Kan ik mijn vriend vertrouwen?

Discussie in 'De lounge' gestart door Revit, 8 aug 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Revit

    Revit Niet meer actief

    Dames.

    Het lijkt me allemaal niet mee te zitten.
    Dacht een vriend te hebben, die ik wel kon vertrouwen. Nou, dat blijkt wel weer...

    Aangezien mijn vorige 2 exen mij bedrogen, ben ik erg achterdochtig. Ik zag dan ook dat mijn huidige vriend condooms in zijn nachtkastje had liggen. Ik heb gekeken hoeveel erin zaten (beetje dom van mezelf, ik moet hem vertrouwen, ik weet het). Hij is nu in Mallorca sinds woensdag. Door omstandigheden thuis, zit ik nu bij hem thuis. TOt hij terug is ben ik hier dus alleen, maar daar kies ik zelf voor, dat is ook niet erg. Alleen kom ik hier, kijk in zijn nachtkastje en zie dat er 1 condoom minder ligt dan dat er lag.
    Ik ben zo verdrietig en boos tegelijk, ik dacht dat ik hem wel kon vertrouwen, de woorden die hij tegen me zei, zijn vrienden die zeiden dat hij de trouwste hond op aarde is. Waar is dan die condoom gebleven? Bij mij niet, want wij gebruiken ze niet...
    Hij komt vrijdag thuis en ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet doen. Heb hem een sms gestuurd dat ik het heel jammer vind dat ik dacht hem wel te kunnen vertrouwen. Heb verder niet gezegd waar het over ging of iets dergelijks, laat hem maar lekker gissen. Fijne vakantie!
    Laat de rest van de week niks meer van me horen, ben echt zo boos nu! Terwijl er misschien wel helemaal niks aan de hand is, maar toch... Vertrouw er geen bal meer van.

    Sorry voor 't verhaal, moest 't even kwijt.
     
  2. Femsiejj

    Femsiejj Niet meer actief

    hmm lijkt me een lastige situatie. Je weet natuurlijk niet wat er aan de hand is en zal waarschijnlijk (als ik naar mezelf zou kijken) de hele week blijven gissen. Wil je veel sterkte wensen en hopelijk valt het allemaal mee...ik heb ook wel eens een condoom opgeblazen om te kijken hoe groot ze kunnen worden dus er kan ook zoiets mee gebeuren!
     
  3. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.855
    7.622
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    :O

    best vaag, maar zal hem er gewoon mee confronteren als ie terug is.

    Sterkte...
     
  4. Giltje

    Giltje Niet meer actief

    hmm vervelend

    ik zou vragen waar dat condoompje is gebleven en afwachten met wat voor antwoord hij komt :/ ik zou niet zomaar vanuit gaan datie vreemd gaat. Hoewel ik jou wel kan begrijpen, mijn ex was ook vreemd gegaan en het is moeilijk een jongen te vertrouwen dan.
     
  5. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.983
    1.800
    113
    Provincie Groningen
    Met wie is hij op vakantie?
    Misschien met vrienden? misschien heeft hij voor de zekerheid voor hun een condoom mee genomen.
     
  6. Revit

    Revit Niet meer actief

    Ze zijn met 10 jongens, maar daarvan zijn er 4 vrijgezel. 7 jongens gingen woensdag, die andere 3 zijn gister aangekomen. Lijkt me beetje vreemd dat hij condooms meeneemt voor zijn vrienden. Die zijn oud en wijs (rond de 25) genoeg om daar zelf voor te zorgen..
    Maar toch, het zou kunnen. Vind het alleen wel ontzettend vreemd.
     
  7. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Misschien heeft hij wel met vrienden thuis zitten kloten met een condoom (lol trappen)
     
  8. Revit

    Revit Niet meer actief

    De laatste dagen voor hij op vakantie ging, waren we samen. Geen vrienden hier geweest of wat dan ook. Zondag waren er nog 7. Wij zijn samengeweest tot dinsdagnacht. Woensdagochtend is hij vertrokken. Nu zijn er nog 6.
    ZIjn vader heeft het konijn verzorgt de afgelopen dagen, maar lijkt me sterk dat die man in zijn kastjes snuffelt en dan een condoom meeneemt...
     
  9. lalalindsay

    lalalindsay VIP lid

    19 jun 2007
    6.527
    489
    83
    :( klinkt niet goed... zou het eerlijk gezegd ook niet vertrouwen...
    misschien is er toch een verklaring. heeft ie al gereageerd op je sms?
     
  10. Revit

    Revit Niet meer actief

    Nope, nog niet gereageerd op sms.
    Ik hoop zo dat er niks aan de hand is, maar ben zo achterdochtig dat ik dat gewoon niet kan geloven, bah.
     
  11. MvLiam

    MvLiam Fanatiek lid

    10 apr 2009
    2.053
    0
    0
    Nog druk aan de studie
    Assen
    Kom op meiden, een condoom meenemen voor vrienden? Geloven jullie dat zelf?
    En spelen met een condoom? Hij is 25..

    Natuurlijk zegt het niet meteen dat hij vreemd gaat (alhoewel ik de kans wel aanwezig acht aangezien je ook al ergens schreef dat hij niets liet horen enz? Of vergis ik me nu?) maar hij neemt ze in ieder geval mee voor het geval dat en dat vind ik al belachelijk.
     
