November 2006 mama's - DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door kelly27, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. hoi hoi,

    Zo mijn eerste werkweek zit er weer op. Valt dan toch wel weer tegen, maar je zit er echt zo weer in.

    Lydia: Wat goed dat Isabel al doorslaapt zeg en zo snel al. Hoe gaat het met de waterpokken van Marijn. Daynah heeft ze nog steeds niet gehad.
    En Jesse nu ook in de nacht zonder luier...goed hoor. Je mag zeker trots zijn op je kindjes.

    Panda: Nou Pepijn houdt jullie dus nog steeds flink bezig lees ik. Balen hoor. Schoonmoeder alweer weg?

    Zap: Yannick nog steeds aan het spoken dus in de nacht. Wat moeten jullie uitgeput zijn zeg. Echt heel vervelend. Je mag hem best een nachtje brengen hoor ;) kunnen jullie lekker uitslapen. Ik zou het zo doen.
    Bevalt je nieuwe bank nog helemaal?

    Lin: Ik vind jouw zwangerschap echt heel snel gaan. Je gaat dus weer zelf een kaartje ontwerpen...goed hoor.

    Monique: Jij alweer flink wezen shoppen voor de winter....hahahahahaha. Ik moet er nog even niet aandenken hoor die winter. Maar ik moet er ook niet te laat bij zijn anders zijn alle leuke dingen alweer weg.

    Sem: Genieten jullie lekker van jullie vakantie? Gaat het slapen goed bij Jayna zonder speen?

    Brennie: Jullie nu ook lekker vakantie. Heerlijk hoor.

    Wat betreft een meeting....ik vind het ook wel leuk hoor, maar de laatste keer is er niet echt op gereageerd.

    Vandaag op controle geweest in het ziekenhuis met Senna voor haar hartje, omdat ze vandaag nog steeds een zoemertje/ruisje had gehoord, kreeg Senna een echo. Ook omdat ze een aantal symptonen had dat er op wees dat het toch nagekeken moest worden. Volgende week vrijdag krijgen we de uitslag. We moeten sowieso 29 oktober weer terug om te controlen en als de uitslag vrijdag eventueel niet goed zo zijn (waar ik echt niet van uit ga) dan moet Senna naar het Sophia voor controle en dan horen we verder hoe of wat. Ik ga er van uit dat het allemaal goed en maak me ook geen zorgen.

    Ze hadden haar gewogen en gemeten. Ze is 8,6 kilo en 75 cm............niet normaal hoe lang ze is.

    Vandaag begonnen met een boterhammetje. Ze heeft een paar stukjes op. Groente is nog steeds een drama. In 2,5 maand heeft ze misschien totaal 4 lepels binnen gekregen. Ze vindt het dus echt niet lekker.
    Heel anders dus dan Daynah.

    Morgen heb je hier zomercarnaval. Sabino gaat er naar toe met Daynah. Zelf heb ik niet zo zin, dus blijf lekker thuis met Senna.
    Morgen naar het reisburo om nog een weekje vakantie te boeken in oktober. Waarschijnlijk Gran Canaria.

    Ik ga lekker badderen. Fijn weekend allemaal.

    Liefs Kelly
     
  2. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    ja de meet heb ik ook niet op gereageerd. Sorry!
    Maar nu met Isabel nog zo klein en nog met bv zie ik het nog niet zo zitten. Ik ben zelf ook nog wel snel moe, zeker als die jongens er zijn. Er is ook nog geen voorstel gedaan voor locatie toch?
    Als jullie nog gaan, spreek gewoon af en dan kijk ik tzt of het kan.

    Zo, ga zo weer verder Holland's got talent kijken.
    Morgen weer lekker naar de jongens. Marijn is erg ziek van de waterpokken. Mijn moeder had dat nieuwe spul gekocht. Hopelijk helpt het!
     
  3. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Robine: :) Ik zal ophouden met klagen. Bij Pepijn weet ik trouwens wel hoe het komt hoor, da's gewoon een hongerig monster. Eigen schuld want dat ben ik zelf ook. :D

    LIS: wat sneu dat Marijn zo ziek is van de pokken. Hoop dat hij er snel weer vanaf is.

    Kelly: Senna is echt lang! En dat zonder groente haha, ze komt iig niets tekort dus. Komt vanzelf wel toch? Vindt ze fruit wel lekker? Gek dat je moet wachten op de uitslag, echo kunnen ze meteen zien zou je zeggen. Wel goed dat er serieus naar gekeken wordt.

    Schoonma is weer naar huis. Behoorlijk uitgeput 8).
     
