Charlottes Angels na de 'mislukte' paaseieren :D

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door MC86, 23 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. AnnekeLoes

    AnnekeLoes Actief lid

    10 apr 2010
    369
    0
    0
    duveldraakje; ja kan me je reactie voorstellen zou ook helemaal rood aanlopen en uiteindelijk hebben ze toch wel door dat je er wel mee bezig bent.... zou wel erg lullig zijn als je al kei lang bezig bent en lukt niet of nu negatief test is........... hopelijk knal roze!!!!!
     
  2. Duveldraakje22

    Duveldraakje22 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.674
    2
    0
    Heerlijk voor mn kleine meiden zorgen!
    Vught
    Dat is alleen maar goed toch, zo heb je in ieder geval niet het gevoel dat je alleen staat hierin. Ik voel me bij dit topic ook eerlijk gezegd het meest prettig, idd ook omdat we vanaf het begin af aan een goeie band hebben opgebouwd!

    Liefs,
    DD
     
  3. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Thanks meis!! Lief van je :) Jullie worden uiteraaaard op de hoogte gehouden ;) Sterker nog: jullie zullen wel moeten, haha!
     
  4. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Dat heb ik ook hoor! :)

    Komt misschien ook wel omdat we wat gezichten bij elkaar kennen. Dan 'leeft' het toch wat meer he!

    Als ik straks een keer zwanger ben wil ik lekker in dit topic blijven, hahah! Moet ik straks ergens als een brugpieper gaan wennen aan 'grote mensen' in een nieuw topic, nehh... ;)
     
  5. miracle of love

    miracle of love Bekend lid

    17 apr 2010
    679
    0
    16
    Ik heb dat ook hoor, vind onze topic het fijnst om bij te kletsen, leef ook eerlijk waar allemaal met jullie mee!!!

    Mamac fijn voor je dat je over 2 weken bij de gyn terecht kunt, spannend hoor!! Wat het ook is je bent er lekker vroeg bij!! Fijn dat je vriend je ook helemaal begrijpt, dat moetje echt koesteren!

    @ DD: Spannend dat iemand zei dat je er zo stralend uitziet..Kan ook bijna niet anders dan dat je posi gaat testen..Hoop het zo!!
     
  6. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    Super dat we er met zijn alle hetzelfde over denken!

    Het liefst wil je het van de daken afschreeuwen ik wil een kindje, maar dat doe je niet. En hier kan je gewoon daarover lekker je ei kwijt.

    Ik schrijf al best lang mee op dit forum, bijna 3 jaar. En met de april mama's hebben we ook zo'n hecht clubbie, sommige van die meiden weten nog meer van mij, dan mijn beste vrienden en/of familie! Ik heb een aantal zelfs ook al in het echt ontmoet en zelfs dan klikt het.
     
  7. Miranda

    Miranda Bekend lid

    6 jun 2005
    627
    0
    0
    Verpleegkundige in ouderen psychiatrie
    Gelderland
    Charlottesangels-nodlijst

    12 mei: Miranda, Corine26
    13 mei: Roske
    14 mei: Fioon, Miracle of love, fafa
    16 mei: Marleen86, AnnekeLoes
    18 mei: Neeltje1986 (uitgerekend rond 25 januari 2011)
    20 mei: Duveldraakje22
    23 mei: Handbalster
    24 mei: anoniempje 1985
    25 mei: Pluis81
    26 mei: Ukkepukkie, michele25
    27 mei: Sasje24
    7 juni: MamaCharlotte
    8 juni: xVlindertje
    10 juni: fafa
    11 juni: Isra


    He Meiden

    ik ben veel te lang niet op het forum geweest.( werken, familie uitjes vakantie en ook nog de hele dag bezig met mijn zoontje naar school brengen en weer ophalen kennismaken op BSO ben nu echt gebroken) heb nu ook geen tijd om alles na te lezen. Dit is het laatste lijstje wat ik kon vinden. Ik heb mezelf helaas op rood moeten zetten maar ja had er deze maand ook niet veel vertrouwen in want mijn temp steeg pas veel later als gepland en door werkzaamheden niet de juiste tijd kunnen klussen. du op naar de volgende ronde.
     
  8. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Hij was de eerste die zich zorgen maakte over mijn buikpijn.. En ook de eerste die initiatief nam voor een afspraak met HA/gyn! Ik ben zelf opgevoed met de 'niet zeiken, maar doorgaan!'-mentaliteit, en daarom ben ik heel blij dat mijn vriend dit een beetje compenseert..

    Zelf had ik het denk ik niet gedaan, die afspraak maken. Alleen maar uit angst om een aansteller gevonden te worden! :$ Voorbeeld:
    Mijn moeder (een paar weken geleden, vet serieus gesprek over mijn pijnen): "Nou meisje, jij hebt ECHT niet hetzelfde als wat ik had, jij hebt echt LANG niet zoveel pijn als ik had, bla bla bla...!"
    Dank je wel, mam, ik voel me echt begrepen! :x
     
  9. AnnekeLoes

    AnnekeLoes Actief lid

    10 apr 2010
    369
    0
    0
    is hier ook veel te gezellig jah
     
  10. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ miranda: Wat balen meid, dat je toch ongesteld bent geworden! :( Wel heel gezellig dat je er weer even bent en dat we wat van je horen! :)

    @ Isra: Ja joh? Jij echt al mensen ontmoet van het forum? Vertel eens, wat zijn jullie gaan doen? Kan me wel voorstellen dat sommigen hier meer van je weten dan vrienden/familie, maar je deelt hier natuurlijk toch ook hele intieme informatie.
     