  12. Revit

    Revit Niet meer actief

    Klopt, MvLiam.
    Intussen heb ik al 1!!! x wat van hem gehoord, maargoed.
    Ik vind ook dat je zo'n ding niet meeneemt voor de zekerheid. Als je thuis een vriendin op de bank hebt zitten, hoor je er niet eens aan te denken dat je een condoom nodig hebt!
    Daarom ben ik ook zo kwaad. Hij is trouwens zelf 28, die enige vrijgezel die meeging woensdag is 25. ;)
     
  13. MammaJo84

    MammaJo84 Niet meer actief

    Zou hij als hij wat van plan was, MAAR 1 condoom meenemen?
    Dan had ie toch wel meer meegenomen?

    Ik hoop voor je dat er niets aan de hand is meid. Kan me goed voorstellen dat je achterdochtig bent door je bagage. Maar het is in dat soort situaties ook belangrijk dat je je huidige vriend niet de dupe laat worden van ervaringen met exen. Toch?
    Als je achterdochtig bent, zie je namelijk veel eerder en meer 'bewijs' dan als je iemand vertrouwt.
     
  14. Linda10280

    Linda10280 Fanatiek lid

    6 nov 2005
    1.764
    0
    0
    Huisvrouw
    Hoorn
    Maar aan de andere kant zu je ook kunnen denken dat áls hij wel zou willen vreemdgaan dat hij dan daar wel een condoom zou regelen of via 1 zijn vrienden.
    Bedoel....als hij wat te verbergen had dan had hij het hele doosje toch mee genomen en niet 1 en dan de rest in zijn nachtkastje gelaten daar waar jij bij kan?
    Lijkt me niet zo snugger als dat het geval was.

    Ik hoop voor jou natuurlijk dat hij hartstikke trouw is!
     
  15. Ladydi85

    Ladydi85 Niet meer actief

    Hmm, lastig hoor meid! Ik weet het niet... Maar om er nu klakkeloos vanuit te gaan dat hij ze mee neemt op vakantie voor het geval dat... Nee, dat moet je niet doen vind ik. Er kan zoveel aan de hand zijn. Ik heb wel eens een condoom weggegooid omdat er een scheurtje in de verpakking zat. En wellicht inderdaad opgeblazen om te kijken wat er gebeurt of weet jij veel wat. Wellicht heeft-ie een sms gekregen van een vriend of hij er eentje mee wilde nemen. Wellicht heeft hij er eentje meegenomen als grapje voor een vriend - om wat voor reden dan ook. Er kan van alles zijn. Laat je nu nog niet gek maken en wacht tot-ie terug is... Sterkte!
     
  16. Revit

    Revit Niet meer actief

    Misschien neemt hij er maar 1 mee voor het geval dat, nietdat hij bewust wat van plan is, maar 'stel dat het gebeurt, dan iig veilig' snap je? Al vind ik niet dat ie daar aan mag denken als ie een vriendin heeft..

    Ik weet dat ik hem moet vertrouwen, ik vertrouw heb ook wel, maartoch die achterdocht van overal wat achter zoeken, hem controleren enzo. Wil het niet, maar als ik het niet had gedaan, wist ik hier dus ook niets van af. Als er uberhaupt wat aan de hand is. Maar goed, een condoom krijgt niet opeens pootjes en loopt weg uit een nachtkastje.
     
  17. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Misschien een beetje raar om te zeggen, maar wie weet 'speelt' hij weleens met zichzelf en doet ie er een condoom bij om en vangt ie het daar in op.

    Maar ik kan me goed voorstellen dat je er een slecht gevoel over hebt.

    Ben benieuwd wat hij jou eventueel te vertellen heeft als hij thuis komt.

    Sterkte in deze onzekerheid.
     
  18. CherryAyden

    CherryAyden Niet meer actief

    Jullie waren samen tot dinsdagnacht en woensdagochtend is hij vertrokken? Ja dan issie vast vreemdgegaan midden in de nacht in die paar uurtjes dat jullie dus niet bij elkaar waren....of....hij was gewoon aan het slapen zoals iedereen :D

    Of bedoel je van maandag op dinsdag? Anyway...ik zou er echt niet meteen wat achter zoeken, wie weet heb je niet goed geteld, is er een ergens waar jij hem niet hebt gezien...weet ik veel. Je eigen onzekerheid moet je eigenlijk nooit projecteren op een ander, dat is erg oneerlijk. Als hij je nooit een reden heeft gegeven om hem niet te vertrouwen moet je toch er vanuit gaan dat hij eerlijk is. Is hij dat niet dan kom je daar echt wel achter.
    Succes ermee in ieder geval!
     
  19. Revit

    Revit Niet meer actief

    Dankjewel Waardevol en de rest ook natuurlijk.

    Hij zegt zoveel, onder andere ook dat hij nooit met zichzelf 'speelt', want dat vind hij niet nodig. Maar ik ben zelf van mening dat bijna iedereen dit wel doet, haha. Nah goed, het zou kunnen. Afwachten maar...
     
  20. Bebek Istiyorum

    Bebek Istiyorum VIP lid

    24 sep 2008
    7.353
    0
    0
    op een roze wolk ;)
    Ik weet ook niet of er nou echt iets achter zit hoor. Als ie je wil belazeren regelt ie wel met zijn vrienden dat die condooms voor hem meenemen, of hij koopt ze daar. En wat meerdere meiden al zeggen: waarom zou ie er dan maar eentje meenemen??
    Misschien dat ie wel een geintje wilde uithalen met één van zijn vrienden en daar een condoom voor nodig had!

    Ik hoop dat je gauw iets van hem hoort wat je gerust stelt en anders zou ik hem gewoon een sms sturen met de vraag waar ie dat condoom voor nodig had!
     

Deel Deze Pagina