  4. Goedemiddag,

    Kindjes liggen hier op bed. Daynah dus ook. Ik ben blij als dadelijk naar school kan gaan zeg....pffff af en toe.......

    Panda: Idd Senna is erg lang. Langer dan Daynah op die leeftijd. We moeten zo lang wachten op de uitslag omdat eerst de kinderarts er naar gaat kijken en zo'n verpleegkundige mag dus daar niets over zeggen.

    LIS: Hoe is het met Marijn nu? Gaat het alweer wat beter?

    Vanmorgen een sms gehad dat mijn collega voord e 2de keer vader is geworden van een dochter, Rosalie. Leuke naam vind ik dat wel.

    Vanmorgen ook naar het reisburo geweest om een optie te nemen voor een bungelowpark in Gran Canaria. 27 sep tot en met 5 okt. Lekker nog een weekje er tussenuit buiten het schoolseizoen, voor het laatst.
    Morgen kijken of ik vrij kan krijgen, maar dat moet wel lukken denk ik.
    Heerlijk om weer wat naar uit te kijken hebben.

    Vanavond weer spinnen, moet er weer aan geloven. Heb geen zin maar als ik niets doe dan vliegen die kilo's er zo weer aan. En ik wil er nog wel wat kwijt.

    Ga nu lekker genieten van de rust in huis, alhoewel Daynah niet slaapt maar wel blijft liggen in haar bedje.

    Lfs kelly
     
  5. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    't is rustig hier....ben bijna niet geweest in mijn vakantie tot nu toe, maar heb weinig gemist volgens mij...

    Zag op de hyves pagina's erg leuke foto' s van de meet bij Trena voorbij komen. De kindjes hebben vast leuk gespeeld met elkaar. Zag er in ieder erg gezellig uit!

    Kel: heerlijk hoor om straks nog even op vakantie te gaan in het najaar. Dan is het op Gran Canaria nog heerlijk weer. Welk park hebben jullie geboekt?

    Lydia: wat een voorbeeldig meisje hebben jullie zeg! Dat is echt knap zo snel al doorslapen!

    Hier alles zijn gangetje.
    Vakantie gaat nog best snel, ondanks het slechte weer helaas.
    Zijn vooral bezig geweest met spullen voor het nieuwe huis uitzoeken en hebben vandaag een nieuwbankstel, 2 stoelen en een eethoek besteld. Verder spullen op marktplaats gezet, waarvan de babykamer vandaag verkocht. Faya gaat eerst nog ff in ledikantje van mijn ouders en in het nieuwe huis krijgt zij Jayna haar bed en Jayna een halfhoogslaper.

    Morgen gaan we naar de camping bij mijn ouders. Hopelijk toch nog wat daagjes met wat meer zon. Denk dat we tot volgende week woensdag blijven.
    Meisjes zijn verder lief en genieten van alle aandacht nu we met zn viertjes thuis zijn. En......slapen nu allebei niet meer met speen!!! Ben trots op ze! Faya wil haar nieuwe speen echt niet en Jayna hebben we zover gekregen dat ze 'm zelf weggegooid heeft.

    Nou ga ff ajax kijken....

    tot gauw!

    Liefs Sem
     
  6. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Goeiemorgen!
    Ik ben door onze minivakantie ook niet veel online. We zitten sinds zaterdag bij mijn ouders. Heerlijk, geen boodschappen hoeven doen, niet koken, niet wassen. Echt beetje vakantie. Zondag naar speeltuin geweest, want eindelijk knapte Marijn weer een beetje op. Ik hoorde alleen maar van mijn ouders dat hij echt enorm ziek is geweest. Hij zat ook echt onder de waterpokken, vooral zijn gezicht, billen en hoofd. Nu gaat het weer goed maar doordat hij sinds vorige week niet of nauwelijks eet, zie je echt dat hij is afgevallen. Nu was hij wel stevig maar toch...
    Dinsdag hebben we een nieuwe auto gekocht. Een zafira dus echt grote gezinsauto. We gaan em vandaag ophalen (stond in de showroom) dus ben benieuwd... Luxe editie met leren bekleding en dat soort zaken.
    Dinsdag ook naar het strand geweest met de jongens en mijn zus en nichtjes die hier ook zijn. Jesse en Marijn vonden het helemaal geweldig. Ze wilden niet meer weg maar constant naar de zee.
    Vandaag weer naar huis en daar heb ik ook weer zin in.
    Isabel is nog steeds voorbeeldig. Gister om 23 uur in bes gelegd en tegen 8 uur wakker. Gister maar 5 voedingen gehad. Als dat zo doorgaat, lekker dat je niet zoveel rekening met die voedingen hoeft te houden.

