November 2006 mama's - DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door kelly27, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Zaph: jeetje zeg die Yannick houdt het lang vol zonder door te gaan slapen. Lijkt me ook vreselijk vermoeiend. Ik vind 1x in de nacht al vermoeiend... Hoop dat het nieuwe middeltje gaat helpen, wat is het eigenlijk? Heb echt met jullie te doen. Bij ons is het niet vaker als 1x in de nacht, maar ook hier nog helemaal geen 1x doorgeslapen. Ik dacht altijd dat Kyllian laat wat met doorslapen met zn 4 maanden, maar blijkbaar was dat dus niet zo. Hoop toch dat het hier voor zn 1e verjaardag wel zo ver is. Heb echt met jullie te doen hoor.
    Werken geeft voor jou zo te horen ook wel afleiding. 24/7 met de kids vind ik ook erg vermoeiend hoor.

    Ik zou echt wel graag willen meeten hoor. Kan alle weekenden in augustusm behalve dus de 8e..... Kyllian heetf het ook continu over de Lineaushof, dus die zou er ook heel graag weer eens naartoe willen.

    Brennie: voor jou nu dus de laatste werkweek in gegaan. Sorry ben het ff allemaal kwijt, maar gingen jullie nog met vakantie?
    Milou dus ook toe aan school. Lastig om uit te leggen hoelang het nog duurt he ;)

    Lin: mooi buikje hoor! Nu echt duidelijk zwangerbuikje!!

    LIS: hoe was het weekendje alleen met Isabel? Heerlijk rustig zeker hihi. Zo te horen gaat het allemaal goed?

    Sem: joepie vakantie!! Geniet ervan! En succes met alle plannen hihi.

    Hier alles ok. Wee eigenlijk niet meer wat ik hier voor het laatst geschreven heb :D Dyon is iig weer beter en heeft er een 2e tandje bij. Hij is afgelopen week begonnen met een boterhammetje en dat gaat er heel snel in :D Ook aan toetjes (yoghurt) begonnen en dat vindt hij ook heerlijk. Ben echt blij dat het eten wel goed gaat! Het drinken gaat nadat hij weer beter is trouwens ook prima, maar dat kan zo weer veranderen natuurlijk.
    Kyllian wordt ook steeds wijzer vind ik. Gisteren was hij steeds bezig met rijmen....en een lol dat ie dan heeft. Verder veel aan het buitenspelen, dus hopelijk wordt het weer mooi weer. Vorige week hoorde we hem echter buiten ineens heel hard huilen. Toen we naar buiten liepen zagen we in de verte alleen maar een hoofd met bloed. We schrokken wel zeg, maar gelukkig viel het uiteindelijk mee. Z'n vriendinnetje had een steen naar hem gegooid en hij had een sneetje in zn hoofd gekregen. Dat zo'n sneetje zo veel bloed kan geven zeg.
     
  2. Bonjour ladies,

    Wij zijn weer in het land. Vakantie was weer helemaal top. Hoop gezien, gegeten en gedronken :D.
    Nee het was weer geslaagd. Ik heb foto's op mijn hyves staan.

    Kindjes zijn echt super lief geweest in de auto. Niet gehuild of gegild, dus prima. Paar keer gestopt om Senna eten te geven en de benen te strekken en toen weer verder. Op de heenweg hebben we wel paar keer files gehad maar de terugeweg gelukkig niet.
    Boerderij was weer super mooi. Alles erop en eraan. We zijn ook naar een pretpark gegaan met de kindjes. Senna bleef bij mijn vader en Sabino ging vissen met mijn stiefbroer.
    Voor de rest naar wat dorpjes, musea, cathedralen en erebegraafplaats geweest, dus ook een beetje kennis opgedaan....hahahahahahahha.

    Morgen weer werken....bah daar heb ik echt geen zin in.
    Ik heb nog niets gelezen :), maar dat doe ik van de week wel even. Nu even lekker badderen en op tijd naar mijn bedje. Morgen het gewone leven weer in.

    Liefs Kelly
     
  3. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Zie dat ik niet de enige ben die moeite heeft om het forum bij te houden. Echt jammer maar heb er vaak de puf niet meer voor. Terwijl Pepijn niet eens zo bewerkelijk is als Yannick (pfff, wat een wakker mannetje zeg! :$).

    Kelly, klinkt goed, jullie vakantie! Sterkte morgen met werken.

    Wat lief Monique, dat rijmen van Kyllian. Bastian maakt vaak onzinliedjes, vind dat zo schattig. Hij moet er dan vooral zelf heel hard om lachen.

