April 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Carmen, 2 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Bah, net eenheel verhaal getypt voor hier, springt mijn kat op de comp (toetsenbord) weg verhaal.... :rolleyes:

    Lekkker lang licht buiten, vandaag! Zo met die zomertijd is dat toch wel weer fijn, Morgen wel donker bij het opstaan, maar ja, we -hoog zwangere- mogen toch blijven liggen in het bedje! Vandaag een heel eind de tuin opgeruimd. Lekker hoor. We gaan van de week naar het tuincentrum om wat leuke plantjes en struiken te kopen. jaja het ruikt al helemaal naar de lente! We wonen pas sinds juli in dit huis, dus een voorjaar hebben we nog niet meegemaakt. Des te leuker dat we nu allemaal crocussen etc op zien komen. Aangename verrassing hoor.

    Dat zeiltje onder mijn matras kraakt aan alle kanten. Vervelend op sommige momenten hoor! :oops: Wordt het weer eens "gezellig" ;) in bed , heb je zo een vervelend gekraak.... Maakt het er wel lachwekkender op!

    Goh, dat je het nog zo lang hebt volgehouden op de 9-mnd-beurs, Mouschy! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad.

    Ik ben wel blij dat ik heb overgeslagen hoor. Kan me nog maar moeilijk "voort" bewegen. Na een stukje lopen heb ik al zo een last van alles en nog wat. Nee, ik ga maar voor de jonge gezinnen beurs!

    Vandaag de ziekenhuistas ingepakt voor de kleine. Morgen doe ik die van mij (moet nog even wat spullentjes kopen). Ik droomde vannacht dat ik al moest bevallen, maar de tassen niet klaar staan. Is ook wat. Droom tegenwoordig elke nacht over de bevalling..... Meest vreemde trouwens. Of ik droom dat de kleine zomaar ineens uit mijn buik valt, in mijn armen. Of dat ik zo een vreselijke bevalling heb, dat de kleine er nooit uit kan. Tja... die gekke dingen horen er vast bij! Dromen jullie ook zo raar over de bevalling?

    Moet nu wel rustig aandoen ivm mijn rib. Gaat wel al iets beter, merk ik. Dat is erg fijn, voelt zo naar!

    Nog 25 nachtjes slapen. het is toch helemaal niets. En oh, wat zou ik opgelucht zijn als ik echt 37 weken zwanger ben. Heerlijk vooruitzicht dat de kleine dan helemaal klaar is voor de bevalling. Hoef ik niet meer bang te zijn voor een vroeggeboorte (daar ben ik namelijk zo een beetje de hele zwangerschap erg bang voor geweest). Ik heb nog helemaal niet het idee dat de kleine wil komen, dus wie weet ga ik zelfs overtijd lopen. We gaan het zien!

    Fijne avond nog, :D
     
  2. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Zo meiden, ik heb heel wat bij te lezen zie ik.

    Carmen .. balen zeg van je ribben, gelukkig gaat het al weer wat beter. En dat schoonmaken was toch iets te veel? Ik heb nog niet echt last van nesteldrang hoor .. kwam het maar .. mn badkamer kan nl wel een sopje gebruiken .. haha ..

    Zo lang nog op de 9 maanden beurs gelopen Mouschy? Knap hoor, ik had dat dus echt niet volgehouden .. als we boodschappen doen dan ben ikna 10 minuten lopen al helemaal op. Onwijze last van mn bekken en mn rug.

    Balen zeg Joella dat je zwangerschap niet lekker loopt. Kan me voorstellen dat je dan idd ff niet aan een 3e moet denken.

    Ik vroeg me dat vandaag ook af. Hoe zou een volgnede zwangerschap gaan? Zou ik dan weer zo'n last van mn BI hebben? Ik heb nl een vriendin en die is nu voor de 2e keer zwanger en had het dus al vanaf week 7. Moet er toch niet aan denken.

    Die steekjes enzo in je buik ... iedere keer denk ik .. zou ut? Vannacht dacht ikd at het zover was .. ik bleef maar een soort ongesteldheids buikpijn houden .. het ging ook wel regelmatig weg, maar kwam steeds weer terug. Ben toch weer lekker in slaap gevallen, wel 2 uur, en toen voelde ik het niet meer.
    Ben wel heel benieuwd wie van ons als eerste de kleine van begroeten hoor .. ik hoop ik, ego he..haha ..

    Nou meiden .. fijne zondagavond nog .. en tot morgen ..
     
  3. neeltje

    neeltje Fanatiek lid

    17 feb 2006
    3.289
    0
    0
    hoi Silvie, is die echofoto naast je banner van je kindje????
    wat een plaatje zeg!! geweldig
     
  4. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Ja dat is mijn kleine Uk met 26 weken zwangerschap.
    Dank je wel voor het compliment.
     