    Sem: wat heerlijk, al dat shoppen voor het huis!
    Veel plezier op de camping maar dat zal vast wel lukken.
    En wat goed van Jayna en Faya dat ze allebei zonder speen slapen nu! Kost het ze 's avonds meer moeite of dat niet eens?

    Kel: ja dat ritme zit er zo weer in hè. Lekker dat je alweer een volgende vakantie in het vooruitzicht hebt.
    De vorige alweer bijna vergeten of niet?

    Zag ook nog allemaal leuke foto's op Hyves van de meet en Dyon. En filmpje van Yannick met de bal die hij in zijn nek legt. Zat et vanochtend te kijken, riep Marijn "ook kijken". En toen hij zat te kijke , zei ie "leuk"! Hij is ook zo wijs nu.
    En Jesse slaapt dus ook zonder speen en luier. Marijn bijna zindelijk. Speen heeft ie niet dus hoeven we ook niet af te leren ;)

    Zo, Isabel zal inmiddels wel weer vol zitten (ligt nu te drinken) dus ga maar uit bed en even ontbijten.

    Tot later!
     
  7. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Hoi meiden!

    Lis: Wat heerlijk zo bij je ouders, klinkt idd ff als een vakantie als je niet hoeft te koken, wassen etc. Hebben je ouders een groot huis dat jullie er allemaal terecht kunnen? En leuk een nieuwe auto! Helemaal nieuw? Sem heeft er ook zo een, lekker ruim zijn ze. Wij konden met zn 7en naar Sensation laatst. Ideaal ook dus voor jullie zo met t grote gezin nu. En wat heerlijk die kleine meid die zo goed slaapt. Ben zooooooooooo jaloers. Marijn bijna zindelijk en Jesse ook :) Goed zo! Geniet lekker van jullie daagjes daar.

    Sem; Hopelijk komt er mooi weer voor jullie naar de camping toe. Ben je er maar tot woensdag? En hoe doe je dat dan zaterdag als we naar Plop gaan? Kom je dan vanauit Heerenveen? Leuk zeg shoppen voor jullie nieuwe huis. Wat heb je voor soort meubels gekocht. Welke kleur? En grote eethoek? 6 stoelen? Ben erg benieuwd hoe jullie paleisje gaat worden! Geweldig dat de meisjes allebei zonder speentje slapen nu. Goed gedaan. Jayna was er zeker al aan toe he. Goed dat Faya meedoet :)
    Geniet lekker van je daagjes samen met Len en de kids.

    Kel: Hoe is t nu met Senna? Heb je al de uitslag van t ziekenhuis? Hopelijk is alles in orde en mankeert ze niks aan dr hartje. Heb je nog weleens kijkers voor jullie huis? En in t najaar nog even naar Gran Canaria? Heerlijk!Nu is t nog een beetje betaalbaar met Senna die gratis mee mag. Volgend jaar is t een ander verhaal he.

    Am: Wat een lieve foto's van Dyon op je hyves. Op werkelijk elke foto heeft hij een glimlach he. Lekker mannetje. En t gaat ook maar hard met hem, poging tot kruipen etc. Kan hij al een beetje zitten? En hoe eet hij? Goed? Kyllian nog veel buiten aan t spelen? Leuke foto's van de meet bij Trena. Was vast gezellig. Zijn jullie met Lin dr auto gegaan? Kapje open?

    Lin: Voel je t mannetje lekker schoppen en hoe is t met de verkoop van jullie casa? Zou je nu nog willen verhuizen of nadat de baby is geboren? Zag nog een foto op je hyves van jullie in de Efteling. Sjezus echt te erg hoe Jaime op jou lijkt! Wow he. MOet je een foto opsturen naar de Groter Groeien, daar hebben ze ene item........als twee druppels. Weet zeker dat jullie erin komen :)

    Panda; Schoonmoeder weer opgehoepeld? En ben je weer hard aan t werk? Hoe doet Pepijn t? Slaapt hij al wat beter inmiddels of ook zo een draakje als die van ons?

    Trena: Hoe is t met jou? En Fenna nadert ook alwee dr eerste verjaardag he. Time flies. Kruipt ze al in de rondte? En staan?

    Brennie: Hoe bevalt t kamperen? Jullie hebben we een rot week qua weer zeg. Bah. Hopelijk is t wel gezellig en hebben de meisjes t naar hun zin.

