Charlottes Angels na de 'mislukte' paaseieren :D

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door MC86, 23 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    @Isra: Ik heb idd mn poot stijf gehouden en ben dus niet aan het werk. Maandag krijg ik dan eindelijk de uitslag (mag ik hopen).
    Je hebt gelijk hoor dat je nu geen alchohol drinkt en rauw vlees eet, ik zou het risico ook niet nemen! Leuke avond gehad gisteren? Veel plezier vandaag met de kleine man:)

    Ik voel me zielig dat ik hier in mn uppie zit:( erg he..:)
     
  2. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ lonneke: gefeliciteerd!!! Kan je een foto plaatsen? Ben benieuwd naar het streepje! :D

    @ Neeltje: gefeliciteerd, een huisje! Wat spannend :)

    @ fafa: kan je dat ook online spelen? Nooit in verdiept! :p Waar kan je dat doen? Ben wel benieuwd!

    @ handbalster: grappig dat je ook graag toneel speelt! Doe je er ook iets mee in je vrije tijd?

    @ Isra: ik pas sowieso wel op met alcohol (kan er ook niet tegen :p), rook niet en eet geen rauw vlees. Maar de eerste weken heb je nog geen bloedband met je kindje, dus kan het eigenlijk geen kwaad (de alcohol iig niet!) Hou je niet al teveel in hoor, wel blijven genieten van de lekkere dingen!!

    @ Pluis: aahhh meid! Zit je helemaal alleen op het forum, en ook alleen thuis? Niet zo tof! Hoe voel je je vandaag? Niet fit genoeg om er ff lekker uit te gaan?

    @ hier: wachtbankje is saai...
    @ Queensday hier: vanmorgen toch op de vrijmarkt gezeten, heb 278,80 verdiend met mijn sieraden!! Whooeee! Was het dus toch de moeite waard :D

    @ vragenrondje: oeh, ben ik alweer aan de beurt? Leuk!
    Heb je iets wat je altijd al graag zou willen kunnen? (maar wat je dus niet kan haha). Hmm.. *denkt hard na!* Ik ben altijd mega-kritisch over mijn eigen kunnen, het is nooit goed genoeg, zeg maar.. Dus eigenlijk zijn er heeeel veel dingen die ik wel beter zou willen kunnen. Lekker vervelend.. Als ik er echt 1 moet kiezen.. Uuhh.. Dan ga ik toch voor heel goed viool kunnen spelen. Al sinds mijn 5e speel ik viool (met af en toe een tussenpauze van een paar jaar) en het is zo heerlijk om dat lekker goed te kunnen! Helaas altijd te weinig tijd om er echt veel moeite in te steken.. Dan had ik echt richting conservatorium moeten gaan en dat iets eerder moeten bedenken :) Zo goed ben ik dus helaas niet! Heb trouwens ook een elektrische viool sinds vorig jaar ;)

    Nieuwe vraag is voor Isra: Als er 1 gebeurtenis was in je leven die je over zou mogen doen, welke zou dat dan zijn en waarom?
    Wat een kutvraag.. ;) Succes!!!

    Hoop dat het goed gaat met iedereen verder, en dat jullie een leuke dag hebben! Geniet ervan!
     
  3. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    @MamaCharlotte: Ik ben in de namiddag even met mn moeder naar de AH gefietst voor wat boodschappen,dat was wel lekker..ff een frisse neus gehaald. Ik was daarna wel een beetje moe dus ik ben nog niet helemaal fit genoeg idd:) Buiten dat zit ik natuurlijk in de ziektewet en dan blijf ik ook netjes thuis,ook als ik een betere dag heb. Gelukkig smste mijn vriend dat hij niet zo heel laat thuis zou zijn vanavond (ging feesten in Eindhoven) dus dat vind ik wel fijn!
    Zozo..jij hebt goed verdiend vandaag zeg! Je hebt ook wel hele leuke sieraden zag ik in je webwinkeltje dus ik vind het niet gek:)
    Geniet maar lekker van je verdiende centen!!
    Nog de stad in vanavond of zit Koninginnedag er voor jou op?
     
