Tussen realiteit deel 2

Discussie in 'Vlinder clubs' gestart door Jette01, 22 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lara11

    Lara11 Niet meer actief

    Flyke, wat naar om te lezen wat er met Linde gebeurde. Laten we hopen dat de uitslag goed is. Ik weet hoe het is om met je kindje in het ziekenhuis te slapen en je wordt er echt niet vrolijker van. Veel sterkte

    Marieke, wat een enorme tegenvaller. Blijkbaar was je knie er veel slechter aan toe dan je vermoedde. Maak je geen zorgen om die stomme baas, kan jou 't schelen dat hij 't niet begrijpt, hij zal wel moeten. In ieder geval kun jij niet tegen doktersadvies ingaan, dus je blijft thuis en zet je werk radicaal uit je hoofd. Doen hoor, het gaat om je gezondheid!
    veel sterkte
     
  2. marla

    marla Fanatiek lid

    24 okt 2006
    2.239
    1
    0
    Goedemorgen allemaal,

    Lieve Wuppie, moet erg veel aan jullie denken!

    Flyke, hoe gaat het nu met Linde?

    Marieke, bah, ik kan me voorstellen dat je erg opziet tegen het gesprek met je baas en je zit nu eenmaal gevangen in een hierarchische relatie (ik ken het!) en dat maakt het er niet makkelijker op. Toch vind ik het raar dat hij zo reageerde op je spoedoperatie! Je krijgt niet zo maar een spoedoperatie, dus kunt er niets aan doen en het niet uitstellen ofzo.
    Het komt trouwens nooit goed uit dat je ziek of zwanger bent: misschien kan hij toch nog iets regelen!
    Succes met het gesprek vandaag!

    Voor de rest: dikke knuffel

    Liefs,
    Marla
     
  3. Jette01

    Jette01 Actief lid

    8 jun 2009
    253
    0
    0
    wup, je bent ook veel in mijn gedachten, je klinkt sterk meis, en je gaat deze ellendige tijd ook een plaats geven naar verloop van heel veel tijd en heel veel tranen.
    Maar daarvoor zul je toch een hele moeilijke tijd tegemoet gaan.
    ik wens jullie heel veel sterkte Dikke knuf meis!@!!

    flyke ......... dat wel even erg schrikken hoe gaat het nu met linde??

    Marieke meis wat een tegenvaller, niet gaan werken hoor, je baas kan hoog en laag springen maar wat als je knieschijf wel terug schiet, dan is hij je nog langer kwijt als je weer geopereerd moet worden.
    Dus voet bij stuk houden hoor!!!!

    meiden ik denk aan jullie en hoop dat er gauw weer wat positiviteit terug mag komen!

    jette
     
  4. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    eerst flyke wat eng zeg ben heel benieuwd of er nog iets uit komt en zondag doopfeest leuk leuk geniet ervan meis

    marieke als ik jou verhaal lees dan denk ik pfff je krijgt wat voor je keizen zeg ongelooflijk dat wordt inderdaad een hele lange revalidatie en hou je er aan meid je moet de rest van je leven nog met je knie laat je baas in de stront zakken als hij het niet begrijpt jammer dan je knie is echt even belangrijker. lijkt me ook moeilijk de zorg van neia uit handen te moeten geven knuf

    en dan wuppie he meid zondag wordt de dag 18 julli danique is zondag 23 december geboren allebei zijn het dan dus zondagskindjes bijzonder mooi.

    althans ik hoop dat het spoedig gaat verlopen denk het haast wel al is het toch best heftig en ja je sluit je gevoel wat af dat moet ook dat houdt je op de been.
    als ik jou verhaal lees dan kan ik niks anders dan toch huilen huilen om weer een engeltje erbij weer een ster die straalt naar beneden.
    ik kan verder ook niks meer bedenken om tegen je te zeggen heb denk ik alles wat moet en wat voor mij belangrijk was al tegen je gezegd bij de pbtjes
    wat wordt het zwaar wat is het hard we zijn er voor je maar begrijpen ook dat je even niks wilt alles is nu geoorloofd ik ben continu in gedachten bij je en denk aan jullie pijn en verdriet
    liefs miriam
     
  5. Minka

    Minka Fanatiek lid

    25 dec 2006
    1.466
    0
    0
    Gelderland
    Flyke, goh, dat is ook schrikken. Wanneer krijg je meer te horen?
    Hoe gaat het nu met Linde?
    Nee, het ziekenhuis is dan geen pretje, al die toeters en bellen! Toen Leonie 11 dagen uit was heb ik er ook een dag + nacht gelegen en ze hebben de geluiden maar uitgezet. De hartslag kwam steeds boven de 200, maar dat was wel normaal, maar het gepiep is toch eng.

