November 2006 mama's - DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door kelly27, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    Linda: erg netjes zeg, nog maar 3-4 kg aangekomen! Kan me voorstellen dat het zwanger zijn met deze hitte geen pretje is.

    Monique: en nog vliegtuigen wezen kijken? Wanneer gingen jullie ook alweer op vakantie?

    Lydia: wat fijn dat alles zo goed gaat met jullie kleine meisje! Plaatje is het hoor! Geniet er maar lekker van! En al zo goed slapen ook, hopelijk blijft dat zo!

    Hier ondertussen een beetje bijgekomen na het verlies van Oranje.
    Ow wat was dat ontzettend balen zeg. We hebben het super gezellig gehad in de stad. Wat een feest en een belevenis....tot 3 minuten voor tijd.......wat waren wij teneergeslagen zeg.....zo ontzettend jammer. Maar goed, nu je vandaag die huldiging ziet en het feest in Amsterdam, ben ik voorall trots op wat ze gepresteerd hebben.

    Verder alles zn gangetje hier. Kids liggen sinds 19.00 uur al te slapen. Zijn eind van de dag niet te genieten, allebei krijsen aan tafel, de 1 nog harder dan de andere en niet willen eten en dan weer boos zijn dat ze geen ijsje mogen....grrrrr.....
    Gezellig eten zo....:x
    Vandaag te horen gekregen dat we maandag kunnen tekenen voor het huis, dus volgende week ook de hypotheek officieel aanvragen. Vanaf 24 juli hebben we beide 3 weken vakantie, dus dan is alle papier boel mooi de deur uit voor die tijd, eindelijk schot in de zaak:)

    Fijne avond, ga genieten van rust in huis....

    Liefs Sem
     
  2. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Sem oh oh met de ijsjes....hier ook steeds erom zeuren. Vreselijke irri is het! Lukt het allemaal met het huis en wanneer gaan jullie over? Lekker vooruitzicht heh?

    Haha panda in slaap gevallen. Ik vond het ook geen leuke wedstrijd maar neit in slaap gevallen. Hoe is het verder bij jou? Met d ejongens ook alles goed?

    Lis oh wat heerlijk zeg en je klinkt ook echt zo dat je geniet. Fijn ook dat de jongens zo lief zijn voor haar. Misschien toch ook niet jaloers doordat ze al met zn tweetjes zijn?

    Zo meiden hier was het ff druk. Vrijdagmiddag dus huis in de verkoop maandagochtend belde makelaar al dat er twee stellen waren die wilden langskomen. Een stel wilde gelijk vandaag komen :$. Met die warmte heb ik niet echt opgeruimd en het was ook een rommel en vies met al dat in en uitlopen en bad van Jaime...
    Gister zijn we dus heel de avond bezig geweest.
    Misschien met resultaat want de makelaar belde na de bezichtiging dat de mensen erg positief waren. Ze vonden het alleen wat prijzig. Maar dat zou ik ook zeggen. En als het niet betaalbaar is ga je toch ok niet kijken heh???
    Afijn die mensen stonden dus boven zonder makelaar (ze wilden zelf nog rondje doen nadat ze al 45 minuten aan het kijken waren in het huis) en toen stonden ze dus bij de babyfoon..whaaahaaa. Die makelaar zat hier beneden en kon alles horen. HAdden ze het al over inrichten en wat waar etc :D. Nou ja maar ff afwachten heh.
    Volgende week maandag komt tweede stel langs!

    Baby verder ok volgens mij. Hij is wel druk zeg en schopt echt enorm hard niet normaal!

    lfs
     
  3. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Ow Lin, dat klinkt best positief! Hopelijk wordt het wat en kunnen jullie toch nog op zoek naar een andere woning voordat de kleine komt! We verwachten de sleutel per 1 september en zeggen dan huur op per 1 november. Jayna haar verjaardag willen we in het nieuwe huis vieren.

    Hier nog ff genieten van de zon, kids in het badje, ik thuis wat aan het opruimen en een hoop vast weggooien. Er gaat echt veel niet mee naar het nieuwe huis. Babykamer en eethoek verkopen we via marktplaats en een hoop speelgoed gooi ik maar eens weg, met de verjaardagen en feestdagen voor de deur als we eenmaal verhuist zijn, komt er toch weer een hoop bij.