    Hier alles zn gangetje. Nog wel gebroken nachten door Yannick helaas. Afgelopen week even op twee campings geweest bij vriendinnen. Verder morgen babyshower van John zn nichtje, die is de 26e uitgerekend. Over een week is John ook eindelijk een week vrij. Ben er wel aan toe. 6 weken samen met de kids dag in dag uit is erg lang. Ik word soms helemaal gek hoor met die twee thuis. Elke dag wat leuks verzinnen of ze bezighouden valt niet mee. Yannick is geen seconde alleen te laten, sloopt de hele boel, zit overal aan, kan ook overal bij, klimt overal op etc etc etc. Echt een jongen. Hoop dat hij snel gaat (los) lopen, scheelt ook kale knieen in zn broeken. Afgelopen week even zn voetjes laten opmeten! Meneer heeft al maat 23!!!!!!! Niet normaal. Had Jill pas bij 2,5 jr.
    Jill is nu ff twee dagen bij mn moeder logeren, vinden ze allebei helemaal leuk en heb ik ff wat meer adempauze.

    Nou meiden, zoals jullie merken schiet t forum er soms echt bij in, maar lees wel altijd alles op hyves en hier hoor dus we blijven wel op de hoogte.

    Tot gauw maar weer!

    Liefs
     
  8. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Ik probeer er hier ook weer ff in te komen ;)

    Sem: leuk hoor allemaal nieuwe spulletjes voor jullie huis te kopen :)
    Echt heerlijk hoor dat de meiden ineens zo snel van hun speentje af zijn. Heb er nog geen ervaring mee aangezien Kyl nooit een speen heeft gehad, maar Dyon is wel een echte spener dus ben benieuwd hoe dat hier ooit zal gaan.

    LIS: het gaat zo te horen echt super bij jullie he :) Lekker zo'n minivakantie! Wanneer moet Wes weer werken? Ook nog eens een nieuwe auto, leuk hoor!

    Zaph: kan me voorstellen dat je wel weer zou willen werken hoor, ik vind werken ook rustiger dan thuis met de kids haha (alhoewel niet altijd ;)). Yannick is ook een ondernemend kind volgens mij, tja daar heb je je handen vol aan he, maar zal wel anders worden als hij wat ouder wordt. Hopelijk veranderen de nachten dan ook. Hoevaak is hij nu 's nachts wakker en is het dan huilen, willen drinken of speentje willen? En maat 23 al, wowwwww :D Kyllian begon toen hij ging lopen met maat 19-20 geloof ik (15 maanden).
    Dyon eet echt super!! Ook een boterham gaat er zo in haha. Kyllian kan daar een voorbeeld aan nemen? Als Dyon nou net zo goed gaat drinken als Kyllian is alles helemaal super haha. Hij schuift nu de hele kamer door in zn achteruit. Af en toe zn kontje omhoog, maar hij komt nog niet vooruit. Zal nog wel ff duren, maar er zit iig veel meer beweging in :p
    We waren (helaas) niet met de cabrio van Lin, daar passen geen 3 autostoeltjes op de achterbank ;) Djurre heeft net een nieuwe auto (Renault Megane estate), dus die hadden we mee.

    Gaan jullie nog meeten a.s. zondag? Vind het wel jammer dat ik niet kan.

    Hier alles zn gangetje. Had vandaag een extra vrije dag aangezien de oppasoma met vakantie is. Volgende week ben ik zelfs vanaf woensdag de rest van de week vrij, heerlijk! Vandaag met de kids naar mn moeder geweest. Kyl en Dyon waren er gelukkig voorbeeldig geweest, heerlijk als ze beiden zo zijn! Dat komt niet vaak voor ;)
    Verder echt aan het genieten van Dyon die steeds meer kan. Toch weer leuk om die ontwikkelingen te zien. Heeft al 2 tandjes, eet vaak met de pot mee, smult van zijn boterhammen, is heerlijk aan het kletsen gegaan (dadada, kakaka, tata), schuift op zijn buik de hele kamer door in zn achteruit een doet af en toe pogingen om te kruipen.
    Kyllian vermaakt zich nog veel buiten en baalt erg als het regent. Er zijn hier veel kids in de buurt en hij doet dan mee met verstoppertje enzo.

    Morgen nog een dagje werken en dan zondag t/m dinsdag werken en de rest van de week vrij!
     
  9. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hee,

    Mijn laptop is weer stuk:(. Gelukkig had chiel een nieuwe pc gekocht (snelle) dus kan daar nu even achter!

    AM ik vond Dyon ook zo groot geworden! Was je nog vergeten te zeggen met de sms van de week o nwijs bedankt voor de leuke kleertjes echt super! Ik vond ze allemaal leuk en Jaime ook..hahah.
    Lief dat Kyl zoveel vriendjes heeft in de buurt waarmee hij buiten kan spelen.

