November 2006 mama's - DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door kelly27, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Heeej meiden,

    Ben er ook weer even. Beetje druk gehad de laatste dagen en anders was ik veel te moe. Laatste 2 weken is Senna erg aan het spoken in de nacht. Beetje vermoeiend dus. Gisteravond waren mijn schoonmoeder en man, mijn vader en vrouw op visite voor de verjaardag van de Sabino en om 21.00 uur sliep ze nog niet. Hebben we dus nooit gehad. Pas tegen 03.30 uur viel ze in een diepe slaap......Vannacht was dus het toppunt. Hopelijk gaat het vandaag beter.

    Meeting vind ik een leuk idee. Ik vind Breda prima. Is voor mij niet zo heel ver.

    Lin: Heerlijk toch dat je mag kiezen. Ga maar je gevoel achter na. Het gaat wel ontzettend hard zeg jouw zwangerschap. Leuk om die 3d echo te zien van de kleine frummel.

    Brennie: Leuk dat de meiden gaan kamperen. Volgens mij vinden kinderen dat altijd wel leuk.
    Ga je trouwens nog naar de logopedie met Milou. Wij hier nog wel.

    Lydia: Nog maar 6 weken. Jeetje wat gaat dat hard zeg. Fijn dat het allemaal goed gaat met Isabel. Het is ook werkelijk een dotje hoor. Ik vond die foto wel leuk van de jongens met tv kijken.....hahahahaha

    Sem: Jullie waren gisteren natuurlijk in de buurt van Capelle. Was het gezellig de verjaardag? Nog even en dan de sleutel van jullie nieuwe huisje.

    Ik ga zo op de bank met een glaasje rose en wel de laatste voorlopig. Ik heb de boekjes van de Weight Watchers weer opgezocht en ga dus zometeen een boodschappenlijstje maken. Ik ga er echt weer hard tegenaan. Het is zo nodig. Ik stel het iedere keer uit, omdat ik dan denk ja dan heb ik een etentje, dan heb ik een verjaardag, dan heb ik een bbq. Maakt niet uit maandag een nieuwe dag met nieuwe kansen....hahahahhaha.

    Fijne avond enne ik probeer weer wat meer te komen.

    Liefs Kelly
     
  2. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Lin: hoe was jullie weekendje weg?? En heb je al een keus kunnen maken tussen ks of normale bevalling? Wanneer moet je beslissen?

    LIS: Marijn aan de klets hihi, dat zal vast weer erg schattig klinken!

    Panda: hoe is het verder met jou? Ook druk met werk of met name met de kids? Valt het goed te combineren? Je werkt toch altijd thuis?

    Sem: over 1,5 week al de sleutel, dat gaat nu wel heel snel he! Spannend hoor, maar vooral heel leuk om alles opnieuw in te richten he :)

    Bren: Hoe vond Milou het kamperen?? Heb jij nu nog vakantie?
    Wat verdrietig voor je zusje :(

    Zaph: hoe was het in Movieworld?? Wij willen er in onze vakantie ook een keer naartoe. Brengen Dyon dan denk ik even ergens onder en gaan dan met Kyl. Of is het voor baby's ook wel leuk?

    Nou hier erg druk geweest, altijd beetje stressen qua werk voor de vakantie. Vanalles afronden wat niet over te dragen is. Nu nog een weekje werken en dan lekker 3 weken vakantie. Afgelopen week een goed jaargesprek gehad, dus ik doe het niet voor niets het harde werken ;)
    Met de kids alles zn gangetje. Dyon heeft eindelijk afgelopen week 2x doorgeslapen. Hopelijk gaat hij dat vaker doen. Kyllian begint ook iets langer uit te slapen, voor ons is half 8 echt uitslapen ;)
     
  3. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Kel: Senna dus juist ana het spoken 's nachts... Hoop ook voor jullie dat ze snel weer doorslaapt. Ze sliep toch door?
    Alvast veel succes met de ww, maar het gaat je vast lukken!
     