    Marieke, tjeetje meid! Zal voor jou ook wel een tegenvaller zijn.
    Heeft je baas al reactie gegeven? Niks van aantrekken hoor, toen je voor je operatie het vertelde was hij ook niet meegaand, dus kan nu alleen maar meevallen. Laat hem maar lekker mopperen, jouw genezing is het belangrijkst!

    Wuppie, meid wat ben je sterk!
    Zondag dus een hele moeilijke dag. Ik zal het altijd in gedachten houden want Eline is zondag jarig.
    Ik hoop dat je veel steun en medeleven krijgt uit je omgeving. En Danique zal hem met open armen verwelkomen, dat weet ik zeker.

    Hier de laatste uurtjes voor mijn vakantie. Moet even een stapje terug doen en neem 2 dagen extra op. Ik heb maandagavond gigantische steken en pijn in mijn buik gehad. Ik kon nog net op bed ploffen, werd draaierig, wit, zweterig en kippenvel. Het enige wat ik kan bedenken is dat ik s'middag een sprintje heb getrokken vanwege een regenbui. Maar ik had echt het idee dat de binnenkant openscheurde. Gelukkig is het nu wel weer wat beter maar ben erg geschrokken (MInka-man trouwens ook, die wou al bijna 112 bellen). Even pas op de plaats voor mij dus!

    X Minka
     
  6. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    minka geniet van je vakantie en doe het rustig aan meid denk nu maar even aan jezelf

    zondag eline jarig zo zie je maar dat een dag zoveel betekenissen heeft voor jullie een leuke veel plezier zondag
     
  7. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    dubbel
     
  8. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    Jeetje MArieke wat een tegenvaller....wat een ellendige situatie zit je toich weer in. MAar je kan je er alleen maar aan overgeven en zorgen dat je alles doet om zo snel mogelijk weer op de been ter zijn....Hoe was de reactie van je baas uiteindelijk?

    Flyke: hopelijk dus goed nieuws zaterdag en dan zondag mooi doopfeest!

    Minka: die vakantie komt niet op een beter moment volgens mij! Zorg dat je jezelf lekker in acht houdt want het klinkt nog niet alsof hej volledig hersteld bent!
     
  9. neia

    neia Fanatiek lid

    18 jul 2006
    3.341
    0
    36
    Nou mijn baas belde gister en was heel aardig en begripvol.
    Echt gewoon zo als ik hem ken. Hij zei dat ik voor mezelf moest zorgen en dat het echt wel opgelost zou worden.
    Ik ben dus helemaal opgelucht!

    Minka, en is het nog gelukt met de krijtjes inpakken?
    Erg leuk idee! Hopelijk kun je nu ook echt de rust nemen die je lichaam nodig heeft. En lekker genieten van je gezinnetje tijdens de vakantie!

    Flyke, succes vannacht in het zh.
    Ik hoop dat het te doen is en dat alles goed is met Linde.
    Snapt Merel dan dat je weg bent?

    Miriam, fijn dat je er zo voor Wuppie kunt zijn.
    Het zal voor jou nu ook wel allemaal omhoog komen, moeilijk hoor.

    jette, hoe is het nu met jou?
    En met Do?

    Marla, ja voelde echt verschrikkelijk toen mijn baas zei: WIJ willen graag je operatie over de vakanties heen tillen.........En hij vroeg of het echt wel zoveel spoed had.......Nou belachelijk gewoon, zo'n arts plant je echt niet binnen een week in zijn schema als het echt geen spoed zou hebben.
    Hoe is het nu met jou?