    Zaph joh Yannick wordt gewoon erg lang denk ik als hij nu al maat 23 heeft! Slapen dus nog steeds slecht..echt enorm balen voor je. Geniet je wel van je vakantie? Yannick dus wel echt een druk kereltje..was hij in je buik ook al toch?
    Hier ook een druktemaker cq blaastrapper.

    Lis wowie een nieuwe auto. Mag ook wel een grote heh met drie op de achterbank..hihi. Leuk toch zo genieten in Zeeland. Ik had ook zo'n vakantiegevoel toen we bij Trena op bezoek gingen. Echt mooi is het daar ook. Geweldig dat Isabel zo'n slaper is zeg! Lijkt mij ook heel moeilijk als het anders is als de andere twee nu goed slapen.
    Wat zielig voor Marijn dat hij zo is afgevallen. Bizar ook van die waterpokjes.

    Sem jullie hebben idd net pech met het weer zeg. Maar het zou nu iets stabieler worden dacht ik toch? Ik hoop het voo rjullie. Maar goed lekker shoppen voor het huis kun je beter doen als het niet te warm is, ook zo zonde om dan winkel in winkel uit te gaan. Hoe lang heb je nog vakantie?

    Ik was vanochtend weer bij vk. Alles prima bm nu 27 cm dus was wat groter. Heb alleen laatste anderhalve week last van mijn bekken dus wel even over gehad. Vooral als ik ga staan en dan moet lopen zo zeg ik lijk wel een oud wijf Lijkt op spierpijn door het lopen van een marathon en dan ongetraind voor de marathon. De umi zoomi ligt nog in stuit. Wist ik ook wel heb soms het gevoel alsof er een voet van onder uitkomt:$ en de schopjes voel ik altijd in mijn lies, bovenin soms wat gefrummel, meer niet.
    Heb gevraagd om afspraak met gyn omdat ik ks wil. Uiteraard het hele verhaal dat natuurlijk bevallen beter is, dat je zo snel hersteld (heb ook wel eens anders gehoord van vriendinnen die drie weken niet konden zitten) en dat complicaties door eerdere ks niet vaak voorkomen..Hmm zei ik toch vreemd dat ik dat dan van alle kanten hoor, gescheurde baarmoeders, toch een ks op het einde omdat bevalling niet vlot. Nou goed kan afspraak maken met gyn. Ik overweeg ook sterilisatie te doen. Of is dat raar.
    Zij vond van wel. Je bent nog zo jong en nu met je situatie thuis. Afijn ik heb gewoon echt niet het idee dat ik er nog een wil. En ben nu 33. Stel nog een dan ben ik straks 37 voor ik weer begin, ik vind dat gewoon te oud. Nee ik hoef gewoon echt niet meer.

    Nog een week en dan de pretecho. Leuk!
    Ga met Jaime even koekjes bakken!

    lfs
     
  10. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Lin: Als jij zeker weet dat je gee kinderen meer wilt, waarom dan geen sterilisatie? Het gaat toch om jou? Ik ben nu ook 37 maar goed... Isabel lag ook niet geheel in de planning. Ik vind dat je huidige situatie er niet eens zoveel mee te maken heeft hoor. Twee kinderen is toch mooi!
    Ja, Zeeland is wel fijn he. Heb ook altijd beetje het gevoel dat ik vakantie heb als ik daar ben. Helaas Ben ik daar fe weinig. We zaten wel te bedenken om die kant eens op vakantie te gaan.

    Zap: och, die nachten met Yannick... Je wordt er zelf zo moe van en je weet op een gegeven moment niets meer te bedenken waarom hij niet doorslaapt. Mijn jongste nichtjr sliep ook heel slecht (ook gebroken nachten tot haar 2e jaar ofzo), daarna ook slecht slapen maar ze kwam niet meer elke nacht. Toen ze samen met haar zus op een kamer sliep, ging het wel goed. En nu slapen ze sinds kort weer apart. Maar ja... Das ook nogal wat he.
    Kan me trouwens voorstellen dat 6 weken alleen met de kids wel veel is! Wat moet je altijd maar bedenken voor ze he. Zeker als het geen zwemweer is.

    AM: Dyon dus lekker aan het leren. Idd leuk om die ontwikkelingen te zien. Heeft Kyllian ook nooit speen of duim gehad? Ik vind het toch wel makkelijk als ze iets hebben maar goed... Je hoeft het nu ook niet af te leren. Leuk he, dat buitenspelen. En wel zo makkelijk. Ik zit nu regmatig met maar 2 kinderen. Dat scheelt alweer.
    Wanneer hebben jullie nou vakantie?

