November 2006 mama's - DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door kelly27, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Semmi: joepie morgen echt officieel!! :D Ook nog eens lekker vakantie na deze week. Gaan jullie nog weg?

    Lin: een hoera voor Jaime!! Zal vast nog wel eens een ongelukje gebeuren, maar dat is vrij normaal toch? Kyllian slaapt al een klein jaartje zonder luier, hij wilde op een gegeven moment echt niet meer, maar af en toe gaat het nog wel fout hoor. Vooral als hij echt heel moe is en dus in een te diepe slaap.

    Panda: jeetje wat apart dat hij 's avonds niet wil slapen. Slaapt hij overdag dan veel? Dyon ligt vanaf het begin eigenlijk al rond 19 uur op bed, gelijk met Kyllian. Ik weet van Kyllian wel dat hij de eerste weken 's avonds langer wakker was. Verschilt echt per baby he.

    Wij zijn dit weekend druk geweest in de tuin. Het is nu dan eindelijk bijna klaar. Vandaag naar Amsterdam gereden om nog aarde en planten te halen hihi, dichterbij was er niets open.
    Ow en Lin, we hebben 6 Passiflora plantjes, dus hoop dat ze het hier wel goed gaan doen! Het is maar een klein tuintje vergeleken met onze vorige tuin, maar toch nog een werk vind ik.
     
  2. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  3. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  4. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Ke: eng zeg die hoge koorts!! Hoe is het nu met Senna?

    En dan vergeet ik gewoon iets over de kids te vertellen, alhoewel dat weinig nieuws is ;)
    Met Kyllian eigenlijk alles zn gangetje. Soms stronteigenwijs en tikkie brutaal, maar gelukkig ook wel gezellig en lief ;)
    Dyon is wel weer aan het opknappen, had na 2 dagen al geen koorts meer maar nog wel spugen. Helaas is hij hierdoor wel weer heel slecht gaan drinken (en eten). Geloof dat hij weer vertrouwen moet krijgen dat hij nu niet meer van de melk hoeft te spugen...
    Had hm gisteren even gewogen en dan zou hij wel wat afgevallen zijn vergeleken met het vorige CB bezoek. Kan er helaas echt geen voeding in gaan proppen natuurlijk.
     
  6. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Mooie tuin hoor Monique! Netjes zo! Mooie terrastegels ook!
    Gelukkig Dyon weer iets opgeknapt, het drinken zal vanzelf wel weer komen toch, want dat ging toch goed?
    Wij gaan in onze vakantie waarschijnlijk nog een weekje ofzo naar de camping bij mijn ouders, kiezen dan de week met het mooiste weer. Verder dagjes uit en shoppen voor het nieuwe huis en wachten op akkoord van de bank, zodat we die laatste stap richting notaris kunnen nemen. Wanneer gingen jullie ook alweer op vakantie?
     
  7. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Sem: spannende dag vandaag! Maar wel leuk hoor. Succes met ondertekenen. Daarna nog klein feestje?
    En bijna vakantie he. Lekker hoor, even heerlijk genieten van het gezinnetje.

    Trena: was een gezellig feestje van je vriendin, aan de foto's op Hyves te zien! Wel een leuk thema zeg. Ga ik onthouden!
    Waren de kids bij je ouders?

    AM: mooi hoor, de tuin. Kun je ook eindelijk weer lekker in de tuin zitten. Met de zomer die we hebben wel zo lekker he.
    Gelukkig dat Dyon weer aan het opknappen is. Zo zielig als ze moeten spugen.

    Lin: Jesse slaapt ook nog met een luier hoor. Eigenlijk moeten we dat ook eens zonder gaan doen, want 9 van de 10 keer gaat het wel goed.
    Moest wel lachen om je cabrio verhaal en het insmeren hoor. Morgen is het vast allemaal bruin geworden!
    O ja, over achterkleinkinderen. Wesley's moeder is de jongste van 7 en Wesley's oma had dus (even tellen)... ik denk 13 achterkleinkinderen toen ze in 2005 overleed. Ze zou nu zelfs al 2 achterachterkleinkinderen hebben gehad!