  4. Jullie hebben best wel een hoop geschreven vind ik....hahahahaha ben ook echt een tijdje niet geweest volgens mij.

    Lekker Monique 3 weken vakantie. Jullie gingen toch ook naar Movie World?
    Idd Senna slaapt echt al een paar maandjes door. Alleen nu echt 2 weken aan het spoken. 5 min geleden was ze alweer wakker, dus belooft weer niets goed voor de nacht.
    Fijn dat dat het jaargesprek goed was. Altijd leuk om te horen toch dat ze tevreden zijn.
    Ik heb het voor de vakantie naar Frankrijk gehad en ze waren over mij ook heel tevreden ik kom met goede oplossingen vinden ze. Ik dacht bij mezelf jullie moeten eens weten dat ik aan het sollicteren ben....hahahahaha
    Ja ach ik moet er toch het beste van maken toch.

    Ga nu echt de boekjes van de ww doornemen.

    Liefs
     
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Kel: ja we willen in onze vakantie naar Movieworld, maar dan gewoon voor 1 dagje. Eerst naar Turkije en als we terugkomen 2 dagen later alweer verplicht weekendje (met schoonfamilie) weg.
    Hihi ze zouden idd eens op je werk moeten weten, maar zoiets zeg je natuurlijk ook niet zo snel he. Wel fijn om te weten dat ze erg tevreden over je zijn!
     
  6. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Owja van de week ID voor Dyon aangevraagd. Moesten we natuurlijk pasfoto laten maken, maar ons lachebekkie lachte te enthousiast :D

    Bekijk bijlage 96118
     
  7. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Uiteindelijk heeft ze deze nog kunnen maken en zo moest ie helaas op zn ID:

    Bekijk bijlage 96119
     
  8. hahahahahhahahahaha die eerste is toch veel leuker.
    Heerlijk zeg naar Turkije. Geniet er lekker van.
    Wij zijn ook alweer aan het aftellen voor Gran Canaria.
     
  9. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    Linda: hihi....leuk is dat he om je hele buik dan zien te bewegen, kon daar zo van genieten. Bijna 30 weken, op naar de laatste 10....of nog minder. Tegen de tijd dat wij in ons nieuwe huisje gaan wonen, ga jij zo'n beetje bevallen denken ik.

    Brennie: hoe bevalt het Gerard om weer te werken? Valt vaak weer tegen he na de vakantie. Jij aan het genieten van je laatste vrije week en vrije momentjes? Gelijk heb je om de kids wel naar het kdv te doen. Tijd voor jezelf is zeldzaam....

    Lydia: geniet nog even lekker van je verlof, voor je het weet zijn die 6 weken weer voorbij. Hoe heb je het geregeld met oppas voor de kids als je weer gaat werken? Nog steeds hetzelfde? Neem je ook nog ouderschapsverlof op?

    Monique: flauw is dat he dat ze niet mogen lachen voor hun ID. Faya staat er ook heel serieus op in ons paspoort. Lekker hoor naar Turkije, geniet er van. Welke acomodatie gingen jullie ook alweer naar toe?

    Kel: ja we waren idd in de buurt afgelopen weekend. Balen zeg dat Senna zo aan het spoken is, helemaal omdat je zo anders van dr gewend bent. Hopelijk is het een sprongetje ofzo en straks ook zo ineens weer over. Succes met de WW, gaat je vast weer lukken!

    Wat betreft 8 oktober, dan moet ik werken. September en oktober zullen sowieso lastig worden voor mij, omdat we buiten mijnw werkweekenden om veel tijd aan het nieuwe huis zullen besteden. Sla dus deze keer een keer over dan.....volgende x beter.