    Zo, wij zijn weer lekker thuis. Isabel kwam al om half 7 maar op zich is dat natuurlijk niet eens verkeerd. Marijn heeft gister in de auto nog gespuugd. Ja, in de nieuwe auto!!! Maar met leren bekleding kun je het gelukkig wel makkelijk schoonmaken.

    Zo, Isabel is net wakker en heeft wat honger dus ik ga ff voeden.

    Tot later!
     
  11. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    wat een rust hier!

    Lis ze bedoelde volgens mij van als je wellicht nog andere relatie krijgt of je dan niet nog een kind wil. JA ik denk dan nee dan gaat dat dus niet lukken..Maar goed ik zal er nog wel over denken. Het is ook niet zo maar iets dat je kan terugdraaien.
    WAt zielig dat Marijn moest spugen en idd dat is voordeel van leer. Was zn stoel niet smerig? Jaime heeft het ook eens gehad...brrr die lucht in de auto.
    Ik vind half zeven voor Isabel heel keurige tijd hoor Lis echt mooi!

    Gaan we nog wel een keer meeten meiden? Voo rmij kan het niet heel lang wachten omdat ik gewoon wat minder mobiel ben helaas.

    Ga vanavond op tijd slapen. Jaime was aan het spoken vannacht...moest denk ik toch wennen aan haar nieuwe kamer!

    lfs
     
  12. hoi hoi,

    Is het bij jullie nu ook van dat treurige weer? Vanmiddag was het hier nog wel lekker, maar tegen 16.30 uur is het omgeslagen....bah!!!! Hoop dat de zomer toch nog een beetje terugkomt hoor.

    Lin: Jaime moet vast even wennen aan haar nieuwe kamertje. Ik wil ook nog wel een keer meeten.

    LIS: Ach gos Marijn zo aan het spugen geweest. Is ie nog ziek geweest of was het eenmalig? Gelukkig hebben jullie leren bekleding en is het makkelijk schoon te maken.

    Monique: Zo voor jou is het alweer weekend. Heerlijk hoor. En Dyon al 2 tandjes, hier nog helemaal niets bij Senna. Ben benieuwd wanneer Senna gaat kruipen, denk voorlopig nog niet hoor, die zal haar zus wel achter na gaan, alles op haar gemak....hahahahahaha

    Zap: Jeetje Yannick al maat 23....wowie zeg. Komt vast omdat het een jongen is. Gaan de nachten nog zo slecht?
    Wanneer moet je weer gaan werken? Over 2 weken ofzo. Zal wel weer lekker zijn voor je. Even weer wat anders.

    Sem: En lekker genoten op de camping? Is het weer nog een beetje meegevallen? Nog even en jullie hebben de sleutel van jullie nieuwe woning in handen. Leuk hoor.

    Hier alles zijn gangetje. Vandaag weer gewerkt en ik zit er alweer helemaal in hoor zo na de vakantie. Ach we kunnen weer uitkijken na de volgende vakantie en daarna gaan we weer de drukte in met al die verjaardagen en feestdagen. Vreselijk als ik er alweer over nadenk.

    Ik ga een beetje rommelen. Kindjes kunnen iedere moment thuis gebracht worden.

    Fijne avond.

    Liefs kelly
     
  13. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Hoi meiden,

    Zo wij zijn weer terug van de camping. Het was erg gezellig, de kids hebben zich heel goed vermaakt alleen het weer was wat minder. 's avonds met een dikke trui bij de tent ;) Als er een plensbui gevallen was, hadden de kids de grootste lol uiteraard met hun laarzen aan in de plassen rennen totdat ze drijfnat waren.
    Milou had nog een ongelukje gehad, gevallen in de supermarkt en een gat in haar hoofd :x Naar het ziekenhuis geweest om het te laten plakken. Het viel achteraf allemaal erg mee maar wat waren we geschrokken...bah bah.

    De leeftijd van Amy op dit moment is niet echt handig op de camping. De hele dag achter haar aan rennen omdat ze telkens wegliep. Milou kon samen met Lenn wel naar het speeltuintje en wat rondfietsen. Die bleven in de buurt en wisten de weg. Gelukkig sliep Amy 's middags ook een paar uurtjes, hadden wij ook rust ;) Camping was echt super kindvriendelijk, een paradijs voor ze! Het slapen ging erg goed met ze in de tent. Wel keten 's avonds want ze gingen tegelijk naar bed maar ze sliepen ook lekker uit tot 8.30 uur. Heerlijk! Nu nog 2 weken thuis samen vakantie. Vandaag bij het vliegveld vliegtuigen wezen kijken, was ook een succes.