    Mirjam: tjeetje, nooit voor 23 uur slapen. En dan ook nog 's nachts 1 of 2 keer... Trek je 't allemaal nog een beetje dan?

    Hier alles ok. Ben de afgelopen dagen niet lekker geweest. Had vanaf vrijdag koorts. Nu had de kraamzorg gezegd dat ik geen paracetamol mocht innemen, dus mijn moeder was nogal ongerust. Kraamhulp had nl. gezegd dat er een reden is waarom er koorts optreedt, dus dat ik dan de dokter moest bellen. Maar gister hield ik het niet meer, dus toch maar 2 paracetamol ingenomen. Nu gaat het weer ok.
    Isabel is een heerlijk moppie dat heerlijk slaapt. Vanochtend heb ik haar om 6.15 uur uit bed gehaald, toen lag ze nog te slapen, maar ik was aan het lekken, dus ze moest toch maar weer effe drinken ;)
    Zo was ik vroeger ook (met dat slapen), dus ze heeft het van geen vreemde ;)

    Zo, ik ga nog even lekker surfen. Misschien vandaag ook maar weer eens in de tuin zitten. Heb ik al 2 weken niet meer gedaan.
    Oh, ik hoor Isabel, dus ga eerst daar even kijken.
     
  8. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Lydia: fijn te horen dat alles zo goed gaat met Isabel en wat heerlijk zeg dat het zo'n goede slaper is! De jongens nog steeds helemaal gek van hun zusje?
    Len en ik willen met een klein feestje nog ff wachten tot de hypotheek bij de notaris is gepasseerd, is een formaliteit, want komt makkelijk rond, maar toch voelt het dan helemaal echt.
    Dan gaan we lekker uitbegreid avondje op stap met zn tweetjes.
    Vanavond wel vast een roseetje drinken op de eerste stap!

    Hier alles zn gangetje. Tussen de middag ff met de meisjes Len verrast met een lekkere lunch op het werk. Hij werkt sinds vandaaag weer op zijn oude locatie, die na de vakantie weer open gaat, omdat ze zoveel werk hebben. Met nog 1 collega, moet hij deze week daar al opstarten, dus ze hebben een lekker rustig weekje samen zo voor de vakantie.
    De lunch van lekkere broodjes bij de bakker viel goed bij de heren in de smaak. En Jayna en Faya vonden het prachtig om even bij papa op het werk te spelen.
    Nu slaapt Faya en zal ik op zoek naar een iets kleiner badje die we ook nog in de schuur moeten hebben. Voor deze twee dagen toch nog maar ff badje voor de kids opzetten.

    En om 16.00 uur naar de makelaar....schiet mooi op!

    Tot later!
    Liefs Sem
     
  9. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Sem: weekje camping en dagjes uit is ook leuk! Nu met het huis hebben jullie natuurlijk genoeg te doen. Wij gaan 1 sept naar Turkije, duurt dus nog even.
    Gelukt bij de makelaar? Wat lief zeg dat je naar Len zn werk bent gegaan met broodjes hihi.

    LIS: wat heerlijk zeg dat ze nu al doorslaapt. Hier nog steeds niet ;) Waarom mocht je geen paracetamol nemen dan? Gelukkig gaat het al wel beter.
    Lukt het allemaal met drie kids? Of is Wes nog vrij?

    Ik moest even tellen, maar mijn opa heeft nu ook al 12 achterkleinkinderen :) Weet niet of hij er nog meer mee gaat maken, aangezien hij al 90 is. Alhoewel hij wel doet alsof hij 40 jaar jonger is :p (is weer motor gaan rijden, ook weer met de auto naar Portugal op vakantie geweest en zn scharrels van de chatsites ziet hij geloof ik ook regelmatig :D).
    Mn broer trekt wel over 2 weken bij zn vriendin in en ze gaan vanaf daar op zoek naar een nieuwe woning. Ik weet van haar dat ze wel snel kinderen zou willen als ze een huis hebben gevonden ;)

    Dyon is sinds vannacht ineens bezig met een inhaalslag qua drinken :D Vandaag op het kdv ging het ook weer goed. Ben blij dat het vrolijke mannetje weer terug is!
     