    Brennie: Bastian wil ook graag naar school. Maar dat kan pas als hij niet meer in zijn broek poept :D zeg ik dan. Zonder resultaat tot nu toe maar goed.
    Leuk dat napraten van Amy. Vind dat zo'n leuke periode!

    Sens: da's een mooi zwangerbuikje. Idd hoog nog, ben benieuwd of hij nog draait.

    Slapen gaat hier iets beter 's avonds, hij ligt er vaak al rond 21.00 uur in. Maar daardoor wel weer 2 nachtvoedingen. Verder krijgt ie behoorlijk babbels (babababa) met flink volume. :D
     
  4. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Oja de meet: we krijgen bezoek die drie dagen (hele week) dus dat wordt 'm niet. Jammer, qua werk had het waarschijnlijk wel gekund.
     
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Kel, wat fijn dat de reis goed gegaan is. Heerlijke vakantie gehad dus. Heb de foto's al bekeken, leuk! :)
    Morgen alweer werken, jeetje. Nou sterkte ermee. Ga je weer op zoek naar vacatures of had je nog wat lopen?

    Panda: 21.00 uur is al een betere tijd he :D Gelukkig maar hihi.
    Schattig die zelfbedachte liedjes van Bastian! Kyllian bedenkt wel zelfbedachte woorden en namen. Hoe komen ze er toch bij he ;)
    Lief hoor dat gebabbel van Pepijn.

    Ik spam nog even een klein filmpje. Dyon is wat meer gaan bewegen en het komt al wat meer richting kruipbewegingen, zo schattig weer hihi.
    MOV00689.mp4 video by Meimeltje - Photobucket
     
  6. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Helleu ladies,

    Zo ik zit weer zeg pfffff;).

    Panda nog twee keer nachtvoeding is best veel of niet? Ik zou dan ook om 21 uur gaan slapen hoor, groot gelijk heb je! Spam nog eens een foto's van je boys!

    AM oh schrikken met kyl en een steen gooien, draai om dr oren moet dat buurmeisje krijgen! Lekker dat het zo goed gaat met Dyon. En het eten ook goed mooi zo. Wat vliegt de tijd dan zeg dat hij al bammetjes eet!

    Kel ik ga zo ff kijken op je hyves naar de foto's. Fijn dat jullie het goed hebben gehad.

    Zaph pff meid dat is echt niet leuk met het slapen. Hoe kan het ook heh vraag je je dan af? Ga je nog wel eens naar osteopaat? En misschien op forum eens topic openen met of mensen tips hebben? Knuf voor jou.

    Ik wil wel meeten hoor en kan meestal wel. Hoop wel dat nog deze zomer want we waren zaterdag naar de efteling en dat is toch zwaar zo'n hele dag. Mn voeten zijn niet om aan te zien helaas. Loopt weer door tot halverwege mn kuit nu en dik en zooo hard. Zit op mn werk weer met krukjes onder mn benen zodat het misschien nog wat helpt. Baal er enorm van want het was echt weg en ineens maandag poef paf daar was het...

    Gisteravond babykleertjes uitgezocht wat de umi zoomi (Jaime noemt de baby zo) nog aankan. Toch veel dingen met hartjes en bloemen etc dus dat doe ik dan weg. De rest wat wel roze etc was heb ik vanavond geverfd met dat poeder en zout. Donkerblauw gemaakt! Echt helemaal goed zeg ziet er echt leuk uit.

    liefs
     
  7. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Btw volgens mij ligt ie nog in stuit zo'n 90% van de tijd. Ik voel de schopjes onderin, bovenin alleen wat gefrummel en gekriebel en soms een schop. Hij draait dus nog wel.

    13 augustus pretecho dus dan zien we het wel hoe hij ligt. Moet dan ook 10 september weer terug om te bekijken of die placenta al is opgeschoven.

    X
     
  8. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Lin: weet eigenlijk niet echt wat je smaak is qua jongenskleertjes, maar ik kan wel kijken wat ik hier nog heb liggen! Heb al tassen met kleding aan een vriendin gegeven, maar ondertussen ligt maat 68 hier ook. Veel zomerkleding, maar zit misschien wel iets bij wat ook in de winter kan voor umi zoomi ;)
    De wintercollectie komt nu al in de winkels he, ik heb alweer een hoop gekocht haha.
     