    Jude, ja jij mocht ook echt een hele tijd toen niks met Rick.
    Hoe is het nu met je rug?
    Die tramadol is een wondermiddel maar inderdaad met veel bijwerkingen. Ik ben er heel erg misselijk door (geweest). Heb nu ook medicijnen tegen de misselijkheid. Ik kan helaas de pijn nog niet verdragen zonder de tramadol, dus moet het nog even blijven gebruiken.

    Amber, hoe is het met jou en de kids?

    Wuppie, denk aan je meis!
    Hoop zo dat je genoeg steun krijgt in je directe omgeving.
     
  10. neia

    neia Fanatiek lid

    18 jul 2006
    3.341
    0
    36
    Me2, hoe is het op vakantie?
    Hebben jullie lekker weer?
     
  11. flyke

    flyke Fanatiek lid

    15 jun 2006
    1.580
    0
    0
    #911 flyke, 16 jul 2010
    Laatst bewerkt: 16 jul 2010
    hey

    wuppie, ik weet niet zeker of ik nog online geraak voor zondag,
    het moet onmenselijk raar zijn als ik er zo aan denk, de dagen die naderen, het aftellen naar het moeten afgeven van jullie zoontje....
    jullie zullen zondag zeker in mijn gedachten zijn, woorden van troost zijn er niet en heb ik niet, het enige wat ik kan zeggen is dat ik jullie heel veel sterkte wens voor zondag en de moeilijke tijd die erna gaat komen en ik aan jullie denk, ik hoop dat je veel steun rondom jullie heen krijgt en ook voor Sophie,zal voor haar ook verwarrend zijn.
    Sterkte en knuffel!

    neia,als ik het goed begrijp ben je intussen geopereerd en is je baas gelukkig bijgedraaid qua reactie, ik wens je een goed herstel toe en hoop dat je niet te veel pijn hebt. Ivm merel, vorige maandag wou ze eerst niet mee met hubbie toen ze zag dat linde en ik in die ziekenhuiskamer bleven, ik zei, ga maar es gaan wandelen met papa (is ze zot van) en ze zijn gewoon zonder dat ze het goed bestefte de lange gangen door, naar buiten gewandeld

    me2 wist niet dat je op vakantie was,waar zit je ergens? geniet er nog van

    miriam, kan me voorstellen zoals iemand zei dat alles nu voor je terug boven komt van Danique, misschien raar gezegd, maar voelt goed dat wuppie jou heeft, op iemand kan terugvallen die jammergenoeg hetzelfde heeft mee gemaakt, maar jullie elkaar echt begrijpen en over het verlies en verdriet kunnen praten,

    minka,geniet van jullie verlof, ga je weg? zoja waarheen?
    en rustig aan he dat je kan genieten van je verlof, wat een toeval ivm dat sprintje van je, ik gisteren met merel de straat over gelopen naar ZH (was loopje maar geen sprint) en ik was ook even mijn KS vergeten, was eerste keer dat ik liep, was echt een raar vies lichtpijnlijk gevoel

    jette hoe gaat het met jullie en Do? en jij? jij was toch gevallen onder een paard of zo, je voet genezen, en do, betere nachten? nog hoesten?

    marla, intussen al gewoon aan je meisjesgezin? gisteren iemand die ik ken bevallen van een tweede dochtertje ook, twee meisjes zijn blijkbaar in, hoe voel je je verder, geen last van de warmte?

    amber, ja best triestig zo he op een kinderafdeling, hoewel ze er alles aan doen om het wat gezellig, kleurrijk te maken, ja jij hebt meermaals verschillende keren met kleine sam in het zh verbleven zeker

    jude en franka, alles goed met jullie en Rick en Suze?