  10. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Haha en ik maar denken dat mijn oma origineel is met haar straks drie achterkleinkinderen....Ze is wel jong heh...haha 78 dus misschien zit ze straks op een hoger gemiddelde waar jullie het over hebben :D;).

    Am keurige tuin zeg echt mooi. Mooie tegels ook zeg. Maar geen grasje? En die passiflora ik hoop dat die het gaat doen. Hier heeft hij het toen een zomer gedaan en daarna is hij volgens mij kapot gevroren ofzo en helemaal niks meer eraan. We hebben nu een druif, daar zitten al vijf trosjes aan (zegt ze trots).
    Gelukkig gaat het were beter met Dyon. Kids nog helemaal blij op het kdv?

    Sem leuk met de kids naar het werk van Len. En lief van de broodjes! Die zijn ook vast lekkerder dan de broodjes uit een trommeltje denk ik. Heerlijk zeg dat het nu gaat vlotten met het huis.Spannend ook of niet?

    Lis is je koorts nu wel weg? Wel raar dat je geen paracetamol mag dan heh dat is toch ook ontstekingsremmend of niet? Je dochter klinkt ideaal zeg helemaal super. De jongens nog steeds blij met hun zusje? Ja het luierverhaal was hier ook zo maar ik ben ook wat laks dan. Maar op moment hebben we er maar werk van gemaakt.
    Ga je nog op vakantie trouwens of slaan jullie een jaartje over nu Isabel is geboren?

    Mn hoofd is nog rood. Ze noemden me vandaag op mn werk wasbeer..haha. Bezichtiging vanmiddag (waar we gister weer paar uur voor gepoetst hebben) ging niet door :x. Die man zat vast met zn werk ofzo is nu naar donderdag gezet. Wat wel weer grappig is, is dat er donderdag ook mensen nog komen naast die ik net noemde, maar die mensen komen met hun aankoopmakelaar...Het kan zijn dat het de mensen zijn die vorige week hier waren maar dat weten we donderdag pas want schijnbaar wordt zo'n afspraak dan door de aankoopmakelaar gemaakt. Ik vind het wel spannend hoor.
    Hoe snel zal het gaan en hoe snel vinden we wat anders wat we helemaal leuk vinden. En soms ben ik ook wel wat bang dat ik utrecht ook wel een beetje zal missen. We wonen hier toch alweer zes jaar heh. Begrijp mij niet verkeerd hoor ik wil echt groter huis en grotere tuin en minder reistijd en dat vind je hier gewoon niet voor een redelijke prijs. Nou ja maar even afwachten.

    lfs
     
  11. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Spannend Sens, denk dat jullie huis wel snel weg is. Passiflora heeft hier de winter ook niet overleefd.

    Hihi Monique, die opa van jou. :D Fijn dat Dyon weer de oude is.

    Semmi: maak er maar een mooi feestje van als de hypotheek rond is. Heerlijk joh, dat het eindelijk bijna allemaal geregeld is!

    LIS: klinkt goed bij jullie. Wat raar dat je geen paracetamol mocht van de kraamhulp. Je moet idd niet lang met iets rondlopen als je niet weet wat het is maar anders kan het toch geen kwaad.

    Hier heeft de buikgriep toegeslagen. Fijn. ;) Pepijn heeft er gelukkig weinig last van gehad, Bastian heeft wel flink overgegeven.
    Tja, dat slapen van Pepijn. Overdag meestal 3 keer een uurtje en 's avonds een uur. Maar hij ligt er nu al sinds 21.00 uur in dus het gaat de goede kant op. Had dus zelf allang in bed moeten liggen hahaha.
     
  12. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    Linda: spannend hoor met de bezichtigingen, wie weet gaat het nu ineens toch nog heel snel! Ben benieuwd hoe het afloopt!

