Weinig kwaaltjes, herkent iemand dat?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Semmi, 2 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Fijn om zoveel herkenning te hebben. Ik heb wel last van gevoelige borsten en heb ook het idee dat ze wat gegroeid zijn. Ook ben ik 's avonds vroeg moe en kan 's morgens moeilijk uit mijn bed komen. Gelukkig nog steeds niet misselijk. Ga morgen even langs de huisarts om te vragen hoe en wat verder. Kreeg vandaag van mijn moeder het eerste babyhempje, ik had gezegd, wacht daar maar even mee, want niet te vroeg juichen, maar ze kon het niet laten. Oh en het ziet er toch zoooo schattig uit!

    liefs Sämira
     
  2. wendy25

    wendy25 Lid

    6 mrt 2006
    28
    0
    0
    bloemist
    enschede
    hallo dames ik ben nu 5 weken en 3 dagen zwanger heb aleen zere borsten en al een buikje vind ik zelf maar ben nog niet bij verloskundige geweest dus kan ook al wel langer zwanger zijn omdat ik nu al een buikje heb maar zo als ik zelf uit reken ben ik 5weken en 3 dagen veel lief wendy en dames heel veel succes met zwanger zijn wees er maar trots op ben ik ook vind het supperrrrrrrrr
     
  3. leeuw

    leeuw Lid

    30 jan 2006
    71
    0
    0
    hallo dames ik heb 2 testen voor de zekerheid gebruikt en ja hoor positief heb nergens last van vage gevoelige borstenen rommelig in onderbuik maar voor de verdere rest niks
     
  4. pim

    pim Fanatiek lid

    22 sep 2005
    3.970
    0
    36
    Nijmegen
    Ook ik voel niet zo veel. Ben wel heel moe en heb echt mega honger de hele dag en avond door, terwijl mijn maag heel vol aanvoelt.

    Ook zitten mijn tranen erg los. Ging ik vanochtend stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen, krijg ik tranen in mijn ogen omdat ik mag stemmen. Absurd toch??

    Pim
     
  5. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Vanmorgen bij de huisarts geweest. Gelukkig zei die dat ik meteen de verloskundige maar moest bellen, omdat ze hier tegenwoordig al vroeg willen kijken of alles goed is met het kindje. Dus ik meteen gebeld, en ik mag 23 maart voor intake gesprek komen en 29 maart, over 3 weekjes als voor een echoscopie! Yippie :) , dus hopelijk over 3 weekjes meer zekerheid! Kijk er zo naar uit!Hebben meer dames dat je zo vroeg bij de verloskundige terecht kunt? Ik hoor ook dat je pas met 11/12 weken voor het eerst hoeft.
    Ik heb er trouwens een kwaaltje bij....'snachts wakker worden en niet meer in slaap komen. Ik las dat jij dat ook had deb81? En we gingen gister naar hondertraining met onze labrador pup en na 10 minuten was ik al helemaal buiten adem. Komt jullie dat bekend voor dat je conditie zo snel achteruit gaat?

    liefs Sämira
     
  6. gemmajansen

    3 feb 2006
    39
    0
    0
    Vlaardingen
    Ik herken dit ook wel.

    Ik ben ook zo onzeker, dat had ik de vorige keer helemaal niet.

    Ik heb onlangs wel van dichtbij een vroege (6 wkn) en een latere (15 wkn) miskraam meegemaakt, en dan komt het wel erg dichtbij. :(

    Mijn test gaf ook positief aan, maar kan bijna (nog) niet blij zijn. ben zo bang dat het misgaat. k Moet ook neg wennen aan het idee, denk ik.

    K Probeer alles van me af te zetten en zo nuchter mogelijk te blijven. En af en toe komt er dan een dansje of kronkel van plezier! :D
     
  7. Nance

    Nance Actief lid

    7 dec 2005
    157
    0
    0
    Ik heb ook nergens last van.Ja alleen een beetje gevoelige borsten aan de zijkanten en moe,maar verder niks.
    Ik voel me best wel onzeker,omdat ik nergens last van heb.Ben ook bang dat het mis gaat.
     
  8. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    7 jan 2006
    2.694
    0
    0
    Noorden v/h land
    Hai!

    Ik ben nu bijna 11 weken zwanger, er het is mdat de test positief aangaf, en ik niet ongi meer wordt, ander wist ik niet dat ik zwanger was..
    Heb nergens geen last van (gehad)
    Het is maar net hoe je lichaam dit aanpakt.. Deze keer kun je helemaal nergens geen last van hebben, als er een keer een volgende komt, kun je wel op de kop blijven staan van de misselijkheid.
    Geniet er maar van.. is alleen maar prettig..
    Maar voor je eigen gevoel, hoort misselijkheid erbij.. tenminste dat had ik wel.
    Toen ik de test deed, en dat deze positief was, zat ik echt op de misselijkehid te wachten.. maar kwam niet.
    Voor mijn idee ben ik daarom nog niet echt zwanger :rolleyes: :rolleyes:
    Volgende week heb ik mijn eerste echo.. dan zal ik me waarschijnlijk op en top zwanger voelen, dan heb ik gezien dat mijn ongi niet voor niks is uitgebleven.
    Hopenlijk is alles goed!

    Hé succes met je zwangerschap, en geniet ervan, zonder die vervelende ochtendmisselijkheid, lijkt me ook geen pretje!

    Groetjes Kalush
     
  9. femmy

    femmy Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.061
    0
    0
    Administratie
    ik heb nog nergens last van, het is nog wel vroeg natuurlijk! vandaag de dokter maar even bellen dan pas zal ik ook geloven dat het echt zo is!
     