    Nou ga ff verder, was hele week vrij, omdat ik komend weekend weer werk, laatste weekend voor de vakantie gelukkig.

    Fijne dag.
    Liefs Sem
     
  4. Goedemorgen allemaal,

    Sem: Jullie ook bijna vakantie. Heerlijk hoor. En dan maandag tekenen voor jullie huis, super leuk. We weten nog steeds of we een feestje gaan geven. Heb nog steeds niets gevonden. Dus nog even afwachten. Denk wel dat het moeilijker gaat worden aangezien het bijna augustus is. We zullen het wel zien.

    Lin: Oooow spannend hoor met jullie huis. Komt vast goed en het zal snel verkocht worden als mensen al zo positief zijn.
    Voel jij je verder nog helemaal goed. Gelukkig is het weer wat koeler geworden.

    Lydia:Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat met jullie en dat Jesse en Marijn ook zo lief zijn.
    Jammer dat de kraamzorg weer weg is. Is toch altijd wel makkelijk een extra hulpje in huis.

    Monique: Hoe is het Dyon nu? Is de koorts al gezakt? Wanneer gingen jullie nou met vakantie? En waar naar toe?
    Ik denk dat Kyllian vliegen geweldig zal vinden. Daynah is er ook wel erg mee bezig. Zeker nu mijn vader en mijn schoonmoeder met het vliegtuig weg is geweest.

    Hier is Senna gelukkig weer practisch koortsvrij. Afgelopen zondag was het opgelopen tot 41 graden en ging ze heel gek ademen. Ik had dus de HAP gebeld om te vragen hoe lang ik door mocht gaan met zetpillen, maar hij wilde haar toch even zien. Hij heeft ons dus doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar wat testjes gedaan en haar zuurstof gemeten, na 2 uurtjes mochten we weer naar huis. Na de vakantie moeten we weer terug naar het ziekenhuis want ze hoorde wel een ruisje bij haar hart. Begrijp daar echt niets van want bij het cb was ie weg!!!!
    Nou ja een extra controle is nooit verkeerd denk ik dan maar.
    Toch is Senna nog niet helemaal opgeknapt. Net haar hele fles uitgespuugd en ze hoest heel veel, dus ik denk toch een koutje te pakken. Fijn allemaal als we zaterdag met vakantie gaan.

    Vandaag wat spullen kopen voor de vakantie en dan vertrekken we zaterdag met een groepje naar Frankrijk. Heb er echt heel veel zin in.

    Ik probeer morgen nog te komen.

    Liefs Kelly
     
  5. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Goedenmorgen meiden,

    Kel: heerlijk zeg, lekkere vakantie voor de boeg! Hoelang gingen jullie ook alweer? Wel vervelend dat Senna nog niet helemaal opgeknapt is. En toch weer een ruisje bij haar hartje te horen. Extra controle kan inderdaad nooit kwijt. Succes met pakken en laatste spullen kopen.

    Hier gister aardig wat spullen weggegooid, heerlijk, dat ruimt lekker op. Gisteravond stond het vriendinnetje ( kyla ) van Jayna van de psz met haar moeder voor de deur. Ze wou graag weer een afspraakje maken om te spelen. Jayna helemaal bllij. Nu komt Kyla vanmiddag spelen. Na de vakantie gaat Kyla naar de basisschool, dus zal Jayna haar wel missen. Maar na de herfstvakantie komen ze weer bij elkaar in de klas, en voor we het weten is het zover.

    Nou ga ff verder opruimen en spullen uitzoeken in huis, meisjes zijn lief aan het kleuren en puzzelen, dus daar moet ik meteen gebruik van maken...haha...

    tot later,
    Liefs Sem
     
  6. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Hoi meiden,

    Wat een noodweer was het gister heh?! Wow er waren hier een hoop bomen omgewaaid in de buurt. En regenen....pff we waren net op tijd binnen. Om 18 uur begon het. Voordeel is dat het nu heerlijk weer is. In huis is de temperatuur gezakt van 29 naar 24 :$

    Lin: wat ziet jullie huis er super mooi uit zeg!! Het zal wel zo verkocht zijn nog voordat jullie beebje komt. Hoe voel jij je verder nu? Nog hormoon-dipjes of gaat het wel weer?