  4. lonnekej

    lonnekej Lid

    11 apr 2010
    31
    0
    0
    NULL
    NULL
    mamac. ik heb geen streepje maar wel de tekst "zwanger"ook altijd erg leuk om te zien
     
  5. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    hier lekker rustig hangdagje, vanmorgen rondje over de markt geweest, en vanmiddag beetje in de tuin gehangen (hier scheen de zon de hele middag, woei alleen een beetje hard. lekker gegeten bij mijn ouders en nu lekker x-factor kijken
    mannetje heeft morgen een vrijgezellen feest van zijn collega dus ben een nachtje remi ......

    hier denk ik dat ei er aan zit te komen of er misschien zelf al is, dus vanaaf vroeg naar bed :D

    dus iedereen nog een fijne avond en ik lees t morgen allemaal weer :)
     
  6. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    Als er 1 gebeurtenis was in je leven die je over zou mogen doen, welke zou dat dan zijn en waarom?

    Hoefde over het antwoord niet lang na te denken. Ons zoontje is geboren met de KS omdat ik niet verder dan 8 cm ontsluiting kwam doordat hij er niet goed voor lag.

    Ze wilde me verdoven met een ruggenprik alleen werd deze helaas verkeerd gezet waardoor mijn middenrif werd verdoofd en ik geen adem meer kreeg. Ze hebben me toen direct een algehele narcose gegeven. Ik heb dus niet meegekregen dat ons zoontje is geboren. Toen ik bijkwam duurde het nog 3 uur voordat ik naar mijn kamer mocht (ivm complicaties) en voor het eerst mijn eigen zoon kon bewonderen. Alleen toen ik op de uitslaapkamer lag heeft Ray mijn ouders en zijn ouders gebeld + broers. Dus zijn direct naar het ziekenhuis gekomen en zaten al op mijn kamer te wachten. Ons zoontje hadden ze nog niet gezien want het was niet de bedoeling dat zij die eerder te zien kregen dan ik zelf (vind dat opzich wel netjes) maar toen ik eenmaal op mijn kamer lag is mijn vriend ons zoontje gaan halen en kreeg hem bij mij neergelegd. Wat een heerlijk moment was dit, ik vind het alleen zo ontzettend jammer dat we deze gebeurtenis niet met zijn 3tjes hebben mogen beleven, maar met zijn/mijn ouders en broers. Ik had het leuker gevonden als we even een uurtje met zijn 3tjes hadden gehad.

    Ik hoop op een herkansing en deze met zijn 4tjes mogen beleven. Heb het er al met vriendlief over gehad mocht mijn bevalling weer wat moeizamer verlopen, dat hij natuurlijk al wel de ouders mag bellen, maar dat we nog een keer opnieuw bellen wanneer ze mogen komen dat we eerst even een moment met zijn 3tjes willen. Het liefst natuurlijk met zijn 4tjes maar dat ligt aan het tijdstip wanneer ik ga bevallen.

    Best een heel verhaal.

    Even bedenken mijn vraag is voor Duveldraakje.
    Try before you die.... Wat zal je nog heel graag willen doen maar misschien niet zou durven, maar het dan toch doet?
     
  7. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Jeetje Isra.. Wat een verhaal! Ik heb wat losgemaakt met mijn vraag ;) Maar ik vind het toch wel leuk dat ik het weet, ondanks dat het natuurlijk wel een naar verhaal is! Pfoeh..! Hoe is het verder met je eigenlijk?

    @ fioontje: al wel goed geklust tot nu toe, als je even een avondje alleen bent? ;)

    @ lonneke: heerlijk toch, die tekst in een schermpje zien!! :) Heb je het voor jezelf wel vastgelegd door middel van een foto? En hoe voel je je? Hoeveel weken ben je nu zwanger?

