December 2006 mama's DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door eve, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    superleuke fotos lola! prachtige kids! vind je meiden op mekaar lijken, maar toch wel hun eigen snoetje, erg leuk

    geitenkaas vind ik wel lekker
     
  2. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    hij had er zelfs 2... romy staat op de foto en esra allen half in het zwembad met Teun....

    jouw foto's van sprookjeswonderland zijn ook leuk hoor....en heel herkenbaar

    geitenkaas vind ik lekker hoor...maar geitenmelk eigenlijk nog nooit gedronken....toch maar eens proberen denk....
     
  3. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Jullie hoeven niet ineens massaal aan de geitenmelk hoor ;) hier drinkt ook alleen Fynn het :D maar mochten jullie het kopen doe dan die van Friesche Vlag die is heel mild.

    @Lola: Ach, wat ontzettend leuk die 4 meiden! Je kunt echt zien dat het vriendinnetjes zijn :) En Noralien staat er best leuk op hoor. Grappig ook dat 'kale' koppie van Emma...kan me herinneren dat Jasmijn dat ook had.
     
  4. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    @Duckie me schoonmoeder was verrast hoor, ze hoorde het zondagavond dat ze naar turkije ging, dacht toen met alleen schoonvader, maar die versprak zich op maandag ivm de laate terugvlucht van "we moeten dan maar de kamers aanhouden voor Teun en Sandra" en ja toen wist ze het maar ze vond het wel leuk
    op haar verjaardag hadden we haar alleen gefeliciteerd en de hele dag niets gedaan...we hadden alles geregeld voor het diner, tafel versiert en ene taart..toen zei ze ook dat ze de hele dag zo iets had van "ehm is dit nu alles doen ze niets meer"... maar toen vond ze het wel leuk.... de obers kwamen zingend met de taart aan...

    @melliemel alvast veel plzier in eurodisny geniet ervan

    hier ook nog 1 die slaapt hoor, meestal 2 uurtjes laat ik hem in bed liggen en dan eruit, ook tijdens de vakantie had hij dat nodig..ook omdat hij savonds later naar bed ging, kinderdisco was pas om 20.45 en ja dat wilde hij wle meedoen....

    @Lola alleen was het jamer dat de ligbedjes niet naast het peuterbad waren dus in het begin "moesten"we mee met teun en dan de stoel ermaar bij.....toen er meer kinds waren wilde hij alleen.... alleen als de padestoel geen water gaf dan waren de glijbaantjes van de bood stroef en moesten we dus water gooien al hadden we snel geleerd aan teun dat hij gewoon zijn gieter mee moest nemen en die eerst erover moets doen en dan gaan glijden...

    zo ik ga werken
    doei doei
     
  5. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi,

    janette; erg leuke foto's hoor hij is ook lekker kroelerig zo te zien heerlijk toch

    lola; juist leuk toch die foto's ook met noralien erbij!! vind wel dat jasmijn ietwat te grote schoenen heeft hoor;)

    hier is geitenkaas ook erg favoriet bij mij overigens houd ik zowieso wel van verschillende soorten kaas maar dat is een ander verhaal....mss een keer kaasfonduen haha?!

    verder gisteren toch even langs de ha geweest, ik heb een oorontsteking en een voorhoofdsholteontsteking dacht het al wel maar had nu zoiets van, moet wel over zijn voor eurodisney en dat gaat toch iets sneller dan zonder kuurtje vandaar nu aan een ab kuur.

    morgen nog even lekker vis halen in de stad en dan zondag naar eurodisney tot zover blijft het daar zondag maandag en dinsdag iig droog:)

    gr saskia
     
  6. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    wil iedereen even een hele fijne moederdag wensen

    kreeg vanmorgen een 2 lagen taart ( 2 bordjes van papier met daartussen een plastic bekertje) versiert met plakplaatjes en snoepjes en een heerlijke douche schuim en nog de tekst erbij "gefeliciteerd met je moederdag mama"

    helaas werden de snoepjes al snel opgegeten door Teun, ik heb er wat kunnen reden...

    @melliemel hoop dat het al een stukje beter met je gaat en dat je lekker op weg bent naar eurodisney....veel plzier
     
  7. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    @Lola: wat heerlijk dat Jasmijn 's middags nog een dutje doet. Hier al zeker sinds augustus niet meer, helaas ;)

    @Melliemel: jij zit nu lekker in eurodisney :) , hopelijk heb je het naar je zin.

    @janette: ooooo, wat krijg ik zin in vakantie als ik jouw vakantie foto's zie. Leuk! Ik zie ze alleen wel in een heel klein formaat. Schattig he, die moederdag cadeautjes.

    @Lola: Wat leuk om die foto's van jullie bezoekje aan NOortje te zien. Anne is echt sprekend Noralien zeg. En wat zien Jasmijn en Jikke er al wijs uit samen :)


    Ik werd vanochtend gewekt met ontbijt op bed en een hele hoop kusjes van m'n dochters :). Demi had een mooie houten bloem geverfd met daarin 3 theelichtjes en Mila had ook een soort bakje met verf beschilderd. En op de psz had Demi ook nog een mooi doosje beplakt. En samen met papa hadden ze nog een mooie pot met planten gekocht gisteren. Flink verwend dus :)
    Daarna zijn we lekker gaan zwemmen met z'n vieren. Ik hou daar eigenlijk niet zo van en we doen het dus ook niet zo vaak, maar het was onwijs leuk vanochtend dus we hebben afgesproken dat we echt vaker gaan :)

    FIjne moederdag nog allemaal!
     
  8. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    @Duckie ze staan ook op hyves mss dat ze daar groter zijn....
    maar leuk zo verwent te worden....
     
