* juli 2007-mama's * deel 2

Discussie in 'De mama's' gestart door marloes80, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. pienie

    pienie Fanatiek lid

    29 okt 2006
    1.418
    1
    0
    zuid holland
    Ja zo wilde ik altijd minder leeftijdsverschil, maar werd dat door een miskraam ook ineens een half jaar uitgesteld (13 wkn zwanger, daarna wachten op regelmatige menstruatie) en zo zat er ineens 3 jaar tussen. Ook wilde ik graag 2 kids, maar het bleef kriebelen... Nou ja, fijn dat het niet allemaal vastligt en dat het soms gewoon anders loopt. Zoals dat je eerst helemaal geen kinderwens hebt en nu helemaal happy bent met je kind!

    Met de kleine man gaat het goed. Hij drinkt goed, slaapt meestal goed, is ontsettend lief, klein en aandoenlijk! Zijn broer en zus zijn onwijs lief voor hem. Ze knuffelen hem, aaien hem, kussen hem en er is nog geen vervelend woord over hem gezegd. Soms merk je dat ze wat moe zijn van alle indrukken/visite/veranderingen, maar dat richt zich gelukkig alleen tegen ons en niet tegen hun broertje. Helemaal prima dus!
     
  2. twinny

    twinny Fanatiek lid

    4 jul 2006
    2.822
    1
    0
    Zuid-Limburg
    Hoi meiden

    Hier ben ik dan weer!!!!

    Bedankt voor alle lieve felicitaties en reacties en ook al kaartjes......

    Ik kan het nog niet geloven, maar het ging allemaal zo makkelijk en goed........... snap bijna niet waar ik het aan verdien.
    Tuurlijk heb je van te voren een scenario in je hoofd over hoe je het graag zou willen, maar als dat dan ook nog lukt!!!

    Ff een verslagje....

    Maandagnacht had ik ff het idee dat ik weeën ging krijgen, maar niks pijnlijks ofzo. Gaf me ergens wel een oke gevoel, want dan zou de kleine man waarschijnlijk langzaam klaar ervoor zijn om geboren te worden.
    Dinsdagochtend ging om 6u de wekker. San verzorgde zichzelf en Zoë en ik gooide nog wat laatste dingetjes in mijn tas. om 705u waren we klaar om te vertrekken. Sandra en Zoë hebben me in het ziekenhuis afgezet. Ben naar de afdeling toe gelopen met mijn handtasje en me gemeld voor de keizersnee. Ze keken beetje raar dat ik alleen was en zonder bagage, maar legde snel uit dat Sandra ff de kleine naar het kdv was brengen en ook kwam. Moest toch eerst nog een ctg etc.
    Ik kreeg al snel een bed, werd aan de CTG gelegd. Dat was wel lachen, want Kaj stuiterde alle kanten op en hartslag was slecht te meten. Aan leven geen twijfel, hihi!! Daarna ging alles eigenlijk snel. Om 9u had ik mijn katheter in, om 940u kwam de zuster ons halen voor naar de OK. Kreeg in de voorruimte uitleg van de zuster, de gynaecoloog kwam en moest wachten om de anesthesist. Sandra ging met de zuster haar operatiepakje aan doen en de gynaecoloog hielp me, omdat hij graag wilde gaan beginnen, zelf op de tafel en rolde me naar de OK. Het OK team was lief, de ruggeprik was nagenoeg pijnloos, Sandra stond naast mijn hoofd en al redelijk snel hoorden we de eerste kreten (roggels, want hij had vruchtwater geslikt) van onze zoon. Ik voelde me zo gelukkig. AGPAR was 9 en 10, ventje was in orde en San ging hem met de zuster aankleden. Ik werd verder verzorgd en naar de recovery gebracht en al heel snel kwamen San en Kaj ook!! ZO heerlijk....... hij heeft de gehele tijd lekker bij me gelegen.
    NA anderhalf mochten we naar boven. Ze hadden me de kraamsuite gegeven, die was toevallig vrij en zo konden we heerlijk prive genieten. Sandra ging Zoë halen en ze glunderde ontzettend, was zo blij en trots. Daarna hebben we Zoë de opa en oma's laten bellen.......... Ze riep heel trots door de foon dat haar broertje geboren was. Niemand wist van de datum, dus iedereen was verrast en blij en daarna volgde het bezoek.
    In ziekenhuis ging alles voorspoedig. Wond zag goed uit, Kaj dronk prima en was heel te vrede. Vrijdag mochten we al naar huis!!!

