November 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Aapie26, 23 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. pim

    pim Fanatiek lid

    22 sep 2005
    3.970
    0
    36
    Nijmegen
    Hier een duidelijke off-day!! Heb gisteren denk ik te veel gedaan (tuin gesnoeid, boodschappen, lekker gekookt, vrienden te eten). Ik lig nu als een dood vogeltje op de bank, hahaha. Vandaag maar weer opladen, want morgen mag ik weer aan het werk...........

    We moeten trouwens wel lachen: ik kom normaal echt heel goed mijn bed uit. Mijn vriend moet altijd even wakker worden en wordt chaggi als ik meteen hele verhalen heb en m'n bed uit wil springen. Nu is het net andersom. Ik heb echt even nodig om wakker te worden en heb een mega ochtendhumeur! Nou weet ik ook weer eens hoe irritant ik zelf kan zijn!!

    Pim
     
  2. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Grappig Pim, heb ik precies andersom: normaal ben ik niet uit bed te branden en nu ben in 's ochtends meteen klaarwakker! Slaap de laatste nachten wel weer een stuk beter, heerlijk! Verkoudheid is ook al stukken minder. Gaat nu dus best goed hier! :D
     
  3. moniekje

    moniekje Actief lid

    11 feb 2006
    485
    0
    0
    Hier gaat alles ook aardig goed. Ik ben ook niet meer verkouden
    en ook niet misselijk. Wel heb ik af en toe last van hoofdpijn.
    En ik ben 's morgens heel vroeg wakker. Mijn borsten groeien nog wel maar ik heb er maar weinig last van.
     
  4. Channie

    Channie Fanatiek lid

    13 okt 2005
    4.149
    0
    0
    Hier ben ik ook weer ff nou vanmorgen was ik al een half uur voor me wekker wakker namelijk kwart over 4 :confused: me vriend had een nachtmerrie dus daar schrok ik wakker van.
    Vandaag word echt een baal dag heb zo last van me rug en net iets boven me benen en onder me buik heel raar..tis net alsof ik ongesteld moet worden hoop maar dat dat normaal is.
    Ik hou ook al vocht vast dat is al helemaal raar vooral me vingers ik krijg me ringen nie eens meer af en laats waren me voeten ook al dik :(
    Njaa dit was vandaag ff me klaag uurtje!
     
  5. Lynn

    Lynn Actief lid

    30 nov 2005
    311
    0
    0
    hoi hoi

    Vandaag voel ik me echt helemaal niet lekker, het weekend was zo druk dat ik helemaal op ben.. Ben misselijk, mn maag knort maar heb helemaal geen trek in eten.
    Ook heb ik last van een onsteking in mn mond waar ik niet vrolijk van wordt!! slikken eten praten, alles doet pijn :cry:
    Ik probeer het vandaag nog met een speciale tandpasta en anders maar naar de dokter..

    Morgen ga ik deverloskundige bellen voor een afspraak, de eerste afspraak is hier al met 9 weken.

    De vorige keer ging het aan het eind van deze week fout, ben blij als het volgende week is!
     
  6. Monique76

    Monique76 Niet meer actief

    Hoi allemaal,

    Ik wist niet dat zwanger zijn zo vroeg al zwaar zou zijn. Ik ben intens moe, zwaar vermoeid mag ik wel zeggen. Ik had niet gedacht dat je zo moe kon zijn. Gisteren heb ik na mijn strijk even 1,50 uur op bed gelegen. Ik werd wakker en ik had honger. Dus is dacht ik ga alvast het eten klaarmaken, nou ik werd me daar toch misselijk toen ik met het eten bezig was, ik weer als een gek naar de wc en alles eruitgegooid en toen ging het wel weer. Wij gegeten en ik heb het ook verschrikkelijk koud sinds ik zwanger ben, dus ik lekker om half 8 in de douche, om daarna lekker naar de bevalling te kunnen kijken, het was net afgelopen en ik word me weer een partij moe, en nog geen vijf minuten daarna val ik weer in slaap, ik hoef tegenwoordig al niet meer te gaan liggen zittend slapen gaat me ook heel goed af.