  5. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Goede morgen allemaal!

    Ik snap zelf ook niet hoe ik het zolang op de beurs heb uitgehouden hoor. Normaal als ik al naar de markt ga of boodschappen doe ben ik kapot als ik thuis kom na een uurtje :rolleyes:
    Maar goed zal ook wel gewoon doorgaan op de beurs zijn geweest hahaha. Ik had ook een goede strakke buikband om en voelde mijn BI een stuk minder. Maar ja zondag had ik er wel mega last van en ook echt gigantishe voeten :confused: gewoon eng... dus lekker rustig aan gedaan, was ook echt mega moe....

    Vandaag ga ik ook rustig aan doen ;) en ik ga het ziekenhuis koffertje inpakken. Heb ik nog niet gedaan. En de laatste (gekochte) spulletjes in de baby kamer zetten.

    Trouwens op de zwangerschapsgym hoorde ik een handige tip, tegen die krakende zweterige zijltjes onder de lakens. Je moet gewoon een speciaal onderlaken kopen die waterdicht is. Die heb je overal waar ze bedden goed verkopen (hema). Normaal doe je dat op een kinder bed maar voor de bevalling is het dus ook prima! Ik ga van de week de stad in en ga er ook een kopen. Dat kraakt dus helemaal niet en zweet ook niet. En je kan het gewoon wassen. En later dus voor je Ukkie gebruiken als ie in een groter bed gaat slapen en nog niet zindelijk is ;)
    Groetjes.
     
  6. evy

    evy Lid

    20 jan 2006
    96
    0
    0
    Kledinggroothandel
    Amsterdam
    Hallo meiden.
    Ik heb alles ff gelezen en ben weer helemaal op de hoogte heb er wel een uur over gedaan!!!Jaja de laatste loodjes maar het is het allemaal waard hoor straks en wat zullen we ons licht voelen!!!!!!!!! maar ja,anyways ja silvie het klopt dat ik een tijdje niet ben geweest dat komt doordat ik 10 dagen in het ziekenhuis heb gelegen.Ik ging maandag 13 maart op controle en kreeg toen ook een echo omdat ze in de gaten houden of mijn kindje wel goed groeit en toen bleek hij niet voldoende gegroeid te zijn hij was op dat moment 1858 gram en ik werd de volgende dag opgenomen in het vu ziekenhuis.Daar ben ik dus 10 dagen geweest met bedrust mocht alleen naar de toilet en de douche.Moest ook 2* per dag aan het CTG om de conditie en hartslag van de kleine te controleren!!Gelukkig doet hij het goed klein maar dapper.Donderdag de 23ste kreeg ik weer een echo en daaruit bleek hij 250 gram gegroeid en hij woog ong. 2213 gram toen ben ik ontslagen uit het ziekenhuis omdat er gelukkig wel groei in zit maar mag nu bijna niets meer doen alleen rusten daar groeit ie van!!Oh ja hij ligt ook nog steeds in een stuit als dat met 37 weken nog zo is dan moet ik een kiezen of het een natuurlijke bevalling wordt of een keizersnee maar dan kies ik voor een keizersnee/Zo dat was mijn verhaal.Ik hou jullie ook op de hoogte!!En ben benieuwd wie er als eerste bevalt hahaha.Oh Carry wil je nog even feliciteren met je "kleine"Lynn wat een moppie heb ff je foto's bekeken vooral die inde tummytub!!!En jij ook gefeliciteerd Silvie je bent inmiddels getrouwd mag je alweer zoenen??
    Voor alle meiden heel veel sterkte!!
    Liefs
    Eva
     
  7. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Ben blij weer wat van je te horen Evy.
    Ik maakte me al ongerust. Gelukkig gaat alles goed met jou en de kleine. Wel schrikken zeg. Doe je nu thuis ook lekker rustig an ... goed op jezelf en die kleine passen.

    Ja ik ben ondertussen getrouwd en we mogen weer zoenen, hebben we die dag trouwens ook gedaan .. ff snel .. haha ..

    Ik heb weer lekker slecht geslapen. Ben gewoon ieder uur wakker geweest. Kom ook omdat mn bed nu aan het voetenend hoger staat en het vocht nu dus beter afgevoerd word. Dus ik plas me gek snachts. Krijg wel lastvan maagzuur nu, heb ik nog geen last van gehad.