  9. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Hier is Frank nu lichamelijk ook wat aan het sukkelen, flink verkouden. dus het komt er wel uit nu. Gisteren dus uiteindelijk maar een bloemetje voor mezelf gehaald. Vanmorgen door de kids verwent met geknutselde beren met ik hou van jou er op en Nick had op de psz een fotolijstje geverfd en daar zat een pasfoto van hem op. Erg leuk! en dan vooral die koppies erbij. Chris was niet helemaal overtuigd dat het voor mij was. Hij had dat gemaakt dus: isse mij mama!

    Vanmorgen werden we al rond 830 gebeld dat Franks zusje bevallen is van een dochter: Mirte. uiteindelijk is ze dus ruim 39 weken zwanger geweest! (na haar idee wederom rond de 34 weken of eerder te gaan bevallen en daar dus ook de hele tijd over te 'zeuren'.) Frank heeft echter dienst, dus we gaan op zijn vroegst donderdag even kijken.

    Gisterenavond zijn we meteen na het eten nog even naar de ouders van Frank gereden. Moeder hangt nogal aan moederdag en vandaag had ik en geen zin en geen tijd om er heen te gaan. Net toen we bij de kruising Tilburg binnenreden werd Frank echter opgeroepen voor een grote brand, 100 meter van die kruising. Zag ook echt dikke zwarte rookwolken en vlammen uitslaan. Dus ben toen met de kids maar doorgereden en alleen naar schoonouders gegaan met bloemetje en tekeningen. Nick snapte niet helemaal waarom papa ineens wegreed met de 'lalu'. Hij weet wel dat als papa's pieppiep gaat hij moet gaan werken, maar had nog nooit echt bedacht wat papa dan ging doen. Vanmorgen heeft Frank dus even verteld hoe en wat en dat kan hij dan ook zo wijs herhalen. Nick: als papa's pieppiep gaat moet papa werken. Hij moet dan de brand (dat is vuur mama) gaan blussen....Zo schattig ook om dat te horen uit zo'n kwekkie. en op de achtergrond hoor je dan een nog kleiner worm echoën....

    Vanmiddag naar de doop van de dochter van mijn vriendin geweest. een uur kerk is toch echt te lang voor mijn kids....zeker als het is rond normale middagslaaptijd. Dus ik ga van de week nog wel effe op mijn gemak bijkletsen en vanaf de week erna zie ik haar weer wekelijks op het werk! pff wat gaat de tijd snel.

    alvast een preview van onze keuken. Op de onderste kasten zit nog beschermfolie, dus daar is de kleur iets doffer dan hij werkelijk is. Boven is het er al wel af... o ja en de vriezer krijgt ook nog een deurtje!
     
  10. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    verder door
     
  11. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    en de andere kant bij het raam
     
  12. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Hier gelukkig in de middag ook nog een middagslaapje van allebei! heerlijk vind ik dat. effe rust in de tent.

    Melliemel: hoop dat je snel opgeknapt bent en kunt genieten van euro disney. Ben wel benieuwd hoe je het ervaart. Hoorde laatst van een kennisje die er geweest was dat er enorme wachttijden waren en daardoor het plezier verminderd was.

    Janette: had je dan helemaal geen zicht meer op Teun in het zwembad toen hij wel alleen durfde? dat zou ik nl. toch wel erg eng vinden als ik naar mezelf kijk....
     
  13. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    ja hoor had wel nog zicht op hem hoor, maar moest een klein stukje lopen, kon hem van me bedje zo zien dus dat was het probleem niet en hij valt wel op met zijn AZ pet op en zijn zwembandjes om zijn arm en er waren maar 2 of 3 kindjes in het water, maar moet ook zeggen dat meestal van de andere kindjes een mama of papa op de stoel naast het zwembad zat hoor.....want ja die waren wat jonger en nog niet echt water vrij, maar ik had ook het idee voor me zelf, en wijnand ook, hij moet ook een keertje wat alleen kunnen doen en niet de hele tijd aan papa en mama hangen want dat doet hij dus nog steeds en ook in een normale speeltuin "moet" papa of mama eerst met alles mee etrwijl hij het prima alleen kan.....zo dus ok met deze waterglijbaantjes eerst moesten wij mee en toen ginge meneer tig duizende keren alleen......dus we hadden echt je zoek het maar eens uit en wij zijn er zo mocht er wat zijn....
     
  14. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    mooie keuken hoor!!!

    saskia fijne dagen in eurodisney

    janette wat heerlijk dat teun zich zo lekker vermaakt heeft
     
  15. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    @Slingding hebben jullie nog last van de Giro die vandaag bij jullie aankomt?
     
  16. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    er is van het weekend een jongen van 18 omgekomen door zinloos geweld hier bij ons. bah vind het zo naar, iedereen heeft het erover
     
  17. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    las het in de krant het was toch iemend uit een dorpje vlak bij... moest wel gelijk aan je denken. zinloosgeweld wat schiet je er me eop niets, zwaardere straffen moeten ze gaan uitdelen hopenlijk blijft het dan weg..
     
  18. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    ja vierakker en is gebeurd waar ik altijd ga tanken, dieptreurig
    jongen is gister overleden, op moederdag je kind verliezen
     
  19. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    zijn moeder zou nooit meer een leuke moederdag hebben......echt heel triest zoiets....en waarom meestal is het om niets....en dat is het ergste...
     
  20. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Karin: Gefeliciteerd met jullie nichtje! En wat gaaf zeg een rode keuken. Zelfs ik vind em mooi! ;)
     

Deel Deze Pagina