"Zwanger van de 2e" wordt "Bevallen van de 2e" !

Discussie in 'De mama's' gestart door NikkiF, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    sorry ben ook een beetje afwezig...

    vandaag afspraak met mediator gemaakt, en alle vrienden een mail gestuurd met de mededeling:(

    ben de afgelopen dagen ook erg emo en zo....
    kop zit vol. ik reageer snel weer.
     
  2. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @lilly, sterkte meid
     
  3. Marlieke

    Marlieke Fanatiek lid

    19 feb 2007
    1.881
    0
    0
    fulltime huisvrouw en moeder
    Twente
    Hoi meiden,

    Sorry dat ik al weer zo lang niets heb laten horen.
    Maar daar is wel een goede reden voor. Mijn moeder had een verkeerde uitslag gekregen na haar 2-jaarlijkse-borstonderzoek... Inmiddels is ze geopereerd (borst eraf) en vanmorgen kreeg ze de laatste uitslagen. Alles is weg! Gelukkig. Maar ze moet wel onder heel strenge controle blijven omdat het kantje-boord was.
     
  4. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @marlieke, gelukkig dat alles weg is zeg!
     
  5. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Jeetje Marlieke wat heftig, dat is echt niet niks.
    Sterkte!
     
  6. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Cimu, wat fijn dat alles goed was met je manneke. Over het ijzer weet ik helaas ook niet meer !
    Goed dat die gyn dan toch iets gevonden heeft waardoor je er iets aan kunt doen. Zodra ik weer last krijg van iets ga ik ook meteen weer naar de gyn.
    Op welke baan heb je gesolliciteerd ?

    @ Jo, wat een leuke avator-foto !
    Veel beterschap voor je manneke !
    Na de verhuizing gaan we Thijs ook zonder luierbroekje laten gaan ! Spannend ! Vooral omdat de leidsters er niet zo alert mee omgaan ...

    @ Veertje, sterkte met je ziekenboeg !

    @ Funny, wat een leuke verrassing voor ML ! Geniet ervan !
    Kan me voorstellen dat het emotioneel is als je kleinste alweer 1 wordt ... dan zijn ze "baby-af" officieel dan ... Alvast proficiat voor hem ! En sterkte voor jou ! Ik vond het bij Thijs toen ook heel dubbel voelen !

    @ Lilly, Zomaar en Marieke, sterkte meiden !

    @ Marlieke, dat is wel heel heftig ! Sterkte ermee ! Mijn moeder heeft het ook gehad, met amputatie, in 2000.

    @ Hooikoorts, ik stik er letterlijk haast van vandaag, durf de deur niet uit zonder Ventolin en mijn ogen zien er niet uit en ik nies me rot ... bah, ik ben er doodmoe van !

    @ ML, is weg nu en komt morgenavond pas weer thuis. Teambuilding van het werk ... fijn ... een week voor de verhuizing ! Maar ik hen me voorgenomen er een relaxte dag van te maken met de kinderen morgen !

    @ Huis, ML was gaan verven woensdag, maar had toch wat overslagen gemaakt en dingen niet precies gedaan ... ik ben dus gisteren weer terug gegaan om die laatste plekjes nog bij te werken. Gelukkig zag het er vandaag goed uit ... nu duurt het me te lang voordat het 23 april is ... ik wil nu echt weg uit dit huis. Al voelt het dubbel want het is een heel mooi huis geworden door alles wat we erin gedaan hebben. Het is super afgewerkt en we voelden ons altijd heel erg thuis hier. De reden van verhuizing is uiteraard het groter willen wonen en vrijstaand, maar ook het achteruit hollen van de buurt en vooral de overlast van onze buren, eigenlijk aan beide kanten (een kant: kinderen schreeuwen de hele dag, buurman klust de hele dag enorm luidruchtig zodat je werkelijk gek wordt in huis. Andere kant: deze buurman denkt dat de garage een discotheek is en de muziek dendert ook hier door het hele huis) ... nee, dan komen we tot de conclusie dat we blij zijn dat we over een week voor goed daar vanaf zijn én weten we dat we voorzichtig moeten zijn bij de volgende koop om niet het zelfde te treffen.

    @ School, drukker dan ooit, moeten nu alle extra zorg vastleggen in een logboek ... help, wil nog iemand een baan als secretaresse ? Wel helaas op vrijwillige basis ... ;) Nog 2 weekjes ...

    xxx
    Nikki F
     
  7. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    Lilly: dikke knuffel meis, het is ook niet makkelijk. Heb je al je pb van Justfem gelezen???

    marlieke: Jeetje, jij hebt ook een rot tijd achter de rug. Gelukkig is alles weg.
     
  8. justfem

    justfem Fanatiek lid

    29 sep 2008
    1.950
    0
    0
    PT Vormgeefster FT Mama
    Zuid-Holland ergens onder de rook van Rotterdam
    @ll: ik moet zo al vroeg noa gaan inschrijven voor de knutsel/speel week deze zomervakantie, hier moet je er echt voor in de rij staan, jammer genoeg kan ik niet 3 dagen als vrijwilliger meedraaien dan had ze voorrang gekregen. Dus nu moet ik al vroeg daar in de rij staan.

