat niet de moeite om dan mensen in te huren;). Met een koophuis zou ik dat overigens wel doen (mits ik het geld ervoor heb:p). Ach verwend...wat is verwend?haha Idd voor een kindje zorgen is ook een hele baan!!

    We hebben nog niks gehoord van die vrouw en de woningbouw ook niet...

    Leuk he hoe ze zich dan kunnen vermaken!! Mijn schoonmoeder heeft geen tuin of balkon, ja zo een loggia, maar daar heb je niks aan. Mijn ouders hebben dus wel een hele grote tuin, stond vroeger ook een schommel in maar die is nu weg.
    Is kunstgras wel zacht?

    Ik vind dat ook gewoon achterlijk om constant dure merken te kopen als ik heel eerlijk ben. Ik merk nu Jason kruipt en we van de week voor het eerst echt buiten gespeeld hebben met hem dat dure kleertjes echt zonde zijn!! Ik ben blij dat ik ook kleertjes van Zeeman en Wibra in de kast heb,dan kan hij dat aan buiten en er toch fatsoenlijk uit zien.:)

    Hahahah, mijn vriend was een laatbloeier. Ik heb wel wat vriendjes gehad voor mijn vriend, 1 relatie van 1,5 jaar (mijn 1e grote liefde) en 1 relatie van bijna 1 jaar. En ook wel wat scharrels gehad daarvoor maar niet echt veel ofzo. Feesten heb ik ook wel gedaan, maar niet super erg. Heb wel veel geblowd vroeger, maar ook maar kort, denk 1,5 jaar echt veel ofzo. Nu al een hele tijd niet meer en meer dan blowen ook nooit gedaan eigenlijk.

    Wij hadden geluk met ons spaargeld, mijn ouders hadden een bedrag gespaard voor mij dat kwam vrij toen ik 21 was, daar hebben we een mooie start mee gemaakt. Maar nu mijn vriend thuis zit en deze verhuizing zijn we er ook aardig door heen. We hebben paar maanden geleden nog nieuwe meubels gekocht. Dus dan gaat het hard, maarja hier na gewoon weer beginnen met sparen.

    Heerlijk hoor dat je jouw schoonouders als 2e ouders kan zien!! Hoe lang ken je ze al (en dus je vriend)? Ik had dat ook graag gewild, maar dat zal hier echt moeten groeien.
    Nou mijn schoonvader is heel ego. Hij heeft een nieuwe vrouw echt een heks dat wijf, een ze hebben samen nog een zoontje van 13. Mijn vriend ziet zn vader bijna nooit en vroeger keek zn vader ook niet echt naar hem en zn zus om. Ik mag hem ook niet, hij heeft altijd praatjes, zuipt elke avond liters bier weg, nee dank je;)
    Geen goed voorbeeld voor Jason. Hij heeft Jason ook pas voor het eerst gezien toen hij al bijna 6 maanden was....

    He, wat vervelend joh dat je ouders jullie mee nemen:p Fijn dat Jason het leuk vindt bij opa en oma, dan laat je hem ook met een gerust hart achter.

    Hahah nee ik ben echt iniminie whaha. Maar als het zadel omhoog gaat dan kan ik niet meer bij de trappers..hahah:D. En nu kan ik ook al niet met mn pootjes bij de grond, dus dat schiet niet op. Maar mn zus kan ook met zo een zitje fietsen en die is niet veel groter dan ik, dus moet lukken:D!

    De laatste is de beste denk ik van de trilogie!! Ik vind hem iig heeeel erg goed. Wij hebben geen plannen eigenlijk, ik denk dat we dan nog in het huisje bezig zijn. Jullie??
     
  13. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Nou mijn vriend heeft heel veel zelf gedaan hoor in het huis maar sommige dingen kan je beter uitbesteden omdat het dan helemaal goed gebeurd en aangezien mijn Bob de bouwer perfectionistisch is moet het goed gebeuren dus dan kan je sommige dingen beter laten doen! Maar gelukkig hadden we ervoor gespaard! Maar nu is het idd wel op ;)

    Heb je inmiddels wat gehoord van de woningbouw of die vrouw?!