    merel naar creche vandaag, poetsdag hier.
    zal enorm spoeden worden want kort na de middag moet ik op controle bij de gyn. en dan 16u30 met Linde naar het ziekenhuis waar ik ook blijf slapen. Gisteren met Merel naar de kinderarts geweest omdat ze al een tijdje lang en diep hoest, en hij heeft naar de resultaten gekeken van Linde, bloed, urine en rx longen zijn goed, dus dat was goed nieuws. vanavond slaaponderzoek en blijkbaar is dat eigenlijk een wiegedoodtest, kijken naar hart, spieractiviteit tijdens slaap, ademhaling, zuurstof....., is een momentopname, dus wiegedood voorkomen kan niet.stel dat het test positief is dan krijgen we een toestel mee voor tijdens het slapen, als ze bv. x aantal seconden/minuten niet ademt, alarm afgaat.
    Ik was na die info eigenlijk al een stuk gerustgestelder dat dit het 'enige' is die nog uit de testen kan komen, dan weten we wat of hoe en kunnen we zo een toestel hebben ter controle.
    Ik vertelde wel dat Linde dit precies vooral 's avonds doet en na het drinken en mijn kinderarts dacht aan een vorm van verborgen reflux.
    Ook wat info op gezocht internet, en zou me niet verbazen, als ik er nu oplet, telkens een uur na drinken, huilt ze ontroostbaar, en wat ze vroeger niet deed maar nu wel is zwaaien met haar armen, stampen met haar voetjes, ik dacht krampjes maar kan wijzen op pijn van die reflux. we zien dus wel

    en nu vlug aan de slag terwijl Linde nog slaapt
    liefs
    flyke
     
  12. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    wuppie ik denk aan je en het moet onmenselijk zijn je gevoel nu het schoppen binnen in je en de wetenschap dat dat stopt
    echt onwijs knuf voor as zondag ook voor manlief
     
  13. Lara11

    Lara11 Niet meer actief

    ik denk ook aan je Wuppie
     
  14. Jette01

    Jette01 Actief lid

    8 jun 2009
    253
    0
    0
    Wuppie hoe gaat het nu met je ....... al typende denk ik wat een domme vraag.......... maar wil graag weten of je het een beetje kan volhouden.......... ook weer een domme vraag tenminste zo voelt het!

    nou ja als je maar weet dat ik aan je denk!!! nogmaals sterkte meis!!!

    flyke .... verborgen reflux meis wat vervelend, hopen dat het snel beter gaat.

    Minka, doe je een beetje rustig aan ????

    Me2 hoe gaat de vakantie????????

    hier ook bijna vakantie, het is een vervelende tijd voor ons, jetteman heeft een autoongeluk gehad op zijn verjaardag, een vrouw heeft hem met 80 km per uur van achteren aangereden terwijl hij stil stond voor een rotonde, nu mogen we van geluk spreken dat hij in "mijn" auto zat wat een sorento is dus een hoge auto, de vrouw is zo met haar auto onder onze auto geschoten.
    In eerste instantie dachten we veel materialistische schade en liep jetteman na 1 nacht in het ziekenhuis te hebben gelegen vrolijk het ziekenhuis uit, maar............ naar mate de de dagen vorderden kreeg hij steeds meer last van zijn rug, schouders, nek en hoofdpijnen.
    Eigenlijk kan hij helemaal niet werken maar hij moet, de klanten zitten op hem te wachten werk moet klaar, drama dus.
    Hij heeft erg veel pijn, hij is nu 2 x bij een giropractor geweest en die heeft hem zo veel pijn gedaan....... daarom ik hoop dat wanneer het vakantie is hij wat tot rust kan komen!

    met Do gaat het heel goed, het is een heerlijke meid, wel slaapt ze elke avond bij ons in het "grote" bed, mevrouw slaapt dan heerlijk rustig en de hele nacht door, na elke nacht twee tot drie keer er uit te moeten en haar moeilijk in slaap gekregen te hebben weet ik het wel, tja opvoedkundig ZEER slecht, maar voor mijn nachtrust ZEEr prettig!!

    volgende week gaan we op vakantie naar zuidfrankrijk, kan me er echt op verheugen!!!

    jette
     
  15. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    Wup: heel veel sucvces alvast voor zondag......er zijn absoluut geen wooorden van troost voor jullie....ik hoop dat alles snel en voorspoedig gaat.......je klinkt heel sterk maar jullie verdiet zal enorm zijn.....ik vind het zo ongelofelijk naar voor jullie. Ik kan jullie enkel heel veel sterkte wensen de komende tijd en ik denk aan jullie....