  11. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    Fijn dat je vriend het initiatief neemt, hij kent jou natuurlijk ook al langer dan vandaag.

    Maar jammer zeg dat je moeder er zo mee omgaat. Zij kan toch niet oordelen wat voor pijn je hebt. Het lijkt mij juist dat als je dit als moeder zijnde ook hebt meegemaakt je dood ongerust bent over je dochter en je eigen pijn(en) vergeet.
     
  12. AnnekeLoes

    AnnekeLoes Actief lid

    10 apr 2010
    369
    0
    0
    is er al iets bekend van marleen 86???
     
  13. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    Met 1 meid heb ik heel goed contact die woont hier ook maar een half uurtje vandaan. Spreken elkaar vrij regelmatig en zij zit ook in de fotografie en heb met haar ook al meerdere cursussen gevolgd. Op de verjaardag van mijn zoontje had ik haar ook uitgenodigd en zij mij op de verjaardag van haar zoontje.

    En bij een ander meid heb ik vorige week haar bruiloft gefotografeerd. Kletsen al 3 jaar samen en hebben elkaar dus vorige week voor het eerst ontmoet en dat klikte ook heel goed. Als de foto's klaar zijn komt ze mij kant op met man en zoontje, dus dat is ook wel heel leuk.

    En nog 1 ontmoet en had gelijk gesprekstof voor 10 en raakte niet uitgepraat.
     
  14. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Ja.. tis typisch voor haar hoor.. Zo ben ik opgevoed: Niet zeiken, maar doorgaan! Mijn vader is wat dat betreft ook een lekkere hoor.. Die zei vroeger altijd tegen mij en mijn zusje: "Jullie weten niet wat pijn is!" En dan wou hij ons wel een keer meenemen naar een brandwondencentrum, dan konden we eens zien wat echte pijn is..

    Misschien is het eigenlijk maar goed dat ze zijn gescheiden.. Ze zijn nu allebei heeeel anders (vet bizar om mee te maken, beide ouders allebei in een 2e pubertijd). Nu ik bezig ben met serieuze afspraken, nemen ze me ook wel serieus.

    Maar alsnog kies ik lekker voor mezelf, en ik weet ik het beste wat ik voel! *zei ze stoer...* :) (nee, zo stoer ben ik helaas niet, haha! Ik hecht veeeeel teveel waarde aan oordelen van anderen.. helaas!)
     
  15. Duveldraakje22

    Duveldraakje22 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.674
    2
    0
    Heerlijk voor mn kleine meiden zorgen!
    Vught
    Nee die had volgens mij nega getest voor NOD en durft nu geloof ik niet te testen.
     
  16. handbalster

    handbalster Fanatiek lid

    7 nov 2009
    1.129
    0
    0
    juf
    Zwolle
    Hey lieve Angels,

    Even snel een berichtje vanaf hier. Ben zo blij voor Neel!!! Gek hé dat we zo met elkaar meeleven, terwijl we elkaar nog maar net kennen! Wel hardstikke fijn hoor!

    Ik verwacht morgen nog 2 roze testen Annekeloes en Duveltje!!

    Fijn voor je MamaC dat je al meteen een afspraak bij de gyn kon maken, dat kan je in ieder geval meer duidelijkheid geven.

    @Hier: Woensdag naar de HA, wel spannend hoor. Ben wel benieuwd wat hij kan doen, ik wil eigenlijk gewoon een verwijzing naar de gyn!!
    Verder een mooie temp stijging (eindelijk) en weer van alles te voelen in mijn buik. Steken, drukkend gevoel, bolle (opgeblazen) buik.... nog een paar daagjes dan weet ik meer. Zo spannend allemaal!!!

    Knuffel voor alle Angels
     
  17. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ Isra: Klinkt vet gezellig, die ontmoetingen! Leuk hoor! Ook leuk dat het zo goed klikt! Je zit toch met elkaar in hetzelfde schuitje he, dat scheelt dan wel :) Als het over zwanger worden gaat, praat ik ook honderd-uit! Is wel vervelend, dat je dan af en toe je mond moet houden omdat veel mensen het niet weten.. ;)
     
  18. AnnekeLoes

    AnnekeLoes Actief lid

    10 apr 2010
    369
    0
    0

    oh oke, zag haar op de lijst staan.......

    Ja mamac kan me voorstellen ddat het oordeel van je ouders belangrijk is........ En er zijn nou eenmaal mensen die pas iets geloven als het op papier staat en bewezen is....
     
  19. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Vind het voor jou ook helemaal spannend hoor! Ik ben echt heel benieuwd wat de HA gaat doen woensdag! Heb je wel een lieve HA? Hou ons zeker op de hoogte! Ennuh, misschien ben je al zwanger he.. :D Ik duim voor je!!!
     
  20. Duveldraakje22

    Duveldraakje22 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.674
    2
    0
    Heerlijk voor mn kleine meiden zorgen!
    Vught
    Misschien is het ook wel een idee om dat met ons cluppie te doen (en dan bedoel ik niet taart eten bij de babydump, dat gaan we doen als we allemaal zwanger zijn) maar gewoon een keer iets leuks doen met zn allen!

    Liefs,
    DD
     

Deel Deze Pagina