    Van het week-end heb ik eerst zwangerschapsbh's gekocht. Mijn normale knelden zo, en de beugels deden behoorlijk pijn, ik wist niet dat dit ook zo snel zou gaan. Ik ben van 75c naar 80D gegaan op een paar weken tijd. Gewoon ongelooflijk hoe je lichaam zo drastisch veranderd.

    Maar dat hoort er gewoon allemaal bij.

    6 april is mijn eerste intake-gesprek bij de vk, ik ben benieuwd wanneer wij de eerste echo krijgen, kan eigenlijk niet wachten.

    Groetjes Monique76
     
  7. pim

    pim Fanatiek lid

    22 sep 2005
    3.970
    0
    36
    Nijmegen
    Om nog maar even aan te sluiten bij het klagen: ik heb me vandaag ziek gemeld. Ik ben zo moe. Ik krijg echt niets uit handen. Heb tot 11.30 uur in bed gelegen. Net weer een paar uur op de bank geslapen. Ik heb het echt even helemaal gehad. Heb reuze honger, maar krijg eigenlijk niet naar binnen.

    Hoop dat ik me morgen weer beter voel.

    Pim
     
  8. Channie

    Channie Fanatiek lid

    13 okt 2005
    4.149
    0
    0
    Hoi pim ook ik heb me ziek gemeld njaa ik moest van me leiding gevende! hij zag dat ik echt moeite had om te lopen heb ook zon rugpijn maar de verloskundige zei tegen me dat ik me geen zorgen moest maken zolang ik geen hevige buikpijn/bloed verloor en ze zei dat het dus niet aan het zwanger zijn lag en ik ff een bezoekje aan de dokter moest brengen dus dat doen we dan morgen even. Een echo of onderzoek wou ze niet doen want dan zou ze nog niks zien en ook geen hart activiteit ofzo. Nouja dan maar afwachten he :(
     
  9. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Jee wat vervelend al die zieken hier!
    Ik voel me nog steeds normaal. Wel moe dat zeker, maar niet misselijk geen buikpijn, alleen die borsten...pffieuwww. Die zijn enorm. Ik ben redelijk tenger en heb normaal een B cupje maar ze zijn gewoon gezwollen. De pijn is gelukkig wel afgenomen.
    En oh waar ik dus wel misselijk van wordt is (sorry voor de onsmakelijkheid..) Als ik in de ochtend naar het toilet moet en moet plassen in de maatbeker van MVM en dat dan vervolgens in die potten moet stoppen....YEK. Ik doe het trouw omdat het voor een goed doel is, maar een beetje onpasselijk word ik er wel van..

    HEbben jullie daar ook last van? Of geen deelnemers van MVM?
    Groeten van Senseemillia
     
  10. conny

    conny Bekend lid

    11 mrt 2006
    891
    0
    0
    Directiesecretaresse
    Hoi !

    Nou, wij hebben gisteren heerlijk gegourmet maar 's nachts kwam alles er weer uit bij mij, dus geweldige nacht gehad (not). Vandaag maar wel gaan werken, ben nog steeds licht misselijk maar gelukkig niet meer hoeven overgeven.

    Mijn borsten zijn nog steeds pijnlijk en slapen? tja, dat kan ik ook een hele dag wel. Een middagvergadering is een ramp, want ik zit al snel te knikkebollen ;)

    Channie: Attent hoor van je leidinggevende dat hij je gelijk naar huis stuurt. Heel verstandig om tijdig naar je rug te laten kijken, je kunt er beter nu vanaf komen dan de komende maanden doorstrompelen. Wees voorzichtig he ! Wat bij mij goed hielp tegen maagzuur waren Maalox kauwtabletten, misschien een tip....

    Pim: Ben je een beetje bijgekomen de rest van de dag?