    Verder alles z'n gangetje hier. Jayna weer naar psz en Faya gelukkig bijna geen driftbuien meer.
    Zit er alweer helemaal in met mijn werk. Blijft zo afwisselend met steeds nieuwe opnames en crisisplaatsingen tussendoor, zit daar echt goed op mijn plek.
    Len heeft het echt smoordruk op zijn werk en is vandaag zelfs gevraagd om assistent chef te worden....hij wil er nog even over nadenken en gaat praten met de baas, aangezien het niet handig is als hij dan ook soms in het weekend moet werken, dan houden we helemaal geen tijd voor elkaar over.
    Vandaag behang uitgezocht voor de kids en afspraak gemaakt met de hovenier die in september meteen de tuinafscheiding gaat plaatsen aan de waterkant zodat het veilig is voor de kids.
    Naar onze steiger toe komt een deur met slot, zodat alleen wij toegang hebben en de kids er dus niet kunnen komen.

    Nou, ga nog ff tv kijken en vroeg mn bedje in.

    Liefs Sem
     
  10. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden...

    Jeetje...ik denk bijna een week niet geweest te zijn en het weer es tijd wordt om bij te lezen.....is er niemand meer online geweest....

    Hopelijk gaat alles goed met iedereen. Trena en Monique zullen vast lekker aan het genieten zijn van hun vakantie, wanneer gaat Monique weg?

    Hier alles prima. Moest gister een slaapdienst draaien, maar nu weer lekker thuis voor de buis voetbal kijken.
    Vanavond ff naar het pannenkoekenschip, wilde Jayna nog een keer zo graag en we hadden ons al voorgenomen om nog een keer uit eten te gaan als alles helemaal rond zou zijn met het huis. Kan mooi nog even voordat we het straks elke dag druk hebben met klussen.

    Nou meiden, tot gauw maar weer.........

    Liefs Sem
     
  11. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Helleu,
    Ja Sem er komen niet zoveel mensen meer. Moet zeggen dan check ik het ook niet zo vaak meer. WEl jammer.

    Jij krijgt bijna de sleutel heh? Heerlijk hoor! En wel spammen heh van de geboekte resultaten in het huis. AM gaat woensdag op vakantie.

    Kel wanneer ging jou nou naar Cran Canaria? Hoe is het met d emeisjes? Senna haar nacht wakker zijn eenmalig hoop ik?

    AM ik zei al ik vind beide foto's leuk. En weer een weekendje weg met schoonfam....gezellig ;)

    Ik was vrijdag eerst bij vk. Alles was ok. Echt relaxt dat die bloeddruk zo laag blijft, ben ik heel blij mee.
    Beeb was ook goed al schrok ik even. Met de hartslag leek het soms over te slaan, maar toen zei de vk dat is de hik...gelukkig maar.
    Jaime mocht helpen met apparaatje aanzetten dus dat vond ze ook heel leuk.

    Krijg wel echt gevoel van beetje aftellen ofzo. Kan niet wachten hoor tot hij er is. En Chiel en Jaime kunnen ook niet wachten!
    Heb zaterdag schandalig geshopt voor Jaime en de umi zoomi! Zn kast hangt echt propvol, ik moet er nieuwe hangers bijkopen! Nu had ik ook alle grotere maatjes opgehangen dus heb die er maar ff uitgehaald.

    Verder zn gang hier. Ws ga ik 25 september met verlof dus ook dat is aftellen heh. Reden om dan met verlof te gaan is dat ik toch kies voor de ks (maar dat hadden jullie alwel verwacht denk ik...haha). Met ks halen ze hem toch iets eerder.

    Alles is verder klaar voor zn komst. Zn kamer is af (moet alleen nog nieuwe hoeslakens halen maar twijfel of ik een aerosleep wil halen...) kleren in de kast, kruikjes liggen klaar! Zelfs zn eerste pakje ligt klaar..haha. Vrijdag via marktplaats een kinderwagen gehaald...ik wilde zo graag een bugaboo cameleon...zullen wel hormonen zijn. WE hebben nu een mooie met antraciet en groen!

    lfs
     
  12. Goodevening ladies,

    Lin: Het gaat echt opschieten nu heh. 25 sep dus al met verlof. Heerlijk zeg. Met de kerst ook lekker thuis en dan ergens in januari weer beginnen.
    En al lekker wezen winkelen dus. Moet hier ook weer eens gebeuren hoor. Binnenkort dus maar weer eens shoppen voor de meisjes.
    Senna is nog steeds iedere nacht een paar keer wakker en waar dat nou aan ligt....geen idee.