  10. honey

    honey Lid

    26 feb 2006
    40
    0
    0
    op laatst een ochtend misselijk na heb ik ook nog steeds nergens last van. Wel ben ik vandaag een meegroei bh gaan kopen, tot mijn stomme verbazing is mijn B-cupje nu al tot C-cup gegroeid. De verkoopster die kwam kijken of de maat goed was liet me zelfs een D-cup passen omdat ze vond dat de C al heel 'vol' zat! Maar die D was toch te groot, gelukkig. Toch ben ik verbaasd dat het zo hard gaat, ik ben pas 8 weken onderweg!

    succes allemaal, honey
     
  11. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Ook mijn borsten groeien op dit moment. Ik was voordat ik zwanger werd afgevallen en ook mijn bh's waren wat aan de grote kant geworden, maar nu zitten ze alweer behoorlijk strak. Mijn borsten voelen ook hard aan.
    Verder nog steeds niet misselijk ofzo, wel halverwege de dag zo moe dat ik mijn bed wel weer in wil.
    Ik kijk zo uit naar 30 maart, de eerste echo. Voel me met de weinige kwaaltjes soms nog erg onzeker.
    Wie heeft nog meer een echo met 9 weken gehad?

    liefs Sämira
     
  12. pim

    pim Fanatiek lid

    22 sep 2005
    3.970
    0
    36
    Nijmegen
    Ook ik heb nog steeds niet veel vervelende kwaaltjes. Ik ben wel moe en heb nog steeds veel honger. Verder moet ik veel plassen ('s ochtends zodra ik wakker word moet ik echt rennen!).

    Pim
     
  13. Hier gaat het redelijk voor de moment,
    de ene dag misselijk de andere niet.
    Ben wel moe en heb krampen in mijn benen en vaak plassen :rolleyes:
     
  14. Nance

    Nance Actief lid

    7 dec 2005
    157
    0
    0
    Ik ben nu ook heel erg moe en heb haast nergens puf voor.
    Veel dingen irriteren me.
    En ik heb gister ook 2 grotere bh's gekocht,want die anderen pasten me ook niet meer.

    Liefs Nancy.
     
  15. Heids

    Heids Lid

    14 feb 2006
    72
    0
    0
    Office manager
    straks weer Drenthe
    eigenlijk alleen ontzettend last van mijn onderrug .. maar verder niks
     
  16. angie

    angie Actief lid

    30 sep 2005
    200
    0
    0
    ondernemer
    oudkarspel
    ben nu 13 weken zwanger en ik heb ook weinig kwaaltjes. heb wel wat vollere borsten :D en ik moet de koffie laten staan,want dat smaakt me niet meer. en als ik gewerkt heb dan ben ik 's avonds bekaf. ik vraag me nu ook af hoe het kan dat ik nog niet zit te slapen achter me comp en heb vandaag gewerkt. en ik krijg nu een buik dus daar merk ik het aan maar ik moet eerst maar het hartje gehoord hebben. dan weet ik het zeker.en word niet ongesteld voorlopig,lekker hoor maar als je bevallen ben krijg je al die narigheid weer terug wat je 9 maanden niet heb gehad
     
  17. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Hier gaat nog steeds alles goed. Mijn borsten groeien behoorlijk en nog steeds vroeg moe 'avonds, maar verder geen misselijkheid ofzo. Wel heb ik af en toe een drukkend gevoel op mijn maag, herkent iiemand dat? Ben benieuwd of ik de misselijkheid helemaal niet zal krijgen. Donderdag voor intake gesprek naar de VK en woensdag over een week de eerste echo, ik kan haast niet meer wachten!

    liefs Sämira
     
  18. Bibje

    Bibje Lid

    2 jan 2006
    59
    0
    0
    Juf
    Wat heb ik toch veel aan jullie! Eerst was ik misselijk al een week voor m'n NOD en tot een week na m'n test en nu helemaal niets meer..
    Hoe onzeker kan je worden!
    Maar nu lees ik al die verscheidene klachten en juist geen klachten en dan kan ik er weer ff tegen aan. Heb alleen pijn in borsten, super duizelig en af en toe moe that's it. ( ben wel al een paar keer weggedraaid op m'n werk)
    19 April eerste echo.

    Groetjes Bibje.
     
  19. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Ik was vandaag voor een intake gesprek bij de VK. En die zei dat het alleen maar mooi was dat ik me tot nu toe zo goed gevoeld heb.Ik was vandaag trouwens halverwege de dag al wel helemaal op, en dat terwijl ik voldoende slaap krijg, erg veel zelfs. Maar ja dat hoort er nou eenmaal bij.

    Liefs Sämira
     
  20. EHV1974

    EHV1974 Lid

    16 jan 2006
    24
    0
    0
    Hallo meiden!

    blij jullie ervaringen te lezen want ze zijn zo herkenbaar. Ook ik voel me helemaal niet zwanger omdat ik nergens last van heb. Raar toch, dat je je op het ergste voorbereidt en dan raar zit te kijken als er "niets" gebeurt! Alleen pijnlijke borsten en sinds 2 dagen veel gerommel in mijn buik en een vol gevoel in m'n maag. Maar niet misselijk en de koffie smaakt nog altijd prima :)

    Herkent iemand dat gerommel?

    Van harte allemaal en groetjes van een nét mede-zwangere!

    Marjolein
     

Deel Deze Pagina