    @ Pluis: lekker dat je nog wel ff een frisse neus hebt gehaald! En ik snap dat wel hoor, als je ziek gemeld bent is het ook wel zo netjes om thuis te blijven (en niet volledig uit je dak te gaan op het Museumplein bijvoorbeeld ;)). Ik blijf vanavond ook lekker thuis hoor. Wilde er eerst nog wel uit, maar ben zo ontzettend moe! Gelukkig eindelijk vakantie! Nu een beetje bijkomen!

    Liefs voor iedereen!
     
  8. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    MamaC haha ja idd het is een heel verhaal op jouw vraag. Door zo'n spelletje kom je idd weer hele andere dingen van elkaar te weten.

    Met mij gaat het verder ook goed. Nog een weekje, spannend spannend. Ik ben ook erg moe en dat was bij mijn vorige zwangerschap een duidelijk symptoom, dus hopelijk nu ook ;) Maar het kan ook komen door mijn koninginnennacht hihi.
     
  9. Duveldraakje22

    Duveldraakje22 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.674
    2
    0
    Heerlijk voor mn kleine meiden zorgen!
    Vught
    Hmmmmmmmmm even nadenken hoor. Ik heb ontzettende hoogtevrees, maar ben dol op de Ardennen en de bergen in Frankrijk. Ben afgelopen zomer wel op een hoge berg geweest, maar ik zou heel graag toch een keer op een hele hoge berg staan. Puur om mijn eigen angst te overwinnen. (Dit zeg ik nu wel, maar ik ben zelfs bang om op een trap te staan :)). Hopelijk gebeurt het toch ooit een keer.

    @ Isra: Jeetje wat een bevalling zeg, hoop echt voor je dat de volgende vlekkeloos verloopt en dat jullie eerst lekker met z'n 4-tjes kunnen genieten.

    De volgende vraag is voor...
    Fafa: Even een vraag die perfect bij vandaag past. Als jij de Koningin zou zijn wat zou je dan willen veranderen in Nederland?


    Liefs,
    Duveldraakje
     
  10. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    @MamaCharlotte: Wat lekker,vakantie!! Dat zal jou zeker goed doen want jij bent zo'n bezige bij:) Hoe is het verder meid? Voel je al wat bijzonders of is het nog rustig in je buikje?

    Ik vind het echt tof dat iedereen zo leuk meedoet met het vraag-antwoord spelletje!:D
     
  11. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ Pluis: Ik voelde vanmiddag weer wat pijn (heel eventjes) die leek op mijn eisprongpijn.. Voor de rest is het rustig! Ik ben benieuwd, maar verwacht niet teveel.. Geen zin in een teleurstelling ;) Jij moet nog even wachten tot je eisprong he! Nou ja, misschien maar goed ook, als je je nog niet zo lekker voelt :p
     
  12. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    Hoi allemaal,

    Alles goed met iedereen? Ik heb niet zo heel veel te melden.. Alleen thuis, manlief feesten in Eindhoven.. En nu wachten op de Pfaffs..

    Hondje geneest mega snel! Sneller dan ik.. Grr..
     
  13. fafa

    fafa Niet meer actief

    @Isra: heftig verhaal zeg, dat moet ook doodeng zijn geweest, op het moment dat je niet meer zelf kan ademen :$. En ik hoop inderdaad dat het bij de tweede een 'romantischer' verhaal wordt :)

    @vraag: ik geloof niet dat de koningin er veel over te zeggen heeft ;) maar als ik íets zou mogen veranderen zou ik de belasting op hoge inkomens flink verhogen en uitgeven aan bejaarden- en verzorgingstehuizen. Die hebben volgens mij een enorm geld- (en personeels-)tekort, en dat wordt alleen maar erger.