    Dus al sinds vrijdagmiddag thuis aan het genieten van mijn gezinnetje. Hij slaapt heel veel, drinkt keurig zijn voedingen en als hij wakker is, kijkt (luistert) hij met grote ogen rond of naar zijn mobiel, wat hij nu al probeert te volgen! Afgelopen 2 nachten heeft hij zich alleen voor de voeding gemeld en 's morgens moeten we hem rond 8u wakker maken.......... Tis natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar allemaal zo anders dan bij Zoë............... pppppfffffff ik voel me gelukkig!

    twinny
     
  3. pienie

    pienie Fanatiek lid

    29 okt 2006
    1.418
    1
    0
    zuid holland
    Twinny wat een mooi verhaal zeg! En wat leuk dat niemand van de datum wist... Meestal met een KZ is dat minder een verrassing dan zoals jullie het hebben gedaan...
     
  4. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Twin, wat klinkt dit ontzettend heerlijk gelukkig zeg! Je hebt het zo verdiend! VBlijf jij maar mooi op die hemelsblauwe wolk zitten hoor meid.
    Liefs van ons.
     
  5. twinny

    twinny Fanatiek lid

    4 jul 2006
    2.822
    1
    0
    Zuid-Limburg
    hoi meiden

    Vanacht heerlijk getut met Kaj, aangezien hij wat last van de darmpjes had. Heerlijk bij mama op de buik geslapen en maar 1 nachtvoeding, hihi.
    Vandaag weer gewogen en hij was 170 gr tov vrijdag aangekomen....... hij groeit de dus goed. Nog 100gr en hij zit op geboorte gewicht. Zet nog ff mooie foto....

    twinny
     
  6. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Wil dat met de wond van de ks? Of lag hij bij de andere mama?
    Wordt Zoë 's nachts ook wakker van zijn gehuil? had Marin eerst wel veel last van.
     
  7. marloes80

    marloes80 VIP lid

    6 aug 2006
    22.005
    894
    113
    wat een knapperd is Kaj!!!
     
  8. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Nog maar een keer terug. Omdat ik even benieuwd was of Twinny alweer gesignaleerd was.
    En inderdaad... en wat een mooi verhaal. Wat klinkt ze vreselijk gelukkig. Hou die flow vast Twinny!

    Nu ik toch even terug ben blijf ik nog even een paar dagen hangen. Omdat ik gewoon even benieuwd ben hoe het met iedereen gaat. Vooral de juli 2007 kindjes.
    Hoe gaan ze in de ontwikkeling? En hoe gaat het peuterpuberen?

    Ik ben 2 en ik zeg nee heeft Demelza eigenlijk overgeslagen. Tuurlijk was ze weleens wat lastiger, maar het echt moeilijke is ons bespaard gebleven. Maar we zitten nu in de waarom fase en het 'ik ben (bijna) 3 en alles wat jij wil, dat wil ik nie' fase. Men... dit ken ik niet van haar. Ze kan echt vreselijk zijn.
     
  9. Koeky

    Koeky Fanatiek lid

    *zwaai* Twinny wat klink je heerlijk gelukkig en wat is Kaj een lekker ding zeg.

    Hier weeeeeer aan een nieuwe ronde begonnen.........
     
  10. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Hopen dan maar dat dit de ronde is dat het jullie eindelijk gegund is!!!!
     
  11. marloes80

    marloes80 VIP lid

    6 aug 2006
    22.005
    894
    113
    he bah Koek... wanneer heb je weer een date in het z'huis?
     
  12. Zanoni

    Zanoni Fanatiek lid

    26 jun 2006
    2.646
    0
    36
    Administratief medewerkster
    Nijmegen
    Twinny, Wat is Kay een mooie jongen!! En wat een super verhaal. Je bent lekker aan het genieten!