    Sem: Nog 4 dagen en dan de sleutel. Echt super leuk zeg. Dan gaat het grote werk echt beginnen.
    Goed idee om een hek rondom de steiger te plaatsen. Het blijft toch wel eng met dat water en kindjes die niet kunnen zwemmen.

    Hier alles zijn gangtje. We zijn wel nu een beetje aan het aftellen voor naar Gran Canaria te gaan. Zeker met dit weer. 27 september vertrekken we.....kan niet wachten.
    We gaan eerst nog 17 sept naar Center Parcs een weekje. Ook lekker zeker voor Daynah die kijkt er al naar uit.

    Senna is nog steeds een nachtbrakertje. Iedere nacht wordt ze een paar keer wakker en waar dat nou aan ligt.....geen idee, maar wel vermoeiend.

    Donderdag wezen taarten decoreren en dat was echt super leuk. Mijn moeder was ook mee en we gaan over 2 weken het zelf proberen, dus van de week gaan we allemaal dingen inslaan, zoals vormpjes enzo.
    Ik word wel creatief....hahahahahaha.
    Burgerlijk heh!!!!

    Ik ga lekker op de bank hangen en op tijd naar mijn bedje.

    Liefs Kelly
     
  13. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Hoi allemaal,
    Lin: gaat idd echt opschieten bij jou zeg. En 25 september alweer met verlof. Dan zit mijn verlof er op, maar ik neem dan nog een weekje verlof op.
    En de kast weer vol, hahaha, lekker geshopt dus.
    Is je vervanging op je werk al geregeld? Of hoe gaat dat? Bij mij was het zo'n gedoe. Ik ben toen de eerste dag van mijn verlof nog teruggeweest. Mooi dat ik die uren nog wel schrijf hoor!

    Sem: oehhhh! Spannend voor jullie nu zeg. Groot gelijk om nog even lekker een pannenkoek te gaan eten met zijn viertjes. Iedereen lekker zitten smullen?
    En moet er nog veel geshopt worden voor het huis? Zijn wel leuke bezigheden natuurlijk. Ben je nog vrij om te klussen of moet het op de vrije dagen/uren gebeuren?

    Kel: He bah, vervelend zeg dat Senna nu zo aan het spoken is 's nachts. Hopelijk is het tijdelijk en gaat het snel weer over. Anders lezen we straks ook van die www's op je hyves zoals van Zap.
    En aftellen tot de vakantie, heerlijk! Ik vraag me ook af waar de zomer nu is gebleven zeg. Het is augustus en ik zit gewoon met laarzen en lange mouwen aan! Vreselijk. Ik hoop op een mooie nazomer in september, want dan ben ik ook nog thuis natuurlijk.

    AM: niet leuk om die 'boze' foto's te moeten gebruiken voor het ID he. De eerste foto vind ik wel vrolijker hoor, van Dyon. Maar ja... alleen voor zijn paspoort gebruiken maar he.
    Geniet je lekker van je vakantie? Op het weer na dan, want het lijkt echt wel herfst he. Nou ja, je hebt nog een lekker reisje Turkije tegoed!

    Verder weet ik even niet meer.
    Ik vind het ook wel jammer dat er minder geschreven wordt, maar dat doe ik zelf ook. Ik maak ook niet zoveel mee, maar ik zit ook niet zoveel achter de pc. Meer op de iPhone maar dan typt zo'n verhaal zo lastig. Ook geen excuus hoor.