    Sorry maar ik kom later reageren. Ik wil ook nog wel meeten :)
     
  14. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Hey Lieffies

    Hier ook alles goed hoor.
    Heb nu 4 weken vakantie,volgende week naar Turkije,heb er zoveel zin in.
    Kom ook weinig aan forummen toe,meestal ff op hyves of facebook en dan ben ik het weeral zat.Erg he.
    Maar kijk ook geregeld op jullie hyves hoor,ben jullie niet vergeten.

    Met de kids gaat alles goed.Fenna is bijna 1 jaar,tis echt voorbij gevlogen.
    Ze kruipt nu....weegt 7900 en is 74 cm.Blijft een klein prutsje,maar ze is zooooo lief.
    Jongens gaat ook goed.Jelte naar groep 3 straks en Yorben naar de basisschool he.Spannend allemaal.
    Met mezelf gaat het wel,niet heel super maar ga ik hier niet over praten op openbaar forum....sorry....!!!!Ook wel beetje reden dat ik hier weinig ben.
    Mis jullie wel :(

    Tot snel weer eens.xxx
     
  15. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hee meiden,

    Fajah dat is niet leuk om te horen! Als je iets kwijt wil of kletsen weet je ons te vinden heh??? Fijn dat met kindjes alles goed is. En zo snel al je vakantie heerlijk, ik ben jaloers!

    Bren ik zag je foto's op hyves erg leuk hoor. Wat een lieve meiden! Ja en wat ik denk met camping ...haha alle leeftijden zijn onhandig. MAar ik ben geen campingmens.
    Gaat het nu weer goed met Milou? Lijkt mij echt schrikken met een gat in het hoofd!

    Kel wanneer is je volgende vakantie? En wat je zegt je zit er zo weer in heh dat werken zo na de vakantie. Vreselijk eigenlijk heh. Net helemaal ontspannen mag je weer aan de bak...

    Verder rustig hier zeg!
    Ik heb vanmiddag 3d echo heb er veel zin in. Meneer ligt nog zeker weten in stuit. Prima. Verder druk dit weekend dus zal pas later het weekend foto's plaatsen. Doe dat wel op de hyves.

    Nou lieve meiden hopelijk tot snel!

    lfs
     
  16. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Oh en 28 weken alweer....hihi het gaat echt snel! :)
    In mn zwangerschap boek staat dat 97% van de baby's nu al head down ligt...hahahah
     
  17. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    Ben ik ook weer ff.....vakantie alweer bijna voorbij.
    Helaas hele vakantie wisselvallig weer.....was wel balen hoor. Gewoon in die 3 weken geen 1 keer nar het strand gekunt.:(
    Maar goed, de daagjes camping waren wel gezellig.
    Wat Brennie ook zegt, kids vermaken zich daar zo super!
    Jayna wordt nu echt groot. Doet aan actviteiten mee, waarbij ze zelfs een tekenwedstrijd heeft gewonnen! Toen was ik toch wel even een trotse mama hoor toen ze haar naam omriepen!:)
    Jayna durft ook steeds meer merk ik. Ze vindt veel dingen wel eng, maar wil graag meedoen met andere kinderen en zet dan toch door. Zo heeft ze nu zonder zijwieltjes leren fietsen en is ze op de camping in zo'n zwemband van een hoge rodelbaan afgegaan, helemaal in dr uppie!
    Faya wil alles meedoen, maar kan nog niet alles, dat is soms wel lastig. Maar gaat al wel steeds makkelijker. Ze loopt niet echt weg, dat scheelt dan weer.

    Verder dus veel bezig met het nieuwe huis. Helaas op het nippertje niet alles officieel af kunnen ronden in de vakantie. Financiering is zo goed als rond, alleen wil de geldverstrekker een nieuw taxatierapport en kwamen ze daar gister pas mee......grrrrrrrrrrr.....nu dat weer! Gelukkig vanmorgen kunnen laten taxeren en volgende week dan definitief akkoord, waardoor ook keuken en badkamer in bestelling gezet kan worden. Hadden dat liever deze week al geregeld, aangezien er nogal een levertijd zit op met name de keuken.
    2 september naar de notaris voor de overdracht, dus het schiet nu op. Pas dan voelt het officieel en kunnen we er echt blij mee zijn.

    Nou ga ff met Faya spelen. Jayna is bij een vriendinnetje aan het spelen. Ook voor het eerst dat ze ergens anders wil spelen.....kleine meisjes worden groot!