    Ja ik heb ook altijd een tuin gehad bij mijn ouders, ben wel regelmatig verhuisd maar altijd in een eengezinswoning dus hadden altijd een tuin. Ging pas eerst in een appartement wonen toen ik ging samenwonen! Was wel even wennen.
    Dat kunstgras is gewoon zacht, het is echt heel mooi en lijkt net echt! Heeft ook 2 kleuren waardoor het niet zo groene vlakte lijkt. Maar het is natuurlijk ideaal, je hoeft er niks aan te doen!

    Ja ik vind het ook zonde om een shirtje van 80 euro voor mijn kind te kopen van Burberry. Heb ik voor mezelf nog niet eens over hahah! Kijk of ik moet het echt helemaal geweldig vinden of een speciale gelegenheid hebben dan koop ik dat wel voor hem. Ik heb ook dingen van RL. McGregor enzo in de kast hangen maar ik vind Name-it eigenlijk nog leuker en nog betaalbaarder. En ik durf wel te zeggen dat Jason er altijd heel leuk uitziet en krijg ook vaak complimenten van mensen. En zelfs mijn vriendin die alleen maar merkkleding aantrekt bij haar kind die zegt altijd dat hij er super leuk uitziet! En vaak is dat gewoon kleding van Name-it of H&M. Kom eigenlijk nooit/zelden bij de Wibra of Zeeman, ooh ja heb pas geleden bij de Wibra 3 van die zwemshorts gekocht met van die gekleurde bloemen erop. Die zijn zo stoer en voor 2 euro per stuk. Heb er gelijk 3 gekocht in verschillende kleuren! Zag namelijk wel pas in het Zeeman blaadje dat ze gewoon leuke polo's hebben voor 3 euro ofzo! Nou niemand ziet het er aan af hoor. Ga ik morgen gelijk doen in mijn pauze :D

    Uuh ik heb altijd relaties gehad, ik ga nu 4,5 jaar met mijn vriend daarvoor had ik een relatie van 2,5 jaar maar dat was een verschrikking. Daarvoor had ik een 1 jaar met een jongen waar ik een geweldige tijd mee heb gehad, die verwende mij tot op het bot. Hij was tattoeerder en had wel centjes! Maar dat was het ook niet want hij zei alleen maar ja en amen......brrrr kan ik niet tegen! En cadeautjes en leuke dingen doen is wel leuk maar na een tijdje ging het ook vervelen!
    Daarvoor had ik een relatie van 1 jaar en 9 maanden, dat was met een jongen waar ik mee in de kleuterklas had gezeten en jaren later kwamen we elkaar weer tegen. En daarvoor nog wat korte relaties gehad, ik begon vanaf mijn 14e met vriendjes en aan 1 stuk elke keer relaties gehad. Maar moet zeggen dat ik niet altijd braaf ben geweest tijdens mijn relaties dus heb niet stilgezeten ook tussendoor....oeps! ;)
    En feesten heb ik heel veel gedaan, de jongen waar ik voor mijn huidige vriend meeging die was een beetje doorgeslagen en zat heel erg aan de drugs. Dus ik heb veel feestjes gezien, vaak nachten doorgehaald! Pffffffffff gelukkig stond ik zelf wel sterk in mijn schoenen en ben ik nooit aan die zooi gegaan. Heb wel veel pillen geslikt vroeger en weleens coke geprobeert maar dat vond ik niks. Maar een pilletje op zijn tijd is stiekem wel leuk ;) Maar mijn ex was gewoon verslaafd eigenlijk! Daarom ben ik ook bij hem weggegaan, hij werd gewoon helemaal gek ervan en wilde niet naar mij luisteren. Heb zoveel problemen gehad met hem dat ik nu nog steeds blij ben dat ik weg ben gegaan bij hem. Foute periode in mijn leven. Maar daar leer je wel van!