    Miriam: lief dat je Wup zo opvangt.....voor jou zal ook alles wel weer boven komen......

    Marieke: fijn dat je baas toch goed reageered!! Zal een hele opluchting zijn!!

    Flyke: fijn dat de eerste testen allemala goed waren van Linde! Hopelijk de laatste ook.

    Jette: wat een ellende zeg met Jetteman!! Is het geen whiplash? Dan zal hij echt inderdaad rust moeten nemen!! Gelukkig snel vakantie voor jullie!
    Tsja, op een gegeven moment is het gewoon kiezen of delen met de kiids en dan gaat je eigen (geestelijke) gezondheid ook voor hahahahahaha

    JA wij zijn nog in toscane. Heel warm maar wel lekker hoor! Gaan van het weekend weer naar huis....ben nu al weer aan vakantie toe hahahahah met 2 kleintjes is het echt wel heel druk en je bent tocvh wat beperkter helaas, maar dat neemt niet weg dat het wel heerlijk is hoor zo met het gezinnetje!!!
     
  16. Hope

    Hope Fanatiek lid

    1 mrt 2006
    3.100
    0
    0
    Hoi meiden

    ik kwam even lezen en schrok enorm van het bericht van Wuppie.
    Wat vreselijk.
    Bah, kan er echt om huilen, dat jullie je zonntje moeten afgeven.
    Ik wens jullie hele vele sterkte en kracht voor zondag en de dagen, weken, maanden erna met het verwerken hiervan.
    Dikke knuffel van mij.

    De rest van de meiden ook en dikke knuffel van mij.

    Liefs Hope
     
  17. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    hey lieverd fijn dat je even langs komt ja op een naar moment voor wuppie
    hoe ist met jou en met kleine man
    liefs mir

    jette wat erg tje zeg echt niet fijn hopelijk is het tijdelijk deze pijnen en wordt het beter. en houdt hij er niks aan over. Pfff je zult wel erg geschrokken zijn.

    sterkte ermee

    flyke heb er overheen gelezen verborgen reflux meid gatver dat heeft sem 8 maand gehad echt vreselijk niet leuk meer.
    hij kreeg medicatie ervoor dat hielp dat hij het niet zuur zou vinden dat omhoog komen van de zuur maar het bleef er wel door komen.

    minka meid hoe is het nu met jou? al weg?
    marieke en hoe gaat het herstel bij jou hoe is het trouwens nu met je vader en met neia?

    franka meis waar zit je hoe is het met jou suze en neefje?

    me2 had je nou al vakantie o erg he weet het niet meer ja het komt tuurlijk weer boven je denkt aan de minimale tijd die ik kreeg en waardoor er voor mijn gevoel toen dingen niet zo zijn gegaan zoals ik ze graag zou willen dat ze waren gegaan maar dat is achteraf dit heb ik wuppie nu wel mee kunnen geven zodat haar dat verdriet bespaard blijft en verder moet ze het zelf doen hoe hard dat ook klinkt, ze krijgt net als mij gewoon wee opwekkers denk ik zondag en dan moet je bevallen komen er weeen ik wou niet bevallen ik wou niet een kindje dan in mijn armen dus je werkt niet mee althans ik werkte niet mee daardoor was het nog erger. Het is heel heftig heel moeilijk en mijn gedachten zijn constant bij haar hoe zou het gaan nu nu de kleine nog beweegt danique bewoog ook en zaterdag avond om 10 uur heb ik haar voor het laast gevoeld gek he
    zo bizar allemaal.

    en dan moet je persen zodat er een kindje uit je komt en het kindje bij mij leefde niet meer, achteraf mischien makkelijkste manier om afscheid te nemen althans zeker voor bart maar bij wuppie zal het kindje waarschijnlijk nog even leven voor het overlijd dat lijkt me zo moeilijk je kindje zien stoppen met leven of mischien vasthouden en pfff krijg weer een brok in mijn keel het wordt echt heel moeilijk diep diep diep respect voor wuppie en wuppieman
    liefs miriam
     