    Kom vanavond nog wel ff reageren!
    Liefs Sem
     
  18. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    LIS: hoe is het met jullie? Slaapt Isabel nog steeds lekker door?

    Lin: hoe was de pretecho vandaag?? En lag hij idd nog in stuit? Hij kan nu nog alle kanten op, maar hoop voor je dat hij zo blijft liggen ;)
    Ik ben benieuwd naar Jaime haar kamer!
    Heb je vrijdag de 27e wat te doen? Anders kunnen we ff naar de kinderboerderij, Kyllian heeft het maar steeds over Jaime hihi. Er is zelfs een plekje in onze auto gereserveerd voor als Jaime weer mee rijdt haha.

    Kel: jij alweer aan het werk. Was je eigenlijk nog rond aan het kijken voor iets anders?
    Dyon kruipt ook nog niet hoor, hij zou graag willen maar komt niet vooruit.

    Brennie: jullie een heerlijke vakantie gehad zo te lezen, ondanks Milou dr val :( Heb je nu nog vakantie?

    Sem: jullie ook een heerlijke campingvakantie gehad. Wel jammer van het weer, dat is het nadeel van camping he. Jayna heeft iig een hoop geleerd, knap hoor!! Kan ze Kyllian ook leren fietsen? Hij wil heel graag, maar is te snel uit zn concentratie en bij het achterom kijken beweegt hij zn stuur. Moet eigenlijk ook weer gewoon eens oefenen met hm, ben zelf te lui geloof ik want we hebben het pas 2x geprobeerd ;)

    Hier nu heel ff rust, Kyllian slaapt op de bank en Dyon kijkt baby tv. Vanmorgen met Dyon naar CB geweest, hij is nu 71 cm en weegt 8135 gram. Is lekker beweeglijk en pakt alles. Alhoewel dat met verschonen echt niet handig is ;)
    Vanmiddag nog even met ze naar de braderie geweest, maar Kyllian was wat teleurgesteld omdat het springkussen er deze keer niet stond.
     
  19. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Ow en weet iemand misschien een leuk kraamcadeautje??
    Ik heb dr al tassen vol kleding gegeven van Dyon, dus om nou kleding te gaan kopen vind ik eigenlijk niet zo.
    Zit te denken om iets te bestellen met een naam (Daan dus) erop, maar weet iemand iets leuks? Ik moet het wel voor woensdag hebben.
     
  20. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Hoi allemaal,

    AM: ja hoor, Isabel slaapt nog steeds door. Gister lag ze om 22.00 uur ofzo op bed (althans, nog steeds in de kinderwagen bij ons op de kamer) tot vanochtend 7 uur. Daarna gevoed en nu weer kwariertje wakker. Heerlijk zo'n kind. Hopelijk blijft dat zo als ik weer aan het werk moet!
    Kraamcadeautje... Moeilijk. Je hebt ook van de gepersonaliseerde boekjes hè. Is dat wat?

    Sem: vakantie alweer voorbij. Snel is dat gegaan. Het weer was idd wat minder maar niet heel slecht toch? Jammer dat het met het huis nog niet helemaal gelukt wel maar dat komt dan deze week wel.
    Was gister bij Plop gezellig?

    Trena: hopelijk kom je lekker tot rust in Turkije. Volgens mij zijn jullie al weg... Geniet ervan.

    Lin: wat een mooie foto's op je hyves van jullie mooie kindje! Je kunt nu vast niet meer wachten om hem vast te houden hè.
    En ligt ie nu toch met hoofd naar beneden? O jee! Maar als wij allemaal zo kunnen bevallen, kun jij dat ook hoor!

    Mirjam: hoe is het Bastiaan en Pepijn? Bastiaan nu al zindelijk of wil ie nog steeds niet?

    Kel: september weer vakantie hè? Joh, dat is het al bijna!
    En Daynah toe aan school? Volgens mij allemaal wel een beetje. Jesse is soms ook om achter het behang te plakken. Zo slecht luisteren en altijd maar een weerwoord hebben, vooral 'ja maar...'. Heel vervelend.
    Zal er wel weer bijhoren.

    Gister bij neef van Wes geweest, was heel gezellig. Nog lekker glaasje champagne gedronken en blijven eten. Jongens vermaken zich daar prima. Zij hebben ook 3 kinderen. Weer 3 volle tassen met kleren meegekregen dus nog even uitzoeken wat ik wil bewaren voor de jongens. Isabel hebben we niet gehoord. Die ligt meestal te slapen... En anders even op schoot, vindt ze allemaal prima.

    Zo, ik ga even douchen. De jongens waren om 9 uur wakker dus we hebben lekker uitgeslapen!
     

Deel Deze Pagina