  9. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    Ben er ook nog, maar weinig achter de laptop en vooral aan het genieten van onze vakantie.....heerlijk zo met zn viertjes thuis en af en toe er op uit:)

    Kel: welkom terug! Wat fijn dat jullie vakantie zo geslaagd was! En nu dus alweer aan het werk,da's dan weer jammer. Ben je in het najaar nog wat dagen vrij dan? Leuke foto's op je hyves;)

    Linda: mooi buikje heb je hoor! En de beeb dus toch nog wel in de stuit, ben benieuwd of ie nog gaat draaien. Nog meer kijkers gehad ondertussen? Of zelf andere woning op het oog?

    Monique: Dyon is echt een heerlijk kereltje hoor! Fijn dat het vaste voedsel wel prima gaat en hij ook weer opgeknapt is. En wat worden die oudsten wijs he. Kyllian ook al een echt buitenkind. Jayna is ook het liefst de hele dag buiten.

    Brennie: en al klaar voor jullie kampeervakantie? Waar gingen jullie ook alweer precies naar toe? Hopelijk knapt het weer nog wat op!

    Zaph: lijkt me ook best pittig zo 8 weken in de vakantie thuis met de kids. Heeft John helemaal geen vrij meer in die weken? Ik merk dat ik het echt een stuk makkelijker vind met de kids nu Len ook thuis is. Kun je toch meer de aandacht verdelen en huishouden tussendoor doen. Wij hebben ook zin om naar Plopsa te gaan. Jayna vraagt er al steeds naar.

    Mirjam: jullie dus ook nog zoekende naar een slaaprimte met Pepijn. Hoe gaat het verder met Bastian? Ook al echt toe aan de basissschool?

    Lydia: hoe gaat het met jullie? Jongens al uit logeren? Kan me voorstellen dat je ze mist, maar even rust en tijd voor jullie 3 tjes is ook fijn. Alles goed met jullie kleine meisje?

    Trena: jullie aftellen naar de vakantie, wanneer vetrekken jullie ook alweer?

    Hier dus alles prima. Echt fijn om alles lekker op ons gemak te doen, met elkaar op te staan en gezellig samen te ontbijten.
    Hebben dagje ponypark gedaan, erg geslaagd. Dus Kel, nogmaals bedankt voor de bon! Jayna durft overal in, helemaal in een deuk lag ze in zo'n kinderachtbaan. Ook Faya durft al aardig wat, dus wordt steeds makkelijk zo met zn 4-en op pad. Faya kan op zo'n dag ook makkelijk een keer zonder middagslaap, dus hoeven we daar geen rekening mee te houden. Gister dagje camping gedaan. Hopelijk later in de vakantie iets beter weer, zodat we ook nog een paar dagen kunnen blijven slapen op de camping.

    Nou ga ff met Len voetbal kijken, zijn clubbie moet weer aan de bak...

    Liefs Sem
     
  10. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Haha :) ik weet zelf ook nog niet zo goed wat mn smaak is qua jongenskleertjes...hahaha:D
     
  11. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Sem klinkt heerlijk zo je vakantie. en geweldig dat ze zoveel durven!! Nog nieuws met je huis? Hier waren maandag nog mensen maar die waren niet zo concreet, beetje verkennend. Verder nog niks gehoord. Wij kijken wel rond maar ga niks kopen totdat dit is verkocht...
     
  12. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Goed idee Semmi, ponypark. Vindt Bastian vast ook wel leuk. Hij is idd wel toe aan de basisschool. En wij ook. :D

    Sens: oja, jij had de placenta niet zo gunstig liggen he. Of wel, als je liever ks hebt, 't is maar hoe je het bekijkt. ;)
    Ik vind 2 keer nachtvoeding ook veel haha. Het ging een tijdje goed met 1 keer maar de laatste nachten is hij weer aan het rommelen.

    Lief filmpje Monique. Wat een lachebekje!

    Schoonma weer op bezoek. ;) En Bastian is gisteren weer eens op zijn lip gevallen. Geen hechtigen deze keer, wel weer veel bloed. Zielig.
    Spam komt later, Pepijn is weer wakker.
     
  13. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Arme Bastian..het is wat met die jongetjes met bloed vallen tanden door lippen en stenen tegen het hoofd..Er staat mij wat te wachten of niet??? hihi

    Ja placenta mag blijven liggen :D. Was nog geen halve cm van uitgang en moet 2,5 of 3,5 ben ik ff kwijt. Maar denk dat ie wel schuift althans zij dacht van wel.

    Ik had vorige keer op geboortekaartje voor Jaime zo'n liefde is tekening en dan eronder: het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt.