    Monique: Haha, en ik dacht dat ik al gek was door in zwangerschapsbroeken te lopen, maar bij jou zijn de bh's het eerst aan de beurt. Groot gelijk hoor, gewoon comfortabele kleding dragen, voel je je veel lekkerder.

    Lynn: Sterkte deze week dan !!
     
  11. pim

    pim Fanatiek lid

    22 sep 2005
    3.970
    0
    36
    Nijmegen
    Nu voel ik me weer kiplekker??!! Heb de hele dag bijna geslapen, niet normaal. Vanavond maar weer vroeg naar bed en dan morgen weer aan het werk.

    @ Senseemillia: ik vind die geur van de MVM-flessen 'sochtends ook niet te harden. Ik laat het vaak even in de maatbeker staan en als ik naar m'n werk ga (een klein uurtje nadat ik ben opgestaan en heb geplast) giet ik het er pas in. Dan vind ik die geur een stuk beter te harden.

    @Lynn, succes deze spannende week. Heb vertrouwen. Je lijdt het meest door het lijden dat je vreest, zeggen ze altijd.

    @alle ziek/zwak/misselijken: beterschap en dat het maar weer vrolijke berichten mogen worden hier!

    Wat heerlijk dat het al weer zo lang licht is he. Een echte opsteker!

    Pim
     
  12. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Ik meld me ook weer even :D het enige wat mij echt opbreekt is de vermoeidheid :confused: zou ook zo de hele dag kunnen slapen. Toch heb ik wel heel veel zin om vanalles te doen, dus vanmorgen al ramen gewassen, boven alles gepoets, beneden gezuigd en gedweild en veel met de kids bezig geweest.
    Mijn borsten :eek: wow, wist niet dat ik zoveel kon krijgen haha jammer dat ik het na 9 maanden weer kwijt zal raken :cry: ze doen gelukkig geen pijn, ze zijn wel stevig en vol, mijn bhtjes raken ook nogal overvol en heb soms zelfs t idee dat t eruit floept :oops: ben er dus superblij mee haha ;)
    Mijn buik, tja die blijft de hele dag dik :( zullen mijn darmen wel zijn, maar toch houdt ik t dag en nacht. Met mijn 45 kilo voor de zwangerschap, kan ik best zeggen dat mijn buikje plat was, maar weeg nu dus al bijna 47 kilo :confused: oeps (tja eet wel heel veel de laatste dagen) maar heb nu dus echt al een heel klein buikje. Nu weet ik niet hoe dat zit met een derde zwangerschap of t dan normaal is dat dat allemaal al zo vroeg is????
    Meiden allemaal heel veel beterschap, sterkte en heel veel succes!!!

    Liefs Angela.
     
  13. Lynn

    Lynn Actief lid

    30 nov 2005
    311
    0
    0
    Goede morgen lady's!

    Hier gaat het weer een stuk beter gelukkig. De ontsteking in mijn mond doet al veel minder pijn dus ik hoef niet aan de antibiotica gelukkig!
    Voel me ook weer wat fitter dus de dip is weer voorbij!

    19 aril heb ik de 1e afspraak bij de verloskundige. Ze bood ook nog een echo aan vanwege de miskramen hiervoor maar daar heb ik dus al een afspraak voor staan via de huisarts.

    Ik heb zo'n goed gevoel dit keer dat ik niet echt bang ben dat het mis zal gaan. Idd Pim, je lijdt het meest door het lijden dat je vreest.... grote kans dat het nergens voor nodig is (toch? ;) )

    De geur van de MVM flessen stinkt idd heel erg, ik houd altijd mijn adem in en vlucht dan snel de wc uit!