    Ja spaargeld is ideaal om een mooie start mee te maken en nu komt het goed uit aangezien je vriend thuiszit dus jullie het geld goed kunnen gebruiken. Maar het gaat vast wel hard denk ik!
    Ach gewoon weer opnieuw beginnen, komt echt wel goed!

    Ja is ook heel fijn dat ik het zo goed met mijn schoonouders kan vinden, maar ken ze dus al 4,5 jaar en vanaf het begin voelde het al goed. Ze lijken ook heel erg op mijn ouders, lekker vrij en gewoon heel makkelijk! Bemoeien zich nergens mee en staan wel altijd voor ons klaar als het nodig is.
    Maar dat hoor je vaak als mannen een nieuwe vrouw krijgen dat het vaak een heks is en dat ze dan niet naar de andere kinderen omkijken, maar begrijp dat je schoonvader dat al nooit deed. Ken me daar echt niet bij voorstellen hoor, mijn vriend zou het nooit zover laten komen als we uit elkaar zouden gaan. Jason is zijn alles dus echt niet dat hij niet meer naar hem zal omkijken, al kan een andere vrouw ook veel verkeerd doen natuurlijk.

    Maar jouw ouders zijn wel gewoon bij elkaar?! en ik begrijp dat je daar een hele goede band met hebt?!

    Ooh ja tuurlijk je kan het zadel wel hoger zetten maar dan kan je niet meer trappen hahahah sorry dom dom van mij maar ja ben ook blond :p haha!
    Maar als je zus het kan dan moet het jouw ook lukken :D

    Dan ga ik die laatste ook snel even kijken dat is toch The Bourne Ultimatum?! ach komt vanzelf op tv.

    Maar wij gaan waarschijnlijk hier ff bij de kroeg voor hangen met vrieden, Jason gaat gewoon mee. Zijn zat kinderen en er is genoeg te doen! En misschien ga ik nog even naar Vlaardingen kijken of daar nog wat te doen is. Mijn vriendinnen zullen daar ook wel zijn. We zien het eigenlijk wel! :D

    Zo ik hang nog steeds in mijn pyjama, dus ga zo maar douchen dan als Jason slaapt even strijken en mijn huis een beetje aan kant en vanmiddag even op pad voor zomerschoenen voor Jason. Ik weet echt niet wat ik moet kopen want ik hou echt niet van sandalen maar ja in Egypte is het nu al 35 graden dus ik kan hem moeilijk op zijn leren Nike's of al zijn andere dichte schoenen laten lopen. Lastig lastig!!

    Jullie nog plannen vandaag?!
     
  14. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Hahah oh dat perfectionistische ken ik hoor!! Mijn vader is ook zo...heel irritant. Maarja ik heb hem heel duidelijk gemaakt dat als het niet goed is hij het zelf mag doen;).

    We zijn vandaag gebeld door andere mensen die morgen komen kijken dus die vrouw heeft nee gezegd. Duim even mee dat deze mensen ook alles over willen nemen:D

    Oh LR of Mcgregor zijn echt mijn smaak niet haha:). Maar ik vind merken voor kinderen ook gewoon onzin, zeker die heeele dure zoals idd Burberry, D&G,Armani, Gucci enz. Ik zag het vandaag weer bij mn neefjes die spelen en ravotten buiten, is gewoon zonde.
    We hebben hier in het winkelcentrum een Wibra en in de stad een Hans Textiel en Zeeman en ze hebben soms wel eens wat leuks. Nu met klussen merken we ook dat het handig is niet alleen dure kleertjes te hebben. Hij kan nu lekker kruipen enzo en als hij vies wordt vind ik het niet zo erg.
    Leuk he als mensen zeggen dat je kindje er leuk uitziet of mooi is! Wij horen dat soms ook heel leuk is dat.
    Wij horen vooral over Jason´s ogen dat mensen die zo mooi donker vinden, vandaag ook in de lift een oudere dame geweldig:D.