    Of een verbod afkondigen op reiskostenvergoeding ten behoeve van verhuiskostenvergoeding... lost volgens mij een hele hoop file op :)

    Nieuwe vraag voor fioon: naar aanleiding van de 'gordon brown-affaire (als we toch in het actuele/politieke hoekje zitten ;)) heb je wel eens iets onaardigs over iemand gezegd, waarna die persoon dat te weten is gekomen?

    ow, en @MC: tantrix kun je spelen op (verrassend genoeg ;)) tantrix.com. Als je inlogt en nog een "fafa" ziet, ben ik het :D
     
  14. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    @MamaCharlotte: Ja ik moet idd nog een hele poos wachten maar ik ga wel eerder aan de klus hoor. Ik ben natuurlijk van een cyclus van 33 dagen uitgegaan omdat mijn vorige cyclus zo lang was maar voor hetzelfde geld heb ik nu een kortere.. zou heel goed kunnen toch?
    Ik snap dat je teleurstellingen wilt voorkomen,als je gewoon genoeg klust kun je je ei niet missen toch..Daarna is het meer geluk hebben!
    Succes ermee!

    @Neeltje: Gelukkig gaat het goed met je hondje,nu jij nog meid!
    Mijn vriend was gisteren ook Koninginnedag gaan vieren in Eindhoven en ik lag ook alleen op de bank,volgende keer kom je maar hier op de bank liggen:D

    @Hier: Voel me nog steeds niet 100%,pfff wat duurt dat lang zeg..
     
  15. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @Pluis; had ie het leuk gehad in EHV? Was bij het stadion nog een opstootje geweest hoorde ik op het nieuws.. Manlief zei dat het gezellig was, maar dat het wel bagger geregeld was omdat ze de dancefeesten uit de stad willen halen.. Jammer :(
    Doe jij vandaag maar lekker rustig aan! Hoop echt dat je je snel beter gaat voelen..

    @hier; een lekkere lazy saturday! Schuifpuien open, tv aan.. En lui zijn! De misselijkheid valt tot nu toe gelukkig mee..

    Las net een topic over klagende zwangere vrouwen.. Ik stond een beetje met m'n mond vol tanden!
     
  16. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Ik heb het ook gelezen. Hoezo stond je met je mond vol tanden? ;)
     
  17. Miranda

    Miranda Bekend lid

    6 jun 2005
    627
    0
    0
    Verpleegkundige in ouderen psychiatrie
    Gelderland
    zo eindelijk weer alles doorgelezen. Heb niets van feest dag meegemaakt. Donderdag avond zaten wij met ons zoontje bij de huisartsenpost. had een enorme opgezette klier in zijn hals. het eerste wat de arts vroeg of wij kinderen met de bof in de buurt hadden. Het was echt zielig om te zien met koninginnendag zat ik dus de ochtend thuis met een ziek zoontje, s' middags moest ik werken. ( gelukkig was het niet al te mooi weer.)
    Vandaag gaat het gelukkig iets beter met hem de zwelling is al minder geworden maar nog niet geheel verdwenen.
    Volgens mij had ik mijn eisprong al moeten hebben maar mijn temp is nog niet gestegen en heb vandaag vervelende steken in mijn onderbuik. Helaas heb ik vandaag weer een late dienst en morgen weer een vroege dus niet echt tijd om te klussen (helaas)
     
  18. fafa

    fafa Niet meer actief

    @Miranda: bof? word je daar tegenwoordig niet tegen inge-ent? want het zou niet tof zijn als ie dat zou hebben :/

    @Neel: schuifpui open? Is het een beetje weer daar dan? Zit hier te vernikkelen en verregenen. Goed dat de misselijkheid wat weg is. Hoop dat je snel weer helemaal de oude bent.
     
  19. fafa

    fafa Niet meer actief

    en @MC: wat ben je toch weer goed aan het blauwhelmen op het "klagende zwangeren"-topic. Bravo ;)
     
  20. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @MamaC; vond het nogal dubbel overkomen.. Misschien zelfs een beetje.. k weet niet.. Ik snap de schrijfster, maar ook de mama's.. Wij zijn pas een paar maandjes bezig en ik word soms nu al gefrustreerd door andere zwangeren..

    @Fafa; heerlijk weer hier! Niet te warm, niet te koud en het zonnetje schijnt goed!
     

Deel Deze Pagina