    Grtx
     
  8. joella

    joella Actief lid

    20 okt 2005
    181
    0
    0
    hallo allemaal

    Zo ik heb vanacht echt heerlijk geslapen dat deed me echt goed.
    Alleen dacht ik vanochtend ook eventjes dat het begon ik had steken in me onderbuik het voelde wel als beginnende weeën maar ja inderdaad naar 1 uur trokken ze weer weg pfff lastig hoor die voor weeën ik loop er nu zo bijna twee weken mee in me rug en me buik.
    Maar dat had ik bij me zoontje ook ik heb daar vanaf week 36 tot week 40 voorweeën gehad en toen zeiden ze met 40 weken en 3 dagen dat ze me gingen helpen en de vk prikkten me vliezen door want ik liep ook al een paar dagen met 3 cm ontsluiting maar het ging gewoon niet verder :)

    Ik heb nu ook alvast me tas ingepakt voor het ziekenhuis en we hebben eergister de kinderwagen inelkaar gezet.
    Ik moest ook me legetimatie vervangen dus ik verleden donderdag naar stadsdeel kantoor gegaan en hem vervangen zegt ze dat ie volgende donderdag pas klaar is pffff wat een gedoe vroeger kreeg je hem gelijk mee.
    Als ik dalijk voor donderdag ineens weeën krijg dan heb ik geen legetimatie voor in het ziekenhuis want die moet je tegenwoordig ook tonen.

    Nou verder is het nog even wachten he dames gelukkig is het bijna zover er zijn hier een hoop dames die gelijk met me lopen ik ben benieuwd wie er eerder gaat echt leuk ;)

    groetjes Joëlla
     
  9. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Jaaaaaah we kunnen wel een POLL beginnen hahahaha met wie het eerst gaat bevallen ;) Ben ook zo benieuwd! Spannend hoor.

    Joella; echt vaag dat je zolang moet wachten op je paspoort, dat je die niet meteen mee krijgt. En dat voor dat geld ook pffff achterlijk allemaal...

    Silvie; gelukkig mag je weer zoenen ;) Is je man weer helemaal beter? gaan jullie nog ergens naar toe (na de bevalling) op vakantie of huwelijksreis?

    Evy; wat een toestand! gelukkig gaat het nu weer wat beter. 10 dagen is niet niks zeg in het ziekenhuis.... Dus nu lekker rust houden en de baby laten groeien. Meer kan je ook niet.
     
  10. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Goh Evy, wat moest dat schrikken gewees zijn zeg!! Joh, meid... Fijn te horen dat het nu goed gaat met jullie tweetjes.

    Vandaag weer naar de gyn geweest. ondanks contracties voor ht indalen (die ik ook toevallig had bij de gyn, dus kon ie het gelijk vaststellen) is de kleine nog niet ingedaald. Missachien zit de cyste in de weg... Even afwachten. Nu mag ik volgende week weer een echo (4 april) dan kunnen ze zien of en hoe het met de cyste en indaling gaat. Spannend!

    Ik ga nog even bijlezen hier en dan snel mijn bedj ein. Nu alweer moe... Is ook wat!

    Tot later!
     
  11. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    Het wordt hier ook steeds spannender met de weken!! De steekjes de voorweeen, idd een poll zou geen gek idee zijn ;) .
    Ik hoop gewoon voor de genen die het het zwaarst hebben dat ze niet te lang overtijd lopen!! Want dat zal gewoon niet leuk zijn!

    Evy; 10 dagen in het ziekenhuis!!! Wat lang zeg!! Maar wat fijn dat je er weer bent, nu maar lekker rustig aan en hopen dat die kleine lekker door groeit!! Dank je met de felicitatie en compliment over mijn meisje, ben ook zeker erg trots op haar!! (en natuurlijk net zoveel op mijn zoon)

    Carmen; Het blijft spannend he met die cyste!! Ik hoop van harte voor je dat ie niet in de weg gaat zitten met de indaling van jullie kleintje, ik duim voor jullie voor een mooie echo, zonder akelige berichten over de cyste!
    Groetjes Carry
     
  12. Kiki

    Kiki Fanatiek lid

    8 jul 2005
    4.364
    1
    38
    Fulltime memmie en mod :-)
    Steenwijk
    Haha Mouschy,

    dat van die poll lijkt me een leuk idee! Even kijken wat daar van te maken is...

    Groetjes van Kiki
     
  13. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Inderdaad een goed idee, die Poll!!

    Hoe is het verder met jullie? Hoop dat alle meiden wat hebben kunnen slapen. Ik helaas niet zo goed. De kleine lijkt echt zijn "plekkie" te zoeken en is me een partij druk! Wel fijn om de uk nog zo goed te voelen hoor, nog een paar weekjes en dan zal ik dat voorgoed moeten missen. Nog even genieten van de laatste weekjes, heb ik haar/hem nog even voor mezelf!

    Houd je ons wel een beetje op de hoogte Evy, hoe het met jullie gaat? Hoop dat je mag genieten, deze laatste loodjes.

    Hoe is het eigenlijk met jou, Kiki?