    Wooow jij hebt dan wel veel relaties gehad. Maar heftig joh van die vriend en die drugs. Een ex van mij doet/deed dat ook. Toen ik met hem was rookte hij alleen hasj enige wat ik deed was roken en soms wat alcohol. Ik heb toen ik 17 was een jaar lang geen alcohol gedronken:D vond het niks hahah. Daarvoor wel veel gedronken en geblowd maar toen ik mijn grenzen kende ben ik er niet meer over heen gegaan en nu drink ik eigenlijk ook niet, maar dat is ook door de zwangerschap en bevalling gekomen. Daarvoor luste ik graag een wijntje;)
    Ik ben zelf best wel tegen drugs, alles wat met pillen, snuiven en al die zooi te maken heeft.:) Maar ik veroordeel je er niet op hoor:).

    Heerlijk hoor van die schoonouders, daar kunnen vele een voorbeeld aan nemen!!! Tussen mij en mn schoonmoeder gaat het wel steeds beter, we begrijpen elkaar wat meer dat scheelt veel. Mijn vriend heeft veel verteld over hoe of wat en ze begrijpt nu wat meer waarom ik soms heeeel erg fel kan reageren.
    Tjah en zijn vader...tis een apart geval. Toen ik mijn vriend leerde kennen zag hij zijn vader nooit dat is later wel steeds meer gekomen. Vorig jaar toen ik rond de 30 weken zwanger was hebben we knallende ruzie gehad en we hebben ze toen heel lang niet gezien. Wel een geboortekaartje gestuurd, maar ze mochten niet komen van mij.
    Pas maanden later dus en zijn vrouw en zoontje heb ik alleen gezien toen opa overleden was.
    Mijn vriend kan zich ook niet voorstellen om Jason niet meer te zien, hij is ook zijn alles. Maarja je hebt van die mensen...

    Ja mijn ouders zijn bij elkaar. Ik heb geen superband met ze, maar gewoon redelijk normaal. Zit ook een hele geschiedenis achter;). Ik heb ook nog een zus en 2 neefjes, maar die zie ik niet zoveel. Ik heb mijn zus al vaker een jaar of maanden niet gezien door ruzie. Tis een apart geval (borderline type). Ik kan niet goed met haar gelieg en gedraaierij overweg en hoe zij haar kinderen opvoedt. En nu kies ik voor mezelf en mn gezin.

    Oh leuk joh, naar de kroeg! Ook wel leuk dat daar ook andere kindjes komen:). Ik ben niet meer zo een uitgaanstype. Wij gaan denk ik gewoon in de stad ff lopen of we zijn in t huisje bezig haha ik weet het nog niet;)

    En heb je nog schoenen gekocht?? Moeilijk he, sandalen vind ik ook niks, maarja voor op vakantie met 35 graden misschien wel het meest praktisch?

    Ik heb alleen maar geverfd vandaag hahaha ohja en nog even naar de h.a geweest, zat een half uur binnen:$. Tapijt is ook gehaald en we hebben nog even verf gehaald, was op en mn vader getrakteerd op een ijsje voor zn harde werk:p
     
  15. Shawarma

    Shawarma Fanatiek lid

    2 nov 2008
    1.852
    127
    63
    In een huis
    Hello!! ik meld me ook maar even aan!
    Ik kom uit Den Haag...geboren en getogen:D
    Heb ook ff zin om te kletsen hier:D
     
  16. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Hoi hoi welkom!! Op het moment zijn Angel en ik de enige die hier regelmatig kletsen maar hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!!:D
     
  17. namya

    namya Niet meer actief

    hoi hoi, hier ook een west lander/hagenees
     
  18. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Welkom!
     
  19. Shawarma

    Shawarma Fanatiek lid

    2 nov 2008
    1.852
    127
    63
    In een huis
    Gezellig!!
    Ik klets lekker mee hier hoor:D:D
    Waar komen jullie vandaan in Zuid Holland??
    Ben benieuwd

    Groetjes!
     
  20. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    wat een rust hier...
     

Deel Deze Pagina