  18. wuppie 01

    wuppie 01 Fanatiek lid

    1 jun 2007
    1.817
    10
    38
    hallo lieverds

    Moest inderdaad even rust nemen van het forum doetme heel goed hoor alle steun maar even alles overdenken en me gedachten verzetten.
    We hebben deze week met zijn tween Sophie haar nieuwe bedje geschilderd gewoon om wat om handen te hebben.
    We krijgen heel veel steun van familie en vrienden iedereeen is diep geschokt, we horen ook dat ze het moeilijk vinden om te bellen, wat ik heel goed begrijp.
    De mooiste tekst voor ons allebei die we deze week gehoord hebben, terwijl we absoluut niet gelovig zijn kwam van een collega.

    God closed one door.But another window will be opened.

    Miriam"s verhaal en steun doet me inderdaad heel goed. Het bewijs dat we hier doorheen kunnen komen.

    Gister gesprek gehad was toch wel weer moeilijk om het zo te horen.
    Ze heeft ons ook de afdeling laten zien supernieuw en van alle gemakken voorzien. Ik heb van me schoonouders een mini laptop gehad dus die gaat mee. Mijn schoonvader is al heel lang ziek en die heeft het er zo moeilijk mee dat ons dit overkomt.

    Zondag half 10 moeten we er zijn we kunnen alleen mar hopen dat het vlot. Dat het nog leeft is eigenlijk onze grootste angst weet niet hoe we daar mee om moeten gaan,net zoals een naam geven we zijn er nog steeds niet uit.

    De begeleidster uit het ziekenhuis, echt een supermens we kunnen haar zelfs op haar vrije dag bellen, vertelde ons ook dat we 6 tot 8 weken rust moeten nemen als je te snel weer begint kom je jezelf tegen. Daarna rustig beginnen.
    Op deze manier kunnen we in november ook nog even lekker weg, met zijn drieen naar de zon kijk er nu al naar uit.
    Er zijn namelijk nogal wat vakanties verpest uitgesteld niet door gegaan door zwangerscahp en mken de afgelopen jaren.

    Hee erg bedankt voor al jullie steun ik ben blij dat ik jullie heb en kijk er naar uit om jullie in september te onmoeten.

    Groetjes Debbie.
     
  19. neia

    neia Fanatiek lid

    18 jul 2006
    3.341
    0
    36
    Debbie, fijn dat je zoveel steun in je directe omgeving hebt.
    Slim dat jullie even wat afleiding hebben gezocht, ook al blijft het constant in je hoofd natuurlijk. Jij bent ook de hele dag in mijn gedachten.
    Wat lief van je schoonouders dat je een laptop hebt gekregen.
    Fijn dat de mensen in het zh erg aardig zijn en dat je daar een goed gevoel bij hebt.
    Ik hoop zo voor jullie dat het allemaal snel zal gaan.
    En het klinkt inderdaad verschrikkelijk als jullie zoontje nog blijkt te leven als hij ter wereld komt.
    Ik hoop dat jullie eruit komen of en welke naam jullie hem zullen geven. Zodat je later geen spijt zult krijgen.
    Morgen en de dagen, maanden en jaren daarna zal jullie zoontje in mijn gedachten zijn.
    Heel veel sterkte!

    Dikke kus Marieke
     
  20. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    lieverd moet even weer slikken hoor je bent echt zo sterk ja het is zo moeilijk om te bellen te komen wat te zeggen dat heb ik hier ook gemerkt mensen vinden de drempel heel hoog en jij moet die voor ze laag maken klinkt raar maar jij moet er heel makkelijk over praten zodat ze denken huh o okee ik kan dus wat zeggen.

    ja het is een angst nu maar mijn nicht heeft haar zoon een kwartier levend mogen meemaken en is daar heel dankbaar voor geweest zei gaf aan dat het haar zoveel meer gegeven heeft even, waardoor ik toen ook dacht waarom mocht ik dat niet.
    ik denk zondag komt het allemaal zoals het komt en je laat het op een bepaalde manier over je heen komen geen angst nu hebben meid.
    knuf echt dikke dikke knuf
    liefs miriam
     

Deel Deze Pagina