baby en dreumes in wandelwagen.

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door teigetje1, 15 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. teigetje1

    teigetje1 Fanatiek lid

    18 jun 2009
    2.299
    116
    63
    Zuid-oost brabant
    Ik ben langzaam aan het kijken voor een duowagen. Onze spruit wordt in juli verwacht en onze meid zal dan ongeveer 15/16 maanden zijn.

    Maar weet iemand van jullie ongeveer hoelang een dreumes in een wagen zit? Ze is nu 1 en kan bijna los lopen, maar moet ik dan denken richting als ze 2 jaar/3 jaar is, langer, korter. Snap je?
    Dit ivm het kopen van een nieuwe of een tweedehandse. Als ze er redelijk lang nog inzitten wil ik voor een goede/mooie en dan mag het wel iets kosten. Maar zitten ze er niet voor zo'n lange tijd in (en lopen ze echt mee, ook de iets grote stukken) dan wil ik voor een goedkopere kijken, want nieuwe wagens zijn gewoon duur.

    Ik weet dat ieder kind verschillend is, maar dan kan ik er ongeveer uithalen voor hoelang (snappen jullie m nog??)
     
  2. mamanu

    mamanu Bekend lid

    2 nov 2008
    577
    0
    0
    Als je bijvoorbeeld een hele dag weg zou gaan, is het wel handig om een wagen te hebben waar ze allebei in kunnen. Mijn zoon is bijna 3 jaar en kan prima meelopen, maar als we echt een paar uurtjes weggaan dan is dat te vermoeiend voor hem.

    Wij hebben de Phil en Teds duowagen, want als mijn zoon er straks niet meer in hoeft dan haal ik gewoon het tweede zitje eraf en kan de wagen door voor 1 kindje. Ook is het eerste zitje gemaakt voor max 25 kg, dus dan kunnen ze er als het moet nog heel lang in. Ik denk zelf dat een 4 jarige echt niet meer in een kinderwagen/buggy hoeft, maar inderdaad ieder kindje is anders. Voor een kindje van 15/16 maanden zou ik zeker nog wel een buggy/kinderwagen gebruiken.
     
  3. Candijtje

    Candijtje Fanatiek lid

    19 jul 2006
    2.841
    0
    36
    Hoi,
    Ik heb wel een duowagen van marktplaats gehaald voor 50 euro. Onze oudste was 19 mnd toen de 2e kwam en liep nog helemaal niet ( een billenschuivertje) met 21 maanden liep ze zelf en toen ze 2 jaar een een paar maanden was zat ze nog amper in de duowagen. Heb hem hier nog wel in de gang staan maar gebruik hem zeker al een week of 10 niet meer.... Naar het dorp loopt ze zelf mee en weer terug zonder zeuren :) ook een rondje wandelen ofzo gaat ze mee. Wanneer we een dagje weg gaan of naar een pretpark / efteling gaat de buggy mee, je bent met dan met zn 2tjes en dat rijd dan toch een stuk lichter :)
     
  4. LovelyDK

    LovelyDK Niet meer actief

    Mijn zoontje loopt al ruim 7 maanden & wil eigenlijk niet meer in de kinderwagen... als we lang weggaan heb ik een buggy in waar die dan nog wel soms even in gaat zitten maar voor de rest loopt hij eigenlijk altijd..
     
  5. Liz0104

    Liz0104 Fanatiek lid

    14 jan 2008
    1.048
    1
    0
    Antwerpen
    heb een X-adventure twinco duowagen...
    mijn oudste was 10 maanden ongeveer toen de jongste ter wereld kwam...
    het is een supergoede wagen en kan door zo goed als alle deuren...
    heb er geen spijt van gehad, want ook al kan de oudste al een tijdje lopen ze zou er nog steeds in zitten... heb alleen onlangs een nieuwe gekregen en om niet onbeleefd te doen gebruik ik deze nu...
    *kwestie van een gegeven paard niet in zen bek te kijken ;)¨*
    ik zou er alleen nooit meer zo veel geld aan geven, heb hem toen 325 euro betaald, de deze heb ik gewoon gekregen...

    heb de X-adventure nu dus te koop staan voor 75 euro...
    kan moeilijk met twee duowagens lopen :)
     
  6. Niboma

    Niboma Fanatiek lid

    20 nov 2008
    1.439
    0
    36
    Vrouw
    Veluwe
    Nilo was 15 maanden toen Bodhi geboren werd. Maar hij gaat altijd in de duowagen mee als ik ergens heen ga. 'T is nogal een mannetje met een sterke eigen wil, en ik voel er niet zoveel voor om 'm de hele tijd overal vandaan te moeten trekken en achter hem aan te moeten. En hij heeft het er nog steeds heel erg naar zijn zin in, ook omdat hij op zijn eigen 'zorgzame' en 'liefdevolle' manier voor zijn broertje kan zorgen :D, die gezellig naast hem ligt. Voorlopig blijf ik hem in elk geval nog een hele tijd gebruiken.

    Wij hebben ook een X adventure twinco. Via MP een winkeltje in Friesland gevonden waar ze 'm nieuw hadden staan voor 275 euro.
     
  7. Ik heb ook een twinco van x adventure, wel een 2ehandse dus niet nieuwste type, maar dat maakt het niet minder goed om.

    Mijn zoon is van nov 2006 en dus bijna 3,5 jaar en zelfs nu zit hij er nog in. Al is het maar dat we bv even door willen stappen ivm tijd of als hij even niet lekker is of even moe.

    Ik moet zeggen dat ik de duo altijd meeneem, of hij er nou in zit of niet, hij rijd fijn en als we naar de markt gaan ( is in de buurt dus gaan lopend ) dan kan in het 2e zit een boodschappen tas met boodschappen haha... Of in de winkel, bv AH, het mandje, voetensteun omhoog en mandje kan daar makkelijk en stevig staan. kan ik toch goed boodschapjes doen zonder een karretje, maar wel met de kinderwagen :D.
     

Deel Deze Pagina