    Hier alles ok. Isabel is nog steeds een heerlijk meisje en een enorme slaapkop. Gisterochtend heb ik haar om 8.45 uur uit bed gehaald :$ en toen sliep ze nog. Maar ik ze moest echt effe drinken, want ik was aan het lekken :)
    Verder zijn de jongens zaterdag ziek geweest. Bij Marijn begon dat gelijk al. Jesse ging even met mij om een boodschapje te doen, maar van het ene op het andere moment zei hij niets meer. En het is een enorme kwebbelkont, die mond staat nooit stil. Hij voelde ook erg warm en thuis gekomen getempt, 39,5 graden. 's Middags ook nog gespuugd en Marijn later ook nog. Ze hebben allebei lekker liggen slapen. Wat was dat een rust zeg: 3 slapende kindjes. Wes en ik hebben lekker film zitten kijken! Marijn was gister ook nog ziek. Vanochtend om 5 uur was hij wakker want hij moest spugen. Maar aangezien hij niet eet, loopt hij alleen te kokhalzen.
    Afijn, vroegertje dus, want Jesse was om 6 uur ook wakker geworden van ons. Wes moest eruit om zijn ouders naar Schiphol te brengen. Die zijn naar de US voor 2,5 week. Heerlijk.
    Marijn wilde wel naar het kdv, dus ik heb hem daar maar wel achtergelaten. ALs het niet gaat, hoor ik het wel, dan bellen ze wel.
    Nog niets gehoord, dus het zal wel gaan.
    Isabel is verkouden, wel zielig hoor.

    Vanmiddag naar de verloskundige om de baby te showen. Dit is dan echt de laatste keer dat ik daar kom. Wel gek, maar een 4e komt er echt niet hoor! Morgen de ha maar eens bellen voor spiraaltje.

    En wat een ...weer he. Bah, niets aan. Ik kan niet eens even gaan wandelen met Isabel ofzo.

    Nou, dan maar even surfen. Misschien nog maar even shoppen ofzo :)
     
  14. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Hoi meiden,

    Volgens mij vinden we t allemaal lastig om t forum bij te houden. Iedereen heeft t druk en is bezig met zn eigen dingen. Ik lees ook altijd jullie verhalen hoor, maar via Hyves vind ik toch makkelijker om ff te reageren op foto's, www''s of wat dan ook. Een gezamenlijke meeting lijkt me wel leuk, maar de vorige keer waren alleen Brennied en ik die konden. NIeuwe datum prikken?

    Hier alles zn gangetje. Yannick loopt bijna los, gaat wel al zelf staan middenin de kamer, maar heeft dan nog niet t lef om ook zn voetjes te verplaatsen. Jill is ook lief, maar duidelijk aan school toe. Op de psz wordt ze ook een beetje groot tussen alle 2 jarigen. Nou nog ff tjes dan mag ze ook.

    Ben vorige week weer begonnen met werken op de do en vrij. Wel weer lekker hoor na zo een lange tijd vrij te zijn geweest. Verder hobbelen we lekker door en slaapt Yannick de ene nacht iets beter dan de andere, maar meestal moeten we er nog een keer of 2 uit voor hem.

    Am alvast een hele fijne vakantie voor jullie. Woensdag ga je vliegen toch? Kyl er al zin in? Hoelaat vertrekken jullie? Als ik je niet meer spreek via Hyves oid dan HEEL VEEL PLEZIER!

    Nou meiden, tot later

    Liefs
     
  15. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Hoi meiden,

    Nou, dit is dan mijn allerlaatste vakantiedag :( Morgen weer aan het werk na 4 weken vakantie. Geen zin in maarja...Vanochtend nog lekker ff bij de schoonheidsspecialiste geweest, was heerlijk! Meiden zijn op het kdv.
    Afgelopen weekend een festival gehad hier in de buurt (Bavaria Open Air). Was super leuk alleen het weer was niet echt goed. Meisjes waren bij opa en oma samen met de kids van mijn zus. 1 groot feest dus weer :)

    AM: ooh ik ben jaloers, jullie gaan nog naar de zon toe!! fijn zeg....geniet ervan met jullie gezin!

    Kel: Senna nog steeds wakker 's nachts...pfff moet ook vermoeiend zijn zeg. Leuk dat je taarten aan het maken bent. Met milou zitten we niet meer bij de logopedie. Was niet meer nodig. Met periodes stottert ze nog wel maar daarvoor is ook wel een 'spanningsreden' te bedenken (vakantie, logeren oid) Hopelijk gaat dat ook nog eens over.