    Mirjam: beterschap voor jullie, vervelend hoor zo'n buikgriep! En hopelijk gaat het dan inderdaad de goede kant op met pepijn zijn slaapritme, zou wel fijn zijn.

    EN IK HEB 3,5 WEEK VAKANTIE!!!!!!!!!!!!!!
    Zo, dat moest ik ff kwijt. Wat een fijn gevoel om 3,5 week geen verplichtingen te hebben en op het laatste moment te kunnen beslissen waar we zin in hebben. Gaan dus nog dagjes uit, sowieso Ponypark Slagharen. Verder nog Giethoorn in gedachten waar je erg leuk bootjes kan huren en middagje kan varen. Dan nog weekje camping en verder bezig met rondkijken voor ideeen voor inrichting van het nieuwe huis: verf, behang, vloeren, nieuw bed Jayna, accesoires keuken, nieuw bankstel en eethoek, hekwerk voor de tuin....kortom....plannen zat....

    Vanmiddag komt de financieel adviseur langs en tekenen we de offerte voor financierig. Als die goedgekeurd wordt, kunnen we door naar de notaris voor overdracht. Denk tussen half aug en 1 sept.

    Nou ga nu ff lekker bankhangen met Jayna die voor een filmpje zit. Faya slaapt, dus ik geniet van mijn eerste vakantieuurtjes!

    Fijne dag nog.
    Liefs Sem
     
  13. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hee meiden,

    Hoe is het? Beter heh dat het even wat koeler is...

    Sem klinkt dat je genoeg te doen hebt in je vakantie! Wel leuk hoor ook spullen uitzoeken enzo. Ga je alles nieuw kopen? Dat is ook wel heel leuk, nieuw huis met allemaal nieuwe spullen!

    Panda had Bastian dat ook met het slapen? Ik vind drie keer een uur overdag ook niet heel veel, gewoon normaal of niet (ik weet het ook niet meer hoor..haha). Balen van die buikgriep. Je hoort echt veel mensen. Gaat het nu wat beter?

    Bezichtigingen waren redelijk positief. Eerste stel was niet met aankoopmakelaar maar die hebben er een die alles voor ze regelt :$ dus ook een afspraak.. Afijn het waren nogal zeikmensen vond die makelaar, hij had ze al eens eerder een huis laten zien. Ze vonden de vloer niet mooi en die plinten nou daar vielen ze echt over..hahah. De makelaar had sowieso zoiets dat hij twijfelde of dit huis uberhaupt wel in hun prijscategorie past. Tweede was prima een man die dus maandag niet kon. Zn vriendin zat nog voor paar weken in buitenland en als zij terug is wil hij ws nog een keer langskomen.
    Maandagochtend komen er weer mensen kijken dus op zich loopt het wel door.

    We hebben zelf ook nog een huis bekeken maar tjee zeg we zijn zelf ook wel kritisch hoor. Qua ruimte in aantal slaapkamers willen we er niet achteruit gaan, maar die kamers moeten wel iets groter. Badkamer moet groter keuken moet ook mooi zijn.
    Het huis gister was ok maar in onze ogen moest er echt nog best wat gebeuren, keuken aanpassen, uitbouw achter verbreden en van de bovenzolder twee kamers maken en badkamer verplaatsen naar de kleinere slaapkamer op de 1e (die badkamer was 1,5 bij 1,5 in het bad past Jaime net alleen...) afijn nog behoorlijk wat kosten en dat terwijl het huis 439 is. Tuin was wel prachtig en enorm groot rondom het huis. Nou we kijken verder.

    Verder rustig hier. Mn buik is enorm gegroeid zeg..pfff. Mensen op mn werk komen verbaasd naarmij toe, heb ik iets gemist??? Tsja nu 25 weken en die zeggen ook 2 weken geleden dachten we alleen dat je teveel kroketjes at..haha.
    Ik zal eens kijken voor een foto van de buik.