    AM: hoe is het met Dyon? Nog ziekjes of weer beter? Jullie gaan in september toch pas op vakantie? Heb je in de zomer helemaal geen vrij?

    Kel: aaah Senna ook zo ziek...hoe kan het toch met die hitte? En toch weer een ruisje gehoord...balen zeg! Maar goed dat ze ff voor de zekerheid nog een keer luisteren in het zkh. Hoe is het met Daynah, was ze nog op controle geweest voor d'r spraak? Wat heb je toch 2 mooie meiden zeg, die foto's op hyves zijn echt prachtig!

    LIS: wat goed om te horen dat het allemaal goed loopt bij jullie! Ik vind het echt heel leuk voor jullie, een meisje erbij. Precies zoals bij Trena. En de jongens zo lief voor Isabel....zijn ze onder elkaar ook zachter geworden? Slapen ze goed 's nachts, Marijn en Jesse? En bv geven..goed hoor! Lekker dat ze ook al door heeft geslapen, een slaapkopje erbij is nooit weg toch ;) Geniet ervan Lydia, de tijd zal nu nog wel sneller voorbij vliegen met 3 kinders.

    Sem: leuk dat de meisjes nu echt vriendinnetjes gaan uitzoeken en dan ook echt samen gaan spelen. Leuk hoor dat ze ook bij elkaar in de klas komen. Wat een feest moet het zijn bij jullie, lekker voor jullie eigen huis bezig zijn! Tja...het wk...wij waren er ook kapot van maar goed ze hebben wel de finale gehaald en dat is een hele prestatie.

    Zaph: hoe gaat het met jouw?

    Hier gaat alles z'n gangetje = goed :) Afgelopen weekend in Huizen geweest. Bij opa en oma gelogeerd en we hadden dus oppas aan huis. Wij zijn 's avonds voetbal gaan kijken bij vrienden. Maandag hadden we allebei vrij, ipv een brakke maandag werd het een relaxte vrije dag :D Ook wel lekker. Amy gaat nu met sprongen voorruit. Ze kletst alles na wat we zeggen en soms ook verstaanbaar. Milou leest Amy de les als ze iets doet wat niet mag :D Amy komt wel voor zichzelf op en slaat milou dan op d'r hoofd...dus de politieagente is hier ook ingevoerd ;) Maar wat genieten we van ze, ze kunnen ook heerlijk samen spelen en knuffelen. We moeten nog 2 weken werken en dan gaan we 1 week op de camping staan. Ben benieuwd...met de meisjes samen in een tent. Milou verheugd zich er al weken op. Mijn zus met vriend, Lenn en Jinte aan ook mee. En mijn ouders, andere zus, broer met vriendin en kind blijven ook een weekend. Een echte kindercamping dus dat zal wel goed komen. Ik ga maar weer eens was vouwen....pff er komt geen einde meer aan ;)
     
  7. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Hey meiden.

    Alles goed met iedereen? Zag lieve foto's op hyves van Kyl en Dyon en Milou en Amy. Wat worden al onze kindjes al groot he. En dan over een maand of 3 gaat de eerste alweer naar de kleuterschool. We kennen elkaar al erg lang inmiddels.

    Ik wilde voorstellen om weer een keer met zn allen af te spreken in de Linneaushof speeltuin. Wie kunnen er op
    Lijstje:


    zo 1-8 Wij
    ma 2-8 Wij
    di 3-8 Wij
     
  8. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Helleu,

    Kel hoe is het nu met Senna is ze helemaal opgeknapt voor de vakantie? Je schrikt je toch rot zeg als zoiets gebeurd met die koorts en benauwd. Hoe lang ga je op vakantie?
    Die hartruis moet je je niks van aantrekken hoor! Ze is nog klein heh en als ze dan een beetje niet lekker zijn kan die ruis weer terugkomen. Ik was er toen bij Jaime ook pissig op geworden maar ik het WKZ zeiden ze tegen mij dus dat het als ze even niet lekker kan zijn even terug is. Which reminds me ik moet maar even een controleafspraak maken bij WKZ voor Jaime. Wil daar ook niet mee wachten tot oktober als ik hoogzwanger ben.