    Ik ga even lekker een bakkie koffie zetten, tot later!

    Verder trapt de uk tegen mijn darmen aan, heb ik het idee. Ik heb me er toch een last van.... Gekkewerk.
     
  14. Kiki

    Kiki Fanatiek lid

    8 jul 2005
    4.364
    1
    38
    Fulltime memmie en mod :-)
    Steenwijk
  15. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Leuk! Mijn benieuwen wat er uit zal komen en óf de uitslag enigzinds klopt. Goed idee hoor!
     
  16. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Hahahaha ja erg leuk die Poll!!! ;) was meer als grapje bedoelt maar het is nu toch wel leuk hoe anderen er tegen over staan. Ben benieuwd!!! :D

    Nou mijn Uk schopt ook tegen mijn darmen en maag aan, ben me af en toe toch een partij misselijk, niet leuk meer. En dan is het ook zomaar over. En Ukkie is mega druk, de hele dag zo'n beetje door, mijn hele buik zie je bewegen hihihihi :)
    Vanavond gaat mijn man de box naar beneden brengen.
    Nu word hij toch een beetje ongeduldig merk ik hahaha. Heb je het ziekenhuiskoffertje al klaar? moet er nog wat aangeschaft worden? wanneer haal je een ander bedzeiltje? wanneer haal je de klossen? hahahaha de schat, hebben jullie mannen dat ook? Echt heel leuk, hij luisterd ook elke avond en voelt aan mijn buik zo lief gezicht is dat :D ben ik helemaal in love hihihihi ;)

    Even een andere tip voor de TV van vandaag;
    om 15.00 uur begin op Nationaal Geographic; Disingner Babies en een uur later (dus erna) In the womb. Dat is zo mooi!!! zie je helemaal de groei van de baby in de baarmoeder. Ik ga kijken vanmiddag!!!
     
  17. joella

    joella Actief lid

    20 okt 2005
    181
    0
    0
    hoi meiden

    leuk die poll!
    Ik heb vanacht weer heerlijk geslapen ik weet niet hoe dat komt mischien omdat me lichaam er nu aan begint te wennen denk ik :)
    Ik ben vanochtend wel weer misselijk geweest ik heb ook weer overgegeven pff volgens mijn komt die ochtend misselijkheid gewoon weer terug.
    Verder gaat het wel weer wat beter met me rug.
    Het is nu alleen maar wachten he er gaat steeds weer een dagje af.
    Ik vind het beter klinken als ik zeg ik moet nog 23 dagen dan dat ik zeg ik moet nog 3 en een half week dat klinkt zo lang hahaha :)
    Nou ik ga nu ff boodschapjes doen hoor jullie later wel doei

    xxx Joëlla
     
  18. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Ha, bedankt Mouschy! Leuke tips om deze lange dagen door te komen zijn altijd welkom!
     
  19. Kiki

    Kiki Fanatiek lid

    8 jul 2005
    4.364
    1
    38
    Fulltime memmie en mod :-)
    Steenwijk
    Het klinkt wel grappig om te zeggen hoe kort je eigenlijk nog maar hoeft. Als onze spruitjes besluiten vandaag te komen, is dat helemaal niet erg, en waarschijnlijk mag je je kindje ook al meteen dezelfde week nog mee naar huis nemen!

    Vorige week nog iemand geshocked, een oud-collega zag dat ik weer zwanger was en ze vroeg hoelang nog? dus ik zeg: 4... ze liet me niet uitpraten en vulde aan 4 maandjes? Haha, nee, 4 weken! nog maar, onbetaalbaar haar gezicht. Nou toen heb ik een fijn compliment gehad over de bescheidenheid van mijn buik. Pfff ik en bescheiden, dat zijn net geen tegenovergestelden, maar als iemand mij zou moeten typeren in 5 woorden, dan is bescheiden er geen.
    Ondanks dat ik wel eens zeur over mijn niet zo grote buik, ik ben er ook best trots op! Heel wat anders dan bij de eerste. Toen was ik een olifant gelijk (ben nu dan ook nog steeds 30 kilo lichter dan toen)

    Nog even blijven uitbuiken ;)

    Groetjes van Kiki
     
  20. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Hahahaha nou ja is ook wat :( vreemd hoor dat iemand zo iets over je buik zegt.... maar goed, je hebt nog even de tijd om uit te buiken hahaha. Kindje groeit nu wel goed.
    Kan het wel merken dat het babytje nu groter aan het worden is, (nog groter :confused: ) als Uk zich beweegt voel ik het overal niet echt leuk. Maar goed nog 25 daagjes hihihihhi, we gaan nu ook de daagjes aftellen, heerlijk zo'n banner ;)
    Ik ga ook even boodschapjes doen.
     

Deel Deze Pagina