    Hoop dat verder alles goed is met iedereen.

    XX
     
  14. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Tjeetje Lin. 25 weken alweer! Jij kan alweer bijna aftellen tot je verlof!
    Ik moet in oktober weer werken, ben jij al met verlof?
    En huizen... Tja... Logisch dat je kritisch bent toch? Jammer dat andere mensen het ook zijn haha.

    Sem: heerlijk hoor 3,5 week vakantie. Wel genoeg te doe zo te lezen. Maar wel leuke dingen!

    Wes heeft nu ook 2 weken vakantie. Heerlijk. Mijn ouders komen morgen want gaan weer naar Amsterdam zaterdagavond. Ze blijven dan hier slapen en nemen zondag de jongens mee. Die gaan lekker paar dagen logeren in Zeeland. Ik ga ze wel erg missen, ze zij. Nog nooit zolang van huis geweest. Maar ook wel lekker voor Wes en mij. Even lekker met zijn drietjes. Dan halen wij ze weer op en blijven ook een paar dagen. Mijn zus komt dan ook nog met mijn nichtjes dus ook weer gezellig.
    Verder nu zo af en toe kraambezoek. Al veel leuke kleertjes gehad, maar voor meisjes heb je gewoon echt veel leuke dingen hoor.
    Zo, wes heeft vanochtend een iPad gekocht dus even kijken hoe dat allemaal werkt.
    Fijn weekend allemaal!
     
  15. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Lis ja leuk he de kleertjes voor meisjes. Ik moet nu echt zoeken naar kleertjes voor een jongen. Marijn en Jesse vinden het vast leuk toch bij opa en oma slapen. En even alleen met Isabel is toch ook wel even fijn. Kan me voorstellen dat het anders ook druk is heh.
    Ik ga als ik mij zo blijf voelen 7 oktober met verlof. Moet wel zeggen dat sinds afgelopen week het vocht weer is toegenomen :(. Het was weg maar nu is het er alweer 4 dagen. Ik hoop dat het hierbij blijft en dat de bloeddruk goed blijft. Als ik onverhoopt toch niet ok wordt stop ik wel eerder met werken, dan ga ik 25 september met verlof.
     
  16. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Zie hier de buik met 25 weken. Zit precies als bij Jaime zo hoog. Hij heeft echt sinds week 20 enorme spurt gemaakt..haha
     
  17. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Jaime werd net opgehaald. Ging spelen in het park met een vriendinnetje. Zo raar heh gaat ze met de auto met die vader en dat meisje en haar zusje. Wat worden ze dan groot heh ineens. Krijg er soms wel een traantje van hoe snel het gaat.
     
  18. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Hoi meiden,

    Een mooi buikje hoor Lin! Hij is inderdaad wel flink gegroeid. Vocht is lastig....hopelijk gaat het niet erger worden.
    Willen jullie nog voor dat de beeb er is in een nieuw huis zitten? Jaime alleen spelen met een vriendinnetje...aaah ik weet precies wat je bedoelt. Ik vind ze ook zo groot worden en zo wijs. Iedere avond lig ik lekker met Milou te kletsen over vanalles en nog wat. Heerlijk moment vind ik dat. Ze kan zo mooi vertellen en heel haar gevoel erin leggen, regelmatig rollen er tranen over mijn wangen. Gelukkig ziet zij ze niet ;) Maar het voordeel is dat jij een lekker rustig middagje hebt, haha. Hier zijn nu ook 2 vriendinnetjes voor Milou. Ze wonen in de straat en ik probeer altijd om hier af te spreken (erg heh ;))

    LIS: wat heerlijk dat het zo goed gaat bij jullie. Isabel nog doorgeslapen? Lief van je ouders dat ze Jesse en Marijn meenemen naar Zeeland. Zal voor jullie wel erg rustig zijn ;) maar ook wel lekker hoor even alle aandacht voor jullie meisje. Nog een goed vooruitzicht voor jouw...pas in oktober weer werken. Echt van genieten hoor!