    Sem ik las ook op je hyves een mooie keuken uitgezocht leuk! Heb je een plaatje? Ja en idd na de herfstvakantie gaan ze naar school :$ waar blijft die tijd heh. Toevallig heeft Jaime van de week afscheid moeten nemen van vriendinnetje Bo..die ging ook naar school tenminste niet meer het kdv.

    Bren ik zag foto's op je hyves van de meiden maar ze lijken toch best op elkaar heh vooral zo met dezelfde kleertjes aan. En met zn vier in 1 tent maar dan wel slapen in aparte ruimten of niet? WEl leuk zo met zn allen op stap. Hormoondipjes zijn gelukkig wat minder. Alleen zielige dingen moet ik niet zien want dan zit ik te janken...haha.

    Zaph hoe is het met jou? Ik zag bij jou ook leuke strandfoto's. Heerlijk dat je daar zo dichtbij woont. Ik zou het wel leuk vinden weer een keer een meet.
    Ik kan dan alleen de zondag, werk op maandag en dinsdag, al als iedereen bv op maandag kan dan kan ik wel een keer vrij nemen. Dinsdag gaat Jaime naar kdv.

    Vandaag naar het strand gweest met een vriendin en haar zoontje en Jaime en ik. Was gezellig. Maar wat kan die meid rennen zeg, ze gaat cht als een speer en ik maar zeggen Jaime voorzichtig. Die moet echt op atletiek ofzo met die lange pootjes.
    Ze ligt nu al even te slapen en vandaag geen luier om gedaan...jaja we waren nog bezig. Maar nu is ze alweer paar weekjes meestal droog dus we gaan gewoon wel ff proberen door te zetten.
    Vandaag ook huis bekeken met chiel en jaime in amstelveen. Ik vond het wel mooi, (wel ouwe meuk maar moet wat gebueren) maar de weg waar het aan lag was echt heel druk en vliegtuigen vliegen zo over je tuin en dan dus echt recht erboven..JE ziet zo die wieltjes al uithangen :$ dat is iets teveel van het goede.

    Kereltje in buik is ok hij was wat rustig vandaag maar haalt nu de schade in..haha.

    Fijn weekend!

    lfs

    ps mijn nichtje liet weten dat ze nu 12 weken zwanger is, zo leuk! Ook leuk voor mijn oma want die heeft dan straks na eind januari maar liefst drie achterkleinkinderen !!!! Denk niet dat vele mensen dat kunnen zeggen heh echt leuk voor haar.

    doeiiii
     
  9. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Lin: John zn oma heeft nu al 3 achterkleinkinderen :) Kim, Jill en Yannick en ze is zelf 83
     
  10. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Ok zondag dus Zaph en Lin
    Ma Zaph
    Di Zaph
     
  11. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    HOi hoi,

    Sorry even kort;

    Het weekend van 1 augustus gaan wij op vakantie...ik zou het wel heel leuk vinden om bij de meet te zijn. Maar goed, ik snap ook dat een datum in deze tijd moeilijk wordt als iedereen mee wil. We komen de 7e augustus weer terug en ik heb dan nog 3 weken vakantie.

    Lin: lekker zeg ff wezen zwemmen. Wow dan vliegen de vliegtuigen wel heel laag over..brrr. Ja milou en amy gaan steeds meer op elkaar lijken (= op mama :D) haha de schatjes!

    trusten vast voor iedereen!
     
  12. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    OK den we t opnieuw:

    Zo 8:
    Ma"9:
    Di 10:

    Wij kunnen alles :) Pas me aan. Lekker toch vakantie. Lol
     
  13. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Hihi, goed bezig zaph!

    Zo 8 aug: zaphra
    Ma 9 aug: zaphra, brennie
    Di 10 aug: zaphra, brennie
     
  14. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Hey Meiden

    Hier ook alles goed....

    Vanavond feestje van een vriendin die 30 is geworden,Dresscode is Pink .....vind ik wel grappig.

    Ik kan 8 aug niet heb ik verjaardag schoonmoeder :( zou veeeeel liever met jullie meeten hoor,geloof me maar....
    andere dgn moet ik helaas werken.

    Ga de kids eens in bad doen.....
     
  15. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Lin, wat leuk dat je nichtje ook zwanger is!

    Ben verder niet helemaal bijgelezen, maar zag ineens data vallen ;)

    Helaas zal ik er dan ws deze keer niet bij zijn.
    Moet net toevallig zondag de 8e werken... Zal vanwege zomerperiode denk ik lastig zijn om die te ruilen.
     