    Nu wil ik weer zoiets achtigs maar weet niet wat...iemand tips? Leuke suggesties??
     
  14. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Mirjam: pfff... Nog 2 nachtvoedingen. Dan zou ik ook om 21 uur in bed liggen hoor. Gezellig dat schoonmoeder er weer is? Hoelang blijft ze deze keer?

    Lin: jouw zwangerschap gaat echt snel! Bijna aftellen tot je verlof! Maar niet te snel want dan moet ik weer aan het werk!
    Balen van je benen zeg. Heb je 's nacht je benen ook wat omhoog?

    Sem: heerlijk aan het genieten van jullie vakantie dus. Heerlijk toch! Zometeen moet je aan de klus dus nu even leuke dingen doen!
    Kan Faya al zonder slaapje? Marijn nog niet hoor. Soms blijft hij langer op en dan denk ik ook van laten we dan het slaapje maar overslaan maar dan valt hij vanzelf nog wel in slaap. Vandaar dat het 's avonds vaak wat problemen geeft denk ik.

    Zap: hoe is het met Yannick? Nog een nacht door kunnen slapen?
     
  15. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Trena: bijna op vakantie? Lekker joh! En gister nog iets kunnen bedenken om te doen met de kids?

    Brennie: zag laatst die lieve foto's op je hyves! Milou en Amy zijn echte zusjes maar Milou is echt een dun meisje he!
    Jullie willen ook nog een derde toch? Al enig idee wanneer jullie ervoor gaan ;)

    Simone: hoe is het bij jou? Leuke verjaardag van Quinten gehad? En hoe staat het met het huis? Nog kijkers gehad?

    Kel: alweer gewend aan het werkende leven zeker? Zo'n vakantie vergeet je veel te snel he. Leuke foto's! En wat is Senna ook een mooi meisje met mooi haar!

    AM: wat is Dyon toch vrolijk! hoe is het met Kyllian! Tjeetje, steentjes gooien! Zo heeft mijn zus ook een gat in haar hoofd gekregen, steentjes in de lucht gooien... We krijgen nog wat te stellen he.
    Vergeet ik nog iemand? Hope not!
     
  16. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Hier alles ok. Erg stil nu Jesse en Marijn bin mijn ouders zijn maar ook lekker om alle tijd te hebben. Vooral uitslapen want eindelijk heb ik een uitslaper! Isabel slaapt 's nachts door. Vanochtend heb ik haar om 7.45 uur gepakt voor een voeding. Ze lag voor 23 uur te slapen!
    Ben zo blij!
    Maandag woog ze 3960 gram dus 400 gram aangekomen in 3 weken. Ook mooi. Ze heeft wel spruw gehad maar dat ziet er nu ook weer mooi uit.

    Jesse slaapt 's nachts ook zonder luier (wij hebben het ook maar doorgezet Lin). En dat gaat ook goed. Ook zonder speen, nu hij bij mijn ouders is. Wel fijn!
    Marijn heeft de waterpokken. Zat er al in want dat heerst al een paar weken op het kdv. En overdag is hij ook zo goed als zindelijk. Alleen poepen doet hij nog in zijn luier. Ben dus helemaal trots op alledrie!

    Zo, ik ga even bij Isabel kijken want die ligt te hikken. Daarna nog lekker even slapen denk ik.
     
  17. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    LIS: waaaat? Slaapt Isabel al door? :$ Wat doe ik verkeerd? :( ;) En de jongens bijna zindelijk, kan me voorstellen dat je trots bent. :) Sterkte met de waterpokken.
    Enne...schoonmoeder gezellig... ;) ze gaat morgen weer weg (hoera).

    Sens: hihi ja jongetjes...haal maar vast een ehbo-koffertje in huis. Lastig als je zelfde soort geboortekaartje wil. Wij hebben uiteindelijk maar gewoon heel iets anders gedaan, vond het anders veel te moeilijk worden. Heb dus geen tips.

    Hier is het weer lekker chaos met de nachten. We zaten vannacht om 4 uur allemaal beneden warme chocolademelk te drinken. Schoonma ook :D
     
  18. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Als jij al wat verkeerd doet panda,hoe noem je onze slaapwijze met Yannick dan we niet!???;)
     
  19. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Isabel die al door slaapt.JALOERS!!!!!
     
  20. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Ja echt wel fijn dat ze al doorslaapt!
    Maar ja... Marijn heeft wel altijd wat problemen gegeven dus Isabel maakt het helemaal goed!
     

Deel Deze Pagina