    Koey, wat balen zeg! *knuffel*
     
  13. Koeky

    Koeky Fanatiek lid

    ziekenhuisdate duurt nog wel ff. Nog geen afspraak staan maar ik moest 6 maanden wachten na die HSG. Dus dat is uhmm augustus weer.
     
  14. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    maf dat je 6 maanden moest wachten.
    Of is dat puur voor de date in het ziekenhuis en mag je wel zelf aan de slag?
    Want ik ken plenty of people die na een hsg wel zwanger werden.

    Ik riep wel heel positief, hoop dat het deze ronde raak is, maar vergat even dat dit dus wil zeggen dat je weer ongesteld bent... dus dat er eerst teleurstelling is dat het weer niet raak is. Sorry dat ik zo ongevoelig overkwam. In plat hollands... vreselijk kl0te voor je.
    Bah!
     
  15. Tantan

    Tantan Fanatiek lid

    25 feb 2009
    1.103
    0
    0
    Roosendaal
    Twinny Ohhh wat een heerlijk verhaal en wat een heerlijk ventje! Super!

    Eveline Ja hier een echte draak in huis met een zeer sterke eigen wil. En dat ik ben 2 en ik gil/krijs/huil nee geldt hier al meer dan een jaar helaas.

    Koeky Ohhh wat ontzettend K*T voor je meid! Had zo gehoopt dat het stilletjes eens raak zou zijn. Mocht het in augustus nog steeds niet raak zijn, ga je dan de MMM weer in? Dikke knuffel voor jou!

    Hier heeft Mika nu ook de waterpokken, en goed ook! Zijn hele gezichtje zit onder, in zijn mond (waardoor hij slecht eet en drinkt), in zijn haren, in zijn oren, op zijn onderste oogleden waardoor zijn hele oogjes geïrriteerd zijn, zijn nek, buik, rug, armen en benen, onder op zijn voetjes, op zijn handjes, heel veel in zijn liezen en op zijn billen en zelfs op zijn plassertje en balletjes. Vind het zo sneu voor hem. Denk ook dat hij er veel last van heeft. Gisteren had hij lichte koorts (38.6) en vandaag was zijn temp niet hoger dan 37.5 gelukkig. Hij ziet zo bleek als een vaatdoek en is echt zichzelf niet. Veel jammeren en jengelen, en slecht slapen. De plekken zijn echt veel en veel groter dan die van Ruben paar weken geleden. Hoop dat het arme mannetje snel opknapt!
     
  16. Koeky

    Koeky Fanatiek lid

    Nee we moeten juist weer 6 maanden aan de slag omdat je na een HSG "extra" vruchtbaar zou moeten zijn.

    Vond je niet niet ongevoelig hoor.

    @Tan, wat balen hoop dat het inmiddels al wat beter met Mika gaat. Dikke knuf!

    HIEPHIEP HOERA!!!!!!!!!!!!!!! Loes gefeliciteerd met je verjaardag

    Pffffffffff Hier gisteren weer een dag doorgemaakt. Soms denk ik wel eens wanneer stopt die peuterterroristen tijd nou. Maar hier lijkt het wel eeuwig te duren. Gelukkig is het een fase die weer overgaat.
     
  17. Zanoni

    Zanoni Fanatiek lid

    26 jun 2006
    2.646
    0
    36
    Administratief medewerkster
    Nijmegen
    Hoe is het vandaag met Mika? Heel veel beterschap voor hem!!
     
  18. Zanoni

    Zanoni Fanatiek lid

    26 jun 2006
    2.646
    0
    36
    Administratief medewerkster
    Nijmegen
    Loes, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

    Heb je een leuke dag gehad in de efteling?
     
  19. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Marloes... alsnog gefeliciteerd!

    Hoe is het met Mika???
    En met de rest van de kinderen en mama's??

    Hier gaan we vandaag een dag flink genieten van de zon, strand en de zee!!!
     
  20. Koeky

    Koeky Fanatiek lid

    Ik duik zo achter het naaimachine en dan waarschijnlijk ff lekker de tuin in. :D
     

Deel Deze Pagina