  16. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Ik kan de 8e ook. En die maandag is ook mogleijk dan neem ik vrij.
    Wij gaan misschien eind aug pas op vakantie nog een weekje ws.
    Net leuke kleertjes gescoord voor de baby bij de mexx winkel. Daar hebben ze iig leuke jongenskleertjes!
     
  17. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Oh ook dat is wel heel leuk denk ik. Mijn oma is nu 78. Maar is toch bijzonder heh achterkleinkinderen. Jaime noemt mijn oma altijd ouwe oma maar had ik wel eens gezegd heh..hahaha.

    Primeur trouwens want jaime is vannacht droog gebleven. HAd ik mn moeder aan de lijn en die zegt ja ik was vorige week luier vergetne om te doen bij dr en toen was ze ook droog gebleven...eigenlijk is ze dus al lang goed droog dus ik hoop echt dat ze nu gewoon zindelijk is 's nachts.
     
  18. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Hoera voor Jaime! :)

    Even snel, Pepijn vraagt elke avond heel veel aandacht. Dat kind slaapt dus echt nooit voor 23.00 uur he ;) maar de nachten gaan best goed (1 of 2 keer eruit) dus ik klaag niet.
    Ik kan de 8e niet en 9 en 10 hangt van werk af, dat weet ik nu nog niet.

    Trena: kan me voorstellen dat je liever naar meet zou gaan dan naar schoonma. ;)

    Ben er weer vandoor
     
  19. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Murning,

    Jeetje panda nooit voor 23 uur slapen :$. Slaapt hij tussendoor dan wel of ook niet? Misschien wordt het wel een mega uitslaper :D.

    Gister lekker op tijd gaan slapen. Heb echt het gevoel of ik een winterslaap kan houden. Volgens mij is de baby ook weer veel aan het groeien ofzo. Voelde hem wat minder en dat litteken trekt ook weer. :(.
    Jaime was weer droog vannacht!! Jippie eindelijk. Ze kwam zelfs zelf haar bed uit vannacht (niet om te plassen hoor..haha) maar ze wilde bij ons liggen. Dat is dus ook de eerste keer dat ze zelf haar bed uit kwam..whaahaaa.

    Wij gaan vandaag even naar het strand!
    Veel plezier allemaal.

    lfs
     
  20. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    ff gauw vanaf mijn werk....dagdienst vandaag en werk vooral op kantoor omdat de stagiaire ook de dienst draait...

    Brennie: leuk zo met de fam op vakantie, willen wij volgend jaar met Lenhard's broer, schoonzus en de kids ook doen. ben benieuwd hoe het kamperen jullie gaat bevallen, al eerder met de kids in een tent weg geweest?

    Linda:nog druk op huizenjacht dus, jammer dat de locatie van die woning niet zo geschikt was dan. Goed van Jaime dat ze nu droog was in de nacht! Nog lekker genoten op het strand vandaag? We hebben geen plaatje van de keuken, alles zelf los samengesteld. Wordt een hoekkeuken in de kleur ijswit, met zwart granieten blad. Verder details in rvs, zoals handvaten aan kastjes, en afzuigkap. Vrij strakke keuken.

    Mirjam: jeetje wat kan die Pepijn het lang volhouden zeg! Lijkt me best vermoeiend. gelukkig dat de nachten dan wel goed gaan.

    Wat een meet betreft kan ik op zich alle dagen wel, want heb ook vakantie en nog niks gepland. Wel willen we verschillende dingen ondernemen en op het laatste moment beslissen wanneer we nog naar mijn ouders op de camping gaan.
    Als we de dag van de meet geen andere plannen hebben, kom ik wel, maar kan nog niks beloven, aangezien we ook nog met veel regelzaken rondom de nieuwe woning bezig zijn.

    Morgen de eerste officiele stap, onze handtekening zetten onder de koopakte! Donderdag dan offerte voor de hypotheek ondertekenen en opsturen en dan wachten op goedkeuring voordat we naar de notaris kunnen.
    Eerst komende week nog 2 diensten draaien, kijk er echt naar uit om ff 3 weken met mn gezin te zijn.

    Ga weer aan het werk...
    Tot later!

    Liefs Sem
     

Deel Deze Pagina