    Sem: woehoew nog 3 daagjes en dan jullie paleis-sleutel! Veel plezier vast!

    LIS: haha nu toch voor het spiraaltje...is ie nog goed die in de kast ligt ;) Lekker hoor dat Isabel zoveel slaapt. Ik ken het...milou en amy hebben ook echt vakantie-tijden aangehouden 's ochtends (8.30 wakker) En dan nog wil Milou ff blijven liggen mama, ik kan nog niet wakker worden :D Beterschap voor je mannen!

    Zaph: was dus wel weer ff wennen om weer te werken? Wel weer lekker hoor ff wat anders. Yannick dus bijna lopen?! Bij milou en amy was het zo gauw ze los gingen staan, ze ook met een paar dagen liepen. Wanneer liep Jill ook alweer, ook rond een maand of 14/15 toch?
    Vooralsnog hebben we een meetingdatum op:
    8 okt: Brennie/ Kelly/ Linda (o.v.b.)/ Monique

    Dit is de datum op de vrijdag, ik zou ook de zaterdag kunnen want jij werkt natuurlijk op de vrijdag?

    Ik ga maar weer eens een was aanzetten en binnen wat rommelen want buiten zitten, zit er niet bij vandaag ;)
     
  16. Even snel hoor.

    Maar voor mij komt die zaterdag eigenlijk wel beter uit.
    Ik weet niet of dat voor iedereen zo is??

    Kom later even reageren.

    Lfs
     
  17. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Ja vrijdag werk ik Brennie. Zaterdag de 9e zou nog kunnen. Jill liep met 13mnd en 1 week. Yannick is over 2 dgn 14 maanden, t wordt dus tijd. Hahaha
     
  18. Wilt iemand een dwarse peuter te leen hebben????????????????
    Het wordt toch echt tijd voor school hoor.
    Hebben jullie dat ook???

    Wat goed Zap dat Yannick bijna loopt enne bij Daynah is iedereen snel dus ik vind het wel goed....
    En jij ook weer aan het werk. Geloof best dat het lekker is weer.
    Ik heb trouwens een sollicitatie nu lopen bij de Hogeschool Rotterdam. Over 2 weken is de sollicitatie procedure ben benieuwd of ik mag komen. We zullen het zien.

    Brennie: Jeetje je laatste vakantiedag alweer. Gaat hard heh zo'n vakantie. Maar jullie hebben je wel vermaakt toch?
    En heerlijk de schoonheidsspecialiste. Ben ik vorige week geweest. Zo lekker vind ik dat even lekker ontspannen en met een zacht huidje naar huis.

    Lydia: Owww wat heerlijk dat Isabel zo'n slaapkoppie is. En Jesse en Marijn ziek geweest, dat is niet leuk. Daynah en Senna hadden het vorig weekend. Daynah is nu vanaf zondag aan de diarree maar ze heeft er niet zo heel veel last. Alleen vervelend ik durf niet echt ver van huis nu. Nou ja het is toch slecht weer.
    En nu echt het laatste bezoekje aan de vk.....zeg nooit nooit toch?

    Senna heeft inmiddels 2 tandjes aan de onderkant. Kwamen gelijk door. Mss dat het daardoor is gekomen dat ze zo slecht sliep in de nacht.
    Het avondeten gaat wel wat beter bij Senna. Nu gemiddeld 6 happen....hahahahahaha
    Voor de rest eet ze alles wel goed.

    Ik ben nu een week bezig met de WW en er is al 2,5 kilo van af. Ben ik wel trots op al zeg ik het zelf. Je valt natuurlijk altijd wel de eerste week meer af, maar goed de eerste 2,5 is er af.

    Ga even Senna op bed leggen.

    Liefs Kelly
     
  19. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Goed zo Kel, al 2,5 kg!! Yes!
     
  20. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Ik heb geen dwarse peuter. Wel een die constant aandacht vraagt. Nu is ze ff stil en tv aan t kijken :)
     

Deel Deze Pagina