    @Marlieke: Jeetje wat heftig! Ik ben blij dat alles weg is en ik hoop dat je moeder verder niet te veel klachten er aan over houdt. Heel begrijpelijk dat je hoofd dan niet naar kletsen staat. Verder alles goed met de kinderen?

    @Lilly: Niet te veel je verontschuldigen voor je emo-periodes... ik denk dat we het hier allemaal vreemder zouden vinden als je er fluitend en emotieloos door heen zou lopen ;)

    Nou ik reageer dadelijk verder.. moet nu echt vliegen ;)
     
  9. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.585
    3.477
    113
    @Marlieke, wat heftig, gelukkig gaat het nu weer goed met je moeder! Bij mijn moeder is dus 3 weken geleden ook gebleken uit het jaarlijkse onderzoek dat ze borstkanker heeft, a.s. dinsdag wordt ze geopereerd.
    @Nikki, oh ja, gezellig zulke buren. Hier was het tot een paar maanden geleden dus wel aardig rustig tot dat hondje dus kwam. Hiervoor hadden we hele leuke buren waar we gezellig contact mee hadden, alleen achter ons woonde zo'n vrije opvoedingsfamilie met 3 jongetjes. Die konden alleen maar schreeuwen, werkelijk geen woord werd er op normale toonhoogte uitgebracht en wat ze ook af en toe allemaal tegen die ouders zeiden :$. Totaal losgeslagen, het mooie was dat ze hun eigen opvoedbureau hadden :(.
    Wij zijn ook verhuisd om ruimer te gaan wonen, vond ons vorige huis ook heel gezellig. Het is wel dubbel dan.
    @Lilly, sterkte, het is ook een rotperiode voor je!

    Ik ga weer aan de slag in de tuin, Luc slaapt even, dus dan moeten we het er van nemen.
     
  10. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Zo een ontzettend zware dag gehad hier ppfff

    2 kids van mijn zusje luisteren echt voor geen meter, hopelijk stappen ze morgen met hun goede been uit bed want morgen komen mijn zusje en zwager ze halen voor een dag omdat we niet meer willen dat ze hier in huis zijn met hun kids omdat de kids zo vervelend worden en hun zo makkelijk zijn dus wij weer dagen bezig zijn om te zorgen dat die kids zich aan de regels gaan houden, daar heb ik gewoon geen zin meer in..
    Krijg dan namelijk de hele week van de kids te horen dat het wel mocht van hun papa en mama.. Leg de rest later wel een keertje uit :D
     
  11. justfem

    justfem Fanatiek lid

    29 sep 2008
    1.950
    0
    0
    PT Vormgeefster FT Mama
    Zuid-Holland ergens onder de rook van Rotterdam
    @Funny: Bijna vergeten :$

    HARTELIJK GEFELICITEERD MET DE EERSTE VERJAARDAG VAN FINN!!!!
     
  12. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Jo, ja die buren ... niet zo zeer die van de muziek maar de andere zijn eigenlijk het ergste. Ik krabbelde op hyves naar een vriendin dat hij weer zo veel klust en zich niets aantrekt van Sophie. Stuurt de buurvrouw mij een krabbel ... dat zij onze echtelijke ruzie 's nachts moet aanhoren ... nou zeg, één keer hebben we midden in de nacht inderdaad een flinke discussie gehad, maar wat wil je, als een kindje al een paar nachten slecht slaapt en je 's ochtends om 6.00 de wekker weer hoort aflopen ... dan krijg je irritaties en tuurlijk reageer je dan op elkaar ... ik heb mijn hyves nu zo ingesteld dat alleen vrienden nog mijn krabbels kunnen lezen en mij kunnen krabbelen, zijn we van dat gezeur ook weer af ! :)

    @ Veertje, is er nog geen uitzicht erop wanneer de kinderen weer terug gaan naar hun ouders ? Dit is wel heel heftig zo, bijna niet vol te houden !

    @ Funny, ik ben nog net op tijd ! Gefeliciteerd met Finn !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  13. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Schiet er helemaal van vol, Justfem en Nikki bedankt! Dat jullie hier nog aan denken!

    Ik ga vanmiddag verder reageren want m'n moeder komt nu net binnen..
     
  14. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @nikki, nee heb nog geen idee wanneer..
    Heb tegen mijn zusje en zwager gezegt dat ze pas de kids terug gaan krijgen wanneer ik zwart op wit heb van een rechter naar wie ze toe gaan omdat ze nu al ruzie maken over wie ze krijgt en mijn zusje blijft in eindhoven wonen en mijn zwager wil hier in heerhugowaard blijven wonen, dus als bijv eerst naar mijn zusje gaan dan moeten ze weer hier van school af en daar op school en mocht mijn zwager ze dan krijgen van de rechter dan moet alles weer om gegooit worden dus ik hou ze nog maar even, das denk ik het beste voor de kinderen..
    Hopelijk gaat dat geen maanden meer duren.
    Mijn zusje gaat alles in gang zetten zodra ze de scheidingspapieren binnen heeft en alles is getekent, dus ben benieuwd..
     
  15. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    even voor de laatste keer hier wat posten;)
     
  16. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    En ook ik zeg bye bye!!!
     

Deel Deze Pagina