    Sem: zo jullie hebben een hele leuke vakantie in petto! En naar de camping en ook nog allerlei leuke nieuwe spullen uitzoeken. Geniet van je vrije weken. Ik moet nog 1 week werken en dan 4 weken vrij. Volgende week zaterdag gaan wij een week kamperen. Met z'n vieren in een tent...ik ben benieuwd :D

    Vanochtend met de meiden boodschappen gedaan en bij een vriendin op bezoek geweest. Nu wachten totdat gerard thuiskomt. Vanavond naar een vriendin die net op zichzelf is gaan wonen, lekker meidenavondje. Morgenmiddag naar huizen. Op kraamvisite, vrienden hebben een meisje Tess gekregen afgelopen maandag, en 's avonds verjaardag van gerard's broer. Later rijden we weer naar huis en halen we de meiden op bij mijn ouders. Het wordt zo druk voor hun. Kids van mijn zus slapen er ook en tegenwoordig slapen er ieder weekend kleinkinderen daar dus ff een stop inbouwen. Dan nog 1 week werken en lekker 4 weken vrij.
    Amy is lekker eigenwijs aan het worden en klets alles na wat wij zeggen. Ik heb vandeweek en tafel met 2 stoeltjes paars voor ze geverfd (erg mooi geworden al zeg ik zelf) nou dat is dus groot feest voor ze. Gezellig met z'n tweeen kleuren en knutselen (en ruziën). Milou wordt echt groot en vraagt vaak hoelang het nog duurt voordat ze naar de grote school mag.

    Tot later weer!
     
  19. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Oja, wat doen we nu met de meet?? Wie heeft wanneer de voorkeur?

    Kelly is op vakantie...zaph of sem: weten jullie tot wanneer ze vakantie heeft? En of ze het leuk vindt om te meeten?
     
  20. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Hey meiden.

    Alles goed met iedereen!? Geloof dat t weer geen meet gaat worden he? Alleen Brennie en ik gaan anders.........ook leuk, maar niet wat ik voor ogen had. (Niet persoonlijk bedoeld/t hoor Brennie!!!) Hahahaha. Iemand anders nog een voorstel? D of t? Weet t niet! Lol.

    Hier alles goed. Wel druk ondanks de vakantie van 8 weken die ik heb. Ik vind de dagen met 2 kids best zwaar, vooral omdat Yannick nogsteeds niet tot nauwelijks slaapt. Overdag soms gewoon helemaal niks en dan in de nacht ook nog een keer of 4 wakker! We worden zo langzaamaan gek hier. Je zou toch zeggen dat als hij overdag niet slaapt t s nachts wel moet gebeuren.......
    Heb weer een ander middeltje gehaald vandaag. Valdispert voor kids. Hopelijk gaat dat werken. t IS weer t proberen waard.

    Verder alles goed. Yannick is wel lief, maar erg bewerkelijk. Klimt werkelijk overal op en stort er dan weer vanaf omdat hij nog niet loopt, dus gevaarlijk met hem op t moment. Jill hangt de hele dag om me heen. Wil spelen, spelen en nog eens spelen en dan vooral met mij. Zucht nooit meer rust hier dus.

    Zal nu kappen met klagen.

    Lin: Mooi buikje hoor. Nog niet groot maar gewoon netjes. Ben benieuwd hoe je bevalling gaat beginnen, ks of niet. Hij heeft nog tijd genoeg om te draaien toch.

    Brennie; Milou ook zo aan school toe. Jill ook hoor. Vraagt ook steeds wanneer en hoeveel nachtjes nog. Gaat t fietsen nog goed zonder zijwieltjes? En Amy alles aan t napraten!? Lief!

    Sem: Lekker zeker ff 3,5 week vrij met Len en de meisjes. Gezellig dat we samen naar Plop gaan. Jill verheugt zich er al op.Kunnen ze mooi overal samen in :)

    Ga weer ff naar Yannick. Sorry meiden, t schiet gewoon niet op. forum en kinderen.

    Laterz
     

Deel Deze Pagina