    @Angela; had je bij de 2e zwangerschap ook al eerder een buik dan bij de eerste? Je hoort wel vaak dat het iedere zwangerschap wat eerder uitzet allemaal

    Hier schijnt het zonnetje lekker en het is gelukkig niet meer zo koud! :D
    Sterkte allemaal en ik hoop dat jullie je ook alweer wat beter voelen
     
  14. pim

    pim Fanatiek lid

    22 sep 2005
    3.970
    0
    36
    Nijmegen
    Hallo allemaal,

    Ik ben vandaag ook weer aan het werk. Het gaat niet van harte, maar ik kan moeilijk wegblijven omdat ik zo moe ben, vind ik. Ik sla me wel door de dag heen. Alleen de visite die we vananvond gepland hebben....daar zit ik niet echt op te wachten. Ga van te voren nog wel ff op de bank liggen.

    Aan de ene kant zit ik te balen van die intense moeheid, aan de andere kant zijn er natuurlijk veel vervelender kwalen. Ga weer met opgeheven hoofd verder, want het is tenslotte fantastisch dat we zwanger zijn!

    Pim
     
  15. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Goeiemorgen :D
    Ik had inderdaad bij mijn 2de zwangerschap al eerder een buikje dan bij de eerste. Bij de eerste kreeg ik het pas bij een maand of 6-7, en bij de 2de al bij 4-5 maanden hahaha.
    Nu ben ik nog geen 6 weken :confused: , ik zal straks een foto in mijn album zetten die vanmorgen is gemaakt, kijk dan wel maar niet naar mij want ik ben daar dus net wakker haha.

    Wel fijn dat je ontsteking al minder is, is altijd pijnlijk :(
    Pim, doe lekker rustig aan, ga strakkies lekker een beetje liggen, en wie weet is het hartstikke gezellig vanavond en ben je achteraf nog blij met de visite ;)

    Liefs Angela.
     
  16. leanne

    leanne Actief lid

    15 aug 2005
    149
    0
    0
    Hallo ikke wordt ook een november mama..... weet het nu een paar dagen maar af en toe twijfel ik wel of het echt zo is..... maar dan voel ik mijn borsten weer en denk ik..... nou dat zit wel goed. die digitale test liegt niet!!

    rond 27 november dan moet het gebeuren.....

    Leanne
     
  17. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Die borsten blijven maar groeien :oops: Ben dan ook heel blij met mijn nieuwe zwangerschapsbh's! Zit lekker stevig maar niet te strak.

    Een buik heb ik ook al, ongelooflijk! Terwijl ik juist hele sterke buikspieren heb (had?). Nou ja, daar moet ik me dan maar bij neerleggen. ;) Wel vreemd voor een 1e kind, nietwaar?

    Verkoudheid is bijna over en reuk weer terug. Dus ook de misselijkheid :( Niet heel erg, van die golven. En moe, mmm...even slapen...zzzzzz... :)
     
  18. Channie

    Channie Fanatiek lid

    13 okt 2005
    4.149
    0
    0
    Goede middag
    Moet maandag morgen bij de dokter komen voor mijn rug hij vertrouwd het toch niet helemaal tot die tijd mag ik dus ook niet werken .... dus dat is een week thuis zitten grr vervelender kan haast niet haha. Verder heb ik een vreetbui hahah zit aan de lays sensastion thai sweet chillie en een pizza in de oven :oops: hebben jullie ook van die vreetbuien??
     
  19. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Wat ik heb zijn geen vreetbuien meer... :) Moet me echt inhouden anders eet ik de hele dag door alles wat ik te pakken kan krijgen. Om me niet al te schuldig te voelen, houd ik het zoveel mogelijk op gezonde dingen. Aan chocola enzo heeft de baby immers niet zoveel, een bruine boterham met kaas wel. Pizza kan ook heel goed zijn ;)
     
  20. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Ik snap dat al die klachten niet leuk zijn!!!!

    In de wachtweek had ik wel klachtjes, maar nu.... :(
    Behalve zere tepels heb ik nergens last van.
    Daar ben ik super blij om hoor begrijp me niet verkeerd. :oops:

    Maar ik zou best wat zwangerschapsklwaaltjes willen hebben om me misschien wat zekerder te maken.
    Ik merk nu aan bijna niets dat er een hummeltje groeit.
     

Deel Deze Pagina